طرز تهیه ی خمیر پیتزا شف طیبه

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی خمیر پیتزا شف طیبه
طرز تهیه ی خمیر پیتزا شف طیبه

طرز تهیه ی خمیر پیتزا شف طیبه

سلام بر شفخوشا به حال آقای شوهر که خورده پیتزا تا حد آخراین آخری آخر شکلکه و مهایت ذوق و شوقممنونم که دوباره اول صبح ما رو کلی خندوندید

— اصلاحیه—سلام بر شفخوشا به حال آقای شوهر — که خورده پیتزا تا حد آخراین آخری آخر شکلکه و نهایت ذوق و شوقممنونم که دوباره اول صبح ما رو کلی خندوندید

وای من داشتم با دوستام شوخی میکردم!!! اسمایلی خنده دار هم گذاشتم که بفهمن دارم شوخی میکنم. اصلا قصد جسارت به کسی رو تداشتمشما به بزرگی خودتون ببخشید، دیگه تکرار نمیشهخواهش!!!!!!!!!!!!!! لطفادر مورد ق چهمیشه منظور سرصافه ولی بیشتر هم ریختی طوری نمیشهفقط شیرینیها هستند که یه کم ، کم و زیاد بشه مهمهمن باز هم ازت عذرخواهی میکنمببخشید

طیبه جون منم خمیر رو با این دستور تهیه کردم و کلی هم حجمش زیاد شد البته خمیر رو علاً گذاشتم فریزر تا بعداً پیتزاش رو آماده کنم. بازم ممنون

میدونستم خوب میشهولی امروز با این حالت چطوری میخوای کار کنی؟

سلام. اميدوارم حالتون خوب باشه.باز هم دستتون درد نكنه براي همه زحمتي كه مي‌كشيد و همه مطالبي كه قشنگ و جز به جز ياد مي‌دهيد.من مي‌خوام ازتون يه چند تا سوال بكنم راجع به خمير پيتزا.اول اينكه بعد از اينكه خمير ور اومد بايد اون رو قسمت كنيم و توي فريزر نگه داريم؟ديگه اينكه وقتي خمير رو پشت سيني پهنش كرديم آيا لازمه باز هم استراحت كنه؟ يا سريع مواد روش رو مي‌ريزيم و مي‌ره تو فر؟ديگه اينكه آيا اين روش ورز دادن براي همه خميرها كاربرد داره مثلا خميرهاي انواع نان؟ يعني مي‌شه اينطوري هر خمير خميرمايه داري رو كه تو دستورش ذكر شده “ورز داده شود” ورز داد؟ببخشيد كه خيلي سوال پرسيدم اميدوارم هميشه موفق باشي

دوره مقدماتی php

بله بعد از اینکه ور اومد توی کیسه گذاشته و فریز میکنیمنه بعد از پهن کردن میشه سریع استفاده کردبله خمیر ها به همین شیوه به خوبی و راحتی ورز داده میشنالبته خمیرهای نانهای خاصی هست که شیوه مخصوص خودش رو داره که خب در جای خودش ذکر خواهد شد

ای وای طيبه جونم معذرت واسه چی !!!! حالا اگه میخوای ببخشم پس کیک شکلاتی منو درست کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نميبخشما!!! خودت میدونی …. شوخی کردم من عذر میخوام که دم به دقیقه گند میزنم و میام وقتتو میگیرم

خوشحال میشم کمکی کنم که شما خوشحال شی:D

 

شف طیبه جانمی دونم از نقل قول های من خوشت نمیـــــــــاد!ام قصـــــــــــد من اصلاً این نیست.اما چه کنـــــــــــم؟؟؟؟؟؟؟؟؟من این نقـــــــــل قول ها را می شنونم و می دانم شما بهترین برای رفع این ابهامات هستید.همیشه ، همانطور که خودتان نیز ذکر کرده اید گفته شده برای نان هایی که مایه خمیر در آنها استفاده می کنید دمای همه مواد و آب متعادل و حتی ذکر می کنند در دمای 40 درجه باید باشد وگرنه خمیر مایه به اصطلاح می میرد و دیگر فعال نمی شود. من هم بالطبع با همین روش ذکر شده کار می کردم اما همیشه هم یک بوی خمیر مایی می مونه با اینکه سعی خودم را در جهت مطلوب نگه داشتن موارد کرده بودم.حــــــــــــــالاشما از مواد سرد و حتی آب سرداستفاده کرده اید. ( البته جایز است بنده ابتدا این روش شما را امتحان کنم و بعد نامه بنویسم). می خواهم داستان اصلی را از شما بشنوم.و همچنین حجت را شما تمام کنید.ممنون طیبه عزیز.

نه بابا چرا بدم بیاد:pراستش دقیقا این موردی که میگی اتفاق میافته یعنی بو و طعم خمیر مایه توی نون میمونه و من هم خوشم نمیاداین شیوه ولی حرف ندارهبه هیچ وجه دیگه اون اتفاق نمیافته و جالب اینجاست که عالی هم پف میکنهخیلی از بچه ها با این رسپی درست کردن و شدیدا ذوق زده بودن که چه عالی پف کرده بودهجالب اینجاست که وقتی خمیر رو توی یخچال میذاری بعد از دو سه روز باز هم بیشتر پف میکنه! توی یخچال! و یا حتی توی فریزر! این که همه چیز سرد باشه من دلیلش رو نمیدونم ولی این یه رسپی اصیل ایتالیاییه و واقعا جواب میدهاینکه گلوله های ریز خمیر مایه فوری رو مستقیم توی آرد میریزن ، یه چندسالیه من دیدم توی ساخت همه نونها رایج شده و خیلی کم پیش میاد ببینم که توی آب ولرم بریزنش و چه عالی هم نونهاشون پف میکنهحتما حتما امتحانش کنمن چند تا چیز دیگه هم با این خمیر درست کردم که اگه خدا بخواد تا ماه دیگه نوبت پستش میرسه:pطرز تهیه ی خمیر پیتزا شف طیبه

مرسی شف عزیزحتماً امتحان می کنم. چون این داستان نان و مایه خمیر برایم خیلی جذاب است و دوست داشتنی.خوب این هایی که در داخل آرد می ریزن می گن فوری است و اون غیر فوری ها را باید عمل می آوردیم. البته جالب است که این فوری ها را هم می گویند اگر عمل بیاورید بهتر جواب می دهد!که با اجازتون من این کار را می کنم اما هنوز به نتیجه خیلی عالی عالی نرسیده ام.باز هم ممنون

از اونجایی که برام خیلی جالب بود این مبحث رفتم سراغ یک استاد نان که دوره اش را اگر اشتباه نکنم تو هلند دیده!اگر اشتباه گفتم تصحیح می کنم بعدا!خیلی جالب بود صحبت با ایشون.ایشون کلا این دمای 40 درجه را رد کردند و گفتند این مایه خمیر و ……. یک فرمول ریاضی داره و با استفاده از اون فرمول می توانی به درجه مناسب آب برسی!و تایید کردند این مطلب را که با سرد نتیجه خوبی خواهی گرفت و اینکه کلا خمیر مایه های فوری و. اینا که در ایران رایجه منسوخ شده! و از خمیر مایه های تر استفاده کنید!و هیچ وقت هم این خمیر مایه فوری را عمل نیاورید که باعث بوی ترشیدگی خواهد شد!و همچنین بیشتر اوقات در دستورات هر مقار که خمیر مایه دارید نصفش را بهبود دهنده هم اضافه کنید.خلاصه…………………این هم بود ماحصل کنجکاوی های بنده!

خب حالا ما که مایه تر و بهبود دهنده نداریم باید چیکار کنیم؟راستی من مطمئنم که این شیوه خمیر فوری کاملا رایج و به روزه. توی تمام برنامه هایی که هر روز از تلویزیون میبینم و سایتهایی که به روز هستند دیدم که از همین استفاده میکنن و لاغیر!!! مطمئنم. پس خیالت راحت باشه کاملا به روزیم:p

طیبه جون اتفاقا هر دو تاش که هست!بهبود دهنده به قول خودت کف بازاره!اصلا درست هم نمی دونم معنیشو ها!خمیر مایه تر هم در ایران تولید می شه اما در بسته بندی بالاست!والا دیگه چه عرض کنم. من هم خودم نظرم بر این بود که منسوخ منسوخ نشده.من خواهرم مدتی ژنو است اونجا همش از این تر ها داشتند و چقدر هم عالی بود. اصلا بو نداشت و کلی هم نان خوب میشد.اما من کاملا پذیرفتم که اینجا ایران است! بد هم نیست!

سلام من سینا هستمخیلی ممنون خیلی لطف کردین تووووووووپپپپ شد دستتون درد نکنه از آقای شوهر هم بخاطر عکاسی تشکر کنید

Salam,Dear chef.Thank you soooooooooo much for all the nice notes and pictures.My son discovered your blog a few days ago and I love it.Just wanted to thank you and wish you all the best.I have never been to a cooking class and I learned cooking in my mom’s kitchen and from cookbooks.Yor blog is a great class for me.thanks a lot.

 

 

سلام طیبه جون.از اینکه وقت میذاری و خیلی خوب هر چیزی رو که میدونی برامون توضیح میدی ازت ممنونم .در مورد خمیر پیتزا میخواستم بپرسم منظورتون از آرد همون آرد سفید هست یا آرد گندم؟بازم مرسی

آرد سفیدآرد گندم گلوتنش بالاست و خیلی کراست رو سفت میکنهولی البته امکان پذیرهفقط با آرد سفید خوشمزه تر میشه

طیبه جون سلام و خسته نباشیی بابت اینهمه آموزش.مرسی که تک تک سوالامونو جواب میدی.من امروز با دستور خمیر پیتزای شما پیتزا درست کردم.دقیقا همه موادی که توی دستورتون بود خرید کردم.حتی خمیر مایه که معرفی کردی از خ نادر.خمیر من دوتا مشکل داشت.یکی اینکه وقتی با یه دستم پایینش میگرفتم و با دست دیگه هلش میدادم تمام خمیر ترک میخورد و به تخته کار میچسبید و توی دست خوب نمیومد و اینکه وقتی گذاشتمش تو فر خاموش بعد از یک ساعت اصلا مثل خمیر شما دو برابر نشد.فقط یه کوچولو زیاد شد.و دومین اشکال کارم این بود که خمیرم رو خیلی نازک کردم و وقتی روش مواد ریختم و تو فر گذاشتم مثل نون نازک بوشهریها شد و اصلا پف نکرد.که بعد که دوباره یه تیکه خمیر دیگه ولی اینبار کلفت گذاشتم خوب پف کردمیخواستم دلیل بد شدن کارمو بدونم.و اینکه من خیلیییییییی خوشحالم که شما همشهری من هستین و یه سوال دیگه اینکه شما تو بوشهر کلاس آموزشی ندارین؟من عاشق کارهاتون شدم.بوس برای طیبه جونم.

اگه همه مواد رو درست اندازه گیری کردی که هیچی ( پیشنهاد میکنم دوباره امتحان کن ولی اینبار از قبل همه مواد رو اندازه گیری کن بذار جلو روت که خیالت راحت باشه) وگرنه احتمالا از جنس آرد میتونه باشه که یه کم باید بیشتر آب اضافه میکردی که خمیر شل و کشدار از آب دربیاد و بعد با ورز دادن سفت شهدلیل خوب پف نکردنش هم همین بوده که خوب نتونسته ورز بخورهو البته الان هوا گرمه و قانونا از دمای هوا نمیتونسته باشهمگه اینکه کولرتون خیلی حرفه ای خونه رو خنک میکنه:pباز دلیل اینکه توی فر رفته و خوب پف نکرده هم همین بودهایشالا دفعه بعد حتما بهتر میشه. فقط رسپی رو بذار جلو روت و از روش بخون و کار کنمنم همین کار رو میکنم که نکته ای جا نمونهوالا من اینقدر وقتم کمه که مامانم رو هم ماهی 2 بار بیشتر نمیبینم. ولی شاید بعد از بازنشستگی کلاس گذاشتم:Dموفق باشید

طیبه جون مرسی عزیزم که راهنمایی میکنی. اندازه لیوان رو هم دقیق بگین چون لیوانها باهم متفاوتن .میخواستم بپرسم آردی که شما استفاده میکنین مارکشو بگین و اون ترانسفر شیتها رو از کجا باید بخرم؟مرسی

طیبه جون مرسی که راهنمایی میکنی عزیزم.میخواستم اندازه دقیق 1 لیوان رو بدونم آخه لیوانها باهم متفاوتن.و آردی که شما استفاده میکنین چه مارکی هست؟و ترانسفر شیت رو از کجا باید بخرم؟مرسی طیبه جونم

هر لیوان 250 میلی لیتر مایع میگیرههر لیوان آرد 125 گرمهمن خودم از لیوان دسته دار آرکروک استفاده میکنمکه همون سایز لیوان استانداردهولی شما میتونید پیمانه اندازه گیری بخریدترنسفر شیت رو من از مشهد سفارش داده بودم ولی تهران هم زیاده

واي كمكم كن.من توي ماكروويو پيتزا درست كردم.از اين پودر هاي خمير پيتزا رو طبق دستور روی پاکت اماده كردم.خيلي نازك كف ظرف شيشه اي پهن كردم.اما خميرش مثه نون يا كيك شد.سه تا ظرف پيتزا م خراب شد.بگين با ماكرويو بايد چي كار ميكردم.از مامي سايت هم دماي تركيبي 60% گريل و تركيبي با ماكرو رو انتخاب كردم.اما ابروم رفته.كمك كنين….. بقيه خمير هم توي يخچاله .باهاش چي كار كنم؟؟؟صبح ساعت 6 :30 بیدار شدم همش به شام دیشب فکر کردم. الانم که سر کارم دارم غصه شو میخوردم.با ماکرویو نمیشه ییتزا درست کرد؟؟؟؟….

لیلا جون متاسفانه من مدل مایکروفرم قدیمیه و کیک توش درست کردم و بد نمیشه ولی پیتزا رو فقط با خمیر آماده توش درست میکنمچون این مدل خمیری که گفتم توی مایکروفر خوب پف نمیکنه و دقیقه همینی میشه که متاسفانه به سرت اومدهراستش من تخصصی ندارم و شرمنده که نمیشه کمکی کنمولی حتما دوستان توی مامی سایت تجربه کافی دارن و شاید رسپی خمیری رو بلد باشن که توی مایکروفر خوب از آب دربیادباز هم متاسفم که ناراحتی واست پیش اومده

راستی دوستم “صدیقه” همین رسپی رو توی ماهیتابه چدنی روی اجاق با حرارت کم درست کرده بود و خیلی راضی بودولی مهمه که کف ماهیتابه کلفت باشه و درش رو هم خوب ببندی

عزیزم عکساتون باز نمیشه و ای کاش از یکجای دیگه آپلود کنی خیلی دلم میخواد ببینمشون

از اینکه ناراحتت کردم و نگرانیمو بهت انتقال دادم معذرت میخوام. اضافه خمیری که توی یخچال بود رو چند دقیقه با سس گوجه گذاشتم توی ماکرویو و بعد بدون ظرف روی سه پایه گذاشتمو بد نشد.راستی میشه دستور caneloni رو اموزش بدین؟

اجاق گاز من ازاینایی هست که روی کابینت نصب شده و فر نداره. منم ناچارم از ماکرویو استفاده کنم.گاهی میگم یه ماکروفر بخرم و یا توستر.اما هنوز تصمیمی نگرفتم.ممنون میشم توی اموزشهایی که میدین گاهی اشاره به پخت با ماکرویو هم بکنین.مرسی

متأسفانه کانلنی اینجا وجود نداره. اگه یافت شد چشممدل مایکرو فر من قدیمیه . در آینده چشم حتما

سلام شف جون من هنوز هم مشتری رسپی‌هات هستما یه سوالی‌ داشتم من بالاخره نفهمیدم آرد سفید چیه؟ می‌شه بگی‌ اونور آب بهش چی‌ میگن؟ ممنون

اتفاقا تو فکرت بودم که چرا نیستی:Dplain flour or all-purpose flour

سراشپز عزیز من یه هفته ای نبودم.اما به یادت بودم.حالا میخوام بدونم توی چه پستهایی واست کامنت گذاشتم که برم سراغشون و جواباتونو چک کنم.راهی داره راهنماییم کنی یا باید با تست و خطا بگردم پیدا کنم.مرسی

آخه تو بعضی‌ از رسپی‌ها میگی‌ آرد معمولی‌ بعضی‌ جاها میگی‌ سفید فرقشون چیه؟ منظور همون wholemeal ya whole grain hast?

شف جون فر من از بالا حرارت میده تو کدوم طبقه باید بذارمش؟ یه سوال دیگه اینکه چرا باید پشت سینی فر بذاریم

@ Leila:یه گزینه سابسکرایب زیر تمام پست ها هستهر جا کامنت بذارید و سایسکرایب کنید بعد از پاسخ خودش بهت اطلاع میده@ Pardis:وقتی میگن آرد اکثرا منظورشون آرد سفیدهوقتی میگن آرد گندم منظورشون هول گرینهولی این دومی گلوتنش خیلی زیاده و بدرد کیک نمیخوره. من درست کردم ولی تبحر میخواد که کیکت تخته نشهواسه این خمیر هم همون آرد سفید نیازهوقتی ما در طبقه پایین میذاریم میخوایم که خمیرش سریعتر و بیشتر از فیلینگش حرارت ببینه ولی شما چاره ای ندارید و باید اول کراست رو بپزید بعد فیلینگ رو اضافه کنیدچون پشتش دیگه لبه نداره و میخوایم که بعد سریع سر بخوره و منتقل شه به ظرف سرو

دستت طلا آبجی ممنون از کمکت

 

سلام طیبه جاندر به در دنبال مایه خمیر بودم. حسرت به دل که بتوان از این خمیرهای چیتزا درست کنم بالخرت از یه عاری خریدم. قهوه ای دون دونه فکر کنم مدل گرانولی باشه. ولی بسته بندی و تاریخ نداشت فله ای بود. حالا من می خوام بدونم با این مایه خمیر چطوری استفاده کنم تا خمیر پیتزا داشته باشم و این که اندازه هاشون چه تغییری می کنه. فقط زودی راهنمایی که بیشتز از یک ماهه چشم دنبال این پیتزااست.راستی یه چز دیگه من ترتیا درست کردم فقط خمیرش موقع پهن کردن خیلی سفت بود. اشکال کارم کجاست؟؟؟؟؟؟منتظر راهنماییتون هستم اگر جمعه هم خبر بدی عالی می شه.ساعت:1:16 صبح.

شرمنده که دیر شدبله این همونه که من استفاده میکنمولی ممکنه کیفیتش فرق کنه هادر هر حال شیوه استفاده اش و میزانش همونه که بالا ذکر شدهایشالا خوب شهبازم شرمندهباید بیشتر ورز بدی عزیزمبا ورز دادن درست میشهاما یه قاشق هم از آردت کم کنشاید از جنس آردته

سلاممرسی که جواب دادید.ولی خیلی تو ذوقی خوردم نون پیتزام اصلا مثل نون شماقشنگ نشد.دوباره تلاش می کنم.

ورز دادن، خیلی خیلی بی اندازه روی کیفیتش تاثیر میذارههر چی بیشتر بهترموفق باشیادامه بده حتما یه روز از کارت راضی میشی ایشالا

قیافه اش گرسنه کننده استنوش جان:)

 

سلاممگه این وبلاگ برای تازه کارها نیست پس چرا آدمو گیج میکنید الان مثلا من میخوام آشپزی کنم نمیدونم اندازه لیوانم باید چقدر باشه تا 4/3 1 لیوان رو استفاده کنم، لطفا از اون هم عکس بذاریددر ضمن مگه نصف چهار تا لیوان نمیشه دو تا لیوان کامل ، پس چرا لقمه رو میپیچونید یه دفعه بنویسید دو تا لیوان کامل خب … لطفا به فکر خیلی خیلی تازه کارها هم باشید.برم ببینم دستوری که نوشتید قراره چی از آب در بیاد

چهار و نیم لیوانهر لیوان 125 گرم

پريس جون شما كه استاد اين كاريواقعا خميربازي حال ميدهما كه عمرا بزرگ شيمنه والا حالم خيلي بد بودرو به موت بودم

با همين خمير كار كرديد؟آخه اين قانونا سفت نميشه. ولي خيلي بايد زياد ورز دادخب پس زودتر از فر بيرونش بياريد كه زياد خشك نشهو حتما دماي فر مثل كوره گرم باشه و حتما پايين ترين طبقه باشه

سلام شف طیبهمن این دستور رو درست کردم. فقط تنها مشکلی که داشتم به نظرم آبش خیلی زیاد بود. یک و سه چهارم لیوان. خمیرش دیدم داره شل میشه یه کم آرد اضافه کردم وبقیه آب رو دیگه اضافه نکردم. ولی پیتزاش خوشمزه شده بود.راستی چقدر آرد توی سینی می پاشیم. اخه پشت پیتزاها خیلی آردی شده بود.

بله شما كار صحيحي انجام داديدفقط يه موردي كه هست اينه كه بالاخره در نهايت خميرمون بايد تا اندازه اي چسبنده و كشدار باشهخب ميتونيد اصلا آرد نپاشيد. وقتي خميرتون اونقدرها چسبنده نباشه نيازي به آرد نيست

پيتزاهاتون خيلي خوشگل و با نمك شدن. المو هم بود عاشق اين پيتزاها ميشدولي منم موافقم اين خمير خيلي خوب جواب ميده

ممنون بله خیلی خمیرش عالی بود من از شب قبل درست کردم اره پسرم خیلی ذوق میکرد برا المو امسال هم میگه مامان برا تولدم المو درست میکنی؟

سلام شف طیبه عزیز. من دیروز این خمیر رو درست کردم.قبل اینکه بذارم تو فر استراحت کنه خیلی خمیر خوبی بود و اینکه بوی مایه خمیر نمیداد خیلی ذوق زده ام کرده بود اما، بعد دو ساعت که رفتم سراغش اصلا پف نکرده بود.فقط یک خورده تغییر حجم داده بود.خیلی حالم گرفته شد.حالا البته با یک مقدارش کلزونه درست کردم و خیلی خوشمزه و ترد شد! میشه بفرمایید مشکل کار کجا بوده؟ آخه من خیلی دوسش داشتم.بعد که پف نکرد کلی غصه ام گرفت.چون که اون یکی رسپی خمیر پیتزاتون رو امتحان کرده بودم چند بار و عالی شده بودن همه.پیشاپیش ممنونم از توجهتون:)

@ baharدوست عزیز،علت پف نکردن خمیر چند تا چیز می تونه باشه. از اونجایی که در این دستور، آب گرم موجود نیست، تئوری داغ بودن زیاده از حد آب می ره کنار. پس می مونه، نوع آرد و میزان جذب آب آرد، قدمت خمیر مایهطریقه ورز دادنو سرد بودن محیطی که خمیر درش عمل آمده. یعنی دمای محیطی که خمیر در آن استراحت کرده!! کم بوده و یا بهش سوز خورده.می بینید که شف روی کاسه های خمیرشون رو معمولا خوب سلفون می کشن، این به همون خاطر سوز نخوردن به خمیره.حالا شما یک بار دیگه با رعایت این نکات امتحان کنید، انشاءا… که خوب می شه.

خیلی ممنونم از توضیحات مفیدتون مروارید خانم عزیز.یک بار دیگه با دقت بیشتر امتحان میکنم.انشالله که خوب میشه.بازم ممنون 🙂

جای عمل آوردن خمیر رو عوض کنید. مثلا جایی نباشه که در مسیر حرکت هوا باشه ( مثلا پنجره ) و جاش هم خوب گرم و نرم باشه. اونوقت صد درصد پف میکنه

ممنونم که با وجود مشغله زیاد باز هم لطف میکنید و به سوال هامون جواب میدید:) من یک سوال دارم راجع به پخت پیتزا در مابکروفر. یه سرچی زدم تو نت و مامی سایت رو هم دیدم اما چیز مفیدی دستگیرم نشد. میشه کمکم کنید؟ کلا نحوه پخت پیتزا در مایکروفر به چه صورتی هستش که خوب از آب در بیاد؟

پیتزا قانونش اینه:پخت با زمان کم در دمای فوق العاده زیاداینطوری کراست سریع میپزه و چون نزدیک کف فره و آتیش زیادی بهش میرسه زود ترد میشه بدون اینکه مواد روش خشک شهاین موضوع در فر قابل توجیحه ولی در مایکرفر نهپس نتیجه اینه که یه قسمت کراست خشک میشه یه قسمتش هم خمیری. مگر اینکه کانوکشن داشته باشهدر این صورت باید بالاترین دماش رو امتحان کنید. فر من کانوکشن نداره پس تجربه ای ندارم. شرمنده ام

سلام طیبه عزیزم. من خمیر پیتزا رو درست کردم و سعی کردم اندازه ها رو هم خیلی خوب دقت کنم. لپتاپ رو هم گذاشتم روی میز جلوی روم و از روی دستور درست کردم. خمیرم رو که گذاشتم استراحت کنه حجمش سه برابر شد و هیچ مشکلی نداشت. البته وقتی که توی یخچال گذاشتمش دو روز موند و احساس کردم یه مقدار خیلی کم حجمش کم شده. حالا شاید هم خطای چشم بوده. نمیدونم. ولی به هر حال دیشب پیتزا رو درست کردم و متاسفانه فقط لبه پیتزا یه کم پف کرد و کل نون پیتزا سفت بود و حتی همون لبه هاش که یه کم پف کرده بود خیلی سفت بود. خیلی دلم میخواد یه بار مثل این نون تو از آب دربیاد.میشه لطفا راهنماییم کنی/ممنون از وقتی که برای خواننده های وبلاگت میذاری.

اکتیو درای استفاده کردید یا اینستنت؟اگه اینستنت بوده که هیچیاگه اکتیو درای بوده باید عمل آوری بشه تا ییست زنده شهمیزان ورز دادن به شدت توی پف و تردی و طعم نون تاثیر دارهولی جالب اینجاست که باز هم پف خواهد کردپس پیشنهادم اینه که جنس ییست رو عوض کنید. امکان این وجود داره که ییست نمدار و کهنه بوده و درست عمل نکردهحالا یه سوال پیش میاد… کاش درجا یه پیتزای کوچولو ازش درست کرده بودید که میدونستیم از فرایند سرد شدنش نبوده باشههر چند که من خودم همین امروز واسه ناهار خمیر پیتزای فریز شده رو گذاشتم باز شد و استفاده کردم و پف هم کرددر هر حال یه ییست جدید با یه مارک دیگه بگیرید و یه بار هم درجا تست کنید. انشالا که جواب میده

راستی این رو هم بگم که جا داره که ییست رو تا یک قاشق غ هم اضافه کنیماینطوری پفش بیشتر میشهفقط خیلی دقت کنید چون وقتی ییست زیاده ممکنه شرایط گرم عمل آوری باعث شه که بوی ترشی بگیره. هر چند که هبعد از پخت بوش درست میشهمن وقتی با اون رسپی پیتزا چیز بایت که دو قاشق غ ییست داره کار میکنم باید به زور جلوی پفش رو بگیرماون دیگه ترش هم نمیشه چون زمان عمل آوریش کمهموفق باشید

سلام طیبه عزیز و ممنون از جوابتراستش من از اینستنت ایست استفاده کردم و به نظر مارکش بد نمیومد و کهنه هم نبود و از این بسته های کوچیک بود و تازه هم درش رو باز کرده بودم (یعنی بسته اش کلا 7 گرمی بود).گفتم که پف هم کرد و اصلا مشکلی نداشت ولی وقتی توی فر گذاشتم نونش خمیر شد و تقریبا سفت و اصلا پف نکرد. یعنی تقریبا به همون ضخامتی که پهن کردم شد شاید یه میلیمتر زیاد تر شد. حالا اگه فکر میکنی مشکل از ایست بوده که عوضش کنم. باز هم ممنون از تمام لطفات.موفق باشی

حالا میشه یه تست دیگه باهمون بزنید ولی مقدارش رو بیشتر کنیدیعنی خمیری بود؟ و سفت؟خب کاری که میشه کرد اینه که فر رو زودتر روشن کنید که خیلی گرم باشهسینی کف فر باشه که سریع کراست رو بپزهاین مشکل خمیری بودنش رو حل میکنه اما نمیدونم دیگه چرا سفت شده. شاید زیادی مونده بوده. وقتی گرما زیاد باشه سریع میپزه و دیگه سفت نمیشهیه کم هم کفت تر پهنش کنیدالبته من همونطور که توضیح داده بودم ترد و نازک دوستش دارمولی اونجوری هم امتحان کردم و میشهموفق باشید

طرز تهیه ی خمیر پیتزا شف طیبه
طرز تهیه ی خمیر پیتزا شف طیبه

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طرز پخت پیتزا با ماکروفر سامسونگ x بخوانید...