مواد لازم براي تهيه ترشي مخلوط

دوره مقدماتی php
مواد لازم براي تهيه ترشي مخلوط
مواد لازم براي تهيه ترشي مخلوط

ترشی مخلوط یکی از انواع ترشیجات بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در این مطلب طرز تهیه ترشی مخلوط را به همراه نکاتی برای ایجاد طعم بهتر در اختیار شما دوستان عزیز قرار داده ایم .

ترشی را می توان برای فصل زمستان و پاییز تهیه کرد و به طور کلی برای ما ایرانیان فصل زمستان و پاییز فصل انواع ترشیجات خوشمزه و ایرانی است . در این مطلب ما طرز تهیه ترشی مخلوط را برای شما عزیزان قرار داده ایم . 

ترشی مخلوط یکی از خوشمزه ترین انواع ترشی ایرانی است که می توانید آن را همراه با رب گوجه فرنگی یا آب گرفته شده گوجه فرنگی تهیه کنید در این مقاله ما طرز تهیه ترشی مخلوط  را به شما عزیزان آموزش می دهیم .

مواد لازم براي تهيه ترشي مخلوط

کرفس : 1 کیلو
سیر : 100 گرم
هویج : نیم کیلو
گل کلم : 2 کیلو
برگ کلم بنفش : نیم کیلو
فلفل قرمز تند : 50 گرم
فلفل سوزنی : 50 گرم
خیار : نیم کیلو
نمک : به میزان لازم
سرکه : به میزان لازم
سیاهدانه : یک قاش غذا خوری
گلپر و تخم گشنیز : هر کدام نصف قاشق غذا خوری
زیره سبز : 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
نمک : به میزان لازم

دوره مقدماتی php

در طرز تهیه ترشی مخلوط ابتدا همه مواد ترشی را به خوبی بشویید در شستن گل کلم بسیار دقت کنید تا زیر ساقه های آن و بین گل های آن به خوبی شسته شود سپس همه مواد شسته شده را درون صافی بگذارید تا به خوبی آب آن ها گرفته شود .
در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی مخلوط همه مواد آن را به خوبی خرد کنید .

سپس هویج خرد شده و بقیه مواد خرد شده را بر روی پارچه تمیز و بزرگی در جای مناسبی که بدون هیچ گونه آلودگی است  قرار دهید بعد از این که مواد ترشی مخلوط به خوبی خشک شدند در ظرف بزرگ و مناسبی همه مواد ترشی را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید .

سپس آب و سرکه را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله گاز قرار دهید تا به خوبی به دمای جوش برسند ظروف شیشه ای با اندازه مناسبی را برای مخلوط ترشی انتخاب کنید و مخلوط ترشی را درون دبه بریزید سپس مخلوط آب و سرکه را همراه با تخم گشنیز و سیاه دانه و پودر گلپر و زیره سبز و فلفل و نمک به ظروف شیشه ای اضافه کنید در طرز تهیه ترشی مخلوط بهتر است که سیاه دانه و گلپر و تخم گشنیز و زیره سبز را درون آسیاب بریزید و آن ها را به خوبی آسیاب کنید سپس مخلوط آسیاب شده آن ها را به ترشی اضافه کنید. چند روز اول ترشی را در درون آشپزخانه قرار دهید و بعد از گذشت دو یا سه روز ترشی را به مکان سردی انتقال دهید .


در این مطلب طرز تهیه ترشی مخلوط را که از خوشمزه ترین ترشی های ایرانی است در اختیار شما قرار دادیم شما می توانید این ترشی را در کنار انواع غذاها میل کنید . برای دیدن آموزش انواع ترشی کلیک کنید .

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



چگونه اشتهای کودکان را افزایش دهیم؟



ایده های جذاب برای طراحی ناخن در نوروز 98


دتاکس واتر چیست؟ چگونه دتاکس واترهای مفید درست کنیم؟



معرفی انواع غذاهای رژیمی برای کاهش وزن

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

کاربران گرامی,این مقاله از سایت حذف گردیده.

مروری بر دیگر مطالب ”

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

مواد لازم براي تهيه ترشي مخلوط

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

دستور تهیه مواد لازم:گل کلم ۱ عددهویج ۵۰۰ گرمکرفس ۱ دستهبادمجان ۵۰۰ گرمخیار ۲۵۰ گرمسیب زمینی ترشی ۵۰۰ گرمموسیر ۱۰۰ گرمسیر ۲ بوتهفلفل تند چند عددیک یا چند مورد از سبزیجات زیر به دلخواه:کلم برگ ۱ عدد کوچکپیاز ترشی ۲۰۰ گرملوبیای سبز ۲۰۰ گرمگوجه ریز چند عددسبزی معطر ترشی:نعنا، ترخون، جعفری، گشنیز و ریحان از هر کدام ۵۰ گرممواد لازم برای چاشنی:نمک تقریبا ۲ قاشق غذاخوریادویه ترشی ۲ قاشق غذاخوریسرکه به اندازه لازم (تقریبا ۲ لیتر)پودر گلپر ۴ قاشق غذاخورییک یا چند مورد از ادویه های زیر بصورت غیر پودر در صورت دلخواه:سیاه دانه ۲ قاشق غذاخوریتخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوریدانه فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوریتخم خردل ۱ قاشق غذاخوریبرگ بو چند عدددارچین چند تکه کوچکبرای درست کردن ادویه ترشی پودر ادویه های زیر را با هم مخلوط کنید:جوز هندی ۱ قاشق چایخوریفلفل تند ۱ قاشق چایخوریپودر هل ۱ قاشق چایخوریزیره سیاه ۱ قاشق چایخوریزیره سبز ۱ قاشق غذاخوریزردچوبه ۱ قاشق غذاخوریپودر تخم گشنیز ۲/۱ قاشق غذاخوری ترشی مخلوط

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

صفحه نخست » ? آموزش آشپزی آسان » مربا، ترشی، سس » طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط | ترشی هفت بیجار | ترشی خانگی

الان که فصل پاییزه و بازار ترشی حسابی داغه، تصمیم گرفتیم در بخش آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی روش تهیه ترشی گل کلم مخلوط را تقدیمتون کنیم. این ترشی خوشمزه که ترشی کلم مخلوط هم بهش میگن کلی طرفدار داره.

 

گل کلم: ۳ کیلو

بادمجان: ۱.۵ کیلو

مواد لازم براي تهيه ترشي مخلوط

خیار: ۱ کیلو

هویج: نیم کیلو

کرفس: نیم کیلو

لوبیا سبز: نیم کیلو

سیب زمینی ترشی: نیم کیلو

سبزی ترشی: نیم کیلو

پیاز ریز مخصوص ترشی: نیم کیلو

سیب: ۲ عدد

به: ۲ عدد

فلفل دلمه: ۳ عدد

فلفل سبز تند: ۱۰ عدد

سیر: ۲ بوته

موسیر: ۱۰۰ گرم

گلپر و تخم گشنیز ( طعم دهنده اصلی ترشی )

ادویه ترشی

زردچوبه و نمک به مقدار لازم

 

 

همه مواد رو ( به غیر از بادمجان ) شسته و به اندازه دلخواه خرد می کنیم. گفتم اندازه دلخواه چون یکی دوست داره موادش ترشیش ریز باشه یکی هم درشت.

خود من ترجیح میدم مواد ترشی گل کلمم درشت باشه بعد از خرد کردن، همه مواد را روی یک پارچه تمیز پهن می کنیم تا آبش بره و مطمئن باشیم که خشک هستن.

میریم سراغ بادمجان ها که این ها رو هم به اندازه ای که دوست داریم خرد می کنیم. یک قابلمه رو آماده می کنیم بادمجان ها رو داخل ریخته و روش سرکه می ریزیم تا حدی که روی بادمجان ها با سرکه پر شده باشه.

گاز رو روشن می کنیم و زمان میدیم تا سرکه به جوش بیاد به محض به جوش آمدن زمان می گیرم بعد از سه چهار دقیقه بادمجان ها رو از روی حرارت بر میداریم.

یعنی بادمجان ها نباید بپزه در حدی که چند تا جوش بزنه و فقط کمی نرم باشه کافیه.

 

 

بعد از اینکه بادمجان ها کمی از حرارت افتاد همه مواد ترشی رو در ظرفی بزرگ تر مخلوط می کنیم و بادمجان رو به همراه سرکه ای که در قابلمه بود روی موادمون می ریزیم.

ادویه های ترشی نمک و فلفل و زرچوبه هم در این مرحله اضافه میشه و باز هم مواد مخلوط میشن تا ادویه ها به همشون برسه. در مورد گلپر هم من از خود گلپر استفاده می کنم نه پودرش.

اگر عطر گلپر رو دوست دارین به اندازه یک قاشق غذاخوری در غیر این صورت نصف قاشق گلپر رو روی مواد بریزین و یک قاشق مرباخوری هم تخم گشنیز کافیه و عطر خوبی به ترشی میده.

حالا دبه ها یا ظرف هایی رو که برای ترشی گل کلم در نظر گرفتین آماده می کنیم و مواد ترشی رو به داخلشون انتقال می دیم. لابه لاش سیر و فلفل رو هم می ریزیم و در انتها سرکه قرمز ( سرکه های صنعتی آماده ) رو روشون می ریزیم.

یک کیسه فریزر رو دور درب ظرف ترشی ها پیچیده و بعد در رو محکم می بندیم تا حدی که مطمئن بشیم هوا نمیکشه.

این دبه ها رو به مدت یک روز در هوای آشپزخانه قرار میدیم و بعد از یک روز به یخچال یا قسمتی از تراس یا حیاط منزل که خنک هست انتقال می دیم تا ترشی جا بیفته.

معمولا بعد از ۲ هفته می تونین سراغش برین و کمی ناخنک هم بزنین اما زمان مناسب برای جا افتادن ترشی گل کلم همون یک ماه هست.

 

مواد لازم براي تهيه ترشي مخلوط

 

من در تهیه ترشی گل کلم از سیب زمینی ترشی استفاده نمیکنم چون دوست ندارم، پس مواد ترشی با توجه به سلیقه شما میتونه تغییرات کوچکی هم داشته باشه.

اما برای ریختن لوبیا و کرفس سعی کنین از تازه و به قول معروف جوان آن استفاده کنین چون خوشمزه تر میشه.

سبزی ترشی رو هیچ وقت فراموش نکنین ، چون یکی از رازهای خوشمزه شدن ترشی گل کلم  وجود همان مزه ترخون گشنیز نعناع تازه در ترشی هستش.

بعضیا یک قاشق نعناع خشک هم به همراه این سبزی ها در ترشی به کار می برن، دوست دارین بریزین شما. اما من همین سبزی ترشی رو می پسندم. نکته خیلی مهم در کپک نزدن ترشی ها اول خشک بودن مواد ترشی هستش و بعد هم خشک بودن دبه های ترشی و صد البته تمیزی و چرب نبودن این ظروف هستش. پس مراقب این قسمت هم باشین. اگر برای تهیه ترشی از سرکه های خانگی استفاده میکنین که چه بهتر. در غیر این صورت اگر شما هم مثل من از سرکه صنعتی استفاده می کنین اگر دقت کرده باشین این سرکه ها بسیار ترش هستن.

پس کاری که من میکنم این هستش که کمی آب جوشیده ای که خنک شده به سرکه اضافه می کنم و بعد روی مواد ترشی میریزم.

با این کار کمی تند و تیزی این سرکه ها گرفته میشه و با این کارمم تا به حال ترشی هام کپک نزده. برای ۳ لیتر سرکه نهایت ۳ لیوان آب اضافه میکنم، بیشتر نریزین. ریختن سیب و به طعم بسیار خوبی رو به ترشی میده و باعث میشه ترشی کمی طعم ملس تر داشته باشه. نیمی از فلفل سبزهای تند رو من در ترشی خورد میکنم تا طعمش رو به ترشی پس بده و نیمی رو درسته در ترشی می ریزم. اگر از موسیر خشک شده استفاده میکنین، چند ساعت قبل خیسش کنین و بعد شسته و از صافی رد کنین و اجازه بدین آبش بره و بعد به مواد ترشی اضافه کنین. اگر دوست دارین از فلفل دلمه های رنگی در ترشی استفاده کنین، خیلی زیباتر دیده میشه. سیاه دانه رو اگر در این زمان به ترشی اضافه کنین قسمت بیشترش در ته ظرف ته نشین میشه ، پس اون رو زمانی که میخواین از ترشی استفاده کنین روی ترشی میتونین بریزین. اگر دوست دارین ترشیتون خیلی ترش نباشه و معدتون به ترشیجات حساسه علاوه بر به و سیب میتونین تعدادی خرمای بدون هسته هم به مواد اضافه کنین. فکر میکنم همه نکات مربوط به تهیه و نگهداری ترشی گل کلم رو بهتون گفتم.

 

 

 

 

ارسال این مطلب برای دوستانتان (دکمه رو لمس کنید)

نام(لازم)

 

ترشی نازخاتون بخاطر وجود آبغوره چربی خون رو نابود میکنه و وجود سیر فشار خون رو پایین میاره. این ترشی ضد سرطانه و گلپر هم تقویت کننده عمومی بدن هست. ریحان میکروب کش و دارای …

طرز تهیه ادویه مخصوص ترشی مواد اولیه : پودر زیره سبز 2قاشق چایخوری گلپر (پودر) 10قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز 5قاشق چایخوری دارچین 1قاشق چایخوری جوز هندی 1قاشق چایخوری فلفل سیاه 1قاشق چایخوری فلفل قرمز …

ترشی ریزدانه یکی از انواع ترشی بسیار خوشمزه و اشتها آوره. مواد این ترشی اندازه خاصی نداره. به سلیقه خودتون چشمی مواد را اضافه کنید. بسته به ذائقتون هر ریزدونه که دارید می توانید در این ترشی …

روش های مختلف تهیه ترشی غوره یا غوره غوره الان فصل غوره هست و زمان گرفتن آبغوره و تهیه ترشی غوره یا غوره غوره. در این مطلب چهار روش تهیه ترشی غوره تقدیم شما میشه. …

طرز تهیه ترشی فلفل دلمه ای   مواد اولیه : ادویه ترشی 3قاشق مرباخوری برگ بو 3عدد فلفل سبز تند 10عدد سرکه به میزان لازم(حدودا 2تا2ونیم پیمانه) سیر 5حبه خیار 2عدد گل کلم (کوچک) 1عدد …

سس دولسه دلچه Dulce de leche را چگونه درست کنیم؟ دولسه دلچه یه سس کاراملی شیرینه که موارد مصرف زیادی داره. میشه رو بستنی ها ریختش، روی ذرت بوداده، روی نون یا پنکیک (اگه اهلش …

امروز طرز تهیه ترشی بادمجان اناری که یک ترشی پاییزی سریع و آسونه را براتون انتخاب کردیم. این ترشی خیلی خوش طعمه و مناسب مهمانی های رسمی و خانوادگیه. دستور تهیه ترشی بادمجان اناری  ترشی …

دستور پخت لواشک آلو قرمز لواشکی مناسب برای ذائقه های ترش اگه دلتون یه لواشک ترش و خوشرنگ و خوشمزه می خواد این مطلب که روش تهیه لواشک آلو قرمز هست را دنبال کنید. آماده سازی: 30 …

دستور تهیه ترشی بامیه جنوبی خوشمزه با طعم آلبالو امروز براتون روش درست کردن ترشی بامیه جنوبی که خیلی خوشمزه و پرطرفداره را آماده کردم. من که خودم این ترشی را خیلی دوست دارم ، امیدواریم …

ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش   ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که …

مواد لازم براي تهيه ترشي مخلوط
مواد لازم براي تهيه ترشي مخلوط
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *