خواص دارویی و گیاهی :
آرایش
مدل مو
مدل لباس
این لوبیا یکی از قدیمیترین انواع لوبیاهاست که بسیاری از مردم دنیا آن را بهصورت پخته یا همراه با برنج در شب سال نوی خود میخورند و اعتقاد دارند که خوردن لوبیا چشمبلبلی در شب سال نو میتواند برای آنها شانس و خوشبختی بیاورد! معمولا محصول لوبیا چشمبلبلی در معرض آفت?ها و حشرهها و بیماریها قرار نمیگیرد و بههمینخاطر از شر سمپاشی و ترکیبهای آفتکش در امان میماند و از این نظر میتواند گزینه مناسب و سالمی برای تهیه غذاهای شما باشد. این نوع لوبیا بیشتر در کشورهای آسیایی کشت میشود و از قرن 17 به بعد، کشت آن در مناطق جنوبی قاره آمریکا هم آغاز شد. در ضمن لوبیای چشم?بلبلی بیشترین مقدار پروتئین?را در میان گروه لوبیاها دارد.
لوبیاچیتی
لوبیاچیتی که به آن لوبیای رومی هم میگویند، یکی از محبوبترین لوبیاها در بین ایتالیاییها، پرتغالیها و ترکیهایهاست. خیلیها معتقدند که طعم این لوبیا نسبت به لوبیایسفید و حتی قرمز بهتر است و با خوردن آن کمتر دچار نفخ میشوند اما هنوز شواهدی که نشان بدهند کدامیک از انواع لوبیاها نفاختر هستند به دست نیامده است.آمینواسید فراوان موجود در لوبیاچیتی آن را به یک منبع خوب و عالی برای دریافت پروتئین و جایگزین مناسبی برای انواع گوشتها تبدیل کرده است. بنابراین، شما میتوانید گاهی هم از این نوع لوبیا به جای گوشت در برنامهغذاییتان کمک بگیرید! یادتان باشد که لوبیای چیتی از نظر مقدار فیبر بر سایر لوبیاها برتری دارد.
لوبیاقرمز
لوبیاقرمز که بهخاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم میگویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکاییها طرفداران بسیاری دارد. لوبیاقرمز هم مانند برخی از انواع لوبیاهای دیگر حاوی ماده مسمومیتزایی به نام فیتوهائماگلوتینین است که این ماده سمی، تنها با 10 دقیقه جوشیدن از بین میرود. بهتر است شما برای از بین بردن این ماده سمی، لوبیاقرمز را بهطور کامل و با دمای حداقل 80 درجه سانتیگراد بجوشانید. در ضمن هر 100 گرم از لوبیای قرمز 333 کیلوکالری انرژی دارد و این مقدار در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین رقم است.
لوبیاسیاه
طعم لوبیاسیاه، طعمی بین گوشت قرمز و قارچ خوراکی است که این طعم منحصر به فرد، باعث محبوبیت این نوع لوبیا در میان بسیاری از افراد در کشورهای جنوبی قاره آمریکا مانند برزیل و مکزیک شده است! مردم کوبا و آمریکای شمالی بیشتر از این لوبیا برای تهیه سوپهای رسمیشان استفاده میکنند و گاهی آن را بهصورت پخته و بهعنوان وعده صبحانه یا حتی شام، مصرف میکنند. لوبیای سیاه یکی از غنیترین منابع دریافت انواع آنتیاکسیدانها است و از این نظر یک مادهغذایی ضدسرطان محسوب میشود. یادتان باشد که این لوبیا از نظر مقدار اسیدفولیک بر دیگر لوبیاها برتری دارد.
لوبیاسفید
لوبیاسفید، خوراکی محبوب آمریکاییها و انگلیسیهاست! نتایج تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم و به اندازه لوبیاسفید میتواند سطح کلسترولخون را پایین بیاورد و یک ماده ضدباکتری مناسب محسوب میشود. بهعلاوه، لوبیاسفید بهترین منبع دریافت اسیدفولیک است و موادمغذی موجود در آن میتوانند رشد سلولهای سرطانی را در بدن به تعویق بیندازند. فراموش نکنید که لوبیا سفید در مقایسه با سایر لوبیاها بیشترین مقدار سدیم را دارد.
منبع : Salamat.ir
شما احتمالا با جستجوی کلمات زیر وارد مقاله شده اید چنانچه مطلب مرتبط با جستجوی شما نبوده همان کلمه را در جستجوی سایت وارد کنید
تاثیر فوق العاده لوبیا سفید برای بدن , تفاوت لوبیا چشم بلبلی درشت و ریز , لوبیا قرمز یا چیتی برای آبگوشت , مقدار مواد غذایی لوبیا , مزان پروتعین حبوبات , لوبیای قرمز ونخود , فواید لوبیا چیتی , خواص لویبا چیتی , خواص لوبیا سفید , خوراک لوبیا طبع , خواص لوبیا قرمز , خواص لوبیا چیتی , طبع لوبیا چیتی , خواص لوبی چیتی , خواص لوبیا چیه , طبع لویا چیتی , خاصیت لوبیا , لوبیا آزوکی , لوبيا چیتی , خواص لوبیا , لوبیا چیست , طبع لوبیا
سه شنبه
ویژه ها:
کاری به رژیمهای چند روزه و عجیب و غریب نداریم ولی اگر یک متخصص علم تغذیه برای چاقی یا لاغری …
کاری به رژیمهای چند روزه و عجیب و غریب نداریم ولی اگر یک متخصص علم تغذیه برای چاقی یا لاغری رژیم تجویز کند، امکان ندارد حبوبات را از برنامه غذایی قلم بگیرد. حبوبات یکی از گروههای غذایی اصلی هستند که بود و نبودشان بر تندرستی تاثیر مستقیم میگذارد، شاید به همین دلیل است که تعداد غذاهای ایرانی که حبوبات جزء مواد لازمشان باشد، کم نیست. از انواع آش و آبگوشت گرفته تا خورشهای رنگ و وارنگ و حتی سالادهایمان، بسیاری از غذاها با میزان متفاوتی از حبوبات که لوبیا متنوعترین آنهاست، تهیه میشوند.
اما بیماریها و مشکلات فراگیر روده و دستگاه گوارش و بسیاری دیگر از مشکلات یا شرایط خاص جسمانی، خیلیها را از خوردن این دانه پرخاصیت برحذر میکند، به همین دلیل نظر دکتر تبسم ارشادیفر، متخصص طب سنتی را در مورد خواص لوبیا و موارد منع مصرفش پرسیدیم. او به ما میگوید این دانه را چه زمانی و با چه مصلحاتی باید خورد تا لذت مصرف کردنش با زجر نفخ و دل درد و مشکلات دیگر سلامت همراه نشود.
بخورید و نفس بکشید
لوبیا خوراک باارزشی است ولی از حیث رتبهبندی بعد از نخود قرار میگیرد. گرچه خواص این دانه از نخود که پادشاه حبوبات است، کمتر است اما لوبیا بهدلیل نفخ کمتری که نسبت به بسیاری از حبوبات مانند باقلا دارد، طرفداران بیشتری دارد. گرچه میان انواع لوبیا از نظر خاصیت و طبع تفاوتهایی وجود دارد، اما بهطور کلی برخی خواص برای همه انواع این دانه مشترک هستند.
• لوبیا برای ریه مفید است.
• در اصطلاح طب سنتی معین قی است. یعنی عمل استفراغ را راحتتر میکند.
• برای کمر درد و دردهای کلیوی خوب است.
• شیرافزاست و در زنان شیرده باعث افزایش میزان شیر میشود.
• در افرادی که میل جنسی ندارند، باعث افزایش قوه باه یا میل جنسی میشود (اما حواستان باشد این ویژگی میتواند در افراد معمولی کارکرد منفی پیدا کند).
• برای سرفههای خشک درمان خوبی بهحساب میآید.
نباید لوبیا بخورید اگر
باتوجه به خواص منفی که برشمرده شد، یکسری افراد باید بهطور جدی از خوردن لوبیا پرهیز کنند، البته برای بیبهره نماندن از خواص حبوبات، باید سراغ دانههای دیگری که با شرایط بدنیشان سازگارتر است، بروند. اگر شما در گروه افراد زیر قرار میگیرید، لوبیا میتواند برایتان مثل یک سم باشد:
• دچار بیماریهای قلبی هستید؟
• فشار خونتان بالاست و نوسان فشارخون همیشه همراهتان است؟
• سابقه سکته قلبی دارید و قلبتان ضعیف است؟
• باردارید؟
• داروهای رقیقکننده خون مثل وارفارین مصرف میکنید؟
• بیماری قلبی کرونر دارید؟
• در طول شب زیاد کابوس میبینید و خوابتان همیشه آشفته است؟
• لوبیا پروتئین زیادی دارد و به همین دلیل کسانی که به بیماری نقرس دچار هستند و اسید اوریک خونشان بالاست، بهتر است از زیاد خوردنش پرهیز کنند. گذشته از این همانطور که پیش از این گفتیم، کسانی که دستگاه گوارشی بیمار و ناسازگاری دارند، باید مراقب مصرف زیاد این دانه باشند و در صورت تمایل به مصرف، تدابیر گفته شده برای کم کردن نفخش را باید رعایت کنند.
رام کردن دانه سرکش!
درست است که گاهی خوردن لوبیا میتواند دردسرساز باشد، اما در طبیعت برای این ماده مفید هم مصلحاتی وجود دارد که تاثیرات منفیاش را کم میکند. برای اصلاح طبع لوبیا، خوراکیهای متعددی وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانید از شر خواص ناخوشایند آن در امان بمانید. بعضی از مصلحات را میشود همراه با لوبیا پخت و بعضی دیگر را باید بهصورت شربت یا چاشنی به کار بست.
• زنجبیل، خردل، زیره، نمک، آویشن، فلفل و دارچین ادویهجاتی هستند که در زمان پخت لوبیا مورد استفاده قرار میگیرند و باعث بهبود شرایط خوردن و هضم آن میشوند. میتوانید یک یا ترکیبی از چند ادویه را استفاده کنید.
• خوردن لوبیا همراه روغنزیتون هم باعث اصلاح طبع آن میشود.
• میتوانید در کنار لوبیا شربت سکنجبین تهیه کرده و همراه با آن میل کنید.
• بهترین مصلح لوبیا آن است که همراه با گوشت طبخ شود بنابراین خورشهایی مثل قورمهسبزی یا خورش لوبیای مراغهای ازجمله غذاهایی هستند که لوبیا دارند ولی آزار دهنده نیستند.
• افزودن مقداری سرکه به لوبیا هم تا حدی رطوبتش را کاهش میدهد.
لوبیا سبز را چطور بخوریم؟
درست است که از خوردن لوبیا سبز با غلاف آن باید جدا خودداری کنید اما همیشه استثناهایی هم وجود دارد. اگر غلاف لوبیا سبز، نرم و نازک و خوب پخته شده باشد ضرری به سلامت شما نمیرساند. گذشته از این برای پیروی از این توصیه نباید قید غذای محبوبتان را بزنید و از خوردن لوبیاپلو صرفنظر کنید چون این خطر متوجه لوبیاپلو نمیشود چراکه لوبیاپلو در مراحل مختلف آمادهسازی حرارت میبیند و حتما بهصورت کامل پخته میشود، یعنی ابتدا تفت داده میشود و بعد با برنج دم میکشد. در طب سنتی این خواص برای لوبیاسبز آورده شده است:
• در مورد لوبیا سبز گفته میشود که جالی است یا دارای قدرت جلاست. به عبارت دیگر این نوع لوبیا رسوب زداست و بهنوعی کار پاکسازی را در بدن شما انجام میدهد. پس تا فصلش نگذشته هر از گاهی آن را مصرف کنید تا سموم از بدنتان بیرون بروند.
• مصرف لوبیای سبز برای چاقی خوب است و به خاطر کالری پایینی که دارد، همراه خوبی برای کسانی است که از رژیمهای لاغری کمک میگیرند یا تمام تلاششان را برای بالا نرفتن وزنشان به خرج میدهند.
• اگر لوبیاسبز با دارچین و زعفران پخته شود، برای قلب مفید خواهد بود.
• لوبیاسبز هم مثل سایر انواع لوبیا بهتر است همراه گوشت طبخ شود.
نفخ لوبیا از بین میرود؟
برای گرفتن نفخ حبوبات که لوبیا هم جزء آنهاست، راههای زیادی توصیه شده که بعضی از آنها را با شما در میان میگذاریم. اما قبل از اجرای هر کدام از این روشها، بدانید که نفخ این حبوبات صددرصد از بین نمیرود و اگر دستگاه گوارشتان حساس است، باید انتظار کمی نفخ حتی پس از استفاده از این روشها را هم داشته باشید.
• پیش از پخت ۲۴ ساعت حبوباتتان را در آب سرد خیس کنید و در یخچال بگذارید.
• آب لوبیایی که خیساندهاید را سه بار عوض کنید.
• یک عدد لیمو عمانی را هنگام طبخ داخل لوبیا بیندازید.
• اگر وقت خیس کردن لوبیا قرمز و چیتی را نداشتهاید، بعد از یک ربع جوشاندن، آب آنها را خالی کنید و اجازه دهید با آب تازه بپزند.
چند کالری دارند؟
• ۱۰۰ گرم لوبیا سبز ۳۰ کالری دارد. از میان انواع مختلف لوبیا، نوع سبز آن کم کالریترین نوع به حساب میآید.
• ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز ۳۴۰ کالری. به همین دلیل میتوانیم لوبیا قرمز را پرکالریترین نوع لوبیا بدانیم که زیاد خوردنش میتواند رژیم لاغری شما را کماثر کند.
• ۱۰۰ گرم لوبیا سفید هم مانند نوع قرمز آن ۳۴۰ کالری دارد. با این حساب تصور نکنید جایگزین کردن نوع سفید به جای قرمز کمکی به لاغر شدنتان میکند.
• ۱۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی خام ۱۳۰ کالری دارد اما از آنجا که حبوبات پس از پخته شدن آب زیادی را جذب میکنند، برای درست کردن ۱۰۰ گرم لوبیا چشمبلبلی پخته باید میزان کمتری از این دانه را بپزید و خوردن این میزان تنها ۸۰ کالری به بدن شما میرساند.
وقتی نباید لب به لوبیا زد
لوبیا ادرار آور است و حجم مایعات دفعی را زیاد میکند و به همین دلیل از کلیهها محافظت میکند. این دانه پرطرفدار و پرتنوع به دلیل اینکه فیبر زیادی در خود دارد، کلسترول خون را پایین میآورد و برای پیشگیری از بیماریهای قلب و عروق مفید است. پس اگر محدودیتی در استفاده از این دانه برایتان در نظر گرفته نشده، لااقل هر هفته یکبار سراغ یکی از انواعش بروید تا سالم بمانید. با این وجود گاهی چارهای جز فاصله گرفتن از این دانه مفید ندارید.
درست است که خوردن لوبیا فواید زیادی را به مصرف کنندگانش میرساند اما بهدلیل برخی ویژگیهای غذایی لوبیا، طب سنتی توصیه میکند که بیش از حد لازم آن را مصرف نکنید. البته بعضی ویژگیها مثل شمشیر دو لبه عمل میکنند؛ یعنی میتوانند همزمان خوب یا بد باشند به همین دلیل بستگی دارد که مصرفکننده لوبیا چه کسی و چه شرایط بدنی داشته باشد.
• معروفترین ویژگی منفی لوبیا نفاخ بودن آن است.
• لوبیا دیرهضم است و افرادی را که معده حساسی دارند، آزار میدهد.
• لوبیا تولید خون را غلیظ میکند و میزان غلظت خون را بالا میبرد.
• میتواند باعث چاقی شود و رژیمهای لاغری را در صورت مصرف زیاد کماثر کند.
• در زمان قاعدگی لوبیای قرمز حجم خونریزی را بیشتر میکند.
• در زنان باردار میتواند باعث سقط جنین شود.
• لوبیای سفید به نسبت لوبیا قرمز که طبع گرم دارد، معتدلتر است اما غلظت خون بیشتری ایجاد میکند.
با برنامه درمان های گیاهی، درمان های خانگی و طبیعی بیماری ها را بشناسید.
برای دانلود برنامه روی دکمه زیر کلیک کنید.
کاربر عزیز،
توجه : قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وبسایت با پزشک یا کسی که در زمینه طب سنتی تخصص دارد مشورت نمایید.
این وبسایت در قبال تبلیغات و محصولات نمایش داده شده هیچ مسئولیتی ندارد.
برنامه درمان های
گیاهی یک برنامه جهت درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و سایر خوراکی های طبیعی می
باشد.در برنامه درمان های گیاهی سعی
شده است که درمان های طبیعی و خانگی برای رفع مشکلات بدن و بیماری ها با استفاده از
طب سنتی و گیاهی به کاربران عزیز ارائه شود
تعدادی از ویژگی
های برنامه درمان های گیاهی :
برای دانلود نسخه اندروید برنامه روی تصویر زیر کلیک کنید.
حجم : 2 مگابایت
ایمیل خود را وارد کنید:
طب سنتی و خواص گیاهان دارویی
با برنامه درمان های گیاهی، درمان های خانگی و طبیعی بیماری ها را بشناسید.
برای دانلود برنامه روی دکمه زیر کلیک کنید.
کاربر عزیز،
توجه : قبل از عمل به نسخه های گیاهی موجود در این وبسایت با پزشک یا کسی که در زمینه طب سنتی تخصص دارد مشورت نمایید.
این وبسایت در قبال تبلیغات و محصولات نمایش داده شده هیچ مسئولیتی ندارد.
برنامه درمان های
گیاهی یک برنامه جهت درمان بیماری ها با گیاهان دارویی و سایر خوراکی های طبیعی می
باشد.در برنامه درمان های گیاهی سعی
شده است که درمان های طبیعی و خانگی برای رفع مشکلات بدن و بیماری ها با استفاده از
طب سنتی و گیاهی به کاربران عزیز ارائه شود
تعدادی از ویژگی
های برنامه درمان های گیاهی :
برای دانلود نسخه اندروید برنامه روی تصویر زیر کلیک کنید.
حجم : 2 مگابایت
ایمیل خود را وارد کنید:
طب سنتی و خواص گیاهان دارویی
تیر ۲۱ام, ۱۳۹۵ خواص حبوبات, خواص دانه ها 1 نظرات
52695
لوبیا چیتی لوبیایی به رنگ قهوه ای است که رنگ قرمز نیز در آن پراکنده می باشد. این لوبیاها همانند کارهای نقاشی هستند. وقتی این لوبیا ها پخته می شوند، رنگ آن ها به صورتی همراه با بافت های کرم رنگ تبدیل می شود. لوبیا جزء حبوباتی به حساب می آید که علاوه بر مصارف خوراکی در درمان بیماری های مختلف نیز مورد استفاده قرار می گیرد و دارای خواص زیادی برای سلامت بدن است. خواص لوبیا چیتی برای زنان باردار از جمله خواصی است که نمی توان از آن چشم پوشی کرد.
لوبیا چیتی دارای مواد مغذی بسیار زیادی می باشد. این حبوبات غنی از ویتامین های مختلف، فیبر، آهن، مواد معدنی و پروتئین ها هستند. بنابراین خواص لوبیا چیتی برای سلامت پوست، مو بسیار عالی هستند. در این مطلب به بررسی خواص لوبیا چیتی خواهیم پرداخت. تا پایان مطلب همراه ما باشید.
لوبیا چیتی یکی از گونه های مختلف لوبیا است. این لوبیا بیشتر در ایالات متحده آمریکا و شمال غربی مکزیک می روید. این لوبیا به صورت پخته و یا کنسرو شده در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد.
لوبیا چیتی منبع غنی از گروه ویتامین B و همچنین فولات است. فولات در تشکیل لوله های عصبی و گلبول های قرمز خونی در نوزادان متولد شده موثر است. کمبود اسید فولیک در زنان باردار می تواند منجر به تولد نوزادان کم وزن شود و در نهایت باعث ایجاد نقص در لوله های عصبی نوزادان متولد نشده می گردد.
لوبیا چیتی همانند عدس دارای مقادیر زیادی پتاسیم و مقدار کم سدیم است. یک فنجان از لوبیا چیتی دارای 746 میلی گرم پتاسیم و 1.7 میلی گرم سدیم است. فولات همچنین برای کاهش فشار خون بالا و تسکین رگ های خونی عالی می باشد و در همین حال جریان خون را در حالت متعادل خود حفظ می کند.
مس و آهن برای تشکیل گلبول های قرمز خونی ضروری می باشند. یک فنجان لوبیا حاوی 20% آهن و 19% مس مورد نیاز روزانه بدن است. کمبود آهن منجر به کم خونی می شود از این رو مصرف این گونه حبوبات برای درمان کم خونی بسیار مفید خواهد بود.
لوبیا چیتی غنی از فیبر نا محلول است و همین ماده غذایی برای پیشگیری از یبوست عالی می باشد. ناراحتی های شکمی مختلف دیگر مثل سندرم شکم وجود دارد مصرف منظم لوبیا چیتی برای پیشگیری از این گون8ه اختلالات عالی می باشد.
همانطور که گفته شد لوبیا ها منبع غنی از فیبر است، این ماده غذایی به پیشگیری از افزایش سطح قند خون پس از صرف وعده غذایی کمک می کند. نه تنها باعث ثابت ماندن سطح قند خون می شود بلکه انرژی مورد نیاز بدن را نیز فراهم می کند.
لوبیا چیتی برای پیشگیری از ریزش مو عالی است. از آنجا که لوبیا چیتی منبع غنی از پتاسیم است و نبود پتاسی در بدن یکی از دلایل اصلی ریزش مو است بنابراین، وعده غذایی که شامل لوبیا چیتی است در پیشگیری از ریزش مو موثر خواهد بود.
این لوبیا ها همانند نخود فرنگی و سویا در پیشگیری از مشکلات مختلف پوست خشک موثر هستند. نبود ویتامین B در بدن ممکن است مشکلات مختلفی مثل قرمزی، خارش، پیسی، دراماتیت ایجاد کند. لوبیا چیتی منبع غنی از ویتامینB می باشد که همین امر سبب می شود از ایجاد مشکلات پوستی مختلف پیشگیری شود.
با توجه به موضوع خواص لوبیا چیتی برای درمان بیماری های مختلف و مهمترین خواص آن برای سلامت مو و پوست باید به این نکه توجه کنید که مصرف آن باید به اندازه متعادل باشد. مصرف زیاد لوبیا چیتی باعث دیدن خواب های پریشان شده و همچنین این ماده غذایی نفخ آور و دیر هضم است.
اگر قصد دارید تا این لوبیا ها را بپزید تا بتوانید از خواص لوبیا چیتی بهره ببرید بهتر است قبل از پختن آن ها را برای 8 ساعت بخیسانید. بدین صورت لوبیا چیتی سریع تر پخته می شود. همچننی می توانید برای دقایقی آن ها را بجوشانید و سپس 2 ساعت صبر کرده و پس از انجام این مراحل آن ها را بپزید. سپس شما قادر خواهید بود غذاهای مختلف و خوشمزه را با استفاده از این نوع لوبیا تهیه کنید. شما دوستان عزیز و همراهان گرامی در صورت تمایل کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با خواص دیگر حبوبات می توانید به بخش خواص حبوبات رجوع کنید.
ازشما روی لوبیا چیتی متشکرم.benfit helath PINTO
برای رهایی از اضطراب و استرس و رسیدن به آرامش دمنوش به لیمو را امتحان کنید!
10