طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

دوره مقدماتی php
طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر
طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

بوقلمون از انواع غذاهای گوشتی خوشمزه و خوش طعم است که با روش های متفاوتی تهیه می شود در این مطلب طرز تهیه بوقلمون را با دو روش متفاوت شکم پر و سرخ شده مشاهده خواهید کرد.

با گوشت بوقلمون می توانید انواع خورش ها و کباب و خوراک های سلم و لذیذ را تهیه کنید. طرز تهیه بوقلمون در منزل کمی زمانبر است و شما می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر گوشت بوقلمون از چاشنی های خوشمزه ای نظیر آلو و تمبر هندی و رب انار استفاده کنید.

بوقلمون شکم پر و بوقلمون سرخ شده از انواع غذاهای خوشمزه هستند که با گوشت بوقلمون تهیه می شوند. بوقلمون شکم پر و بوقلمون سرخ شده مانند مرغ شکم پر و مرغ سوخاری از انواع غذا های محبوب و خوش طعم هستند.

همانطور که گفتیم برای تهیه بوقلمون روش های متفاوتی وجود دارد که در ادامه این مطلب طرز تهیه بوقلمون را با ۲ روش مختلف به شما عزیزان آموزش می دهیم.طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

مواد لازم برای تهیه بوقلمون شکم پر برای ۴ نفر

مواد لازم برای داخل شکم بوقلمون

طرز تهیه بوقلمون شکم پر با سس انار

ابتدا فر را بر روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس داخل شکم بوقلمون را به خوبی تمیز کنید و بشویید و بوقلمون را خشک کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه بوقلمون گردو ها را بر روی حرارت ملایمی قرار دهید تا کمی تفت بخورند سپس کره را به گردوها اضافه کنید و بعد از اینکه کره ذوب شد جعفری و کرفس و رب انار و دانه انار و کشمش و پیاز داغ و شکر را به گردو ها اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد مخلوط شده به مدت ۵ دقیقه دیگر نیز بر روی حرارت ملایم باقی بمانند تا به خوبی با یکدیگر ادغام شوند.
بعد از اینکه مواد به خوبی تفت خوردند داخل شکم بوقلمون را با کمک این مواد پر کنید و روی بوقلمون کره آب شده بمالید سپس نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران را باهم مخلوط کنید و با کمک برس مخلوط این مواد را کاملا بر رو و زیر بوقلمون بزنید ( توجه داشته باشید که اینکار را باید هر ۳۰ دقیقه انجام دهید پس بهتر است همه این مواد را به صورت یک جا بر روی بوقلمون نمالید).

در مرحله بعدی دستور پخت بوقلمون سینی بزرگی که دیواره های بلندتری دارد را انتخاب کنید و بوقلمون را درون سینی فر قرار دهید سپس سینی فر را به مدت ۸ ساعت درون فر بگذارید بعد از مدت زمان ذکر شده بوقلمون را از فر بیرون آورید و با خود آب بوقلمون آن را سرو کنید.
برای تهیه بوقلمون بهتر است از صبح شروع کنید تا زمان لازم را برای پخت داشته باشید زیرا گوشت بوقلمون دیرپز است و برای داشتن بوقلمونی لذیذ و لطیف باید حداقل ۸ ساعت زمان پخت را در نظر بگیرید. بوقلمون شکم پر را می توانید در وعده نهار و شام سرو کنید.

بوقلمون سرخ شده نیز از انواع غذا های مناسب برای وعده نهار و شام می باشد و شما می توانید این غذای خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه

ابتدا بوقلمون را به خوبی تمیز کنید و بشویید سپس کره را در قابلمه ای نچسب آب کنید و اطراف بوقلمون را در کره سرخ کنید. در مرحله بعدی دستور پخت بوقلمون سرخ شده ۲.۵ لیوان آب را به همراه پیاز سرخ شده و نمک درون قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا بوقلمون بر روی حرارت ملایم به خوبی بپزد سپس بوقلمون را درون کاغذ فویل قرار دهید و با کمک فر بوقلمون را سرخ کنید.

در این مطلب با دو روش مختلف برای درست کردن بوقلمون در منزل  آشنا شدید که امیدواریم بتوانید با کمک یکی از این دو روش بوقلمون خوشمزه و لذیذی را بپزید. می توانید از بوقلمون سرخ شده و یا شکم پر برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس استفاده کنید. بعد از آماده شدن بوقلمون آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک انواع سبزیجات تازه بوقلمون را تزیین کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آداب و رسوم و فرهنگ مردم تایلند


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید


چگونه عمر باتری موبایل و لپ تاپ را افزایش دهیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

دستورهای آشپزی:
آش ها
, آش ها و سوپ ها
, ترشی
, ترشیجات
, تنقلات
, خورشت ها
, دسرها
, سالادها
, سس ها
, سوپ ها
, شکلات ها
, شیرینی
, صبحانه
, غذای اصلی
, غذای دریای
, غذای سریع
, فینگرفود
, میان وعده
, نان ها
, نوشیدنی ها
, پاستاها
, پیش غذاها
, چاشنی ها
, کباب ها
, کیک ها

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

نظرها
|
Updated: ژانویه 10, 2016
|
دسته بندی:
غذای اصلی, فوت و فن آشپزی
| تگها : فوت و فن آشپزی

رمز رازه یک باقالی پلو کره ای با گوشت ترد باقالی پلوی کره ای با گوشت ترد یه بره ی فسقلی محشر: ماهیچه رو من از شب قبل توی پیاز و زعفرون و رزماری و نمک و فلفل میخوابونم و فرداش با مقدار کمی آب میزارم تو زودپز تا خوب… ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: جولای 19, 2015
|
دسته بندی:
اخبار سایت
طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

تا حالا خودتون ادویه درست کردید     ادويه خورشتي ايراني: فلفل سياه و فلفل قرمز ( از هر کدام 1 قاش مربا خوري)، زردچوبه، زيره، دارچين، تخم گشنيز و دانه هاي ساييده شده ( از هر کدام 1 قاشق غذاخوري)       ادويه پلويي ايراني1: زيره ساييده شده،… ادامه

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

نظرها
|
Updated: ژوئن 20, 2014
|
دسته بندی:
سفره آرایی, غذای فانتزی, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, آشپزی جدید, آموزش آشپزی, دستور پخت ویژه, دسر, رژیمی, سایت آشپزی, شیرینی مناسب برای مهمانی, غذاهای سرد, غذای بین المللی, مناسب برای مهمانی


ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: ژوئن 12, 2014
|
دسته بندی:
غذای اصلی, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, آشپزی جدید, آموزش آشپزی, برش بوقلمون, برش مرغ, شیرینی مناسب برای مهمانی, غذای بین المللی, غذای گرم, مناسب برای مهمانی

  لازم به ذکر است روش های دیگر و پیچیده تری برای برش مرغ و بوقلمون پخته وجود دارد . اما شما در این روش در کمتر از 5 دقیقه  می توانید بوقلمون و مرغ را برش داده و سرو کنید برای دیدن طرز تهیه بوقلمون کامل  در فر کافیست… ادامه

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

نظرها
|
Updated: می 28, 2014
|
دسته بندی:
فوت و فن آشپزی

یک روش جالب برای جلوگیری از ریختن کف غذا فقط کافی یک قاشق با کف گیر چوبی بر روی قابلمه قرار دهید ادامه

بوسیله:
سر آشپز گروه آموزشی
|

یک نظری
|
Updated: می 28, 2014
|
دسته بندی:
فوت و فن آشپزی


اینم یک روش جالب برای پوست کندن کیوی ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: ژانویه 27, 2014
|
دسته بندی:
تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد, سایت آشپزی

تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد درجه حرارت لازم برای پختن غذاها در دستورهای این وبگاه به طور کلی بر حسب درجه فارنهایت , و سانتی گراد  ذکر شده است و در صورتی که خواسته باشیم درجه حرارت لازم را بر حسب سانتیگراد داشته باشید و یا بالعکس از فرمول… ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: ژانویه 21, 2014
|
دسته بندی:
تکاتی درباره تندرستی, خواص مواد غذایی, خواص میوه ها, میوها
| تگها : آووکادو, رژیمی, سلامتی, میوه, گیاه خواران

خواص میوه آووکادو   آووکادو، میوه‌ای به شکل گلابی و با پوستی به رنگ سبز بسیار تیره یا حتی سیاه و هسته‌ای نسبتا بزرگ است که پیش‌بینی می‌شود نزدیک به 10 هزار سال قبل از میلاد در مکزیک رشد می‌کرده است! شاید این موضوع کمی برایتان عجیب به نظر برسد… ادامه

بوسیله:
diba
|

نظرها
|
Updated: دسامبر 18, 2013
|
دسته بندی:
جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری, فوت و فن آشپزی
| تگها : آشپزی آنلاین, آموزش آشپزی, تبدیل اونس به گرم, جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری, سایت آشپزی

جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری   تبدیل فنجان به قاشق غذا خوری ، قاشق چای خوری و میلی لیتر 1 فنجان = 16 قاشق غذاخوری = 48 قاشق چای خوری = 240 میلی لیتر 3/4 فنجان = 12 قاشق غذاخوری = 36 قاشق چای خوری = 180 میلی لیتر 2/3… ادامه

بوسیله:
diba
|

هیج نظری
|
Updated: دسامبر 16, 2013
|
دسته بندی:
تکاتی درباره تندرستی, خواص مواد غذایی, خواص میوه ها
| تگها : آشپزی آنلاین, رژیمی, سلامتی, میوه, گیاه خواران

خواص میوه به میوه به در درمان اسهال، ناراحتی‌های گوارشی، تب، تقویت معده و روده، سوختگی و درمان خشکی پوست بسیار موثر است. میوه به دارای ویتامین ث، ویتامین‌های ب و مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، کلسیم، فسفر و فیبر می‌باشد. میوه به در درمان اسهال، ناراحتی‌های گوارشی، تب، تقویت… ادامه

پای سیب جزو محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی هاست که باز این طرز تهیه شما میتوانید به راحتی آن را… ادامه

طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا در یک…

طرز تهیه ماهی تیلاپیا تند ماهی را در آب میپزیم…

این کوکی خوشمزه را میتوانید به عنوان میان وعده تهیه…

ذرت به دلیل مزه ی دلچسبش محبوب همه ست ،…

طرز تهیه کوکو باقالی پیاز و سیر را تفت میدهیم…

ما متعهد به ارائه دستور العمل ها، منو ها،
مجموعه ها و یک کتابخانه رو به رشد برای پخت و پزهستیم….

Copy right 2013-2015

Designer and Developter: parsmax.com



طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 

مواد لازم بوقلمون شکم پر :

طرز تهیه بوقلمون شکم پر :

*. بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم . داخل شکم آن کمی نمک و فلفل می پاشیم. بعد ماکارونی را در آب و نمک می جوشانیم تا کاملا نرم شود. آنگاه 8 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار می گذاریم و بقیه را پوست می کنیم. سپس یک سوم از کره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در کره کمی سرخ می کنیم و ماکارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم . شکر را درظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم.

*. مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر می کنیم و آن را می دوزیم.بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می کنیم و دو لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم.

*. حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را کنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می کنیم. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ کرده.

طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

*. نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند . بعد سس را از صافی رد می کنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شکم آن را خارج می کنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می کنیم وکمی از سس بوقلمون را که صاف کرده ایم روی بوقلمون می دهیم.

خواص سیر :

*. سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است اسانس سیر که دراثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود برای تغییر طعم غذا مصرف می شود.سیر بادشکن و ضد عفونی کننده است.خوردن سیر بدن را در مقابل بیماری ها مقاوم می کند.سیر کرم کش است.

 

اختصاصی آکاایران

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

Slideshow2-2.jpg

Slideshow1-2.jpg

slideshow120.jpg

slideshow

طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

Slideshow2-2.jpg

http://192.168.10.7/parsturkey3/images/Slideshow2-2.jpg

Slideshow1-2.jpg

http://192.168.10.7/parsturkey3/images/Slideshow1-2.jpg

slideshow120.jpg

http://192.168.10.7/parsturkey3/images/slideshow120.jpg

 

 

 

 

1 عدد

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

½ قاشق غذاخوری

¼ قاشق غذاخوری

جمعاً ¼ قاشق غذاخوری

2 عدد

2 ساقه

2 عدد

3 شاخه

150 گرم

نصف پیمانه

مواد سس

 

1 عدد

2 قاشق غذاخوری

1 قاشق غذاخوری

¼ پیمانه

3 پیمانه

¼ پیمانه

1 قاشق غذاخوری

به میزان دلخواه

 

طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر

تمامی حقوق این سایت برای شرکت توسعه صنعتبوقلمون پارس محفوظ است.بازنشر مطالب سایت با ذکر منبع بلامانع است.

ما با در دست داشتن افراد توانمند و فعال، برآنیم تا به بزرگترین شرکت تخصصی در زمینه تولید، فرآوری و عرضه گوشت بوقلمون در منطقه تبدیل شده و محصولات خود را به اشکال مختلف به عنوان غذایی سالم و باصرفه از مزرعه تا سفره مردم ببریم.

طراحی وب سایت و بهینه سازی:گسترش فضای مجازی نوید ایرانیان

طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر
طرز تهيه بوقلمون شكم پر در فر
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *