چگونه تراز بالا بياوريم

دوره مقدماتی php
چگونه تراز بالا بياوريم
چگونه تراز بالا بياوريم

 

این روز ها دغدغه فکری بسیاری از داوطلبان کنکوری این است که چگونه تراز خود را افزایش دهیم؟ چرا در آزمون هایمان هیچ افزایش ترازی نمی بینیم؟ چرا تراز آزمون های آزمایشی مان روی ۵۰۰۰ قفل شده است؟ چگونه تراز ۷۰۰۰ بیاوریم؟

این موضوع بسیار مهم برای شمار زیادی از داوطلبان کنکور مطرح است. در این قسمت روش های افزایش تراز را آموزش می دهیم. اینکه چگونه تراز خود را به شکل واقعی و اصولی افزایش دهید، تا در کنکور که آخرین آزمون آزمایشی است موفق شوید.

اگر افزایش تراز را در اینترنت جستجو کنید مطالبی خواهید دید که جزء بدیهیات هستند. مطالبی که همه آنها را می دانند. مثلا می گویند ساعت مطالعه تان را افزایش دهید. اما دقیقا نمی گویند چگونه!چگونه تراز بالا بياوريم

در صورتی که برای پیشرفت تراز در کنکور باید ابتدا علت پیشرفت نکردن را بررسی کنیم. سپس به راهکارها و روش های افزایش آن بپردازیم. اما چگونه می توانیم پیشرفت تراز واقعی داشته باشیم؟

دوره مقدماتی php

اولین موضوعی که در رابطه با عدم پیشرفت مطرح است، دیدن موفقیت در ذهن است. به این معنی که هر موفقیتی را که خواهان آن هستید، باید روزی در ذهن تان دیده باشید. یعنی باید از قبل بدانید که قرار بوده به جایگاهی که  امروز هستید، برسید. اکثر کسانی که در آزمون های آزمایشی و کنکور نتیجه مطلوبی نمی گیرند، به خاطر این سه دلیل است:

برای خود هدفی مشخص نکرده اند. می گویند هر چه که شد خوب است! خودشان هم دقیقا نمی دانند چه می خواهند. هرچه برایشان پیش آید راضی خواهند بود.

برای خود هدف مشخص کرده اند اما باور ندارند که به هدفشان خواهند رسید. برای مثال قبولی پزشکی دانشگاه تبریز را می خواهند. اما ته دلشان می گویند یعنی می شود؟ اگر بشود چه می شود اما نه نمی شود! در واقع در ذهن شان باور ندارند که می توانند قبول شوند. هدف را بزرگ تر از خودشان می دانند و خود را لایق رسیدن به آن نمی دانند.

لیاقت واقعی ندارند. در رشته ها و دانشگاه های پر طرفدار ملاک قبولی، افرادی اند که لایق آن رشته و دانشگاه باشند. لیاقت واقعی در رفتار نشان داده می شود. صدای عمل به مراتب بلند تر از صدای گفتار است. اگر رفتار و تلاش تان به گونه ای باشد که افزایش تراز مورد نظرتان را بدست آورید، خواهید توانست موفقیت در کنکور را کسب کنید.

پس اگر روانشناسی دانشگاه شهید بهشتی، حقوق دانشگاه علامه، دندان پزشکی دانشگاه شیراز، مهندسی مکانیک دانشگاه شریف و هر رشته دیگری را بخواهید باید رفتار و عمل تان را شایسته قبولی در آن رشته کنید. باید به گونه ای رفتار کنید که در رشته و دانشگاه مورد نظرتان قبول شده اید. پس با مشخص کردن هدف و با اعتماد به نفس و داشتن دیدی مثبت تلاش کنید. باور داشته باشید که می توانید به آنچه که می خواهید، برسید. همچنین اهداف تان را خرد کنید. برای افزایش تراز مورد نظرتان برنامه ریزی درسی را طوری تنظیم کنید تا در هر آزمون آزمایشی کم کم به آن برسید.

داشتن برنامه ای مناسب که اصولی باشد یکی از مهم ترین عوامل موفقیت در افزایش تراز است. خیلی از داوطلبانی که نتیجه خوبی نمی گیرند بخاطر برنامه هایی است که برای خود می ریزند. برنامه هایی که اولا عملی نیست، ثانیا اصول برنامه ریزی در آن رعایت نده است. برای مثال روزی ۱۵ الی۲۰ ساعت را برای مطالعه در نظر می گیرند. اصلا قابل اجرا نیست و باعث دلزدگی آنها از درس می شود.

یکی از مهم ترین اصول برنامه ریزی درسی این است که تا زمان کنکور همه دروس یک الی دو بار مرور شوند. همه داوطلبان درس ها را یک بار مطالعه می کنند. اما موفقیت از زمانی شروع می شود که برای بار دوم و سوم آنها را مطالعه کنید. این تفاوت رتبه های برتر با دواطلبان دیگر است. برای کسب نتیجه بهتر حتما از مشاوره تحصیلی کمک بگیرید. تا سرعت موفقیت در کنکور را چندین برابر کند.

جالب است بدانید اکثر کسانی که برای مشاوره کنکور به ما مراجعه می کنند، جزء فارغ التحصیلان سال های قبل هستند. چون نتیجه خوبی نگرفته اند دوباره برای برنامه ریزی درسی شان اقدام کرده اند. آنها می گویند اگر همان سال اول یک مشاوره تحصیلی برای کنکور داشتیم، دیگر نیازی نبود تا یک سال دیگر پشت کنکور بمانیم.

دلیل بعدی عدم پیشرفت، نداشتن انضباط شخصی و اهمال کاری در اجرای برنامه است. بسیاری از افراد برنامه ای که برای خود ریخته اند یا برنامه ای که گرفته اند را اجرا نمی کنند. این برنامه ها هیچ گونه پیشرفتی برایشان حاصل نخواهد کرد. برنامه ای که قرار است فقط روی کاغذ نوشته شود و اجرا نشود، همان بهتر که اصلا ریخته نشود.

برای موفقیت در کنکور و افزایش تراز باید اعمال و رفتارتان را درست کنید. بعضی از افراد بازیگران کنکور هستند. کلاس های مختلفی ثبت نام میکنند. dvd های آموزشی تمام دروس را خریداری می کنند. معلمان خصوصی زیادی دارند و.. اما خودشان هیچ اقدامی نمی کنند. برنامه درسی برای کنکور لازم و ضروری است اما به تنهایی کاری را از پیش نخواهد برد. آنچه که مهم است اجرای برنامه است. اهمال کاری هایی که در اجرای برنامه در بلند مدت انجام می شود، انگیزه برای درس خواندن را در شما کاهش می دهد.

به یاد داشته باشید موفقیت یک شبه بدست نمی آید. پیشرفت تراز هم از این قاعده مستثنی نیست. افزایش تراز در کنکور کم کم ایجاد خواهد شد. فکر نکنید اگر یک روز برنامه درسی تان را اجرا نکنید دیگر پزشکی قبول نخواهید شد! اگر یک ماه، هر یک روز درمیان برنامه ریزی درسی را اجرا کنید، ۱۵ روز را از دست خواهید داد. در اینصورت اگر ۶ ماه تا کنکور مانده باشد، ۳ ماه را از دست داده اید!

داوطلبی که رتبه اش ۵۰۰۰ یا ۶۰۰۰ می شود با داوطلبی که رتبه ۱۰۰۰ می شود شاید از نظر علمی تفاوتی با هم نداشته باشند. اما فرق آنها در اجرای کامل برنامه، تعداد مرور بیشتر و حل کتاب های تستی بیشتر است.

این دلیل یکی از اساسی ترین دلیل پیشرفت نکردن دانش آموزان است. مطالعه بسیاری از افراد کمیت دارد اما کیفیت ندارد. یعنی آنها موقع مطالعه تمرکزشان پائین است. سرعت مطالعه خوبی ندارند. روش مطالعه شان غلط است. روش مطالعه خاص هر درس را هم بلد نیستند. علاقه به یادگیری ندارند و خیلی زود از درس خواندن خسته می شوند. همه اینها در کنار هم باعث می شود که کیفیت مطالعه تان از سطح بسیار پائینی برخوردار باشد.

برای مثال شما یک ساعت مطالعه می کنید، دوست تان هم یک ساعت. ممکن است تمرکز شما به نحوی باشد که در این یک ساعت فقط ۳۰ دقیقه مطالعه مفید کرده باشید. ولی دوست تان ۵۰ دقیقه مطالعه مفید کند. در انتهای روز شما و دوست تان هر دو ۱۰ ساعت مطالعه کرده اید. اما کیفیت مطالعه دوست تان بیشتر از شما خواهد بود.

به همین شکل ساعات مطالعه مفید خودتان و دوست تان را تا روز کنکور حساب کنید. خواهید دید دوست تان چقدر از شما جلوتر خواهد افتاد. بسیاری از کسانی که شکایت می کنند افزایش ترازی نداریم، به همین علت است. نداشتن تمرکز هنگام مطالعه از اولین دلایل بی کیفیت بودن مطالعه است.

دلیل دیگر، سرعت مطالعه پائین است. فرض کنید با سرعت مطالعه فعلی تان تا روز کنکور می توانید زیست شناسی را دو بار بخوانید. اما اگر سرعت مطالعه تان را دو برابر کنید تا روز کنکور می توانید زیست را چهار بار بخوانید. در این حالت به جای اینکه رتبه تان ۸۰۰۰ شود می توانید رتبه ۲۰۰۰ را کسب کنید. پس برای افزایش کیفیت مطالعه حتما سرعت مطالعه تان را بالا ببرید.

همچنین با تقویت حافظه و اصلاح روش مطالعه کیفیت مطالعه تان به مراتب بیشتر خواهد شد. در فصل اول به طور کامل این موضوعات را آموزش داده ایم. می توانید در سایت پتانسیل آنها را مشاهده یا مقالات مرتبط با این موضوعات را مطالعه کنید. برای یادگیری آموزش های تکمیلی تر نیز می توانید از محصولاتی که با این موضوعات در سایت مرکز مشاوره تحصیلی پتانسیل موجود است، استفاده کنید.

مهم ترین سوال این است که هدف از آزمون های آزمایشی چیست؟ آزمون های آزمایشی قرار است چه چیزی را یاد بدهد؟ بهترین آزمون های آزمایشی کدام اند؟

آیا مهم ترین هدف آزمون های آزمایشی این نیست که بگوید نقاط ضعف و نقاط قوت تان چیست؟ درست است. همین است. مهم ترین هدف آزمون های آزمایشی این است که متوجه شوید در چه قسمت هایی کم کاری کرده اید، کجاها را کمتر خوانده اید و کجاها را بی کیفیت خوانده اید.

اما اکثر کسانی که در آزمون های آزمایشی در موسسات مختلف ثبت نام می کنند، هدف شان فقط رفتن به جلسه آزمون است. تا ببینند تراز و درصدشان چقدر می شود. و از آن فقط به عنوان معیاری برای تخمین رتبه کنکور استفاده می کنند. اما به فرض که درصد و تراز های تان را دیدید اما بعد از آن چه؟!  مهم ترین نکته این است که حتما بعد از شرکت در آزمون زمانی را به تحلیل آن اختصاص دهید.

اگر بعد از هر آزمون آن را تحلیل نمی کنید، بدانید ۴ ساعت از عمرتان را بی جهت تلف کرده اید. احتمالا روز هایی که آزمون می دهید خسته هستید. حس درس خواندن هم نخواهید داشت. وقتی نتایج هم آمد می بینید آن را خراب کرده اید و این روند همچنان ادامه خواهد داشت.

آزمون باید تحلیل شود. باید مشکل تان به صورت دقیق مشخص شود تا در آزمون بعدی از تکرار آن جلوگیری کنید. بسیاری از داوطلبان اشتباهاتی که در اولین جلسات آزمون های آزمایشی مرتکب می شوند تا آخرین آزمون ها تکرار می کنند. در کنکور هم همان اشتباهات را مرتکب می شوند و این یعنی ایجاد یک چرخه باطل. پس با تحلیل آزمون از تکرار اشتباهات پرهیز کنید. از مشاور تحصیلی تان بخواهید به شما کمک کند تا برنامه درسی تان را به گونه ای تنظیم کند که به سر فصل دروس آزمون ها برسید.

سوال های آزمون های آزمایشی، گنجینه مهمی هستند که می توانید برای حل دوباره آنها زمان بگذارید. اگر آزمون هایتان را درست تحلیل کنید در نهایت تا دو الی سه آزمون بعدی خواهید دید چقدر افزایش تراز داشته اید. در اینصورت به درصدهای لازم برای تراز مورد نظرتان هم نزدیک تر می شوید.

 

جامعه و زمانه امروز ایجاب می کند که همه افراد به دنبال راهکارهای سریع هر چیزی باشند. همه دنبال سریع به نتیجه رسیدن هستند. سریع موفق شدن. سریع لاغر شدن. سریع زبان انگلیسی یاد گرفتن و هر چیز دیگری. در این میان خیلی از افراد نیز از این موضوع سوء استفاده می کنند و فقط منافع مالی خودشان را در نظر می گیرند. اما واقعیت این است که هر چیزی نیازمند زمان است.

کاشتن یک دانه در دل خاک نیازمند زمان است تا به قدر کافی رشد کند و از دل خاک بیرون بیاید. بسیاری از داوطلبان دانه را در دل خاک می کارند. مرتب به آن آب می دهند و آن دانه رشد می کند. حتی زمانی که در خاک است هم در حال رشد کردن است.

بسیاری از افراد چون رشد دانه شان را نمی توانند ببینند، گمان می کنند دانه هیچ رشدی نکرده. دیگر بیخیال مراقبت و رسیدگی به آن می شوند.

این مثال مشابه افزایش تراز خیلی از داوطلبان است. اگر صبور باشید و مداوم تلاش کنید و روندتان را اصلاح کنید، نتیجه را خواهید دید. شاید نتوانید پیشرفت خود را احساس کنید اما اگر بیشتر صبوری کنید خواهید دید که ترازتان افزایش خواهد یافت و به تراز مورد نظرتان نزدیک می شوید.

انتظار نداشته باشید در عرض یک الی دو هفته سریع پیشرفت کنید و شاهد افزایش تراز در کنور آزمایشی تان باشید، بلکه با گذشت حداقل دو الی سه ماه است که می توانید بخشی از پیشرفت خود را ببینید.

متاسفانه خیلی از داوطلبانی که در آزمون های آزمایشی شرکت می کنند، وقتی از آزمون ها نتیجه خوبی نمی گیرند دیگر به آنها ادامه نمی دهند. یا خود را به مریضی می زنند و در خانه می مانند و یا در جلسات آزمون تقلب می کنند! در واقع با انجام چنین کارهایی صورت مسئله را پاک می کنند. و به حل مسئله هیچ کمکی نخواهد کرد. بهتر است با خود واقعی تان روبه رو شوید و بدانید: ” آئینه چون نقش تو بنمود  راست، خود شکن آئینه شکستن خطاست” پس عجله را به طور کامل کنار بگذارید و در مسیر پیشرفت خود صبور باشید تا موفقیت در کنکور را نصیب خود کنید.

“ان الله مع الصابرین”

موضوع: انگیزشی-مشاوره تحصیلی
نام فایل: قسمت ۱ فصل ۲ سریال #تاکنکور – روش های افزایش تراز برای کنکور
فرمت محتوا: تصویری (ویدیو)
مخاطب: داوطلبان کنکور و دانش آموزان متوسطه
مدت زمان: ۲۱ دقیقه و ۱۳ ثانیه
مدرس: علیرضا مطلبی

برای دریافت آموزش ها و مقالات سایت و همچنین تخفیف های شگفت انگیز ایمیل خود را وارد کنید:

ممنون از عضویت شما

چگونه تراز بالا بياوريم

شما هم به خانواده

چند هزار نفری

پتانسیل بپیوندید.

سلام.. عالی بود.فقط چندسوال داشتم.
اول اینکه چه جوری باید هدفمونو خرد کنیم؟
دوم اینکه اگر به بودجه بندی یک ازمون نرسیدیم باید چیکار کنیم؟اگربرای ازمون بعدی مبحث نخوانده شده نبود باید ولش کنیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

آدرس ایمیل (بدون www وارد شود) *

راه های ارتباط با پتانسیل

info@potansiel.com

تهران – اشرفی اصفهانی – ضلع جنوبی میدان پونک – کوچه گلزار سوم – پلاک ۶ – طبقه سوم – واحد 5

فکس: 02189781852

هر هفته از طریق ایمیل خود انگیزه و مشاوره دریافت کنید.

 

ممنون از عضویت شما


شروع موضوع توسط ghezi ‏23 جولای 2012 در انجمن کنکور ۹۲

نام های کاربری را با استفاده از کاما (،) از هم جدا کنید.


“آینده در دستان شماست

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…چگونه تراز بالا بياوريم

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

 

 

چگونه تراز بالا بياوريم
چگونه تراز بالا بياوريم
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *