طرز تهیه دمپخت گوجه با لوبیا سبز

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دمپخت گوجه با لوبیا سبز
طرز تهیه دمپخت گوجه با لوبیا سبز

mlns=”http://www.w3.org/1999/xhtml”>

-هنری برای تمام اعضای خانواده

جستجو در سایت:

متاسفانه صفحه ای با مشخصات مورد نظر شما یافت نشد.

کپی برداری از مطالب این سایت تنها با ذکر منبع مجاز می باشد

طرز تهیه دمپخت گوجه با لوبیا سبز

دوره مقدماتی php

Powered By NewIDea

لوبیا پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است. لوبیا پلو به شکل های مختلفی طبخ می شود. جالب است بدانید لوبیا پلو را هم می شود با گوشت قرمز طبخ کرد و هم با گوشت سفید. در این مطلب متداول ترین روش تهیه لوبیا پلو را برای شما آموزش خواهیم داد. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر لوبیا پلو تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه لوبیا پلو در ادامه با همدوره همراه باشید.

برای شروع آشپزی پیاز و سیرها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک تابه تفت می دهیم تا نرم شوند. پس از اینکار گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

پس از اینکه رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کرد گوجه فرنگی ها را نگینی خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب مواد را تفت می دهیم تا آب مواد تبخیر شود. پس از اینکه آب مواد داخل تابه تبخیر شد رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

پس از اینکار لوبیا سبز را به اندازه مناسب خرد می کنیم و به همراه ۴ لیوان آب ، نمک و فلفل سیاه به دیگر مواد داخل تابه اضافه می کنیم. حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا مواد پخته شوند و آب موجود در تابه تبخیر شود. سپس مواد را کنار می گذاریم تا خنک شوند.

طرز تهیه دمپخت گوجه با لوبیا سبز

در زمانی که مشغول طبخ مایه لوبیا پلو هستیم می توانیم برنج را آماده کنیم. برنج را باید قبل از پخت بسته به نوع برنج بخیسانیم. حدود ۳۰ دقیقه زمان میانگین برای خیساندن برنج است. سپس برنج را به همراه چند لیوان آب و مقداری نمک در یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نرم شود.

وقتی برنج نرم شد ( به صورتی که اطراف برنج نرم باشد و مغز آن کمی سفت و خام باشد ) آنرا با آب ولرم آبکش می کنیم. حالا قابلمه ای مناسب انتخاب می کنیم و کمی روغن داخل قابلمه می ریزیم. برای ته دیگ می توانیم از نان لواش یا سیب زمینی استفاده کنیم.

پس از اینکار یک لایه برنج و یک لایه از مایه لوبیا پلو می ریزیم. به همین ترتیب تمام مواد را در قابلمه می ریزیم و در آخر مواد را کمی مخلوط می کنیم. یک پارچه تمیز یا دم کنی روی درب قابلمه قرار می دهیم و با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم تا غذا دم بکشد.

پس از اینکه لوبیا پلو دم کشید و آماده شد کمی روغن به آن می دهیم و خوب مخلوطش می کنیم سپس آنرا در دیس می کشیم. برای تزیین لوبیا پلو می توانیم مقداری از مایه لوبیا پلو را که در قسمت اول تهیه کردیم نگه داریم و استفاده کنیم.

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

استانبولی پلو یا لوبیا پلو جزو غذا های اصیل و سنتی ایران است که همراه با سالاد شیرازی و ماست و خیار، از دیرباز نزد ایرانیان غذایی محبوب و پرطرفدار بوده است. این غذا را به همراه گوشت، گوشت چرخ کرده، مرغ و سویا می توان تهیه نمود و به جای لوبیا سبز می توان از سیب زمینی بهره برد.

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

طرز تهیه دمپخت گوجه با لوبیا سبز

 

در این مطلب از سایت نماگرد قصد داریم نحوه پخت لوبیا پلو مجلسی و فوق العاده خوش مزه را به شما عزیزان آموزش دهیم و طبق روال پست های قبلی که در مورد دستور پخت خورشت های قورمه سبزی، قیمه، فسنجان، هویج، ریواس، و لوبیا سبز بود در این پست نیز از یک فیلم آموزشی استفاده کرده ایم که امیدواریم مورد توجه شما قرار بگیرد. با ما همراه باشید…

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز (لوبیا پلو) خوش رنگ و مجلسی + فیلم آموزشی

 

 

منبع: پاتوق من

گردآوری: سایت تفریحی نماگرد

 

آقا لطفا اصلاح کنید
سیب زمینی رو جا انداختید

درست شد. تشکر

دیدگاه

لطفا پاسخ را به عدد انگلیسی وارد کنید:


طرز تهیه دمپخت گوجه با لوبیا سبز
طرز تهیه دمپخت گوجه با لوبیا سبز
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *