دستور پخت دیزی در فر

دوره مقدماتی php
دستور پخت دیزی در فر
دستور پخت دیزی در فر

Завантаження…

Завантаження…

دوره مقدماتی php

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

دستور پخت دیزی در فر

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

سلام دوستان عزيزدوستاني كه دوست دارند كانال ما رو حمايت مالي كنن و براي رشد و بهتر شدن فيلم ها كمك كنند و در ساخت استديو انلاين كمك كرده باشند ميتونن به لينك PayPal ما مراجعه كنند با تشكر فراوان جوادجوادي https://www.paypal.me/javadjavadi

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

دستور پخت دیزی در فر

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Tina and Ryan near the Christmas learnt how to cook this delicious traditional food .This Iranian Lamb Chickpea Soup, is traditionally cooked in a small stone crock pot or a metal cooking pot.Dizi also known as abgousht/abgoosht..Preparing food in a clay/stone cookware is one of the ancient methods of cooking where the clay pot is placed over an indirect heat or slow fire for several hours until all ingredients are fully cooked. Dizi is one of the foods that’s usually bought from a dizi specialty store due to its long cooking process and the need for a very hot stove.Music:Noel by Audionautix is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/…)Artist: http://audionautix.com/

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…



دیزی سنگی , طرز تهیه دیزی سنگی خوشمزه ، از غذاهای فوق العاده خوشمزه و مقوی که از دیرباز اسم و رسمی برای خود پیدا کرده است دیزی سنگی نام دارد. حتما هر زمان نام دیزی سنگی را می شنوید به یاد دوران پدربزرگ‌ و مادربزرگ و بوی خوش نان سنگک و سبزی تازه می افتید. در این مطلب از آموزش آشپزی قصد داریم طرز تهیه دیزی سنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.


 


 


 

دستور پخت دیزی در فر

دیزی یا همان آبگوشت ، غذایی با گوشت گوسفند و نخود لوبیا و پیاز و سیر است که در کنار آن سبزی ، ترشی ، پیاز به همراه نان سنگک سرو می شود، طعم دیزی بسیار بی نظیر است خصوصا که اگه پرچرب هم باشد. امروز تصمیم گرفتیم به همان روش سنتی و قدیمی روش تهیه این غذا را آموزش دهیم.


 


 


 


برای تهیه دیزی ابتدا مواد زیر را تهیه کنید:


 


 


 

1) بهتر است از خیس دادن نخود و لوبیا از شب قبل از تهیه دیزی غافل نشوید. ظرفی تقریبا بزرگ آماده کنید و گوشت به همراه استخوان و چربی، نخود و لوبیا و 1 عدد پیاز و 3 عدد سیر و گوجه هایی که از قبل پوست گرفته اید را در آن بریزید. سپس 6 برابر حجم مواد داخل ظرف را آب اضافه کنید.


 

2) اگر ظرفتان، ظرف مخصوص دیزی است برای پختن حتما از شعله پخش کن بهره ببرید. درست است که زمان پخت طولانی می شود اما طعم دلچسبی به دیزی می دهد. بعد از 90 دقیقه فلفل سبزها را به دیزی اضافه کنید و دقت کنید که در زمان پخت شعله ملایم باشد.


 

3) باید یک ساعت صبر کنید سپس سیب زمینی ها را داخل ظرف دیزی بریزید. سپس پیازی که درون ظرف قرار دارد را از ظرف غذا خارج کنید. بهتر است چربی گوشت را نیز از داخل ظرف خارج کنید. در آخر کار می توانید چربی را همراه با پیاز باقیمانده داخل غذا بریزید.


 

4) زمانی که حس کردید، گوشت و نخود و لوبیا نرم شده اند، به مقدار لازم، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. اگر رنگ دیزی باب میل تان نبود می توانید کمی رب گوجه به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دیزی به خوبی جا بیوفتد.


 


 

5) در آخر کار آبگوشت را داخله کاسه بریزید و تکه های نان را در آن ترید کنید و مواد باقی مانده در قابلمه را با گوشتکوب بکوبید. گوشت کوبیده از قسمت های هیجان انگیز آبگوشت دیزی سنگی است که طرفداران بسیاری دارد. می توانید آبگوشت  و گوشت کوبیده را با انواع ترشی ، پیاز ، سبزی خوردن و… سرو کنید. نوش جان


 


 


 

می توانید به جای چربی از دنبه هم استفاده کنید. نکته بعد این که زمانی که گوشت را می پزید در همان ابتدای کار به آن نمک و دیگر ادویه جات را نزنید زیرا گوشت را دیر پز خواهد کرد. آبگوشت هم مانند قورمه و قیمه نیاز به کمی صبر و تحمل دارد. بنابراین هر چه زمان پخت دیزی سنگی طولانی تر باشد آبگوشت جا افتاده و خوش رنگ خواهید شد. جالب توجه است که باید از همان ابتدا آب داخل قابلمه را زیاد بگیرید زیرا اگر بخواهید هنگام پخت به آن آب اضافه کنید ، مزه آبگوشت را تحت تاثیر قرار می دهد.


 


 

دیدگاه

دستور پخت دیزی در فر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

دستور پخت دیزی در فر
دستور پخت دیزی در فر
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *