طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری

دوره مقدماتی php
طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری
طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری

طرز تهيه:

كالباس، خيارشور، پيازچه يا پياز را ريز خرد کنید و همة مواد را با سس مايونز مخلوط کنید. نان باگت را برش زده و خمير وسط آن را خيلي آرام خالي کنید. نان را به آرامي صاف نمایید بايد مواظب باشيدكه نان خرد نشود سپس روی نان باگت مواد ریخته و آن را پهن کنید به صورتی که تمام نان باگت را بپوشاند. سپس نان را مانند رولت بپیچید و با دست كمي آن را فشار دهید تا فرم رولت را به خود بگیرد. رولت ها را داخل فویل بگذارید و دو سر فويل را ببندید و در يخچال بگذارید اگر 24 ساعت قبل اين رولت را درست کنید و در يخچال بگذاريد بهتر است وقتي كه از يخچال در آورديد با همان فويل برش بزنید و پس از برش زدن فويل‌ها را از رولت جدا کنید.

مواد لازم:

كالباس از هر نوع                  200 گرم

خيار شور                          4 عدد

طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری

پيازچه خرد شده                    نيم پيمانه

دوره مقدماتی php

سس مايونز                        3 فاشق غذاخوري

جعفري و ريحان خرد شده          2 قاشق غذاخوري

آب‌ليمو                            1 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل                        به ميزان دلخواه

آويشن                            1 قاشق غذاخوري

نان باگت بزرگ                   1 عدد

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

آشپزی : طرز تهیه رولت کالباس

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

من اصولا با ژامبون میونه ای خوبی ندارم ولی این رولت فرق میکنه از اون چیزای خوشمزه ای هست که نمیشه ازش گذشت

یه پیش غذا یا فینگر فود خوشمزه و آسون که از روز قبل هم میتونید حاضرش کنید

پس تستش کنید حتما

مواد لازم:

طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری

نان باگت : یک عدد بزرگ

ژامبون : چهار پنج ورق (بستگی به سایز نون داره )

 جعفری یا کاهو :  چند برگ یا چند شاخه جعفری

خیارشور : دو عدد متوسط

سس مایونز : دو قاشق غ خ


طرز تهیه:

نان ها رو از وسط برش بزنید و باز کنید خمیرش رو خالی کنید دقت کنید نون پاره نشه

 با وردنه روی نان ها بکشد تا کاملا صاف بشن

نونتون نرم باشه خیلی کار راحت تره

روی تمام سطح نان یه لایه سس مایونز بزنید این قسمت رمز خوشمزگی رولتمون هست

ورق های ژامبون  رو بچینید دقت کنید از لبه های نون فاصله داشته باشه چون زمانی که نان رو رول میکنید لبه های اضافی از رولت بیرون میزنه

حالا خیارشور رو که نگینی خرد کردید روی سطح ژامبون پخش کنید

کاهو یا جعفری رو هم خیلی ریز خرد کنید و اون رو هم روی سطح ژامبون پخش کنید

بنا به سلیقه و ذائقه تون از هر کدوم که دوست دارید استفاده کنید من کاهو ریختم چون طعم جعفری خام رو هر کسی نمیپسنده کاهو رو جایگزینش کردم که همه پسند تره

 حالا از یه طرف شروع کنید نان ها رو رول کردن

با سلفون رولت حاضر شده رو بپیچید

بزارید توی یخچال سه چهار ساعت بمونه

اگه عجله دارید به مدت 30 دقیقه در فریزر بگذارید.بعد از این مدت نانها سفت شده و به راحتی برش میخورند

با چاقو رولت ها رو برش بزنید من دو سانت دو سانت برش زدم

بهتره چاقو برای برش اره ای باشه تا راحتتر برش بخوره

داخل ظرف سرو  بچینید و با برش های خیارشو و گوجه یا سس سفید و قرمز تزیین کنید

نوش جان

اینا رو هم برای مهمونام درست کردم از روز قبل سلفون کشیدم و یخچال گذاشتم

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

جستجوی پیشرفتهنکات جستجو ارسال بازخورد

یک غذای ساده و خوشمزه

رولت ژامبون و باگت

مواد لازم:

نان ساندویچی بزرگ
-پنیر خامه ای-
کالباس گوشت یا مرغ
– جعفری
سس مایونز

طرز تهیه:

۱- نان ها رو از وسط برش بزنید و باز کنید کل خمیرش و خالی نکنید. با وردنه روی نان ها بکشد تا کاملا صاف بشن
۲- روی تمام سطح نان پنیر خامه ای بکشید و جعفری روی روی پنیر بریزید.( من از پنیر خامه ای کاله استفاده کردم.سعی کنید از پنیرهای خامه ای خوشمزه استفاده کنید که نمک کمی داشته باشه)

۳- برگ های کالباس رو هم روی پنیر و جعفری بگذاریدو یه لایه نازک سس مایونزم روی کالباس ها بکشید.بهتره کالباس ها از لبه نان فاصله داشته باشن چون زمانی که نان رو رول میکنید کالباس ها اضافه میان..من با چاقو تیکه های اضافه ای رو برش زدم.

۴- نان ها رو رول کنید و در پلاستیک فریزی بپیچید و به مدت 30 دقیقه در فریزر بگذارید.بعد از این مدت نانها سفت شده و به راحتی برش میخورند

نکته: من توش خیارشورم رنده میکنم
بهتره چاقو برای برش اره ای باشه تا راحتتر برش بخوره

نوش جان

لیلی بانو
در پاسخ به منودخمل پسرام ،شما همه
: خودشم خوشمزه اس .نوش جان

منودخمل پسرام ،شما همه

: قیافش که خیلی خوشمزست،ممنون

لیلی بانو
در پاسخ به sadegh saberi
: ممنونم 🙂

sadegh saberi

: عالی گلم موفق باشی. طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری

منصور جعفرزاده
در پاسخ به لیلی بانو
: مرسی……………

لیلی بانو
در پاسخ به منصور جعفرزاده
: چرا من یه بار فقظ سس مخصوص الویه زدم خوشمزه شد اونم . بسته به سلیقتون میتونین تغییر بدین موادشو …

منصور جعفرزاده

: سلام نمیشه ازپنیراستفاده نکرد؟من میونه ای باپنیرخامه ای ندارم……..

لیلی بانو
در پاسخ به سایه تنهایی
: خواهش میکنم عزیزم

سایه تنهایی

: بسیار سپاسگزاریم بانو

لیلی بانو
در پاسخ به نی نی … ….
: هههه برو بابا …بچه !! هه

نی نی … ….

: بی خی بابا! تو یه الف بچه میخوای ازمن حرف بکشی؟؟؟؟ نه تو چشام نیگا کن، پخ

لیلی بانو
در پاسخ به نی نی … ….
: ههههههه.. سن کی داداش کوچیکم آره فکر کنم باشی 70 یا 73 یکیش درسته نه!!

نی نی … ….
در پاسخ به لیلی بانو
: نه تورو خدا بنویس!! خجالت بکش هی هیچی بت نمیگم؟!من سن …تم 🙂

لیلی بانو
در پاسخ به نی نی … ….
: زمان ما !!!! چند سالته بچه جوون … میخوام یه چی بنویسم نمیشه زشته خخخخخخخخخ

نی نی … ….
در پاسخ به لیلی بانو
: والا زمان ما انقد تو مدرسه کتک میخوردیم که دیگه جا واسه غذا نداشتیم:) مثل الان که نبود زمان شما! مماختو بکش بالا آوزون شد:)خخخخخ

لیلی بانو
در پاسخ به نی نی … ….
: همون که مامانت با پنیر و گردو میدرسته میذاره تو کوله ت تو مدرسه گشنت شد بخوری …نمیخوریش میندازی تو سطل اشغال میری چیسپ میخری میخوری بعد به مامان میگی تا تهشو خوردی … از اونا ااا خخخخ

نی نی … ….
در پاسخ به لیلی بانو
: ساندویج؟! چی هست اینی که الان گفتی؟ تا حالا از نزدیک ندیدم!

لیلی بانو
در پاسخ به نی نی … ….
: هههه … چه ربطی ؟!! 24 ساعت داری ساندویچ گاز میزنی اینا توشه دیگه …….

نی نی … ….
در پاسخ به لیلی بانو
: بابا دارا مایه دار مرفه!!! ما نداریم بدبختیم زیر خط فقر دستو پا میزنیم….

لیلی بانو
در پاسخ به نی نی … ….
: خب خودت بذار ..از این ارزونتر سراغ داری ؟ …اون که عصرونه اس؟!!

نی نی … ….

: نان ساندویچی بزرگ -پنیر خامه ای-کالباس گوشت یا مرغ- جعفریسس مایونز…. چه خبره؟ یه غذا ارزونتر آموزش بده، مثلا ساندبیج نون با جعفری!:)

لیلی بانو
در پاسخ به مریم عباسلو
: اره خیلی نوش جان …به عنوان پیش غذای مهمونیم عالی میشه

مریم عباسلو

: قربونت آبجی گلم معلومه خوشمزه میشه درستش می کنم

تبلیغات

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

مواد لازم برای پیتزا کاری: سینه مرغ ۵۰۰ گرم قارچ ۵۰۰ گرم فلفل دلمه‌ای متوسط ۲ عدد پیاز ۱ عدد سس گوجه فرنگی به مقدار لازم ادویه کاری به مقدار…

مواد لازم برای شیرینی پسته‌ای و بادامی: آرد ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم روغن ۵۰ گرم یا روغن جامد ۱۵۰ گرم پودر پسته یا پودر بادام ۱۳۰ گرم روش…

مواد لازم برای خورش مکزیکی: سینه مرغ بزرگ ۱ عدد پیاز بزرگ و خردشده ۱ عدد سیر خردشده ۲ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم زردچوبه و ادویه کاری به…طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری

مواد لازم برای شیرینی حاجی فیروز: آرد سفید ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم روغن جامد ۸۵ گرم کره ۸۵ گرم نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق…

پوست بادمجان را بکنید و حلقه حلقه برش دهید سپس مقداری نمک به آنها بزنید و برای 1 ساعت کنار قرار دهید تا نمک جذب بادمجان شود.
در این فاصله…

پنیر کبابی یا هالومی کریسپی نوعی پنیر نیمه سخت طبیعی است که به صورت باربیکیو و به عنوان پیش غذا یا در کنار غذای اصلی سرو می شود. پنیر…

شهر بمبئی یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین شهر‌های هندوستان است و سالانه میلیون‌ها مسافر به این شهر هندی سفر می‌کنند. بمبئی در کنار ساحل دریای عرب…

وب‌سایت نمناک: آش اوماج یا اوماج آشی یکی از غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی است. که در آن از عدس و سبزیجات مخصوص استفاده میشود. در ادامه با طرز…

مواد لازم برای تهیه خورشت زرشک پیاز نگینی خرد شده متوسط 2 عدد مغز ران گوسفند یا گوساله 400 گرم لپه 2/3 پیمانه استاک گوشت 5 پیمانه زرشک 2 پیمانه…

طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری
طرز تهیه رولت کالباس با نان باگت تصویری
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *