آموزش تهیه شیرینی دانمارکی

دوره مقدماتی php
آموزش تهیه شیرینی دانمارکی
آموزش تهیه شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی یکی از خوشمزه ترین و مجلسی ترین شیرینی ها می باشد و در قنادی فروشی ها جزو پرفروش ترین و پرطرفدارترین شیرینی ها می باشد. شیرینی دانمارکی دستور پخت بسیار ساده و آسانی دارد و شما به راحتی می توانید این شیرینی خوشمزه را به صورت خانگی درست کنید و از مهمان های خود با این شیرینی خوشمزه و مجلسی پذیرایی کنید.

به هر حال اگر با طرز تهیه شیرینی دانمارکی آشنایی ندارید ما در این بارونک طرز تهیه و مواد لازم خمیر و کرم مخصوص شیرینی دانمارکی را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این می توانید 50 عدد شیرینی دانمارکی خوشمزه و عالی درست کنید.

توجه : با این مواد شما می توانید 50 عدد شیرینی دانمارکی خوشمزه درست کنید. اگر تعداد بیشتری از این شیرینی نیاز دارید می توانید مواد لازم گفته شده را دو برابر یا سه برابر کنید.

1. ابتدا همه مواد را از یخچال خارج می کنیم تا به دمای محیط برسند. برای شروع دو قاشق غذاخوری خمیر مایه را با دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و به همراه یک پیمانه شیر در داخل یک کاسه می ریزیم و روی کاسه را با نایلون می پوشانیم و در یک جای نسبتاً گرم به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا به اصطلاح عمل بیاید.

2. در این مدت زمان بهتر است کرم شیرینی دانمارکی را آماده کنیم برای این کار مقدار گفته شده آرد ، شکر ، شیر و آب را در تابه روی حرارت ملایم می گذاریم و با قاشق می زنیم تا مایه یکدست و غلیظی بدست بیاید. در لحظات آخر وانیل و گلاب هم اضافه می کنیم و بعد از چند باری هم زدن تابه را از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا خنک شود. می توانید به جای نیم پیمانه شیر و نیم پیمانه آب از یک پیمانه آب یا شیر به تنهایی استفاده کنید.

آموزش تهیه شیرینی دانمارکی

 

دوره مقدماتی php

3. حالا خمیر مایه عمل آمده را با تخم مرغ ، روغن و زعفران مخلوط می کنیم و بعد از چند بار هم زدن آرد و شکر را به تدریج و به آرامی به مواد اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاید. اگر احساس کردید خمیر چسبنده است کمی دیگر آرد اضافه می کنیم تا خمیر به دست مون نچسبد و بعدش خمیر را ورز می دهیم. توجه کنید نباید زیاد آرد اضافه کنید چون در این صورت شیرینی مون خشک خواهد شد.

4. بعد از اینکه خمیر شیرینی آماده شد سطح کار خود را آرد می پاشیم و مقداری از خمیر بر می داریم و با کمک وردنه خمیر را باز می کنیم. نباید خمیر را خیلی نازک یا ضخیم باز کنید من نوارهایی با عرض 5 سانتی متر باز کردم و مقدار بزرگی یا کوچک بودن خمیر بستگی به خودتان دارد. بعد از باز کردن خمیر لبه آن کرم می زنیم و خمیر را به هر شکی که دوست داشتید رول کنید.

5. بعد از اینکه همه خمیر را به این روش رول کردیم داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و شیرینی ها را با فاصله کنار هم روی سینی می چنیم تا بعد از پخت بهم نچسبند. حالا روی سینی را می پوشانیم و به مدت دو ساعت صبر می کنیم تا شیرینی ها استراحت کند. بعد از دو ساعت با زرده تخم مرغ روی شیرینی ها را رومال می کنیم و برای تزیین هم از کنجد ، پوسته و … می توانید استفاده کنید.

6. در این مرحله سینی حاوی شیرینی های دانمارکی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می گذاریم و صبر می کنیم تا شیرینی ها بپزد. توجه کنید میزان حرارت فرها باهم متفاوت است و بهتر است مواظب باشید شیرینی ها نسوزد. برای گرم کردن فر باید فر را از 15 دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود. بعد از اینکه شیرینی ها پخت سینی را از داخل فر بیرون می کشیم و بعد از خنک شدن آن ها را داخل ظرف سرو می چنیم. امدواریم از خوردن این شیرینی های دانمارکی خوشمزه لذت ببرد.

بعد از پخت و خنک شدن شیرینی دانمارکی بهتر است آن ها را داخل جعبه شیرینی قرار بدهید و روی آن را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال نگهداری کنید و به هیچ وجه نگهداری این شیرینی را در بیرون از یخچال پیشنهاد نمی کنیم. همچنین شما می توانید شیرینی دانمارکی را به مدت یک ماه داخل یخچال فریزر نگهداری کنید.

 

 

 

آموزش تهیه شیرینی دانمارکی

 

 

 

 

 

 

 

 

شیر گرم ( شیر داغی که دست را نسوزاند ) ، پودر خمیرمایه ، نمک ، 1 قاشق چایخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آرد را باهم مخلوط کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا پف کند ، پس از 10 دقیقه تخم مرغ ها را به مخلوط خمیر مایه اضافه و مخلوط کنید.

 

 

 

 

 

باقی مانده آرد ، شکر و وانیل را باهم مخلوط کنید سپس به مواد دیگر اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، روغن را نیز در آخر اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر لطیفی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر را داخل کاسه ای که چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید سپس به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

 

 

 

 

 

پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد از کاسه خارج کنید ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید ، کره نرم شده را روی سطح خمیر پخش کنید و خمیر را لوله کنید سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید ، 3 بار دیگر این کار را تکرار کنید ( لوله کنید ، صاف کنید و 10 دقیقه استراحت دهید ، این کار برای ترد شدن شیرینی میباشد ).

 

 

 

 

 

پس از انجام مراحل بالا خمیر شیرینی را با وردنه نازک پهن کنید و بصورت دایره بزرگی اطراف ان را ببرید سپس این دایره با به 8 قسمت مساوی برش بزنید ، داخل هر تکه خمیر کمی پودر قند و 1 قاشق غذاخوری کرم مخصوص شیرینی دانمارکی بریزید و همانند شکل شیرینی را بپیچید.

 

 

 

 

 

ته سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و خمیرها را با فاصله روی آن قرار دهید ، 30 دقیقه بگذارید خمیرها استراحت کنند سپس 1 زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیرها بمالید ، سینی را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی شیرینی ها طلایی شود.

 

 

 

 

 

در این فاصله که شیرینی ها میپزد شیره را آماده کنید ، نصف لیوان شکر را با 1/3 لیوان آب و 1 قاشق چایخوری آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود ، شیرینی ها را پس از پخت از فر خارج کنید و با قلمو شیره را روی سطح شیرینی بزنید و پس از اینکه شیرینی ها خنک شدند سرو کنید.

 

 

 

آموزش تهیه شیرینی دانمارکی
آموزش تهیه شیرینی دانمارکی

9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طرز تهیه کیک ساده فر x بخوانید...