طرز تهیه دمپختک باقالا و گوجه؛ غذای سنتی ایرانی
کلیدواژه ها:#1host2u.ir، #آشپزی_ایرانی، #ایران، #ایرانی، #باقالا، #باقالی، #دمپختک، #زردچوبه، #زعفران، #گوجه_فرنگی
، غذاهای اصیل ایراندمپختک یک غذای سنتی ایرانی است که پایه آن برنج است و در نقاط مختلف با توجه به ذائقه آن منطقه با تفاوتهای کوچکی پخته میشود. رایجترین نوع دمپختک ، دمپختک گوجه است.طرز تهیه دمپختک گوجه:مواد لازم: پیاز ، روغن ، گوجه فرنگی خرد شده ، برنج ، رب و نمک و فلفلطرز تهیه: پیاز را خورد کرده و در روغن داغ و در یک قابلمه مناسب سرخ کنید ادویه دلخواه خود را به آن را اضافه کنید ، پس از سرخ شدن پیاز گوجه و کمی رب را به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. و حالا برنجی را که از قبل خیس کردید آب اضافی آن را گرفته و به سٔس اضافه کنید بطوری که برنج به اندازه تقریباً یک سانتیمتر زیر سٔس باشد و در صورت کم بودن آب کمی آب اضافه کنید. برنج را ۱۰ دقیقه بگذارید در سٔس بجوشد و پس از آن که سٔس جذب برنج شد ، برنج را از اطراف جمع کرده و شبیه یک تپه کوچک در وسط دیگ جمع کنید و برنج را به مدت نیم ساعت دم دهید.طرز تهیه دمپختک باقالا (باقالی(مواد اولیه:لپه باقالای زرد یك پیمانهبرنج دو پیمانهزعفران دم كرده نصف پیمانهپیاز یك عددآب ، زردچوبه ، روغن و نمك به میزان لازمكره 50 گرمطرز تهیه:ابتدا برنج را شسته و خیس میكنیم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده دقیقه میپزیم. سپس پیاز را ریز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ میكنیم باقالا را آبكش كرده و با برنج داخل قابلمه یا (پلوپز) میریزیم. پیاز سرخ شده ، روغن ، نمك و كره را درون قابلمه برنج ریخته وقتی آب برنج به جوش آمد زعفران دم كرده را درون آن میریزیم و هنگامی كه آب برنج تمام شد دمكنی را گذاشته و زیر گاز را كم میكنیم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا برای دم كشیدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقیقه وقت لازم است. ایرانی ، غذاهای اصیل ایراندمپختک یک غذای سنتی ایرانی است که پایه آن برنج است و در نقاط مختلف با توجه به ذائقه آن منطقه با تفاوتهای کوچکی پخته میشود. رایجترین نوع دمپختک ، دمپختک گوجه است.طرز تهیه دمپختک گوجه:مواد لازم: پیاز ، روغن ، گوجه فرنگی خرد شده ، برنج ، رب و نمک و فلفلطرز تهیه: پیاز را خورد کرده و در روغن داغ و در یک قابلمه مناسب سرخ کنید ادویه دلخواه خود را به آن را اضافه کنید ، پس از سرخ شدن پیاز گوجه و کمی رب را به آن اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید. و حالا برنجی را که از قبل خیس کردید آب اضافی آن را گرفته و به سٔس اضافه کنید بطوری که برنج به اندازه تقریباً یک سانتیمتر زیر سٔس باشد و در صورت کم بودن آب کمی آب اضافه کنید. برنج را ۱۰ دقیقه بگذارید در سٔس بجوشد و پس از آن که سٔس جذب برنج شد ، برنج را از اطراف جمع کرده و شبیه یک تپه کوچک در وسط دیگ جمع کنید و برنج را به مدت نیم ساعت دم دهید.طرز تهیه دمپختک باقالا (باقالی(مواد اولیه:لپه باقالای زرد یك پیمانهبرنج دو پیمانهزعفران دم كرده نصف پیمانهپیاز یك عددآب ، زردچوبه ، روغن و نمك به میزان لازمكره 50 گرمطرز تهیه:ابتدا برنج را شسته و خیس میكنیم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده دقیقه میپزیم. سپس پیاز را ریز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ میكنیم باقالا را آبكش كرده و با برنج داخل قابلمه یا (پلوپز) میریزیم. پیاز سرخ شده ، روغن ، نمك و كره را درون قابلمه برنج ریخته وقتی آب برنج به جوش آمد زعفران دم كرده را درون آن میریزیم و هنگامی كه آب برنج تمام شد دمكنی را گذاشته و زیر گاز را كم میكنیم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا برای دم كشیدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقیقه وقت لازم است. ——…
ادامه در منبع لینک »
طرز تهیه دمی باقلا با رب
پیوندابدی © پارسید ویرایش: (2.1) 2015 طراجی از رایان تک ایرانیان آراساس
مشاهده نسخه کامل : دمی باقلا (دمپختک )
یوتاب گلچینی از بهترین ها
کلیه حقوق مادی ومعنوی مطالب متعلق به وب سایت یوتاب دات کام می باشد و کپی برداری از آن ممنوع است!9