طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

دوره مقدماتی php
طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما
طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

در این بخش از مجله پزشکی آسان طب طرز تهیه سیر ترشی را به سه روش برای شما آماده کرده ایم. امیدواریم از این بخش بهره کافی را ببرید و بتوانید یک سیر ترشی خوشمزه در منزل تهیه کنید. در ابتدا یک ویدئوی کوتاه از روش تهیه سیر ترشی را برای شما نمایش می‌دهیم.

سیر یک کیلوگرم

سرکه حدود یک لیتر

نمک 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

دوره مقدماتی php

برای تهیه سیر ترشی چندین لایه از پوست روی سیر را جدا کنید تا حبه ها مشخص شوند. ولی سعی کنید سیرها از هم جدا نشوند و درسته باقی بمانند. در واقع بوته‌های سیر فقط باید یک لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود.

اگر سیر خشک داشتید می توانید یک روز آن را بخیسانید. سپس در صافی بریزید تا خشک شود.

حالا باید سیرها را به‌طور مرتب درون شیشه بچینید.

سپس یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.

حالا می توانید سرکه را رویش بریزید تا کاملاً روی آن را بگیرد.

به مرور زمان سرکه به خورد سیرها می‌ رود و سر آن‌ ها خالی می‌شود. دوباره باید سرکه را به آن اضافه کنید تا ظرف پر شود.

کم کم رنگ سیر عوض شده و تیره می شود. خیلی ها بعد از 2 ماه آن را می خورند. ولی می توانید چند سال صبر کنید تا کامل سیاه و شیرین شود.

500 گرم سیر

1 لیتر سرکه

برای تهیه این مدل سیر ترشی پوست سفید سیر را گرفته و آن را بشویید و خشک کنید.

سپس سیر و سرکه را در ظرفی ریخته و حدود 5 دقیقه بجوشانید.

حالا می توانید به سرکه و سیر رب انار یا شیره انگور یا شیره خرما و کمی نمک اضافه کنید .

حالا دوباره کمی آنها را می جوشانیم تا سیرها تقریبا نرم شوند.

حال صبر کنید تا سیر ها خنک شوند.

الان دیگه سیر ترشی شما آماده است و لازم نیست هفت سال صبر کنید.

سیر   500 گرم

سرکه بالزامیک  2 پیمانه

سرکه خرما  2 پیمانه

سس سویا  2 تا 3 قاشق غذاخوری

در اولین مرحله برای تهیه سیر ترشی به این روش باید بوته‌ های سیر را تمیز کنید. سپس سیرها را خوب خشک کنید.

در مرحله بعدی باید سرکه بالزامیک و سرکه خرما را با هم مخلوط کنید و پس از آن سیر‌ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در سرکه بجوشانید.

فقط یادتان باشد که سیر‌ نباید خیلی نرم و له شود.

در مرحله بعدی سس سویا را به آن اضافه کنید.

اگر دوست داشتید می توانید مقداری زرشک و برگ آویشن تازه برای معطر کردن ترشی استفاده بکنید.

طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

وقتی سیرها خنک شدند آنها را در ظرف مورد نظر ریخته و سپس سرکه را روی آن بریزید.

دقت کنید که سرکه باید روی سیر‌ها را بپوشاند.

حالا باید در ظرف را محکم ببندید و آن را در جایی تاریک بگذارید.

بعد از 40 روز سیر ترشی شما آماده است.

سلام و تشکر از توضیح کاملی که گذاشتید برای تهیه سیر ترشی من طبق دستور و توضیحاتی که گذاشتید درست کردم همونی که میخواستم شد واقعا جای تشکر و سپاس فراوان داره ممنون ازشما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وب‌ سایت

  • عکس عاشقانه دونفره چادری
  • تصویر امنیتی *

    سایت آسان طب یک مجله پزشکی آنلاین است که همه روزه مقالات مرتبط با سلامت و تندرستی، بررسی علل و راه های درمان انواع بیماری ها، معرفی انواع داروهای گیاهی و شیمیایی و همچنین مقالات مربوط به سبک زندگی و مراقبت از حیوانات خانگی را برای بهتر زیستن ایرانیان سراسر دنیا ارائه می کند.

    اگر چنانچه پیرامون بخش های مختلف سایت پزشکی آسان طب نقطه نظرات یا مقالاتی دارید، آسان طب با کمال میل آماده همکاری با شما عزیزان می باشد. از طریق بخش تماس با ما می توانید مشخصات، درخواست و تجارب خود را به همراه اطلاعات تماس برای ما ارسال فرمائید.

    درست کردن سیر ترشی فقط سرکه و ادویه ریختن داخل یک ظرف و اضافه کردن سیر نمیباشد ، این کار اصول خاصی دارد که در صورت رعایت نکردن امکان دارد باعث رشد باکتری در آن و ایجاد مسمومیت غذایی گردد . این مقاله گام به گام تهیه سیر ترشی را توضیح داده است . مراحل تهیه سیر ترشی آماده سازی …

    تمامی مطالب این سایت ترجمه شده از سایتهای خارجی معتبر مانند : ehow و wikihow بوده ، بنابراین کاملا قابل اعتماد ، انحصاری و جدید است.

    ورود

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    نام کاربری یا نشانی ایمیل

    رمز

    مرا به خاطر بسپار

    ترشی سیر یکی از ترشی‌های پر طرفدار و در کنار غذاها بسیار دلچسب و لذیذ است. از نظر درمانی ارزش بالایی دارد. دارای خواص بسیار بالایی است. ضد باکتری و میکروب است. از سکته های قلبی جلوگیری می‌کند.سیر، انتی اکسیدان بسیار قوی است. کسانی که دچار انگل روده و معده هستند توصیه می‌شود مصرف سیر را فراموش نکنند.
    برای پوست مفید و دارای فسفر، منیزیوم، آهن و پتاسیم فراوان است. بیشتر مردم همراه غذاهای خود سیر ترشی استفاده می‌کنند. در بین ما ایرانیان بسیار مرسوم است.
    برای ترشی درست کردن بهتر است از سیر تازه و جوان استفاده کنید تا مدت بیشتری بتوانید آن را نگهداری کنید.

     برای سیر ترشی حتما باید از سیر خشک استفاده کنید.

    در اینجا روش درست کردن سیر ترشی را به آموزش می‌گذاریم تا براحتی در منزل درست کنید و لذت ببرید.

    برای تهیه سیر ترشی فوری به مواد زیر نیاز داریم.

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    ابتدا لایه اول پوست سیر را جدا کنید. بوته سیر سوا نشود و به همان حالت حفظ شود. سیر ها در صافی قرار دهید و با دقت بشویید. بعد پارچه نظیفی را پهن کنید و سیر ها را روی آن قرار دهید تا آب آن کشیده شود . حدود سه چهار روز صبر کنید تا کاملا سیرها خشک شوند.
    سرکه بالزامیک و سرکه خرما را در یک ظرف بریزد تا با هم مخلوط شوند. بوته سیر ها را داخل ظرف قرار داده و مخلوط سرکه را روی آن ریخته و قابلمه را روی شعله حرارت بگذارید. درب قابلمه را بگذارید تا سیرها کمی نرم شوند . حدود 20 دقیقه بجوشد. زیادی سیرها پخته نشوند. در صورت حرارت زیاد سیر ها له می‌شوند.
    همین که سیر ها کمی حرارت دیدند و نرم شدند سس سویا را اضافه کنید  و گاز را خاموش کنید.
    صبر کنید سیر ها سرد شوند. بعد سیر ها را داخل شیشه مرتب بچینید و سرکه را روی سیر ها بریزید در حدی که روی سیر گرفته شود. درب شیشه را ببندید و حدود یکماه در جای خشک و خنک و تاریک بگذارید تا سیر ترشی شما برسد.

    برای طرز تهیه ترشی مخلوط اینجا کلیک کنید.

    سس سویا باعث تخمیر ترشی می‌شود. برای همین ترشی هفت ساله را می توانید در عرض چهل روز میل کنید.
    در صورت در دسترس نبودن سرکه بالزامیک و سرکه خرما می‌توانید به جای آن از سرکه قرمز و عسل استفاده کنید.

    به  مواد زیر نیاز داریم.

    اول سیر ها را سوا و جدا کنید. پوست آن را پاک نکنید. بعد آن ها را بشویید و روی پارچه تمیزی قرار بدهید تا آب آن کشیده شود. زمانی که بعد چند روز خشک شدند، سیر ها را درون ظرفی بریزید شیره خرما و رب انار را با هم مخلوط کنید و روی سیر ها بریزید بعد سرکه را اضافه کنید. قابلمه را روی گاز بگذارید . حدود 4 دقیقه بجوشد.
    زمانی که سیرها نرم شدند حرارت را خاموش کنید. بعد از سرد شدن داخل شیشه ها قرار بدهید. بعد سرکه ای که در قابلمه جوشیده را داخل شیشه ها بریزید تا سطح سیر را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید.

    در این روش همه سیر ها ی خشک را پاک کنید . بشویید و بعد از خشک شدن داخل شیشه قرار بدهید . کمی نمک و از سرکه طبیعی سیب استفاده کنید. از سرکه بالزامیک استفاده نکنید زیرا طعم شیرینی به ترشی شما می‌دهد.
    نمک ، فلفل قرمز ، دانه خردل ، دانه رازیانه میتوانید به سیر ترشی تان اضافه کنید . از هر کدام به اندازه نوک قاشق چایخوری اضافه کنید. بعد درب شیشه را ببندید و اجازه دهید تا چهل روز در جای خشک و خنک برسد.

    سلام
    ببخشید میشه بجای شیره خرما از شیره انگور هم استفاده کرد؟

    ترشی سیر یکی از ترشی‌های پر طرفدار و در کنار غذاها بسیار دلچسب و لذیذ است. از نظر درمانی ارزش بالایی دارد. دارای خواص بسیار بالایی است. ضد باکتری و میکروب است. از سکته های قلبی جلوگیری می‌کند.سیر، انتی اکسیدان بسیار قوی است. کسانی که دچار انگل روده و معده هستند توصیه می‌شود مصرف سیر را فراموش نکنند.
    برای پوست مفید و دارای فسفر، منیزیوم، آهن و پتاسیم فراوان است. بیشتر مردم همراه غذاهای خود سیر ترشی استفاده می‌کنند. در بین ما ایرانیان بسیار مرسوم است.
    برای ترشی درست کردن بهتر است از سیر تازه و جوان استفاده کنید تا مدت بیشتری بتوانید آن را نگهداری کنید.

     برای سیر ترشی حتما باید از سیر خشک استفاده کنید.

    در اینجا روش درست کردن سیر ترشی را به آموزش می‌گذاریم تا براحتی در منزل درست کنید و لذت ببرید.

    برای تهیه سیر ترشی فوری به مواد زیر نیاز داریم.

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    ابتدا لایه اول پوست سیر را جدا کنید. بوته سیر سوا نشود و به همان حالت حفظ شود. سیر ها در صافی قرار دهید و با دقت بشویید. بعد پارچه نظیفی را پهن کنید و سیر ها را روی آن قرار دهید تا آب آن کشیده شود . حدود سه چهار روز صبر کنید تا کاملا سیرها خشک شوند.
    سرکه بالزامیک و سرکه خرما را در یک ظرف بریزد تا با هم مخلوط شوند. بوته سیر ها را داخل ظرف قرار داده و مخلوط سرکه را روی آن ریخته و قابلمه را روی شعله حرارت بگذارید. درب قابلمه را بگذارید تا سیرها کمی نرم شوند . حدود 20 دقیقه بجوشد. زیادی سیرها پخته نشوند. در صورت حرارت زیاد سیر ها له می‌شوند.
    همین که سیر ها کمی حرارت دیدند و نرم شدند سس سویا را اضافه کنید  و گاز را خاموش کنید.
    صبر کنید سیر ها سرد شوند. بعد سیر ها را داخل شیشه مرتب بچینید و سرکه را روی سیر ها بریزید در حدی که روی سیر گرفته شود. درب شیشه را ببندید و حدود یکماه در جای خشک و خنک و تاریک بگذارید تا سیر ترشی شما برسد.

    برای طرز تهیه ترشی مخلوط اینجا کلیک کنید.

    سس سویا باعث تخمیر ترشی می‌شود. برای همین ترشی هفت ساله را می توانید در عرض چهل روز میل کنید.
    در صورت در دسترس نبودن سرکه بالزامیک و سرکه خرما می‌توانید به جای آن از سرکه قرمز و عسل استفاده کنید.

    به  مواد زیر نیاز داریم.

    اول سیر ها را سوا و جدا کنید. پوست آن را پاک نکنید. بعد آن ها را بشویید و روی پارچه تمیزی قرار بدهید تا آب آن کشیده شود. زمانی که بعد چند روز خشک شدند، سیر ها را درون ظرفی بریزید شیره خرما و رب انار را با هم مخلوط کنید و روی سیر ها بریزید بعد سرکه را اضافه کنید. قابلمه را روی گاز بگذارید . حدود 4 دقیقه بجوشد.
    زمانی که سیرها نرم شدند حرارت را خاموش کنید. بعد از سرد شدن داخل شیشه ها قرار بدهید. بعد سرکه ای که در قابلمه جوشیده را داخل شیشه ها بریزید تا سطح سیر را بپوشاند. درب شیشه را ببندید و در جای خشک و خنک و تاریک نگهداری کنید.

    در این روش همه سیر ها ی خشک را پاک کنید . بشویید و بعد از خشک شدن داخل شیشه قرار بدهید . کمی نمک و از سرکه طبیعی سیب استفاده کنید. از سرکه بالزامیک استفاده نکنید زیرا طعم شیرینی به ترشی شما می‌دهد.
    نمک ، فلفل قرمز ، دانه خردل ، دانه رازیانه میتوانید به سیر ترشی تان اضافه کنید . از هر کدام به اندازه نوک قاشق چایخوری اضافه کنید. بعد درب شیشه را ببندید و اجازه دهید تا چهل روز در جای خشک و خنک برسد.

    سلام
    ببخشید میشه بجای شیره خرما از شیره انگور هم استفاده کرد؟

     

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    برای تهیه سیر ترشی هفت ساله به ۲ نوع سرکه یعنی سرکه بالزامیک و سرکه خرما نیاز خواهیم داشت. دلیل استفاده از سرکه بالزامیک در ساختار این ترشی این است که سیر ترشی در طول زمان ۷ سال تغییر رنگ خواهد داد و به رنگ تیره بدل خواهد شد. لذا، استفاده از سرکه بالزامیک اولین حقه در دست‌یابی به ترشی هفت ساله خواهد بود.

    سرکه خرما همچنین، دومین ترفند تهیه این ترشی است. ترشی سیر هفت ساله به مرور زمان شیرین خواهد شد. لذا، با استفاده از سرکه خرما طعم شیرینی را به ترشی منتقل خواهیم کرد.

    نکته سوم که از دو مورد بالا مهم‌تر است، استفاده از سس سویا است. سس سویا این امکان را فراهم خواهد کرد که فرآیند تخمیر در ترشی تسریع گردد و ره ۷ ساله در ۴۰۰ روز میسر شود.

    توصیه می‌شود برای تهیه این ترشی از کله سیر کامل استفاده نمایید. برای این منظور کافیست تنها پوسته خارجی سیر را تمیز کنید و پس از آبکشی و خشک شدن، سیر آماده تهیه ترشی خواهد بود.

    در صورت در دسترس نبودن سرکه بالزامیک و سرکه خرما می‌توانید به همان میزان از سرکه قرمز و شکر قهوه‌ای و یا عسل استفاده کنید در این صورت سرکه خرما را نیز می‌توانید حذف کنید.

    سیر

    ۵۰۰ گرم

    سرکه بالزامیک

    ۲ پیمانه

    سرکه خرما

    ۲ پیمانه

    سس سویا

    ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

     

    سیرها را چند ساعت در آب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند.

    سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند.

    شیشه سیر ترشی آماده را در جای مناسبی قرار دهید (اگر زیر نور آفتاب باشد به مرور زمان می پزند، هرچه بیشتر بمانند، پخته تر ونرم تر و عطرشان کم می شود و اگر هم در نور نباشند سفت و با عطر تندتر بعمل می آیند)  برای مصرف سیر ترشی ۱ سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی ۷ سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند.

    میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید.

    ریشه بوته سیر و لایه ضخیم و اولیه دسته سیر را جدا می کنیم (بهتر است طوری انجام دهید تا حالت غنچه ای سیرها حفظ شود) سپس آن را  درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

    اگر در اثر خوردن سیر ترشی، خواستید بوی سیر را از بین ببرید، مقداری چای خشک را روی زبانتان بریزید و بمکید.

     

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    رب انار ۱ لیوان

    شیره خرما ۱ لیوان

    سرکه به اندازه ی روی سیرها

    قارا به اندازه ۲ قوطی کبریت

    تمر هندی ۱ بسته شیره گرقته با سرکه

    نمک ۱ ق غ

    سیر ۵ کیلو حبه حبه کرده ولی پوست آنها گرفته نشود

    خرما نیم کیلو هسته گرفته

    شکر ۲ لیوان

    تمام مواد رو در قابلمه می زاریم و روی آنها سرکه می ریزیم تا روی مواد رو بپوشاند. روی حرارت گذاشته و ۱ ساعت باید روی حرارت باشد. شعله را خاموش کرده و ۱ روز در قابلمه می زاریم بمونه و بعد از ۱ روز در بشکه یا حالا ظرف در دار می زاریم.

  • مدل تخت خواب دخترانه جدید
  •  

    رب انار ۱ لیوان

    شیره خرما ۱ لیوان

    سرکه به اندازه ی روی سیرها

    قارا به اندازه ۲ قوطی کبریت

    تمر هندی ۱ بسته شیره گرقته با سرکه

    نمک ۱ ق غ

    سیر ۵ کیلو حبه حبه کرده ولی پوست آنها گرفته نشود

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    خرما نیم کیلو هسته گرفته

    شکر ۲ لیوان

    تمام مواد رو در قابلمه می زاریم و روی آنها سرکه می ریزیم تا روی مواد رو بپوشاند. روی حرارت گذاشته و ۱ ساعت باید روی حرارت باشد. شعله را خاموش کرده و ۱ روز در قابلمه می زاریم بمونه و بعد از ۱ روز در بشکه یا حالا ظرف در دار می زاریم.

    برای تهیه سیر ترشی هفت ساله به ۲ نوع سرکه یعنی سرکه بالزامیک و سرکه خرما نیاز خواهیم داشت. دلیل استفاده از سرکه بالزامیک در ساختار این ترشی این است که سیر ترشی در طول زمان ۷ سال تغییر رنگ خواهد داد و به رنگ تیره بدل خواهد شد. لذا، استفاده از سرکه بالزامیک اولین حقه در دست‌یابی به ترشی هفت ساله خواهد بود.

    سرکه خرما همچنین، دومین ترفند تهیه این ترشی است. ترشی سیر هفت ساله به مرور زمان شیرین خواهد شد. لذا، با استفاده از سرکه خرما طعم شیرینی را به ترشی منتقل خواهیم کرد.

    نکته سوم که از دو مورد بالا مهم‌تر است، استفاده از سس سویا است. سس سویا این امکان را فراهم خواهد کرد که فرآیند تخمیر در ترشی تسریع گردد و ره ۷ ساله در ۴۰ روز میسر شود.

    توصیه می‌شود برای تهیه این ترشی از کله سیر کامل استفاده نمایید. برای این منظور کافیست تنها پوسته خارجی سیر را تمیز کنید و پس از آبکشی و خشک شدن، سیر آماده تهیه ترشی خواهد بود.

    در صورت در دسترس نبودن سرکه بالزامیک و سرکه خرما می‌توانید به همان میزان از سرکه قرمز و شکر قهوه‌ای و یا عسل استفاده کنید در این صورت سرکه خرما را نیز می‌توانید حذف کنید.

    این ترشی رو تقریبا ۳ سال پیش درست کردم . سیر تازه خریدیم و شستیم و خشک کردیم

    سیر ها رو تو شیشه ریختیم و روش مخلوطی از سرکه و کمی نمک (به ازای هر لیتر سرکه من ۱ قاشق م خ نمک ریختم)

    ریختم

    البه من سرکه رو همیشه کمی میجوشونم که تیزی اش گرفته بشه

    سرکه رو که روی سیر ریختیم در شیشه رو محکم می بندیم و میذاریم پشت پنجره یا تو بالکن یا انباری به مدت ۱ سال

    بعد از یکسال باید توش شیره و عسل بریزیم

    یعنی من یکم از سرکه روی سیر ها خالی کردم و جاش شیره ی انگور و عسل ریختم و دوباره در شیشه رو بستم (مثلا اگه یه لیوان از

    سرکه بردارید جاش ۱ لیوان شیره  و ۲ قاشق عسل بریزید)

    تا الان که تقریبا ۳ سال شده و ما دیگه طاقت نیوردیم و یکی از شیشه ها رو باز کردیم

    این سیر اگه ۷ سال بمونه خیلی عالی تر میشه

    ولی همین الان هم شدیدا خوشمزه اس و با طعم شیرینی که داره تو دهن آب میشه

     

    سیر : ۷۰۰ گرمسرکه  : بمیزان لازمنمک : یک قاشق چایخوری
    شکر : یک قاشق غذاخوری

    سیرها را تمیز می کنیم  . بعد همه سیرها را پوست می گیرم و حبه حبه می کنیم . یک شیشه تمیز انتخاب می کنیم  و همه سیرها را داخل شیشه می ریزیم  . بعد سرکه سفید و نمک و شکر را  مخلوط کرده و روی مواد می ریزیم تا روی سیرها را بگیرد  . در شیشه را خوب می بندیم  و این سیرترشی پس از ۲ ماه آماده می شود .    سیرترشی را هر چقدر بیشتر بگذارید خوشمزه تر می شود

    بهتر است که این سیرترشی در کنار پنجره جایی که در معرض آفتاب است قرار داده شود چون سیرترشی تردتر و خوشمزه تر می شود .

     

    دیدگاه

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

    چاپ صفحه

    انتشار: ۱۶ خرداد ۹۹

    زمان مطالعه: 8 دقیقه

    دسته بندی ها: هنر آشپزی

    هیچ نظر

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    462 بازدید

    برای تهیه سیر ترشی به روش اصولی به مواد اولیه سرکه طبیعی، سیر و نمک دارید، ولی برای تهیه سیر ترشی فوری به موادی به جز مواد نام برده نیاز است. سیر ترشی پس از چند سال، مزه‌ای شیرین و بافتی نرم پیدا می‌کند که برای به وجود آوردن این حالت نیاز به موادی شیرین و سرکه‌های تیره رنگ است.

    استفاده از سرکه‌هایی مانند سرکه خرما و سرکه انگور بهترین روش برای داشتن سیر ترشی تیره و اضافه کردن موادی مانند شکر، شیره، نبات یا عسل برای ایجاد طعم شیرین سیر ترشی، لازم است. روش‌های مختلفی برای تهیه سیر ترشی فوری وجود دارد. در ادامه با روش کابان مگ آشنا شوید.

    برای تهیه سیر ترشی ابتدا لازم است بوته‌های سیر را شسته و خوب خشک کنید. به یاد داشته باشید در مرحله‌ای که سیرها کمی نم‌دار هستند، پوست رویی آن‌ها را جدا کنید و یک لایه آخرین پوست دور بوته‌ها را باقی بگذارید.

    پس از خشک شدن سیرها، آن‌ها را به همراه بقیه مواد اولیه شامل سرکه، شیره، سرکه بالزامیک و سس سویا در یک قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی شعله زیاد قرار دهید و صبر کنید تا محتویات قابلمه به دمای جوش برسند.

    پس از جوشیدن مواد درون قابلمه شعله را کم کنید تا جایی که حباب‌های جوشیدن هنوز روی سطح ایجاد شود. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به سیرها وقت دهید تا همراه با سرکه بجوشند. سپس شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سیر ترشی سرد شود.

    پس از سرد شدن سیر ترشی آن را درون ظرف‌های مخصوص نگهداری ترشی (ترجیحاً ظروف شیشه‌ای با درب فلزی) بریزید و برای چهل روز در جای تاریک و خنک نگهداری کنید. پس از گذشت چهل روز ترشی آماده است.

    برای تیره‌تر شدن سیر ترشی از قابلمه رویی یا آلومینیومی استفاده کنید.

    اگر سس سویا در دسترس ندارید از نمک استفاده کنید. استفاده از سس سویا تنها به دلیل رنگ تیره آن است.

    کندن لایه‌های پوست رویی سیرها برای بهتر رسیدن مواد به درون حبه‌های سیر است و زمان پختن را کاهش می‌دهد.

    راه دیگر برای تهیه سیر ترشی، استفاده از روش کنسروی است. در این روش پس از پختن سیرها (به مدت ۵ دقیقه) با مواد مورد نیاز، آن‌ها را به ظروف شیشه‌ای با درب فلزی انتقال می‌دهند و سپس مایع باقیمانده را روی سیرها ریخته و درب آن‌ها را محکم می‌کنند. سپس ظروف سیر ترشی را درون قابلمه‌ای ریخته و برای ۱۰ دقیقه در آب جوش می‌پزیم. پس از سرد شدن سیرها، آن‌ها را به مکانی تاریک انتقال می‌دهیم. در این روش نیز ترشی پس از چهل روز قابلیت مصرف دارد.

    سخن آخر

    ترشی‌های مختلفی با استفاده از سیر تهیه می‌شود که معروف‌ترین آن‌ها سیر ترشی است. ترشی سیر حبه شده نیز از انواع ترشی خوشمزه‌ای است که طعمی مخلوط بین سرکه، سیر، فلفل و سبزی‌های معطر دارد که طرز تهیه این نوع سیر ترشی در مقاله‌های دیگر آموزش داده ‌شده است. نظرات و تجربیات سودمند خود در را زمینه سیر ترشی فوری یا سیر ترشی سریع با ما در میان بگذارید.

    نام، ایمیل و وبسایت من را برای دفعه بعد در مرورگر ذخیره کنید.

    

     

    طرز تهیه سیر ترشی معروف و پُرطرفدار

     

    سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه 2 نوع سیر ترشی را به شما آموزش می دهیم. سیر ترشی اولی پس از 6 ماه قابل خوردن است هرچه بیشتر بماند بیشتر می رسد و بهتر است و سیر ترشی دومی بعد از 40 روز قابل خوردن است.

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    مواد لازم برای سیر ترشی :

     

    طرز تهیه سیر ترشی:

    بوته های سیر، در فصل بهار تازه هست و برای تهیه این ترشی مناسب می باشد . چند لایه از پوست روی آنها جدا كنید تا حبه ها معلوم شوند ولی بوته ها به صورت درسته باقی بمانند و از هم جدا نشوند. به عبارت ديگر، بوته های سیر تنها باید یک لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود.

     

    در فصل های ديگر – كه سیر خشک در دسترس می باشد – به مدت یک روز آن را بخیسانید. بعد ریشه و پوسته های اضافی را بگیرید و آن را در آبکش بریزید تا خشک شود.

     

    درصورتی که بوته ها ناصاف و فرورفته باشند، بهتر است آنها را دانه دانه كنید تا ناهمواری ها و دورریز آن ها گرفته شود، بدون آنكه پوستشان را كاملاً جدا كنید.

     

    بعد سیرها را به طور منظم داخل شیشه بچینید، یک قاشق چایخوری نمک به آن بیفزائید و روی آن سركه بریزید تا كاملاً روی آن را بگیرد. بعد از گذشت چند روز سركه به خورد سیرها می رود و سر آن ها خالی می شود. دوباره سركه اضافه كنید تا ظرف پر شود.

     

    با سپری شد زمان، رنگ سیر تغيير می كند و به طرف قهوه ای می گراید و بعد از چند سال، كاملاً سیاه رنگ و شیرین خواهد شد.

     

    درصورتی که از سركه طبیعی برای تهیه این ترشی استفاده می كنید، سیرترشی باكیفیت بالایی خواهید داشت. این ترشی، دست كم بعد از 6 ماه قابل استفاده است.

     

    طرز تهیه ترشی سیر فوری 40 روزه

     

    طرز تهیه سیر ترشی فوری 40 روزه

     

    مواد لازم برای تهیه سیر ترشی فوری :

     سرکه بالزامیک یا سرکه قرمز

     

    طرز تهیه سیر ترشی فوری :

    در مرحله اول پوست خارجی بوته سیر را بکنید و حسابی شستشو بدهید. بعد بگذارید سیرها خوب خشک شوند و آب نداشته باشند سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه و رب انار، نبات و سس سویا بجوشانید البته دقت کنید که سیر نباید خیلی نرم شود. سپس صبر کنید تا سیرها خنک شوند و بعد آن را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی آن بریزید، سرکه باید روی سیرها را بپوشاند. سپس در ظرف را محکم ببندید و 40 روز در جای تاریک قرار بدهید بعد از 40 روز می توانید از آن استفاده کنید.

     

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    نکاتی برای تهیه سیر ترشی فوری:

    یک ترفند خاص برای تهیه سیر ترشی استفاده از سرکه بالزامیک است که اگر نداشتید سرکه قرمز، سس سویا و رب انار است. همین طور که می دانید سیر ترشی هفت ساله بعد از هفت سال تغییر رنگ می دهد و رنگ آن سیاه می شود. رب انار به سیاه شدن آن کمک می کند همچنین سیر ترشی به مرور در این هفت سال شیرین می شود شما می توانید با اضافه کردن 1 تکه نبات این روند را سرعت ببخشید حتی می توانید از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.

    همچنین سیرترشی بعد از هفت سال نرم می شود. که استفاده از سس سویا سرعت این فرآیند افزایش می دهد.

     

    بهتر است برای تهیه سیر ترشی از سیر کامل استفاده کنید.

     

    با اضافه کردن این سه مورد بعد از 40 روز یک ترشی سیر خیلی خوشمزه نصیب شما می شود.

     

    گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

     

  • مدل کت زنانه مجلسی 2020
  •  

    انواع ترش و شیرین

    این ست فوق العاده روباقیمت تولید سفارش بده

    تور هیجان انگیز کیش با تخفیف استثنائی

    روغن حیوانی گوسفندی درجه یک کرمانشاه

    چرخ خیاطی قدیمی بده؛ نو تحویل بگیر!!

    ازبهترین متخصص‌ها آنلاین نوبت بگیر

    ماندگاری و بور نشدن لباس های تیره

    بهبود مشکلات رفتاری کودک با بازی درمانی

    دامن شلواری ترند رو باتنوع رنگ ازاینجا بخر

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما

    درکوتاه ترین زمان پاسخ سوال پزشکیت روبگیر

    فروش اقساطی لوازم خانگی بدون چک و ضامن

    ویزیت آنلاین توسط مجرب ترین پزشکان

    بدون مراجعه حضوری ویزیت شو!

    چطور ارزانترین تورهای کیش را پیدا کنیم؟

    لباس های تیره و مشکی رو با چی بشوریم؟

    Makan Inc.‎| All Rights Reserved – © 2013 – 2020

    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما
    طرز تهیه سیر ترشی با سرکه و شیره خرما
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *