طرز تهیه آبگوشت دیزی تبریز

دوره مقدماتی php
طرز تهیه آبگوشت دیزی تبریز
طرز تهیه آبگوشت دیزی تبریز

امتیاز دهید


3.4
از

457

 

  

طرز تهیه آبگوشت دیزی تبریز

دوره مقدماتی php

 

طرز تهیه : نخود و لوبیا را از شب قبل در اب خیس کنید. گوشت را همراه چربی و استخوان به همراه نخود و لوبیا و 1 عدد از پیازها ، 3 حبه سیر و گوجه فرنگی های که پوست گرفته اید در ظرف مناسبی بریزید و شش برابر حجم آنها آب از قبل جوشیده سرد اضافه کنید.

 

اگر از ظرف مخصوص دیزی استفاده میکنید حتما از شعله پخش کن استفاده کنید ( این ظرف زمان پخت را طولانی تر ولی طعم دیزی را بهتر و جا افتاده تر میکند ) ، بعد از حدود یک ساعت و نیم فلفل سبز ها را به دیزی اضافه کنید ، در تمام مراحل پخت دقت کنید که شعله زیر ظرف ملایم باشد تا غذا ارام ارام جا بیفتد.

 

 

یک ساعت بعد از اضافه کردن فلفل ، سیب زمینی ها را داخل غذا بریزید ، پیازی که اول به غذا اضافه کردید از ظرف خارج کنید و دور بیندازید سپس چربی گوشت را نیز از ظرف خارج کرده و به همراه یک عدد پیاز باقیمانده خوب بکوبید و داخل غذا بریزید.

 

وقتی گوشت و نخود و لوبیا نرم و پخته شدند میتوانید نمک و فلفل سیاه را به غذا اضافه کنید. در صورتی که غذای شما رنگ دلخواه را نداشت میتوانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن داخل غذا استفاده کنید. هر چه زمان پخت دیزی طولانی تر باشد غذایی جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت.

 

نکته ها : دیزی را به دلیل پخت طولانی با آب زیاد درست میکنند و بهتر است در شروع کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید تا مزه دیزی در اثر اضافه کردن آب در طول پخت تحت تاثیر قرار نگیرد. میتوانید بجای چربی گوشت از مقداری دنبه استفاده کنید ، هنگامی که گوشت را میپزید از ابتدا به آن نمک و ادویه نزنید چون باعث دیرپز شدن گوشت میشود.

 

آبلیمو را هنگام سرو  غذا داخل ظرف بریزید، در غیر اینطورت طعم غذا در اثر جوشیدن آبلیمو تلخ خواهد شد. میتوانید از لیموعمانی نیز بجای ابلیمو استفاده کنید. در اینصورت باید یک ساعت قبل از پایان پخت حدود 5 لیموعمانی را با چنگال چند بار سوراخ کرده و اضافه کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

یه دونه به هم بندازید خوشمزه میشهخ

خیلی خوب بود.ممنون

خیلی عالی.مرسی

سلام ممنون از مطالب خوبتون ؛ میشه به جای سیر از پودر سیر استفاده کرد اگه مبشه کی باید بهش اضافه کرد

با توجه به دستورتون درست کردم فوق العاده شد ! ممنونم ازتون ..

عاااالی به به

بسیار عالی

سلام،با عرض تشکر
چرا در دستور آبگوشت زردچوبه استفاده نشده است؟

دستورالعمل های پخت بسیار عالی هستند، سپاسگزارم

نوش جان!

سلام ببخشید متوجه نشدم اونجا که چربی رو با پیاز اضافه چطور باید بکوبیم ؟؟

ممنونم از نرم افزار عالی شما.دستور پخت هایی که با عکس هستند فوق العاده ان ممنونم

خواهش میکنم!

بسیارعالی وخوشمزه بود

عالیه

سلام
شما کانال تلگرام دارید؟

بله عزیزم،خوشحال میشم اونجا هم منو همراهی کنی:)
آدرس کانال: irancookir

سلام ممنون . اینکه گفتین پیاز پخته ابگوشت رو دور بیاندازیم .، اون پیاز خام رو بکوبیم؟

سلام عزیزم. بله دقیقا همین درسته.

طرز تهیه آبگوشت دیزی تبریز

سلام همین دستور رو آگه کمی مرزه توش بریزید همراه غذا بپزه عالی تر میشه

سلام ساناز جان. مرسی از پیشنهادت!

سلام,واقعا عالی بود,خیلی ممنون

نوش جان علیرضای عزیز

سلام من واسه شب بار گذاشتم دستورتون عالیه خیلی ممنونم

تشکر از شما

خیلی ممنونم!

مچکرم هموطن – پاینده ایران ما

در ابتدا به 3 حبه سیر اشاره شد ولی در واقع 1 حبه سیر مصرف شد.آیا 1 حبه سیر کافی است؟

رضای عزیز همون 3 حبه سیر رو بریزید الان اصلاح میکنم ، البته میتونید مقدارش رو کمتر یا بیشتر کنید و این بستگی به خودتون داره

با عرض سلام من مى خواهم هر روز در فیس بوکم غاهاى شمارا ببینم

عزیزم سعی میکنم بخش اشتراک مطلب رو فعال کنم

واقعا ممنون،عالی بود و خیلی واضح توضیح دادی،متشکرم.

خواهش میکنم آوا جان ، خوشحالم مفید بوده

سلام.مرسی به خاطر سایت پر محتواتون.خیلی خوشم اومد…

ممنون لیدا جان

با تشکر از زحمات شما

خواهش میکنم عزیزم

لوبیا نداره عزیز اون آبگوشت بز باشه

ممنون از شما

واقعا ممنون

قابلی نداشت

ممنون
نکات ریز ولی مهمی رو آموزش دادین
لذت بردم

خواهش میکنم ، قابلی نداشت

با سلام خیلی عالی بود دوست دارم عضو سایت آشپزی شما باشم . با تشکر

ممنون حمیده جان ، باعث افتخاره

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

طرز تهیه آبگوشت دیزی تبریز

آرایش

مدل مو

مدل لباس

سبزی خردکن

آکاایران,روزنامه,اخبار,خانواده,فال,سرگرمی,آشپزی,شیرنی پزی

246



آموزش آشپزی و دستور پخت آبگوشت خوشمزه و مجلسی در منزل

گوشت گوسفندی با استخوان :•: 1 کیلو

دنبه :•: 300 گرم

نخود  و لوبیای سفید :•: 1 لیوان

طرز تهیه آبگوشت دیزی تبریز

پیاز متوسط :•: یک عدد

مغز لیمو عمانی :•: یک قاشق سوپخوری

آب گوجه فرنگی :•: یک فنجان

رب گوجه فرنگی :•: یک قاشق سوپخوری

سیب زمینی :•: 5 عدد

نمک و فلفل :•: به مقدار لازم

آموزش آشپزی و دستور پخت آبگوشت خوشمزه و مجلسی در منزل

برای تهیه آبگوشت ابتدا نخود و لوبیا را از شب در ظرفی پر از آب قرار می دهیم و در صورت امکان آبش را چند مرتبه عوض می کنیم. گوشت را با دنبه میشوریم ودرآبکش قرار میدهیم وبه10قسمت تقریبا یکسان برش میدهید

و در تابه ای روغن ریخته و با حرارت ملایم تفت میدهید تا به رنگ طلایی در بیاید،بعد پیاز را پوست کنده و نگینی ریز خرد میکنید و در تابه روغن میریزید و پیازها را سرخ میکنید و سپس نخود و لوبیا را آبکش میکنید به پیاز داغ اضافه میکنید، و کمی تفت میدهید.

گوشتی که طلایی شده است را در قابلمه ای بریزیدو  شعله اجاق را ملایم کنید و به میزان کافی آب بریزید ، نخود و لوبیا و پیاز سرخ شده را اضافه کنید و کمی زرد چوبه و مغز لیمو عمانی بریزید.

در حدود 30دقیقه قبل از پخت کامل آبگوشت سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به همراه نمک ، فلفل و زردچوبه به آبگوشت اضافه کنید و 10دقیقه آخر نیز آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بریزید.

این غذا هم مثل غذاهایی مثل قورمه سبزی و خورشت قیمه نیاز به صبر دارد و هر چه زمان پخت دیزی طولانی تر باشد ، آبگوشت شما جا افتاده تر و خوش رنگ تر خواهید داشت. توجه داشته باشید که از ابتدا آب داخل قابلمه را زیاد بگیرید چون اگر بخواهید در هنگام پخت آب اضافه کنید مزه آبگوشت تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.

نکته مهم دیگر در تهیه دیزی اضافه کردن ادویه و نمک به گوشت است که اگر از ابتدا به گوشت ادویه و نمک اضافه کنید باعث دیر پز شدن آن شده اید. این مقدار مواد در دستور بالا برای 4 تا 6 نفر کافی است.

آبگوشت (شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایران است. در طبخ آبگوشت از گوشت و دنبه گوسفند، گوجه فرنگی (یا رب گوجه فرنگی) و برخی حبوبات از قبیل نخود و لوبیا استفاده می‌شود. خوراکی رقیق که از پختن گوشت و پیاز و سیب زمینی و حبوبات درست می‌شود که در دو مرحله می‌خورند اول آب آن را با تکه‌های نان مخلوط نموده، می‌خورند (تلیت). بقیه مواد را می‌توان با گوشت‌کوب کاملاً کوبیده و یا نکوبیده با نان، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی خوردن میل می‌کنند(گوشت کوبیده). در صورت پخته شدن در ظروف سنگی آن را دیزی سنگی می‌نامند. برخی افراد از طریق ترید کردن، نان‌های بیات و نسبتاً خشک را به مصرف مفید می‌رسانند. همچنین دیزی یکی از غذاهای محلی همدان به شمار می‌آید.

طرز تهیه آبگوشت دیزی تبریز
طرز تهیه آبگوشت دیزی تبریز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *