طرز تهیه حلوا کشی با ارده

دوره مقدماتی php
طرز تهیه حلوا کشی با ارده
طرز تهیه حلوا کشی با ارده

حلوا ارده از انواع حلواهای مقوی و پرکالری و پرخاصیت است که کنجد جزء مواد اصلی این نوع حلوا است. در ادامه مطلب طرز تهیه حلوا ارده را به صورت مرحله به مرحله به شما همراهان عزیز و گرامی آموزش می دهیم.

حلوا ارده یا همان حلوا شکری از انواع خوراکی های خوش طعم و خوشمزه است که بسیار پرطرفدار می باشد و معمولا در وعده صبحانه میل می شود. در طرز تهیه حلوا ارده می توانید به جای شکر از عسل و یا شیره انگور نیز استفاده کنید.

حلوا ارده و حلوای خرما و حلوای شیر از انواع حلوا های خوشمزه و خوش طعم هستند و شما می توانید این نوع حلواهای سالم و مقوی را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.

برای درست کردن حلوا ارده ابتدا آرد را در تابه ای مناسبی بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید و آرد را تفت دهید (توجه داشته باشید که در طرز تهیه حلوا ارده نباید رنگ آرد عوض شود)‌ سپس ارده را به آرد تفت داده شده اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم شعله گاز مخلوط آرد و کنجد بو داده شده را هم بزنید و بعد از مدت زمان ذکر شده گردو خرد شده را به مخلوط ارده و آرد اضافه کنید و همه این مواد را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند سپس مخلوط مواد حلوا ارده را بلافاصله به ظرف دیگری منتقل کنید.

طرز تهیه حلوا کشی با ارده

دوره مقدماتی php

در مرحله بعدی روش تهیه حلوا ارده شکر و آب را روی حرارت قرار دهید.

بعد از اینکه شکر در آب حل شد زعفران و گلاب را به شکر اضافه کنید و حرارت گاز را زیاد کنید تا شربت به جوش آید.

سپس شربت را به مخلوط مواد آردی اضافه کنید و همه مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید توجه داشته باشید که باید دمای مخلوط آردی و شربت یکسان باشد یا هر دو ولرم باشند و یا هر دو داغ باشند.

اگر حلوا سفت شد می توانید به آن مقداری کره اضافه کنید و اگر حلوا شل شد نگران نشوید زیرا بعد از قرار گرفتن در یخچال حلوا سفت می شود.
در مرحله آخر روش تهیه حلوا ارده قالب کمربندی را با کمک سلفون بپوشانید و مخلوط مواد حلوا ارده درون قالب پهن کنید سپس قاشقی را با کره چرب کنید و روی سطح حلوا را با کمک قاشق صاف کنید. روی حلوا خلال پسته بریزید و سپس قالب را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

 

در طرز تهیه حلوا شکری بعد از آماده شدن حلوا می توانید آن را با کمک اسکوپ در کپسول های مخصوص شیرینی بریزید و با کمک پرک بادام و پسته حلوا ارده را تزیین کنید. برای مشاهده آموزش پخت حلوا های مختلف می توانید در صورت تمایل به بخش انواع حلوا مجله آرگا مراجعه کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

مواد لازم :

هل : 1/3 ق چ

کره : 1 ق غ

ارده : 1 پیمانه

طرز تهیه حلوا کشی با ارده

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

حلوا ارده سنتی طرز تهیه حلوا ارده سنتی خوشمزه آموزش حلوا ارده سنتی با شیره خرما روش تهیه حلوا ارده سنتی در منزل طرز تهیه حلوا ارده سنتی مجلسی حلوا ارده یک صبحانه سنتی و خوشمزه است که مردم سراسر کشور برای وعده صبحانه از این حلوای خوشمزه استفاده می کنند . در این مطلب می خواهیم روش تهیه این حلوای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.


 


 


 

طرز تهیه حلوا کشی با ارده


 


 


 

برای تهیه حلوای ارده ابتدا آرد را در تابه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید و حرارت شعله زیر تابه را ملایم کنید و با یک کفگیر پیاپی آرد را تفت بدهید تا بوی خامی آن از بین برود.این نکته بسیار مهم است که ما قصد درست کردن حلوای ارده داریم پس نباید رنگ آرد تغییر کند همین که بوی خامی آن گرفته شدتابه را از روی اجاق بردارید و حلوای ارده را به آن بیفزایید


 

و مجددا تابه را روی شعله قرار دهید و حرارت را ملایم کنید و  پیاپی و مداوم آن را بمدت 5دقیقه هم بزنید.سپس پودر نارگیل و گردوی خرد شده را به مواد تابه بیفزایید و مواد تابه را هم بزنید تا کاملا بخورد یکدیگر بروند و آنگاه مواد در تابه را به داخل کاسه ای بزرگ منتقل کنید.سپس شربت حلوای ارده را آماده کنید.در شیرجوش آب را بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کم کم داغ شود ،شکر را به آب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا در آب حل شود


 


 

بعد زعفران،گلاب را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا شربت به جوش بیاید و کمی قوام بگیرد،سپس از روی شعله بردارید و صبر کنید تا خنک شود ،تا هم دمای با مواد آرد و ارده که در کاسه است شود.آنگاه شربت را به روی مواد در کاسه کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید،خوب مواد را زیر  و رو کنید.اگر مشاهده کردید که حلوا سفت است به ان کره را اضافه کنید و اگر شل بود اصلا نگران نباشید زیرا پس از گذاشتن در یخچال خودش را میگیرد وبه سفتی مورد نظر میرسد.


 

در آخر قالب کمربندی را با سلفون کاملا پوشش دهید و مایع حلوا را در روی آن بریزید و قاشق تان را با کره ذوب شده چرب کنید و روی سطح مایع حلوا ارده را صاف کنیدو اگر دوست دارید با پسته و یا نارگیل روی آن بریزید و در یخچال بگذارید و بمدت 12ساعت به حلوا ارده اجازه دهید تا خودش را بگیرد و نوش جانتان کنید.حلوا ارده از صبحانه های محبوب ایرانیان است که با مواد دیگر مانند شیره انگور مصرف می شود. حلوا ارده را می توانید به همراه کره هم مصرف کنید.


 


 

    حلواارده باید نرم باشد به طوری که وقتی در دهان گذاشته می شود، آب شده و احتیاج به جویدن نداشته باشد. الیاف نخ مانند موجود در آن باید بسیار نازک باشند. ته گلو را نباید بسوزاند. در تهیه حلوا ارده وقتی گلوکز استفاده نمی کنند از اسید سیتریک (جوهر لیمو) بیشتری استفاده می شود که در آن صورت هنگام خوردن حلوا، سوزشی در ته گلو احساس می شود.طعم تندی نداشته باشد. به طور معمول طعم حلوا ارده مربوط به کهنه بودن کنجدی است که تندی خاصی به حلوا می دهد.رنگ حلوا ارده باید کرم روشن باشد که آن هم مربوط به نوع کنجد است.حلوا ارده باید در موقع برش، شکل خود را حفظ کرده و خرد نشود.


 

حلوا ارده نباید سخت یا کشدار باشد. به عبارت دیگر باید بار حلوا رسیده باشد که به دندان نچسبد. حتما پودر پسته و گردو و بادام را خودتان تهیه کنید و گردو و پسته آن را از شب قبل داخل گلاب،شکر و آب بخوابانید تا خوشمزه تر شوند.تاریخچه حلوا ارده (حلورده) به دوران صفویه برمی گردد. اولین بار شاه عباس از شیخ بهایی خواست تا یک فرمول غذایی بسازد که کم حجم بوده و برای استفاده سربازان مناسب باشد. او نیز غذایی متشکل از کنجد آسیاب شده و شیره کشمش پیشنهاد کرد و این نمونه مقدماتی از حلواارده امروزی بود


 

طرز تهیه حلوا ارده سنتی خوشمزه,آموزش حلوا ارده سنتی با شیره خرما

طرز تهیه حلوا ارده سنتی خوشمزه,آموزش حلوا ارده سنتی با شیره خرما

طرز تهیه حلوا ارده سنتی خوشمزه,آموزش حلوا ارده سنتی با شیره خرما

طرز تهیه حلوا ارده سنتی خوشمزه,آموزش حلوا ارده سنتی با شیره خرما


 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

طرز تهیه حلوا کشی با ارده

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

دستور آشپزی و طرز پخت حلوای ارده مجلسی و خوشمزه در منزل

برای تهیه حلوای ارده ابتدا آرد را در تابه ای بریزید و روی اجاق قرار دهید و حرارت شعله زیر تابه را ملایم کنید و با یک کفگیر پیاپی آرد را تفت بدهید تا بوی خامی آن از بین برود.

این نکته بسیار مهم است که ما قصد درست کردن حلوای ارده داریم پس نباید رنگ آرد تغییر کند همین که بوی خامی آن گرفته شدتابه را از روی اجاق بردارید و حلوای ارده را به آن بیفزایید

طرز تهیه حلوا کشی با ارده

و مجددا تابه را روی شعله قرار دهید و حرارت را ملایم کنید و  پیاپی و مداوم آن را بمدت 5دقیقه هم بزنید.

سپس پودر نارگیل و گردوی خرد شده را به مواد تابه بیفزایید و مواد تابه را هم بزنید تا کاملا بخورد یکدیگر بروند و آنگاه مواد در تابه را به داخل کاسه ای بزرگ منتقل کنید.

سپس شربت حلوای ارده را آماده کنید.در شیرجوش آب را بریزید و روی اجاق قرار دهید تا کم کم داغ شود ،شکر را به آب اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا کاملا در آب حل شود

بعد زعفران،گلاب را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا شربت به جوش بیاید و کمی قوام بگیرد،سپس از روی شعله بردارید و صبر کنید تا خنک شود ،تا هم دمای با مواد آرد و ارده که در کاسه است شود.

آنگاه شربت را به روی مواد در کاسه کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید،خوب مواد را زیر  و رو کنید.

اگر مشاهده کردید که حلوا سفت است به ان کره را اضافه کنید و اگر شل بود اصلا نگران نباشید زیرا پس از گذاشتن در یخچال خودش را میگیرد وبه سفتی مورد نظر میرسد.

در آخر قالب کمربندی را با سلفون کاملا پوشش دهید و مایع حلوا را در روی آن بریزید و قاشق تان را با کره ذوب شده چرب کنید و روی سطح مایع حلوا ارده را صاف کنید

و اگر دوست دارید با پسته و یا نارگیل روی آن بریزید و در یخچال بگذارید و بمدت 12ساعت به حلوا ارده اجازه دهید تا خودش را بگیرد و نوش جانتان کنید.

حلوا ارده از صبحانه های محبوب ایرانیان است که با مواد دیگر مانند شیره انگور مصرف می شود. حلوا ارده را می توانید به همراه کره هم مصرف کنید.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه حلوا کشی با ارده

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

در این ویدئو به شما آموزش درست کردن حلوا ارده به روش خیلی ساده رو میدیم . با اینکه این روش کمی غیر عادی هست ولی مزه نهایی کاملن مثل مزه حلوا ارده می مونه و خیلی خوشمزه میشه.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه حلوا کشی با ارده
طرز تهیه حلوا کشی با ارده
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *