طرز تهیه رولت کالباس با نان تست

دوره مقدماتی php
طرز تهیه رولت کالباس با نان تست
طرز تهیه رولت کالباس با نان تست

طرز تهيه:

كالباس، خيارشور، پيازچه يا پياز را ريز خرد کنید و همة مواد را با سس مايونز مخلوط کنید. نان باگت را برش زده و خمير وسط آن را خيلي آرام خالي کنید. نان را به آرامي صاف نمایید بايد مواظب باشيدكه نان خرد نشود سپس روی نان باگت مواد ریخته و آن را پهن کنید به صورتی که تمام نان باگت را بپوشاند. سپس نان را مانند رولت بپیچید و با دست كمي آن را فشار دهید تا فرم رولت را به خود بگیرد. رولت ها را داخل فویل بگذارید و دو سر فويل را ببندید و در يخچال بگذارید اگر 24 ساعت قبل اين رولت را درست کنید و در يخچال بگذاريد بهتر است وقتي كه از يخچال در آورديد با همان فويل برش بزنید و پس از برش زدن فويل‌ها را از رولت جدا کنید.

مواد لازم:

كالباس از هر نوع                  200 گرم

خيار شور                          4 عدد

طرز تهیه رولت کالباس با نان تست

پيازچه خرد شده                    نيم پيمانه

دوره مقدماتی php

سس مايونز                        3 فاشق غذاخوري

جعفري و ريحان خرد شده          2 قاشق غذاخوري

آب‌ليمو                            1 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل                        به ميزان دلخواه

آويشن                            1 قاشق غذاخوري

نان باگت بزرگ                   1 عدد

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه رولت کالباس با نان تست

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

آشپزی : طرز تهیه رولت کالباس

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…



من اصولا با ژامبون میونه ای خوبی ندارم ولی این رولت فرق میکنه از اون چیزای خوشمزه ای هست که نمیشه ازش گذشت

یه پیش غذا یا فینگر فود خوشمزه و آسون که از روز قبل هم میتونید حاضرش کنید

پس تستش کنید حتما

مواد لازم:

طرز تهیه رولت کالباس با نان تست

نان باگت : یک عدد بزرگ

ژامبون : چهار پنج ورق (بستگی به سایز نون داره )

 جعفری یا کاهو :  چند برگ یا چند شاخه جعفری

خیارشور : دو عدد متوسط

سس مایونز : دو قاشق غ خ


طرز تهیه:

نان ها رو از وسط برش بزنید و باز کنید خمیرش رو خالی کنید دقت کنید نون پاره نشه

 با وردنه روی نان ها بکشد تا کاملا صاف بشن

نونتون نرم باشه خیلی کار راحت تره

روی تمام سطح نان یه لایه سس مایونز بزنید این قسمت رمز خوشمزگی رولتمون هست

ورق های ژامبون  رو بچینید دقت کنید از لبه های نون فاصله داشته باشه چون زمانی که نان رو رول میکنید لبه های اضافی از رولت بیرون میزنه

حالا خیارشور رو که نگینی خرد کردید روی سطح ژامبون پخش کنید

کاهو یا جعفری رو هم خیلی ریز خرد کنید و اون رو هم روی سطح ژامبون پخش کنید

بنا به سلیقه و ذائقه تون از هر کدوم که دوست دارید استفاده کنید من کاهو ریختم چون طعم جعفری خام رو هر کسی نمیپسنده کاهو رو جایگزینش کردم که همه پسند تره

 حالا از یه طرف شروع کنید نان ها رو رول کردن

با سلفون رولت حاضر شده رو بپیچید

بزارید توی یخچال سه چهار ساعت بمونه

اگه عجله دارید به مدت 30 دقیقه در فریزر بگذارید.بعد از این مدت نانها سفت شده و به راحتی برش میخورند

با چاقو رولت ها رو برش بزنید من دو سانت دو سانت برش زدم

بهتره چاقو برای برش اره ای باشه تا راحتتر برش بخوره

داخل ظرف سرو  بچینید و با برش های خیارشو و گوجه یا سس سفید و قرمز تزیین کنید

نوش جان

اینا رو هم برای مهمونام درست کردم از روز قبل سلفون کشیدم و یخچال گذاشتم

طرز تهیه رولت کالباس با نان تست
طرز تهیه رولت کالباس با نان تست
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *