روزنامه ايتاليايي” لارپوبليكا” روز پنجشنبه نوشت : فلفل قرمز تند و روابط جنسي ناتمام ميتوانند باعث ايجاد سرطان پروستات شوند.
” وينچنتسو ميرونه ” رييس بخش اورولوژي بيمارستان ناپل دراين زمينه گفت : فلفل قرمز تند باعث بازشدن رگها ميشود و به رابطه جنسي نيز كمك مي كند ، اما همزمان باعث چرك كردن غده پروستات ميشود.
وي افزود: اگر سوزش آن دائمي شود ميتواند باعثايجاد شرايط سرطاني شود و خطر بوجود آمدن تومور را بيشتر كند.
سرطان پروستات خود دومين عامل مرگ و مير ميان تومورها است و در سال ۲۰۰۵ميلادي ۷۰۰۰نفر در ايتاليا قرباني گرفت.
با وجود اينكه اين سرطان به افراد بالاي ۴۰سال ضربه ميزند، اما ۸۰ درصد ، اين بيماري در افراد بالاي ۶۵سال تشخيص داده ميشود.
فلفل از مهم ترین و در عین حال پرکاربردترین سبزیجاتی است که به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می یگرد. فلفل را می توان در درمان برخی بیماری ها با رعایت برخی نکات علمی در نظر داشت. از مهم ترین بیماری های اقایان در این سالها سرطان پروستات بوده است. اطلاعاتی درباره درمان سرطان پروستات با فلفل و گوجه فرنگی را در پرشین وی بخوانید.
محققان میگویند عناصری در فلفل و گوجهفرنگی وجود دارد که به مقابله و درمان سرطان پروستات کمک میکنند. پژوهشگران این تحقیق اعلام کردهاند که فلفل تند میتواند مانع از رشد سلولهای سرطانی در مبتلایان به سرطان پروستات و عاملی در درمان این بیماری باشد.
برخی از محققان اظهارنظر کردهاند که ممکن است کاپسایین فرآیندی را به جریان میاندازد که با آزاد کردن نوعی پروتئین، باعث میشود سلولهای سرطانی در پروستات در واقع دست به خودکشی بزنند.
در همین حال محققان میگویند عناصری در گوجه فرنگی وجود دارد که به مقابله با سرطان پروستات کمک میکنند. سرطان پروستات از جمله بیماریهای خطرناکی است که مردان را مبتلا میکند و گاه حتی پس از جراحی، دوباره در بیمار ظاهر میشود.
ممکن است کشف تازه بتواند از بروز مجدد بیماری در مبتلایان پس از جراحی جلوگیری کند یا حتی مانع از ابتلا به این بیماری شود.
کاپساسین یعنی آلکالوئیدی که سبب تندی زیاد فلفل های هالاپینو می شود به از بین رفتن سلول های سرطان پروستات
کمک می کند.آزمایشاتی که در این مورد به عمل آمده نشان می دهد که در اثر کاپساسین درصد سلول های
سرطانی به تدریج می میرند.پزشکان متخصص سرطان پروستات در بریتانیا می گویند که کاپساسین می تواند در ساخت داروهای معالج
سرطان در آینده بکار رود ولی هشدار می دهند که مصرف زیاد فلفل تند با سرطان معده مرتبط است.تحقیقات مورد
بحث بر روی موش هایی انجام گرفته بود که با دستکاری ژنتیکی دارای سلول های سرطان پروستات انسان شده بودند.سلول
ها دایما در حال تغییر هستند.فلفل و پروستات
در هر ثانیه میلیون ها سلول می میرند و جای خود را به سلول های
تازه می دهند تا شمار سلول ها ثابت باقی بماند.ولی سلول های سرطانی با تغییر شکل دادن و یا مختل
کردن برنامه مرگ سلول ها این روند را بهم می زنند.به نظر می رسد که کاپساسین سبب می شود که
میزان پروتئینی که برای ادامه روند مرگ سلول ها و جانشینی آنها با سلول های جدید لازم است افزایش یابد.در
این تحقیقات به مردان مبتلا به سرطان پروستات توصیه شده است که از میزان مصرف فلفل تند بکاهند زیرا موارد
قابل توجه مبتلایان به سرطان معده در هند و مکزیک به مصرف زیاد فلفل بسیار تند ارتباط داده شده.
در حال
حاضر بهتر است مبتلایان به سرطان از خوردن غذاهای پرچربی پرهیز کنند، گوشت قرمز کمتر صرف کنند، از گوشت ماهی
بیشتر استفاده کنند و از خوردن مقدار زیادی میوه و سبزی در روز لذت ببرند.
روزنامه جوان ـ جام جم
Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved
© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .
اخبار تغذیه, اخبار گیاهان دارویی, بهداشت عمومي
آزمايشاتی که در اين مورد به عمل آمده نشان می دهد که در اثر کاپساسين ۸۰ درصد سلول های سرطانی به تدريج می ميرند.
اين تحقيقات که در آمريکا صورت گرفته و نتيجه آن در نشريه” تحقيقات سرطان” چاپ شده همچنين مبين اين است که تومورهايی هم که با کاپساسين مداوا می شوند کوچکتر می شوند.
پزشکان متخصص سرطان پروستات در بريتانيا می گويند که کاپساسين می تواند در ساخت داروهای معالج سرطان در آينده بکار رود ولی هشدار می دهند که مصرف زياد فلفل تند با سرطان معده مرتبط است.فلفل و پروستات
تحقيقات مورد بحث بر روی موش هايی انجام گرفته بود که با دستکاری ژنتيکی دارای سلول های سرطان پروستات انسان شده بودند.
سلول ها دائما در حال تغيير هستند. در هر ثانيه ميليون ها سلول می ميرند و جای خود را به سلول های تازه می دهند تا شمار سلول ها ثابت باقی بماند. ولی سلول های سرطانی با تغيير شکل دادن و يا مختل کردن برنامه مرگ سلول ها، اين روند را بهم می زنند.
به نظر می رسد که کاپساسين سبب می شود که ميزان پروتئينی که برای ادامه روند مرگ سلول ها و جانشينی آنها با سلول های جديد لازم است افزايش يابد.
کريس هيلی، رئيس بخش برنامه ريزی و تحقيقات در “بنياد خيريه سرطان پرستات” می گويد اين يافته ها جالب است ولی هنوز نمی دانيم که آيا واقعا به بيماران مبتلا به سرطان پروستات کمک خواهد کرد يا نه. وی ايراز اميدواری می کند که نهايتا بتوان از کاپساسين در تهيه داروی معلج اين بيماری استفاده کرد.
کريس هيلی اضافه می کند: “در حال حاضر به مردان مبتلا به سرطان پروستات توصيه می کنيم که از ميزان مصرف فلفل تند بکاهند زيرا موارد قابل توجه مبتلايان به سرطان معده در هند و مکزيک به مصرف زياد فلفل بسيار تند ارتباط داده شده. در حال حاضر بهتر است مبتلايان به سرطان از خوردن غذاهای پرچربی پرهيز کنند، گوشت قرمز کمتر صرف کنند، از گوشت ماهی بيشتر استفاده کنند و از خوردن مقدار زيادی ميوه و سبزی در روز لذت ببرند.”
فلفل و پروستات
کمبود آهن در بدن با علائم شناخته شدهای همچون احساس خستگی، ضعف، رنگ پریدگی، اضطراب …
محققان و متخصصان علوم تغذیه آمریکا مانند سالهای گذشته برترین رژیمهای غذایی سال ۲۰۲۰ میلادی …
فلفل سیاه خیلی بیشتر از آنچه كه اكثر مردم تصور می كنند برای بدن خاصیت دارد و مفید است. با ما همراه شويد تا با خواص و مضرات آن براي بدن بيشتر آشنا شويد…
ایسنا/لرستان رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، گفت: فلفل دلمهای ضد سرطان پروستات و مثانه است.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، گفت: فلفل دلمهای ضد سرطان پروستات و مثانه است.
مهندس “قربانی” در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ایسنا) – منطقه لرستان، افزود: فلفل دلمهای سرشار از ویتامینهای C وA است که آنتی اکسیدانهایی قوی هستند و روی رادیکالهای آزاد که روی سلولها اثر تخریبی دارند، تاثیر میگذارند؛ خوردن 50 گرم فلفل دلمهای یعنی حدود یک سوم از یک فلفل متوسط میتواند تمام نیاز یک فرد بزرگسال به ویتامین C را برطرف کند.
فلفل و پروستات
وی اضافه کرد: ویتامین C بر اثر حرارت از بین میرود، بنابراین فلفل اگر به صورت تازه و خام مصرف شود، بهتر است.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، خاطرنشان کرد: فلفل دلمهای یکی از کم کالریترین سبزیها و یکی ازبهترین مواد غذایی برای لاغرشدن است.
قربانی با اشاره به اینکه این سبزی دارای فیبر زیادی است، تصریح کرد: فلفل دلمهای را میتوان در کنار سایر سبزیها برای رژیمهای لاغری استفاده کرد؛ هر قدر فلفل دلمهای رنگیتر(زرد و قرمز) باشد حاوی بتاکاروتن بیشتری است.
وی با تاکید بر اینکه ویتامین C موجود در فلفل دلمهای برای سرماخوردگی بسیار مفید است، اظهار کرد: اگر این سبزی به طور منظم در برنامه غذایی استفاده شود طول مدت سرماخوردگی را کاهش میدهد.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، خاطرنشان کرد: فلفل دلمهای برای تقویت چشمها بسیار مفید است؛ این ماده خوراکی به دلیل داشتن ویتامین A به تقویت چشمها کمک میکند و مصرف منظم ویتامین A، لوتین و گزانتین موجود در فلفل دلمهای نیز در کاهش احتمال بروز آب مروارید چشم نقش دارند.
وي مذکر شد: فلفل دلمهای از بروز سکته جلوگیری میکند؛ این سبزی حاوی اسید فولیک بوده و این ویتامین از گرفتگی رگها و بروز بیماریهای قلبی به خصوص در بیماران دیابتی جلوگیری میکند.
قرباني ادامه داد: اسید فولیک به عنوان یکی از ویتامینهای گروه B باعث کاهش مادهای به نام هموسیستین در خون میشود و افزایش بیش از حد این ماده میتواند باعث تخریب رگهای خونی و افزایش احتمال سکته قلبی شود.
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با اشاره به اینکه فیبر موجود در فلفل دلمهای میتواند کلسترول خون و حملههای قلبی و سکته را کاهش دهد، گفت: بلافاصله بعد از خرد کردن فلفل دلمهای آن را بخورید، زیرا ویتامین C وقتی در معرض هوا قرار بگیرد(با خرد کردن) از بین میرود.
قربانی افزود: فلفل دلمهای قرمز رنگ دارای مقدار زیادی بتاکاروتن است که میتواند در بدن تبدیل به ویتامین A شود.
وی اظهار کرد: بیوفلاونیدن هم که از آنتی اکسیدانها محسوب میشود، میتواند از فعالیت رادیکالهای آزاد جلوگیری کرده و از سرطانهای پروستات و مثانه و بیماریهای قلبی پیشگیری کند.
انتهاي پیام
برخی از محققان اظهارنظر كردهاند كه ممكن است كاپسایین فرآیندی را به جریان میاندازد كه با آزاد كردن نوعی پروتئین، باعث میشود سلولهای سرطانی در پروستات در واقع دست به خودكشی بزنند.
در همین حال محققان میگویند عناصری در گوجه فرنگی وجود دارد كه به مقابله با سرطان پروستات كمك میكنند. سرطان پروستات از جمله بیماریهای خطرناكی است كه مردان را مبتلا میكند و گاه حتی پس از جراحی، دوباره در بیمار ظاهر میشود.
All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.
بسیاری از ما شیفته طعم تند و آتشین چیلیها هستیم. حال سوال اینجاست که آیا آنها میتوانند برای ما مضر باشند؟
احساس آن طعم آتشین مطبوع ادویه کاری یا سس سالسا یا غذاهای مخصوص شرق آسیا، چیزی است که بسیاری آن را جزو بهترین لذتهای زندگیشان میدانند. این روزها خیلیها حتی با خودشان هم برای چشیدن طعمهای تندتر رقابت میکنند. چشیدن انواع طعمهای تند و حتی سوختگیهای عمیق حاصل از آنها برای عدهای به نوعی حالت وسواس تبدیل شده است. عدهای حتی باور دارند که تا زمانی که طعم تند ادویه باعث تحریک نورونهای درد دهانشان میشود، هیچ خطری آنها را تهدید نمیکند. اما آیا این یک واقعیت است؟ آنهایی که طعمهای خیلی تند را دوست دارند، میگویند که تنها چند دقیقه به خودتان زمان بدهید، این حس در حال سوختن زود مرتفع میشود و بجای آن حسی مطبوع خواهید داشت. همه اینها در نظر عدهای تنها یک بازی و سرگرمی است، آیا غیر از این است؟ خوب شاید همه اینها یک بازی و سرگرمی باشد اما تنها تا زمانی که خطری کسی را تهدید نکند.
اجازه دهید که نخست کمی در مورد چیلیها بیشتر بدانیم. میزان تندی فلفلها چگونه سنجیده میشود؟ در مجموع برای طبقهبندی تندی چیلیها از مقیاسی موسوم به مقیاس اسکویل (Scoville Scale) استفاده میشود. این مقیاس تندی، فلفلها را بر مبنای میزان کپسایسین که نوعی ماده شیمیایی از گروه کپسیکوم است، میسنجد. این ماده همان مادهای است که در فلفلهای سبز و قرمز تند یافت میشود و باعث میشود که با خوردن آن احساس سوختگی به شما دست بدهد. در طب سنتی کشورهای آسیایی گفته میشود که فلفل علیرغم طبیعت گرم باعث خنکی و افت دمای بدن میشود و به همین دلیل هم هست که مردم کشور هندوستان، فلفل خیلی زیاد مصرف میکنند چرا که باور دارند که میتواند تحمل هوای گرم و شرجی را برایشان راحتتر کند. چیلیهایی که در مقیاس اسکویل بالاترین درجه را به خود اختصاص دادهاند، همانهایی هستند که از یک میلیون واحد اسکویل فراتر تخمین زده شدهاند که از جمله مهمترین آنها میتوان به فلفل یا چیلی روح یا همان Bhut Jolokia اشاره کرد.
در سال ۲۰۱۴ میلادی دو خبرنگار روزنامه آرگوس (Argus) یکی از روزنامههای مشهور شهر برایتون بریتانیا تصمیم گرفتند که همبرگرهای فوق تند یک رستوران محلی را آزمایش کنند. آنها با خوردن تنها یک گاز از هات چیلی برگر XXX یا همان همبرگر فوق فوق هات چیلی دردی غیرقابل تحمل را به جان خریدند. درد به اندازهای زیاد بود که یکی از این خبرنگاران برای خلاص شدن از شر آن به سرعت لقمهاش را به همراه مقادیر زیادی شیر بلعید. خبرنگار دوم نیز بعد از این تجربه دردآور معده درد بدی گرفت و حتی حس دستان خودش را هم از دست داد. تشنج و تنفس غیرعادی خیلی سریع (Hyperventilate) از جمله عوارض بعدی این اتفاق برای آنها بود. هر دو آنها بر اثر این تجربه راهی بیمارستان شدند و آنطور که بعدها توصیف کردند، درد به اندازهای بوده که در خود احساس مرگ کردهاند.فلفل و پروستات
افراد جسوری که دیدهاید بیمحابا در برنامههای تلویزیونی فلفل میخورند، گاهی حتی به حدی اذیت میشوند که آنچه را که خوردهاند، برمیگردانند. یکی از شرکتکنندگان در چنین مسابقاتی میگوید که تنها ۲۱.۸۵ ثانیه طول کشید که من بتوانم سه فلفل دم عقربی (Carolina Reaper) بخورم اما قریب ۱۴ ساعت زمان برد که به وضعیت نرمال و طبیعی بازگشتم.
فلفل دم عقربی یا همان کارولینا ریپر در اصل یک فلفل دورگه است که از پیوند زدن هابانروی قرمز (Red habanero) و فلفل روح (Ghost Pepper) بوجود میآید و در سال ۲۰۱۳ توانست رکورد گینس را بعنوان تندترین فلفل در کل دنیا به خود اختصاص دهد. تحقیقات نشان میدهد که یکی از عواقب بلع این نوع فلفل میتواند حمله قلبی آنی باشد.
حالا اجازه دهید که کمی به عقبتر بازگردیم و اصل ماجرا را از زبان کاپسایسین روایت کنیم. مطالعات نشان میدهد که این ماده شیمیایی احتمالاً بعنوان یک عامل ضدقارچ در بعضی از گیاهان تکامل پیدا کرده است. وقتی شما فلفل تندی را مصرف میکنید، در اصل نورونهای عصبی خاصی که وظیفه ادراک درد را دارند، فعال میکنید. این نورونها پیغام گرما را به مغز مخابره میکنند و این درست همان پیغامی است که در زمان سوختگی به مغز مخابره میشود یعنی در اصل فرقی نمیکند که شما فلفل بخورید یا خودتان را بسوزانید، در هر دوی این موارد پیغام افزایش درجه حرارت به مغز مخابره میشود.
بروس برایانت (Bruce Bryant) یک زیستشناس از مرکز تحقیقاتی فیلادلفیا در این زمینه میگوید: «تاثیرات فیزیکی ناشی از خوردن فلفل را میتوان خیلی راحت در عکسالعملهایی که بدن از خود نشان میدهد، مشاهده کرد و این عکسالعملها دقیقاً همان عکسالعملهایی است که در زمان سوختگی دیده میشوند. اینکه شما در وهله نخست احساس عرق کردن میکنید، بدین خاطر است که بدن تلاش میکند تا به شکلی خود را خنک کند. پیغام دردی که نورونها به مغز مخابره میکنند، باعث میشود که رگهای خونی عریضتر شود و در اصل نوعی تورم در آنها بوجود بیایید که همه اینها جزو بهترین راهکارهای بدن برای کاهش آسیبهای احتمالی است. اما وقتی شما فلفل تندی مانند کارولینا ریپر را میبلعید و این فلفل تند به جداره معده شما برخورد میکند، احساسی همانند قی کردن یا حالت تهوع خواهید داشت و علت هم این است که پایانههای نورون احساس درد در معده هستند. در واقع بدنتان با زبان بیزبانی به شما میگوید که برای من مهم نیست که در اثر حرارت یا یک ماده شیمیایی سوختهای، من فقط میخواهم که از شر آن راحت شوم.
بایستی بدانید که نورونهای احساس سوختگی در دهان، معده و هر جای دیگر از بدن در اصل کار خودشان را انجام میدهند خواه آن چیزی که شما بلعیدهاید، به راستی باعث مرگتان شود یا تنها باعث شود که به دستشویی بروید و بخواهید که از شر آنچه که خوردهاید، راحت شوید. شما با خوردن فلفلهای تند میتوانید ساعتها یا حتی یک روز احساسی ناخوشایند داشته باشید، اما ظاهراً خطری در درازمدت شما را تهدید نمیکند. دکتر برایانت میگوید که تحقیقات بر روی پستانداران دیگر نشان داده که پستانداران جوانتری که مدتهای مدید کپسایسین مصرف کردهاند، در طولانیمدت نورونهای درد خود را از دست دادهاند. مساله اینجاست که کپسایسین با تحریک مداوم نورونها میتواند به آنها آسیب بزند و این آسیب میتواند برگشتناپذیر باشد.
یک نظریه جالب هست که میگوید: فلفلها برای این تکامل پیدا کردهاند که پستانداران نتوانند دانههای آنها را بجوند. اما پرندگانی که فلفل میخورند، داستانشان کمی فرق دارد. آنها دانههای فلفل را به طور کامل میبلعند و از این طریق تنها به پراکنش دانهها کمک میکنند. مساله اینجاست که فلفلها هنوز نمیدانند که از دست انسانها چطور باید فرار کنند و اینکه دقیقاً چکار باید بکنند که انسانها دست از خوردنشان بردارند.
هفت
−
=
3
.hide-if-no-js {
display: none !important;
}
پدر من همیشه فلفل میخورد مریض شد برای معدش رفت دکتر گفت فلفل زیادی ضرر داره
در واقع بهترین میوه ها و چیز های خوب همیشه زیادیش ضرر داره
ممنون بابت مطلبی که گذاشتید
موفق باشید
چیلی برگر xxx ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😐
عالی بود. مخصوصا پاراگراف آخر :)))))
خب چی شد؟ بالاخره برای سلامتی مضر است یا نه؟ 🙂
من نمیدونم زن ها چرا اینقدر فلفل دوست دارن
از یکی شنیدم می گفت اونایی که بلد نیستن غذا درست کنن غذاشونو تند می کنن که مزه بد غذارو پوشش بده ، واقعا از غذای تند متنفرم
خیلی خوب بود ممنون
مطلب زیبایی بود خانم حیدیری با تشکر
من عاشق فلفل هام مخصوصا فلفل دلمه های تزیینی با اون رنگ های زیباشون
دوست دارم تجربه خودمم براتون تعریف کنم حدود ۲ماه پیش نصف یه فلفل سبز رو که نمیدونم اصلا از چه نژادی بود خوردم همکارم خریده بود بنده معمولاغذای تند می خورم ولی این فلفل تو این ۲۷ سال عمرم که انواع سس های فوق تند و فلفل های تندی که خورده بودم با همشون فرق داشت همکارم که خودشم بسیار تند خوره به شدت تاکید کرد که نخورم اما چون روحیه بسیار مبارزه طلبی دارم و البته تکرار میکنم فقط نصفشو ساعت ۲ همراه با غذا خوردم که تا ساعت ۴ بجز سوختگی دهان کمی لثه یا دندان درد و معدم گرم شده بود همچی خوب بود تا اولین لیون آب رو خوردم از همون لحظه سوزش وحشتناکی در مری دهانه معده و معدم حس کردم و سریعا مرخصی و راهی خونه شدم با علمی که داشتم شیر ولرم میخوردم که تا ۱۰ دقیقه دردم ارام میشد و دوباره شروع میشد این وضعیت بطور دقیق بصورت نزولی شدت درد تا ۱۴ ساعت ادامه داشت که تجربه بزرگی برام شد در فلفل خوردن 😐
سلام و روز بخیر
ممنون جالب بود
هر کسی که با دیدن سر تیتر این مقاله مشتاق به خواندن آن می شود بعد از اتمام دچار یک حس دوگانه و سردرگمی می شود که بظاهر بخشی از مقاله ناقص مانده. چرا که نگارنده یا مترجم متن به سوال های طرح شده در ابتدای مطلب، پاسخی در انتها نمی دهد.
ولی این بدور از انصاف است که از مطالب بسیار مفید و عالی سایت تشکر نکنم.
سلام روز بخیر
شما با خوردن فلفلهای تند میتوانید ساعتها یا حتی یک روز احساسی ناخوشایند داشته باشید، اما ظاهراً خطری در درازمدت شما را تهدید نمیکند. در متن بخش آخر بدان اشاره شده
ممنون از توجه شما
روز بخیر
ممنون از توجه همه خوانندگان
“ظاهراً خطری در درازمدت شما را تهدید نمیکند.” با ” پستانداران جوانتری که مدتهای مدید کپسایسین مصرف کردهاند، در طولانیمدت نورونهای درد خود را از دست دادهاند…. این آسیب میتواند برگشتناپذیر باشد.” ناسازگار نیست؟ لطفا توضیح بدید خطری تهدید میکنه طبق نقل قول دوم یا نه؟
سپاسگزارم
سلام و وقت بخیر
اتفاقا خوردن به اندازه فلفل فواید خیلی زیادی دارد، این مقاله صرفا مربوط به فلفل های خیلی تند است و مصرف مازاد آنها.
همانطور که میدانید سیستم گوارشی هر گونه از پستاندار با پستاندار دیگر از جهاتی متفاوت است بنابراین نتیجه آن آزمایشها هنوز قابل تعمیم به انسان نیست.
ممنون از شما
یعنی فلفل هیچ خواصی نداره؟فقط ضرر داره؟مگه میشه؟فلفل و پروستات
افراط در هرچیز حتی خوردن آب هم بد است. تندی باعث از بین رفتن انگل هااست و بسیار پر خاصیت است چنانچه بمیزان معمولی مصرف شود.
خیلی جاها اعلام میکنن رژیمی که فلفل توش بیشتره احتمال ابتلا به سرطان کمتره
هم اطلاعات قابل فهم بود
هم مدت ها برای خودم سوال بود
هم عاشق غذای تندم 🙂
ممنون از شما
استفاده از فلفل قرمز در رژیم غذایی رای کاهش وزن بسیار مؤثر است. در بسیاری از مناطق فقیر دنیا، فلفل قرمز به وفور در آشپزی سنتی استفاده میشه، چون سبب تحرک بیشتر میشه. این وقتی ارزشمندتر میشه که غذای زیادی برای خوردن در دسترس نباشه. همچنین برای کنترل اشتها به منظور کم کردن وزن بسیار مفید است، چون یکی از دلایل چاقی زیاد خوردن است. فلفل گرمازاست، یعنی دمای بدن را کمی بالا میبرد، و همین کافی است که مقدار زیادی کالری بسوزد. این حالت حتی هنگامی که در حال استراحت هستید نیز روی میدهد. این خبر خوبی برای افراد چاق علاقهمند به غذاهای تند است.
سلام .ممنون واقعا برای من جالب بود
دوستان سعی کنید در خوردن فلفل زیاده روی نکنید تا به حال و روز من دچار نشید. من ۵ سال پیش با یکی از دوستان به مغازه ی فست فود رفیق دوستم رفتیم اونجا باهم سر خوردن فلفل کل انداختیم .من قبلا هم فلفل استفاده میکردم ولی نه در اون حد. چند تا بندری همون سوسیس سفارش دادیم با چیلی که همینطوری درسته میذاشتیم لای ساندویچ سوسیس و میخوردیم. بدجور عرق کرده بودیم و وضعیتمونم تعریف چندانی نداشت ولی هیچ کدوم کوتاه نمیومدیم. این فست فودی عزیز که رفیق دوستم بود برگشت گفت که براش یه مقدار کوچیک تو یه بسته بندی فلفلی فرستادن که ادعا می کنن تند ترین فلفل روی زمین هستش بعد ما هم برگشتیم گفتیم بیار پولش رو بهت میدیم! رفت فلفل رو اورد ته یه کیسه پلمپ اندازش نصف همین چای کیسه ای ها بود. بعد نصف فلفل رو ریخت داخل ساندویچ من نصف دیگشم رو مال رفیقم! بعد هر کدوم یه گاز گنده زدیم. رفیقم بعد ۲-۳ ثانیه حالش خراب شد و تف کرد بیرون . نفسش در نمیومد منم حالم بهتر از اون نبود. یادمه انقدر گرمم بود و تو اون لحظه عرق میریختم که انگار زیر دوش بودم . یه لحظه احساس کردم رسما خون داره به مغز و چشمام فشار میاره ولی خدا وکیلی لذتم داشت!! حاضر نشدم بدم بیرون و بقیشم با زور نوشابه و دوغ و … برا ضایع کردن رفیقم فرستادم رفت تو. ولی چشمتون روز بد نبینه وضعیتی پیدا کردم که تو عمرم ندیده بودم!! تا ۲ ساعت نفسم بالا نمیومد بعدش معده درد شدیدی گرفتم و گرفتار دستشویی و …
یک ماهی گذشت و من دوباره تصمیم گرفتم اون فلفل رو امتحان کنم!!چون اصلا از فکرم بیرون نمیرفت و مدام بهش فکر میکردم. رفتم بازارچه ها و عطار ها رو گشتم چند نوع فلفل گرفتم ولی هیچ کدوم اونی که میخواستم نبود. اخرش رفتم پیش همون فست فودیه و ازش خواستم برام گیر بیاره که گفت فامیلش براش از تایوان یا تایلند یا یه همچین جایی که دقیق یادم نیست فرستاده. منم گفتم بگو دوباره بیاره من پولش رو میدم. خلاصه برای بار دوم که امتحان کردم مثل اون بار اول که یادم میومد نبود کم تر عرق کردم و کم تر سوختم تا اینکه بعد یه مدت که یه روز در میان یا دو سه روز درمیان استفاده میکردم برام تقریبا عادی شده بود . البته درد معده و درد موقع دفع مدفوع هنوز سرجاش بود ولی دهنم نمیسوخت! بعد از مدتی که فلفل رو کامل مصرف کردم رو به فلفل های خودمون اوردم که زمانی خوردنشون برام خوش آیند بود و نیازم رو ارضا میکرد ولی ای دل غافل که دیگه حتی ۱ ذره هم این فلفل ها رو من تاثیر نداشتند!! الان هنوز هم که هنوز ه مزه ی تند رو نمیتونم به خوبی احساس کنم و از کاری که کردم پشیمونم. لطفا در خوردن فلفل زیاده روی نکنید.
ممنون از مقاله جالبتون. یکی از تفریحات سالم در محل کار برای ما ، مسابقات فلفل خوری با همکاران عزیز ( آقایان رستگاری ، قلیزاده ، وکیلی ، رحیمی و استاد یوسفی ) هست. گاهی اونقدر زیاده روی میکنیم که سکسکه و اشک و … بهمون امان نمیده
اگر سسهای فلفل رو دوست دارید ، پیشنهاد میکنم سس فلفل Tabasco رو حتما امتحان کنید . بخصوص شیشه سبز رنگش رو. شاید برای فلفل خور های حرفه ای زیاد تند نباشه اما طعمش بی نظیره
یک نظریه بدون مبنای علمی و بدون آزمایشه. بیشتر جنبه طنز تا مقاله علمی0