طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی
طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

ما به
صورت خانوادگی زیاد طرفدار ژله (به صورت صرفاً ژله ای) نیستیم. ولی خب ژله از طرفی
به علت داشتن ژلاتین برای استخوانها مفید است و از طرفی بسیار شیک و مجلسی است.
لذا آن را اغلب به همراه پایه های شیری، خامه ای و بستنی استفاده می کنم.

پایه
شیرعسلی نیز بسیار بسیار آسان، خوشمزه و البته کم شیرین می باشد. این ژله، ژله
جدیدی نیست و در بسیاری از سایتهای ایرانی و خارجی آموزش داده شده است. ولی این
اولین بار است که من تهیه کردم و برای من جدید بود.

این ژله را با اندکی تغییر از دستور “شف طیبه ” عزیز و هنرمند، مدیر سایت
“کارگاه آشپزسازی” برداشتم، با تشکر از ایشان. یک ورژن دیگر هم دارد که
انشاالله سر فرصت تهیه خواهم نمود و در وبلاگ قرار خواهم داد.

طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

در
خصوص این ژله:

دوره مقدماتی php

1-     مواد آن ارزان و در دسترس است.

2-     می توان بسته به ذائقه از انواع مزه ها (ژله
ها) و انواع رنگها استفاده کرد.

3-     در کل بو و مزه ای شبیه پاستیل میوه ای دارد.

4-     خوشگل و رنگی است.

5-     کم شیرین است.

6-      به
علت داشتن ژلاتین زیاد کاملاً سفت بوده و در روزهای گرم تابستان زود آب نمی شود و
گزینه مناسبی برای سفره های افطاری است.

7-     می توان به صورت قالبی یا برش خورده (مکعب مستطیلی
یا مکعب مربعی) استفاده کرد. که در این حالت بهتر است داخل کپسولهای بزرگ قرار
دهیم، تا برداشتن و میل نمودن آن آسان باشد.

8-     برای جشن تولد کودکان نیز مناسب است. چون هم بچه
ها آن را راحت میل می کنند و هم جایی کثیف نمیشود.

 

پیش
از تهیه:

قالب
من به اندازه 9 پیمانه 250 میلی لیتری است و لذا میزان پایه شیر عسلی را به شرح
زیر، یک و نیم برابر کردم. از اندازه ها راضی بودم.

 

مواد
لازم:

پودر
ژله در 4 رنگ و طعم مختلف: از هر کدام یک بسته، جمعاً 4 بسته

من
از طعم های آلبالو، پرتغال، انبه و طالبی استفاده کردم. دفعه بعد به جای انبه، انگور سیاه را  امتحان خواهم کرد.

شیر
عسلی: یک و نیم قوطی 400 گرمی (من از مارک 
“والفجر” استفاده کردم).

پودر
ژلاتین:  5 قاشق غذاخوری سرپر

آب
(برای حل کردن پودر ژلاتین): یک و نیم پیمانه

شیر
گرم یا آب داغ (برای افزودن به شیرعسلی): سه پیمانه

 

طرز
تهیه:

1-     برای هر طعم ژله، یک بسته پودر ژله را در کاسه
ای ریخته و یک پیمانه آب جوش (بسته به مارک ژله، پیمانه 200 یا 250 میلی لیتری)
را به آن اضافه می کنیم. سپس هم می زنیم تا ژله در آب جوش کاملاً حل شود. بهتر است
روی بخار کتری هم قرار دهید تا کاملا” ذرات ژله حل شوند. سپس نصف پیمانه
آب خنک  (بسته به مارک ژله پیمانه 200
یا 250 میلی لیتری) به آن می افزائیم و هم میزنیم تا کاملاً شفاف شود. (می توانیم
از نصف پیمانه آب خنک صرف نظر بکنیم ولی در آن صورت میزان ژله کمتر و ژله سفت تر و
پاستیلی تر می شود).

2-     ژله ها را درون ظروف (ترجیحاً مربع یا مستطیل
شکل) که قبلاً با آب خنک خیس کرده ایم و ده دقیقه ای در جایخی قرار داده ایم می
ریزیم به طوری که ضخامت لایه ها حدود 2 تا 3 سانتی متر شود. به مدت حداقل 4 ساعت
در یخچال قرار می دهیم. البته بهتر است که از شب تا صبح در یخچال بماند.
این مرحله را برای هر 4 طعم انجام می دهیم.

 

3-     سپس هر طعم ژله آماده شده را با چاقوی خیس شده
با آب سرد، برش های مربعی به اندازه دلخواه می زنیم. یعنی در همان ظرف برش می
دهیم. دستهایمان را کاملاً شسته و با آب خنک خیس کرده و ژله های مکعبی را از
ظرفشان خارج کرده و درون کاسه بزرگی ریخته و با هم مخلوط می کنیم. بهتر است رنگ
های شبیه هم در یکجا نباشند. ظرف را در یخچال می گذاریم تا حین مراحل دیگر کار،
ژله ها آب نشوند.

 

4-     در کاسه دیگری،  پودر ژلاتین را با یک و نیم پیمانه آب داغ
مخلوط می کنیم تا ذرات ژلاتین شروع به حل شدن کنند. بهتر است روی بخار کتری یا
درون مایکروفر قرار دهید تا کاملاً ذرات ژله حل شوند. سپس وقتی مایه خوب روان شد،
اجازه می دهیم کمی خنک شود.

5-     سپس نصف شیر گرم (شیر اگر داغ باشد
ژلاتین احیاناً می برد) را به آن افزوده و هم می زنیم. سپس نصف شیر عسلی را می افزائیم و
با قاشق خوب مخلوط می کنیم. نگران نباشید شیر عسلی به آسانی با شیر مخلوط خواهد
شد.

 

6-     سپس نصف دیگر شیر را می افزائیم و هم
می زنیم و مجدداً نصف دیگر شیر عسلی را می افزائیم و خوب هم می زنیم.

 

7-      اجازه
می دهیم ژله شیرعسلی کاملاً خنک خنک شود. گاهی هم می زنیم تا نبند. زیرا
اگر خنک نشود و روی ژله  ها بریزیم ژله ها
را آب می کند. (ژله شیرعسلی را در یخچال نیز قرار ندهید زیرا خودش را به صورت لخته
ای، می گیرد. بهتر است در همان دمای اتاق باقی بماند تا خنک خنک شود و وقتی به آن
دست می زنیم اصلاً احساس گرما نکنیم).طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

 

8-     سپس ظرف مورد نظر را که قبلاً با آب خنک آبکشی
کرده بودیم و به مدت 10 دقیقه یا یک ربع در فریزر قرار داده بودیم در می آوریم و
مقداری از خرده ژله ها را میریزیم و مقداری هم پایه شیر اصلی می افزائیم. این کار
را چندین بار انجام می دهیم تا مواد تمام شود. به آرامی یکی دو بار روی میز می
کوبیم تا اگر حبابی در آن وجود دارد خارج شود.

 

9-     سپس ظرف ژله را درون یک ظرف صاف (مثل بشقاب
بزرگ)، به یخچال انتقال می دهیم. بهتر است 12 ساعت در یخچال بماند. (البته بعد از
4 تا 6 ساعت، خودش را کاملاً خواهد گرفت). مواد وقتی خودش را گرفت، بهتر است رویش
سلفون بکشیم تا احیاناً بویی به خود نگیرد. 

10-سپس ظرف را از یخچال خارج کرده و برای
برگرداندن ژله، ابتدا دور ژله را بانوک چاقوی خیس آزاد می کنیم و ظرف را تکان می
دهیم، اگر تکان نخورد، قالب را  30 ثانیه
در آب گرم فرو می کنیم و بعد دیس را روی آن می گذاریم و عین برنج قالبی بر می
گردانیم. و یا از سشوار کمک می گیریم به این صورت که دیس را روی قالب می گذاریم و
آن را برمی گردانیم، بعد سشوار را به همه جای قالب می گیریم، مواد کمی آب شده و به
اسانی برخواهد گشت. فقط دقت نمائید که ژله آب نشود. کمی آب هم شد. بلافاصله یک ربع
در بخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

11-چون ظرفم کمی بزرگ بود و نمیخواستم خالی
بماند، با مقداری کرم شانتی که داشتم اطرافش را شکوفه زدم.

12-با چاقو برش زده و با چنگال نوش جان نمائید.

 

 

نکات:

1-    این دسر خیلی آسان است، فقط کمی وقت گیر است.
برای کاربردی کردن آن  بهتر است شب، قبل از
خواب ژله های خرده شیشه را تهیه کنیم و در یخچال قرار دهیم تا ببندد. ضمناً بهتر
است روی ظرف سلفون بکشیم تا بوی احتمالی به خود نگیرد و عطر آن حفظ شود. صبح ژله
پایه را درست کنیم و وقتی کاملا خنک خنک شد خرده شیشه ها را بریده و در قالب قرار
دهیم.

2-    قابل توجه گیاهخوارن عزیز: به جای ژلاتین که
منبع حیوانی دارد، از پودر آگار آگار استفاده نمایید. (آگار عصارهٔ خشک جلبک‌های
قرمز از نوع GELIDIUM
است که از نظر شیمیایی استر سولفوریک گالاکتان می‌باشد. بشکل قطعات باریک نازک
شفاف، یا گرد سفید خاکستری رنگ بی مزه و بی بو است . در آب سرد نامحلول است ولی
ابتدا در آبجوش آن را حل کرده و سپس در ۳۵ تا ۴۰ درجهٔ سانتی گراد یا کمتر سرد
نموده بصورت ژل در می‌آورند.)

فرمول
استفاده از آگار آگار : یک قاشق چایخوری پودر آگار + یک پیمانه آب + رنگ یا اسانس
خوراکی دلخواه.

3-    برای برگرداندن ژله، ابتدا دور ژله را بانوک
چاقوی خیس آزاد می کنیم و ظرف را تکان می دهیم، اگر تکان نخورد، قالب را حدود 20
ثانیه در آب گرم فرو می کنیم و بعد دیس را روی آن می گذاریم و عین برنج قالبی بر
می گردانیم.  یا از سشوار کمک می گیریم به این صورت که دیس را روی قالب می گذاریم
و آن را برمی گردانیم، بعد سشوار را به همه جای قالب می گیریم، سطح در تمای با قالب، کمی آب شده و
به آسانی برخواهد گشت. فقط دقت نمائید که ژله آب نشود. کمی آب هم شد، بلافاصله یک
ربع در بخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

4-    اگر می خواهید دسر را بعد از برگرداندن در ظرف
سرو به راحتی جا به جا کنید قبل از برگرداندن دسر ظرفتان را خیس کنید.

5-    قالبتان را قبل از ریختن ژله آبگردانی کنید و
در فریزر قرار دهید تا ژله راحتتر از قالب جدا شود. برای قالبهای صاف می توان قالب
را کمی چرب کرده و یا از سلفون نیز استفاده نمود.

6-    این دستور متعلق به “شف طیبه ” عزیز
و هنرمند، مدیر سایت “کارگاه آشپزسازی” می باشد. با تشکر مجدد از ایشان.

 

 

Broken Glass Jello
ژله خورده شیشه به اسمهای مختلفی گفته میشه موزاییکی بروکن گلس و……
خیلی راحته و خیلی خوش طعمه شاید بگید طعمهای مختلف قاطی میشه ولی اگه امتحان کنید متوجه میشید
از قیافش معلومه چند رنگ مختلف ژله جداگانه درست میکنیم و داخل یه ژله بیس میریزیم که شیری رنگه پس رنگهای اون بستگی به سلیقتون داره ولی سعی کنید رنگهایی بکار ببرید که توی ژله بیس جلوه داشته باشه من از ۴ رنگ استفاده کردم ولی به نظرم تا ۶ رنگ جا داره و شیک تر میشه.
در مورد ژله چند نکته بگم :
ژله های ایرانی با مارکها و طعمهای مختلفی رژیمی ؛ معمولی اومده تو بازار ولی اگر ژله خارجی بگیرید که اون هم بیشتر با مارک ترکیه ای “Dr.otker” و “Trix Jelly” وجود داره صد البته بهتره اولا از لحاظ طعم و رنگ کاملا واقعیه و به میوه شبیه و ثانیا موقع درست کردن کف نمیکنه من توی عکسها نشونتون میدم که ببینید
در ضمن از لحاظ قیمت تفاوتی نداره یه قوطی ایرانی فکر کنم حدود ۷۰۰ تومن و خارجیش همون ترکیه ای ۱۰۰۰ تومن و تو بعضی رسپیها میبینید که نوشته اگه ژله ایرانی استفاده میکنی بطور مثال میگم ۵ ق غ و اگر از نوع خارجیش ۲ ق غ پس میبینید که خارجیش بهتره ولی من اینبار چون همه رنگهایی که میخواستم با مارک خارجی گیر نیاوردم مارک ایرانی دراژه خریدم.یه چیزی هم بگم که هر وقت خرید رفتید هر رنگ ژله دیدید بخرید چون روزی که نیاز دارید همه رنگها تموم شده هر جایی بگردید گیر نمیاد همین دو هفته پیش شب یلدا ژله هندونه نایاب شده بود یا ژله بلوبری بعضی وقتها غیبش میزنه از من گفتن بود حالا خود دانید اینجا ایرانه رو هیچ چیزی نمیشه حساب کرد از هیچ جنسی کامل تو مغازه ها نیست.
و اما : یک نکته خیلی مهم ؛ ژله آماده شده حالا چه جوری تو ظرف سرو برگردونیم که خراب نشه . اگر از قالبهای سیلیکونی استفاده می کنید که خیلی راحت اول دور تا دور ژله را باچاقو ببرید که ژله از دیواره ظرف آزاد بشه بعد ظرف سرو را روی قالب بگذارید و برش گردونید ژله خیلی خوشگل میفته تو ظرف و اگر اذیت کرد میتونید با سشوار کمی گرمش کنید ته قالب را و برگردونید.
اگر از قالب معمولی استفاده میکنید سینک ظرفشویی یا یه ظرف بزرگتر از قالب را پر آبجوش کنید به مدت ۳۰ ثانیه داخل اب گذاشته بردارید اگر جدا نشده بود ۳۰ ثانیه دیگه یه دفعه ۱ دقیقه نگذارید و یادتون بره که همه ژله آب میشه
اگر داخل ظرف پیرکس درست کردید اونم راحته قبل از اینکه ژله را توش درست کنید حتما ظرف را خیس کنید و بعد ژله را بریزید داخلش و موقع سرو ظرف سرو را روی ظرف پیرکس گذاشته و برگردانید.
*در همه حالتها اول دور ژله را باچاقو از دیواره ظرف آزاد کنید

مواد لازم:
ژله بلوبری ۱ بسته
ژله پرتقال ۱ بسته
ژله لیمو ۱ بسته
ژله انگور ۱ بسته
شیرعسل ۱ قوطی
پودر ژلاتین ۳ ق غ
شیر ۳ لیوان

اول ازهمه باید هر کدوم از ژله ها را جداگونه فقط با یک لیوان آبجوش حل کنید و بگذارید به مدت ۴ ساعت تا ببنده اگه میخواهید این ژله را برای مهمونی درست کنید از یه روز قبل کار رو شروع کنید چون یه مقدار طول میکشه شب قبل ژله رنگیها رو آماده کنید و فردا صبحش ژله بیس را درست کنید.
پودر ژله را داخل یک لیوان آبجوش ریخته و هم بزنید و برای اینکه ژله شفاف تر بشه به مدت یک دقیقه داخل ماکروفر بگذارید یا روی بخار کتری بگذارید تا شفاف بشه. قبلا گفتم ژله های ایرانی وقتی با آبجوش مخلوط میشن کف میکنند توی عکس کاملا مشخصه

طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

می بینید بعد از اینکه ژله را داخل ماکروفر می گذاریم چقدر شفاف تر میشه باید یه ۵ دقیقه دیگه صبر کنیم که باقیمانده کف روی ژله از بین بره بعد که کمی سرد شد داخل یخچال میگذاریم من تا اومدم ۳ تا ژله دیگه را آماده کنم هم کفش از بین رفت هم کاملا سرد شد
یه نکته بگم روی بسته ژله طرز استفاده را نوشته یک لیوان آبجوش و یک لیوان آب سرد ولی برای این نوع ژله هر بسته فقط با یک لیوان آب جوش مخلوط میشه چون میخواهیم ژله سفت تری داشته باشیم و برای ظرفهایی که ژله را داخلش میریزیم سعی کنید از ظرفهای پیرکس مستطیل کوچیک استفاده کنید که سطح ژله بیشتر باشه تا ارتفاعش چون بعدا این ژله ها تبدیل میشن به خرده ژله درحد یک ونیم الی دو سانتی متر پس برش زدنش راحت تره من ظرفها را قبل ریختن ژله شستم که خیس باشند و ۳ بسته دیگه را هم همینطور آماده کردم

حدود ۳ الی ۴ ساعت ژله ها داخل یخچال باید باشند تا ببندن بعد که ژله ها اماده شد با چاقوی لیزری برشهای عمودی و افقی روی ژله میزنیم که بتونیم مربع هایی حدود یک و نیم الی دو سانتیمتر داشته باشیم و با کفگیر زیر ژله ها میزنیم ** یادمون نرفته که اول دور تا دور ژله را از دیواره ظرف آزاد کنیم.

بعد تمام خرده ژله ها را داخل یه ظرف بزرگ تر ریخته همیشه قبل از اینکه هر ژله ای را درست کنید اول ظرف اصلی که میخواهید ژله را داخل اون بریزید سایز بزنید که یهو وسط کار نبینید ظرف کوچیکه و ژله ها زیاد بیاد یا بلعکس و ظرف زیادی بزرگ باشه برای سایز زدن هم از لیوان آب استفاده کنید یعنی اول مقدار تمام مایعات حالا شیر یا آب را که میخواهید ژله را با اون درست کنید ببینید چند لیوانه مثلا ۵ لیوان پس ۵ لیوان آب داخل ظرف اصلی ریخته و اینطوری سایز ظرف دستمون میاد.
خرده ژله ها را جوری داخل ظرف میریزم که رنگهای تکراری کنار هم نباشه

حالا نوبت میرسه به ژله بیس برای ژله بیس رسپیهای زیادی هست ژله آلوورا ؛ آناناس ولی من از شیر و شیرعسلی استفاده کردم.شما میتونید قبل از اینکه ژله رنگیها را خورد کنید ژله بیس را آماده کنید و بگذارید سرد شود چون مهمترین مرحله همینه اگه ژله بیس سرد نباشه تمام ژله ها آب میشن و از بین میرن.
برای درست کردن ژله بیس ۳ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با یک لیوان شیر سرد مخلوط میکنیم میگذاریم یه محلول اسفنجی درست شه بعد یک لیوان شیرجوش را داخلش ریخته و روی بخار کتری یا یک دقیقه داخل ماکروفر میگذاریم تا کاملا حل بشه بعد نصف قوطی شیرعسلی را داخلش ریخته و مخلوط میکنیم و دوباره یک لیوان شیر سرد اضافه کرده و هم میزنیم و میگذاریم مخلوط کاملا سرد بشه

اینم عکس قوطی شیرعسلی حتما از اینها بخرید نه شیرعسل ایرانیها چون که نمی دونم ژله با اونها چی میشه غلظت این شیرعسل و مزه اون تفاوتش با شیرعسل ایرانیها از زمین تا اسمونه فکر میکنم قوطی ۱۷۰۰ تومنه و تقریبا تو همه سوپرها هست خوب ما نصفه قوطیش را استفاده کردیم با بقیه اش چیکار کنیم؟ حتما تا حالا همه استفاده کردید ولی اگه کسی هست که تا حالا استفاده نکرده نصف عمرش بر فناست چون خالی خالیشم خوشمزست؛ میتونید با چایی بخورید ۱ ق داخل چایی بریزید شیر عسل چایی میشه یا میتونید به جای کافی میت استفاده کنید با نسکافه حتما امتحان کنید و داخل یخچال اگه بذارید بعد از یه مدت سفت و رس میشه حتما داخل یه ظرف شیشه ای دربسته نگهداریش کنید داخل کابینت هم میمونه تا یه هفته من بیشتر از این نگه نداشتم.
خوب دیگه ژله بیسمون سرد شده و میریزیمش روی ظرف خورده شیشه “ژله” و میگذاریم داخل یخچال تا عصر که مهمونا بیان

بعد از اینکه ژله بست میتونید اون را به صورت مکعب برش بزنید و داخل ظرف بچینید.

این هم ژله آماده قبل از برش

 

+++++++++++

+++++++++++

+++++++++++

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

طرز تهیه ژله خرده شیشه شفاف با استفاده از خرده ژله های رنگی و ژله بی رنگ آلوئه ورا یا آناناس است. تهیه ژله خرده شیشه با زمینه سفید نیز با بستنی یا شیر مناسب می باشد.

طرز تهیه ژله خرده شیشه یا ژله موزاییکی با دو زمینه مختلف شفاف و سفید را در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد. که هرکدام  از ژله های خرده شیشه شفاف و سفید زیبایی و جلوه خاص خود را دارند. برای زمینه ژله خرده شیشه شفاف از پودر ژله آلوئه ورا یا پودر ژله آناناس، و برای زمینه ژله خرده شیشه سفید از شیر یا بستنی می توانید استفاده کنید.

پودر ژله آلوئه ورا : 2 بسته

طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

پودر ژله با رنگ ها و طعم های متفاوت : از هر کدام یک بسته

آب جوش : برای هر بسته یک لیوان

آب سرد : برای هر بسته 3/4 لیوان

هر کدام از ژله های رنگی را در ظرفی جدا ریخته و هر بسته ژله را در یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید. سپس برای بر روی هر کدام از ژله های رنگی 3/4 لیوان آب سرد بریزید. هر کدام از ژله ها را در قالب ریخته و درون یخچال بگذارید تا کاملا بسته شوند.

بهتر است از قالب های مستطیل شکل استفاده کنید تا بهتر و زیباتر بتوانید ژله ها را برش بزنید. زمانی که ژله ها کاملا خودشان را گرفتند آن ها را از قالب جدا کرده و برش های کوچک یک تا دو سانتی بزنید. سعی کنید برش ها یکسان و یک اندازه باشند تا زیبایی خود را از دست ندهند.

می توانید از قالب های کوچک برای فانتزی شدن دسر ژله خرده شیشه استفاده کنید.

سپس خرده ژله ها را در ظرفی بزرگ تر ریخته و همه را با هم مخلوط کنید.

بهتر است این خرده ژله را در یخچال بگذارید تا مرحله آخر که نیاز به آن ها بود سپس از یخچال خارج کنید. قالب بزرگ اصلی را از قبل به مدت 15 دقیقه داخل فریزر گذاشته تا سرد و خنک شود. ژله آلوئه ورا را کاملا در آب جوش حل کرده سپس یک لیوان یا 3/4 لیوان آب به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید و اجازه دهید نیم بند شود. قالب را از فریزر بیرون آورده و مقداری از ژله آلوئه ورا نیم بند شده را درون قالب بریزید. سعی کنید ژله به تمام دیواره قالب بچسبد. سپس خرده ژله ها را در قالب بچینید توجه کنید که باید یک سانتی متر سر قالب خالی باشد.

ژله آلوئه ورا باقی مانده را روی خرده های ژله بریزید و قالب را درون یخچال بگذارید. وقتی ژله کاملا بسته شد، آن را از قالب جدا کنید و دسر ژله را در ظرف سرو قرار دهید.

پودر ژله در 4 رنگ و طعم های مختلف : هر کدام یک بسته

شیر سرد : 1 لیوان

شیر داغ : 1 لیوان

پودر ژلاتین : 3 قاشق غذاخوری

شیرعسلی : 1/2 لیوان

پودر ژله ها را جداگانه در یک لیوان آب جوش حل کرده و در قالب مناسبی بریزید و آن ها را درون یخچال بگذارید تا کاملا خودشان را بگیرند. زمانی که ژله ها کاملا خودشان را گرفتند آن ها را از قالب جدا کرده و برش های کوچک یک تا دو سانتی بزنید. سعی کنید برش ها یکسان و یک اندازه باشند تا زیبایی خود را از دست ندهند. از قالب های کوچک فانتزی هم می توانید برای برش های ژله استفاده کنید.

سپس خرده ژله ها را در ظرفی بزرگ تر ریخته و همه را با هم مخلوط کنید. بهتر است این خرده ژله را در یخچال بگذارید تا مرحله آخر که نیاز به آن ها بود سپس از یخچال خارج کنید. پودر ژلاتین را با شیر سرد مخلوط کرده و سپس شیر داغ را به آن اضافه کنید تا کاملا پودر ژلاتین حل شود. شیر عسل را نیز به این مخلوط اضافه و هم بزنید و آن را در یخچال بگذارید تا خنک شود. ژله های رنگین کمانی را درون قالب خنک و سرد ریخته و ژله سفید رنگ را بر روی خرده ژله ها بریزید.

قالب را در یخچال به مدت 12 ساعت بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد. سپس از قالب جدا کرده و نزدیک به 15 دقیقه آن را در یخچال نگه دارید تا حسابی سفت و گرفته شود. سپس دسر ژله زیبای موزاییکی را برای میهمانان عزیز خود سرو کنید.

در طرز تهیه ژله خرده شیشه برای اینکه در هنگام برش، ژله به چاقو نچسبد، بهتر است کارد را مقداری خیس کنید. در ژله با زمینه سفید حتما ژله پایه را در یخچال بگذارید تا خنک شود و گرنه باعث قاطی شدن رنگ های خرده های ژله می شود. (برای آموزش سایر دسر و پیش غذا کلیک کنید.)

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98


طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

با بهترین بهترین مراکز خرید استانبول آشنا شوید



قالی شویی ارزان و باکیفیت برای عید نوروز



15 حقیقت شوکه کننده در مورد دبی

سلام عالی بود ممنون

واقعا خوشمزه است امتحان کنید

عالی بود

سلام به جایی شیر عسل میشه بستنی وانیلی ریخت.

خوب بود

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

آموزش آشپزی:ژله یکی از دسر هایی است که سر سفره همه دیده می شود. اما هر فردی نسبت به سلیقه خودش ژله های متفاوتی درست می کند. ژله خورده شیشه یکی از انواع ژله است.

مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه با بستنی وانیلی

ژله به رنگ های دلخواه :¤: تعدادیژله آلوئه ورا :¤: یک تا دو بستهبستنی وانیلی  :¤: بیشتر از یک لیوانطرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی

طرز تهیه ژله خرده شیشه با بستنی وانیلی

ژله های رنگی رو مثل همیشه که ژله درست میکنید درست کنید .یعنی پودر ژله با یک لیوان آب جوش حل میکنید ولی آب سردتون رو کمتر بریزید از ۱ لیوان.توی ظرفهای مستطیلی میریزید که بعد از بسته شدن بتونید برش بدید و مکعبی شن خورده شیشه هاتون.ژله ها که کاملا بسته شدمکعبی برش میدید.توی قالب مورد نظر رنگها رو میچینید.حالا ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنید و به جای آب سرد هم بستنی بریزید مایع که از حرارت افتاد و سرد شد بریزید تو قالبی که خورده شیشه هارو چیدید .بذارید تو یخچال یه شب تا خوب ببنده.

آب جوش :¤: سه لیوانآب سرد :¤: سه لیوانژله آلوورا :¤: دو بستهپودر ژله به طعم و رنگ دلخواه :¤: سه بستهبستنی وانیلی آب شده :¤: دو لیوان

ابتدا پودر ژله ها را یکی یکی با یک لیوان آب جوش داخل شیرجوش با حرارت کم حل میکنیم.گرما باعث میشود ذرات پودر کاملا در آب حل شوند.

سپس در ظرف های جداگانه با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و داخل یخچال میگذاریم تا سفت شوند. بهتر است جای یک لیوان آب سرد ۲/۳ لیوان آب سرد بریزید چون زودتر میبندد و سفت تر میشود. وقتی ژله ها آماده شد آنها را با چاقو به شکل مکعب های نامنظم برش میدهیم و داخل ظرف ژله مان میریزیم.

بهتر است ظرف را کمی نم دار کنیم و از چند ساعت قبل داخل فریزر بگذاریم چون موقع درآوردن یخ ها آب شده و مانع چسبیدن ژله به ظرف میشود. ژله های آلوورایمان را در آب جوش حل کرده و این بار به جای آب سرد از دو لیوان بستنی استفاده میکنیم.

بستنی را باید نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرد تا شل شود. نکته مهم این است که بستنس نه باید بیش از حد شل باشد و نه سفت.همینکه کمی روان باشد و بتوانید با چنگال آن را هم بزنید کافیست. و فراموش نکنید که منظور از دولیوان بستنی، بستنی شل شده است.

کمی از ژله بستنی را داخل ظرف میریزیم و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ژله های کف فیکس شوند بعد از آن دوباره ظرف را خارج کرده و کمی دیگر ژله میریزیم (بهتر است این کار را در ۳تا۴مرتبه انجام دهید تا ژله ها کاملا فیکس شوند.)بعد از بسته شدن ژله را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده میکنیم


balablogs
2018-06-12 19:09

balablogs is using Hatena Blog. Would you like to try it too?


Powered by Hatena Blog
|
ブログを報告する

Quote saved.

Login to quote this blog

Failed to save quote. Please try again later.

You cannot quote because this article is private.

طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی
طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *