تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

دوره مقدماتی php
تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای
تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

 

نیر اسحاقی

تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

دوره مقدماتی php

آشپز افتخاری

 

مواد لازم:

بادمجان دلمه‌ای : ۴ عدد

فلفل دلمه‌ای : ۴ عدد

گوشت چرخ‌کرده : ۲۰۰ گرم

لپه : به ازای هر دلمه یک و نیم قاشق سوپخوری

برنج : به ازای هر دلمه یک و نیم قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی : ۲ عدد (پوست گرفته شده و به شکل مکعبی خرد شده)

رب گوجه : ۱ ق س

پیاز سرخ شده : به مقدار لازم

روغن : ۳ ـ ۴ ق س

نمک، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم (زردچوبه خیلی کم درنظر بگیرید)

 

طرز تهیه :

* لپه رو میذاریم با آب و کمی نمک بپزه (چون به همه مواد می‌خوایم نمک اضافه کنیم پس در اضافه کردن نمک باید احتیاط کنیم).

* برنج رو هم آبکش می‌کنیم(می تونیم بصورت کته هم درست کنیم).

* پیاز رو تفت می دیم بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه می کنیم .

* بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد رب گوجه رو اضافه می کنیم .

* سپس لپه، برنج، پیاز داغ، فلفل، نمک، زردچوبه را با هم مخلوط می‌کنیم. تا مزه مواد به خرد همدیگه بروند.

تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

*مواد داخل دلمه ها آماده شد و اما خود بادمجان و فلفل دلمه ای …

* بادمجان‌ها و فلفل‌ها رو می‌شوریم.

* ساقه بادمجان‌ها رو جدا کرده و سرشونو طبق تصویر جدا می‌کنیم (این قسمت بعدا به عنوان در دلمه استفاده میشه).

* سپس داخل اونا رو با قاشق و با احتیاط خالی می‌کنیم.

* سپس داخل بادمجان‌ها رو نمک می‌پاشیم و میذاریم کنار. ( برای گرفتن تلخی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کافی هست)

  • درمان معده درد با دارو گياهي
  • * پوست گوجه ها رو می گیریم و بصورت نگینی خرد می کنیم .

    * خوب حالا داخل بادمجان‌ها را می‌شوریم و شروع می‌کنیم به پر کردن دلمه‌ها …

    * ابتدا چند تکه گوجه در کف دلمه‌ها میذاریم .

    * بعد با قاشق و به آرامی مواد رو در داخل دلمه ها می ریزیم.

    * اگر از موادمان اضافه آمد کمی مواد داخل دلمه‌ها را که پر کرده‌ایم، با قاشق فشار می‌دهیم . سپس در دلمه‌هایمان را کاملا چفت می‌کنیم.

    * برای فلفل ها هم دقیقا همین مراحل رو انجام می دیم …

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    * در ته قابلمه کمی روغن ریخته و گوشت داخل دلمه‌ها را که قبلا در آورده‌ایم و چند تکه گوجه‌ای که اضافه مانده را می‌چینیم و کمی نمک می‌پاشیم. سپس دلمه‌ها را می‌چینیم و یک و نیم لیوان آب سرد می‌ریزیم. در قابلمه را می‌گذاریم و شعله را بسیار کم می‌کنیم تا بپزند. چون مواد داخل دلمه‌ها پخته شده است فقط کافی است که بادمجان و فلفل‌ها پخته شوند.

    * وقتی که پخته شدند در قابلمه را بر می‌داریم تا کمی از حالت داغی بیفتند.

    * موقع سرو کمی روغن را آب کرده و داخل یا روی دلمه‌هایتان بریزید.

    هر نوع بیسکویتی رو می شه با این نوع تزیین و در مناسبت های مختلف برای سرو در نظر گرفت . شکل زیبا و متفاوت آن باعث جذب مهمان خواهد شد . مطلب کامل

    جدیدترین و متفاوت ترین شیرینی رو از بهارسایت آموزش ببینید … مطلب کامل

    این کوکیزها هدیه های خیلی شیک و قشنگی هست که می تونید به هر کسی و در هر مناسبتی تقدیم کنید … مطلب کامل

    نارنج یه میوه ای هست که تو کشور ما فراوان یافت میشه . خصوصا تو شهر شیراز.
    محصولات جانبی این میوه پرخاصیت هم زیاده .
    اینجا با برگ این درخت و تعدادی از خواصش آشنا شده و یه دمنوش ساده باهاش درست میکنیم .
    دم كرده برگ نارنج تشنج را از بين مي برد. مطلب کامل

    برای تهیه این غذا میتونید از فیلینگ های مختلف بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید . مثل انواع مرباها (بدون شهد) و تخم مرغ برای صبحانه ، مواد پیتزا ، انواع سبزیجات و… مطلب کامل

    این کاپ کیک ترکیبی از کیک و شکلاته که در کنار کرم شکلات فندقی طعم بی نظیری داره و در روز عشق میتونه یک هدیه از طرف شما برای عزیزانتون باشه. مطلب کامل

    تفسیر عشق فقط بین دختر و پسر محدود نمی شه ( البته این رابطه هم یکی از آفریده های خداست و بنوبه خود زیباست) .
    عشق رو در خیلی موارد می شه تفسیر کرد ؛ عشق به خدا ، عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به والدین ، عشق به کار، عشق به زندگی و …. همه اینا یه نوع عشقه و درنوبه خودشون قابل احترام هستن . … مطلب کامل

    دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم و رنگه که تو فصل زمستون و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می تونیداونو تهیه نموده و نوش جان کنید . مطلب کامل

    قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست . البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی دادن که مطمئنا همه شون خوشمزه هستن… مطلب کامل

    یه میان وعده یا پیش غذای خیلی ساده هست و در عین حال تنوعی در میان وعده ها تون خواهد داد…. مطلب کامل

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

    ممکنه خیلی وقتا دنبال دستور یه کیک شکلاتی خوب و امتحان شده و خوشمزه بگردید . این دستور خیلی خوبیه که بتونید یه کیک شکلاتی …

    استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

    قدم اول : آموزش ببینید

    قدم دوم : اجرا کنید

    قدم سوم : لذت ببرید

     

    نیر اسحاقی

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    آشپز افتخاری

     

    مواد لازم:

    بادمجان دلمه‌ای : ۴ عدد

    فلفل دلمه‌ای : ۴ عدد

    گوشت چرخ‌کرده : ۲۰۰ گرم

    لپه : به ازای هر دلمه یک و نیم قاشق سوپخوری

    برنج : به ازای هر دلمه یک و نیم قاشق سوپخوری

    گوجه فرنگی : ۲ عدد (پوست گرفته شده و به شکل مکعبی خرد شده)

    رب گوجه : ۱ ق س

    پیاز سرخ شده : به مقدار لازم

    روغن : ۳ ـ ۴ ق س

    نمک، زردچوبه، فلفل سیاه: به مقدار لازم (زردچوبه خیلی کم درنظر بگیرید)

     

    طرز تهیه :

    * لپه رو میذاریم با آب و کمی نمک بپزه (چون به همه مواد می‌خوایم نمک اضافه کنیم پس در اضافه کردن نمک باید احتیاط کنیم).

    * برنج رو هم آبکش می‌کنیم(می تونیم بصورت کته هم درست کنیم).

    * پیاز رو تفت می دیم بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه می کنیم .

    * بعد از اینکه رنگ گوشت عوض شد رب گوجه رو اضافه می کنیم .

    * سپس لپه، برنج، پیاز داغ، فلفل، نمک، زردچوبه را با هم مخلوط می‌کنیم. تا مزه مواد به خرد همدیگه بروند.

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    *مواد داخل دلمه ها آماده شد و اما خود بادمجان و فلفل دلمه ای …

    * بادمجان‌ها و فلفل‌ها رو می‌شوریم.

    * ساقه بادمجان‌ها رو جدا کرده و سرشونو طبق تصویر جدا می‌کنیم (این قسمت بعدا به عنوان در دلمه استفاده میشه).

    * سپس داخل اونا رو با قاشق و با احتیاط خالی می‌کنیم.

    * سپس داخل بادمجان‌ها رو نمک می‌پاشیم و میذاریم کنار. ( برای گرفتن تلخی ۱۰ تا ۲۰ دقیقه کافی هست)

  • مدل موی کوتاه برای صورت گرد و تپل دخترانه
  • * پوست گوجه ها رو می گیریم و بصورت نگینی خرد می کنیم .

    * خوب حالا داخل بادمجان‌ها را می‌شوریم و شروع می‌کنیم به پر کردن دلمه‌ها …

    * ابتدا چند تکه گوجه در کف دلمه‌ها میذاریم .

    * بعد با قاشق و به آرامی مواد رو در داخل دلمه ها می ریزیم.

    * اگر از موادمان اضافه آمد کمی مواد داخل دلمه‌ها را که پر کرده‌ایم، با قاشق فشار می‌دهیم . سپس در دلمه‌هایمان را کاملا چفت می‌کنیم.

    * برای فلفل ها هم دقیقا همین مراحل رو انجام می دیم …

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    * در ته قابلمه کمی روغن ریخته و گوشت داخل دلمه‌ها را که قبلا در آورده‌ایم و چند تکه گوجه‌ای که اضافه مانده را می‌چینیم و کمی نمک می‌پاشیم. سپس دلمه‌ها را می‌چینیم و یک و نیم لیوان آب سرد می‌ریزیم. در قابلمه را می‌گذاریم و شعله را بسیار کم می‌کنیم تا بپزند. چون مواد داخل دلمه‌ها پخته شده است فقط کافی است که بادمجان و فلفل‌ها پخته شوند.

    * وقتی که پخته شدند در قابلمه را بر می‌داریم تا کمی از حالت داغی بیفتند.

    * موقع سرو کمی روغن را آب کرده و داخل یا روی دلمه‌هایتان بریزید.

    هر نوع بیسکویتی رو می شه با این نوع تزیین و در مناسبت های مختلف برای سرو در نظر گرفت . شکل زیبا و متفاوت آن باعث جذب مهمان خواهد شد . مطلب کامل

    جدیدترین و متفاوت ترین شیرینی رو از بهارسایت آموزش ببینید … مطلب کامل

    این کوکیزها هدیه های خیلی شیک و قشنگی هست که می تونید به هر کسی و در هر مناسبتی تقدیم کنید … مطلب کامل

    نارنج یه میوه ای هست که تو کشور ما فراوان یافت میشه . خصوصا تو شهر شیراز.
    محصولات جانبی این میوه پرخاصیت هم زیاده .
    اینجا با برگ این درخت و تعدادی از خواصش آشنا شده و یه دمنوش ساده باهاش درست میکنیم .
    دم كرده برگ نارنج تشنج را از بين مي برد. مطلب کامل

    برای تهیه این غذا میتونید از فیلینگ های مختلف بسته به ذائقه خودتون استفاده کنید . مثل انواع مرباها (بدون شهد) و تخم مرغ برای صبحانه ، مواد پیتزا ، انواع سبزیجات و… مطلب کامل

    این کاپ کیک ترکیبی از کیک و شکلاته که در کنار کرم شکلات فندقی طعم بی نظیری داره و در روز عشق میتونه یک هدیه از طرف شما برای عزیزانتون باشه. مطلب کامل

    تفسیر عشق فقط بین دختر و پسر محدود نمی شه ( البته این رابطه هم یکی از آفریده های خداست و بنوبه خود زیباست) .
    عشق رو در خیلی موارد می شه تفسیر کرد ؛ عشق به خدا ، عشق به همسر ، عشق به فرزند ، عشق به والدین ، عشق به کار، عشق به زندگی و …. همه اینا یه نوع عشقه و درنوبه خودشون قابل احترام هستن . … مطلب کامل

    دمنوش لیمو نوشیدنی ای گوارا و خوش طعم و رنگه که تو فصل زمستون و برای بهبود سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن می تونیداونو تهیه نموده و نوش جان کنید . مطلب کامل

    قورمه سبزی یکی از خورش های اصیل ایرانی هست . البته در هر شهر با توجه به ذائقه خودشون تغییراتی دادن که مطمئنا همه شون خوشمزه هستن… مطلب کامل

    یه میان وعده یا پیش غذای خیلی ساده هست و در عین حال تنوعی در میان وعده ها تون خواهد داد…. مطلب کامل

    شما میتوانید از تصاویر مخصوص خود در قسمت نظرات استفاده نمایید برای اینکار از وب سایت آواتارکمک بگیرید .

    این دسر طعم آشنایی داره ، همون طعمی که وقتی می خوری یاد بستنی زعفرونی سنتی ایرانی می افتی …..

    ممکنه خیلی وقتا دنبال دستور یه کیک شکلاتی خوب و امتحان شده و خوشمزه بگردید . این دستور خیلی خوبیه که بتونید یه کیک شکلاتی …

    استفاده از مطالب این سایت تنها با ذکر نام کامل بهارسایت و لینک مربوطه مجاز میباشد.

    قدم اول : آموزش ببینید

    قدم دوم : اجرا کنید

    قدم سوم : لذت ببرید

    دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ کرده نیز استفاده نمودیم.

     

    مواد لازم :
    گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
    برنج ۱ پیمانه پلوپز
    لپه یک سوم پیمانه پلوپز
    پیاز ۲ عدد
    سبزی معطر ۱۵۰ گرم
    سیر ۲ حبه
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
    بادمجان و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی
    کشمش و زرشک اختیاری
    نمک و فلفل و زردچوبه
    آبلیمو یا آبغوره

    طرز تهیه :
    برای مواد داخل دلمه ها برنج و لپه رو جداگانه نیم پز می کنیم ، وقتی لپه نیم پز شد آبکش میکنیم تا نفخش بره
    یکی از پیازها رو تفت میدیم و بهش گوشت رو اضافه میکنیم ، فلفل و زردچوبه میزنیم یک قاشق چایخوری بهش رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم
    سبزی خورد شده و لپه و برنج نیم پز رو اضافه می کنیم
    نمک و فلفلش رو میزون میکنیم و اگه دوست داشتیم زرشک و کشمش میزنیم
    سبزیجاتمون رو از بالا دایره برش میدیم تا درش باشه ، توشون رو خالی می کنیم

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    بادمجون ها رو تلخی بگیرین و اگه کامل پوستش رو برداشتین باید سرخش کنین اما اینجوری راه راه خوشگله و نیازی به سرخ کردن نیست
    از مواد میانی توی سبزیجات پر میکنیم اما خیلی فشرده و پر نمیکنیم چون برنج کامل که میپزه قد میکشه و شکل دلممون خراب میشه

    برای سسش پیاز رو سرخ می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم ، دو لیوان آب میریزیم و میذاریم قل که زد سبزیجات رو توش میچینیم و روی حرارت کم با در بسته میذاریم بپزه ، برای گوجه درب تابه باز باشه تا ترک نخوره

    میتونیم توی فر هم با ۱۸۰ درجه بذاریم با در باز کمی تنوری میشه و خوشمزه

    باید آبش کشیده بشه و کمی سس بمونه کافیه ، حدودا یک ساعتی طول میکشه
    چند دقیقه آخر چاشنی دلخواه رو اضافه کنین ، برای سسش جای آب میتونین آب گوشت یا قلم بریزین که عالی میشه

    سبزی دلمه : نعناع ، جعفری ، شوید ، ترخون
    باز ترکیب مقدار مواد دسخت خودتونه و مطابق میلتون آماده کنین

    چه خوشگلم شدند ، آدم گشنش می شه.
    دلمه های لذیذمون آماده است با نون و سبزی خوردن سرو کنید.

    در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

    دسته بندی : آموزش آشپزی , دلمه , غذای رژیمی

    تعداد بازدید : 17188

    نام :

    ایمیل :

    تلفن :

    وبسایت :

    دیدگاه :

    ارائه کننده : تورج امین فر

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

    وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

    آدرس محل : تهران ، بلوار مرزداران ، نبش ناهید ، ساختمان پارمیس ، طبقه چهارم ، واحد 16

    تلگرام : گروه تلگرام آشپزخانه ها

    اینستاگرام : صفحه اینستاگرام آشپزخانه ها

    اعتبار : 375 مطلب تایید شده

    آمار

    پربازدیدترین محصولات

    پرسش و پاسخ

    تماس با ما

  • عکس پروفایل سوفیا
  • تلفن شرکت : 09356107101

    تلفن شرکت : 02144208871

    آدرس شرکت : تهران ، بلوار مرزداران ، نبش خیابان ناهید ، ساختمان پارمیس ، واحد 16

    آدرس کارخانه : تهران ، نرسیده به عوارضی تهران ساوه ، کوچه پارس فرغون

    اینستاگرام

    تلگرام

    دلمه ی فلفل دلمه ای و بادمجان کاملا رژیمی هست و مطمئنا یکی از پرطرفدارترین غذاها دلمه ها هستند ، که در واقع به سبزیجات پر شده با مواد و توی یه سس پخته شده میگن ، با انواع چاشنی و طعمها تهیه و سرو می گردند ، برای عزیزانی که به غذاهای گیاهی علاقه دارند انتخاب مناسبی خواهد بود البته برای لذیذ شدنش کمی گوشت چرخ کرده نیز استفاده نمودیم.

     

    مواد لازم :
    گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
    برنج ۱ پیمانه پلوپز
    لپه یک سوم پیمانه پلوپز
    پیاز ۲ عدد
    سبزی معطر ۱۵۰ گرم
    سیر ۲ حبه
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
    بادمجان و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی
    کشمش و زرشک اختیاری
    نمک و فلفل و زردچوبه
    آبلیمو یا آبغوره

    طرز تهیه :
    برای مواد داخل دلمه ها برنج و لپه رو جداگانه نیم پز می کنیم ، وقتی لپه نیم پز شد آبکش میکنیم تا نفخش بره
    یکی از پیازها رو تفت میدیم و بهش گوشت رو اضافه میکنیم ، فلفل و زردچوبه میزنیم یک قاشق چایخوری بهش رب میزنیم از روی حرارت برمیداریم
    سبزی خورد شده و لپه و برنج نیم پز رو اضافه می کنیم
    نمک و فلفلش رو میزون میکنیم و اگه دوست داشتیم زرشک و کشمش میزنیم
    سبزیجاتمون رو از بالا دایره برش میدیم تا درش باشه ، توشون رو خالی می کنیم

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    بادمجون ها رو تلخی بگیرین و اگه کامل پوستش رو برداشتین باید سرخش کنین اما اینجوری راه راه خوشگله و نیازی به سرخ کردن نیست
    از مواد میانی توی سبزیجات پر میکنیم اما خیلی فشرده و پر نمیکنیم چون برنج کامل که میپزه قد میکشه و شکل دلممون خراب میشه

    برای سسش پیاز رو سرخ می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم و بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم ، دو لیوان آب میریزیم و میذاریم قل که زد سبزیجات رو توش میچینیم و روی حرارت کم با در بسته میذاریم بپزه ، برای گوجه درب تابه باز باشه تا ترک نخوره

    میتونیم توی فر هم با ۱۸۰ درجه بذاریم با در باز کمی تنوری میشه و خوشمزه

    باید آبش کشیده بشه و کمی سس بمونه کافیه ، حدودا یک ساعتی طول میکشه
    چند دقیقه آخر چاشنی دلخواه رو اضافه کنین ، برای سسش جای آب میتونین آب گوشت یا قلم بریزین که عالی میشه

    سبزی دلمه : نعناع ، جعفری ، شوید ، ترخون
    باز ترکیب مقدار مواد دسخت خودتونه و مطابق میلتون آماده کنین

    چه خوشگلم شدند ، آدم گشنش می شه.
    دلمه های لذیذمون آماده است با نون و سبزی خوردن سرو کنید.

    در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

    دسته بندی : آموزش آشپزی , دلمه , غذای رژیمی

    تعداد بازدید : 17189

    نام :

    ایمیل :

    تلفن :

    وبسایت :

    دیدگاه :

    ارائه کننده : تورج امین فر

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

    وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

    آدرس محل : تهران ، بلوار مرزداران ، نبش ناهید ، ساختمان پارمیس ، طبقه چهارم ، واحد 16

    تلگرام : گروه تلگرام آشپزخانه ها

    اینستاگرام : صفحه اینستاگرام آشپزخانه ها

    اعتبار : 375 مطلب تایید شده

    آمار

    پربازدیدترین محصولات

    پرسش و پاسخ

    تماس با ما

  • عکس محرم برای پروفایل hd
  • تلفن شرکت : 09356107101

    تلفن شرکت : 02144208871

    آدرس شرکت : تهران ، بلوار مرزداران ، نبش خیابان ناهید ، ساختمان پارمیس ، واحد 16

    آدرس کارخانه : تهران ، نرسیده به عوارضی تهران ساوه ، کوچه پارس فرغون

    اینستاگرام

    تلگرام

    امتیاز دهید


    3.6
    از

    29

    یکی از دسته بندی های غذا که به احتمال زیاد ریشه اصلیش از خاورمیانه اومده دلمه هست. دلمه فقط مخصوص ایران نیست بلکه خیلی از کشورهای همسایه ما مثل ترکیه و همچنین کشورهای عربی هم انواع دلمه رو توی غذاهاشون دارن. البته مثل هر غذای دیگه ای دلمه هم توی هر منطقه به شکل های مختلفی درست میشه. دلمه برگ مو که بی نظیره رو قبلا آموزش دادیم. اما به جز برگ مو سبزیجات مختلفی رو میشه داخلشون رو پر کرد و به شکل دلمه پخت، مثل فلفل دلمه، بادمجان، کدو سبز، گوجه، پیاز و البته برگ کلم. یکی از جذابترین و رایج ترین انواعش هم دلمه فلفل دلمه ای هست. یعنی همون چیزی که میخوایم اینجا در موردش صحبت کنیم.

     

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

     

    مواد داخل دلمه هم میتونه تنوع زیادی داشته باشه. در دلمه فلفل که اینجا آموزش دادیم از برنج، لپه، سبزیجات معطر و گوشت چرخکرده استفاده شده. بعد از پر کردن فلفل دلمه ای با مواد دلخواه معمولا دلمه ها در سس گوجه پخته میشن. که این طعم دلمه فلفل شما رو عالی میکنه. سبزی دلمه فلفل شامل تره و جعفری به یک اندازه و کمی هم ترخون و مرزه و پیازچه هست. در انتهای این مطلب همه نکاتی که لازمه برای تهیه دلمه فلفل خوشمزه بدونید رو براتون نوشتم. پس بدون معطلی بریم سراغ طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای شیک و مجلسی. راستی اگه دوست داشتید چند نوع دلمه کنار هم درست کنید بهتون دلمه بادمجان و دلمه کلم رو پیشنهاد میکنم.

     

     

    برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید. سپس آن را بجوشانید و وقتی به اندازه کافی نرم شد، آبکش کنید. میتونید از کته ای که قبلا درست کردید و اضافه اومده هم برای تهیه دلمه فلفل استفاده کنید. لپه را هم به طور جداگانه با کمی نمک بپزید. برنج و لپه پخته شده را با هم مخلوط کنید.

     

     

    سبزی دلمه فلفل را تا جای ممکن ریز خرد کنید و کنار بگذارید.

     

     

    دو عدد از پیازها را نگینی کرده و در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. سپس گوشت چرخکرده و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

     

     

    وقتی گوشت تا حدی پخته شد، برنج و لپه و همچنین سبزی های خرد شده را به گوشت اضافه کنید. چند دقیقه دیگر تفت بدهید و سپس حرارت را خاموش کنید.

     

     

    حال باید سس گوجه دلمه را تهیه کنید. در قابلمه دیگری دو پیاز دیگر را ریز نگینی کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. در پایان سه و نیم پیمانه آب یا آب گوشت به همراه چند قاشق آبلیمو اضافه کرده و نمک سس را تنظیم کنید. در قابلمه را ببندید تا سس کمی بجوشد.

     

    در این فاصله سر فلفل ها را ببرید و داخل آنها را خالی کرده و با مواد دلمه پر کنید.

     

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

     

    فلفل ها را در قابلمه یا قالب مورد نظر بچینید. این کار را طوری انجام دهید که دلمه فلفل ها کیپ هم باشند تا موقع پخت تکان نخورند. سس را در فاصله بین فلفل ها بریزید. 

     

     

    برای پخت دلمه فلفل روی گاز قابلمه را روی شعله خیلی کم قرار دهید. میتوانید از شعله پخش کن هم قرار دهید. لازم است 60-90 دقیقه روی شعله بماند تا خوب پخته شود. وسط کار یک بار در قابلمه را بردارید و از سس روی فلفل ها بریزید تا سس جذب آنها شده و دلمه خوشمزه تر شود.

    برای پخت دلمه فلفل دلمه ای در فر، فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. سپس ظرف حاوی دلمه ها را به مدت 60 دقیقه در فر قرار دهید. وقتی روی فلفل ها تا حدی برشته شده بود آماده هستند و میتوانید آنها را از فر خارج کنید. اواسط کار چک کنید اگر آب سس بیش از حد بخار شده بود کمی آب جوش اضافه کنید. مراقب باشید زیاد از حد آب اضافه نکنید تا دلمه فلفل آش نشود!

     

     

  • عکس عروسکی پرستاری
  • – دقت کنید برای این که بعد از پخت، دلمه ها تلخ مزه نشوند حتما از فلفل هایی استفاده کنید که انتهای آنها سه برجستگی دارد.

    – به دلخواه میتوانید به مواد داخل دلمه هم یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه و تفت دهید.

    – دقت کنید سایز قابلمه طوری باشه که فلفل ها کنار هم و تقریبا بدون فاصله قرار بگیرند تا در زمان جوشیدن سس واژگون نشوند.

    – ارتفاع سس درون قابلمه باید در حدی باشد که فلفل ها تا نیمه در سس قرار بگیرند.

    – برای تهیه دلمه فلفل بدون گوشت و گیاهی میتوانید گوشت چرخکرده را از این دستور تهیه حذف کنید.

    – با گوشت بوقلمون هم میتوانید این دلمه را تهیه کنید. همچنین میتوانید دلمه فلفل با مرغ تهیه کنید.

    – هر زمان که فلفلها نرم شدند دلمه آماده ست. مواظب باشید زیاد از حد دلمه ها را نپزید. وگرنه فلفل ها له شده و فرم خودشان را از دست میدهند و جلوه زشتی پیدا میکنند. این نکته به خصوص برای تهیه دلمه فلفل مجلسی اهمیت دارد.

     

    خیلی خوبن. ممنون ممنون ممنون

    ممنون عزیزم 🙂

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    دیدگاه

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    وب سایت

    برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    امتیاز دهید


    3.4
    از

    114

    دلمه بادمجان یکی از انواع دلمه می باشد. “دلمه” یک کلمه ترکی به معنی “پر شده” است. دلمه برگ مو، دلمه فلفل دلمه ای، کدو سبز، گوجه فرنگی از انواع مختلف دلمه می باشند. اما طعم بی نظیر بادمجان باعث شده تا دلمه بادمجان شکم پر، محبوب ترین دلمه شناخته شود. این غذای لذیذ جزو بهترین غذاهای سنتی ایرانی محسوب می شود. و به دلیل ظاهر شکیل و وسوسه برانگیزش، مناسب سرو در مهمانی ها می باشد. دلمه بادمجان خوشمزه را می توانید به عنوان فینگر فود هم سرو کنید. دلمه بادمجون را معمولا با بادمجان دلمه ای تهیه می کنند. مواد داخل شکم بادمجان، مشابه دلمه های دیگر می باشد. که شامل برنج، لپه، گوشت چرخکرده، سبزی مخصوص دلمه، پیاز، رب و ادویه جات می باشد. در تهیه بادمجان دلمه ای می توان گوشت را از مواد حذف کرد و به جای آن مواد دیگری مانند سویا، قارچ یا سبزیجات را جایگزین کرد. دلمه بادمجان بدون گوشت مناسب افرادی ست که به هر دلیل نمی توانند گوشت بخورند و یا گیاهخوار هستند. ایران کوک در این مطلب طرز تهیه دلمه بادمجان مجلسی و خوشمزه را مرحله به مرحله برای شما آماده کرده است. در این رسپی با ما همراه شوید.

     

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

     

     

    برای تهیه دلمه بادمجون بهتر است از شب قبل لپه را خیس کنید. لپه را که از شب پیش خیسانده اید، همراه با مقداری آب درون قابلمه روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود. (نیم پز یعنی وقتی لپه را میان دو انگشت فشار بدهید نرم نیست اما می توانید آن را له کنید)

     

     حالا باید برنج را به حالت آبکشی بپزید تا نیم پز شود. درون قابلمه ای مقداری آب را روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید، سپس برنج را به آن اضافه کرده و اجازه دهید برای 10 دقیقه بپزد. (وقتی دانه برنج را میان دو انگشت فشار دهید باید اطرافش نرم و مغز آن کمی خام باشد) وقتی برنج به این حالت رسید آن را آبکش کنید.

     

    سر بادمجان ها را با چاقو ببرید و داخل آن ها را طوری که به دیواره بادمجان لطمه ای وارد نشود، خالی کنید. سپس کمی نمک به روی بادمجان ها ریخته و برای نیم الی 1 ساعت درون سبد آبکش قرار دهید تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. (دلمه بدمجون با پوست تهیه می شود. اما برای تزئین و زیبایی ظاهر بادمجان، می توانید پوست بادمجان را مدل دار، یکی در میان و یا شطرنجی بگیرید)

     

    2 عدد از پیاز ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید. درون تابه ای کمی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. حالا پیازها را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شده و خامی آن گرفته شود. سپس گوشت چرخکرده را به پیازها اضافه کنید. آن ها را کمی تفت داده و بعد زردچوبه و نمک فلفل را بریزید و باز تفت دهید. 2 قاشق رب گوجه فرنگی را نیز اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آن گرفته شده و سرخ شود. حالا در تابه را گذاشته و روی حرارت ملایم اجازه دهید مواد گوشتی کمی باهم پخته شوند. (حدود 15 دقیقه کافی ست)

     

    سبزی مخصوص دلمه را که شسته و ریز خرد کرده اید به مواد گوشتی اضافه کنید. نیازی نیست تا سبزی سرخ شوید. همین که خامی آن گرفته شده و نرم شود کافی ست. سپس برنج و لپه نیم پز شده را به مواد گوشتی اضافه کنید و آرام هم بزنید تا باهم مخلوط شوند. (مراقب باشید تا برنج و لپه له نشوند) مواد میانی دلمه بادمجان آماده است.

     

     

    حالا باید داخل بادمجان ها را با مواد پر کنید. در صورت تمایل می توانید بادمجان های تو خالی را کمی در روغن سرخ کنید. اما نیازی نیست و کاملا سلیقه ای می باشد. تمام بادمجان ها را با مواد گوشتی پر کنید و سر بادمجان را روی آن بگذارید تا مواد در حین پخت بیرون نریزد.

     

     

    2 پیاز باقی مانده را نگینی خرد کنید. درون قابلمه ای که قرار است دلمه ها را بپزید کمی روغن ریخته روی حرارت قرار دهید و پیازها را به آن اضافه کرده و تفت دهید. 4 عدد گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید. داخل شکم بادمجان ها را که خالی کرده بودید به همراه گوجه فرنگی های نگینی به درون قابلمه اضافه کنید. حالا نمک، فلفل و زردچوبه هم بریزید و کمی تفت دهید تا خامی مواد گرفته شود. سپس 3 پیمانه آب درون قابلمه بریزید. (می توانید برای رنگ بیشتر سس دلمه بادمجان، کمی رب گوجه فرنگی هم داخل این مواد اضافه کنید)

     

    پس از اینکه آب درون قابلمه به جوش آمد حالا دلمه های آماده شده را درون قابلمه و بین مواد سس بچینید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید دلمه ها به خوبی پخته شوند. در حین پخت می توانید در قابلمه را بردارید و کمی از آب سس را با قاشق داخل شکم بادمجان ها بریزد تا هم مواد میانی خشک نباشند و طعم بهتری بگیرند. پس از گذشت 1 ساعت دلمه بادمجان خوشمزه شما آماده می باشد. آن را درون ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

     

     

    – می توانید برای تهیه دلمه بادمجون از بادمجان قلمی استفاده کنید. دلمه بادمجان قلمی تفاوت زیادی با بادمجان دلمه ای ندارد. فقط برش ها روی بادمجان افقی می باشد و مواد کمتری درون هر بادمجان می توان جا داد.

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

     

     

    – می توانید درون بادمجان را با مواد دلخواه گوشتی یا غیر گوشتی پر کنید، سپس پنیر پیتزا روی آن بریزید. دلمه بادمجان با پنیر پیتزا را بایستی درون فر آماده کنید. دلمه بادمجان در فر نیز یکی دیگر از روش های پخت این غذا می باشد.

    – اگر شما دوست دارید طعم مواد میانی دلمه کمی ترش و ملس باشد، می توانید به جای رب گوجه فرنگی از رب انار به عنوان چاشنی استفاده کنید. دلمه بادمجان با رب انار طعم بسیار دلپذیری خواهد داشت که پیشنهاد می کنیم امتحان کنید.

    – شما می توانید در تهیه مواد میانی دلمه و سس دلمه از سیر خام خرد شده هم استفاده کنید. 

     

    خوشحال می شویم دلمه بادمجان را طبق دستور ایران کوک تهیه کرده و عکس آن را در صفحه اجتماعی اینستاگرام با هشتگ آشپزی_ایران_کوک به اشتراک بگذارید.

     

    سلام ممنون من هم درست کردم خیلی عالی بود البته من از عرض برش دادم و سرشو مثل کلاه گذاشتم روش

  • پروفایل جنگیدن برای عشق
  • سلام ، خوشحالم دوست داشتی زهرا جان … خلاقیت در آشپزی خیلی هم خوبه 🙂

    خیلی عالی بود ممنون ازشما

    ممنون.عالی بود

    مرسی از دستورهای مفیدتون . لطف کنید عکس های تزئین شده غذاها را هم اضافه کنید

    خواهش میکنم … حتما نگین جان 🙂

    میشه مثل همین دلمه با فلفل دلمه ای هم درست کرد ، یعنی داخل فلفل رو خالی کرد و همین مواد رو داخل فلفل ریخت و داخل قابلمه گذاشت . خیلی خوشمزه میشه

    ممنون زری جان ؛ امتحان میکنم 😉

    به به واقعا لذیذ وخوشمزه بود دست گل تون درد نکنه مرسی
    دلمه کلم رو هم اگه ممکنه بذارید
    ممنون

    خواهش میکنم الهام جان ، خوشحالم که مورد پسندت بوده عزیزم … رو چشمم 🙂

    دیدگاه

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    نام (ضروری)

    ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

    وب سایت

    برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

    آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

    | ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

    غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

    © 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

    طرز تهیه دلمه بادمجان با مواد اولیه بادمجان دلمه ای، سیر، گوجه فرنگی، لپه، گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، سیر و پیاز، نمک و فلفل، سبزیجات معطری همچون مرزه، ترخون،نعناع و شوید، و با روش مرحله به مرحله تهیه دلمه و سس آن بسیار آسان می شود.

     دلمه بادمجان  غذایی است خیلی راحت تر و آسان تر از سایر دلمه ها مخصوصا دلمه برگ مو  درست می شود. استفاده از سس دلمه، در ایجاد طعمی بی نظیر برای دلمه بادمجان موثر و باعث خوشمزه تر شدن دلمه های بادمجان می شود. قبل از پخت بهتر است تلخی بادمجان ها را با نمک بگیرید.

    ۱ – بادمجان دلمه ای بزرگ : ۵ عدد

    ۲ – لپه : نصف پیمانه

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    ۳ – برنج : نصف پیمانه

    ۴ – گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم

    ۵ – گوجه فرنگی : ۳ عدد

    ۶ – سیر : ۳ حبه

    ۷ – پیاز : ۳ عدد

    ۸ – رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

    ۹ – سبزی معطر شامل : ترخون،مرزه، نعناع و شوید : ۲۰۰ گرم

     ۱ – بادمجان ها را پوست و سرشان را جدا کنید. سپس داخل آن ها را بدون آسیب زدن به دیواره داخلی بادمجان، خالی کرده و مقداری نمک بزنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا تلخی بادمجان ها کشیده شود.

    ۲ – لپه ها را که از شب قبل خیسانده بودید، نیم پز کنید.

    ۳ – برنج را همراه مقداری نمک در قابلمه آب در حال جوش بریزید و بگذارید به مرحله آبکشی برسد، سپس برنج را آبکش کنید.

    ۴ – دو عدد پیاز و دو حبه سیر را ریز خرد کنید و و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

    ۵ – سپس گوشت چرخ شده را همراه فلفل و نمک به پیاز و سیر اضافه کنید و همه را تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

    ۶ – رب گوجه فرنگی را به مواد دلمه اضافه و همه مخلوط را با هم تفت دهید.

    ۷ – لپه هایی که نیم پز شده اند را به همراه سبزیجات ساطوری شده به مواد دلمه اضافه نمایید و مرتب هم بزنید.

    ۸ – وقتی سبزیجات رنگشان تغییر کرد، در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا بخار کنند.

    ۹ – پس از اینکه مواد دلمه بخار گرفتند، برنج آبکش شده را به آن بیافزایید و مواد را مخلوط کنید.

    ۱۰ – پس از ترکیب همه ی مواد دلمه در ظرف را بردارید تا اضافات آب کشیده شود، سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد دلمه خنک شوند.

    ۱۱ – می توانید بادمجان های شکم خالی را با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

    ۱۲ – سپس داخل شکم بادمجان ها را با مواد دلمه که سرد شده اند، پر کنید.

    ۱۳ – تهیه سس دلمه

    • یک حبه سیر و یک پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید.

    • گوجه ها را نگینی خرد کرده و به سیر و پیاز اضافه و همه را با هم تفت دهید.

    • ۲ لیوان آب گرم همراه کمی فلفل و نمک به گوجه ها اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده تا سس کمی غلظت پیدا کند.

    ۱۴ – بادمجان های شکم پر را به آرامی درون قابلمه سس بچینید. با حرارت ملایم به مدت یک ساعت اجازه دهید تا پخته شوند.

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    در طرز تهیه دلمه بادمجان اگر از بادمجان تازه استفاده کنید، زمان پخت دلمه بادمجان به نصف کاهش می یاید. دقت کنید در زمان پخت دلمه ها زیاده از حد نپزند و خمیر نشوند و یا سس دلمه خشک نشود. از دلمه های بزرگ به جای بادمجان دلمه ای نیز می توانید استفاده کنید.

    منبع : آرگا

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a26b5663e6b7469671834f72e99a5a8b” );document.getElementById(“beb851262a”).setAttribute( “id”, “comment” );

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    طرز تهیه دلمه بادمجان با مواد اولیه بادمجان دلمه ای، سیر، گوجه فرنگی، لپه، گوشت چرخ کرده، رب گوجه فرنگی، سیر و پیاز، نمک و فلفل، سبزیجات معطری همچون مرزه، ترخون،نعناع و شوید، و با روش مرحله به مرحله تهیه دلمه و سس آن بسیار آسان می شود.

     دلمه بادمجان  غذایی است خیلی راحت تر و آسان تر از سایر دلمه ها مخصوصا دلمه برگ مو  درست می شود. استفاده از سس دلمه، در ایجاد طعمی بی نظیر برای دلمه بادمجان موثر و باعث خوشمزه تر شدن دلمه های بادمجان می شود. قبل از پخت بهتر است تلخی بادمجان ها را با نمک بگیرید.

    ۱ – بادمجان دلمه ای بزرگ : ۵ عدد

    ۲ – لپه : نصف پیمانه

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    ۳ – برنج : نصف پیمانه

    ۴ – گوشت چرخ کرده : ۱۰۰ گرم

    ۵ – گوجه فرنگی : ۳ عدد

    ۶ – سیر : ۳ حبه

    ۷ – پیاز : ۳ عدد

    ۸ – رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری

    ۹ – سبزی معطر شامل : ترخون،مرزه، نعناع و شوید : ۲۰۰ گرم

     ۱ – بادمجان ها را پوست و سرشان را جدا کنید. سپس داخل آن ها را بدون آسیب زدن به دیواره داخلی بادمجان، خالی کرده و مقداری نمک بزنید و به مدت یک ساعت بگذارید تا تلخی بادمجان ها کشیده شود.

    ۲ – لپه ها را که از شب قبل خیسانده بودید، نیم پز کنید.

    ۳ – برنج را همراه مقداری نمک در قابلمه آب در حال جوش بریزید و بگذارید به مرحله آبکشی برسد، سپس برنج را آبکش کنید.

    ۴ – دو عدد پیاز و دو حبه سیر را ریز خرد کنید و و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

    ۵ – سپس گوشت چرخ شده را همراه فلفل و نمک به پیاز و سیر اضافه کنید و همه را تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ بدهد.

    ۶ – رب گوجه فرنگی را به مواد دلمه اضافه و همه مخلوط را با هم تفت دهید.

    ۷ – لپه هایی که نیم پز شده اند را به همراه سبزیجات ساطوری شده به مواد دلمه اضافه نمایید و مرتب هم بزنید.

    ۸ – وقتی سبزیجات رنگشان تغییر کرد، در ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا بخار کنند.

    ۹ – پس از اینکه مواد دلمه بخار گرفتند، برنج آبکش شده را به آن بیافزایید و مواد را مخلوط کنید.

    ۱۰ – پس از ترکیب همه ی مواد دلمه در ظرف را بردارید تا اضافات آب کشیده شود، سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید مواد دلمه خنک شوند.

    ۱۱ – می توانید بادمجان های شکم خالی را با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شوند.

    ۱۲ – سپس داخل شکم بادمجان ها را با مواد دلمه که سرد شده اند، پر کنید.

    ۱۳ – تهیه سس دلمه

    • یک حبه سیر و یک پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید.

    • گوجه ها را نگینی خرد کرده و به سیر و پیاز اضافه و همه را با هم تفت دهید.

    • ۲ لیوان آب گرم همراه کمی فلفل و نمک به گوجه ها اضافه کنید و حرارت را ملایم کرده تا سس کمی غلظت پیدا کند.

    ۱۴ – بادمجان های شکم پر را به آرامی درون قابلمه سس بچینید. با حرارت ملایم به مدت یک ساعت اجازه دهید تا پخته شوند.

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    در طرز تهیه دلمه بادمجان اگر از بادمجان تازه استفاده کنید، زمان پخت دلمه بادمجان به نصف کاهش می یاید. دقت کنید در زمان پخت دلمه ها زیاده از حد نپزند و خمیر نشوند و یا سس دلمه خشک نشود. از دلمه های بزرگ به جای بادمجان دلمه ای نیز می توانید استفاده کنید.

    منبع : آرگا

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a26b5663e6b7469671834f72e99a5a8b” );document.getElementById(“beb851262a”).setAttribute( “id”, “comment” );

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    انواعی از مدل های تزیین غذا با فلفل دلمه ای به روش های ساده و جالب، برای علاقمندان به هنر سفره آرایی گردآوری کرده ایم که در ادامه شما را به تماشای آن دعوت می نماییم.

    امروزه هنر سفره آرایی و تزئین غذا از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و همواره افراد به دنبال روش ها و ایده هایی خاص و جدید برای دیزاین سفره شان می گردند، تزئین غذا با سس و تزئین غذا با خلال دندان گونه های ساده و محبوبی برای سفره آرایی محسوب می شوند. در این مطلب قصد داریم شما را با تزیینات مختلف غذا با فلفل دلمه ای آشنا نماییم، بنابراین پیشنهاد می کنیم، در ادامه همراه ما شوید.

    فلفل دلمه ای یکی از سبزیجات پرطرفدار است که دارای خواص زیادی برای سلامتی انسان می باشد. در این مطلب روش ها و مدل های متنوعی از انواع تزئین غذا با فلفل دلمه ای در اختیارتان قرار خواهیم داد که امیدواریم ضمن لذت بردن از تماشای تصاویر با الگوگیری از این غذا ها و سالاد های خوشمزه آن را در منزل تهیه کرده و در کنار خانواده تان میل نمایید.

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه ای را می توان با روش های مختلفی از جمله همراه گوجه و سبزیجات دیگر در تزیینات غذا استفاده نمود و یا اینکه به شکل فلفل دلمه ای شکم پر، آماده و تزیین کرده و برای خانواده و یا در مهمانی هایتان سرو نمایید.

    دلمه یکی از غذا های لذیذ و پر طرفدار است که در صورت عدم دسترسی به برگ مو می توان با استفاده از سبزیجات مختلف مثل فلفل دلمه ای، بادمجان، گوجه فرنگی و … تهیه کرده و میل نمایید، در ادامه این مطلب، ضمن مشاهده انواع تزیینات فلفل دلمه ای برای غذا و سالاد می توانید، تصاویری از دلمه فلفل دلمه ای که در مطالب قبلی با طرز تهیه آن آشنا شده اید، را ببینید

    تزئین ساده غذا با فلفل دلمه ای های رنگی

    تزئین شکیل و زیبای غذا با فلفل دلمه ای

    تزیین سالاد با فلفل دلمه ای در اشکال مختلف

    تزئین فانتزی غذا با ایده های خلاقانه

    دلمه فلفل دلمه ای، بادمجان و گوجه فرنگی

    تزئین سالاد و غذا به شیوه هنرمندانه

    تزیین فلفل دلمه ای به شکل گل

    تزیین فلفل دلمه ای در اشکال فانتزی

    استفاده از فلفل دلمه ای رنگی برای تزیین غذا

    تزیین شکیل غذا با سبزیجات مختلف

    تزیین زیبای غذا با شیوه خلاقانه

    غذای خوشمزه و لذیذ با تزیینات زیبا

    فلفل دلمه ای شکم پر با تزیین شیک

    دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و لذیذ

    دلمه گوجه فرنگی

    فلفل دلمه ای شکم پر با تزیین سبزیجات

    سفره آرایی با استفاده از انواع فلفل دلمه ای رنگی

    فلفل دلمه ای رنگی با تزیین هنرمندانه

    تزیین خلاقانه سالاد با فلفل دلمه ای و سبزیجات مختلف

    با سپاس از همراهی شما دوستان گرامی، امیدورایم انواع ایده های تزیینات غذا و سالاد با فلفل دلمه ای در این مطلب مورد توجه علاقمندان به هنر آشپزی و سفره آرایی قرار گرفته باشد، در صورت تمایل برای آشنایی بیشتر در این زمینه می توانید با کلیک بر روی لینک آن از انواع تزئینات دیگر دیدن نمایید.

    منبع : آرگا

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a912d1dab917d141956b45419b724c92” );document.getElementById(“aa396e4ae0”).setAttribute( “id”, “comment” );

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    انواعی از مدل های تزیین غذا با فلفل دلمه ای به روش های ساده و جالب، برای علاقمندان به هنر سفره آرایی گردآوری کرده ایم که در ادامه شما را به تماشای آن دعوت می نماییم.

    امروزه هنر سفره آرایی و تزئین غذا از اهمیت زیادی برخوردار می باشد و همواره افراد به دنبال روش ها و ایده هایی خاص و جدید برای دیزاین سفره شان می گردند، تزئین غذا با سس و تزئین غذا با خلال دندان گونه های ساده و محبوبی برای سفره آرایی محسوب می شوند. در این مطلب قصد داریم شما را با تزیینات مختلف غذا با فلفل دلمه ای آشنا نماییم، بنابراین پیشنهاد می کنیم، در ادامه همراه ما شوید.

    فلفل دلمه ای یکی از سبزیجات پرطرفدار است که دارای خواص زیادی برای سلامتی انسان می باشد. در این مطلب روش ها و مدل های متنوعی از انواع تزئین غذا با فلفل دلمه ای در اختیارتان قرار خواهیم داد که امیدواریم ضمن لذت بردن از تماشای تصاویر با الگوگیری از این غذا ها و سالاد های خوشمزه آن را در منزل تهیه کرده و در کنار خانواده تان میل نمایید.

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    فلفل دلمه ای را می توان با روش های مختلفی از جمله همراه گوجه و سبزیجات دیگر در تزیینات غذا استفاده نمود و یا اینکه به شکل فلفل دلمه ای شکم پر، آماده و تزیین کرده و برای خانواده و یا در مهمانی هایتان سرو نمایید.

    دلمه یکی از غذا های لذیذ و پر طرفدار است که در صورت عدم دسترسی به برگ مو می توان با استفاده از سبزیجات مختلف مثل فلفل دلمه ای، بادمجان، گوجه فرنگی و … تهیه کرده و میل نمایید، در ادامه این مطلب، ضمن مشاهده انواع تزیینات فلفل دلمه ای برای غذا و سالاد می توانید، تصاویری از دلمه فلفل دلمه ای که در مطالب قبلی با طرز تهیه آن آشنا شده اید، را ببینید

    تزئین ساده غذا با فلفل دلمه ای های رنگی

    تزئین شکیل و زیبای غذا با فلفل دلمه ای

    تزیین سالاد با فلفل دلمه ای در اشکال مختلف

    تزئین فانتزی غذا با ایده های خلاقانه

    دلمه فلفل دلمه ای، بادمجان و گوجه فرنگی

    تزئین سالاد و غذا به شیوه هنرمندانه

    تزیین فلفل دلمه ای به شکل گل

    تزیین فلفل دلمه ای در اشکال فانتزی

    استفاده از فلفل دلمه ای رنگی برای تزیین غذا

    تزیین شکیل غذا با سبزیجات مختلف

    تزیین زیبای غذا با شیوه خلاقانه

    غذای خوشمزه و لذیذ با تزیینات زیبا

    فلفل دلمه ای شکم پر با تزیین شیک

    دلمه فلفل دلمه ای خوشمزه و لذیذ

    دلمه گوجه فرنگی

    فلفل دلمه ای شکم پر با تزیین سبزیجات

    سفره آرایی با استفاده از انواع فلفل دلمه ای رنگی

    فلفل دلمه ای رنگی با تزیین هنرمندانه

    تزیین خلاقانه سالاد با فلفل دلمه ای و سبزیجات مختلف

    با سپاس از همراهی شما دوستان گرامی، امیدورایم انواع ایده های تزیینات غذا و سالاد با فلفل دلمه ای در این مطلب مورد توجه علاقمندان به هنر آشپزی و سفره آرایی قرار گرفته باشد، در صورت تمایل برای آشنایی بیشتر در این زمینه می توانید با کلیک بر روی لینک آن از انواع تزئینات دیگر دیدن نمایید.

    منبع : آرگا

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    دیدگاه document.getElementById(“comment”).setAttribute( “id”, “a912d1dab917d141956b45419b724c92” );document.getElementById(“aa396e4ae0”).setAttribute( “id”, “comment” );

    نام

    ایمیل

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای
    تزیین دلمه بادمجان و فلفل دلمه ای
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *