ایا اب انار برای دیابت خوب است

دوره مقدماتی php
ایا اب انار برای دیابت خوب است
ایا اب انار برای دیابت خوب است

یکی از مطالعات Journal of Medicinal Food در سال ۲۰۰۷، عملکرد هایپوگلایسمی Hypoglycemia دانه‌ها، گل‌ها و آب انار را تایید کرده است و همچنین نشان می‌دهد که سه نوع آنتی‌اکسیدان موثر و ضددیابت در انار وجود دارند

دانه‌ها و گل میوه انار می‌توانند خواصی را ارائه بدهند که برای کاهش دادن قند خون مناسب هستند و به‌طور بالقوه برای افراد مبتلا به هایپرگلایسمی* hyperglycemia و بیماری دیابت مفید محسوب می‌شوند.

*هایپرگلاسمی یا هیپرگلاسمی hyperglycemia : هیپرگلیسمی وضعیتی است که در آن مقادیر زیاده از حد گلوکز در پلاسمای خون موجود است.

از سال‌ها پیش تا کنون، پزشکان و محققان زیادی درباره دانه‌ها، گل، عصاره و ترکیبات مختلف انار مطالعه کرده‌اند و سعی‌شان بر این بوده است که مکانیسم این ترکیبات را بشناسند. برای مثال، یکی از مطالعات Journal of Medicinal Food در سال ۲۰۰۷، عملکرد هایپوگلایسمی* Hypoglycemia دانه‌ها، گل‌ها و آب انار را تایید کرده است و همچنین نشان می‌دهد که سه نوع آنتی‌اکسیدان موثر و ضددیابت در انار وجود دارند.ایا اب انار برای دیابت خوب است

* هیپوگلیسمی یا هایپوگلیسمی Hypoglycemia :  به پایین افتادن قند خون کمتر از حد معمول گفته می‌شود.

دوره مقدماتی php

اگر می خواهید بیشتر بدانید : آنتی اکسیدان چیست؟ و منابع آنتی اکسیدان و مکمل های ضدپیری کدامند؟

در ادامه با بخشی از یافته‌های آنان درباره انار آشنا می‌شویم:

براساس گزارش مرکز پزشکی مریلند Maryland ، میوه انار به‌صورت بومی در کشور ایران رشد می‌کند و از آن‌جا به بخش‌هایی از اروپا، آسیا، آفریقا و مدیترانه انتقال پیدا کرده است. انار از چند هزار سال پیش دارای اهمیت ویژه‌ای در طب سنتی بوده و هم خواص آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌باکتریال و ضد ویروسی آن توسط محققان بررسی شده است. البته مطالعات مدرن روی نمونه‌های انسانی نه کافی بوده‌اند و نه همراه با قطعیت. دوز مصرفی استاندارد برای استفاده از آب انار با هدف دستیابی به نتایج پزشکی هنوز تعیین نشده است، ‌اما بعضی از محققان می‌گویند که نوشیدن ۲۳۰ تا ۳۵۰ میلی‌لیتر آب انار در طول روز می‌تواند مفید و بی‌خطر باشد. با این ‌حال، محققان تاکید می‌کنند که افراد مبتلا به بیماری دیابت نباید آب انار یا میوه انار را بدون تایید پزشک مصرف کنند.

در سال ۲۰۰۷، مجله افریقایی داروهای سنتی، مکمل و جایگزین  Traditional، Complementary and Alternative Medicines مطالعه مهمی را منتشر کرد که به اثرات چندین نوع از ترکیبات گیاهی، از جمله دانه‌های انار، در راستای کاهش قند خون در افراد مبتلا به بیماری دیابت اختصاص داشت. یافته‌های این مطالعه حاکی از آن هستند که اگر بیماران دیابتی از دانه‌های انار استفاده کنند، هیچ تفاوت قابل توجهی در سطح قند خون ناشتای آنان نسبت به گروه کنترل به‌وجود نمی‌آید.

در سال ۲۰۰۱، یکی از مطالعات فیتوتراپی* Phytotherapy نشان داد که مصرف عصاره گرفته‌شده از دانه‌های انار، اثرات هایپوگلایسمی قابل توجهی در میان نمونه‌های حیوانی دارد و قند خون را در این نمونه‌ها تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد. محققان می‌گویند که تفاوت اثرگذاری بین خود دانه‌های انار و عصاره گرفته‌شده از آن‌ها احتمالا به این مساله ارتباط دارد که غلظت ترکیبات دارای اثر هایپوگلایسمی در عصاره این دانه‌ها بیشتر است و درنتیجه اثربخشی بسیار بیشتری در راستای کاهش قند خون دارد.

* فیتوتراپی Phytotherapy : فیتوتراپی یا گیاهان دارویی به مطالعه گیاه شناسی و استفاده از گیاهانی گفته می شود که برای اهداف دارویی یا تکمیل رژیم غذایی استفاده می شوند.

طبق گزارش دیابت، چاقی . متابولیسم(سوخ و ساز بدن)  Diabetes، Obesity and Metabolism در سال ۲۰۰۸، بعضی از پزشکان با الهام‌گیری از طب *آیورودا Ayurveda و هندی، گل انار را با هدف درمان بیماری دیابت برای بیماران تجویز می‌کنند. این گزارش نشان می‌دهد که ترکیبات خاصی در گل انار به نام PPARs* وجود دارند که می‌توانند در تنظیم قند خون موثر باشند. به‌علاوه، امروزه PPARs شیمیایی به‌طور وسیعی برای درمان هایپرگلایسمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

*آیورودا Ayurveda : یک علم باستانی و کهن است که در هند مرکز توجه‌است، اگر چه در کشورهای دیگر نیز در قالب طب جایگزین استفاده می‌شود. در آیوردا از گیاهان طبی، ماساژ و یوگا برای درمان بیماران استفاده می‌شود.

* PPAR: مخفف peroxisome proliferator-activated receptor است (به معنای گیرنده فعال پرالیفراتور پروکسیسوم) و برای درمان علائم سندروم متابولیک، و عموما باری کاهش تری گلیسرید و قند خون استفاده می شوند؛ در واقع نوعی دارو محسوب می شود.

با تمام این اوصاف توصیه می شود هر میوه ای و همچنین انار را به طور کامل میل کنید تا از تمام مواد مغذی آن بهره بگیرید.

بیشتر بدانید : خواص انار| انار را با پیه آن بخورید!

بیشتر بدانید : خواص درمانی انار

بیشتر بدانید : 7 خاصیت انار که برای زیبایی شما معجزه می کند

بیشتر بدانید : خوردن انار چه فایده ای دارد؟

گردآوری:گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthمنبع: salamatism.com

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

افرادی که دیابت دارند می توانند انار میل کنند؟ انار با دانه های زیبایی که دارد یک درمان قوی برای بسیاری از مشکلات مانند دیابت است و برای افرادی کهدیابت دارند مضر نیست و مفید است. به بیماران دیابتی توصیه می شود برای جلوگیری از افزایش قند خون، از مضرف آبمیوه و میوه در مقدار زیاد اجتناب کنند. ولی مطالعات در حال حاضر نشان می دهد بیماران دیابتی می توانند انار مصرف کنند. هم انار و هم آب انار باعث می شوند که میزان قند خون به صورت قابل توجهی کاهش پیدا کند و برای افرادی که دیابت نوع 2 دارند مفید است.

چرا انار برای دیابتی ها خوب است؟

اگرچه انارها حاوی قند است، قندها به آنتی اکسیدان ها متصل می شوند که سطح قند خون را پایین می آورد و با آسیب سلول مبارزه می کند. با توجه به این که انار مانند تمام میوه ها حاوی قند است، چگونه می توانند قند خون را کاهش دهد؟ برخلاف بسیاری از میوه های دیگر که حاوی قندهای آزاد هستند، قندهای انار به آنتی اکسیدان ها متصل می شوند. بنابراین حدود 4 ترکیب آنتی اکسیدانی متعلق به کلاس ellagitannin به کاهش قند خون کمک می کنند.

یک مطالعه خاص، شرکت کنندگان را 3 ساعت پس از مصرف 1.5 میلی لیتر آب انار به ازای هر کیلوگرم وزن بدنشان مورد آزمایش قرار دادند. این شرکت کنندگان میزان قابل توجهی کاهش قند خون ناشتا را نشان دادند. آنتی اکسیدان انار کمک می کند بدن با آسیب های سلولی ناشی از مولکول های واکنشی به نام رادیکال های آزاد مبارزه کنند. به عنوان یک فرد دیابتی، اگر بدن شما نتواند با رادیکال های آزاد که به سلول ها آسیب م رساند و باعث التهاب می شود کنار بیاید، از استرس اکسیداتیو رنج می برد. آنتی اکسیدان انار همچنین استرس اکسیداتیو بالا را کاهش می دهد.ایا اب انار برای دیابت خوب است

انار دارای مواد شیمیایی گیاهی مانند تانن و اسید گالیک است که علائم دیابت نوع 2 را کنترل می کنند. آب انار تازه باعث افزایش کارایی سلولهای بتا در پانکراس می شود که انسولین تولید می کنند. همچنین آب انار تازه مقاومت به انسولین را کاهش می دهد و باعث می شود که سلول ها از انسولین به طور موثرتری استفاده کنند. در نتیجه، گلوکز به خوبی مورد استفاده قرار می گیرد. این اثر، با این حال، در بیماران جوان و کسانی که سطح قند خون ناشتا کم دارند، بیشتر مشهود است. با کاهش مقاومت به انسولین، انار همچنین می تواند چاقی ناشی از دیابت را کاهش دهد.

یک مطالعه این اثرات ضد دیابتی انار را به ترکیباتی مانند پانالالژین و گالیک، ellagic، oleanolic، uallic و ursolic اسید مرتبط می داند. پلی فنول های آنتی اکسیدانی نظیر آنتوسیانین ها، که به میوه رنگ قرمز می دهد و همچنین تانن ها در میوه در کنترل دیابت نوع 2 موثرند.

یک جنبه مثبت دیگر برای خوردن انار وجود دارد: آنتی اکسیدان ها مانع از سخت شدن سرخرگ ها، یک بیماری شناخته شده به نام آترواسکلروز، می شوند. یکی از دلایل آترواسکلروز، اکسیداسیون لیپوپروتئین های کم چگالی یا کلسترول LDL است. بنابراین سطح بالای کلسترول LDL در خون یک عامل خطر برای بیماران دیابتی است. انار باعث کاهش قابل توجه کلسترول بد LDL می شود LDL .ها با سخت شدن شریان ها و یا آترواسکلروز مرتبط هستند، که منجر به بیماری قلبی، یکی از علل عمده مرگ و میر در افراد دیابتی می شود.

به همین دلیل است که آترواسکلروز، و نیز بیماری های مرتبط با آن مانند بیماری قلبی و سکته مغزی، یکی از دلایل اصلی مرگ در افراد دیابتی است. در یک مطالعه بر روی افراد مبتلا به دیابت با سطوح بالای کلسترول و تری گلیسیرید خون، آب انار، مقدار کلسترول LDL را بدون تاثیر بر سطح کلسترول خوب HDL کاهش می دهد.

از آنجایی که دیابت به یک بیماری همه گیر تبدیل شده است، در نظر گرفتن درمان های جایگزین بسیار مهم است. همانطور که در اینجا ثابت شد، انار در کنار رژیم غذایی دیابتی بسیار عالی است. گیاهان و مشتقات گیاهی از جمله شنبلیله و سیر قرن هاست برای کنترل دیابت استفاده می شوند.

انار با کاهش آسیب سلولی در بدن، به جای کاهش هضم کربوهیدرات ها، دیابت را درمان می کند. آب انار می تواند سطح آنتی اکسیدانی طبیعی بدن بیماران دیابتی را 141٪ افزایش دهد. در حالیکه همه این گیاهان کمی متفاوت عمل می کنند، اکثر آنها با مهار فعالیت آنزیم هایی که به هضم سریع کربوهیدرات ها کمک می کنند، کار می کنند. این خلاف انار است که با مهار استرس اکسیداتیو ناشی از دیابت کار می کند. در بیماران دیابتی، آنتی اکسیدان های انار می توانند اکسیداسیون را به طور قابل توجهی کاهش دهند و سطح گلوتاتیون، آنتی اکسیدان طبیعی بدن را به 141٪ افزایش دهند.

در حالی که مطالعه بر روی تاثیر آب انار برای جلوگیری از آترواسکلروز، از 50 میلی لیتر آب انار در روز استفاده می کند، مرکز پزشکی دانشگاه مریلند پیشنهاد می کند که 8-10 اونس، یک فنجان یا کمی بیشتر از آن، بی خطر است. توصیه می کنیم 1 انار در روز، در حالت مخلوط با سالاد با میوه های دیگر برای بیماران دیابتی مناسب است.

البته، در هر زمانی که به جایگزینی طبیعی مانند انار فکر می کنید، مهم است که ابتدا با پزشک خود در مورد این گزینه ها صحبت کنید، مخصوصا اگر داروهای کاهش دهنده گلوکز یا رقیق کننده خون مصرف می کنید. همچنین به یاد داشته باشید که یک رژیم غذایی سالم باید همراه با یوگا و ورزش برای مبارزه با دیابت باشد.

روزانه 1 انار یا یک فنجان آب انار مصرف کنید. بهتر است همیشه آب انار تازه مصرف کنید، اما انواع تجاری که از کل میوه استفاده می کنند نیز خوب می باشد .

در حالی که اکثر میوه ها به دلیل قندشان برای افراد دیابتی ممنوع است، انار برای دیابتی ها توصیه می شود. قند انار به آنتی اکسیدان ها متصل می شود که مقاومت به انسولین، قند خون، سطح کلسترول LDL و میزان آسیب سلولی را با افزایش سطح آنتی اکسیدانی طبیعی بدن تا 141 درصد کاهش می دهد. این میوه به مدیریت علائم دیابت نوع 2 مانند چاقی و جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند. روزانه 1 انار یا 1 فنجان آب انار مصرف کنید.




ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

شفقنا- نتایج حاصل از مطالعات نشان می دهد که مصرف عصاره انار موجب کاهش قابل توجهی در فشار خون می شود و همچنین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو ممکن است برای پیش گیری از فشار خون بالا در این بیماران توصیه شود.

به گزارش شفقنا به نقل از سلامت نیوز، هیپرتانسیون یا فشار خون بالا از عوامل خطرساز بیماری قلبی عروقی می باشد.که موجب عدم کارایی لایه داخلی سرخرگ ها (آندوتیال) و افزایش سختی شریان می شود.عواملی که باعث کاهش فشار خون می شوند،همواره مورد توجه محققان بوده است.انار( pomegranate ) با نام علمی( natumpunicagra ) میوه ایست که اساسا در نواحی آسیای میانه،هند و اسپانیا کشف می شود. منبع عوامل غذائی ارزشمند،همچون ترکیب های زیستی فعال مثل آنتوسیانین ها، ترکیب های فنولیک و اسیداسکوربیک است.آب انار سرشار از پلی فنل های فعال زیستی است که با عملکرد ضد اکسیدانی موجب محافظت از قلب و عروق می شوند و هم چنین به دلیل داشتن فلاونوئید ها بر سلامت انسان موثرند.

یافته ها: مطالعات ایپدمیولوژیک نشان داده است که مصرف غذاها و نوشیدنی های حاوی فلاونوئیدها و پلی فنول ها موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و هم چنین تاثیر مثبت بر افرادی با فشار خون بالا دارد. از مکانیسم های افزایش فشار خون می توان به کاهش نیتریک اکساید اشاره کرد. نیتریک اکسایداز لایه داخلی عروق ترشح می شود و با گشاد کردن عروق سبب کاهش فشار خون می شود. مکانیسم کاهش فشار خون در غذاهای غنی از فلاونوئید ممکن است مربوط به افزایش تولید نیتریک اکساید در لایه داخلی عروق باشد. آب انار نیز به دلیل محتوای غنی از فلاونوئید تاُثیرات مثبتی بروی این عملکرد دارد.

مطالعه ی تاثیر آب انار بر هموگلوبین قرمز خون نشان داده است که آب انار می تواند میزان شکسته شدن گلبول قرمز(همولیز) را کاهش دهد و این نتیجه نیز خواص ضداکسیدانی آب انار را که فعالیت آن توسط ایزومرهای از نوعی پلی فنول (ellagitannins)است را تائید می کند.در میان الاجیتانن ها ایزومرهای بونیکالجین اصلی ترین ترکیب ها هستند.تحقیقات نشان داده است که این ایزومرها مسئول فعالیت ضداکسیدانی بالای انار در شرایط آزمایشگاهی و هم چنین باعث توانایی آب انار در مهار رادیکال های آزاد می باشند.غشاءهای پلاسمایی نظیر غشای گلبول های قرمز به علت وجود اسیدهای چرب غیراشباع موجود در آن نسبت به حمله رادیکالهای آزاد حساس هستند .

در مطالعات مختلف از ترکیب متنوعی به عنوان عامل مهاجم و ایجاد همولیز در گلبول قرمز استفاده می شود.این مطالعات نشان داده است که مصرف کوتاه مدت آب میوه های غنی از ترکیبات پلی فنولیک باعث بهبود وضعیت آنتی اکسیدانی و کاهش صدمات اکسیداتیو به DNA می شود و عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد. آب انار به طور موثری پراکسیداسیون چربی های پلاسما و تشکیل ترکیبات مضر را به تاخیر می اندازد.ایا اب انار برای دیابت خوب است

به نظر می رسد که آنتی اکسیدان های موجود در آب انار از طریق قطع واکنش های زنجیره ای که منجر به تولید رادیکالهای آزاد(مولکول های مضر) می شود و با اتصال به عنصر مس و جلوگیری از اتصال این عنصر به لیپوپروتئین ها باعث تاخیر در شروع فرآیند پراکسیداسیون چربی های پلاسما می گردد. جلوگیری و یا وقفه در اکسیداسیون لیپوپروتین پلاسما می تواند نقش مهمی در پیش گیری و یا به تاخیر انداختن فرآیند تصلب شرائین(آترواسکروز) بیماری های قلب و عروق داشته باشد.

یکی از مکانیسم های احتمالی کاهش فشار خون می تواند اثر مهار کنندگی آب انار بر آنزیم مبدل آنژیوتانسین(Angiotensin-converting enzyme)نیز باشد. بنابراین آب انار به علت داشتن آنتی اکسیدان های متفاوت خود سبب کاهش فشار خون سیستولی و دیاستولی شده است.آب انار در بیماران مبتلا به تنگی شریان کاروتید به مدت یک سال نیز موجب کاهش میزان چربی بد خون (LDL)و حساسیت آن به مس به ترتیب ۹۰% و٪ ۵۹ کاهش یابد .همچین ظرفیت کل آنتی اکسیدانی پلاسما ۱۳۰% افزایش و فشار خون سیستولی ۲۱% کاهش یافت.

مصرف ۵۰ میلی لیتر آب انار توسط افراد مبتلا به فشار خون بالا به مدت دو هفته منجر به کاهش معنی داری در فشارخون سیستولی شد.مصرف آب انار به مدت هشت هفته توسط افراد مبتلا به دیابت نوع دو که فشار خون طبیعی نداشتند، تغییر معنی داری در فشار خون ایجاد نکرد ولی مصرف یک سال آب انار سبب کاهش در ضخامت جدار سرخرگ،کاهش اکسیداسیون،افزایش ضداکسیدان ها و کاهش در فشار سیستولیک می شود.هرچندکه مصرف سه سال آب انار با همین دوز براین فاکتورها تاثیر نداشت اما پراکسیداسیون چربی سرم ۱۶%کاهش یافت.انار قادر به تنظیم کلسترول و فشار خون بوده و انواع ترش آن بدلیل میزان پایین قند و اسید بیشتر برای افراد دیابتی ممکن است مفید باشد.

نتیجه گیری:

نتایج حاصل از این مطالعات نشان می دهد که مصرف عصاره انار موجب کاهش قابل توجهی در فشار خون می شود و همچنین در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو ممکن است برای پیش گیری از فشار خون بالا در این بیماران توصیه شود.

مطالعاتی که به بررسی اثرات مفید آب میوه های غنی از آنتوسیانین در افراد مبتلا به بیماری عروق کورنر پرداخته اند،مشخص کرد که اگر چه این ترکیب ها بر ضربان نبض موثر هستند و موجب کاهش سختی شریان می شود اما بر عملکرد عروق بی اثر هستند.

بر خلاف تصور عامه انار خون ساز نیست و به رفع کم خونی کمک نمی کند.چراکه آهن آن گیاهی است در مقایسه با آهن گوشت،و قدرت جذب پایینی دارد. بنابراین نمی تواند به افزایش فعالیت مغز استخوان منجر شود. این تصوری غیر علمی و غلط است و باید تصریح کرد که انار کاهنده فشار خون است،اما خون ساز نیست.

مصرف مواد غذایی حاوی فلاونوئید که انار نیز جزئی از آن است باعث کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا می شود.مطالعات انجام شده نشان می دهد که آب انار بیش از آن که بر قند خون تاثیر داشته باشد موجب کاهش چربی خون ،کاهش فشار خون و افزایش اثرات آنتی اکسیدانی می شود.

با توجه به نتایج بدست آمده می توان آن را به عنوان عامل پیش گیری کننده ی بیماری قلبی و عروقی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو توصیه نمود و با توجه به کاهش فشار خون سیستولی و دیاستولی در این بیماران می توان آب انار را برای پیشگیری از فشار خون بالا پیشنهاد کرد و اما تعیین مکانیسم دقیق اثر آب انار بر کاهش فشار خون و حداقل میزان مورد نیاز آن مستلزم مطالعات بیشتری است.

انتهای پیام

شفقنا در شبکه های اجتماعی: توییتر | اینستاگرام | تلگرام

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

فواید مصرف انار برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2

اهمیت تغذیه ی متعادل که شامل غذاهای سالم ومصرف مقادیر صحیح از این غذاها بخصوص میوه جات و سبزیجات است درکنترل بیماری دیابت نوع 2 کاملاً به اثبات رسیده است. اما مصرف برخی میوه جات به دلیل تأثیرات محافظتی و فواید آنها نسبت به سایر انواع میوه جات سبب شده است که بر مصرف آنها تاکید بیشتری شود، از جمله ی این  میوه ها انار است که بر مصرف آن به عنوان میوه ای که حتماً باید در رژیم غذایی  دیابتی به آن توجه کرد تأکید شده است.

انار میوه ی بومی ایران است، خوردن این میوه حتی دانه های آن فواید پزشکی زیاد و شناخته شده ای دارد. مصرف انار برای درمان بیماریهایی نظیر: استئو آرتریت ، بیماری قلبی و حتی سرطان  توصیه می شود. اما یکی از فواید جالب این میوه تأثیرآن درمبارزه با عوارض  دیابت است.

 مصرف انار در کاهش کلسترول و کاهش خطر پیشرفت بیماریهای قلبی عروقی موثر است این تأثیرات به دلیل ممانعت از تشکیل پلاک در دیواره ی عروق می باشد. از آنجائیکه بیماری دیابت نوع 2 سبب افزایش خطر تشکیل پلاک درعروق خونی می شود،  قراردادن انار به عنوان بخشی از رژیم غذایی دیابتی راهی برای مقابله با عوارض عروقی دیابت است.

 از سوی دیگر انار از طریق کاهش چشمگیر رادیکالهای آزاد در بدن تأثیرات بیشتری را در مقابله  با دیابت از خود بروز می دهد. در حالیکه سایر میوه جات و سبزیجات نیز سبب کاهش رادیکالهای آزاد می شوند اما انار بدون تغییر میزان قندخون دارای این فواید است. دربیماری دیابت بهبود حساسیت به انسولین راهی برای کنترل بیماری است و انار دارای این خاصیت است. در تحقیقات اخیر ثابت شده است  که مصرف انار سبب  کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 می شود. فواید مصرف انار به همین خواص محدود نمی شود، تحقیقات نشان داده است که خوردن آب انار در کاهش کبد چرب که دیگر از مشکلاتی است که افراد دیابتی با آن مواجه هستند ، موثر است . عصاره ی گل گیاه انار در افزایش اکسیداسیون  و سوختن اسیدهای چرب درون کبد موثر می باشد.ایا اب انار برای دیابت خوب است

اما باید به این موضوع توجه شود که اگر چه تأثیرات مضر جانبی مستقیم از مصرف  این میوه مشاهده نشده است اما مصرف این میوه با انواع خاصی از داروها که برای درمان فشار خون و کلسترول بالا استفاده می شود، مداخله می کند.

همانند سایر ساپلیمنت های طبیعی برای مصرف ساپلیمنت انار یا آب  این میوه  باید با پزشک خود مشورت کنید. پزشک شما از میزان صحیح مصرف این میوه یا مشتقات آن شما را آگاه می کند.

بیماری دیابت بیماریی است که در طول زندگی همراه شما است و شاید افزودن انار به رژیم غذایی شما بتواند تأثیرات مفید زیادی را ایجاد کند . با تغییرات ساده در برنامه ی  روزانه ی زندگی خود می توانید از قلب ، کلیه ها، چشم ها و اندام های انتهایی خود در برابر عوارض ثانویه ی دیابت محافظت کنید.


منبع: diabetes- living.com

یزد- ایرنا- یك متخصص طب ایرانی گفت: مطالعات جدید نشان داده كه ‘انار’ قند خون را كاهش می دهد ولی انار ترش، قندخون دیابتی ها را بالا می برد.

مشهد- ایرنا- معاون امور تعاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال…

مشهد- ایرنا- بارش نخستین برف پاییزی در مشهد از ساعاتی پیش در این کلانشهر…

ایلام – ایرنا – رییس پلیس راه استان ایلام گفت: به منظور اجرای عملیات…

قزوین – ایرنا – رییس مرکز فوریت‌های پزشکی استان قزوین گفت: واژگونی…
ایا اب انار برای دیابت خوب است

ساری- ایرنا- رییس کل دادگستری مازندران گفت که در برخورد با تغییر کاربری‌های…

مشهد- ایرنا- نهمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی…

مشهد- ایرنا- نخستین مرکز نوآوری و توسعه بخش تعاون خراسان رضوی چهارشنبه…

بیرجند – ایرنا – طرح انتقال آب از دریای عمان با حضور استاندار خراسان…

تهران- ایرنا- شهردار تهران معتقد است موضوع حمل و نقل عمومی پایتخت…

ساری – ایرنا – فرمانده سپاه کربلا گفت که پرونده فساد اقتصادی شرکت…

نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است

دوز مصرفی استاندارد برای استفاده از آب انار با هدف دستیابی به نتایج پزشکی هنوز تعیین نشده است، ‌اما بعضی از محققان می‌گویند که نوشیدن ۲۳۰ تا ۳۵۰ میلی‌لیتر آب انار در طول روز می‌تواند مفید و بی‌خطر باشد

به گزارش بهداشت نیوز، دانه‌ها و گل میوه انار می‌توانند خواصی را ارائه بدهند که برای کاهش دادن قند خون مناسب هستند و به‌طور بالقوه برای افراد مبتلا به هایپرگلایسمی و بیماری دیابت مفید محسوب می‌شوند. از سال‌ها پیش تا کنون، پزشکان و محققان زیادی درباره دانه‌ها، گل، عصاره و ترکیبات مختلف انار مطالعه کرده‌اند و سعی‌شان بر این بوده است که مکانیسم این ترکیبات را بشناسند. برای مثال، یکی از مطالعات Journal of Medicinal Food در سال ۲۰۰۷، عملکرد هایپوگلایسمیک دانه‌ها، گل‌ها و آب انار را تایید کرده است و همچنین نشان می‌دهد که سه نوع آنتی‌اکسیدان موثر و ضددیابت در انار وجود دارند. در ادامه با بخشی از یافته‌های آنان درباره انار آشنا می‌شویم.

براساس گزارش مرکز پزشکی مریلند، میوه انار به‌صورت بومی در کشور ایران رشد می‌کند و از آن‌جا به بخش‌هایی از اروپا، آسیا، آفریقا و مدیترانه انتقال پیدا کرده است. انار از چند هزار سال پیش دارای اهمیت ویژه‌ای در طب سنتی بوده و در دوران جدید هم خواص آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌باکتریال و ضدویروسی آن توسط محققان بررسی شده است. البته مطالعات مدرن روی نمونه‌های انسانی نه کافی بوده‌اند و نه همراه با قطعیت.

دوز مصرفی استاندارد برای استفاده از آب انار با هدف دستیابی به نتایج پزشکی هنوز تعیین نشده است، ‌اما بعضی از محققان می‌گویند که نوشیدن ۲۳۰ تا ۳۵۰ میلی‌لیتر آب انار در طول روز می‌تواند مفید و بی‌خطر باشد. با این ‌حال، محققان تاکید می‌کنند که افراد مبتلا به بیماری دیابت نباید آب انار یا میوه انار را بدون تایید پزشک مصرف کنند.

در سال ۲۰۰۷ مطالعه مهمی را منتشر کرد که به اثرات چندین نوع از ترکیبات گیاهی، ازجمله دانه‌های انار، در راستای کاهش قند خون در افراد مبتلا به بیماری دیابت اختصاص داشت. یافته‌های این مطالعه حاکی از آن هستند که اگر این بیماران از دانه‌های انار استفاده کنند، هیچ تفاوت قابل توجهی در سطح قند خون ناشتای آنان نسبت به گروه کنترل به‌وجود نمی‌آید. البته مسئولان این مطالعه گفته‌اند که مصرف دانه‌های انار دارای تاثیر بسیار کمی بر سطح قند خون ناشتا در افراد مبتلا به بیماری دیابت است.ایا اب انار برای دیابت خوب است

عصاره دانه‌های انار

در سال ۲۰۰۱، یکی از مطالعات Phytotherapy Research نشان داد که مصرف عصاره گرفته‌شده از دانه‌های انار، اثرات هایپوگلایسمیک قابل توجهی در میان نمونه‌های حیوانی دارد و قند خون را در این نمونه‌ها تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد. محققان می‌گویند که تفاوت اثرگذاری بین خود دانه‌های انار و عصاره گرفته‌شده از آن‌ها احتمالا به این مساله ارتباط دارد که غلظت ترکیبات دارای اثر هایپوگلایسمیک در عصاره این دانه‌ها بیشتر است و درنتیجه اثربخشی بسیار بیشتری در راستای کاهش قند خون دارد.

طبق گزارش Diabetes، Obesity and Metabolism در سال ۲۰۰۸، بعضی از پزشکان با الهام‌گیری از طب آیورودا و هندی، گل انار را با هدف درمان بیماری دیابت برای بیماران تجویز می‌کنند. این گزارش نشان می‌دهد که ترکیبات خاصی در گل انار به نام PPARs وجود دارند که می‌توانند در تنظیم قند خون موثر باشند. به‌علاوه، امروزه PPARs شیمیایی به‌طور وسیعی برای درمان هایپرگلایسمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

آدرس : تهران، خیابان مطهری، بین میرزای شیرازی و سنایی، پلاک ۳۷۰


تلفن : ۰۲۱۸۷۷۶۲۵۶۹

عکس، ویدیو یا مطالب خود را برای ما به آدرس ایمیل

content@eghtesadnews.com

ارسال کنید یا از طریق شماره تلفن ۴۲۱۷۱۰۲۱۱ با ما در تماس باشید.

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به پایگاه خبری اقتصادنیوز می‌باشد. استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

انار میوه ای است که در طب عامیانه بسیار مشهور است. این اشتها را افزایش می دهد و گرما را کاهش می دهد ، هموگلوبین را تنظیم می کند ، کربوهیدرات و سوخت و ساز چربی را عادی می کند. بیایید بدانیم که آیا انار در دیابت نوع 1 و نوع 2 امکان پذیر است یا خیر.

انار میوه ای است که شاخص گلیسمی آن تنها 35 واحد است که برای افراد دیابتی مفید است. ارزش انرژی – 84 کیلوکالری. 100 گرم محصول حاوی 81 گرم آب ، 14.5 گرم کربوهیدرات ، 0.9 گرم فیبر رژیم غذایی ، 0.7 گرم پروتئین ، 0.6 گرم چربی است.

آب انار حاوی 8-20٪ شکر (عمدتاً به صورت گلوکز و فروکتوز) است. همچنین ، این میزان تا 10٪ اسیدهای آلی ، سیتریک ، مالئیک ، تارتاریک ، اگزالیک ، بوریک ، سوکسینیک و سایر اسیدهای آلی نیز ذکر شده است. این ترکیب شامل مواد فرار ، تانن و نیتروژن ، تانن و بسیاری دیگر از ترکیبات بیولوژیکی فعال است.ایا اب انار برای دیابت خوب است

با دیابت نوع 2 ، انارها مفید هستند که به میزان معقولی در رژیم غذایی وارد شوند. باید میزان قند موجود در جنین را در نظر بگیرید. در صورت عدم وجود منع مصرف ، خوردن حداکثر 100 گرم در طول روز مجاز است.

قند طبیعی که در میوه های انار یافت می شود ، همزمان با اسیدهای آمینه ، ویتامین ها ، نمک ها و سایر ترکیبات بیولوژیکی فعال وجود دارد که از نوسان گلوکز خون جلوگیری می کند. به دلیل این خصوصیات می توان آن را در رژیم روزانه گنجاند. اما این فقط مربوط به میوه های رسیده رسیده است.

انار دارای چندین خاصیت خاص است:

جنین دارای خواص ضد تب ، قابض ، ضد التهاب ، ضد عفونی کننده و ضد درد است. به عادی سازی متابولیسم آب نمک کمک می کند ، ترشح آب معده را تنظیم می کند ، اسهال را متوقف می کند ، به طرز مطلوبی بر وضعیت پوست تأثیر می گذارد ، فعالیت هورمون های زنانه را افزایش می دهد.

دیابتی ها می توانند شامل انار در رژیم غذایی برای:

دیابتی ها نباید از آب انار که در فروشگاه فروخته می شود استفاده کنند ، زیرا با یک روش صنعتی پردازش ، طعم نوشیدنی با قند بهبود می یابد. انار طبیعی بسیار اسیدی تر است.

توصیه می شود روزانه 60 قطره آب انار تازه فشرده رقیق شده در یک لیوان آب میل کنید. بهتر است دوز را بعد از مشورت با پزشک تنظیم کنید. علاوه بر آب ، می توان آن را با آب هویج یا آب چغندر رقیق کرد. برای دیابت نوع 2 ، یک قاشق غذاخوری عسل در آب انار قابل قبول است. این ترکیب عطش را فرو می برد و به پرکاری قند خون کمک می کند.

استفاده از آب انار به موارد زیر کمک می کند:

انار و آب تازه فشرده شده از آن محصولات با ارزشی هستند که می توانند در رژیم غذایی دیابت قرار بگیرند. اما جنین منع مصرف دارد ، خوردن آن به مقدار نامحدود غیرممکن است. بنابراین ، قبل از وارد کردن میوه در منوی روزانه ، باید با پزشک خود مشورت کنید. فقط میوه های بالغ و سنگین و بدون لکه های نرم قابل خوردن هستند. به یاد داشته باشید که انار فقط به عنوان بخشی از یک رژیم درمانی جامع مفید است و استفاده از آن جایگزین داروها نخواهد شد.

پزشکان بارها تأیید کرده اند که آب انار می تواند به طور قابل توجهی ترکیب خون را بهبود بخشد و در صورت نوشیدن روزانه آن هموگلوبین را افزایش دهد. به طور سنتی ، کم خونی درمان می شود. و اینها تنها خواص درمانی آب نیستند. برای درک دقیق آنچه انار برای دیابت مفید است و به همین دلیل ، باید بدانید که حاوی آن چیست.

انار شامل موارد زیر است:

و همچنین آهن ، پتاسیم ، منیزیم ، سدیم ، فسفر و سایر عناصر میکرو و میکرو غیر قابل تعویض. در این حالت میوه ها و به خصوص آب انار کم کالری هستند و عملا حاوی کربوهیدرات نیستند. بنابراین ، می توان آنها را با خیال راحت توسط همه بیمارانی که دچار اشکال شدید دیابت نوع 2 نیز هستند ، خورده اند.

اضافه وزن ، چاقی در دیابت مشکلی است که اغلب در هر نوع دیابت بروز می کند. بنابراین ، اولویت با غذاهای کم کالری ، سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است. آب انار یکی از این موارد است. اما فقط به شرط اینکه طبیعی باشد و شکر به آن اضافه نشود.

خرید آب میوه های از پیش ساخته دیابتی ها در تتراپک ها توصیه نمی شود. این محصول طبیعی معمولاً از کشورهای جنوبی ، معمولاً در ظروف شیشه ای صادر می شود.

بیشتر از همه مواد مفید ، البته در آب تازه فشرده وجود دارد. ساختن خودتان دشوار است ، اما ارزش آن را دارد.

در اینجا چگونه میوه های انار بر بدن تأثیر می گذارد:

نکته مهم: از آب انار فقط به صورت رقیق استفاده می شود تا از اثرات بیش از حد تهاجمی بر غشای مخاطی دستگاه های گوارشی جلوگیری شود.

این محصول برای افرادی که افزایش اسیدیته معده ، گاستریت ، زخم گوارشی و سایر آسیب های دستگاه گوارش دارند منع مصرف دارد. با این حال ، میوه هایی که پانکراسیت دارند می توانند شامل انار ، به عنوان یک محصول ممنوع باشد.

نارنجکها کاربردهای خود را در زیبایی شناسی یافتند. آنها باعث بهبود وضعیت پوست ، التهاب و زخم ها می شوند ، اثر ضد درد دارند و بنابراین اغلب به عنوان وسیله ای برای مراقبت از پوست صورت و بدن نیز مورد استفاده قرار می گیرند. بسیاری از دستور العمل های مردمی با استفاده از این میوه ، آب میوه و پوست آن وجود دارد.

دیابتی ها می توانند این میوه را در رژیم غذایی خود بگنجانند ، اما مانند هر میوه دیگر از آن سوء استفاده نکنید. نوشیدن چنین نوشیدنی توصیه می شود: 60 قطره آب در 100-150 گرم آب گرم رقیق می شوند. ظروف عسل و انار را می توان با عسل شیرین کرد – چنین افزودنی فقط خواص مفید آن را تقویت می کند.ایا اب انار برای دیابت خوب است

این مخلوط همچنین به مشکلات مثانه که اغلب در افراد دیابتی وجود دارد ، کمک می کند. انارهای عسل به طور موثری خارش را که موجب ناراحتی بیماران در ناحیه تناسلی خارجی می شود ، از بین می برند. اما عسل نیز باید فقط طبیعی ، همیشه تازه و شیرین نباشد.

یکی از علائم شایع دیابت غشای مخاطی و تشنگی مداوم است که آرام کردن آن بسیار دشوار است. استفاده از آب انار با عسل ، خوش طعم و مزه ترش ، این مشکل را کاملاً برطرف می کند. چنین نوشیدنی تأثیر تونیک بر روی بدن دارد ، به نفع بیماران سالخورده است.

توصیه مفید: اسیدهای موجود در ترکیب انار می توانند بر روی وضعیت مینای دندان تأثیر منفی بگذارند – نرم می شود ، سست می شود و خطر پوسیدگی دندان افزایش می یابد. برای جلوگیری از این امر ، پس از خوردن هر نوع غذا و نوشیدنی حاوی انار ، باید دندان های خود را مسواک زده و دهان خود را با آب تمیز بشویید.

فواید انار در دیابت واضح است. اما قبل از وارد شدن به رژیم غذایی بیمار ، باید با پزشک خود مشورت کرده و معاینه کنید. بسیار مهم است که بیماری های معده و مثانه را از بین ببرید. ما نباید از چنین عوارض جانبی مانند بثورات آلرژیک ، استراحت احتمالی روده ها غافل شویم.

انار مفید چیست؟ مدتهاست میوه ای در نظر گرفته می شود که توسط شفابخشان باستان برای اهداف دارویی مورد استفاده قرار می گرفت. استخوان ها ، حبوبات ، پوست انار ، آب آن حاوی مقدار زیادی “ابزار” است. پزشکان بیهوده توصیه نمی کنند که از این میوه برای افرادی که اختلالات متابولیکی در آب و کربوهیدرات دارند استفاده کنند. ترکیب انار طیف گسترده ای از مواد مغذی را نشان می دهد:

خصوصیات اصلی انار در دیابت شامل موارد زیر است:

  • طرز تهیه چند نوع غذا با گوشت بوقلمون
  • تعداد زیادی از مردم علاقه مند هستند که آیا خوردن انار برای دیابت قند درجه یک و دوم امکان پذیر است؟ پاسخ: ممکن است و حتی لازم. برخی اعتراض می کنند: شکر در انار وجود دارد! بله ، اینطور است ، اما این جزء میوه قرمز با خنثی کننده های عجیب وارد بدن می شود: نمک ، ویتامین ، اسیدهای آمینه. این مواد اجازه نمی دهند سطح قند افزایش یابد و درمان را با موفقیت تکمیل کند. خوردن انار با دانه ممکن و مناسب است ، نوشیدن آب سالم آن برای هر نوع بیماری.

    پزشکان توصیه می کنند روزانه میوه بخورند ، اما در شرایط خاصی. انار مجاز است که روزی یک بار خورده شود. میوه باید رسیده تا مرغوب و با کیفیت باشد ، تا حد امکان طبیعی باشد (بدون مواد شیمیایی). اگر تمام نکاتی را که مربوط به تغذیه و شیوه زندگی یک فرد مبتلا به دیابت است ، به طور جدی رعایت کنید ، پس از آن “انبار” ویتامین ها فقط از سلامتی بهره مند می شوند.

    پزشکان توصیه می کنند که دیابتی ها آب انار تازه رسیده را بنوشند ، اما این بهترین کار به عنوان بخشی از مجاز است. برای فرد مبتلا به بیماری درجه یک یا دوم ، چنین نوشیدنی مسهل و مقوی خوبی است. آب انار کاملاً عطش را برای مدت طولانی فرو می برد ، سطح قند را کاهش می دهد و رفاه عمومی را به طور قابل توجهی بهبود می بخشد.

    اغلب در صورت افزایش قند خون در بدن ، بیمار با احساس دردناک بسیار ناخوشایند در ناحیه تناسلی ، مثانه روبرو می شود. به لطف آبمیوه ، که می تواند با مقدار کمی عسل رقیق شود ، این مشکلات در پس زمینه محو می شوند. افراد دیابتی مجاز به نوشیدن چنین نوشیدنی با دوز 60 قطره آب در نصف لیوان آب جوشانده هستند.

    قبل از اینکه انار را در رژیم غذایی روزانه قرار دهید ، باید بیمار مبتلا به دیابت توسط متخصص غدد مراجعه شود. این امر به منظور جلوگیری از عوارض جدی بیماری ضروری است. موارد منع مصرف زیادی وجود دارد که مربوط به استفاده از میوه قرمز است:

    ابتدا ، قبل از اینکه خصوصیات اساسی انار را در نظر بگیرید ، باید با جزئیات بیشتری متوجه شوید که بیماری دیابت چیست؟

    هنگامی که سطح قند خون بیش از 11 میلی مول باشد ، به بیماری پاتولوژیک گفته می شود.ایا اب انار برای دیابت خوب است

    افزایش مشابهی با ضایعات مختلف لوزالمعده مشاهده می شود ، در نتیجه تولید هورمون تحتانی – انسولین ، که نقش اصلی آن استفاده از گلوکز است.

    بر این اساس ، دیابت به چند نوع مختلف تقسیم می شود:

    همانطور که می دانید با دیابت لازم است که تقریباً از کل کربوهیدرات ها و قندها استفاده شود ، زیرا آنها می توانند باعث افزایش قند خون شوند که منجر به عواقب جدی تا بروز کما می شود.

    بسیاری از میوه ها حاوی فروکتوز در خمیر یا آب آنها هستند که مانند گلوکز در بیماران دیابتی منع مصرف دارد. در مقابل ، انار حاوی نه ساکارز و نه فروکتوز است. به همین دلیل است که انار موجود در آسیب شناسی دیابتی برای استفاده بیشتر بیماران نشان داده شده است.

    انار به عنوان یک داروی درمانی مدت ها است که توسط پزشکان شناخته شده است. از نظر علمی ثابت شده است که در درمان بیماریهای قلبی عروقی ، نارسایی قلبی و مشکلات فشار موثر است. با این حال ، به دلیل مقدار زیادی ویتامین ها و مواد مغذی مختلف ، به طور موثری در ترمیم بافت های تحت تأثیر گلوکز اضافی نقش دارد. این شامل:

    سالهاست که مشكل DIABETES را مطالعه كرده ام. این بسیار ترسناک است که بسیاری از مردم می میرند ، و حتی بیشتر به دلیل دیابت ناتوان می شوند.

    من عجله می کنم که خبرهای خوب را بگویم – مرکز تحقیقات غدد درونریز آکادمی علوم پزشکی روسیه موفق به ایجاد پزشکی شده است که به طور کامل بیماری دیابت را درمان می کند.در حال حاضر ، اثر بخشی این دارو به 100٪ نزدیک می شود.

    خبر خوب دیگر: وزارت بهداشت تصویب برنامه ویژه ای را تأمین کرده است که کل هزینه های دارو را جبران می کند. در روسیه و کشورهای CIS افراد دیابتی قبل 6 ژوئیه ممکن است دارویی دریافت کند – رایگان!

    همانطور که از موارد فوق مشخص شد ، انار در دیابت منبع عالی مواد مغذی مختلفی است که بدن برای ترمیم بافت ها و اندام های آسیب دیده لازم است.

    اثر شفابخش انار به دلیل تأثیر پیچیده آن بر روی سیستم های بافتی و اندام است. تأثیر آن به موارد زیر است:

    از همه موارد فوق ، یک پاسخ مثبت برای این سؤال مطرح می شود: آیا داشتن انار در دیابت امکان پذیر است؟


    دانه‌ها و گل میوه انار می‌توانند خواصی را ارائه بدهند که برای کاهش دادن قند خون مناسب هستند.

    به گزارش گروه باشگاه جوانی خبرگزاری برنا؛ یکی از مطالعات Journal of Medicinal Food در سال ۲۰۰۷، عملکرد هایپوگلایسمی Hypoglycemia دانه‌ها، گل‌ها و آب انار را تایید کرده است و همچنین نشان می‌دهد که سه نوع آنتی‌اکسیدان موثر و ضددیابت در انار وجود دارند.

     آیا انار قند دارد؟

    دانه‌ها و گل میوه انار می‌توانند خواصی را ارائه بدهند که برای کاهش دادن قند خون مناسب هستند و به‌طور بالقوه برای افراد مبتلا به هایپرگلایسمی* hyperglycemia و بیماری دیابت مفید محسوب می‌شوند.

    *هایپرگلاسمی یا هیپرگلاسمیhyperglycemia : هیپرگلیسمی وضعیتی است که در آن مقادیر زیاده از حد گلوکز در پلاسمای خون موجود است.ایا اب انار برای دیابت خوب است

    از سال‌ها پیش تا کنون، پزشکان و محققان زیادی درباره دانه‌ها، گل، عصاره و ترکیبات مختلف انار مطالعه کرده‌اند و سعی‌شان بر این بوده است که مکانیسم این ترکیبات را بشناسند. برای مثال، یکی از مطالعات Journal of Medicinal Food در سال ۲۰۰۷، عملکرد هایپوگلایسمی* Hypoglycemia دانه‌ها،گل‌ها و آب انار را تایید کرده است و همچنین نشان می‌دهد که سه نوع آنتی‌اکسیدان موثر و ضددیابت در انار وجود دارند.

    * هیپوگلیسمی یا هایپوگلیسمی Hypoglycemia : به پایین افتادن قند خون کمتر از حد معمول گفته می‌شود.

    88492747

    88830950

    info@bornanews.ir

    تهران – خیابان شهید مطهری – خیابان فجر – خیابان نظری – انتهای خیابان دلفان – نبش اتوبان مدرس – پلاک 50

    تمام حقوق برای خبرگزاری برنا محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.

    دیابت یکی از بیماری‌هایی است که کنترل علائم آن برای آدم‌های مبتلا، بسیار دشوار خواهد بود؛ زیرا حتی قوی‌ترین اقدامات درمانی نیز نمی‌توانند این بیماری را به طور کامل درمان کنند. به همین خاطر نیز رعایت یک رژیم غذایی مناسب برای کمک به حفظ سطح قند خون بسیار توصیه می‌شود. یکی از میوه‌هایی که بسیاری از متخصصان آن را برای کمک به کنترل دیابت به بیماران توصیه می‌کنند، انار است؛ میوه‌ای که غنی از فیبر است. در این نوشتار با ما همراه باشید تا از چند فایده انار برای دیابت باخبر شوید.

     

    برخی از شما شاید متعجب شده باشید که چرا در میان این همه میوه‌ی مفید و خوشمزه، انار را برای بیماران دیابتی توصیه می‌کنند. برخی عوامل مهم در میوه‌ها، از قبیل فیبر و آنتی‌اکسیدان، وجود دارند که می‌توانند به بهبود وضعیت بیماران دیابتی کمک کنند. با وجود این، مواد دیگری نیز در برخی میوه‌ها وجود دارند که برای آدم‌های سالم بسیار مفید و ضروری هستند، ولی برای بیماران دیابتی مشکل‌ساز خواهند بود؛ موادی از قبیل کربوهیدرات‌ها. خوشبختانه، میزان کربوهیدرات موجود در انار برای بیماران دیابتی بی‌خطر است. برای آگاهی از اطلاعات و جزییات بیش‌تر درباره‌ی فواید آب انار برای درمان بیماری دیابت، تا انتهای این مقاله با سایت بازده همراه باشید!‌

    مصرف مواد غذایی یا میوه‌های غنی از فیبر برای بیماران مبتلا به دیابت ضروری است. زیرا فواید مهم فیبر برای سلامتی به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و جذب بهینه‌ی مواد مغذی و هم‌چنین، بهبود متابولیسم (سوخت و ساز) محدود نمی‌شوند، و می‌توانند به پیشگیری از برخی مشکلات جانبی ناشی از بیماری‌های دیابت،‌ نظیر مشکلات کلسترول و قلبی عروقی کمک کنند.ایا اب انار برای دیابت خوب است

    تقریبا همه می‌دانند که آنتی‌اکسیدان‌ها تنها عوامل مبارزه کننده با رادیکال‌های آزاد هستند. با وجود این، بدن انسان نمی‌تواند آنتی‌اکسیدان تولید کند؛ به همین خاطر نیز بدن به منابع خارجی نیاز دارد. به این ترتیب، مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان تنها راه برآورده کردن نیاز بدن به این مواد به شمار می‌رود. آنتی‌اکسیدان‌ها عواملی هستند که از بروز استرس اکسیداتیو در بیماران دیابتی پیشگیری می‌کنند؛ استرس اکسیداتیو باعث ایجاد عوارضی می‌شوند که ممکن است وضعیت بیمار را وخیم‌تر کنند.

    منبع اصلی انرژی در بدن قند است؛ و به عبارت دیگر، قند منبعی از انرژی است که عمدتا از کربوهیدرات موجود در مواد غذایی مشتق می‌شود. با وجود این، مصرف قند توسط بیماران دیابتی، باعث افزایش ناگهانی سطوح قند در بدن این آدم‌ها می‌شود. به همین خاطر نیز بیش‌تر آدم‌های مبتلا به دیابت دچار معضل مصرف یا عدم مصرف قند هستند. با وجود این، قند ساده‌ی موجود در آب انار برای بیماران دیابتی بی‌خطر به شمار می‌رود. تا زمانی که آب انار به اندازه‌ و در مقادیر مناسب مصرف شود، قند ساده‌ی موجود در آن به عنوان یک منبع طبیعی انرژی عمل خواهد کرد که هیچ نگرانی بابت افزایش ناگهانی قند خون در بیماران دیابتی به همراه نخواهد داشت.

    افزایش سطح کلسترول یکی از وضعیت‌های شایعی است که عموما بیماران مبتلا به دیابت از آن رنج می‌برند؛ به خصوص، بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲. به همین خاطر نیز، اطمینان از طبیعی بودن سطوح کلسترول در بدن آدم‌های مبتلا به دیابت از اهمیت بالایی برخوردار است. برخی مطالعات علمی این احتمال را ثابت کرده‌اند که مصرف آب انار به طور مرتب ممکن است با کاهش سطوح کلسترول خون در ارتباط باشد.

    از آن‌جا که آب انار دارای کالری اندک و شاخص گلوکز پایینی است، این ماده‌ی غذایی می‌تواند به کاهش سطوح قند خون کمک کند. طبق نتایج مطالعه‌ای در خصوص تاثیر مصرف آب انار بر کاهش سطح قند خون،‌ آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این نوشیدنی پر خاصیت یکی از عواملی هستند که باعث ایجاد این قابلیت در آب انار شده‌اند.

    طعم شیرین و دلپذیر آب انار می‌تواند برنامه‌ی غذایی روزانه‌ی خسته کننده‌ی بیماران دیابتی را کمی شاد و رنگین‌تر کند. به همین خاطر، مصرف آب انار به اندازه‌ی مناسب (با رعایت اعتدال) می‌تواند گزینه‌ی غذایی مفرح و دلپذیری باشد؛ به علاوه، این نوشیدنی دارای کالری بسیار اندکی است. تا وقتی این ماده‌ی غذایی را با رعایت اعتدال مصرف کنید،‌ بدون نگرانی از افزایش ناگهانی سطوح قند خون‌تان می‌توانید از ۷۰ مهم‌ترین فواید انار برای سلامتی و درمان بهره‌مند شوید.

    رادیکال‌های آزاد عامل اصلی بسیاری از مشکلات سلامتی از جمله دیابت هستند. اگر در معرض خطر ابتلا به دیابت قرار دارد، یا حتی اگر به بیماری دیابت نیز دچار نیستید، مصرف آب انار برای کمک به پیشگیری از بروز این بیماری اکیدا توصیه می‌شود؛ زیرا آب انار رادیکال‌های آزادی را که وارد بدن می‌شوند، از بین می‌برد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در آب انار می‌توانند از بروز بیماری دیابت،‌ از همان ابتدا، پیشگیری کنند.

    حفظ سلامتی بدن، بعد از آگاهی از ابتلا به بیماری دیابت، اهمیت بسیار بیش‌تری پیدا می‌کند،‌ زیرا مثلا ویروس معمولی آنفولانزا در بدن بیماران دیابتی می‌تواند عوارض مخرب‌تری ایجاد کند. فواید ویتامین C موجود در انار و برخی آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند موجود در این میوه سپر دفاعی مورد نیاز بدن‌تان را به خوبی پشتیبانی می‌کنند، زیرا می‌توانند به عنوان تقویت کننده‌ی طبیعی برای دستگاه ایمنی بدن عمل کنند.

    فیبر موجود در آب انار مهم‌ترین دلیل برای فواید این نوشیدنی برای سلامت قلب و عروق، و توانایی آن برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سایر وضعیت‌هایی است که بر اثر علائم فشار خون بالا و وارد آمدن فشار بیش از اندازه روی قلب ایجاد می‌شوند. حتی برخی مطالعات ثابت کرده‌اند، آنتی‌اکسیدان‌ موجود در آب انار از برخی دیگر از نوشیدنی‌های قرمز از قبیل آب انگور، و حتی آب کرنبری نیز بیش‌تر است.

    اگر می‌خواهید بیماری دیابت را از خود دور کنید، اتخاذ یک استراتژی مناسب برای پیشگیری به موقع از این بیماری حائز اهمیت است؛ به خصوص، برای آدم‌هایی که مادر یا پدرشان به این بیماری مبتلا بوده‌اند. رعایت یک رژیم غذایی سالم و داشتن سبک زندگی سالم بسیار ضروری است؛ ولی مفهوم “‌سالم بودن‌”‌ در مورد مواد غذایی همیشه فقط به خوراکی‌های ساده محدود نمی‌شود؛ مصرف آب انار که غنی از آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌ها است می‌تواند به کنترل سبک زندگی سالم کمک کند.

    وقتی تصمیم می‌گیرید برای کمک به درمان دیابت، به طور مرتب از آب انار استفاده کنید، باید از برخی اقدامات احتیاطی آگاه باشید و آن‌ها را رعایت کنید.

    الف. به این مسئله حتما دقت کنید که انار عاری از قند نیست. به این معنی که بیماران مبتلا به دیابت در صورتی می‌توانند به طور کامل از فواید آب انار بهره‌مند شوند که آن را به اندازه و با رعایت اعتدال نوش جان کنند.
    ب. اگر قصد دارید آب انار را به عنوان بخشی از اقدامات درمانی برای بیماری دیابت به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید، بهتر است پیش‌تر با پزشک مشورت کنید؛ به خصوص اگر در حال مصرف داروهایی خاصی برای کنترل دیابت هستید. این کار برای جلوگیری از بروز تداخل دارویی بسیار اهمیت دارد.

    پ. انار و مواد غذایی حاوی انار جزء خوراکی‌های مفرح و دوست‌داشتنی به شمار می‌روند، ولی برای بیماران دیابتی، اکیدا توصیه می‌شود از انار خام یا آب انار تازه و خالص استفاده کنند. با وجود این، بیماران دیابتی باید از مصرف محصولات فرآوری شده‌ی انار خودداری کنند، زیرا این محصولات حاوی مواد نگهدارنده یا قند تصفیه شده‌ی اضافه هستند که می‌توانند قند خون را به شدت افزایش دهند.

    امیدواریم این مقاله فایده انار برای دیابت بریا شما سودمند باشد. وقتی فردی دچار انواع مختلف بیماری دیابت می‌شود، راه بازگشت یا راه‌حل ساده‌ای برای درمان وی وجود ندارد، زیرا تا به امروز، درمان یا دارویی کشف نشده است که بتواند این بیماری را به طور کامل درمان کند. تنها کاری که می‌توان انجام داد، کنترل سفت و سخت رژیم غذایی است تا از عوارض جانبی ناشی از بیماری دیابت جلوگیری شود.

    منبع:drhealthbenefits

     

    برچسب ها اناردرمان دیابتدیابتفایده انار برای دیابت

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دیدگاه

    وب‌ سایت

    میوه انار محصولات و فرآورده های زیادی دارد که در مقایسه با میوه های دیگر رکوردار است. فرآورده های انار همانند خود این میوه خواص فراوانی دارند. یکی از این فرآورده ها رب انار است. خواص رب انار برای دیابت را در پرشین وی ببینید.

    در کل، انار سرشار از ترکیباتی به نام «پلی‌فنول‌»ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده
    و اجازه نمی‌دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند.فراموش نکنید که انار، مواد مغذی بسیاری دارد؛یعنی در هر ۱۰۰ گرم
    از این میوه ۲۴۰ میلی‌گرم پتاسیم، ۳ گرم فیبر، ۱۳ میلی‌گرم ویتامین c، ۸۰ درصد آب و ۵۰ کیلوکالری انرژی
    یافت می‌شود.در ضمن، مقداری آهن دارد ولی به عنوان منبع آهن نمی‌توان روی آن حساب کرد.

    میزان قندش نیز به حدی است که باعث منع مصرف بیماران دیابتی نمی‌شود.

    درباره پلی‌فنول‌ها باید بگوییم که آنها ترکیباتی هستند که در اکثر میوه‌ها و سبزی‌ها به خصوص شا‌توت و انگور قرمز
    وجود دارند و البته در انار بیشتر به چشم می‌خورند.

    در ضمن، اسید آلارژیک یکی از مهم‌ترین ترکیباتی است که در میوه‌های دیگر کمتر دیده شده اما ویژگی انار و
    رب آن مربوط به وجود همین اسید است.ایا اب انار برای دیابت خوب است

    بعضی‌ها نسبت به خوردن این میوه و رب آن در طعم‌های مختلف حساسیت نشان می‌دهند ولی
    بهتر است بدانید که معده خود اسیدکلریدریک ترشح می‌کند.افراد معدودی هستند که با مصرف انار ترش یا رب انار ترش،
    معده‌شان دچار مشکل می‌شود زیرا ترشحات معده هر فرد نسبت به ترشی یک نوع عکس‌العمل نشان می‌دهد.

    اسید معده فرآیند هضم غذا را به عهده دارد حال مصرف میوه‌های ترش زمانی مانع هضم غذا می‌شوند که فرد
    خود این علت را درک کند، یعنی مصرف رب انار ترش یا ملس یا شیرین بسته به ذایقه و تحمل
    معده هر فرد می تواند پیامدهای مختلفی داشته باشد و این موضوع به خوب و یا بد بودن رب انار
    بر نمی‌گردد.در حقیقت، انار خواص فراوانی داشته و طبیعتا رب حاصل از آن نیز بدون فایده نخواهد بود زیرا حدود
    ۱۰۰ سال است که دنیا به خواص انار و مصارف درمانی آن پی برده است.

    یادتان باشد که وقتی رب این میوه تهیه می‌شود، پلی‌فنول و اسیدآلارژیک آن در اثر حرارت از بین نمی‌رود و
    تنها ویتامین c آن کاهش پیدا خواهد کرد پس رب انار نیز ارزش غذایی بسیار دارد؛ البته اگر از انار
    مرغوب و طی فرآیند بهداشتی تهیه شده باشد.

    انار را دانه کنید و در چرخ گوشت بریزید و آب انار را بگیرید. البته برخی از آبمیوه گیری های
    خانگی و یا چرخ گوشت های صنعتی نیز همین کار را انجام می دهند. در این روش دیگر
    آبی داخل دانه ها باقی نمی ماند و می توانید تفاله ها را دور بریزید.

    این روش به علت اینکه برای آب گیری دانه ها از چرخ گوشت استفاده می شود راحت تر
    است و در ضمن زمان کمتری صرف می شود.

    مستقیما آب خارج شده از چرخ گوشت را داخل قابلمه ریخته و بگذارید غلیظ شود. غلظت مناسب
    همان غلظتی است که قاشق به راحتی در رب حرکت کند و در ضمن دیرتر فاسد شود.

    یاد بگیریم

    Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

    © باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

    ایا اب انار برای دیابت خوب است
    ایا اب انار برای دیابت خوب است
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *