طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

دوره مقدماتی php
طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر
طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ کرده نیز استفاده نمودیم.

 

مواد لازم :
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
برنج ۱ پیمانه پلوپز
لپه یک سوم پیمانه پلوپز
پیاز ۲ عدد
سبزی معطر ۱۵۰ گرم
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
بادمجان و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی
کشمش و زرشک اختیاری
نمک و فلفل و زردچوبه
آبلیمو یا آبغوره

طرز تهیه :
برای مواد داخل دلمه ها برنج و لپه رو جداگانه نیم پز می کنیم ، وقتی لپه نیم پز شد آبکش میکنیم تا نفخش بره
یکی از پیازها رو تفت میدیم و بهش گوشت رو اضافه میکنیم ، فلفل و زردچوبه میزنیم یک قاشق چایخوری بهش رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم
سبزی خورد شده و لپه و برنج نیم پز رو اضافه می کنیم
نمک و فلفلش رو میزون میکنیم و اگه دوست داشتیم زرشک و کشمش میزنیم
سبزیجاتمون رو از بالا دایره برش میدیم تا درش باشه ، توشون رو خالی می کنیم

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

دوره مقدماتی php

بادمجون ها رو تلخی بگیرین و اگه کامل پوستش رو برداشتین باید سرخش کنین اما اینجوری راه راه خوشگله و نیازی به سرخ کردن نیست
از مواد میانی توی سبزیجات پر میکنیم اما خیلی فشرده و پر نمیکنیم چون برنج کامل که میپزه قد میکشه و شکل دلممون خراب میشه

برای سسش پیاز رو سرخ می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم ، دو لیوان آب میریزیم و میذاریم قل که زد سبزیجات رو توش میچینیم و روی حرارت کم با در بسته میذاریم بپزه ، برای گوجه درب تابه باز باشه تا ترک نخوره

میتونیم توی فر هم با ۱۸۰ درجه بذاریم با در باز کمی تنوری میشه و خوشمزه

باید آبش کشیده بشه و کمی سس بمونه کافیه ، حدودا یک ساعتی طول میکشه
چند دقیقه آخر چاشنی دلخواه رو اضافه کنین ، برای سسش جای آب میتونین آب گوشت یا قلم بریزین که عالی میشه

سبزی دلمه : نعناع ، جعفری ، شوید ، ترخون
باز ترکیب مقدار مواد دسخت خودتونه و مطابق میلتون آماده کنین

چه خوشگلم شدند ، آدم گشنش می شه.
دلمه های لذیذمون آماده است با نون و سبزی خوردن سرو کنید.

در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , دلمه , غذای رژیمی

تعداد بازدید : 17192

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

دیدگاه :

ارائه کننده : تورج امین فر

طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : تهران ، بلوار مرزداران ، نبش ناهید ، ساختمان پارمیس ، طبقه چهارم ، واحد 16

تلگرام : گروه تلگرام آشپزخانه ها

اینستاگرام : صفحه اینستاگرام آشپزخانه ها

اعتبار : 375 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

تماس با ما

  • پروفایل تسلیت مادربزرگ
  • تلفن شرکت : 09356107101

    تلفن شرکت : 02144208871

    آدرس شرکت : تهران ، بلوار مرزداران ، نبش خیابان ناهید ، ساختمان پارمیس ، واحد 16

    آدرس کارخانه : تهران ، نرسیده به عوارضی تهران ساوه ، کوچه پارس فرغون

    اینستاگرام

    تلگرام

    دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ کرده نیز استفاده نمودیم.

     

    مواد لازم :
    گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
    برنج ۱ پیمانه پلوپز
    لپه یک سوم پیمانه پلوپز
    پیاز ۲ عدد
    سبزی معطر ۱۵۰ گرم
    سیر ۲ حبه
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
    بادمجان و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی
    کشمش و زرشک اختیاری
    نمک و فلفل و زردچوبه
    آبلیمو یا آبغوره

    طرز تهیه :
    برای مواد داخل دلمه ها برنج و لپه رو جداگانه نیم پز می کنیم ، وقتی لپه نیم پز شد آبکش میکنیم تا نفخش بره
    یکی از پیازها رو تفت میدیم و بهش گوشت رو اضافه میکنیم ، فلفل و زردچوبه میزنیم یک قاشق چایخوری بهش رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم
    سبزی خورد شده و لپه و برنج نیم پز رو اضافه می کنیم
    نمک و فلفلش رو میزون میکنیم و اگه دوست داشتیم زرشک و کشمش میزنیم
    سبزیجاتمون رو از بالا دایره برش میدیم تا درش باشه ، توشون رو خالی می کنیم

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    بادمجون ها رو تلخی بگیرین و اگه کامل پوستش رو برداشتین باید سرخش کنین اما اینجوری راه راه خوشگله و نیازی به سرخ کردن نیست
    از مواد میانی توی سبزیجات پر میکنیم اما خیلی فشرده و پر نمیکنیم چون برنج کامل که میپزه قد میکشه و شکل دلممون خراب میشه

    برای سسش پیاز رو سرخ می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم ، دو لیوان آب میریزیم و میذاریم قل که زد سبزیجات رو توش میچینیم و روی حرارت کم با در بسته میذاریم بپزه ، برای گوجه درب تابه باز باشه تا ترک نخوره

    میتونیم توی فر هم با ۱۸۰ درجه بذاریم با در باز کمی تنوری میشه و خوشمزه

    باید آبش کشیده بشه و کمی سس بمونه کافیه ، حدودا یک ساعتی طول میکشه
    چند دقیقه آخر چاشنی دلخواه رو اضافه کنین ، برای سسش جای آب میتونین آب گوشت یا قلم بریزین که عالی میشه

    سبزی دلمه : نعناع ، جعفری ، شوید ، ترخون
    باز ترکیب مقدار مواد دسخت خودتونه و مطابق میلتون آماده کنین

    چه خوشگلم شدند ، آدم گشنش می شه.
    دلمه های لذیذمون آماده است با نون و سبزی خوردن سرو کنید.

    در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

    دسته بندی : آموزش آشپزی , دلمه , غذای رژیمی

    تعداد بازدید : 17193

    نام :

    ایمیل :

    تلفن :

    وبسایت :

    دیدگاه :

    ارائه کننده : تورج امین فر

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

    وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

    آدرس محل : تهران ، بلوار مرزداران ، نبش ناهید ، ساختمان پارمیس ، طبقه چهارم ، واحد 16

    تلگرام : گروه تلگرام آشپزخانه ها

    اینستاگرام : صفحه اینستاگرام آشپزخانه ها

    اعتبار : 375 مطلب تایید شده

    آمار

    پربازدیدترین محصولات

    پرسش و پاسخ

    تماس با ما

  • روش ساختن شراب انگور قرمز
  • تلفن شرکت : 09356107101

    تلفن شرکت : 02144208871

    آدرس شرکت : تهران ، بلوار مرزداران ، نبش خیابان ناهید ، ساختمان پارمیس ، واحد 16

    آدرس کارخانه : تهران ، نرسیده به عوارضی تهران ساوه ، کوچه پارس فرغون

    اینستاگرام

    تلگرام

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    آرایش

    مدل مو

    مدل لباس

    در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه دلمه بادمجان را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

     دلمه بادمجان از انواع دلمه هایی می باشد که دارای اصالت آذری است و بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود. این نوع دلمه از نوعی بادمجان آمریکایی آماده می شود. مواد مورد استفاده در این دلمه نیز مشابه مواد دلمه برگ مو است. در این دلمه می توان از گوجه فرنگی رنده شده نیز استفاده کرد. با ما همراه باشید تا دو روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

    روش اول:

    دلمه بادمجان

    مواد لازم:بادمجان متوسط                                                        4 عددگوشت چرخکرده                                                     100 گرملپه                                                                نصف استکانبرنج                                                               نصف استکانپیاز بزرگ                                                                  1 عددسیر                                                                        2 حبهسبزی دلمه                                                           200 گرمگوجه فرنگی رنده شده                                                4 عددنمک، فلفل، ادویه و زردچوبه                                به میزان لازم طرز تهیه:لپه را جداگانه با کمی آب می پزیم. وقتی لپه ها نرم و نیم پز شدند، آبکش کرده و کنار می گذاریم.برنج را که از قبل خیسانده ایم را می توانیم به دو روش آماده کنیم. اول در مقداری آب که در حال جوش است می ریزیم و بعد از 5 دقیقه آبکش کرده و کنار می گذاریم و یا این که با مقداری آب به صورت کته می گذاریم جوش بخورد، وقتی برنج ها نرم شد و آب آن کشیده شد کنار می گذاریم. دقت کنید مقدار آب طوری باشد که وقتی آب برنج کشیده شد، برنج ها خمیر نشوند. پیاز خرد شده یا رنده شده را با مقداری روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز به رنگ طلایی درآمد، گوشت چرخکرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را افزوده و هم می زنیم. سبزی دلمه ی ریز شده را به گوشت اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. حال لپه و برنج آبکش شده را به مخلوط اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، در این مرحله می توانید در صورت تمایل 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی و یا 2 عدد گوجه رنده شده را به مواد اضافه کنید. بعد از 1 الی 2 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم و می گذاریم مواد سرد شوند. بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم، سپس سر آن را با کارد جدا می کنیم و کنار می گذاریم تا به عنوان سرپوش از آن استفاده کنیم. داخل بادمجان را با یک قاشق بلند طوری خالی می کنیم که دیواره ها سوراخ نشوند. حال مواد آماده شده را به آرامی داخل بادمجان ریخته و در آن را محکم می گذاریم و کنار می گذاریم. در یک ظرف مناسب یک عدد پیاز با کمی روغن تفت می دهیم، وقتی پیازها طلایی شد مقداری زردچوبه، فلفل و ادویه اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن افزوده و می گذاریم سرخ و غلیظ شود. بعد دو لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم تا به صورت سس غلیظ درآید. حالا بادمجان ها را با احتیاط داخل قابلمه می چنیم . حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد. دقت کنید دلمه ها حین پخت له نشوند. نکات مهم سبزی دلمه عبارتند از: تره، جعفری، ترخان، شوید، نعناع، مرزه و کمی پیازچه. سبزی دلمه را می توانید به صورت خشک نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که نباید مقدار ترخان زیاد باشد زیرا مزه دلمه تلخ می شود.به کار بردن حبوبات در این دلمه کاملا سلیقه ایست، مثلا می توان به جای لپه از عدس استفاده کنیم. همچنین می توانیم در این نوع از دلمه، از لوبیایی چشم بلبلی نیز استفاده کنیم. (امتحان کنید، خوشمزه می شود)در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را بعد از این که داخلشان را خالی کردید در ماهی تابه با کمی روغن سرخ کرده و بعد از سرد شدن با مواد پر کنید.مدت زمان برای پخت دلمه بادمجان یک ساعت است، چنانچه بادمجان تازه باشد این زمان به نصف کاهش می یابد. در طول زمان پخت یکی دوبار در ظرف را بردارید و با قاشق کمی از سس را روی بادمجان ها بریزید تا دلمه ها خشک نشوند.

     

    روش دوم:

    طرز تهیه دلمه بادمجان

    برای 3 نفر زمان آماده سازی :  30 دقیقه زمان پخت : 45 دقیقه مواد لازم:بادمجان  دلمه ای: 3 عدد گوجه فرنگی: 2 عدد فلفل کبابی: 1 عدد قارچ: 7 عدد پاستای برنجی: 1 پیمانه سس گوجه فرنگی: 4 قاشق غذا خوری ریحان تازه: 7 ساقه پودر سیر ،آویشن ، نمک ، فلفل و روغن زیتون  به مقدار دلخواه دستور تهیه : ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود  فلفل کبابی را داخل فر می گذاریم تا کبابی شود، سپس بادمجانها را با پوست شسته و از بخش بالایی آنرا برش می زنیم  با کمک چاقوی کوچک و قاشق داخل بادمجانها را کمی خالی می کنیم،  داخل بادمجانها را نمک زده و می گذاریم چند دقیقه بصورت برعکس بمانند، بادمجانهای خرد شده را ریزتر خرد کرده و پاستا ها را آبکش می کنیم ( از دیگر پاستا های ریز فرمی هم می توانید استفاده کنید ) داخل و بیرون بادمجانهای برعکس  شده را بخوبی روغن می مالیم و در یک ظرف فر، داخل فر قرار می دهیم تا در حدود 20 دقیقه کاملا برشته شوند، در این زمان گوجه ها را خرد می کنیم.  داخل یک تابه که گرم شده است سس گوجه فرنگی، پودرسیر و آویشن را میریزیم و هم می زنیم و کمی روغن اضافه می کنیم و 1 دقیقه تفت می دهیم، گوجه فرنگی های خرد شده و  نمک را اضافه کرده و هم می زنیم، قارچ ها، ریحان و فلفل کبابی را خرد کرده و اضافه می کنیم، پاستا های آبکش شده را هم  اضافه کرده و  میزان چاشنی را مزه می کنیم ، حرارت را کم می کنیم، بادمجانها را از فر در آورده و با مخلوط سبزیجات و پاستا داخل آنرا پر می کنیم  و دوباره برای مدت  10 دقیقه در فر می گذاریم و در آخر آنرا با مقداری ریحان تازه  سرو می کنیم . 

    امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    نـوش جان

    آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    آرایش

    مدل مو

    مدل لباس

    در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه دلمه بادمجان را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

     دلمه بادمجان از انواع دلمه هایی می باشد که دارای اصالت آذری است و بیشتر در فصل تابستان تهیه می شود. این نوع دلمه از نوعی بادمجان آمریکایی آماده می شود. مواد مورد استفاده در این دلمه نیز مشابه مواد دلمه برگ مو است. در این دلمه می توان از گوجه فرنگی رنده شده نیز استفاده کرد. با ما همراه باشید تا دو روش تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

    روش اول:

    دلمه بادمجان

    مواد لازم:بادمجان متوسط                                                        4 عددگوشت چرخکرده                                                     100 گرملپه                                                                نصف استکانبرنج                                                               نصف استکانپیاز بزرگ                                                                  1 عددسیر                                                                        2 حبهسبزی دلمه                                                           200 گرمگوجه فرنگی رنده شده                                                4 عددنمک، فلفل، ادویه و زردچوبه                                به میزان لازم طرز تهیه:لپه را جداگانه با کمی آب می پزیم. وقتی لپه ها نرم و نیم پز شدند، آبکش کرده و کنار می گذاریم.برنج را که از قبل خیسانده ایم را می توانیم به دو روش آماده کنیم. اول در مقداری آب که در حال جوش است می ریزیم و بعد از 5 دقیقه آبکش کرده و کنار می گذاریم و یا این که با مقداری آب به صورت کته می گذاریم جوش بخورد، وقتی برنج ها نرم شد و آب آن کشیده شد کنار می گذاریم. دقت کنید مقدار آب طوری باشد که وقتی آب برنج کشیده شد، برنج ها خمیر نشوند. پیاز خرد شده یا رنده شده را با مقداری روغن تفت می دهیم. وقتی پیاز به رنگ طلایی درآمد، گوشت چرخکرده را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه را افزوده و هم می زنیم. سبزی دلمه ی ریز شده را به گوشت اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. حال لپه و برنج آبکش شده را به مخلوط اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، در این مرحله می توانید در صورت تمایل 2 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی و یا 2 عدد گوجه رنده شده را به مواد اضافه کنید. بعد از 1 الی 2 دقیقه حرارت را خاموش می کنیم و می گذاریم مواد سرد شوند. بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم، سپس سر آن را با کارد جدا می کنیم و کنار می گذاریم تا به عنوان سرپوش از آن استفاده کنیم. داخل بادمجان را با یک قاشق بلند طوری خالی می کنیم که دیواره ها سوراخ نشوند. حال مواد آماده شده را به آرامی داخل بادمجان ریخته و در آن را محکم می گذاریم و کنار می گذاریم. در یک ظرف مناسب یک عدد پیاز با کمی روغن تفت می دهیم، وقتی پیازها طلایی شد مقداری زردچوبه، فلفل و ادویه اضافه می کنیم. بعد از کمی تفت یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به آن افزوده و می گذاریم سرخ و غلیظ شود. بعد دو لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت ملایم تا به صورت سس غلیظ درآید. حالا بادمجان ها را با احتیاط داخل قابلمه می چنیم . حرارت زیر قابلمه باید ملایم باشد. دقت کنید دلمه ها حین پخت له نشوند. نکات مهم سبزی دلمه عبارتند از: تره، جعفری، ترخان، شوید، نعناع، مرزه و کمی پیازچه. سبزی دلمه را می توانید به صورت خشک نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید که نباید مقدار ترخان زیاد باشد زیرا مزه دلمه تلخ می شود.به کار بردن حبوبات در این دلمه کاملا سلیقه ایست، مثلا می توان به جای لپه از عدس استفاده کنیم. همچنین می توانیم در این نوع از دلمه، از لوبیایی چشم بلبلی نیز استفاده کنیم. (امتحان کنید، خوشمزه می شود)در صورت تمایل می توانید بادمجان ها را بعد از این که داخلشان را خالی کردید در ماهی تابه با کمی روغن سرخ کرده و بعد از سرد شدن با مواد پر کنید.مدت زمان برای پخت دلمه بادمجان یک ساعت است، چنانچه بادمجان تازه باشد این زمان به نصف کاهش می یابد. در طول زمان پخت یکی دوبار در ظرف را بردارید و با قاشق کمی از سس را روی بادمجان ها بریزید تا دلمه ها خشک نشوند.

     

    روش دوم:

    طرز تهیه دلمه بادمجان

    برای 3 نفر زمان آماده سازی :  30 دقیقه زمان پخت : 45 دقیقه مواد لازم:بادمجان  دلمه ای: 3 عدد گوجه فرنگی: 2 عدد فلفل کبابی: 1 عدد قارچ: 7 عدد پاستای برنجی: 1 پیمانه سس گوجه فرنگی: 4 قاشق غذا خوری ریحان تازه: 7 ساقه پودر سیر ،آویشن ، نمک ، فلفل و روغن زیتون  به مقدار دلخواه دستور تهیه : ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود  فلفل کبابی را داخل فر می گذاریم تا کبابی شود، سپس بادمجانها را با پوست شسته و از بخش بالایی آنرا برش می زنیم  با کمک چاقوی کوچک و قاشق داخل بادمجانها را کمی خالی می کنیم،  داخل بادمجانها را نمک زده و می گذاریم چند دقیقه بصورت برعکس بمانند، بادمجانهای خرد شده را ریزتر خرد کرده و پاستا ها را آبکش می کنیم ( از دیگر پاستا های ریز فرمی هم می توانید استفاده کنید ) داخل و بیرون بادمجانهای برعکس  شده را بخوبی روغن می مالیم و در یک ظرف فر، داخل فر قرار می دهیم تا در حدود 20 دقیقه کاملا برشته شوند، در این زمان گوجه ها را خرد می کنیم.  داخل یک تابه که گرم شده است سس گوجه فرنگی، پودرسیر و آویشن را میریزیم و هم می زنیم و کمی روغن اضافه می کنیم و 1 دقیقه تفت می دهیم، گوجه فرنگی های خرد شده و  نمک را اضافه کرده و هم می زنیم، قارچ ها، ریحان و فلفل کبابی را خرد کرده و اضافه می کنیم، پاستا های آبکش شده را هم  اضافه کرده و  میزان چاشنی را مزه می کنیم ، حرارت را کم می کنیم، بادمجانها را از فر در آورده و با مخلوط سبزیجات و پاستا داخل آنرا پر می کنیم  و دوباره برای مدت  10 دقیقه در فر می گذاریم و در آخر آنرا با مقداری ریحان تازه  سرو می کنیم . 

    امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    نـوش جان

    آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

    من از دو نوع سبزیجات در تهیه دلمه استقاده کردم، فلفل دامه ای و بادمجان….. دلمه این سبزیجات سبیار لذیذ است.



    ${Body}

    آدرس : تهران

    تلفن: ——-

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    فکس : —-

    پست الکترونیک : info@bamacook.com

    من از دو نوع سبزیجات در تهیه دلمه استقاده کردم، فلفل دامه ای و بادمجان….. دلمه این سبزیجات سبیار لذیذ است.



    ${Body}

    آدرس : تهران

    تلفن: ——-

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    فکس : —-

    پست الکترونیک : info@bamacook.com

    دلمه بادمجان

    دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. مواد اصلی این غذای خوشمزه بادمجان ، گوشت چرخ کرده ، برنج ، سبزی دلمه و پیاز هستند.

    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر دلمه بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری دلمه بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه بادمجان با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    دستور پخت

    ابتدا لپه را از شب قبل یا ۶ ساعت قبل از پخت در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم تا خیس بخورد و در فاصله زمانی ۲ ساعت ۲ الی ۳ بار آب آن را بیرون می ریزیم و مجددا آب داخل کاسه می ریزیم،این کار باعث از بین رفتن نفخ و پخت زودتر لپه ها می شود

    سپس لپه را آبکشی می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا پخته شود.آنوقت پوست بادمجان ها را می گیریم و می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا خشک شوند و یا با یک دستمال آنها را خشک می کنیم و کنار می گذاریم.

    در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم کمی نمک و درب آن را می گذاریم تا جوش بیاید برنج را می شورییم و آب آن را بیرون می ریزیم و در آب جوش می ریزیم و صبر می کنیم بعد از ۵ دقیقه یک دانه از برنج را زیر دندان می گیریم اگر اطراف ان کاملا نرم و پخته بود

    ولی مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم. دو عدد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و ۲ حبه از سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم

    و کمی که داغ شد پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا نرم شوند و آن وقت گوشت چرخ کرده را می افزاییم و کمی نمک،فلفل روی گوشت می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و آنگاه رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم

    و به قابلمه لپه سر می زنیم و کمی از آن را بر می داریم و لای دندان امتحان می کنیم( همین که لپه ها نیم پز و کمی نرم شوند کافی است) اگر نیم پز بود زیر شعله را خاموش می کنیم و لپه ها را آبکش می کنیم و زمانیکه آب آن رفت به همراه سبزی دلمه به مواد داخل تابه می افزاییم

    و مخلوط می کنیم و مدام هم می زنیم و حرارت را متوسط می کنیم تا سبزی آب آب نیندازد.پس از اینکه رنگ سبزی تغییر کرد درب تابه را می گذاریم تا داخل تابه بخار بپیچد و سپس درب تابه را بر می داریم وبرنج را اضافه می کنیم

    و مجددا مواد را مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا اگر آب اضافی در مواد هست کاملا تبخیر شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا مواد خنک شوند. داخل بادمجان ها را برش عمودی می زنیم و داخل آن ها را خالی می کنیم

    فقط باید دقت کنیم تا به دیواره های بادمجان ها آسیب وارد نکنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و کمی که روغن داغ شد باد مجان ها را به همان صورت درسته در روغن سرخ می کنیم هر دو طرف آن ها که سرخ شد در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.

    سیر و پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ(بادمجان ها در این تابه می خواهیم بچینیم)کمی روغن می ریزیم و داغ که شد پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند

    و گوجه فرنگی ها را می شوییم و خرد می کنیم و به پیاز و سیر اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوجه فرنگی ها کمی نرم شوند و سپس ۲ لیوان آب و کمی نمک،فلفل روی مواد سس می پاشیم و صبر می کنیم تا سس با حرارت بالا کمی غلیظ شود و سپس حرارت را متوسط می کنیم

    و داخل بادمجان ها را از مواد داخل تابه پر می کنیم و در تابه سس بادمجان های پر شده را می چینیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بادمجان ها با سس طعم دار شوند. دلمه بادمجان های آماده شده را با سس غلیظ و خوش طعم نوش جان کنید.

    تصویر از yasamannbanooo

    همچنین ببینید

    دلمه بادمجان

    دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه های پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که در مناطق مختلف کشور با روش های متفاوتی طبخ می شود. مواد اصلی این غذای خوشمزه بادمجان ، گوشت چرخ کرده ، برنج ، سبزی دلمه و پیاز هستند.

    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر دلمه بادمجان تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری دلمه بادمجان تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه دلمه بادمجان با پارسی دی همراه باشید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    دستور پخت

    ابتدا لپه را از شب قبل یا ۶ ساعت قبل از پخت در کاسه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم تا خیس بخورد و در فاصله زمانی ۲ ساعت ۲ الی ۳ بار آب آن را بیرون می ریزیم و مجددا آب داخل کاسه می ریزیم،این کار باعث از بین رفتن نفخ و پخت زودتر لپه ها می شود

    سپس لپه را آبکشی می کنیم و در قابلمه ای می ریزیم و روی آن آب می گیریم و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا پخته شود.آنوقت پوست بادمجان ها را می گیریم و می شوییم و در آبکشی قرار می دهیم تا خشک شوند و یا با یک دستمال آنها را خشک می کنیم و کنار می گذاریم.

    در قابلمه ای کوچک آب می ریزیم کمی نمک و درب آن را می گذاریم تا جوش بیاید برنج را می شورییم و آب آن را بیرون می ریزیم و در آب جوش می ریزیم و صبر می کنیم بعد از ۵ دقیقه یک دانه از برنج را زیر دندان می گیریم اگر اطراف ان کاملا نرم و پخته بود

    ولی مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم. دو عدد پیاز را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و ۲ حبه از سیر را نیز پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم

    و کمی که داغ شد پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا نرم شوند و آن وقت گوشت چرخ کرده را می افزاییم و کمی نمک،فلفل روی گوشت می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند و آنگاه رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم

    و به قابلمه لپه سر می زنیم و کمی از آن را بر می داریم و لای دندان امتحان می کنیم( همین که لپه ها نیم پز و کمی نرم شوند کافی است) اگر نیم پز بود زیر شعله را خاموش می کنیم و لپه ها را آبکش می کنیم و زمانیکه آب آن رفت به همراه سبزی دلمه به مواد داخل تابه می افزاییم

    و مخلوط می کنیم و مدام هم می زنیم و حرارت را متوسط می کنیم تا سبزی آب آب نیندازد.پس از اینکه رنگ سبزی تغییر کرد درب تابه را می گذاریم تا داخل تابه بخار بپیچد و سپس درب تابه را بر می داریم وبرنج را اضافه می کنیم

    و مجددا مواد را مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا اگر آب اضافی در مواد هست کاملا تبخیر شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا مواد خنک شوند. داخل بادمجان ها را برش عمودی می زنیم و داخل آن ها را خالی می کنیم

    فقط باید دقت کنیم تا به دیواره های بادمجان ها آسیب وارد نکنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و کمی که روغن داغ شد باد مجان ها را به همان صورت درسته در روغن سرخ می کنیم هر دو طرف آن ها که سرخ شد در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.

    سیر و پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و در تابه ای بزرگ(بادمجان ها در این تابه می خواهیم بچینیم)کمی روغن می ریزیم و داغ که شد پیاز و سیر را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند

    و گوجه فرنگی ها را می شوییم و خرد می کنیم و به پیاز و سیر اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا گوجه فرنگی ها کمی نرم شوند و سپس ۲ لیوان آب و کمی نمک،فلفل روی مواد سس می پاشیم و صبر می کنیم تا سس با حرارت بالا کمی غلیظ شود و سپس حرارت را متوسط می کنیم

    و داخل بادمجان ها را از مواد داخل تابه پر می کنیم و در تابه سس بادمجان های پر شده را می چینیم و درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بادمجان ها با سس طعم دار شوند. دلمه بادمجان های آماده شده را با سس غلیظ و خوش طعم نوش جان کنید.

    تصویر از yasamannbanooo

    همچنین ببینید

    دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. ولی این دلمه…

    دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. ولی این دلمه ای که امروز آموزش میدم یک غذای کامله و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان کنید دیگه جای غذای دیگه ای رو نخواهید داشت.

    دلمه

    مواد لازم برای تهیه دلمه

    برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش رو تهیه کنید. مواد میانی این دلمه رو هم میتونید به روش مواد دلمه کلم برگ مجلسی که در این مطلب آموزش دادم تهیه کنید. به این صورت که ابتدا برنج رو با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید. لپه رو هم بپزید. پیاز ها رو خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید. بعد هم گوشت رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلفل رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. مایه گوشت رو به برنج و لپه اضافه کنید و با سبزی ها کاملا مخلوط کنید.

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    طرز تهیه دلمه

    سپس داخل بادمجانها ، فلفل ، گوجه رو کمی خالی کنید. سرشون رو هم به عنوان درپوش نگه دارید. من بادمجان ها رو راه راه پوست کندم شما اگر نخواستید میتونید با پوست بگذارید. از مواد میانی داخل بادمجانها و فلفل ها و گوجه ها بریزید. به طوری که حدود یک بند انگشت از سرشون خالی بمونه. چون برنج ها میپزه و حجمشون زیاد میشه. اگه از مواد پر باشه بعد از پختن، مواد بیرون میریزه. مواد رو کمی فشار بدید تا مرتب شه.

    بادمجانها راه راه رو قبل از ریختن در سس کمی در روغن تفت میدهم با همون موادی که داخلش است ولی اگه با پوست کامل باشه احتیاج به سرخ کردن نیست .

    4 قاشق رب گوجه رو در مفداری روغن کمی تفت بدهید و بهش نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید. بعد هم 2 لیوان آب روش بریزید. مقداری از سس را هم در ظرف کوچکتری برای گوجه ها بر میداریم. بادمجان ها و فلفل ها رو در ظرف حاوی سس که روی حرارت هست به آرومی می چینیم.هر از گاهی با قاشق کمی از سس رو روی دلمه ها میریزیم.تا کاملا دلمه پخته شود فقط خیلی مراقب باشید شعله زیاد نباشه با حرارت ملایم حدودانیم ساعت .دیگه پختش دست خودتونه ببینید که پخته فقط له نشه ..

    گوجه ها را چون زودتر میپزند و ممکنه وا برن در ظرفی جدا گانه به صورتی که بالا گفتم تهیه میکنیم.

    بعد از حدود یک ربع بیشتر یا کمتر باحرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.
    دلمه شما آماده اس و میتونید سرو کنید. نوش جان

    دلمه بادمجون

    نویسنده این مطلب : خانوم سوسن محمد هاشم عزیز

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    سلام خسته نباشید من دلمه بادمجون رو درست کردم وای اصلا خوشمزه نبود خوب شد شوهرم خونه نبود

    برنج دلمه چ برنجی باشه آش یا پلو؟؟؟

    ممنون سوسن خانم
    فقط منظورتون از سبزی دلمه شوید و مرزه و تره است؟

    بادمجون‌ها لازم نیست قبلا تلخی‌شون گرفته بشه؟

    ممنونم بخاطر توضیحتون.فقط مواد داخلش خورده میشه؟

    سبزى دلمه از چه سبزى هايي تشكيل شده

    عالی بود مرسی :yahoo:

    من امشب میخوام واسه همسرعزیزم این غذارودرست کنم ممنون ازکمکتون

    با سلام خدمت دوستان
    طرز تهیه غذا و آشپزی و شیوه گام به گام و همچنین عکس ها بسیار عالی و کامل و کاربردی می باشد. از همه دوستان متشکرم

    :yahoo:

    عزیزممم

    من نمی تونم داخل بادمجان را خالی کنم یه روش ساده یاد دهید باتشکر

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    وای چقده قشنگه معلومه خوشمزه اس به به،مرسی :yahoo:

    :yahoo:

    سلام خسته نباشید
    ببخشید من ی سوال داشتم خواستم ببینم دلمه نیاز به شیرین کردن نداره؟

    وای خیلی عالیه من همیشه دنبال این بودم که مواد اولیه به چه مقدار بریزم :rose: ممنون عزیزممممم خیلی خوشمزه به نظر میاد من عاشق دلمه بادمجانم خیلییییی

    وای چه خوش اب و رنگ و عالیییی

    عزیزم خودت که کدبانویی ممنون :rose: :heart:

    مررررررررررررسی سوسن جون عزیز عالی بود :bye: :heart: :rose:

    خواهش میکنم مارا جان لطف داری :rose:

    قيافش كه واقعا اشتها بر :yahoo: انگيزه.مرسي

    قربونت سمیه جان :heart:

  • درمان ورم معده نوزاد
  • سلام
    من اصلا دلمه دوست ندارم :unsure:
    اما این تصویر خیلییی هوس برانگیزه :yes:
    ممنونم از شما :rose:

    سلام ممنون از شما با اینکه این دلمه را دوست نداشتید ولی شکل ظاهریش را پسندیدید 🙂 :rose:

    خوچمزه :encourag: :encourag:

    :rose: ممنون

    سوسن خانم ممنون از دستورای خوبتون واییی واقعا خوشمزه است هوس کردم :yahoo:

    خواهش میکنم خوشحال مورد پسند قرار گرفته :rose: حتما درست کنید وکنار عزیزان نوش جان کنید :rose:

    عالیه منکه مامانم همیشه همینجوری درست میکنه خیلیم خوشمزس به بقیه پیشنهاد میکنم یکبارم شده امتحانش کنن البته موقع خوردنش مراقب انگشتاشون باشن :laugh

    خیلی ممنون احسنت به مامان شما سلامت باشن همیشه :rose: بله دوستان اگر امتحان کنند حتما از دلمه ها خوششان میاد :rose:

    دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. ولی این دلمه…

    دلمه هایی مثل دلمه برگ مو و دلمه کلم برگ رو معمولا در مهمانی ها به عنوان پیش غذا استفاده میکنن. البته اونقدری سیر کننده هستن که بشه اون ها رو به عنوان غذای اصلی استفاده کرد. ولی این دلمه ای که امروز آموزش میدم یک غذای کامله و حتی اگر برای پیش غذا نوش جان کنید دیگه جای غذای دیگه ای رو نخواهید داشت.

    دلمه

    مواد لازم برای تهیه دلمه

    برای تهیه دلمه ابتدا مواد میانیش رو تهیه کنید. مواد میانی این دلمه رو هم میتونید به روش مواد دلمه کلم برگ مجلسی که در این مطلب آموزش دادم تهیه کنید. به این صورت که ابتدا برنج رو با نصف پیمانه آب و مقداری نمک نیم پز کنید. لپه رو هم بپزید. پیاز ها رو خرد کنید و در ظرفی جدا گانه در روغن با کمی زردچوبه تفت بدهید. بعد هم گوشت رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد رب و نمک و فلفل رو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه از روی حرارت بردارید. مایه گوشت رو به برنج و لپه اضافه کنید و با سبزی ها کاملا مخلوط کنید.

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    طرز تهیه دلمه

    سپس داخل بادمجانها ، فلفل ، گوجه رو کمی خالی کنید. سرشون رو هم به عنوان درپوش نگه دارید. من بادمجان ها رو راه راه پوست کندم شما اگر نخواستید میتونید با پوست بگذارید. از مواد میانی داخل بادمجانها و فلفل ها و گوجه ها بریزید. به طوری که حدود یک بند انگشت از سرشون خالی بمونه. چون برنج ها میپزه و حجمشون زیاد میشه. اگه از مواد پر باشه بعد از پختن، مواد بیرون میریزه. مواد رو کمی فشار بدید تا مرتب شه.

    بادمجانها راه راه رو قبل از ریختن در سس کمی در روغن تفت میدهم با همون موادی که داخلش است ولی اگه با پوست کامل باشه احتیاج به سرخ کردن نیست .

    4 قاشق رب گوجه رو در مفداری روغن کمی تفت بدهید و بهش نمک و فلفل و آبلیمو اضافه کنید. بعد هم 2 لیوان آب روش بریزید. مقداری از سس را هم در ظرف کوچکتری برای گوجه ها بر میداریم. بادمجان ها و فلفل ها رو در ظرف حاوی سس که روی حرارت هست به آرومی می چینیم.هر از گاهی با قاشق کمی از سس رو روی دلمه ها میریزیم.تا کاملا دلمه پخته شود فقط خیلی مراقب باشید شعله زیاد نباشه با حرارت ملایم حدودانیم ساعت .دیگه پختش دست خودتونه ببینید که پخته فقط له نشه ..

    گوجه ها را چون زودتر میپزند و ممکنه وا برن در ظرفی جدا گانه به صورتی که بالا گفتم تهیه میکنیم.

    بعد از حدود یک ربع بیشتر یا کمتر باحرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.
    دلمه شما آماده اس و میتونید سرو کنید. نوش جان

    دلمه بادمجون

    نویسنده این مطلب : خانوم سوسن محمد هاشم عزیز

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    سلام خسته نباشید من دلمه بادمجون رو درست کردم وای اصلا خوشمزه نبود خوب شد شوهرم خونه نبود

    برنج دلمه چ برنجی باشه آش یا پلو؟؟؟

    ممنون سوسن خانم
    فقط منظورتون از سبزی دلمه شوید و مرزه و تره است؟

    بادمجون‌ها لازم نیست قبلا تلخی‌شون گرفته بشه؟

    ممنونم بخاطر توضیحتون.فقط مواد داخلش خورده میشه؟

    سبزى دلمه از چه سبزى هايي تشكيل شده

    عالی بود مرسی :yahoo:

    من امشب میخوام واسه همسرعزیزم این غذارودرست کنم ممنون ازکمکتون

    با سلام خدمت دوستان
    طرز تهیه غذا و آشپزی و شیوه گام به گام و همچنین عکس ها بسیار عالی و کامل و کاربردی می باشد. از همه دوستان متشکرم

    :yahoo:

    عزیزممم

    من نمی تونم داخل بادمجان را خالی کنم یه روش ساده یاد دهید باتشکر

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    وای چقده قشنگه معلومه خوشمزه اس به به،مرسی :yahoo:

    :yahoo:

    سلام خسته نباشید
    ببخشید من ی سوال داشتم خواستم ببینم دلمه نیاز به شیرین کردن نداره؟

    وای خیلی عالیه من همیشه دنبال این بودم که مواد اولیه به چه مقدار بریزم :rose: ممنون عزیزممممم خیلی خوشمزه به نظر میاد من عاشق دلمه بادمجانم خیلییییی

    وای چه خوش اب و رنگ و عالیییی

    عزیزم خودت که کدبانویی ممنون :rose: :heart:

    مررررررررررررسی سوسن جون عزیز عالی بود :bye: :heart: :rose:

    خواهش میکنم مارا جان لطف داری :rose:

    قيافش كه واقعا اشتها بر :yahoo: انگيزه.مرسي

    قربونت سمیه جان :heart:

  • پروفایل جدید عاشقانه همسرم
  • سلام
    من اصلا دلمه دوست ندارم :unsure:
    اما این تصویر خیلییی هوس برانگیزه :yes:
    ممنونم از شما :rose:

    سلام ممنون از شما با اینکه این دلمه را دوست نداشتید ولی شکل ظاهریش را پسندیدید 🙂 :rose:

    خوچمزه :encourag: :encourag:

    :rose: ممنون

    سوسن خانم ممنون از دستورای خوبتون واییی واقعا خوشمزه است هوس کردم :yahoo:

    خواهش میکنم خوشحال مورد پسند قرار گرفته :rose: حتما درست کنید وکنار عزیزان نوش جان کنید :rose:

    عالیه منکه مامانم همیشه همینجوری درست میکنه خیلیم خوشمزس به بقیه پیشنهاد میکنم یکبارم شده امتحانش کنن البته موقع خوردنش مراقب انگشتاشون باشن :laugh

    خیلی ممنون احسنت به مامان شما سلامت باشن همیشه :rose: بله دوستان اگر امتحان کنند حتما از دلمه ها خوششان میاد :rose:

    دلمه بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های آذربایجان شرقی و غربی می باشد. معمولا دلمه بادمجان به همراه دلمه هایی مثل دلمه گوجه فرنگی و دلمه فلفل دلمه ای سرو می شود.

    همچنین ببینید : طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی

    ابتدا باید لپه را به مدت حداقل دو ساعت در یک کاسه آب بخیسانیم تا نفخ آن گرفته شود ، پس از خیساندن لپه آنرا آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لپه ها بپزند.

    در مرحله بعدی برنج را می خیسانیم سپس در یک قابلمه مناسب مقداری آب و نمک می ریزیم ، پس از اینکه آب به جوش امد برنج را به قابلمه اضافه می کنیم. زمانی اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت بود آنها را با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    در این مرحله دو عدد از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیازها نرم و سبک شود سپس دو عدد از سیرها را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

    در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

    در این مرحله لپه ها را در صورتی که نرم و نیمپز شده باشند آبکشی می کنیم و به تابه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه سبزی دلمه را نیز خرد و به تابه اضافه می کنیم حرارت را کمی زیاد می کنیم و مواد را مداوم هم می زنیم تا سبزی آب نیندازد.

    پس از اینکه سبزی دلمه کمی سرخ شد و تغییر رنگ داد درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۵ دقیقه درون تابه بخار بپیچد سپس درب تابه را بر می داریم و برنج را که قبلا آبکش کرده بودیم اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.

    پس از اینکه برنج را با دیگر مواد مخلوط کردیم اجازه می دهیم آب درون تابه به طور کامل تبخیر شود سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در ادامه کلاهک بادمجان ها را با دقت جدا می کنیم سپس داخل بادمجان ها را خالی می کنیم.

    هنگام خالی کردن درون بادمجان ها مراقب باشید که به بدنه بادمجان ها صدمه ای وارد نشود. حالا بادمجان ها را مقداری روغن به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند و در زمان پخت دلمه ها ظاهرشان را حفظ کنند و له نشوند سپس روغن اضافی بادمجان ها را با دستمال حوله ای می گیریم.

    سیرها و پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد کرده و در یک قابلمه جادار تفت می دهیم تا کمی سبک شوند ، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوجه فرنگی ها نیز کمی سرخ شوند.

    حالا دو لیوان آب جوش به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس دلمه ها با حرارت بالا غلیظ شود. در حین اماده شدن سس مخلوط گوشت ، برنج و لپه را داخل بادمجان ها می ریزیم و بادمجان ها را داخل سس می چینیم.

    حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا دلمه ها به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم بپزند. در پایان دلمه های بادمجان را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سس گوجه فرنگی را روی دلمه ها می ریزیم.

    اگر به هر دلیلی نمی خواهید از گوشت در تهیه دلمه بادمجان استفاده کنید می توانید سبزیجات و حبوبات را جایگزین گوشت کنید. به طور مثال می توانید از قارچ سرخ شده به جای گوشت استفاده کنید. نکته دیگر اینکه اگر از گوشت استفاده نمی کنید می توانید از لپه و برنج بیشتری استفاده کنید.

    دلمه بادمجان یکی از انواع غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های آذربایجان شرقی و غربی می باشد. معمولا دلمه بادمجان به همراه دلمه هایی مثل دلمه گوجه فرنگی و دلمه فلفل دلمه ای سرو می شود.

    همچنین ببینید : طرز تهیه دلمه برگ مو تبریزی

    ابتدا باید لپه را به مدت حداقل دو ساعت در یک کاسه آب بخیسانیم تا نفخ آن گرفته شود ، پس از خیساندن لپه آنرا آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا لپه ها بپزند.

    در مرحله بعدی برنج را می خیسانیم سپس در یک قابلمه مناسب مقداری آب و نمک می ریزیم ، پس از اینکه آب به جوش امد برنج را به قابلمه اضافه می کنیم. زمانی اطراف دانه های برنج نرم و مغزشان سفت بود آنها را با آب سرد آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم.

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    در این مرحله دو عدد از پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیازها نرم و سبک شود سپس دو عدد از سیرها را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

    در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت می دهیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود.

    در این مرحله لپه ها را در صورتی که نرم و نیمپز شده باشند آبکشی می کنیم و به تابه حاوی گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. در ادامه سبزی دلمه را نیز خرد و به تابه اضافه می کنیم حرارت را کمی زیاد می کنیم و مواد را مداوم هم می زنیم تا سبزی آب نیندازد.

    پس از اینکه سبزی دلمه کمی سرخ شد و تغییر رنگ داد درب تابه را می گذاریم تا به مدت ۵ دقیقه درون تابه بخار بپیچد سپس درب تابه را بر می داریم و برنج را که قبلا آبکش کرده بودیم اضافه می کنیم و با دیگر مواد مخلوط می کنیم.

    پس از اینکه برنج را با دیگر مواد مخلوط کردیم اجازه می دهیم آب درون تابه به طور کامل تبخیر شود سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در ادامه کلاهک بادمجان ها را با دقت جدا می کنیم سپس داخل بادمجان ها را خالی می کنیم.

    هنگام خالی کردن درون بادمجان ها مراقب باشید که به بدنه بادمجان ها صدمه ای وارد نشود. حالا بادمجان ها را مقداری روغن به خوبی تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند و در زمان پخت دلمه ها ظاهرشان را حفظ کنند و له نشوند سپس روغن اضافی بادمجان ها را با دستمال حوله ای می گیریم.

    سیرها و پیاز باقیمانده را به صورت نگینی خرد کرده و در یک قابلمه جادار تفت می دهیم تا کمی سبک شوند ، سپس گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا گوجه فرنگی ها نیز کمی سرخ شوند.

    حالا دو لیوان آب جوش به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس دلمه ها با حرارت بالا غلیظ شود. در حین اماده شدن سس مخلوط گوشت ، برنج و لپه را داخل بادمجان ها می ریزیم و بادمجان ها را داخل سس می چینیم.

    حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا دلمه ها به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم بپزند. در پایان دلمه های بادمجان را در ظرف مورد نظرمان می چینیم و سس گوجه فرنگی را روی دلمه ها می ریزیم.

    اگر به هر دلیلی نمی خواهید از گوشت در تهیه دلمه بادمجان استفاده کنید می توانید سبزیجات و حبوبات را جایگزین گوشت کنید. به طور مثال می توانید از قارچ سرخ شده به جای گوشت استفاده کنید. نکته دیگر اینکه اگر از گوشت استفاده نمی کنید می توانید از لپه و برنج بیشتری استفاده کنید.

    باعلم – درمان جوش ، علائم بارداری، زایمان طبيعی ، جلوگیری اورژانسی ، انواع پیتزا ، مجله علمی آموزشی، مشاوره ازدواج ، دارونامه، علائم بیماری ها

    فهرست سرفصل ها

     

     

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :
    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

    پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.
    یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

    مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

    گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

    فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

    بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

     

    منبع : novinzi.com

    طرز تهیه کوفته زردآلو|طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

    طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز|”کوفته مرغ”|خواص و مضرات کدو

    طرز تهیه دلمه برگ مو|آموزش تصویری پیچیدن دلمه بسیار راحت و خوشمزه

    دستور پخت دلمه هویج|غذای جدید مجلسی|”دلمه هویج” با گوشت

    کوفته اسفناج,طرز تهیه کوفته اسفناج,انواع غذا با اسفناج

    کوفته شوید باقلا با گوشت چرخ کرده | انواع کوفته | فواید باقلا

    آدرس ایمیل شما نمایش داده نمیشود و محرمانه است

    Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    پستهای اخیر


    چطور از پوسیدگی دندان هایمان پیشگیری کنیم؟


    کاربردها و مزایای تشک کودک و نوجوان

    چرا استفاده از کرم ضد آفتاب لازم  و ضروری است؟

    راهنمای سفر به دبی با هواپیما – کدام شرکت هواپیمایی به دبی پرواز…


    تفاوت iminer با سایر شرکت های کلود ماینینگ

    تخفیف ویژه اجاره ماینر در جشنواره نوروزی برند iMiner

    همه چیز درباره انواع کود کشاورزی و کاربرد آن‌ها

    ویژگی های یک شرکت موفق + عوامل تعیین کننده در موفقیت شرکت

    کاور تشک خود را با این شیوه بشویید -آیا می‌توان محافظ تشک را شست؟

  • مدل رنگ موی مش سوزنی
  • افزایش امنیت ساختمان با بهترین تکنولوژی و برند دنیا

    خرید بلیط هواپیما برای تمام مقاصد داخلی و خارجی از تمام خطوط ریلی کشور با قیمت مناسب

    تیک بان سایت معتبر خرید اینترنتی بلیط هواپیما

    باعلم – درمان جوش ، علائم بارداری، زایمان طبيعی ، جلوگیری اورژانسی ، انواع پیتزا ، مجله علمی آموزشی، مشاوره ازدواج ، دارونامه، علائم بیماری ها

    فهرست سرفصل ها

     

     

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :
    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

    پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.
    یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

    مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

    گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

    فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

    بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

     

    منبع : novinzi.com

    طرز تهیه کوفته زردآلو|طرز تهیه کوفته زرشک و زردآلو

    طرز تهیه کوفته مرغ با کدو سبز|”کوفته مرغ”|خواص و مضرات کدو

    طرز تهیه دلمه برگ مو|آموزش تصویری پیچیدن دلمه بسیار راحت و خوشمزه

    دستور پخت دلمه هویج|غذای جدید مجلسی|”دلمه هویج” با گوشت

    کوفته اسفناج,طرز تهیه کوفته اسفناج,انواع غذا با اسفناج

    کوفته شوید باقلا با گوشت چرخ کرده | انواع کوفته | فواید باقلا

    آدرس ایمیل شما نمایش داده نمیشود و محرمانه است

    Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر

    پستهای اخیر


    چطور از پوسیدگی دندان هایمان پیشگیری کنیم؟


    کاربردها و مزایای تشک کودک و نوجوان

    چرا استفاده از کرم ضد آفتاب لازم  و ضروری است؟

    راهنمای سفر به دبی با هواپیما – کدام شرکت هواپیمایی به دبی پرواز…


    تفاوت iminer با سایر شرکت های کلود ماینینگ

    تخفیف ویژه اجاره ماینر در جشنواره نوروزی برند iMiner

    همه چیز درباره انواع کود کشاورزی و کاربرد آن‌ها

    ویژگی های یک شرکت موفق + عوامل تعیین کننده در موفقیت شرکت

    کاور تشک خود را با این شیوه بشویید -آیا می‌توان محافظ تشک را شست؟

  • عکس حیات درفیلم عشق حرف حالیش نمیشه
  • افزایش امنیت ساختمان با بهترین تکنولوژی و برند دنیا

    خرید بلیط هواپیما برای تمام مقاصد داخلی و خارجی از تمام خطوط ریلی کشور با قیمت مناسب

    تیک بان سایت معتبر خرید اینترنتی بلیط هواپیما

    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر
    طرز تهیه دلمه فلفل و بادمجان در فر
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *