یوتاب گلچینی از بهترین ها
کلیه حقوق مادی ومعنوی مطالب متعلق به وب سایت یوتاب دات کام می باشد و کپی برداری از آن ممنوع است!
دمپختک یکی از انواع غذا های ایرانی است که با برنج و باقالا درست می شود. این غذا را می توانید برای جمع های خانوادگی خود تهیه کنید. دمپختک برای مهمانی ها و مجالس استفاده نمی شود. طرز تهیه دمپختک با روش اصلی را در این مطلب به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
دمپختک یک نوع غذای ساده و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد و کمتر کسی پیدا می شود که این غذا را دوست نداشته باشد. طرز تهیه دمپختک بسیار راحت و آسان است و شما می توانید نحوه طبخ دمپخت را در ادامه مطلب با بهترین روش یاد بگیرید.
برای تهیه دمپختک از باقلا و برنج و پیاز و ادویه استفاده می کنند. در این بخش از آموزش طرز تهیه انواع غذای ایرانی آرگا روش طبخ دمپختک را مشاهده خواهید کرد. دمپختک همانند استانبولی پلو طعم و مزه بی نظیری دارد.
لپه باقالای زرد : 2 پیمانه
زعفران دم کرده : در صورت تمایل به میزان لازم
زرد چوبه : 2 قاشق غذا خوری
پیاز : 2 عدد
کره : 100 گرم
برنج : 4 پیمانه
نمک و روغن : به میزان لازم
طرز تهیه دمی باقالی برای دو نفر
برنج را از چند ساعت قبل با مقداری آب خیس کنید. لپه باقالا را با مقداری آب به مدت 10 دقیقه بر روی حرارت گاز قرار دهید تا پخته شود سپس پیاز را رنده کنید و یا به صورت خلالی ریز کرده و به همراه زرد چوبه پیاز را به خوبی سرخ کنید و سپس باقالا های پخته شده را به پیاز اضافه کنید و آن ها را به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
در مرحله بعدی طرز تهیه دمپختک مقداری نمک به مواد دمپختک اضافه کنید و برنج را با 5 لیوان آب در درون پلو پز و یا قابلمه بریزید و مواد دمپختک را نیز به برنج اضافه کنید وقتی که آب برنج به دمای جوش رسید زعفران دم کرده و کره را به آن اضافه کنید.
بعد از این که آب برنج خشک شد درب قابلمه را به همراه دمکنی ببندید و زیر شعله گاز را کم کنید تا دمپختک به مدت 30 دقیقه به خوبی دم بکشد.
در طرز تهیه دمپختک پیاز های درون دمپختک را در صورت امکان با طرف ریز رنده به خوبی رنده کنید استفاده از زعفران در روش طبخ دمپختک به غذای شما عطر و طعم بهتری می دهد. بعد از اینکه دمپخت آماده شد می توانید آن را به همراه ماست مو سیر و دوغ و یا سالاد شیرازی و ترشی کلم قرمز و انواع ترشی میل کنید. برای آموزش پخت انواع پلو کلیک کنید.
منبع : آرگا
چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟
چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟
گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98
با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید
قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز
15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی
باسلام وتشکراز زحمات شما پرسش من درباره دمپختک است آیالپه ی باقلای زرد همان لپه ی معمولی نیست؟ باآرزوی روزگاری شادوبهروزی برای شما
سلام
خیلی ممنون از حضور و لطفتون
خیر لپه باقالا با لپه معمولی متفاوته لپه باقالا رو می تونید از سوپرمارکت ها تهیه کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
پلو, گیاهی | 2018-01-16 | By reza1360
No comments
میتوانید به جای باقلای تازه از یک پیمانه باقلای سبز خشک نیز استفاده کنید. در این صورت، باقالی را باید از قبل بخیسانید.
دمی شوید باقالی غذای بسیار ساده و خوش عطر و طعم است. این کتهی خوشمزه و آسان را شوید و پیاز و سیر عطر و طعم دار میشود و میتوانید آن را با مرغ، تن ماهی و هر پروتئینی که دوست داشتید میل نمایید.
طرز تهیه دمی شوید باقالی را میتوانید در ویدئوی زیر مشاهده فرمایید. نوش جان!
طرز تهیه دمی باقالی برای دو نفر
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه
نام
ایمیل
وبسایت
مرا از دیدگاههای پس از این با رایانامه آگاه کن.
مرا از نوشتههای تازه با رایانامه آگاه کن.
مالکیت حقوق معنی تمامی مطالب، تصاویر و ویدئوهای منتشر شده در اینجا متعلق به سایت «نوش جان» میباشد. کپی و یا بازنشر هرگونه محتوا بدون اجازهی کتبی از سایت نوش جان پیگرد قانونی خواهد داشت.
Food Blog Theme from NimbusPowered by WordPress
10