طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی
طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی

Загрузка…

Загрузка…

دوره مقدماتی php

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

بوقلمون از انواع غذاهای گوشتی خوشمزه و خوش طعم است که با روش های متفاوتی تهیه می شود در این مطلب طرز تهیه بوقلمون را با دو روش متفاوت شکم پر و سرخ شده مشاهده خواهید کرد.

با گوشت بوقلمون می توانید انواع خورش ها و کباب و خوراک های سلم و لذیذ را تهیه کنید. طرز تهیه بوقلمون در منزل کمی زمانبر است و شما می توانید برای ایجاد طعم بی نظیر گوشت بوقلمون از چاشنی های خوشمزه ای نظیر آلو و تمبر هندی و رب انار استفاده کنید.

بوقلمون شکم پر و بوقلمون سرخ شده از انواع غذاهای خوشمزه هستند که با گوشت بوقلمون تهیه می شوند. بوقلمون شکم پر و بوقلمون سرخ شده مانند مرغ شکم پر و مرغ سوخاری از انواع غذا های محبوب و خوش طعم هستند.

همانطور که گفتیم برای تهیه بوقلمون روش های متفاوتی وجود دارد که در ادامه این مطلب طرز تهیه بوقلمون را با ۲ روش مختلف به شما عزیزان آموزش می دهیم.طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی

مواد لازم برای تهیه بوقلمون شکم پر برای ۴ نفر

مواد لازم برای داخل شکم بوقلمون

طرز تهیه بوقلمون شکم پر با سس انار

ابتدا فر را بر روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس داخل شکم بوقلمون را به خوبی تمیز کنید و بشویید و بوقلمون را خشک کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه بوقلمون گردو ها را بر روی حرارت ملایمی قرار دهید تا کمی تفت بخورند سپس کره را به گردوها اضافه کنید و بعد از اینکه کره ذوب شد جعفری و کرفس و رب انار و دانه انار و کشمش و پیاز داغ و شکر را به گردو ها اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد مخلوط شده به مدت ۵ دقیقه دیگر نیز بر روی حرارت ملایم باقی بمانند تا به خوبی با یکدیگر ادغام شوند.
بعد از اینکه مواد به خوبی تفت خوردند داخل شکم بوقلمون را با کمک این مواد پر کنید و روی بوقلمون کره آب شده بمالید سپس نمک و فلفل و پودر آویشن و زعفران را باهم مخلوط کنید و با کمک برس مخلوط این مواد را کاملا بر رو و زیر بوقلمون بزنید ( توجه داشته باشید که اینکار را باید هر ۳۰ دقیقه انجام دهید پس بهتر است همه این مواد را به صورت یک جا بر روی بوقلمون نمالید).

در مرحله بعدی دستور پخت بوقلمون سینی بزرگی که دیواره های بلندتری دارد را انتخاب کنید و بوقلمون را درون سینی فر قرار دهید سپس سینی فر را به مدت ۸ ساعت درون فر بگذارید بعد از مدت زمان ذکر شده بوقلمون را از فر بیرون آورید و با خود آب بوقلمون آن را سرو کنید.
برای تهیه بوقلمون بهتر است از صبح شروع کنید تا زمان لازم را برای پخت داشته باشید زیرا گوشت بوقلمون دیرپز است و برای داشتن بوقلمونی لذیذ و لطیف باید حداقل ۸ ساعت زمان پخت را در نظر بگیرید. بوقلمون شکم پر را می توانید در وعده نهار و شام سرو کنید.

بوقلمون سرخ شده نیز از انواع غذا های مناسب برای وعده نهار و شام می باشد و شما می توانید این غذای خوشمزه را در منزل به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم

طرز تهیه

ابتدا بوقلمون را به خوبی تمیز کنید و بشویید سپس کره را در قابلمه ای نچسب آب کنید و اطراف بوقلمون را در کره سرخ کنید. در مرحله بعدی دستور پخت بوقلمون سرخ شده ۲.۵ لیوان آب را به همراه پیاز سرخ شده و نمک درون قابلمه بریزید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا بوقلمون بر روی حرارت ملایم به خوبی بپزد سپس بوقلمون را درون کاغذ فویل قرار دهید و با کمک فر بوقلمون را سرخ کنید.

در این مطلب با دو روش مختلف برای درست کردن بوقلمون در منزل  آشنا شدید که امیدواریم بتوانید با کمک یکی از این دو روش بوقلمون خوشمزه و لذیذی را بپزید. می توانید از بوقلمون سرخ شده و یا شکم پر برای پذیرایی از مهمان هایتان در مهمانی ها و مجالس استفاده کنید. بعد از آماده شدن بوقلمون آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و با کمک انواع سبزیجات تازه بوقلمون را تزیین کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟


گیوه گلدوزی شیک و جذاب برای خوش پوش بودن در نوروز 98



آداب و رسوم و فرهنگ مردم تایلند


راحت ترین اقدام برای تعمیرات لوازم خانگی در شب عید


چگونه عمر باتری موبایل و لپ تاپ را افزایش دهیم؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی

در این مطلب از سایت انسان شاد برای شما عزیزان طرز تهیه بوقلمون شکم پر را آموزش می دهیم.

آموزش آشپزی و انواع غذا با مرغ و ماهی در سایت انسان شاد

بوقلمون :♥: 1 عدد

پیاز :♥: 2 عدد

طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی

جعفری خرد شده (یا گشنیز) :♥: نصف پیمانه

سیر :♥: 3 حبه

زعفران دم کرده :♥: 2 قاشق غذا خوری

کشمش :♥: نصف پیمانه

رب انار :♥: 2 قاشق غذا خوری

زرشک :♥: نصف پیمانه

مغز گردو :♥: نصف پیمانه

آلو قرمز :♥: نصف پیمانه

آبلیمو :♥: نصف پیمانه

کره :♥: 100 گرم

نمک و فلفل سیاه و آویشن :♥: به میزان لازم

به نقل از انسان شاد طرز تهیه بوقلمون شکم پر به این صورت است که ابتدا باید

داخل شکم بوقلمون را پاک کنید و تمیز بشورید.

:♥: توجه داشته باشید که گوشت بوقلمون کمی دیر پز هست و باید مدت زمان بیشتری حرارت ببیند پس زودتر شروع به کار کنید تا

موقع سرو کاملا پخته شده باشد :♥:

برای مزه دار کردن بوقلمون یکی از پیاز ها و 2 حبه سیر را رنده کنید و روی بوقلمون بریزید سپس آبلیمو و

فلفل سیاه روی گوشت بوقلمون بریزید و بگذارید داخل یخچال تا بقیه مواد حاضر شوند.

حالا مشغول به آماده کردن مواد داخل شکم بوقلمون شوید.

داخل تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و تفت دهید.

بعد سبزی های معطر را اضافه کنید و تفت دهید تا آب سبزی تبخیر شود.

در ادامه زرشک و کشمش و گردو و نمک و فلفل و آویشن و آلو را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد کمی سرخ شوند.

در آخر رب انار را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

:♥: مقدار اضافه کردن رب انار بستگی به ذائقه خودتان می تواند کمتر یا بیشتر باشد :♥:

بوقلمون را از داخل آبلیمو و پیاز بیرون بیاورید و از موادی که آماده کرده اید داخل شکمش را پر کنید.

با دست مواد را به همه ی نقاط بوقلمون پخش کنید.

سپس با نخ کوک یا هر نوع نخ ضخیمی که در دسترس دارید شکم بوقلمون را بدوزید.

به این صورت که ابتدا نخ را از پشت گردن بوقلمون به سمت جلوی سینه ها بیاورید و زیر استخوان سینه نخ را بپیچانید.

سپس دو طرف نخ را به بخش انتهایی پای بوقلمون 2 بار بچرخانید و گره بزنید.

:♥: در زمان پیچاندن نخ را بکشید تا بوقلمون جمع شود :♥:

در آخر نخ های اضافی را قیچی کنید .

کره را آب کنید سپس با فرچه مخصوص آشپزی تمام سطح بوقلمون را با کره آب شده ماساژ دهید.

زعفران دم کرده را نیز خوب روی سطح بوقلمون پخش کنید تا همه جای گوشت به زعفرا آغشته شود.

سپس روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید.

طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی

بوقلمون شکم پر را داخل ظرف پیرکس یا سینی که دیواره های بلندی داشته باشد قرار دهید و 1 لیوان آب داخل ظرف بریزید.

:♥: بوقلمون در هنگام پخت خیلی آب میندازد پس ظرف بزرگتری باید انتخاب کنید :♥:

:♥: می توانید به جای آب با سبزیجاتی مانند سیب زمینی ، هویج و … زیر بوقلمون را پر کنید :♥:

ظرف را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 2 یا 3 ساعت قرار دهید تا بوقلمون پخته و روی آن طلایی شود.

( ممکن است زمان بیشتری لازم باشد )

:♥: در هنگامی که بوقلمون در حال پختن است و داخل فر قرار دارد کف سینی، آب بوقلمون جمع می‌شود، آن را مرتب با برس روی بوقلمون بمالید تا براق شود :♥:

سپس نخ های اطراف بوقلمون را جدا کنید و سرو نمایید.

وزن بوقلمونی که خریداری کرده اید را حتما بپرسید سپس عدد 1 را از آن کم کنید به این صورت مدت زمان پخت دستتان می آید.

مثلا اگر بوقلمون 5 کیلو بود شما 4 ساعت باید بوقلمون را بپزید :♥:

:♥: اگر می‌خواهید از پخت بوقلمونتان مطمئن شوید، می‌توانید یک عدد چاقو داخل ران آن فرو کنید. اگر آب داخل آن از بین رفته بود، می‌توانید بوقلمون را از فر در آورید :♥:

دیدگاه



طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی

آرایش

مدل مو

مدل لباس

 

مواد لازم بوقلمون شکم پر :

طرز تهیه بوقلمون شکم پر :

*. بوقلمون را به دقت تمیز می کنیم و می شوئیم . داخل شکم آن کمی نمک و فلفل می پاشیم. بعد ماکارونی را در آب و نمک می جوشانیم تا کاملا نرم شود. آنگاه 8 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار می گذاریم و بقیه را پوست می کنیم. سپس یک سوم از کره را درظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم. بعد از اینکه کره آب شد ، سیب های خرد شده را در کره کمی سرخ می کنیم و ماکارونی را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. بعد از مدت کمی از روی آتش برمی داریم . شکر را درظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم.

*. مرتب بهم می زنیم تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا ذرات شکر کارامل شده و کاملا حل شود. بعد نصف این شربت را با مخلوط فوق هم می زنیم و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر می کنیم و آن را می دوزیم.بقیه روغن را در ظرفی می ریزیم و روی آتش می گذاریم . داغ که شد، اطراف بوقلمون را در این روغن سرخ می کنیم و دو لیوان آب می ریزیم . سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون می ریزیم.

*. حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم بوقلمون بپزد . در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه می کنیم تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و گوجه برقانی را کنار بوقلمون می ریزیم تا آنها نیز بپزند، ولی له شوند . دسته سبزی معطر را از ظرف خارج می کنیم. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند. برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ کرده.

طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی

*. نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده می ریزیم ومرتب بهم می زنیم. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند . بعد سس را از صافی رد می کنیم و بوقلمون را در دیس می گذاریم و نخ زیر شکم آن را خارج می کنیم . سیب های درسته پخته و گوجه برقانی را دور بوقلمون می چینیم و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین می کنیم وکمی از سس بوقلمون را که صاف کرده ایم روی بوقلمون می دهیم.

خواص سیر :

*. سیر از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است اسانس سیر که دراثر تقطیر سیر با بخار آب حاصل می شود برای تغییر طعم غذا مصرف می شود.سیر بادشکن و ضد عفونی کننده است.خوردن سیر بدن را در مقابل بیماری ها مقاوم می کند.سیر کرم کش است.

 

اختصاصی آکاایران

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی
طرز تهیه بوقلمون شکم پر مجلسی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *