کاپ کیک وانیلی شف طیبه

دوره مقدماتی php
کاپ کیک وانیلی شف طیبه
کاپ کیک وانیلی شف طیبه

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


کاپ کیک وانیلی شف طیبه

دوره مقدماتی php

کاپ کیک وانیلی شف طیبه

سلام طیبه عزیزواو. بوی تزیین میاد. یام یام.طیبه جان یه سوال:مگه نه اینکه وقتی بیکینگ پودر اضافه شد دیگه نباید با همزن هم بزنیم. پس چرا شما توی بعضی از رسپی ها این کار رو میکنید (البته من توی رسپی های مارتا هم دیدم که نوشته با همزن)دستت درست استاد

طیبه جون من یکسالی هست که مشتری وبلاگتم ولی تا حالا کامنت نگذاشته بودم چند بار نوشتم ولی هر بار یه ایرادی میگرفت امیدورام اینبار مشکلی پیش نیادفقط در یه جمله میگم یعنی من عاشق همه کارهات هستم تو فوق العاده ای محشری همیشه برات دعا میکنم که موفق باشی تو خیلی ایده جدید توی آشپزی به آدم میدی درسته که همه رسپی ها رو منبعشو مینویسی و از خودت نیست ولی همین که همت میکنی و میگردی تو اینترنت اینا رو پیدا میکنی و از همه مهمتر ترجمه میکنی و تجربه های خودت رو اینقدر قشنگ در اختیار افراد میگذاری جای تشکر داره من همه جا میگم که تو یه آشپز فوق العاده ایاگه چیزی خواستی منظورم مواد شیرینی و هر چی که میدونی ممکنه ایران گیر نیاری میتونی به من بگی برات بفرستم گرچه من تا ایران بودم و وبلاگن رو میخوندم میدیدم تو همه مواد رو داری و برام عجیب بود ولی احیانا اگه چیزی رو گیر نیاوردی به من بگو من از خدامه بتونم یه کمک کوچولو بهت کنم چون از تو خیلی چیز یاد گرفتم و همیشه مدیونت هستم.

هوممممم… این کیک جون میده واسه کیک بستنی شدن 🙂

سلام.من تازه با وبتون اشنا شدم از کارهاتون واقعا خوشم اومده.شما فوق العاده اید.من از چند روز پیش هر روز دارم به این سایت سر میزنم و واقعا لذت میبرم.نان پیتا رو درست کردم و عالی شد.و در مورد مطلب بالا خیلی عالی و موشکافانه بود.مرسسسسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییی

وای چه ممممممممیکنه این ادمین<3

وای راس میگه بوی تزئین میــــــــــــــاد:))

مممم به به عالیه!

سلام! می دونم اصلا از خودت نپرسیدی این خرسه کجا رفت :دی اشکال نداره چون من همینجا بودم ولی حرف نمی زدم اصلا! الان اومدم یه سوال بکنم. تو چیکار می کنی که روی کیک هات اینجوری صاف ان؟؟ من فکر کنم مشکلم از فر باشه چون وسط کیک هام مثل قله قلمبه می شه و میاد بالا! اصلا مثل مال تو صاف و یه دست نمی شه. مال فره نه؟ من کاریش می تونم بکنم؟

واااو.چه کیک خوشگلی.اینو میشه همینجوری خورد.بدون کرم و تزئین:دی.ولی من بی صبرانه منتظر دیدن تزئینشم.کیک تولدت که نبوده؟شاید تولد اقای برادرتون بوده.فکر کنم پارسال این موقع ها بود تولدشون.شف جون ممنون از توضیح نکات فوق العاده در مورد کیک.والا منم قبلا کیک رو همینجوری مینداختم تو حلقم:دی ولی خیلی وقته که دیگه تا دو ساعت زیر ذره بین:دی بررسیش نکنم بهش افتخار خورده شدن رو نمیدم:)))))))))).مرسی عزیزم از رسپی عالیت.فقط بی زحمت گلم وقتی مینویسی(یه همچین کیکی) جلوش اسم کیک ساده رو هم بنویس که با این سرعت کم برای فهمیدن منظورت مجبور نشیم اون صفحه رو هم باز کنیم..مرسی.میبوسمت.

طیبه جون عالیه. راستش من قبل از اینکه این دستور رو بگذارید، برای شکل دادن به کیک دستور کیک کره یی رو استفاده می کردم چون کمی سنگین و فشرده تر از کیک اسفنجیه.مشخصه که کیک عالییه.منتظر پست بعدی که تزئین جدید و ویژه و حتی شاید یه فیلیگ و کاور جدید باشه هستیم 🙂

 دوستم!شف قبلا چند بار اینو توضیح دادن.بعضی کیکها خودشون این ویژگی رو دارن که با سطح صاف از فر میان بیرون.مثلا همین کیک طبق گفته شف.و بعضی کیکها مثلا مثل کیک شکلاتی بدون شکلات خاصیتش گنبدی شدنه.و چند بار که شف اون کیک رو درست کردن روش رو بریدن و مسطح کردن.پس این خاصیت یه سری کیکهاست.اما همیشه اینطور نیست.و ممکنه همین کیک مسطح توی فر خونه من و شما اینجوری صاف در نیاد.اونوقت مشکل از فره.ممکنه حرارت فر در ابتدای کار بیش از حد داغ بوده باشه.یا اینکه فر تنظیم نباشه دماش.یه راه حلش اینه یه حوله خیس رو میپیچونن دور قالب کیک تا یکنواخت بپزه کیک..و البته چند بار که یه رسپی رو درست کنین قلق کیک و فر دستتون میاد..بعدشم مشکل زیادی نیست اگرم صاف نشد خیلی راحت بعد سرد شدن کیک میتوینن با یه برش ساده و کوچیک مسطح کنین.اینا چیزایی بود که شف تو رسپی های مختلف بارها گفتن و منم تا جایی که یادم بود خدمتتون عرض کردم.امیدوارم مفید واقع بشه.

سلام عزیزم ممنون راستی خانومی من فرم از این برقیای رو میزی واسه پخته کیک نمیدونم چرا اصلا کیکم پف نمیکنه/ شعله بالا پایین رو باهم روشن کردم فقط پائینو روشن کردم اما اصلا پف نمیکنه میشه راهنمائیم کنی؟

دوست عزیز،ازتون خواهش می کنم به فارسی تایپ کنید. در صورت نداشتن فونت فارسی از سایتهای فارسی نویس استفاده کنید.ازتون خواهش می کنم مبحث کیک ها و کامنت هاش رو مطالعه کنید و یا در گزینه جستجوی سایت جستجو کنید. در این مورد خیلی اینجا صحبت شده.درجه فرتون رو بیارید پایینتر و بکینگ پودرتون رو عوض کنید.باید با روش سعی و خطا قلق فرتون دستتون بیاد.

سلاااااام خانم خرس عزیز: 😀 با وجود اینکه شما کم لطف بودید و از خودتون هیچ حرکت خرسی ای نشون نمی دادید!! من جوابتون رومی دم 😀 همونطور کهنیمچه آشپز جون هم گفتن، حرارت فر می تونه یکی از مشکلات باشه. در قسمتکامنت های این پست، من یک سری عکس گذاشتمhttp://www.cheftayebeh.ir/2010/05/1-2-3-4.htmlدر مورد روش پیچیدن حوله دور کیک.در کل، بهتون پیشنهاد می کنم، همونطور که برای یکی دیگه از دوستان هم همین چند دقیقه پیش نوشتم، درجه فرتون رو کم کم بیارید پایین، خیلی کم کم ها!! تا کیک زمان کافی برای پف کردن داشته باشه و از اول یکهو قالب داغ نشه و کناره های کیک که به قسمت فلزی قالب چسبیدن زود بپزن و وسطش که هنوز نپخته، وقت بیشتری داشته باشه برای پف کردن و قله ای بشه و بیاد بالا.باید با روش سعی و خطا پیش برید.تازه اش هم!! در کنار این مسائل تازه هم زدن تخم مرغ و شکر در ابتدا و … هم در گنبدی نشدن کیک نقش بازی می کنن. ولی من مطمئنم شما می تونید.

چه خوشگل باز باید حسرت بخورم………………….

つづくاگر کارتون های دنباله دار ژاپنی دهه شصت رو میدیدی حتما این سه نشانه رو در انتهای هر اپیسود به خاطر داری… یعنی من منتظر رویت شاهکاری هستم که این اثر هنری بیسشه 

   غزل جون منم تو خیلی از رسپی های ایرانی و خارجی دیدم که شف ها بعد اضافه کردن آرد و بکینگ با همزن ولی به مدت خیلی کوتاه هم میزنن مواد رو…مثلا برای کیک یزدی از یه اشپز معروف دیدم که به عنوان قلق گفت ارد رو که اضافه کردین از یک تا هشت بشمارین و با دور متوسط هم بزنین .یا اینکه نهایتا تا سی ثانیه مجاز میدونن که با همزن هم بزنین.این مدت کوتاه باعث میشه کیک خوب مخلوط بشه و در عین حال مشکلی پیش نیاد.ولی دلیل اصلیش رو منم دوست دارم بدونم..

چه دلبره…مرسی واسه رسپی خوبت شف جانیه سوال داشتم چرا کیکهای که درست میکنم وسطش گنبدی بیشتر پف میکنه ولی اطرافش کمتر….من دلم میخوادیکدست پف کنه کیکهام!!مشکل از فر؟یا نوع کیک؟من فر الکترولوکس ایتالیایی هستش.مرسی عزیزم

راست میگی دوستم من یادمه ، دهه شصتیا دستا بالا :د مخصوصا ۶۶ یا :د 

طیبه جان سلام من بیتا هستم از لندنمن و مامانم خیلی‌ دوستت داریممامانم تا ۱ ماه دیگه داره میاد ایران .تهران،برات حتما رمکین  و وانیلایی بین میفرستم نازنین.هر چی‌ خواستی‌ بگو مامان که داره میاد ایران واست بفرستم ،من فعلا نمیتونم بیام ایران،ولی‌ اگه خودم هم بتونم بیام هر چی‌ خواستی‌ بگو فدات شماینو پی‌ام رو واسه خودتون فستدممیبوسمت بیتاemail man: Bita_tm@yahoo.co.uk

آخي! نه متاسفانه تزئينش همون مدل رافل كيك بود . البته ازش عكس دارم كه توي پست باتركريمش از اون عكسه استفاده ميكنم. باتركريمش حرف نداره. انشالا چند ماه ديگه پستش ميكنمبله مثل هميشه نيمچه آشپز عزيز درست توضيح دادندرسته كه بيكينگ پودر سريع واكنش نشون ميده و بايد درجا وارد فر شه منتها تا سي ثانيه اجازه داريد با همزن برقي هم بزنيممن خودم معمولا زير سي ثانيه هم ميزنم اما با همزن برقي و دور تندمنتها اينم بگم واسه همه كيكها جواب نميدهكيكهايي خيلي حساس رو نميشه با همزن زداما نگران موضوع نباشيد تا 30 ثانيه مجازه

اي ول

واقعا شرمنده فرموديدآدم آب ميشه اينهمه تعريف ميشنوهآخه من كه خودم ميدونم خبري نيست . شما واقعا لطف داريدانشالا كه مطالب مفيد واقع شهمرسي عزيزم قربان محبتتون. والا در شرايط كنوني من فقط سعي ميكنم تو خونه هيچي نباشه كه عذاب وجدان پايان تاريخ مصرفشون رو نداشته باشم. چشم عزيزم اگر موردي بود زحمت ميدم بازم تشكر ميكنم

پيتا؟ پس از الان بهتون تبريك ميگم چون مشخصه كه استعدادتون عاليهاحسنت

احتمال ميدم كه درست عايق نيست و نميتونه حرارت رو خوب نگه داره كه مثل كوره عمل كنهكمك ميشه اگر پست فر رو مطالعه بفرماييد

خدا شاهده من دلم براي همه تنگ ميشهمنتها من شخصيتم اينجوريه كه هميشه فكر خوب ميكنم ميگم حتما سرشون شلوغه و انشالا خيرهوگرنه خودتون ميدونيد كه دل به دل راه دارهاتفاقا الان خيلي وقته كه قصد دارم يه پست واسه اين موضوع بذارم (مثل خيلي چيزاي ديگه كه چند ساله قصدش رو دارم و نميشه) ولي حتما سعي ميكنم انجام شههمين كيك رو امتحان كنيد انشالا كه درست ميشه

بله بله متوجه هستمچشمآره داداشم يك هفته بعد از من تولدشه. هر دومون مهري هستيمواسه خودم كيك شكلاتي درست كردم گذاشتم ولنتاين پستش كنم. واسه داداشم هم كيك نوتلا درست كردم گذاشتم روز جهاني نوتلا پستش كنماينم كيك تولد هم عروسم بود تزئينش رافل صورتي بود با “باتركريم رو” داخل كيك  موس بادامي به رنگ صورتي به برش قلب. از اين قالب هايي كه خودشون كارو شده هستن استفاده كردم يعني خود قالب يك طرح قلب به آدم ميده. مارك ويلتون. كه البته قالبه هم چند سال پيش كادوي تولدم بود كه احسانه جون فرستاده بودن

بله كيك كره اي هم از كيكهاي منسجمه كه ميشه همه مدل برشي زدو البته بهتره ابتدا مدتي فريز شهوالا تصميم گرفتم ديگه الان باز نرم تو خط كرم و تزئين يه كم زيادي شده. گذاشتم واسه يكي دو ماه ديگه انشالا كرم و تزئين رو ميذارم

انشالا كه به همه آرزوهاتون برسيد

با اجازه تون نه تنها من اين علامت رو ميشناسم بلكه هنوزم تو كار سريالهاي ژاپني هستماگه تعداد دي وي دي هاي سريالهاي ژاپني من رو ببينيد شاخ در مياريد. همه هم زبان اصلي. من يه بيماري دارم كه حتما بايد همه چيز رو زبان اصلي ببينم يا به دلم نميچسبهگُمِنِه تن تناني چان:pولي اينبار تصميم گرفتم تزئينش رو پست نكنم

تلاش ميكنم تا چند ماه ديگه يه پست آماده كنم كامل  توضيح بدم

واي بيتا جان كاري ميكنيد آدم عرق شرم به پيشانيش بشينهواقعا شرمنده ام كرديدسلام ويژه خدمت مادر گراميتون هم برسونيد و ارادت من رو منتقل كنيد . تشكر ميكنم ولي خدا رو شكر همه چيز موجوده. واقعا سخاوتمنديدمجددا تشكر ميكنم و البته اگر روزي نيازي بود حتما بهتون اطلاع ميدممرسي عزيزم

سلام طیبه جان. با اجازت من این کیک رو فنجونی پختم اما چون رنگش تیره نشد یک سریش رو با گریل پختم که البته روش سفت شد و لطافتش کم شد. اما در کل بافت بسیار نرم و خوبی داشت و همسری کلی پسندید

 وااو.پس حتما لازم شد حداقل عکسهاشو برامون بذاری.اره میدونم کدوم قالبها رو میگین.توی لوازم قنادیها مدلهای مختلفش هست.بازم تولد خودت کیک شکلاتی؟!ای عشق شکلات!:دی.فقط نفهمیدم این کیک تولد عروست بود؟!مهدی زن گرفته؟:)))))))فکر کنم اشتباهی تایپ شده.دستت درد نکنه.بوس…

راستی طیبه جان شما هیچوقت برای برشته شدن روی کیکتون از گریل استفاده نمی کنید؟!

🙂 بنظرم منظور شف جونم از هم عروس، جاریشون باشه!! درسته؟

طیبه جون میخواستم این کیک رو درست کنم ولی قبلش یه سوال داشتم میخواستم بدونم برای این کیک ، باتر میلکتون رو از ترکیب سرکه استفاده کردین یا با ماست؟ممنون

” بقيه وقتي كيك ميخورن ديگه فوقش به مزه اشتوجه ميكنن. اما كساني كه اعتياد به كيك پزي دارن روي بافت كيكها حساس هستن. حالااين جملات ممكنه به نظر خيلي ها بي مفهوم باشه “واقعا گل گفتی عزیزم.یه کیک اسفنجی واسه تولد مامانم درست کردم که بافتش هم عالی شده بود،مامانم میگه چند تا تخم مرغ استفاده کردی؟میگم 6تا.میگه:شیییییشششششششششش تا؟؟؟؟؟؟؟ من با 3 تخم مرغ کیک درست میکنم اینننننننقدر(دستاش رو 10-20 سانت از هم فاصله میده) پف میکنهتو همچین جو شیرینی پزی من کار میکنم: دی

من چون فرم گازيه حرارت شعله مثل كوره كيكها رو برشته كرده و متناسب طلايي ميشناما چرا در مورد فر برقي ميتونيد آخرش از گريل استفاده كنيدو البته توصيه اي كه ميتونم بكنم اينه كه كلا حرارت رو بيشتر كنيد كه در زمان كمتري بپزه و خشك هم نشه

سركهاگر با باترميلك تهيه شده از سركه كيك رو بپزيد لطيفتر ميشهبا ماست كه درست ميشه لطافتش كمتره

وااااااااااااايكلي خنديدمدرك ميكنم چي ميكشيدشكر خدا من هيچوقت از اين مشكلها نداشتم ولي وقتي دوستام واسه ام اين جور مشكلات رو تعريف ميكنن  ناراحت ميشم چون ميدونم اينطوري آدم سرعت پيشرفتش كم ميشهبچه كه بودم يه دونه كيك به شكل خرگوش درست ميكردم كه يك شونه تخم مرغ لازم داشت . هر كس ميشنيد ميگفت: آخه مگه تو چيكار ميكني بچه؟حالا بگذريم كه كيكه در چشم به هم زدني خورده ميشد

اه؟ مگه شما نميگيد هم عروس؟ من نميگم جاري آخه. البته اينجا ميگن جاري. ولي من خوشم نمياد به نظرم “روان” ميرسه ميگم هم عروس:pبععععععععععععععععله! من كيك شكلاتي خوباش رو هميشه نگه ميدارم واسه تولد خودم

خانواده شوهرم اهوازی هستن. فکر کنم از اونا شنیدم که بلد شدم. :p

یه سوال دیگه، در مورد” sour cream”تو بعضی دستورات کیک از سَووِر کریم استفده شده، ولی طبق معمول اینجا که پیدا نمیشهسرچ که کردم، ورژن خونگیش رو بعضیها از ترکیب باتر کریم با هِوی کریم استفاده کردن بعضیها هم فقط به اضافه کردن آب لیمو به هِوی کریم اکتفا کردنالبته ورژن های مختلفش زیاده با شیر و با ماستشم هست ولی من که اصلشو نخوردم، نمیدونم کدومیکیشون به مزه اصلیش نزدیکترهمیخواستم نطر شما رو بدونم چه پیشنهادی در این مورد میکنید؟مرسی

دشمنت شرمنده گلم،سلامت باشین مامان هم براتون سلام میرسونه،خواهش می‌کنم خوشحال میشم اگه بتونم یه کوچولو از لطف‌های شما رو جبران کنم

سلام مشه یک کمک به من بکنید من خیلی علاقه به شیرینی پزی دارم  ولی متاسفانه وسط کیک خمیر میشه اندازه ها  دقیق می زارم   ولی دلیلش نمی دونم خامه فرم گرفته رو درست کردم طبق گفته شما ولی بازم شل شد لطفا کمک کنید خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخواهههههههههههههههشششششششششش می کنم  عاجزانه مرسی ایمیلم baranemobene@yahoo.com 

شف عزيزم سلاممن اين كيك را درست كردم ايشالا عكساشو ميذارم. ولي يه مشكلي داشتم كيكهام به طرز زيبايي پف كردن بعد كه به اواخر پختش نزديك ميشد رفتم و از پشت شيشه نگاه كردم ديدم هردوتا وسطش يه حفره درست شده خيلي تعجب كردم چون تا حالا سابقه نداشته براي كيكهاي من چنين اتفاقي بيفته . دره فر را باز نكردم و صبر كردم تا پخت تموم شد. جالبه كه اطراف اون حفره كاملا پخته بود و بافت خوبي داشت انگار من كيكها را داخل اين قالبهايي كه وسط سوراخ دارن پختم. يعني يه سوراخ كاملا گرد و منظم و كوچيك در هر دو قالب درست شده بود تا نيمه كيك و جالب اينه كه بقيه كيك كاملا پخته و اسفنجي بود و من از قسمت زيري براي درست كردن كيك استفاده كردم قسمت حفره دارو فريز كرم. نميدونم اشكال از آرد بوده يا باتر كريم. باتر كريم را با كرم تار تار درست كردم كاملا غليظ بود و آردم هم آرد قناديه از همونا كه فله ميفروشن. من آرد و شكر را وزن ميكنم و دقيق اندازه ميگيرم. فكر نكنم اشكال از فرم باشه چون تابحال بيشتر از 50 بار كيكهاي مختلف درست كردم و اكترا هم از اين دو تا قالب استفاده ميكنم ولي مشكلي نبوده. ممنون ميشم اگر راهنماييم كنين.

 سلام شف عزیزمن خیلی وقته که درسهایی که میدید رو بکار میگیرم و به نظر خودم خیلی توی کارام به نسبت قبل پیشرفت داشتنم . ازتون خیلی تشکر می کنم . شف جان من دهم آذر ماه امتحان فنی و حرفه ای دارم برای رشته کیک پزی میشه یه راهنمایی کنید که یه کیک اسفنجی رو به چه صورت تزئین کنم که زیاد سخت  و وقت گیر نباشه و در عین حال چشمنواز باشه . ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

دوست عزیز،ازتون خواهش می کنم بحث کیک ها رو و کامنتهای مربوطه به پست ها رو مطالعه کنید.قسمت کیک ها رو میتونید در منوی سایت که در سمت چپ سایت قرار داره پیدا کنید.

پونه جون،من حدس می زنم منظور شما از باتر کریمی که نوشتید، باتر میلک باشه.باترمیلک و ماست همونطور که شف هم توضیح دادن بافت کیک رو سفت و سنگین می کنه. من حدس می زنم قالبتون برای اون مقداری که توش ریخته بودید کوچک بوده، البته برای این نوع کیک منظورمه. اینطوری اونجاهایی از کیک که به دیواره نزدیک بودن زودتر پختن و به خاطر بافت سنگین کیک بقیه کیک به حد کافی حرارت نگرفته و خام مونده.یعنی حرارت به خاطر بافت کیک اصلا نتونسته به اون وسط ها برسه.شاید هم باید حرارت فر رو کمی پایین بیارید تا کیک فرصت پخت با این حجم و بافت رو داشته باشه.این حدس منه. ببینیم شف نظرشون چیه.

بافت وشکلش دقیقا همون خامه خودمونه. مزه اش ترشهآره با همون سرکه و آبلیمو میشهالبته پست کاملش رو میخواستم بذارم که انشالا در آینده اگر عمری باقی بود

عجب پس فقط ما میگیم

نظر منم همینهبرام پیش اومده که تنبلی کرده باشم و برای اینکه بعدا یه قالب دیگه نشورم همه مواد رو توی یک قالب ریخته باشم و بعد دقیقا این اتفاق برام افتاده.زیاد هم پیش اومده. منتها نمیتونم بگم واسه شما دقیقا دلیلش همین بوده.ایراد از رسپی نیست ایراد از شما هم نیست چون ماشالا همیشه کارهاتون خوبهانشالا دیگه این تجربه براتون اتفاق نیافته

از دیدن کارهاتون لذت بردم مخصوصا کیک انگری برد و تزئین بیسکویتهاوالا باید بدونم شرایطتون چی هستچقدر بهتون اونجا وقت میدنچقدر امکانات داریدبا چی راحت ترید؟کرم؟خامه؟شکلات؟فوندانت؟از خونه چیز آماده میتونید ببرید؟

حدود سه چهارساعتی وقت دارم ، با فوندانت و خامه  تا حدوددی می تونم  کار کنم .مثلا چی از خونه ببرم ؟ تقریبا همه چیزو از خونه باید ببرم حتی یک کیک از خونه می برم و یک کیک هم اونجا درست می کنم ، بعد باید تزئین کنم می خوام که زیاد وقت گیر نباشه ، در واقع ساده ولی زیبا عکس برام بزارین و یه توضیح اجمالی بهم بدین ممنون میشم ببخشید تورو خدا خیلی اذیتتون کردم 

 سلام طیبه جون با لاخره کیک وانیلی رو درست کردم همونطور که توضیح دادید بافت کیک نرم و لطیف و پفکی بود.اینم از عکسش البته به خوبی مال شما که نیست از اینکه تجربه هاتون رو به ما هم یاد میدید خیلی متشکرم

چهار ساعت خوبهمنظورم این بود که میتونید از خونه فوندانت رو درست کنیدیا عروسکها و تزئینهای فوندانتیچون اینا وقتگیرهولی منباشم خودم باترکریم رو انتخاب میکنماز همه راحت تره و ذوب هم  نمیشهمنتها باید تجربه اش رو داشته باشیداین کیک رو خیلی دوست دارم هم ساده هم بسیار شیکمیتونید کامل فوندانت کار کنیدیا کیکش باتر کریم وگلها فوندانتیا کیک باترکریم وگلها باترکریم به شیوه ترنزفر

شما گفتید نباید پف کنه ولی مال من خییلیی پف کرده فکر کنم بخاطره فره چون استاندارد نیست و فر زیر گازه ..درسته؟سوال دیگه ای که دارم اینه که چرا کیک یه ته مزه ی تلخ داره؟که فکر میکنم به خاطر وانیل شکریه..نظر شما چیه؟

دوتا کاتر ساده بیشتر نمیخوادیه کاتر اشکیه کاتر برگمیتونید هم تو خونه درستشون کنید وببرید اونجایا حتی میتونید  گلها و برگها رو با بسکویت درست کنید و با رویال آیسینگتزئین کنیدوروی کیک بچسبونیدلزومی نداره سه طبقه کار کنیداما با سایز کوچیک سه طبقه هم میشه

عزیزم عکس آپلود نشدهبله هم ممکنه از وانیل باشه هم بیکینگ پودر هم جوش شیرین این سه میتونن زیادی شون کیک رو تلخ کنهمارکهاشون رو عوض کنیدمن گفتم پف نمیکنه؟به اندازه کیکهای دیگه اینم پف میکنه

 ممنون شف عزيز و مرواريد جون. ببخشيد بابت اشتباهم فكر كنم اون روز حسابي حواسم پرت باتر كريمي بوده كه براي تزئين كيك استفاده كردم. :))))))راستش من موادو تو دو تا قالب 20 سانتي كمر بندي ريختم و به نظرم تا 1/2 قالب را بيشتر پر نكرده بود ولي بازهم امتحان ميكنم اينبار با سه تا قالب ايشالا مشكل نداشته باشم. در كل كيك خيلي خوش طعمي بود و به نظر من با دستور باتر كريمي كه براي كيك تاج فرانكفورتي درست ميشه طعم خيلي خوبي داشت. بازهم ممنون.

عکسمو هر چی تلاش میکنم بخاطر حجم بالاش نمیفرسته:(منظور من از پف این شکل گنبدی روی کیکه..اما اگه باید اینجوری باشه پس خیالم از فر راحت شد چون همش میترسم با فر کار کنم.ایشالا بزودی یکی میخرم:)

از تعریفتون خیلییی ممنونم:):):)

راحیل جون، من در سایت فنی حرفه ای که دیدم نوشته بود امتحانها در دو نوبت در سال است یکی که تو مرداد بوده و دیگریش رو نوشته بود 23 آباناین امتحانی که شما دارین پس چرا تو آذرهراستش، چند وقتیه که تو فکر این امتحانم و دارم در باره اش  تحقیق میکنم. میشه لطفا بگین در مورد تئوریها چه کتاب یا منبعی رو باید خوند؟منظورم اینه که کتاب خاصی هست که بشه پیداش کرد و مطمئن بود که سوالها از اون کتاب میاد؟ در مورد امتحان عملی هم اگه کمی توضیح بدین ممنون میشممرسی

🙁  پس اگر تو کار دیدن سریال هستین حتما میدونید که اگر قسمت آخر رو نبینین چه حسی داره… همون حسی که من از ندیدن تزیین این کیک دارم

😀 😀 😀 ای ولاینم به سلامتی شما که عشق کارتون ژاپنی دارین معرفی میکنم تپان یاکی:D 😀 😀

این همسر ما عاشق تاینی کیک شیرین  عسل هست و از اونجا که فروشگاه ایرانی خیلی ازمون دور بود یه مدت دنبال رسیپیهاش بودم بعد رو بسته بندیشو  که  دقت کردم  نوشته بود کیک وانیلی با کرم فندوق و شوکولاتنمیدونی چه ذوقی کردم چون بهترین کیک  وانیلی دنیا ، رسیپی طیبه جونو داشتم ، منم دست به کار شدم و ایم نتیجش :د برا کرمش یک سوم از مایه همین کیک رو جدا کردم ۲ قاشق بهش نوتلا زدم  و ریختم وسطش ، خیلی خوب شد و مزش از  ورژن اصلیش خیلی بهتر شد  اصلاکیک وانیلیش باید بیاد جلو این کیک وانیلی شما لونگ بندازه:D 😀 😀  

کافیه با یه نرم افزار سادهحتی همین پینت ویندوز حجمش رو  کم کنیداینطوری دیدنش هم برای من راحت تره چون سرعت اینترنتم خیلی پایینه

به به چاپستیکهاش هم خیلی خوشگلن

به به چه کار جالبی کردیداتفاقا این کیک بیس خوبیه برای این جور تغییراتبله متوجه هستم چی میگید اون کیکها هم تقریبا همچین بافتی دارند

طیبه جون همزن نو خریدین؟از اینا که توو فیلما نشون میدن؟:دی مبارکتون باشه

سلام شف عزیز.منم این کیک رو درست کردم ولی چون متاسفانه به درستی از قالب برنگشت عکسشو نتونستم بذارم. بافت خیلی خوبی داشت و خیلی خوش طعم بود.من از ترکیب ماست و شیر برای باترمیلک استفاده کردم. و با نصف مواد درست کردم فقط به نظرم قالب 23 سانتی برای نصف مواد یه مقدار بزرگ بود و داخل یه قالب کوچیکتر ارتفاع بهتری پیدا میکرد.بازم بابت دستورهای عالی که میذاری ازت ممنونم.

مرسي عزيزم

اگر كف قالب كاغذ بندازيد و بعد كف و ديواره رو چرب كنيد هيچوقت نميچسبهبله سايز قالبهامون رو هميشه با تجربه دستمون مياد

اخخخ جون.حجمش کم شد:)

حجمش شد 2 مگا بایت ولی بازم نمیفرسته.فکد کنم اشکال از عکسه

طيبه جونم خيييييييلى دوست دارم از وقتى دستورات عالى شما را استفاده مى كنم ، احساس خيلى رضايت بخشى دارم اين كيك رو درست كردم پف وبافتش عالی وحیرت انگیزه ولی چون همون شب شبکار بودم وهم زمان غذای فردام رو می پختم  ازش غافل شدم ویه کم رنگش قهوه ای  پر رنگتر شد  .:زمان ۵۰ دقیقه ودمای فر برقی ۱۸۰ :درنتیجه یه ته مزه تلخ داره .ایا میتونه مربوط به جوش شیرین مارک برتر باشه .شما چه مارکی پیشنهادمیدهیدودرضمن میتونم از کره  استفاده کنم به چه میزان، باز هم فدات

بله كره همون يك ليوان مذاب يعني 225 گرمو بله امكان داره از جوش شيرين باشهمن برتر رو امتحان نكردميه مارك ديگه بود كه چون موقع باز كردنش بسته اش پاره شد ريختم توي يه ظرف ديگه الان يادم نيست چي بودولي ميدونم برتر نبوديه كاري كنيد… يه اپسيلون كمتر بريزيد چون بعضي ماركها قوي تر هستناگه باز تلخ شد ماركش رو عوض كنيدو البته تلخي ميتونه از وانيل و بيكينگ پودر هم باشه

بالاخره با نرم افزار پیشنهادی شما تونستم حجمش رو کم کنم.اخخخخخخخخخخ جون.میشه بگید خوب شده یا بد.:) البته که مشکل از کیک نیست و از عکاسی بد منه:):)

سلام طیبه جون <3این دستور هم مثل بقیه عالیییییییامروز کلی خودمو و فامیل شوهر رو خجالت دادم 😉 😀

ممنونم،حتما توصيه هاتون رو به كار مى بندم ونتيجه رو مى نويسم

سلام طیبه عزیزم من این کیک را درست کردم و طعم و بافت و برشش عالی بود.و واسه تولد درست کردم عالی شد.دستتون درد نکنه.

سلام طیبه جان من این کیک را با نصف مواد درست کردم…برای اولین بار توی یه قالب قلبی شکل ازجنس شیشه ای که میگفت هم تو فر میره هم تو فریزر ولی پیرکس نبود…بعد از پخت وقتی میخواستم برش گردونم از وسط کیک موادش به صورت خام ریخت بیرونخیلی ضد حال بود چون برای اولین بار تو عمرم میخواستم با خامه فرم گرفته کیک تزیین کنم..به نظرت ایراد از قالبم بود…من تو فر مایکروفرم تا حالا کیکهاتون پختم همیشه خوب بوده..البته بعدش این کیک با دستمال کاغذی خیس دورش دوباره 10 دقیقه گذاشتم ولی باز توش گود و خمیر شد..ب 

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااايچقدر عاااااااااااااااااااليعشق من پت و متخيلي خيلي خوشگله شده

ممممممممم عجب سسي داره منو صدا ميزنهاحسنت

احسنت بر شماو تبريك ميگم كه مشكل حل شد و ما ميتونيد از ديدن كارهاتون لذت ببريم

و راستي عكسش هم اصلا بد نيست و خيلي هم واضح و خوبه

احتمال داره كه قالب براي مواد كوچيك بوده باشهپس فرصت كافي نداشته درست مغزپخت شهدر مورد جنس قالبها البته بعضي هاش مشكل دارن. با چند كيك ديگه كه هميشه جواب ميده اون قالب رو تست كنيد ببينيد شايد مشكل از اون باشهولي همين كيك رو توي قالبهاي ديگه امتحان كنيد انشالا كه درست ميشه

….قابلی نداره البته به پای دستپخت شما که نمیرسه 

 ممنونم استادم شما بودی ….طیبه جان من یه مشکل خیلی بزرگ با تهیه خامه فرم گرفته دارم.همزنم مولینکس هستش نمی دونم مشکل از همزن هست یا خامه یا خودم؟؟؟اصلا فرم نمی گیره و سفت نمی شهچیکار باید بکنم؟

مرسی از تعریفتون:)

ايراد از همزن نيستخامه تون حتما 30 درصد باشهقالبي در بياد آب نداشته باشهكاملا تگري و يخ زده باشهانشالا كه درست ميشه

سلاممن این کیک رو درست کردم گذاشتم تو اونبه نظر میومد خیلی خوب باشه بعد1 ساعت رفتم روی اون رو روشن کردم که روش هم بپزه و طلایی شهیه وقت دیدم داره از تو اونم دود بلند شه…رفتم دیدم بلههههههههههه روی کیک سوخته و جزغاله شده ولی داخلش هنوز نپخته و هنوز آبکیهبا اینکه مطمئنم ظرفمم جاش اندازه بودخلاصه وباره گذاتشتمش تا بپزه و بالاخره پختولی هم روش سوخت و هم تهش تا داخلش پختبعدم خیلی سفت بود…..نمدونم بخاطر اینکه سوخته بود سفت بود یا دلیل دیگه ای داشتالبته بافتش مشخص بود که اگر درست بپزه خیلی خوب و پوک میشهبازم ممنون از دستور خوبتونمیخواستم برا تولد دخترم خودم کیک بپزم ولی هر سری شکست میخورم و پشیمون میشمراستی شف طیبه عزیز میشه بگید چه کیکی شیرینیش کمه که اگر خواستم با مارشمالو فوندانت که شیرینه درست کنم دل رو نزنهممنون میشم 

عزيزم مشخصه كه ايراد از سيستم فرهنميگم فره بدهفقط الان قلقش دستتون نيستپست فر رو مطالعه فرموديد؟چون اونجا توضيح دادماون سفتي هم كه فرموديد دليل پف نامناسبهبله معمولا كيك اسفنجي رو پيشنهاد ميكنم چون كم شيرينه

ممنون از جوابتونباید بگم که چون جوش شیرین نداشتم به جای جوش شیرین هم بکینگ پودر ریختمههههههههه دعوام نکنید خوب خودمم میدونستم خیلی پف میکنه احتمالاآره مطلب فرتون رو کامل خوندمبازم ممنونمچندتا سوال دیگه دارم که توی مبحثش ازتون میپرسمپیشاپیش از جوابتون نهایت تشکر رو دارم

طیبه جانمیشه تو همچین کیکی با ریختن پودر کاکائو کل کیکمون رو کاکائویی کنیم؟و اگر میشه، آیا در ازای پودر کاکائویی که اضافه میشه باید از میزان آرد کم کنیم؟

 بله می شه. به همون میزانی که کاکائو قراره اضافه کنیم از میزان آرد اصلی رسپی کم می کنیم.

سلام شف عزیزم من میخوام این کیک رو برای پایه کیک باربی_برای دامنش استفاده کنم_ و با خامه تزیین کنم به نظر شما این کیک میتونه خوب برش بخوره ؟چون من این کیک رو درست کردم و طعمشو خیلی دوست داشتم ممنون از جوابتون 

دوست عزیز، شف زیر عکس اول نوشتن:ما براي مناسبتها وموقعيتهاي خاص نياز به كيكهايي با بافت خاص داريم. مثلا اگر بخوايم روي يه كيك كندهكاري كنيم و برشهاي صاف و تميز بخوايم حتما بايد از يه همچين كيكي استفاده كنيميعني ميتونيم يه كيك مستطيلي معمولي رو تبديل به يك توپ كنيم يا يه دامن چين داريا يه سگ يا گربه يا خرگوش يا پروانه. كيكش بافتش به شكلي هست كه پتانسيل اين روداره كه به هر شكلي برش بخوره. این کیک رو شف نوشتن بافتش بسيار نرم و لطيف و مرطوب و اسفنجيهو لینک کیک ساده رو دادن که اون هم بسی خوشمزه است.

دقيقامنتها اگر اين رو خيلي دوست داريد كافيه بذاريد توي فريزرسفت ميشهبافتش كاملا عوض ميشه و ديگه اون لطافت رو نداره اما راحت برش ميخورهنگران سفتيش نباشيد بيرون كه بمونه باز درست ميشهمنتها بافت و طعمش مثل همه كيكهاي ديگه اي كه ميرن توي يخچال عوض خواهد شد

سلام شیف عزیزم.من این کیک امروز پختم. خیلی خوب شد . فقط دیواره هاش به ظرف چسبیدو و البته تا من عکس بگیرم طبق معمول آشو لاش شد. دییه سوال دارم . همونطور که گفتید باید اینقدر تخم مرغو شکرو بزینم تا سفید بشه اینبارم برا من سفید نشد ولی انگاری پوک بود و پف کرده بود میشه از رنگه زرده ها باشه؟ آخه خیلی  رنگشون زرد بود.یا باید بیشتر هم بزنم؟یا منظورتون اینه که شکر توش کاملا حل شه؟در ضمن  هنوزم با فرم درگیرم. برا این کیک یه طرفش پخت قالبو جابجا کردم تا نیمه دیگش خوب مغز پخت بشه. خوشبختانه بلایی سرش نیومد. یه جا خوندم میشه برای فری که استاندارد نیست یه ردیف آجر نسوز چید . به نظر شما تاثیری داره؟یه برش تونستم عکس بگیرم کیفیت خوبی نداره اما خواستم نظرتون رو برای بافتش بدونمقالبه من  30 سانتی بود..

بافتش خوب شدهنه اينكه كاملا سفيدرنگش تقريبا سفيد ميشهيعني خيلي روشناين نشون ميده ديگه پف كيك تضميني خواهد بودبراي ديواره ها كافيه قالب رو چرب كنيد و بعد از سرد شدن كيك دور تا دورش رو با كارد جدا كنيد راحت كيك خارج ميشهولي جالبه واسم نبايد ميچسبيددر مورد فر بايد تلاش خودتون رو بكنيد و راه هاي مختلف رو پيش بگيريدمنتها يكي از معايب اين جور فر ها درشونه. درشون درست عايق نيست در حدي كه وقتي فر روشنه كل آشپزخونه گرم ميشهدر حالي كه فر من اينطوري نيستفر نبايد بيرونش اونقدري گرم باشه. يعني اينگه خوب عايق باشهانشالا كه دفعات بعد وضع بهتر باشه

خیلی ممنونم از اینکه به این زودی جواب دادیدپس درست هم زدمآره هر جوره بگید دارم امتحان میکنم. حرارت نمیزنه بیرون و آشپزخونه رو گرم نمیکنه. ولی تهش زودتر میپزه شایدم فر تراز نیست. اینم امتحان میکنم. اگه موفق شدم. فکر کنم یه طومار تجربه بشه  برای تمام کسانی که مشکله منو دارن.ان شالله  تا بعدی بینم چی میشهیا من از خیر این اجاق گاز  میگذرم یا این اجاقو سر به راه میکنم

من اين كيك رو درست كردم كاملا مثل خودش در اومد دستتون درد نكنه

سلاممن تمام دستورهای کیکهاتون رو کامل خوندمکیک ساده، 1234، وانیلیسوالم این هست که اگر کیک اسفنجی رو که از لحاظ بافت از همه اینها سر هست رو بذاریم کنار و بخوایم بدون در نظر گرفتن قابلیت برش خوردن و تحمل وزن یکی از 3 گزینه بالا رو برای پخت و تزیین انتخاب کنیم پیشنهاد شما کدومشونه؟یعنی کدوم یکی اسفنجی تر و لطیف تر و نزدیکتر به کیک اسفنجی در میادراستی با راهنمایی که بهم در پست باتر کریم ها کردید باترکریم آلمانی رو برای کیک فردا انتخاب کردم اگر در مورد انتخاب کیک هم زودتر بهم کمک کنید واقعا ممنون میشم

حقیقتش هر سه این گزینه هایی که فرمودید خوب هستن برای تزئین. یعنی شما هر کدوم از این انتخابها رو اگر انجام داده باشید، انتخابتون عالی بوده.

من یه چیز کوچولو بگم،… تو این 3 تا آیتم که نوشتین یعنی بین کیک ساده و 1234 و وانیلی،،، کیک 1234 به نظر خودم بافتش بیشتر به اسفنجی نزدیکه، بگذریم از اینکه شخصاً عاشق کیک ساده هستم، اووووم خالیش هم خوشمزست …….. ولی شف کیکهای دیگه هم دارن که بافتشون نزدیکه اسفنجیه ، از جمله کیک فرشته و کیک نارگیلی ، هر دو اینها فوق العاده  بافت اسفنجی و نرم و پوکی دارن ، خوشمزه تر از کیک اسفنجی ساده هم هستن  لینک جفتشونو براتون میذارم اگه خواستین مطالعه اشون کنین http://www.cheftayebeh.ir/2010/05/blog-post_02.htmlhttp://www.cheftayebeh.ir/2010/03/blog-post_31.htmlموفق بشید:D

احسنت

سلام. باز هم منم! همون که از آشپزی و شیرینی پزی هیچی سرش نمیشد!!بعد از پروژه بیسکوییت که انقدر با دختر سه سال و نیمه ام بیسکوییت درست کردیم که بالاخره خوشمزه و ترد از آب دراومد، رفتیم تو کار کیک! این اولین کیکی بود که درست کردم. کیکم همین طوری شکل عکسی که گذاشتی شد. نه پف اضافی، نه شل و ولی، نه سوختن، نه تغییر رنگ. ولی خب مساله اینه که من حرفه ای نیستم و بنابراین نمیتونم بگم بافتش خوب شده یا نه!! فقط میدونم یه خرده چسبناک بود! یعنی میخواستی یه تیکه شو بچپونی تو دهنت، باید چایی هم میخوردی، وگرنه خفه میشدی!!! توضیحم خوب بود!!؟؟نکته دوم این که حس میکنم کمی بوی تخم مرغ میداد. طبیعیه؟ یا وانیلش کم بوده؟ اعتراف میکنم که کمتر از رسپی وانیل ریختم. چون تو رسپی شرت برد کوکی، انقدر وانیل پیشنهادی تو زیاد بود که حس میکردیم داریم وانیل خالی خالی میخوریم!!  من هم گفتم شاید تو مثل تلخی شکلات، وانیلهم زیادشو می پسندی!

ممنونم طیبه جان. پس اشکال از زدن تخم مرغ بوده…حالا برای یه مبتدی، چه کیکی رو پیشنهاد میکنی که درست کنم؟

سلام طیبه خانوم. من این کیکو درست کردم!! پفش خوب بود بافتشم مرطوب بود. رنگشم تقریبا یک دست شد اما ته اش  به سوخت. اما 2 تا مشکل دیگه هم داشت 1یکی اینکه داخلش اصلا سفید نبود و قهوه ای شده بود و دوم اینکه به سختی قابل برش زدن بود و کاورش خورد میشد و کلا کیکیه متلاشی میشد نمیدونم عیب کارم کجاست چون کیک شکلاتی بدون تخم مرغمم همین طور خورد شد.ممنون میشم راهنمایی کنید.1 سوال دیگه اینکه میشه برا این کیک هم از گلیز کیک ترس لچس استفاده کرد؟؟؟ 

 کیک ساده شف. می تونید در مبحث کیک ها پیداش کنید.

ايني كه فرموديد نشون دهنده  اينه كه جوش شيرينش بيش از حد زيادهماركش رو عوض كنيدميزانش رو هم كمي كمتر كنيدتمامي كيكهايي كه متخلخل هستنتد ميتونن بيس اون كيك باشن

کیک وانیلی، گنش شکلات، کغوکانتفوق العاده بود سه ساعت طول کشید ولی عالی شدممنون

این هم بافتش

سلام طیبه خانم عزیز ،  چرا داخل کیکی که من درست کردم ، حفره های زیادی دیده میشه ، معمولا با کاپ کیک ها هم همین  مشکل رو دارم به دلم  مونده بافت کیکم یکنواخت باشه .

سلام فقط میتونم اینو بگم واقعا بهت حسودی میشه. شما خیلی خوبید.

آیا تا به حال مارک بکینگ پودرتون رو  عوض کردید؟

سلام -من از بکینگ پودر مارک هرمین استفاده می کنم البته بعد از اینکه خیلی از کیکام با مارک قبلی خراب شدن این مارک رو تازه خریدم ، قنادی های شهرمون هم ظاهرا از همین مارک استفاده می کنند یه سوال :جوش شیرین هم تاریخ مصرف مشخصی داره ؟ من سه سال پیش جوش شیرین خریدم و روش تاریخ تولید و انقضا نداره.

 شف بکینگ پودر مارک تیارا رو استفاده می کنن.همه مواد غذایی من جمله جوش شیرین تاریخ مصرف دارن.

مرسي

اييييييييييييييييييييييييي ولعجب كيكييعني منو كم داشتهنوش جان

بافتش هم عالي شدهاحسنت بر شما

سلام شف عزیز . من دیشب این کیک وانیلی رو درست کردم اما بدجور زد حال خوردم یعنی با خودم گفتم بابا تورو چه به این حرفا … من طبق شناختی که از فرم پیدا کردم درجه فر رو روی 160 گذاشتم و بعد از 55 دقیقه تست کردم اما هنوز وسط اش خمیر بود و باز گذاشتم 20 دقیقه دیگر موند و در آوردم اما وقتی برش دادم باز حدود نیم سانت مغز کیک خمیر بود . خیلی ناراحت شدم و البته تمام پیام های دیگر رو خوندم و سوالی ندارم فقط خواستم اطلاع بدم . برای این مواد هم قالب گرد 24 سانت بود. فکر کنم هم قالب کوچک بود هم فر رو خوب نشناختم . فکر نکنم دیگه درستش کنم . خیلی حالمو گرفت . مرسی طیبه جان . دوستت دارم . سارا

من منظور این جمله رو نفهمیدم (براي دو عدد كيك 35 تا 40 دقيقه (حدود 23 سانت)) یعنی : این مواد رو در 2 قالب 23 سانت باید ریخت ؟ که من در 1 قالب 24 سانت ریختم . نمیدونم . سارا

سلام شف عزیزممن یه جایی توی وبلاگ تعریف کیک هویج شما رو شنیدم ( دچار توهم که نشدم؟ همینجا بود دیکه؟)ولی هر چی سرچ میکنم اینجا نمیابمش اگه لطف کنین لینکشو برام بذارین ممنون میشممن خیلی با سرچ اینجا مشکل دارم!!!

سلام دوست جونام عیدتون مبارکمن یه سئوال دارم کنار مثلا کیکها عدد 70 نوع کیک هست چطور میشه همه انواع مختلفش رو دید؟!!!!من همیشه فقط چند تاشونو میبینم ببخشید اگه سئوالم تکراریهتازه واردم خوببوسی

عالی عالی شدحتما حتما همگی دوستان امتحانش کننمن که مهمونامو کف بر فرمودم تجربیات من:این مواد واسه دوستایی که کیکهاشونو تو پیرکس درست میکنن باید حتما تو دو ظرف ریخته بشه چون خیلی پف میکنهفوق العاده نرم و سبک و خوشمزه من شکرش رو کم کردم و روش شیرعسلی که با پنیر خامه ای و فندق خورد شده روش ریختم عکس بزودی تقدیم میشودبا تشکر فراوان از استااااااااااااااد

می دونستین که من تازه امروز بعد از هفت ماه این کامنت شما رو دیدم؟ :))) جیغ و دست و هورااااا :دیمرسی عزیزم. خیلی نکته های خوبی رو گفتی :*

سلامممنون از سایت فوق العاده ای ه دارید خوشحالم که با این جا آشنا شدم سوالی داشتم می شه به کیک جوش شیرین اضافه نکرد؟ مشکلی پیش میاره؟ آیا جوش شیرین جایگزینی هم داره؟ ممنون

سلام طیبه عزیزبا توجه به گنبدی شکل نبودن کیک آیا در صورت استفاده از قالب مافین باز هم گنبدی نخواهد شد؟



کاپ کیک وانیلی شف طیبه

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سایت شیرینی پزی ، ، پخت انواع شیرینی با آکا ، آکاایران

سرآشپزباشی / شیرینی پزی / کیک / کاپ کیک / کاپ کیک وانیلی

نوشته شده توسط مهرشین. در دسته کاپ کیک, آشپزی با فر, کیک, دسر, غذای کودک, تولد

برجسب شده در: کاپ کیک, مافین, کاپ کیک وانیلی, کاپ کیک ساده, مافین وانیلی, مافین ساده, کاپ کیک خوشمزه, کاپ کیک با تزیین باتر کریم, کاپ کیک با رویه کرمی

انتشار یافته در بهمن ۰۴, ۱۳۹۲ با ۶۶ دیدگاه

کاپ کیک وانیلی شف طیبه

۶۶ دیدگاه در کاپ کیک وانیلی در حال حاضر وجود دارد . آیا شما مایل به افزودن نظر شخصی خودتان هستید؟

اردیبهشت ۲۳, ۱۳۹۴ در ۱۲:۵۲ ب.ظ

با سلام و عرض خسته نباشید….!
لطفا پست های بیشتری در مورد کیک های ساده ولی خوشمزه بگذارید. لطفا در مورد هرکیک توضیح بدید که چطوری پوک و سبکش کنیم. چون من این مشکل رو دارم.
با تشکر از دستورات واقعا عالیتون…

پاسخ

اردیبهشت ۲۳, ۱۳۹۴ در ۴:۱۰ ب.ظ

سلام.
حتماً دستورات بیشتری اضافه میشه. مطمئنا هر نکته ای هم باشه ذکر میکنم.
ممنون از توجهتون.

پاسخ

تیر ۲۴, ۱۳۹۴ در ۳:۰۲ ب.ظ

س.عزیز پختم عالی شد مرسی

پاسخ

تیر ۲۵, ۱۳۹۴ در ۲:۴۱ ق.ظ

نوش جانتون.

پاسخ

تیر ۲۴, ۱۳۹۴ در ۹:۳۸ ب.ظ

یادم رفت بگم اونایی که خوردن گفتن شیرینیش کمه. البته ساده بود بدون باترکریم

پاسخ

تیر ۲۵, ۱۳۹۴ در ۲:۴۲ ق.ظ

بله این کاپ کیک با باترکریم مزه ش متعادل میشه. به تنهایی یه کمی شیرینیش کمه.

پاسخ

تیر ۳۰, ۱۳۹۴ در ۹:۵۴ ق.ظ

کاپ کیک وانیلی شف طیبه

سلام . ببخشید یه سوال من کاپ کیک رو توی فنجون توی قابلمه درست می کنم اگر بخوام تو فر درستش کنم میشه مواد رو تو همون فنجون ها بریزم (از این فنجون های ساده انگشتی) و بذارم توی فر؟ نمیشکنه؟ اخه قالب مافین ندارم.
یا باید عین توی قابلمه که تا یک سوم ارتفاع فنجانها اب ریخته میشه اینجا هم آب ریخته شه توی سینی فری که فنجونها رو توش می چینیم؟توی قابلمه مدت زمان پختش 15 دقیقه است.توی فر هم همین قدره؟

پاسخ

تیر ۳۱, ۱۳۹۴ در ۱۱:۵۰ ق.ظ

سلام. راستش نمیدونم اون فنجون ها نشکن هستند و قابل استفاده در فر هستند یا نه.
میتونید با ریختن آب توی سینی هم بپزیدشون. زمان بیشتری لازم داره. چون حرارت غیر مستقیمه.

پاسخ

آبان ۱۴, ۱۳۹۴ در ۵:۴۲ ب.ظ

سلام
من این کاپکیک را درست کردم خیلی خوب شد و خوب پف کرد خودم یک قاشف غذاخوری هم ماست اضافه کردم. فقط انکه نوتلا ریختم وسط هر کدام یک قاشق چاخوری ولی رفته بود کف کاپ کیک.. یعنی فکر کنم سنگینی کرده بود و وسط نمانده بود. به هرحال ممنون

پاسخ

آبان ۱۶, ۱۳۹۴ در ۹:۴۰ ق.ظ

سلام.
به به نوش جانتون. معمولاً برای مایه کیکهای غلیظ میشه قبل از پخت توش شکلات مایع یا تکه ای گذاشت.

پاسخ

بهمن ۱۰, ۱۳۹۴ در ۹:۱۸ ب.ظ

سلام،،نمیشه این کاپ کیک رو هم مثل کاپ کیک شکلاتی تو قابلمه درست کرد؟؟

پاسخ

بهمن ۱۱, ۱۳۹۴ در ۱۱:۰۸ ق.ظ

سلام. بله عزیزم میشه.

پاسخ

بهمن ۱۴, ۱۳۹۴ در ۴:۳۲ ق.ظ

عزیزم من به لبنیات حساسیت دارم،میشه به جای شیر از آب یا آب میوه استفاده کنم?

پاسخ

بهمن ۱۹, ۱۳۹۴ در ۱۱:۲۵ ق.ظ

بله عزیزم چرا نشه؟
پوزش بابت تأخیر در پاسخ دهی.

پاسخ

بهمن ۲۱, ۱۳۹۴ در ۱:۳۷ ب.ظ

من با دوستم کاپ کیک شکلاتی درست کردیم با یه دستور دیگه.بدون فر ب صورت بن ماری.ولی هیچکس نخورد.تلخ شده بود.بعد متوجه شدیم بیکینگ پودر یا وانیل زیاد ریختیم.ب نظر شما مشکل کدوم بود

پاسخ

بهمن ۲۶, ۱۳۹۴ در ۴:۱۳ ب.ظ

آخ چه حیف. تلخی هم میتونه از بیکینگ پودر زیاد باشه هم وانیل. دیگه باید دید کدومشو زیاد ریختید.

پاسخ

بهمن ۲۱, ۱۳۹۴ در ۱:۴۰ ب.ظ

و اینکه داخلشم ب صورت مایع نشده بود.اخه کاپ کیکا اصولا داخلش مایعه بیرونش سفت.مگه اینطور نیس؟

پاسخ

بهمن ۲۶, ۱۳۹۴ در ۴:۱۴ ب.ظ

نه عزیزم کاپ کیک داخلش هم سفته. اون کیکی که داخلش به صورت مایع است یا مذاب، اسمش لاوا کیکه و کلا دستورش فرق داره. این دستورشه:
http://sarashpazbashi.com/1393/10/16/lava-cake/

پاسخ

بهمن ۲۱, ۱۳۹۴ در ۸:۳۹ ب.ظ

سلام بر مهرشین عزیزم?کوتاه بگم اینکه،من کاپ کیک رو درست کردم و وااااقعا عالی شد فقط شیرینیش یخورده کم بود.اگه به موادش شکر اضافه کنم ترکیب مواد بهم نمیخوره؟
تشکر بی نهایت ??

پاسخ

بهمن ۲۶, ۱۳۹۴ در ۴:۲۰ ب.ظ

سلام مژده جان. به به نوش جانتون. این چون با باترکریم سرو شده شیرینیش بله یه مقدار کمه که با کرم روش متعادل بشه.
نه هیچ مشکلی پیش نمیاد عزیزم.

پاسخ

اسفند ۱۴, ۱۳۹۴ در ۴:۳۴ ب.ظ

سلام عزیزم
من قالب های مقوایی خریدم واسه کاپ کیک
میخوام توی اون تستر بپزم کاپ کیکو
این قالبا نمیسوزن؟?
میترسم آتیش بگیره?

پاسخ

اسفند ۱۷, ۱۳۹۴ در ۹:۲۲ ق.ظ

سلام. نه مشکلی پیش نمیاد. تحمل حرارت رو دارند.

پاسخ

اسفند ۱۹, ۱۳۹۴ در ۵:۵۸ ب.ظ

سلام ببخشید من درست کردم اما کاغذ چسبیده بود به کیک خیلی بد شد چرا اخه؟؟

پاسخ

اسفند ۲۰, ۱۳۹۴ در ۱:۰۸ ب.ظ

سلام. ای بابا. این کاغذای جدید اصلا خاصیت ندارن انگار. قاعدتاً نباید بچسبه به کاغذ. میتونید کمی چربش کنید.

پاسخ

فروردین ۷, ۱۳۹۵ در ۶:۲۲ ب.ظ

سلام یه سوال.من برای اولین بار از قالب مقوایی برای کاپ کیک میخوام استفاده کنم .باید همینجوری بزارمش توی فر یا روی سینی فر بزارمشون بعد بزارمشون تو فر؟

پاسخ

فروردین ۱۹, ۱۳۹۵ در ۱۱:۲۰ ق.ظ

سلام. روی سینی باشه بهتره.

پاسخ

فروردین ۲۹, ۱۳۹۵ در ۱:۰۵ ق.ظ

با سلام و تشکر از شما مهرشین عزیز!
من این کاپ کیک خوشمزه رو امروز درست کردم خیلی خوب بود اما اونقدر که انتظار می رفت و در تصاویر شما هم پیداست پف نکرد و بالا نیومد و کمی هم جمع شد و در کل کوچک شد من 2/3 هر کپسول رو هم از مایه پر کرده بودم و همین طور تمام مقادیر و دستور شما را هم موبه مو درست اجرا کردم پس مشکل از چه بوده؟؟؟؟!!! لطفا راهنمایی کنید

پاسخ

اردیبهشت ۸, ۱۳۹۵ در ۸:۱۵ ب.ظ

سلام. پف کیک یا کاپ کیک به شکل و اندازه ی قالب هم بستگی داره. تو قالبهای کاپ کیک که پهنتر هستند کیک کمتر پف میکنا و گنبدی میشه. گنبدی شدن کاپ کیک به حرارت فر هم بستگی داره. اگه حرارت کم باشه کمتر پف میکنه.

پاسخ

خرداد ۶, ۱۳۹۵ در ۵:۰۱ ب.ظ

سلام من این مافین با شیرینی کشمشی از سایت شما درست کردم عالی بود مرسی فقط گاهی سایتتون اصلا باز نمیشه چرا????

پاسخ

خرداد ۱۰, ۱۳۹۵ در ۱۲:۲۹ ب.ظ

سلام. نوش جانتون. خوشحالم راضی بودید.
وقتی که سایت باز نمیشه اگه همون موقع تو اینستاگرام به من اطلاع بدید ممنون میشم.

پاسخ

خرداد ۲۱, ۱۳۹۵ در ۳:۵۴ ب.ظ

سلام دستون درد نکنه من همیشه جای دو قاشق آردو با دو قاشق پودر کاکائو عوض می کنم و کاپ کیکای شکلاتی خوشمزه با بافت عالیی دارم که همیشه همه راضین ممنون

پاسخ

خرداد ۲۱, ۱۳۹۵ در ۸:۴۸ ب.ظ

سلام. آفرین به شما کدبانو.
ممنون از حضورتون.

پاسخ

خرداد ۲۷, ۱۳۹۵ در ۱:۲۱ ق.ظ

خیلی ممنون از سایت بسیار خوبتون من تازگی با سایت شما آشنا شدم و این کاپ کیک رو درست کردم بسیار عالی شد!!!!
می خواستم ازتون خواهش کنم دستور کاپ کیک رد ولوت رو هم در سایت قرار بدین اگر ممکنه!????

پاسخ

خرداد ۲۷, ۱۳۹۵ در ۱۲:۵۵ ب.ظ

خیلی خوش اومدید. نوش جانتون. خوشحالم راضی بودید.
دستور کیک رد ولوت در سایت هست. میتونید با همون دستور کاپ کیک درست کنید.

پاسخ

تیر ۱۹, ۱۳۹۵ در ۱۱:۴۷ ب.ظ

سلام ممنون از دستور عالیتون دارم میپزم اینو و روش ترک خوردو مواد ازش داره میزنه بیرون! و ۲۰ دقیقه واسش کم بود خلال دندون که میزنم هنوز میچسبه.به نظرتون ایرادش کجاست که ترک خورد؟

پاسخ

تیر ۲۱, ۱۳۹۵ در ۴:۱۹ ب.ظ

سلام. دمای فرتون زیاده که رویه تشکیل شده ولی هنوز مرکز نپخته. دما رو بار بعد کمتر کنید.

پاسخ

تیر ۲۵, ۱۳۹۵ در ۳:۴۷ ب.ظ

سلام.ممنون از دیتوره تون.من با قالب های مقوایی کاپ کیک درست میکنم بعد از این که از فر در میاد دور کاپ کیک کاملا از قالب جدا میشه و پفش میخوابه،میشه راهنماییم کنید چرا اینجوری میشه؟

پاسخ

تیر ۳۰, ۱۳۹۵ در ۷:۴۶ ق.ظ

سلام. دلیلای زیادی میتونه داشته باشه.
پخته نشدن کامل کیک، یعنی کیک رو زود از فر در آوردید.
دمای نامناسب فر، بیش از حد هم زدن مایه کیک، بیکینگ پودر زیاد. در مناطق مرطوب از نظر آب و هوایی هم ممکنه این اتفاق بیفته. آرد رطوبت کمی به خودش میگیره و مجموع مقدار مواد تر رو بیشتر میکنه که باعث خوابیدن پف کیک میشه.
گرم کردن فر از قبل هم نکته ی مهمیه که نباید فراموش بشه.

پاسخ

تیر ۲۹, ۱۳۹۵ در ۱۱:۴۱ ق.ظ

سلام خسته نباشید اگر تو این کاپ کیک ریز شده ی گردو و موز نگینی بریزیم خراب نمیشه با تشکر

پاسخ

تیر ۳۰, ۱۳۹۵ در ۹:۱۰ ق.ظ

سلام. ممکنه پفش رو کمتر کنه.

پاسخ

مرداد ۲۰, ۱۳۹۵ در ۴:۰۶ ب.ظ

سلام باهمین دستور میتونم با کانولوشن ماکروفر درستش کنم؟

پاسخ

مرداد ۳۰, ۱۳۹۵ در ۶:۵۷ ب.ظ

سلام. بله حتماً. دما ۲۰ درجه کمتر. زمان هم زودتر از زمان داده شده چک کنید.

پاسخ

مرداد ۲۴, ۱۳۹۵ در ۸:۴۸ ب.ظ

سلام خسته نباشید دستور عالی بود بدون کوچکترین مشکلی درست کرد

پاسخ

مرداد ۳۰, ۱۳۹۵ در ۷:۲۰ ب.ظ

سلام. نوش جانتون. خوشحالم راضی بودید.

پاسخ

مهر ۸, ۱۳۹۵ در ۳:۱۲ ب.ظ

عزیزم میشه به جای کره از روغن مایع استفاده کرد؟

پاسخ

مهر ۹, ۱۳۹۵ در ۸:۰۰ ب.ظ

بله عزیزم ولی بافتش کمی متفاوت میشه. روغن رو ۸۰ گرم بزنید.

پاسخ

آذر ۲۹, ۱۳۹۵ در ۱۲:۵۲ ق.ظ

سلام دوست عزیزم‌من این کاپ‌کیک رو در قالب مافین توی هوا پز‌ میخوام امتحان کنم روی دکمه های هواپز عکس کاپ‌کیک هست پس بنظرتون مشکلی پیش نمیاد؟ بعد رنده پوست لیمو ترش اگه نباشه طعمش خوب نمیشه؟ممنونم

پاسخ

دی ۸, ۱۳۹۵ در ۱۱:۲۴ ق.ظ

سلام. بدون رنده پوست لیمو هم مشکلی نیست. وانیل رو بزنید حتما. اگه هواپز دکمه ی کاپ کیک داره حتما مشکلی ایجاد نمیشه. موفق باشید.

پاسخ

دی ۱, ۱۳۹۵ در ۹:۵۰ ب.ظ

ممنون از اطلاعات خوب و مفیدتان من این مافین خوشمزه رو درست کردم بسیار عالی شد ممنون از لطفتون…فقط به جای ۲/۳ پیمانه شکر ۱ پیمانه شکر استفاده کردم و به جای رنده ی پوست لیمو , اسانس پرتغال زدم و داخلش هم از مقداری کرم شکلات و مغز گردو استفاده کردم که بسیار لذیذ شد ???

پاسخ

دی ۸, ۱۳۹۵ در ۱۱:۳۹ ق.ظ

نوش جان. آفرین که خلاقیت به خرج دادید.

پاسخ

دی ۱۳, ۱۳۹۵ در ۱۱:۵۶ ب.ظ

سلام.من خیلی کدبانو نیستم.میتونم با پودرکیک آماده بصورت کاپ کیک درست کرد؟

پاسخ

دی ۲۱, ۱۳۹۵ در ۱۰:۰۸ ق.ظ

سلام.بله عزیزم میشه.

پاسخ

دی ۲۶, ۱۳۹۵ در ۱۱:۳۲ ق.ظ

میتونیم فنجونارو تو کیک پز بذاریم؟

پاسخ

دی ۲۸, ۱۳۹۵ در ۱۰:۳۲ ب.ظ

بله. من البته با کیک پز کار نکردم.

پاسخ

بهمن ۴, ۱۳۹۵ در ۱۲:۰۰ ق.ظ

منظورتون وانیل شکری هست یا عصاره وانیل؟

پاسخ

بهمن ۲۸, ۱۳۹۵ در ۱:۳۰ ب.ظ

وانیل مایع. اگه وانیل پودریه کمتر میتونید بزنید.

پاسخ

بهمن ۵, ۱۳۹۵ در ۱۱:۵۰ ق.ظ

چرا روی کیک توی عکس سفیده و طلایی نیست؟

پاسخ

بهمن ۲۸, ۱۳۹۵ در ۶:۲۴ ب.ظ

رنگ کیک همینه عزیزم. اگه دوست دارید میتونید گریل رو روشن کنید تا روش طلایی بشه ولی خشک هم میشه.

پاسخ

اسفند ۳, ۱۳۹۵ در ۲:۴۸ ب.ظ

ممنون از دستور بسیار خوبتون امروز درست کردم عالی شد منم منتظر بودم تا روش طلایی بشه بعد متوجه شدم که رنگش همینه من خیلی خوشم اومد عکس گرفتم ولی بلد نیستم براتون بفرستم

پاسخ

اسفند ۱۸, ۱۳۹۵ در ۱۰:۰۸ ب.ظ

نوش جانتون. بله رنگش نیازی نیست طلایی بشه.
عکس رو به ایمیل sarashpazbashi@gmail.com بفرستید.

پاسخ

آذر ۲۶, ۱۳۹۶ در ۱۰:۰۴ ب.ظ

میشه اینو برا شب یلدا قرمزش کرد با رنگ خوراکی؟؟

پاسخ

دی ۲, ۱۳۹۶ در ۴:۴۴ ب.ظ

بله میشه عزیزم.

پاسخ

خرداد ۱۹, ۱۳۹۷ در ۱۲:۵۸ ب.ظ

سلام و خسته نباشید بنده به تازگی با سایت شما اشنا شدم خیلی خوب و عالی هستند دستوراتتون.چندین تاشونو درست کردم واقعا عالی شد.حالا سوالم اینه که من یه سیروپ بلوبری گرفتم میشه تو این کیک ازش استفاده کنم.یا اینکه یه دستور با سیروپ بلوبری میزارید که کیکمون طعم بلوبری رو داشته باشه؟

پاسخ

خرداد ۲۱, ۱۳۹۷ در ۱۰:۴۹ ق.ظ

سلام. خیلی خوش اومدید.
میتونید به جای شیر از سیروپ بلوبری استفاده کنید.

پاسخ

فروردین ۲۹, ۱۳۹۸ در ۹:۳۶ ق.ظ

ضمن تشکر از زحمات شما ، میخواستم خواهش کنم اگر امکانش هست کیک هایی که به صورت کاپ و مافین هستند بفرمایید ایا میشه در قالب بزرگـ قرار داد و سایز قالب را بفرمایید.

پاسخ

اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۸ در ۸:۳۲ ب.ظ

بله میشه. به مقدار مواد بستگی داره. معمولا دستورات توی قالب ۲۳ سانت خوب جواب میدن.

پاسخ

برای صرف‌نظر کردن از پاسخ‌گویی اینجا را کلیک کنید.

© حق نشر 2019 سرآشپزباشی.

بازگشت به بالا

کاپ کیک وانیلی شف طیبه
کاپ کیک وانیلی شف طیبه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *