چای شیرین چاق کننده است

دوره مقدماتی php
چای شیرین چاق کننده است
چای شیرین چاق کننده است

چه کسی فکرش را میکند که اگر صبحانه را اشتباه بخورد ممکن است چاق شود؟ خوردن صبحانه و اهمیت آن از نظر هیچ کس پنهان نیست. امروز بر آن هستیم که اشتباهات رایجی را که در خوردن صبحانه انجام می دهیم و چندان هم از آنها آگاهی نداریم را برشماریم

البته باید گفت که چندان هم مقصر نیستیم، چرا که سبک زندگی مدرن و بالا رفتن سرعت زندگی به تبع آن، تولید بسته های آماده غذا حتی صبحانه، تبلیغات نادرست روی این بسته ها، دشواری در کنار گذاشتن روش های سنتی خوردن نان، پنیر و چای شیرین و سایر عوامل راه را اندکی برای ما دشوار هم ساخته است.اما نکته مثبت این است که اکنون می توانیم با استفاده از یافته های علمی انجام شده، بهترین روش را برای این وعده بسیار مهم غذایی به کارگرفته و به تناسب اندام خود کمک کنیم. با این کار اندیشه نادرست نخوردن صبحانه یا نوشیدن تنها یک فنجان چای، قهوه یا آبمیوه را نیز کنار خواهیم گذاشت و با اندکی صبر به روند صحیح وعده صبحانه مبادرت خواهیم کرد.

بیشتر بدانید : یک رژیم لاغری موفق با 10 صبحانه رژیمی خوش طعم!!

با فهرستی از رایج ترین اشتباهات خوردن صبحانه که منجر به افزایش وزن نیز می شوند با ما همراه باشید

دکتر «کریسی کندل» در این باره می گوید اگر عادت به صرف تنها یک قهوه در وعده صبحانه خود را دارید و هیچ چیز دیگری در کنار آن میل نمی کنید، می تواند در بقیه طول روز اشتهای شما را برای خوردن بیشتر هم کند. همچنین می تواند میزان سوخت و ساز بدن تان را کاهش نیز بدهد.اگر هم در هنگام صبح احساس گشنگی نمی کنید، یک تخم مرغ آب پز، کمی بلغور یا ماست یونانی به همراه بری یا یک تکه کوچک نان و کره بادام زمینی میل کنید. این مواد با دارا بودن پروتئین فراوان از ضعف رفتن معده تان در ساعات بعدی جلوگیری به عمل خواهند آورد.چای شیرین چاق کننده است

بیشتر بدانید : دم کردن قهوه ترک، اسپرسو و فرانسه به سبک کافی شاپ ها

دوره مقدماتی php

برای بسیاری از افراد صبحانه متشکل از یک قهوه پرکالری ای پر از شکر و خامه است. «آنا کینگ» متخصص تغدیه مرکز سلامت کلینیک «ایندیانا» در این باره می گوید: “اگر اندازه قهوه ای را که برای وعده صبحانه انتخاب می کنید، بزرگ باشد و محتوی مقادیر زیادی شکر و خامه باشد، بین ۲۷۰ تا ۳۳۰ کالری را تنها با خوردن یک قهوه به بدن خود می رسانید.”اگر هم عادت به خوردن قهوه در وعده صبحانه دارید، لااقل آن را بدون افزودن شکر اضافه به آن میل کنید چرا که با اضافه کردن شکر اضافه به آن ۴۵ تا ۶۰ کالری دیگر هم به آن خواهید افزود.

«کنی مائور» موسس و از متخصصان تغذیه در مرکز ورزشی «مائور» در این باره می گوید: “از برخی از صبحانه هایی که خوردن و تهیه کردن شان بسیار هم آسان است از جمله خوردن شیرینی ها و کیک ها و یا کورن فلکس های پر از شکر پرهیز کنید. این خوراکی ها باعث افزایش میزان خستگی و اضافه وزن در شما خواهند شد. با خوردن چنین صبحانه هایی خود را از مصرف پروتئین محروم و باعث افزایش وزن خواهید شد.”همچنین پروتئین گزینه بسیار خوبی برای عضلات و ماهیچه های بدن است و بدن بهتر قادر به شکستن آن خواهد بود و احساس سیری بیشتری را در شما به وجود خواهد آورد. به علاوه اگر وعده صبحانه را با پروتئین بیشتر آغاز کنید، به بدن کمک خواهید کرد که در طول روز تعادل بهتری در دریافت پروتئین داشته باشد.۵۶ گرم پروتئین برای مردان و ۴۶ گرم برای زنان، می تواند کمترین میزان پروتئین مصرفی یک روز باشد. بهتر است در هر وعده غذایی مقداری از این پروتئین دریافت شود.مائور پیشنهاد می کند: “خوردن تخم مرغ، مرغ، لوبیا، سبزیجات و آجیل، می توانند گزینه های بسیار خوبی باشند. زمانی هم که سفر می کنید و از خانه دور هستید، می توانید از برخی از بسته های پروتئینی یا میان وعده های حاوی پروتئین مانند تکه های مغز آجیل بسته بندی استفاده کنید.”کربوهیدارت نادرستی را برای وعده صبحانه انتخاب می کنید.اگر وعده صبحانه ای که میل می کنید حاوی فیبر کافی نباشد مثلا فقط پن کیک، شیرینی و یا کورن فلکس باشد، می تواند سبب چاق شدن تان شود. وجود فیبر سبب می شود در ساعات بعدی مصرف آن بهتر کار کنید و احساس گرسنگی کمتری نیز داشته باشید.یکی از دلایلی که بعد از خوردن پن کیک یا شیرینی خیلی زود احساس گرسنگی می کنید عدم وجود فیبر در آن است. بر اساس داده های انجمن دارویی آمریکا، زنان به ۲۵ گرم و مردان به ۳۸ گرم فیبر در روز نیازمند هستند.

بله این بسیار خوب است که در وعده صبحانه خود میزان کافی فیبر را از طریق مواد غذایی چون کورن فلکس ها بدست آورید اما این موضوع هم بسیار اهیمت دارد که چه اندازه ای میل می کنید.مطالعات انجام شده بر جمعیت آمریکا نشان داده که حدود ۹۲ درصد از آنها کالری بیش از اندازه مورد نیاز بدن را از طریق خوردن کورن فلکس های صبحانه دریافت می کنند. اگر کاسه بزرگی را به کار ببرید گاهی سه یا چهار برابر لازم را میل خواهید کرد، بنابراین بهتر است پیمانه های همانند یک چهارم تا سه چهارم یک فنجان از کورن فلکس را در وعده صبحانه میل کنید.

بسیاری از افراد علاقه دارند که در وعده صبحانه از مخلوطی از میوه ها و سبزیجات غلیظ که آنها را در داخل مخلوط کن و با شیر ترکیب کرده اند استفاده کنند. اما باید توجه داشت که اگر این کار با افزودن مقادیر فراوانی شکر برای خوشمزه تر شدن آن باشد، آن وقت می تواند بیش از خوردن یک صبحانه عادی و معمولی به افزایش وزن تان کمک کند.

اگر تنها از آب میوه در وعده صبحانه استفاده می کنید باید بدانید که این اصلا کافی نیست. آب میوه با عدم دارا بودن فیبر و پروتئین کافی سبب افزایش گرسنگی شما خواهد شد. البته به این معنا هم نیست که در وعده صبحانه آب میوه ننوشید، اما آن را با پروتئینی که از تخم مرغ یا ماست یونانی وجود دارد همراه کنید و کربوهیدرات هایی که محتوی فیبر هستند را نیز به این مواد بیافزایید. مثلا یک تکه نان تست قهوه ای یا یک فنجان بلغور را به در کنار آب میوه و تخم مرغ خود بگنجانید.

بیشتر بدانید : لاغری و کاهش وزن آسان با آبمیوه های چربی سوز خانگی!

غذاهای بسته بندی شده می توانند بسیار گول زننده باشند. مثلا ممکن است روی آنها نوشته شده باشد به اندازه یک تخم مرغ پروتئین دارد و یا بدون چربی است. اما اگر با دقت بیشتری به مواد تشکیل دهنده آنها نگاه کنید خواهید دید مقادیر قابل توجهی شکر و چربی در آنها به کار رفته است. همچنین میزان پروتئین آن هم کافی و به اندازه تبلیغ روی آن نیست. بنابراین با چنین مواد آماده ای خودتان را گول نزنید.

زمانی که تنها از مواد خوراکی مخصوص صبحانه مثلا کورن فلکس ها، تخم مرغ، تست، پن کیک و یا بلغور استفاده می کنید، مثلا حلیم می خورید، هیچ میوه و سبزیجاتی جاتی را در وعده صبحانه خود نگنجانده اید. بله درست است که احتمالا خواهید گفت میوه و سبزیجات را در میان وعده ها یا هنگام ناهار مصرف می کنید اما صبحانه چطور؟ حتمالا برای گنجاندن میوه و سبزیجات در وعده صبحانه خود، باید روش ستنی و دیرینه خوردن صبحانه را اندکی تغییر دهید.اما زمانی که فیبر را به صبحانه می افزایید، می تواند در سیر نگه داشتن شما بسیار کمک کند. به عنوان مثال اگر در وعده صبحانه تنها یک تکه نان و تخم مرغ میل می کنید، روی نان خود کمی آواکادو قرار دهید.بلغور را به به همراه تکه های سیب، گردو و یا آلوهای خشک شده یا کمی دارچین میل کنید. یا کمی اسفناج یا ظرف سبزیجات شب قبل را به وعده صبحانه ای که می خورید بافزایید.

اگر چه قرار دادن مقداری کره بادام زمینی کم چرب بر روی تکه ای از نان به نظر بسیار هم سلامت می رسد اما این نوع کم چرب که حدود ۴ گرم چربی دارد در تولید آن و برای جبران عدم وجود چربی کافی از شکر و نمک بسیار بیشتری استفاده شده است.این بدان معناست که در دو قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی کم چرب، ۴ گرم شکر و دو برابر نمک در مقایسه با نوع پرچرب آن استفاده شده است. چربی که در بادام وجود دارد حتی می تواند برای شما بسیار مفید هم باشد. بنابراین این بار به دنبال نوع کم چرب و پرنمک آن نباشید و نوع طبیعی تر از آن را خریداری کنید.

بیشتر بدانید : بازگشت به مدرسه : 9 صبحانه سریع و مقوی برای کودکان مدرسه ای

بیشتر بدانید : 12 پیشنهاد خوب برای داشتن یک صبحانه مقوی

بیشتر بدانید : 7 گزینه سالم و مقوی برای یک صبحانه پر انرژی

بیشتر بدانید : بهترین زمان خوردن صبحانه چه موقع است؟

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغseemorgh.com/lifestyleمنبع : rooziato.com

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.



مطالب پر بازدید


تحقیقات بیانگر این است که  استفاده روزانه از شکر در زمانیکه صبحانه می خوریم برروی کارکرد مغز  اثر مفیدی دارد و قدرت کارکردی مغز را زیاد میکند اکنون ببینیم در عین حالی که خوردن چای شیرین در صبحانه مفید است آیا زیان آور نیز هست یا خیر؟

 
مضرات خوردن چای شیرین:
گفتنی است آن دسته از رژیم های غذایی که فقط شامل قند و “فروکتوز” هستند فعالیت های مغز را تحت تاثیر قرار می دهند چون توانایی انسولین را برای کمک به سلول های مغز مختل می کند.
چای شیرین چاق کننده است

قند فروکتوز در میوه ها نیز یافت می شود اما قند آن برای بدن مشکل زا نیست و مشکل زمانی ایجاد می شود که شکر همراه با نوشیدنی های داغ به ویژه در وعده صبحانه مصرف شود و متخصصان توصیه می کنند برای سلامت تان مصرف شکر را محدود کنید و به جای آن از “اسید های چرب امگا ۳” در وعده صبحانه استفاده کنید زیرا مصرفشان باعث افزایش هوش و حواس می شود.
 

تا کنون بیش از 3000 نفر با این رژیم غذایی وزن خود را کاهش داده اند. این رژیم برای هر فرد با توجه به ویژگی ها و شرایط بدنی شخصی می شود و می تواند یک بار برای همیشه مسئله لاغری و کاهش وزن را برای شما حل کند. برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه سبز رنگ زیر بزنید
کلیک کنید .

فواید خوردن چای شیرین:
شکر با چای مخلوط شود میزان نفخ را کاهش می دهد و درجه حرارت بدن را تنظیم می کند.
بهتر است به جای قند و شکر برای شیرین کردن چای از عسل استفاده کنیم و از قندهای رژیمی به هیچ وجه استفاده نکنیم زیرا قندهای رژیمی نوعی اعتیاد و وابستگی به این قندها دربدن به وجود می آورند.

نتایج مطالعات نشان می دهند شیرین کردن چای با کمی شکر باعث کاهش وزن نیز خواهد شد زیرا معده را تا مدت زمان زیادی سیر نگه داشته و احساس گرسنگی در بدن سرکوب خواهد شد قند خون افراد دیابتی هم کنترل می شود اما باید توجه داشت مقدار این شکر باید به میزان کم باشد.

موضوعات مرتبط

مطالب مرتبط

ممنون از اطلا عات

هماهنگی جهت تبلیغات: 02184215883

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

چای شیرین چاق کننده است

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سلامت ، درمان بیماری ها ، مقالات پزشکی ، اطلاعات دارویی ، تغذیه ، رژیم درمانی

صبحانه را نزدیک به وعده های دیگر میل می کنید

بیشتر ما وقتی صبح از خواب بیدار می شویم هم باید بچه ها را سر وقت به مدرسه برسانیم هم خودمان به موقع سرکار حاضر شویم، خوردن صبحانه در این بین ممکن است خیلی دشوار شود، و فقط به یک چای بسنده می کنیم. چنین شروعی باعث می شود بدن تا چند ساعت پس از بیدار شدن بی غذا بماند، بنابراین به سوخت و ساز ضربه وارد می شود.

صبحانه ای که بعدا می خوریم هم متاسفانه زمانش با وعده های دیگر مخصوصا ناهار فاصله چندانی ندارد. برای اینکه موتور کالری سوزی خود را روشن نگه دارید، در کمتر از یک ساعت بعد از بیدار شدن صبحانه میل کنید، اگر 15 دقیقه بعد از بیدار شدن باشد که دیگر چه بهتر.

صبحانه به جای املت غلات صبحانه می خورید

بدن برای هضم پروتئین زمان بیشتری باید بگذارد، بنابراین خوردن تخم مرغ نسبت به خوردن یک کاسه کربوهیدرات خیلی بهتر است. خوردن املت می تواند باعث تقویت سوخت و ساز بدنتان نیز بشود. برای هضم، جذب، انتقال، و ذخیره غذایی که خوردید، بدن از کالری استفاده می کند، و پروتئین برای گذراندن این پروسه از چربی و کربوهیدرات به انرژی بیشتری نیاز دارد. بعلاوه دانشمندان متوجه شدند که برنامه غذایی سرشار از پروتئین می تواند به حفظ بافت عضلانی بدن کمک کند، بافت عضلانی با سرعت سوخت و ساز بدن رابطه ای مستقیم دارد. بهترین کاری که می توانید انجام دهید: با هر وعده غذایی مقداری پروتئین مصرف کنید.

دیگر قهوه / چای نمی نوشید

شاید چیزهایی بدی که درباره قهوه و چای گفته می شود بیشتر از خوبی هایشان باشد، اما تحقیقات نشان داده مصرف متعادل این نوشیدنی ها می تواند نتایج خوبی داشته باشد. نوشیدن قهوه / چای می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی و عروقی ، برخی انواع خاص اختلالات عصبی و حتی دیابت نوع 2 کمک کند. حتی این نوشیدنی ها می توانند به صورت موقت سرعت سوخت و ساز را نیز افزایش دهند.

کافئین خیلی سریع توسط جریان خون جذب می شود، ضربان خون را بالا می برد و درنتیجه سرعت سوخت و ساز بدن هم بالا می رود. پس اگر صبح یا بعد از ظهر هوس یک لیوان قهوه یا چای کردید از آن لذت ببرید! سه تا پنج فنجان چای یا قهوه در طول روز سالم به حساب می آید. چای و قهوه را تا جای ممکن ساده نگه دارید، چون همین نوشیدنی ها می توانند با اضافه شدن قند و خامه تبدیل به هیولاهای کالری شوند.

به اندازه کافی آب نمی نوشید

تک تک سلول های بدنتان بر آب متکی هستند، پس اگر به بدن درست آب رسانی نشود سرعت سوخت و ساز کاهش پیدا می کند. وقتی بدن کم آب است برای راه رفتن، دوچرخه سواری، و انجام هر کار دیگری که کالری سوزی می کند انرژی کافی ندارید.

از دمبل استفاده نمی کنیدچای شیرین چاق کننده است

به لیفت کردن، پرس، و استفاده از دیگر وزنه ها هیچ علاقه ای ندارید؟ اشکالی ندارد، اما اگر ورزش های قدرتی که با باند کشی انجام می شود و یا دراز نشست، شنا، و اسکات را هم انجام نمی دهید باید بگویم که ترمز سوخت و ساز بدنتان را می کشید. دلیلش چیست؟ بافت عضلانی منبع سوخت و ساز بدن در حالت استراحت است، این مقدار کالری مورد استفاده بدن برای حفظ ضربان قلب، پمپاژ ریه ها، و دیگر فعالیت های ضروری که بدن را سالم نگه می دارد است.

پس هرچه عضلاتمان بیشتر باشد نرخ سوخت و سازمان هم بالا تر است و کالری بیشتری می سوزانیم. همینطور که سنمان بالا می رود عضلاتمان را از دست می دهیم و چربی اضافه می کنیم. برای جلوگیری از این تاثیر ناراحت کننده اما واقعی، باید به روتین ورزشی خود تمرینات قدرتی اضافه کنید.

خیلی سریع دمبل می زنید

برای اینکه حداکثر نتیجه را در افزایش سرعت سوخت و ساز ببینید وزنه را آرام پایین بیاورید. پایین آوردن وزنه بیشتر از عمل لیفت کردن باعث شکستن بافت عضلانی می شود و این خوب است چون بدن برای ترمیم این آسیب باید کالری مصرف کند. محققان متوجه شدند آرام پایین آوردن وزنه می تواند تا 72 ساعت پس از تمرین سوخت و ساز را بالا نگه دارد.

رژیمتان را می شکنید

کم کردن دیوانه وار کالری برای سریع وزن کم کردن، فقط نتیجه ای معکوس برایتان در پی خواهد داشت. بدن این کار را از روی دشمنی نمی کند، بلکه فکر می کند در حال گشنگی کشیدن هستید، بنابراین با کاهش سرعت سوخت و ساز سعی در جبران کمبود انرژی می کند. بدن با کمترین کالری بیشترین کار را می کند، و در نتیجه مقدار کالری مصرفی اش نصف می شود. وعده های کوچک و متعادل در طول روز میل کنید – هر سه تا چهار ساعت – این کار هم کمک می کند کمتر کالری بسوزانید، و هم سرعت سوخت و ساز بدنتان را پایین نمی آورد.

خیلی می نشینید

قبل از اینکه فکر کنید این مورد شامل حالتان نمی شود چون ورزش می کنید، ادامه مطلب را بخوانید: بیشتر زمان بیداری مان به نشستن می گذرد – پشت میز سرکار، پشت فرمان در حال رانندگی، روی مبل در حال تماشای تلوزیون. تمام این نشستن ها به مرور خطر ابتلا به دیابت، بیماری های قلبی، و دیگر مشکلات جدی سلامتی را افزایش می دهد – حتی اگر مرتب ورزش هم بکنید، تحقیقات نشان داده موقع نشستن سوخت و ساز بدن به خوبی کار نمی کند. سعی کنید هر نیم ساعت یکبار از جای خود بلند شوید و قدمی بزنید. حتی ایستادن بیشتر از نشستن کالری می سوزاند.

فقط سریال های درام می بینید!

در کنار دیدن سریال شهرزاد و کلی غصه خوردن، زمانی را هم برای تماشای ویدئو های بامزه و خواندن جوک بگذرانید. تحقیقات نشان داده 10 دقیقه خندیدن می تواند مقدار کالری سوزی مان را افزیش دهد.

خیلی استرس دارید

استرس تاثیرات منفی بسیار زیادی دارد. یکی از آنها این است که باعث می شود سرعت سوخت و ساز بدن پایین بیاید. محققان متوجه شدند خانم هایی که طی 24 ساعت گذشته یک یا چند مورد استرس زا را گزارش داده اند 104 کالری کمتر از آنهایی که استرس نداشته اند کمتر کالری سوزانده اند – این تقاوت می تواند سالانه 5 کیلو اضافه وزن به همراه خود داشته باشد. استرس هورمون هایی که مرکز اشتها را تحریک می کنند افزایش می دهد، در نتیجه فرد رو به غذاهای پر کالری و پرخوری می آورد.

خیلی کم می خوابید

کمبود خواب می تواند مقاومت به انسولین را افزایش دهد، در نتیجه زمانی که قند خون بالا می رود، ممکن است برای سطح هورمونی نیز مشکل به وجود بیاید این روی سوخت و ساز نیز تاثیر دارد. سطح کورتیزول بالا می رود، که با ذخیره چربی در ارتباط است، هورمون هایی هم که باعث کاهش بافت عضلانی هستند افزایش می یابند. بدن برای اینکه کارش را به خوبی انجام دهد به 7 تا 9 ساعت خواب هنگام شب احتیاج دارد.

منبع : سایت دکتر کرمانی

ارسال نظر

دوشنبه 30 فروردین 1395 16:41

شنبه 4 اردیبهشت 1395 14:54

یکشنبه 5 اردیبهشت 1395 05:15

یکشنبه 5 اردیبهشت 1395 15:26

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395 10:31

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395 19:49

یکشنبه 12 اردیبهشت 1395 11:26

پنج شنبه 10 تیر 1395 18:30

سه شنبه 4 آبان 1395 08:42

ضمیمه این هفته

بیش از ۸۰ درصد کل چای مصرفی در ایالات متحده چای سیاه است. چای سیاه با مواد مغذی کمی متفاوت است از چای سبز و سفید، اما مانند چای سبز چای سیاه با کاهش وزن ارتباط دارد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از نبض ما، شما از کافئین موجود در هر دو نوع چای مزایای یکسانی خواهید دید. فلاوونوئیدهای بخصوص چای سیاه به شما کمک می‌کند وزن بیشتری را از دست دهید. اما با استفاده از چای سیاه برای جایگزینی نوشیدنی‌های با کالری بالا، بیشترین تأثیر را در کاهش وزن خواهید داشت.

فلاوونوئیدهای موجود در چای سیاه موجب کاهش وزن می‌شود

گروهی از آنتی‌اکسیدان‌های بر پایه گیاهی به نام فلاونوئیدها یا پلی فنل ها مسئول بسیاری از مزایای سلامتی مرتبط با چای هستند. همه انواع چای از برگ‌های گیاه یکسانی تشکیل شده است که حاوی گروهی از فلاوونوئیدها به نام کاتچین ها هستند. فلاوونوئیدهای اصلی در چای سبز کاتچین ها هستند.

زمانی که برگ‌های چای بیشتر فراوری می‌شود تا به چای سیاه تبدیل شود، کاتچین ها تبدیل به فرم جدیدی از فلانویدها به نام تئافلاوین می‌شود. چای سیاه ممکن است مقدار کمی کاتچین را حفظ کند، اما فواید آن برای سلامتی مفید است.چای شیرین چاق کننده است

تحقیقات منتشر شده تا کنون نشان می‌دهد که چای سیاه دارای خواص بالقوه برای کاهش وزن است. آنزیم گوارشی لیپاز در حیوانات آزمایشگاهی که فلاوونوئیدهای چای سیاه مصرف می‌کنند، مهار می‌شود. از آنجا که چربی‌ها بدون لیپاز هضم نمی‌شوند، برخی از چربی‌های رژیمی به جای این که جذب شوند، از بدن حذف می‌شوند. هنگامی که موش آزمایشگاهی با رژیم غذایی با چربی بالا تغذیه می‌شود، حیواناتی که دوز بالاتری از پلی فنول‌های چای دریافت می‌کردند، وزن بیشتری از گروهی که پلی فنول کمتری دریافت می‌کردند از دست می‌دهند.

محققان همچنین گزارش داده‌اند که مصرف انرژی و سوزاندن کالری، به طور قابل توجهی در موش‌های آزمایشگاهی پس از مصرف فلاوین های چای سیاه افزایش یافته است. اما آن‌ها فقط از حیوانات آزمایشگاه استفاده می‌کنند. برای تعیین تأثیر چای سیاه بر کاهش وزن، تحقیقات بیشتر در افراد مورد نیاز است.

کافئین باعث افزایش میزان متابولیسم می‌شود

هنگامی که یک فنجان چای سیاه معمولی را می‌نوشیدید، ۳۰ تا ۸۰ میلی‌گرم کافئین دریافت خواهید کرد. بر طبق یک مطالعه در مجله اروپایی تغذیه بالینی در سال ۲۰۰۹، حدود ۵۰ میلی‌گرم کافئین کافی است مصرف شود تا میزان انرژی مورد نیاز بدن شما را در حالت استراحت افزایش دهد. در حالی که هیچ راهی برای تعیین اثر دقیق آن بر وزن بدن وجود ندارد، در ۱۲ مطالعه روی شرکت کنندگان، نشان داده شد کافئین متابولیسم پایه را ۶ درصد افزایش می‌دهد. کافئین همچنین لیپولیز را تسریع می‌کند – تخریب چربی‌های ذخیره شده – و باعث تحریک چرخه‌ای می‌شود که چربی‌ها را متابولیزه می‌کند.

کافئین ممکن است به کاهش وزن در مدت زمان طولانی کمک کند. از ۲۰۰۰ نفر مورد بررسی، نزدیک به ۵۰۰ نفر گزارش کردند که با موفقیت وزن خود را از دست دادند و آن را حفظ کردند؛ گروه کوچک‌تری که قهوه و نوشیدنی‌های کافئین دار بیشتری نسبت به دیگر شرکت کنندگان مصرف کردند. این بررسی در مجله تغذیه اروپا در ماه نوامبر ۲۰۱۵ گزارش داده شد. با این حال، این بررسی تنها نشان دهنده ارتباط است و اثبات کننده این که مصرف بیشتر کافئین اثرات مثبتی دارد نیست.

اکثر مردم با خیال راحت می‌توانند روزانه ۴۰۰ میلی‌گرم کافئین مصرف کنند که این یعنی ۵ تا ۱۳ فنجان چای سیاه است. توجه داشته باشید که اکثر محصولات مقدار کافئین هر فنجان را گزارش نمی‌کنند، بنابراین شما نمی‌دانید چای شما در مقدار پایین یا مقدار بالای کافئین قرار دارد. افرادی که نسبت به کافئین حساسیت بیشتری دارند و افرادی که ریتم قلب نامنظم، فشارخون بالا یا استرس بیش از حد دارند، ممکن است نیاز به مصرف کمتری کافئین از دستورالعمل مصرف عمومی داشته باشند.

چای سیاه مصرف کالری را کاهش می‌دهد.

با توجه به مزایای بالقوه پلی فنل ها و کافئین، مصرف چای سیاه به جای نوشیدنی‌های کالری دار به شما کمک می‌کند که وزن بیشتری از دست دهید. یک فنجان چای سیاه فقط ۲ کالری دارد حتی اگر یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید، هنوز هم ۲۳ کالری دارد. اگر شما هر نوع نوشیدنی شیرین دیگری را بنوشید، تغییر آن با چای سیاه، باعث کاهش قابل توجه کالری می‌شود. یک فنجان کولا شیرین دارای ۱۰۳ کالری می‌باشد، اما به یاد داشته باشید که یک میوه از سودا حاوی ۱۲ اونس است که ۵۲ کالری دیگر اضافه می‌کند. و اگر شما یک نوشابه بزرگ در رستوران محلی فست فود دریافت کنید، ۴۱۳ کالری مصرف خواهید کرد!

آب آشامیدنی قبل از غذا موجب احساس سیری می‌شود، که به برخی افراد کمک می‌کند کمتر بخورند. دو مطالعه منتشر شده در مجله چاقی – یکی در سال ۲۰۱۰ و دیگری در سال ۲۰۱۵ – دریافتند افرادی که آب گرم یا سرد قبل از غذا می‌خورند، وزن بیشتری از دست داده‌اند نسبت به شرکت کنندگانی که هیچ نوشیدنی نداشتند. شما همچنین به طور موقت چند کالری اضافی را هنگام متابولیزه شدن در بدن از دست می‌سوزانید. اگرچه این مطالعات تنها برای آب ساده بوده است، نوشیدن یک فنجان چای نیز ممکن است منافع مشابهی را به همراه داشته باشد.

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

ورود | عضویت

می‌خواستم بدانم مصرف چای همراه پنیر، باعث ایجاد اختلال در جذب کلسیم پنیر می‌شود و اینکه نوشیدن چای شیرین در صبحانه اشکالی دارد یا نه؟

می‌خواستم بدانم مصرف چای همراه پنیر، باعث ایجاد اختلال در جذب کلسیم پنیر می‌شود و اینکه نوشیدن چای شیرین در صبحانه اشکالی دارد یا نه؟

در پاسخ به این خواننده محترم باید بگویم به‌طور کلی مصرف چای پس از خوردن وعده‌های اصلی غذا باعث اختلال در جذب آهن و روی موجود در مواد غذایی می‌شود اما از آنجا که خوراکی‌های مختلف تشکیل‌دهنده صبحانه ما ایرانی‌ها (به خصوص نان و پنیر) حاوی آهن و روی چشمگیری نیستند‌ بنابراین نوشیدن یک لیوان چای تلخ یا شیرین همراه صبحانه، هیچ اشکالی ندارد. از طرفی کلسیم جزو اصلی‌ترین ریزمغذی‌های موجود در پنیر است و چون میزان کلسیم پنیر بسیار بالاست،‌ بنابراین ترکیب‌های موجود در چای نمی‌توانند تاثیر منفی چندانی بر جذب کلسیم پنیر داشته باشند و از این نظر هم نباید درباره همراه کردن چای با صبحانه، نگران بود. البته اگر چای مصرفی ما در وعده صبحانه بیش از اندازه غلیظ نباشد و در مصرف آن هم افراط نشود، می‌توان این نوشیدنی گرم و خوش‌طعم را جزو بهترین نوشیدنی‌های صبحانه محسوب کرد.چای شیرین چاق کننده است

در مورد سوال دوم‌ باید بگویم به هر حال، قند و شکر حاوی کالری هستند و مصرفشان در تمام روز حتی برای تهیه چای شیرین می‌تواند باعث دریافت کالری و افزایش وزن شود. آن گروه از افرادی که لاغر هستند یا وزن طبیعی دارند، می‌توانند چای خود را با یک حبه قند میل کنند یا چای شیرین را در برنامه صبحانه‌شان داشته باشند اما توصیه ما به افراد چاق یا دارای اضافه‌وزن این است که تا حد امکان قند و شکر را از رژیم غذایی‌شان حذف کنند. البته افراد لاغر و با وزن طبیعی هم باید در مصرف قند و شکر حد متعادل را رعایت کنند. بد نیست بدانید اگر فردی که زیاد چای می‌خورد روزانه ۵ لیوان چای به همراه ۲ حبه قند ۵ گرمی مصرف کند، در مجموع روزی ۱۰ حبه قند خورده است و همین ۱۰ حبه قند ناقابل که روزانه مصرف می‌شود، می‌تواند حدود ۱۰ کیلوگرم افزایش وزن را در طول یک سال برای فرد در پی داشته باشد.

دکتر سیدعلی کشاورز

متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی

استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران

مصاحبه با میلاد بیک خواننده

مصاحبه با محسن اورنگ

مصاحبه با سید رضا اورنگ

مصاحبه جنجالی با رضا ایرانمنش

چمن مصنوعی

آشنایی با خدمات هاستینگ وب ، سرور مجازی و هاست

سفری دلچسب به یک تنگه با 64 آبشار

آیا با ثبت نام در کلاس های زبان آلمانی در تهران می توان این زبان را به خوبی آموخت؟

بازارچه اقتصاد مقاومتی (مهر حسینی) آغاز به کار می کند

یادگیری و تسلط بر زبان فرانسه در کلاس های زبان در تهران

جهت مشاوره رایگان درباره تبلیغات، با ما تماس بگیرید:

۰۲۱ – ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

آفتاب وبسایت مرجع فارسی زبانان سراسر دنیا، از سال ۱۳۸۰ تا کنون است

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۳۳۳

تلگرام آفتاب

اینستاگرام آفتاب

+۹۸ ۲۱ ۲۳۰ ۴۴ ۱۰۳

ایران، تهران، میدان نوبنیاد ، کوهستان سوم ، پلاک ۳

تاریخ

کد خبر:

344267

تاریخ خبر:

۱۳۹۴/۰۹/۰۷ ۱۰:۱۳:۱۹

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، کاهش مصرف قند و شکر را در کنترل چاقی و پیامدهای آن از جمله دیابت، بیماری های قلبی عروقی و سرطان را ضروری برشمرد و گفت :شکر سفید سمی است.

به گزارش خبرگزاری برنا؛دکتر محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه درباره کاهش مصرف قند و شکر را در کنترل چاقی و پیامدهای آن از جمله دیابت عنوان کرد: مصرف بیش از حد قند و شکر باعث بیماری های قلبی عروقی بسیاری می شود.چای شیرین چاق کننده است

 کاظم زاده گفت: میزان مطلوب مصرف قند و شکر براساس مطالعات سازمان جهانی بهداشت، حداقل باید به کمتر از 15 کیلوگرم در سال(42 گرم در روز در کل مواد غذایی مصرفی) برسد تا قند و شکر، حداکثر 10 درصد از کل انرژی دریافتی فرد را تامین کند و همچنین  خطر بیماری‌ های دندان را به پایین ‌ترین حد برساند.

 وی با اشاره به بالا بودن میزان مصرف این اقلام دربین ایرانیان نسبت به استاندارد جهانی افزود: براساس بررسی های به عمل آمده در کشور سرانه مصرف قند و شکر در ایران در سال 1987 حدود 26.9 کیلوگرم بوده که این مقدار در سال 2006  به 28.97 و در سال های اخیر  به  33.26  کیلوگرم افزایش یافته است به طوری که به گفته بسیاری از کارشناسان جهانی، مصرف سرانه شکردر ایران 3 کیلوگرم بالاتر از میانگین مصرف جهانی است. این در حالی است که ایران بعد از روسیه، دومین واردکننده بزرگ شکر در جهان محسوب می‌شود .

وی با بیان اینکه حذف کردن قند و شکر از سبد غذایی قدم کوچکی نیست، بلکه حرکتی بزرگ و رفتاری حاکی از شخصیت است اظهار کرد: طبیعی است که ما ایرانی‌ ها دوست داریم کام ‌مان شیرین باشد و هنوز عادت نکرده‌ایم که تلخی چای را تحمل کنیم. اما واقعیت این است اگر هر ایرانی به طور متوسط روزی 3 استکان چای در تمام ایام سال بنوشد و هر کدام را با 2 حبه قند میل کند، فقط و فقط حذف کردن این حبه قندها از کنار چای، باعث کاهش تقریبا 11 کیلوگرم مصرف سرانه قند در سال می ‌شود و مصرف سرانه هر ایرانی را به راحتی به میانگین جهانی می ‌رساند.

دکتر کاظم زاده درباره مصرف بیش از حد قند و شکر اظهار کرد:بیماری دیابت با افزایش میزان دریافت کالری ارتباط دارد. موادغذایی می توانند منبع کربوهیدرات، چربی و پروتئین باشند. موادغذایی حاوی قندهای ساده نیز باعث افزایش سریع قندخون در بیماران دیابتی می شوند. قند موجود در شکر سریع وارد جریان خون و در بیماران دیابتی باعث افزایش قندخون می شود، بنابراین این بیماران باید از کربوهیدرات و قندهای پیچیده مانند نشاسته استفاده کنند تا از افزایش سریع قندخونشان پیشگیری شود. پاسخ این پرسش که آیا مصرف قند و شکر می تواند باعث ابتلا به دیابت شود، منفی است اما کالری که می تواند از طریق قند، شکر و چربی دریافت شود، اضافه وزن ایجاد می کند و اضافه وزن، مقاومت به انسولین را افزایش می دهد. افزایش مقاومت به انسولین هم باعث می شود کارکرد لوزالمعده دچار اختلال شده و به تدریج قندخون بالا برود و دیابت ایجاد شود. پس بهتر است بیماران دیابتی کمتر مواد شیرین و قندهای ساده مصرف کنند. البته بیماران دیابتی می توانند از میوه های شیرین به مقدار مشخص در میان وعده هایشان (صبح بعد از صبحانه، بعد از ظهر و آخر شب) استفاده کنند.

کد خبر:

344267

تاریخ خبر:

۱۳۹۴/۰۹/۰۷ ۱۰:۱۳:۱۹

سرویس ها

ارتباط با ما

88492747

88830950

info@bornanews.ir

تهران – خیابان شهید مطهری – خیابان فجر – خیابان نظری – انتهای خیابان دلفان – نبش اتوبان مدرس – پلاک 50


ارتباط با مسولان خبرگزاری

 !( function( w, d ) { ‘use strict’; var ad = { zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’ }, h = d.head || d.getElementsByTagName( ‘head’ )[ 0 ]; if ( typeof w.adroParams != ‘object’ ) w.adroParams = {}; w.adroParams[ ad.id ] = ad; var script=document.createElement(“script”);script.type=”text/javascript”;script.async=1;script.src=”//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”;h.appendChild(script); })( this, document );

چای شیرین چاق کننده است
چای شیرین چاق کننده است
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *