مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم

دوره مقدماتی php
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم

Завантаження…

Завантаження…

دوره مقدماتی php

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

امتیاز دهید


3.1
از

309

 

 

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم

دلمه کلم

 

کلم 1 عدد . گوشت چرخ کرده 300 گرم . برنج نیم دانه 1/2 لیوان . لپه 1/3 لیوان

سرکه سفید 1/2 لیوان . رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری . شکر 3 قاشق غذاخوری . پیاز 2 عدد

سبزی خشک ( نعنا و شوید ) به مقدار لازم . آلو خورشتی ، نمک ، فلفل مقدار لازم

 

 

طرز تهیه : کلم را بشوئید و سر آن را جدا کنید ، کلم را درون دیگ اب و نمک در حال جوشیدن بیندازید ( میتوانید برای خوش رنگ شدن کلم کمی زردچوبه اضافه کنید ) ، پس از حدود 15 دقیقه کلم را از اب جوش خارج کنید و با اب سرد ابکشی نمائید.

 

پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید ، نمک و فلفل بریزید و با حرارت ملایم مخلوط کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

 

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس لپه ها را بپزید تا نرم شوند ( لپه ها پخته باشند اما له نشوند ) ، برنج را نیز 1 ساعت درون اب و نمک خیس کنید ؛ برنج های نیم دانه ، لپه های پخته ، زرشک و سبزی ها را نیز به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا طعم ها باهم ترکیب شوند.

 

برگ های کلم را جدا کنید و داخل هر برگ را با مقداری از مواد دلمه پر کنید و چند عدد الو خورشتی بگذارید سپس برگ کلم را جمع کنید ، تمام دلمه ها را به همین صورت اماده کنید.

 

 

 

دلمه ها را درون قابلمه بچینید ( سر دلمه ها به سمت ته قابلمه باشد ) ، سپس سس دلمه ( مخلوط سرکه ، شکر ، رب گوجه فرنگی و 2 لیوان اب ) را روی انها بریزید ، در صورت تمایل مقداری الو و پیاز داغ درون سس دلمه میتوانید اضافه کنید ( هم سس دلمه غلیظ میشود و هم طعم بهتری خواهد داشت ).

 

حرارت را ملایم کنید و به مدت 1 ساعت دلمه ها را بپزید سپس درون ظرف بکشید و سرو کنید.

 

نکته ها : اگر از برنج معمولی استفاده میکنید باید برنج را بصورت ابکشی اماده کنید ( برنج را با اب زیاد بپزید ، وقتی برنج را میان دو انگشت بفشارید باید اطراف ان نرم و مغز ان کمی خام باشد ، برنج را در این مرحله ابکشی کنید ).

 

سلام خسته نباشید ببخشید میشه بجای نعنا و شوید از جعفری و گیشنیز استفادا کرد؟

سلام به شما….بله میشه ولی عطر و طعمش رو تا حدی عوض میکنه.

سلام مدتی بود هوس خوردن دلمه کرده بودم ولی خب چون خونه نیستم و همیشه مادرم برام درست میکنه و الانم چن ماه یکبار به مادرم دسترسی دارم سرهمین اومدم خودم با کمک آموزش شما درست کردم خیلی خوبه ممنون

نوش جان…خوشحالم که از دستور این دلمه استفاده کردید و راضی بودید.

ای جون چقدر خوشمزست

عالی بود عزیززززم ممنونم

با سلام خیلی عالیه مامانم این رو برای یک مهمونی میی خواست درست کنه

با تشکر

سلام نیلوفر جون امروز این دلمه را درست کردم خیلی خوب بود فقط موقع ریختن سس چه مقدار از قابلمه را بگیرد باید همه ی دو لیوان را ریخت؟

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم

نوش جان عزیزم ، هرچی هست باید بریزی

خیلی عالی بود

عالیه باتشکر

سلام ممنونم که دستور پخت دلمه برگ کلم گذاشتید میخوام برای فردا نهار درست کنم امیدوارم خوشمزه شه

خواهش میکنم مهری جان ، امیدوارم دلمه خوبی در بیاد

چه سایت جالبی دارید من عضو شدم.من عاشق اشپزی و هنر هستم.

ممنون نازی جان ، خوشحالم

مرسی وای که چقدر خوشمزه بود

نوش جان عزیزم ، خوشحالم راضی بودی

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم
مواد لازم برای تهیه دلمه برگ کلم
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *