طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مرحله به مرحله

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مرحله به مرحله

ترشی بادمجان نوعی ترشی محلی است که می توانید این نوع ترشی را در هر فصلی از سال تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه ترشی بادمجان را در اختیار شما دوستان عزیز قرار داده ایم. لطفا تا پایان مطلب همراه ما باشید.

ترشی بادمجان ترشی محلی گیلان است که با طعم خوش و مزه ایده آل به عنوان یکی از مخلفات محبوب در کنار غذاهای ایرانی میل می شود. طرز تهیه ترشی بادمجان در منزل بسیار راحت و آسان است. در این مطلب با آموزش تهیه ترشی بادمجان در خدمت شما هستیم.

ترشی بادمجان ترشی لذیذ و خوش طعمی است و در مدت یک هفته پس از درست کردن این ترشی آماده خوردن می شود. در ادامه مطلب طرز تهیه ترشی بادمجان را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

فلفل سبز : 10 عدد
سیر له شده : 200 گرم
بادمجان قلمی : 15 عدد
نعناع خشک : 100 گرم
سرکه انگور : 1.5 لیتر
هویج خرد شده : 100 گرم (در صورت تمایل)

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مرحله به مرحله

دوره مقدماتی php

در مرحله اول طرز تهیه ترشی بادمجان پوست اضافی موجود در سر بادمجان ها را با کمک چاقو از سر بادمجان جدا کنید و با کمک چاقو یک شکاف در روی بادمجان ها ایجاد کنید توجه داشته باشید که شکاف ایجاد شده نباید عمیق باشد و به پشت بادمجان ها صدمه وارد کند.

سپس بادمجان ها را در مقداری سرکه و نمک و زردچوبه بخار پز کنید و بادمجان ها باید تا زمانی بخار پز شوند که به خوبی نرم شوند.

در مرحله بعدی طرز تهیه ترشی بادمجان سیر له شده و نعناع خشک و هویج رنده شده را با مقداری زردچوبه و فلفل قرمز مخلوط کنید سپس در درون هر کدام از این بادمجان ها مقداری از مخلوط سیر و هویج و نعناع خشک را قرار دهید.

بعد از اینکه داخل همه بادمجان ها را پر کردید آن ها در درون ظرفی به صورت ردیف های روی هم بچینید و در لابلای این ردیف ها فلفل سبز را بریزید سپس روی همه بادمجان ها را با سرکه انگور بپوشانید.

این ترشی را می توانید به همراه غذا های مختلف درکنار اعضای خانواده خود میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه ترشی بادمجان لذت کافی را برده باشید. برای مشاهده آموزش انواع ترشی کلیک کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آشنایی با عمارت دریایی آتاتورک


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مرحله به مرحله

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

موادلازم:بادمجان 1کیلو _سبزی ترشی 500 گرم _ سیر 3ق.س _ موسیر 3ق.س _ هویج 4 عدد _فلفل سبز 2 عدد _ سرکه به میزان لازم _نمک و ادویه ترشی به میزان لازم Torshi Bademjan Shekam por

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مرحله به مرحله

آرایش

مدل مو

مدل لباس

در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه ترشی بادمجان را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.

ترشی بادمجان یکی از ترشی های محلی استان گیلان است که طعم بسیار خوشمزه و لذیذی دارد. این ترشی خوشمزه طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارد و مزیت آن این است که در 3 یا 4 روز بعد از درست کردن ترشی آماده می شود. با آکاایران همراه شوید تا طرز تهیه ترشی بادمجان را فراگیرید.

ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم

بادمجان قلمی متوسط —————————— 15 عددفلفل سبز قلمی —————————- به تعداد بادمجانهاسیر رنده شده ——————————— 200 گرمنعناع خشک ———————————- 100 گرمهویچ نگینی ریز خرد شده————————— 100 گرمسرکه قرمز ——————————— یک و نیم لیتر

روش تهیه :

پوست اضافه سربادمجانها را به آرامی ببرید . بادمجانها را شسته و خشک کنید و در مقداری آب و نمک به مدت 15 دقیقه کاملا بپزید (روی حرارت متوسط )طوری که بادمجانها نرم شوند .بعد بگذارید تا آب آنها کاملا برود .سیر رنده شده و نعناع خشک را با هم مخلوط کنید .بعد از اینکه بادمجانها کاملا خشک شدند ، با یک چاقوی تیز روی آنها یک شکاف سرتاسری ایجاد کنید نه آنقدر عمیق که پوست بادمجان از پشت خراشیده شود . ( مثل وقتی که شکم پاره بادمجان درست میکنید )نیازی به خالی کردن داخل بادمجان نیست .داخل هر بادمجان را یک عدد فلفل قلمی بگذارید و با قاشق چایخوری از مخلوط نعناع خشک و سیر رنده شده ، داخل بادمجان را به قدری پر کنید که بعد از بستن بادمجان اضافه مخلوط بیرون نزند .بعد از اینکه بادمجانها آماده شدند ، آنها را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با سرکه قرمز پوشش دهید .

 نکات کلیدی در تهیه ترشی بادمجان:

به ازای هر یک لیتر سرکه 4 قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق نعناع خشک داخل سرکه بریزید و درب ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید .بعد از یک هفته ترشی بادمجان آماده مصرف است .* بعضی ها بادمجانها را به جای آب و نمک در سرکه میپزند . این کار باعث میشود ترشی بیش از حد معمول تند و تیز شود . در هر صورت انتخاب با شماست .استفاده از هویچ در این ترشی اختیاری است . اگر از هویچ استفاده کردید موقع پر کردن بادمجان همراه سیر و نعناع خشک هویچ هم اضافه کنید . این ترشی بدون هویچ هم مزه بسیار خوبی دارد . توجه داشته باشید در صورت استفاده از هویچ ، مدت آماده شدن ترشی کمی بیش از یک هفته خواهد بود .مدت ماندگاری این ترشی حدود یک سال است اگر در یخچال و یا جای خیلی خنک باشد .سعی کنید از سرکه ای استفاده کنید که زیاد هم طعم ترشی را تیز نکند .در مورد تمام ترشی ها بهتر است تا آماده نشدن آن ، درب ظرف ترشی را باز نکنید .تهیه این ترشی مربوط به فصل خاصی از سال نیست . در نتیجه میتوانید در هر زمانی این ترشی را تهیه کنید . پس بهتر است هر بار به مقداری درست کنید که ترشی زیاد هم نماند و طعم خود را از دست ندهد. 

امیدواریم با تهیه این ترشی بادمجان خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

نـوش جان

گردآوری: آشپزی آکا

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مرحله به مرحله
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *