ماست سون چیست

دوره مقدماتی php
ماست سون چیست
ماست سون چیست

بعضی‌ها می‌گویند دلیل غلیظ بودن این ماست‌ها وجود نشاسته است و بعضی دیگر هم ترش نشدنشان بعد از گذشت چند روز را به نگهدارنده‌ها نسبت می‌دهند؛ اما واقعیت این است که ماست‌های همزده، نه با نگهدارنده‌ها ماندگار می‌شوند و نه برای غلیظ شدن با نشاسته فراوان ترکیب می‌شوند. اگر می‌خواهید بدانید که یک ظرف ماست همزده، چطور تولید می‌شود و بعد از به خانه آمدن هم تا چند هفته بدون تغییر رنگ و طعم در یخچال ماندگار می‌ماند، این مطلب را بخوانید. ما به همه سوالهایتان در مورد ماست سون و تولید ماست‌های همزده پاسخ می‌دهیم.

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چرا بعضی ماست‌ها هر روز ترش‌تر می‌شوند و بعضی هم با وجود یک هفته در یخچال ماندن ترش نمی‌شوند. برای پاسخ دادن به این سوال، کمی به عقب برمی‌گردیم؛ یعنی به ابتدای فرایند تخمیر و آماده شدن ماست. وقتی باکتری‌های تخمیری در ماست فعال می‌شوند، از لاکتوز موجود در شیر تغذیه کرده و اسید لاکتیک را دفع می‌کنند. تبدیل لاکتوز شیر به اسیدلاکتیک، همان اتفاقی است که باعث ترش شدن ماست می‌شود. این باکتری همان مایه ماست یا استارتر هستند که بعد از انجام دادن کارشان در پروسه تولید کارخانه‌ای ماست، عقیم می‌شوند. می‌پرسید چرا؟ برای اینکه طعم و مزه ماست ثابت بماند و گذشتن چند روز از تولید آن، بخاطر فعالیت بیش از اندازه باکتری‌ها تغییری را در طعم ماست ایجاد نکند.

قدرت تخمیر باکتری‌ها بر طعم ماست‌های
مختلف تاثیر می‌گذارد. این نکته را هم نمی‌توانیم نادیده بگیریم که باکتری‌های
تخمیر کننده برای فعال شدن به شرایط خاصی نیاز دارند و در هر فضا و دمایی از پس
انجام عملیات تخمیر برنمی‌آیند. گرچه شاید هزاران باکتری کار تخمیر شیر و ماست را
انجام دهند، اما هر کدام برای تخمیر شدن به شرایط خاصی نیاز دارند و همه همزمان و
در یک موقعیت ثابت فعال نمی‌شوند.

وقتی ماست را در دمای مناسب نگه‌داری
می‌کنید، بسیاری از این باکتری‌ها امکان فعالیت را پیدا نمی‌کنند. چراکه اغلب این
باکتری‌ها گرمادوست هستند و در دمای بالاتر از چهل درجه فعال می‌شوند؛ بنابراین
یخچال خانه شما، نمی‌تواند به بستری مناسب برای فعالیت آنها و در نتیجه ترش شدن
ماست تبدیل شود. اما محیط آشپزخانه‌تان چطور؟ اگر سطل ماستی که یادتان رفته در
یخچال بگذارید، برای چند ساعت روی اپن آشپزخانه بماند ترش می‌شود؟ جواب این سوال
هم منفی است! لااقل ماست‌هایی که در فضای استاندارد کارخانه‌ای تولید می‌شوند و
عملیات عقیم سازی باکتری‌ها در فرایند تولید آنها صورت می‌گیرد، با چند ساعت در
دمای محیط ماندن ترش نمی‌‎شوند. این زمان نه چندان طولانی، به فعال شدن باکتری‌های
گرمادوست کمکی نمی‌کند و از آنجا که میزان و وضعیت آنها هم در چرخه تولید کنترل
شده است، سطح فعالیت باکتری‌ّها آنقدر پایین است که تغییری را در مزه ماست ایجاد
نمی‌کند.

شایعات در مورد دلایل کپک نزدن
ماست، همیشه وجود داشته؛ اما واقعیت این است که این محصول نمی‌تواند خانه مناسبی
برای کپک‌ها باشد. چرا؟ چون کپک یک قارچ و آلودگی است که باید از محیط بیرون به
ماست وارد شود و اصلا در این محصول بستری برای تولید آن وجود ندارد. در تولید
ماست، از مواد نگهدارنده استفاده نمی‌شود و این محصول اصلا نیازی به ماندگار شدن
با چنین ترکیباتی ندارد. بنابراین ماست‌هایی که در فرایند تولید و بسته بندی به
آنها آلودگی وارد نشده و بعد از باز شدن بسته بندی هم آلوده نشده‌اند، به هیچ وجه
کپک نمی‌زنند.ماست سون چیست

یکی از نگرانی‌های همیشگی مصرف
کنندگان، وجود مقدار فراوانی نشاسته در ماست‌های همزده است. از آنجا که ذائقه مصرف
کننده ایرانی، با ماست‌های همزده آشنا نیست و انتظار بافتی همگن را از ماست ندارد،
تصور اشتباه غلیظ شدن این نوع ماست‌ها با نشاسته همیشه وجود داشته است.

دوره مقدماتی php

واقعیت این است که نشاسته به
معنایی که در ذهن مصرف‌کننده وجود دارد، به ماست‌های همزده اضافه نمی‌شود و اصلا
دلیل غلظت این محصولات، چنین ماده‌ای نیست. میزان نشاسته یا پایدار کننده که در
این ماست‌ّها وجود دارد، بیش از اندازه کم است و تنها بخاطر آب نینداختن ماست‌ها
به آنها اضافه می‌شود. چراکه برای طرفداران ماست‌های همزده، آب انداختن ماست
نامطلوب به نظر می‌رسد. وجود این میزان اندک نشاسته، نه چیزی از ارزش غذایی ماست
کم کرده و نه محدودیتی را برای مصرف آن ایجاد می‌کند، بلکه تنها به پایدار شدن
بافت ماست کمک می‌کند.

نکته دیگری که در مورد تفاوت بافت
این دو نوع ماست باید دانست، تفاوت فرایندهایی است که در ماست در آنها تولید می‌شود.
در تولید ماست معمولی، شیر و مایه ماست در یک مرحله ترکیب شده و وارد ظرف می‌شوند
و همانجا ماست به شکل ظرف می‌بندد. اما ماست همزده، قبل از آنکه به بسته بندی اصلی
وارد شود در مخازن دیگری می‌بندد و سپس برای یکنواخت شدن بافت، به تانکر‌های بزرگی
وارد شده و در آن فضا هم زده می‌شود. وقتی بافت ماست یکنواخت شد، به بسته‌بندی
اصلی وارد و آماده توزیع می‌شود. به همین دلیل این ماست‌ها بدون نیاز به ترکیب شدن
با ماده دیگری غلیظ و یکدست هستند.

در ترکیب همه انواع ماست همزده،
مقداری نمک وجود دارد؛ مقدار بسیار اندکی که روی بسته‌بندی این ماست‌ها هم نوشته
شده و بعید است که برای گروه خاصی از افراد محدودیت مصرف ایجاد کند. ماست سون هم
از این قاعده مستثنی نیست و میزان نمک موجود در آن، از دیگر انواع ماست‌های همزده
بیشتر نیست.

باز هم باید به تفاوت فرایند تولید
ماست کارخانه‌ای و سنتی برگردیم. در پروسه تولید ماست‌های سنتی، شیر برای رسیدن به
غلظت مناسب باید حرارت ببیند و پس از غلیظ‌تر شدن آماده مایه‌زنی شود. اما در
پروسه تولید صنعتی برخی از کارخانه‌ها، برای اینکه شیر اولیه به غلظت مناسب برسد،
با شیرخشکی که آن هم فراورده شیر است تغلیظ می‌شود. گرچه اضافه کردن شیر خشک برای
تغلیظ شیر در بسیاری از کشورها روندی رایج است اما شرکت کاله در تولید ماست‌های خود
از این روش استفاده نمی‌کند.

به دلیل سیستم پیشرفته تغلیظ شیری
که در این مجموعه مورد استفاده قرار می‌گیرد، به جای استفاده از افزودنی‌هایی مثل
شیر خشک، با استخراج آب شیر این فراورده تغلیظ و آماده تولید ماست می‌شود. آبی که
از شیر جدا می‌شود، همچنان حاوی کلسیم و مواد معدنی است و به دلیل دارا بودن ارزش
غذایی بالا، برای تولید محصولاتی مثل نوشابه‌های لبنی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ماست سون از نظر ارزش غذایی تفاوتی با دیگر انواع ماست ندارد. اما طعم، بافت و تجربه مصرف این ماست متفاوت است و لذت و تجربه مصرف متفاوتی را ارائه می‌دهد. بد نیست بدانید که ماست‌های همزده در بسیاری از کشورهای دیگر مثل بلغارستان و ترکیه و … مورد توجه قرار می‌گیرند و مصرف کنندگان فراورده‌های لبنی در این کشورها، ماست را با همین فورم و ظاهر می‌شناسند. درحالیکه برخی دیگر از انواع ماست به نام کشور تولید کننده‌شان ماست یونانی، استرالیایی و ایسلندی نام گرفته‌اند، این نوع ماست هم به ماست سوییسی معروف است و جالب است بدانید که نه تنها ارزش غذایی کمتر یا افزودنی‌های بیشتری ندارد، بلکه بخاطر بافت یکدست در تولید غذاهای مختلف و دسرها هم مورد استفاده قرار می‌گیرد و به همین دلیل در بسیاری از کشورها محبوب و پرطرفدار است.

A post shared by لذت زندگی به روایت کاله (@kallehbrand) on Sep 19, 2019 at 11:26pm PDT

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

آشپزی با پنیرهای کاله در خانه

021-66454511

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد

به گزارش وبلاگ انیمیشن، برخی ها می گویند دلیل غلیظ بودن این ماست ها وجود نشاسته است و برخی دیگر هم ترش نشدنشان بعد از گذشت چند روز را به نگهدارنده ها نسبت می دهند؛ اما واقعیت این است که ماست های همزده، نه با نگهدارنده ها ماندگار می شوند و نه برای غلیظ شدن با نشاسته فراوان ترکیب می شوند. اگر می خواهید بدانید که یک ظرف ماست همزده، چطور فراوری می گردد و بعد از به خانه آمدن هم تا چند هفته بدون تغییر رنگ و طعم در یخچال ماندگار می ماند، این مطلب را بخوانید. ما به همه سوالهایتان در خصوص ماست سون و فراوری ماست های همزده پاسخ می دهیم.

شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چرا بعضی ماست ها هر روز ترش تر می شوند و بعضی هم با وجود یک هفته در یخچال ماندن ترش نمی شوند. برای پاسخ دادن به این سوال، کمی به عقب برمی گردیم؛ یعنی به ابتدای فرایند تخمیر و آماده شدن ماست. وقتی باکتری های تخمیری در ماست فعال می شوند، از لاکتوز موجود در شیر تغذیه نموده و اسید لاکتیک را دفع می نمایند. تبدیل لاکتوز شیر به اسیدلاکتیک، همان اتفاقی است که باعث ترش شدن ماست می گردد. این باکتری همان مایه ماست یا استارتر هستند که بعد از انجام دادن کارشان در پروسه فراوری کارخانه ای ماست، عقیم می شوند. می پرسید چرا؟ برای اینکه طعم و مزه ماست ثابت بماند و گذشتن چند روز از فراوری آن، بخاطر فعالیت بیش از اندازه باکتری ها تغییری را در طعم ماست ایجاد نکند.

قدرت تخمیر باکتری ها بر طعم ماست هایمختلف تاثیر می گذارد. این نکته را هم نمی توانیم نادیده بگیریم که باکتری هایتخمیر نماینده برای فعال شدن به شرایط خاصی احتیاج دارند و در هر فضا و دمایی از پسانجام عملیات تخمیر برنمی آیند. گرچه شاید هزاران باکتری کار تخمیر شیر و ماست راانجام دهند، اما هر کدام برای تخمیر شدن به شرایط خاصی احتیاج دارند و همه همزمان ودر یک موقعیت ثابت فعال نمی شوند.

وقتی ماست را در دمای مناسب نگه داریمی کنید، بسیاری از این باکتری ها امکان فعالیت را پیدا نمی نمایند. چراکه اغلب اینباکتری ها گرمادوست هستند و در دمای بالاتر از چهل درجه فعال می شوند؛ بنابراینیخچال خانه شما، نمی تواند به بستری مناسب برای فعالیت آنها و در نتیجه ترش شدنماست تبدیل گردد. اما محیط آشپزخانه تان چطور؟ اگر سطل ماستی که یادتان رفته دریخچال بگذارید، برای چند ساعت روی اپن آشپزخانه بماند ترش می گردد؟ جواب این سوالهم منفی است! لااقل ماست هایی که در فضای استاندارد کارخانه ای فراوری می شوند وعملیات عقیم سازی باکتری ها در فرایند فراوری آنها صورت می گیرد، با چند ساعت دردمای محیط ماندن ترش نمی شوند. این زمان نه چندان طولانی، به فعال شدن باکتری هایگرمادوست یاریی نمی نماید و از آنجا که میزان و وضعیت آنها هم در چرخه فراوری کنترلشده است، سطح فعالیت باکتری ّها آنقدر پایین است که تغییری را در مزه ماست ایجادنمی نماید.

شایعات در خصوص دلایل کپک نزدنماست، همواره وجود داشته؛ اما واقعیت این است که این محصول نمی تواند خانه مناسبیبرای کپک ها باشد. چرا؟ چون کپک یک قارچ و آلودگی است که باید از محیط بیرون بهماست وارد گردد و اصلا در این محصول بستری برای فراوری آن وجود ندارد. در فراوریماست، از مواد نگهدارنده استفاده نمی گردد و این محصول اصلا احتیاجی به ماندگار شدنبا چنین ترکیباتی ندارد. بنابراین ماست هایی که در فرایند فراوری و بسته بندی بهآنها آلودگی وارد نشده و بعد از باز شدن بسته بندی هم آلوده نشده اند، به هیچ وجهکپک نمی زنند.ماست سون چیست

یکی از نگرانی های همیشگی مصرفنمایندگان، وجود مقدار فراوانی نشاسته در ماست های همزده است. از آنجا که ذائقه مصرفنماینده ایرانی، با ماست های همزده آشنا نیست و انتظار بافتی همگن را از ماست ندارد،تصور اشتباه غلیظ شدن این نوع ماست ها با نشاسته همواره وجود داشته است.

واقعیت این است که نشاسته بهمعنایی که در ذهن مصرف نماینده وجود دارد، به ماست های همزده اضافه نمی گردد و اصلادلیل غلظت این محصولات، چنین ماده ای نیست. میزان نشاسته یا پایدار نماینده که دراین ماست ّها وجود دارد، بیش از اندازه کم است و تنها بخاطر آب نینداختن ماست هابه آنها اضافه می گردد. چراکه برای هواداران ماست های همزده، آب انداختن ماستنامطلوب به نظر می رسد. وجود این میزان اندک نشاسته، نه چیزی از ارزش غذایی ماستکم نموده و نه محدودیتی را برای مصرف آن ایجاد می نماید، بلکه تنها به پایدار شدنبافت ماست یاری می نماید.

نکته دیگری که در خصوص تفاوت بافتاین دو نوع ماست باید دانست، تفاوت فرایندهایی است که در ماست در آنها فراوری می گردد.در فراوری ماست معمولی، شیر و مایه ماست در یک مرحله ترکیب شده و وارد ظرف می شوندو همانجا ماست به شکل ظرف می بندد. اما ماست همزده، قبل از آنکه به بسته بندی اصلیوارد گردد در مخازن دیگری می بندد و سپس برای یکنواخت شدن بافت، به تانکر های بزرگیوارد شده و در آن فضا هم زده می گردد. وقتی بافت ماست یکنواخت شد، به بسته بندیاصلی وارد و آماده توزیع می گردد. به همین دلیل این ماست ها بدون احتیاج به ترکیب شدنبا ماده دیگری غلیظ و یکدست هستند.

در ترکیب همه انواع ماست همزده،مقداری نمک وجود دارد؛ مقدار بسیار اندکی که روی بسته بندی این ماست ها هم نوشتهشده و بعید است که برای گروه خاصی از افراد محدودیت مصرف ایجاد کند. ماست سون هماز این قاعده مستثنی نیست و میزان نمک موجود در آن، از دیگر انواع ماست های همزدهبیشتر نیست.

باز هم باید به تفاوت فرایند فراوریماست کارخانه ای و سنتی برگردیم. در پروسه فراوری ماست های سنتی، شیر برای رسیدن بهغلظت مناسب باید حرارت ببیند و پس از غلیظ تر شدن آماده مایه زنی گردد. اما درپروسه فراوری صنعتی بعضی از کارخانه ها، برای اینکه شیر اولیه به غلظت مناسب برسد،با شیرخشکی که آن هم فراورده شیر است تغلیظ می گردد. گرچه اضافه کردن شیر خشک برایتغلیظ شیر در بسیاری از کشورها روندی رایج است اما شرکت کاله در فراوری ماست های خوداز این روش استفاده نمی نماید.

به دلیل سیستم پیشرفته تغلیظ شیریکه در این مجموعه مورد استفاده قرار می گیرد، به جای استفاده از افزودنی هایی مثلشیر خشک، با استخراج آب شیر این فراورده تغلیظ و آماده فراوری ماست می گردد. آبی کهاز شیر جدا می گردد، همچنان حاوی کلسیم و مواد معدنی است و به دلیل دارا بودن ارزشغذایی بالا، برای فراوری محصولاتی مثل نوشابه های لبنی مورد استفاده قرار می گیرد.

ماست سون از نظر ارزش غذایی تفاوتی با دیگر انواع ماست ندارد. اما طعم، بافت و تجربه مصرف این ماست متفاوت است و لذت و تجربه مصرف متفاوتی را ارائه می دهد. بد نیست بدانید که ماست های همزده در بسیاری از کشورهای دیگر مثل بلغارستان و ترکیه و … مورد توجه قرار می گیرند و مصرف نمایندگان فراورده های لبنی در این کشورها، ماست را با همین فورم و ظاهر می شناسند. درحالیکه بعضی دیگر از انواع ماست به نام کشور فراوری نماینده شان ماست یونانی، استرالیایی و ایسلندی نام گرفته اند، این نوع ماست هم به ماست سوییسی معروف است و جالب است بدانید که نه تنها ارزش غذایی کمتر یا افزودنی های بیشتری ندارد، بلکه بخاطر بافت یکدست در فراوری غذاهای مختلف و دسرها هم مورد استفاده قرار می گیرد و به همین دلیل در بسیاری از کشورها محبوب و پرطرفدار است.

سلو بلاگ: محفلی برای هم اندیشی

نماشو: آگهی رایگان، رپورتاژ خبری، طراحی سایت، سئو و بهینه سازی وبسایت

پیکوشو: مجله عکس و گرافیک

ورق کامپوزیت نمونه ای از مصالح جهت به کارگیری در نمای ساختمان ها و داخلی و غیره بوده و از جنس ورق آلومینیوم می باشدکه به صورت پنل های معین و با ابعادی که از طریق طراح نما معین شده بر روی نمای ساختمان اجرا می گردد. نمای کامپوزیت او لین بار در آلمان ابداع و به جهت کیفیت مطلوب…

گوش فیل شیرینی خوشمزه ای از خانواده زولبیا بامیه است که شربت فراوان دارد و معمولاً در سفره های افطار ماه رمضان دیده میشود. اما در اوقات دیگر سال هم خوردن گوشفیل میتواند دلپذیر باشد. مثلا در شهر اصفهان آن را در همه فصل ها همراه با دوغ سرو میکنند و حتی مغازه هایی هست که فقط گوش فیل…

بزرگترین برندهای لوازم کوهنوردییکی از مشکلاتی که علاقه مندان به طبیعت گردی و کوهنوردی، مخصوصا کسانی که برای اولین بار می خواهند چنین فعالیت هایی را آغاز نمایند، با آن روبرو می شوند، خرید وسایل کوهنوردی است. شاید در اطرافیان خود، افراد بسیاری را دیده باشید که کوهنوردی حرفه ای…

غذاها می تواند عناصر سازنده انتقال دهنده های عصبی را ایجاد کند یا تعادل مغز را به هم بریزد و به این ترتیب بر خلق و خوی ما تأثیر بگذارد.

شیر پاستوریزه 3 % چربی،خامه پاستوریزه 45 درصد چربی،شیر خشک بدون چربی ،نشاسته اصلاح شده ،نمک تصفیه شده و استارتر ترموفیل

کمتر از 2 ساعت

از 8 الی 21

نقد و کارت خوان

بالای 120 هزار تومان

ماست سون چیست

شیر پاستوریزه 3 % چربی،خامه پاستوریزه 45 درصد چربی،شیر خشک بدون چربی ،نشاسته اصلاح شده ،نمک تصفیه شده و استارتر ترموفیل

۷ ویژگی تغذیه‌ای، مزایای ماست سون هستند که نام این محصول نیز تا حدودی برگرفته از آنهاست. این هفت ویژگی عبارتند از: تقویت سیستم ایمنی بدن با اسید CLA (اسیدلینولئیک) موجود در سون، استحکام و تقویت استخوان‌ها با کلسیم قابل جذب موجود در سون، تقویت عضلات با پروتئین‌های قابل جذب موجود در سون، بهبود رشد کودکان با ترکیبات و مواد مغذی موجود در سون، بهبود سیستم گوارشی با باکتری‌های مفید موجود در سون، پوست و موی زیبا با ویتامین‌های گروه B و اسید لاکتیک موجود در سون، احساس شادابی و نشاط با تجربه بافت و طعم بینظیر سون

کمتر از 2 ساعت

از 8 الی 21

نقد و کارت خوان

بالای 120 هزار تومان

سوپرمارکت آنلاین رادیکالا با هدف خلق یک تجربه خرید اینترنتی سوپرمارکتی در حوزه کالاهای زود مصرف، از سال ۱۳۹۶ آغاز به فعالیت کرده است. در رادیکالا تمام محصولات دارای تخفیف هستند و همواره کالاهای ارزان‌تری نسبت به سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای موجود است. با این وجود تخفیف‌های وقت خرید را هیچوقت از دست ندهید. میوه و سبزیجات تازه، کالاهای اساسی از جمله برنج، روغن، قند و شکر و لبنیات با قیمت مناسب در دسترس هستند. گوشت تازه و مرغ تازه با تاریخ روز برای مشتریان عزیز ارسال می‌شود. در این روزهایی که به دلیل کرونا رعایت موارد بهداشتی لازم است، مواد ضدعفونی‌کننده و بهداشتی را می‌توانید از رادیکالا سفارش دهید و با رعایت نکات بهداشتی، تحویل بگیرید. تمام سفارش‌های رادیکالا کمتر از ۲ ساعت برای مشتریان عزیز ارسال می‌شود. در صورت نیاز به راهنمایی و یا حل مشکلات احتمالی با مرکز پشتیبانی رادیکالا تماس بگیرید.

شما می توانید تنها با وارد کردن شماره موبایل خود و دریافت کد ورود،
وارد حساب کاربری خود شده و یا عضو شوید. همچنین می توانید با وارد کردن ایمیل کاربری خود وارد حساب کاربری خود شوید .

ماست سون چیست

ماست یونانی جزو غذای ملل – یونانی میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 35دقیقه توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

ماست سون چیست
ماست سون چیست
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *