آموزش پخت کیک تولد خانگی

دوره مقدماتی php
آموزش پخت کیک تولد خانگی
آموزش پخت کیک تولد خانگی

معمولا کیک های تولد را به شیوه ها و روش های مختلفی درست می کنند و در طرح های مختلف و زیبا تزیین می کنند. خیلی از افراد عاشق کیک های تولد خامه ای هستند و خیلی دیگر عاشق کیک های تولد شکلاتی که هر دو را شما می توانید به آسانی و به صورت خانگی همانند شیرینی پز های حرفه ای درست و تزیین کنید.

خیلی از بانوان ایرانی فکر می کنند درست کردن کیک تولد کار سختی است و باید حتما آن را از بیرون سفارش بدهید اما این موضوع حقیقت ندارد. در حالت کلی پایه اکثر کیک های تولد ، همان کیک اسفنجی می باشد که طرز تهیه بسیار آسان و ساده ای دارد و بعد آن را با شیوه های متنوع تزیین می کنند که البته این کار نیاز به کمی مهارت و تمرین دارد.

در ادامه من به شما روشی یاد خواهم داد که به وسیله آن شما می توانید کیک تولد خود را به زیباترین و خوشمزه ترین شکل ممکن همانند کیک های تولد بازاری تزیین کنید. ما در این آموزش آشپزی بارونک ، طرز تهیه و مواد لازم کیک تولد اسفنجی را قرار دادیم که شما با این می توانید کیک تولد خوشمزه و عالی درست کنید.

توجه : در صورتی که می خواهید کیک تولد شما کمی بزرگ تر باشد می توانید از دو برابر مواد گفته شده استفاده کنید مثلا تخم مرغ به جای 4 عدد از 8 عدد استفاده کنید.

1. اگر می خواهید کیک تولد شما شکلاتی باشد باید از مقدار آرد گفته شده کم کنید و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید یعنی از مقدار آرد گفته شده سه یا چهار قاشق غذاخوری برمی دارید و به همان اندازه پودر کاکائو اضافه می کنید.آموزش پخت کیک تولد خانگی

2. برای شروع ابتدا تخم مرغ ها را از یخچال بیرون می آوریم و تا سرد هستند زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم و در کاسه های جداگانه قرار می دهیم سپس بر روی کاسه ها سلفون می کشیم و در بیرون از بخچال آن ها را قرار می دهیم تا به دمای محیط برسند. توجه کنید کاسه ای که در آن سفیده تخم مرغ ها را قرار دادید باید کاملا تمیز باشد و به هیچ وجه زرده تخم مرغ وارد سفیده نشود چون در این صورت سفیده تخم مرغ خوب پخت نمی کند.

دوره مقدماتی php

3. در ادامه آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف مناسب با همزن دستی مخلوط می کنیم و بعدش دو یا سه بار آن را الک می کنیم و آن را کنار می گذاریم. حالا سفیده تخم مرغ را به همراه پودر تارتار در یک ظرف مناسب بریزید و به مدت دو دقیقه با دور متوسط همزن هم می زنیم تا کف کند و بعدش با سرعت تند هم می زنیم تا جایی که وقتی که کاسه را بر می گردانیم سفیده تخم مرغ نریزد. سپس نصف شکر گفته را به صورت قاشق به قاشق به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و با دور تند همزن آن را هم می زنیم تا سفیده کاملا سفت شود و به شکل قله تیز دربیاید. (اگر شکرتان دشت است آن را با آسیاب ریز کنید مواظب باشید پودر نشود)

4. در این مرحله کاسه حاوی زرده تخم مرغ را به همراه وانیل و بقیه شکر در یک ظرف مناسب می ریزیم و ابتدا به مدت یک دقیقه با دور کند همزن هم می زنیم و بعد با دور متوسط هم می زنیم و همزمان یک چهارم پیمانه آب جوش را کم کم اضافه می کنیم و به صورت مرتب هم می زنیم تا زرده تخم مرغ کاملا غلیظ و کشدار شود و حجم آن هم زیاد شود.

5. سپس آرد الک شده و ظرف حاوی سفیده را به ظرف زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و به روش فولد کردن هم می زنیم. (روش فولد کردن) پس از اینکه تمامی مواد کیک را به خوبی باهم مخلوط کردیم و مایه کیک یکنواخت و یکدستی حاصل شد نوبت پختن کیک است. برای این کار مایه کیک را در قالبی که برای پختن کیک آماده کرده ایم می ریزیم.

6. حالا فر را روشن می کنیم و بر روی 175 درجه تنظیم می کنیم و به مدت 15 دقیقه صبر می کنیم تا فر گرم شود. توجه کنید کف قالب را به هیچ عنوان چرب نکنید و حتما با کاغذ روغنی کف قالب را بپوشانید. پس از اینکه فر گرم شد قالب را در طبقه اول فر قرار می دهیم و به مدت 50 دقیقه منتظر می مانیم تا کیک بپزد. سپس در فر را باز می کنیم و یک چنگال داخل کیک فرو می کنیم اگه مواد کیک به چنگال نچسبیده باشد کیک حاضر است در غیر اینصورت کیک مان خام است و باید به مدت 10 دقیقه دیگر داخل فر بماند تا کامل بپزد.

1. بعد از پختن کامل کیک آن را از فر بیرون می آوریم و بعد از اینکه کمی خنک شد از قالب در می آوریم. سپس آن را با یک چاقوی بزرگ در 3 قسمت مساوی و به صورت لایه ای برش می دهیم و خامه کشی می کنیم. من موقع خامه کشی همیشه کیک را با شیر مرطوب می کنم برای این کار لایه اول را با برس و با شیر مربوط می کنیم سپس خامه می زنیم و موز و گردو روی لایه اول قرار می دهیم. (طرز تهیه خامه فرم گرفته قنادی)

2. سپس لایه دوم را همانند لایه اول با برس و شیر مربوط می کنیم و خامه می زنیم و آن را بر روی لایه اول می گذاریم و لایه بعدی را هم به همین شکل خامه می زنیم و بعد از اینکه لایه آخر را گذاشتیم می توانید رویه کیک را مثل من خامه کشی کنید و یا اینکه همه جای کیک را با توجه به سلیقه خود با خامه فرم گرفته و یا اینکه با گاناش شکلاتی بپوشانید و آن را تزیین کنید.

3. همچنین شما می توانید به هنگام درست کردن خامه فرم گرفته از انواع رنگ های خوراکی استفاده کنید و کیک تولد خود را در رنگ های مختلف تزیین کنید. من خودم از خامه فرم گرفته سفید و تقریبا صورتی روشن استفاده کردم. امیدواریم از خوردن این کیک تولد خوشمزه لذت ببرید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

آموزش تصویری طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین به صورت مرحله به مرحله – دستور پخت کیک تولد ساده خانگی با تزیین – طرز تهیه کیک تولد خامه ای و میوه ای زیبا

 

درست کردن یک کیک خوشمزه و زیبا با خامه برای تولد به نظر کاری دشوار و پیچیده ای می آید اما اگر کمی حوصله و دقت به خرج دهید و با این آموزش مرحله به مرحله کیک تولد نیک استار همراه شوید، خواهید دید این کار آنقدرها هم که فکر می کردید سخت نیست و خواهید توانست کیک تولد خانگی خوشمزه ای را در روز تولد دوستان، آشنایان و افراد خانه تهیه کنید. برای تهیه کیک تولد خامه ای و خوشمزه مواد زیادی لازم ندارید و با صرف زمان کمی می توانید برای تولد افراد خانواده کیک تولد را خودتان تهیه کنید و از طعم یک کیک تولد خانگی و متفاوت لذت ببرید. در این مقاله نیک استار طرز تهیه کیک تولد خانگی ساده با تزیین را برای شما کاربران عزیز آماده نموده ایم. مراحل تهیه کیک و خامه و کرم میانی به خوبی با تصاویر آموزش داده شده است.

 

آموزش پخت کیک تولد خانگی

 

آرد قنادی …………… ۲ پیمانه

بیکینگ پودر …………. ۲ قاشق چای خوری

نمک ………………… ۱/۴ قاشق چای خوری

کره …………………. ۱۵۰ گرم

پودر شکر …………… ۱ و ۱/۲ پیمانه

سفیده تخم مرغ …… ۶ عدد

شیر ………………… ۳/۴ پیمانه

عصاره وانیل ……….. ۱ و ۱/۲ قاشق چای خوری

عصاره بادام ……….. ۱/۲ قاشق چای خوری

آرد را ۳ بار الک کنید.

پودر شکر را الک نمایید.

اگر از عصاره وانیل استفاده نمی کنید و از پودر وانیل استفاده می کنید دقت نمایید که میزان اضافه نمودن آن در حدی باشد که تلخی ایجاد نکند.

می توان عصاره بادام را حذف کرد و به همان مقدار به عصاره وانیل افزود.

تمام مواد را از ۱ ساعت قبل به میز کارمنتقل نمایید تا به دمای محیط برسد و سرد نباشند.

 

در شروع مواد کیک را روی میز کار یا کابینت آشپزخانه قرار دهید و با دستور چک کنید.

میزان ها را دقیق اندازه گیری کنید و کنار بگذارید. تمام مواد باید به دمای محیط برسد.

تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

شکر و کره را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.

با همزن کره و شکر را بزنید تا کاملا کرمی شود و پوک و سبک گردد.

من از همزن کاسه ای استفاده کرده ام . شما می توانید از همزن دستی برقی استفاده نمایید. بدون همزن برقی نمی توان کیک با کیفیتی تهیه کرد.

 

سفید تخم مرغ ها را با احتیاط و دقت از زرده ها جدا کنید و در ظرف بریزید.

شیر را اضافه کنید و با همزن دستی با سرعت بزنید تا سفیده تخم مرغ ها از لختگی دربیاید.

بعد از اینکه مخلوط زده شده کره و شکر به حالت خامه ای نزدیک شد باید عصاره وانیل و بادام را اضافه نمایید.

 

بعد از خامه ای شدن مخلوط شکر و کره و اضافه کردن عصاره ها و همین طور یکنواخت شدن سفیده و شیر باید مواد با یکدیگر ترکیب شوند.

درجه همزن باید روی کمترین درجه باشد.

یک سوم از مخلوط آردها و مواد خشک را اضافه نمایید و کمی هم بزنید.آموزش پخت کیک تولد خانگی

 

بعد از مخلوط شدن مواد یک سوم از مخلوط شیر و تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با درجه کم بزنید تا مخلوط شوند.

 

به همین ترتیب عمل کنید تا تمام مواد اضافه و مخلوط شوند.

مواد را با درجه کم مخلوط نمایید .

بعد از آماده شدن خمیر کیک باید آن را در قالب بریزید.

۲ قالب ۲۰ سانتی متری آماده کنید. قالب ها را با کره یا روغن جامد به خوبی چرب کنید و سپس آردپاشی نمایید.

مایه کیک را به میزان مساوی در دو قالب بریزید.

 

قالبها را در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.

مدت پخت حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می باشد.

بعد از پخت قالب ها را از فر خارج کنید و بگذارید در دمای محیط خنک شود.

بعد از گذشت نیم ساعت قالبها را برگردانید و کیک ها را جدا کنید و روی توری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

 

 

کره …………….. ۱۵۰ گرم

پودر شکر ………. ۳ پیمانه

خامه …………… ۱ پیمانه

وانیل …………… ۳ قاشق چای خوری

پنیر خامه ای ….. ۱/۲ پیمانه

نمک …………… ۱ پینچ

 

برای تهیه کرم میانی و رویه کیک فقط کافی است مواد را با هم مخلوط نمایید.

در کاسه همزن یا ظرف مناسب دیگری کره به دمای محیط رسیده را بریزید.

خامه را اضافه کنید.

پنیر خامه ای را اضافه کنید.

پودر شکر را داخل مواد الک نمایید. نمک را نیز بیفزایید.

مواد را با درجه متوسط بزنید تا شروع به فرم گرفتن کنند.

پس از گذشت ۲ دقیقه اسانس را نیز افزوده و اگر می خواهید کرم رنگی شود رنگ خوراکی را اضافه نمایید.

برای اضافه کردن رنگ خوراکی ۱ یا دو قطره رنگ افزوده و کرم را بزنید تا رنگ کاملا پخش شود اگر رنگ تیره تری مدنظر داشتید مجدد یک قطره اضافه کنید و کرم را بزنید.

 

بعد از فرم گرفتن کرم می توان از آن استفاده کرد.

یک لایه از کیک را در ظرف مورد نظر بگذارید و مقداری از کرم خامه ای روی کیک بریزید و با پالت پخش کنید.

لایه دوم کیک را روی لایه خامه ای قرار دهید و مجدد مقداری کرم خامه ای روی کیک گذاشته و با پالت سطح را صاف نمایید.

برای مرتب کردن سطح خامه پالت را به راست و چپ حرکت دهید و خامه را در سطح کیک پخش کنید.

برای این کیک ایده خامه نامنظم مد نظر بوده است اگر می خواهید خامه را صاف کنید باید پالت را به راست و چپ حرکت دهید و هر بار سطح را صاف کنید و در انتها با کاردک سطح کیک را صاف و یکدست نمایید.

 

می توانید در بین لایه ها از موز یا آناناس خرد شده ، گردو و یا تکه های نارگیل نیز استفاده کنید.

روی لایه های کیک نیز خامه بکشید و کیک را ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از ۳ ساعت کیک برای سرو آماده است . من روی کیک ترافل های رنگی و آماده را ریخته ام. شما می توانید از شکلات رنده شده یا توت فرنگی و سایر میوه ها استفاده نمایید.

 

 

و اما چند تزیین کیک تولد ساده براتون آماده کردیم تا از اونها ایده بگیرید و تنها ایدتون ایده بالا نباشه و چند تا انتخاب داشته باشید

 

 

ابتدا کیک اسفنجی را با یک چاقوی تمیز به ۲ قسمت برش دهید سپس با شربت بار روی لایه های کیک را مرطوب کنید در صورت نداشتن شربت بار می توانید از آبمیوه نیز استفاده نمایید

 

حالا روی لایه های کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید و در ظرفی که می خواهید کیک را در آن قرار دهید مقدار کمی خامه بریزید تا در هنگام تزیین کیک حرکت نکند.

 

سپس دور ظرف کیک را کاغذ روغنی قرار دهید تا اطراف ظرف در هنگام تزیین تمیز بماند سپس لایه اول کیک را در ظرف بگذارید و بعد دور لایه کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید تا در زمان ریختن ژله روی لایه کیک ژله به بیرون نریزد

 

در این مرحله از تزیین کیک با خامه ژله را در ۱ لیوان آبجوش حل کنید و بعد ¼ لیوان آب سرد و چند تکه یخ در ظرف ژله بریزید و هم بزنید تا ژله به غلظت سفیده تخم مرغ برسد بعد از اینکه ژله به غلظت مورد نظر رسید تکه های یخ را بیرون بیاورید و از توت فرنگی های خرد شده مقداری را در ژله بریزید

 

سپس مقداری از ژله که نیم بند شده است یعنی کاملا بسته نشده است را روی لایه کیک بریزید و با پشت قاشق روی توت فرنگی ها و ژله بکشید تا صاف شوند سپس کیک را برای مدت کمی (چند دقیقه) در یخچال بگذارید دقت کنید ژله نباید بسته شود

 

بعد از چند دقیقه کیک را از یخچال بیرون آورید و لایه دوم کیک را از قسمتی که خامه کشی کرده اید روی لایه زیرین قرار دهید وبعد به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا ژله کاملا بسته شود

 

حالا کیک را از یخچال خارج کنید و کاغذهای اطراف کیک را جدا کنید و روی سطح کیک را با شربت مجددا مرطوب کنید و با خامه سطح کیک را خامه کشی کنید اطراف کیک را با ترافل های رنگی بپوشانید

 

روی کیک را نیز با ماسوره شکوفه بزنید و با توت فرنگی تزیین کنید پیشنهاد : برای تزیین کیک تولد می توانید به جای ترافل از گردوی خرد شده و یا کاکائو رنده شده نیز استفاده کنید.

 

کیک کاسه ای و کیک شیفون را به صورت زیر روی هم قرار میدهیم و داخل لایه های آن را با هر کرم و خامه ای میتوانید بپوشونید.

 

سپس روی غار را با خامه ی فرم گرفته که با کمی رنگ خوراکی آبی مخلوط کرده ایم کاملا میپوشانیم.

 

شکلات شیری ذوب شده را که قبلا در ظرفی آماده کرده و روی آن شکر دانه درشت آغشته کرده ایم و در یخچال قرار داده بودیم را خارج کرده و به صورت تکه های یخی نامنظم برش می دهیم.

 

و در دهانه ی غار (اطراف درب ورودی کلبه اسکیمو ) به شکل منظم می چینیم.

 

و روی غار قرار هم نکه های نامنظم شکلات قرار می دهیم تا نمای کلبه یخی داشته باشد .

 

سپس قیف بستنی را هم با خامه پوشش داده و به عنوان کوه یخ در کنار کلبه قرار میدهیم.

 

می توانید برای زیبایی بیشتر کیک به شکل زیر بند تزیینی درست کنید.

 

با کمی خلاقیت شما هم می توانید با میوه با گردو پسته و … تزییناتی زیبا حتی بهتر از تزیینات زیر رو روی کیک تولدتون پیاده کنید.

طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین – تزیین کیک تولد با میوه

تزیین کیک تولد خانگی با کیوی توت فرنگی – دستور پخت کیک تولد خانگی

طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین – تزیین کیک تولد خانگی با میوه و خامه

تزیین کیک تولد خانگی با خامه و میوه – طرز تهیه کیک تولد خامه ای

تزیین کیک تولد با خامه و میوه – طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیین

تزیین کیک تولد با میوه و خامه

تزیین کیک تولد با توت فرنگی

تزیین کیک تولد خانگی با توت فرنگی

 

توجه: جهت مشاهده ۴۰ عکس از زیباترین مدل تزیین کیک تولد بر روی تزیین کیک تولد کلیک کنید.

 

منبع : نیک استار

به این مقاله امتیاز دهید

واقعا عالی بود مرسی دست مریزاد

دیدگاه

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی یکی از کیکی های ساده و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که در علاوه بر اینکه به عنوان عصرانه و صبحانه به همراه چای سرو می شود ، به عنوان پایه اکثر کیک های معمولی و کیک های تولد هم مورد استفاده قرار می گرد.

پودر کیک اسفنجی را می توانید به صورت آماده هم از فروشگاه ها تهیه کنید ، البته اگر می خواهید طعم بهتری را تجربه کنید توصیه می کنیم کیک را به صورت خانگی خودتان درست کنید. این کیک خوشمزه را می توایند مانند انواع پنکیک ها به عنوان صبحانه هم استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک اسفنجی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک اسفنجی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با کیک اسفنجی با پارسی دی همراه باشید.آموزش پخت کیک تولد خانگی

مواد لازم برای ۴ نفر

دستور پخت

برای تهیه کیک ساده اسفنجی ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا زمانی که مایه کیک اماده شد برای گرم شدن فر معطل نشویم. تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و زرده آن را از سفیده جدا می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.

زرده ها را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و وانیل و شکر را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها کشدار شوند و مایه کرم رنگی داشته باشیم. سفیده های تخم مرغ را نیز با همزن برقی یا دستی به خوبی می زنیم.

سفیده های تخم مرغ را به قدری می زنیم که کاملا کف کنند و زمانیکه کاسه را بر می گردانیم تخم مرغ ها بیرون نریزند.سپس شیر را به مواد زرده تخم مرغ می افزاییم و سفیده را نیز کم کم اضافه می کنیم و آرام مخلوط می کنیم.

آرد را الک می کنیم و بکینگ پودر را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و کم کم به مواد اضافه می کنیم و مواد را پیاپی مخلوط می کنیم تا گلوله نشود. در مرحله بعدی کف قالب کیک را کاغذ روغنی قرار می دهیم

و مایه کیک را روی کاغذ روغنی می ریزیم و قالب را داخل فر قرار می دهیم به مدت ۳۰ الی ۴۵ بعد کیک پف کرده و روی آن طلایی شده است. برای اینکه مطمئن شویم کیک پخته است می توانیم پس از ۴۵ دقیقه قالب را بیرون بیاوریم

و یک عدد خلال دندان داخل کیک فرو کنیم و بیرون بیاوریم،اگر مایه کیک به خلال نچسبیده بود یعنی کیک کاملا پخته شده است. کیک آماده شده را اجازه دهید تا کمی خنک شود و بعد از قالب خارج کنید و با خامه قنادی آن را تزئین کنید.نوش جان

کیک تولد

کیک تولد یکی از مهم ترین کیک ها در سراسر جهان است و به همین دلیل از جایگاه مهمی برخوردار است. تقریبا تمام کیک های تولد با پایه کیک اسفنجی ساده تهیه می شوند و با خامه ، انواع میوه ها ، ژله ها تزیین می شوند.

با مقدار موادی که در این دستور شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کیک تولد تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک تولد تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با دستور شیرینی پزی کیک تولد با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

آموزش پخت کیک تولد خانگی

دستور پخت

برای تهیه کیک تولد ساده ابتدا کیک اسفنجی را که از روز قبل پخته ایم را از ارتفاع آن به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و با کارد برش می زنیم و لایه های برش زده را در سینی قرار می دهیم و لایه زیرین کیک را روی تخته قرار می دهیم

و یک سوم از شربت پرتقال را روی ان می ریزیم. بهتر است این کار را با یک کفتگیر که روی آن سوراخ است انجام دهیم که شربت از روی کفتگیر به همه جای کیک نفوذ کند و مرطوب شود.بعد خامه فرم گرفته روی سطح کیک می ریزیم

و آن را روی کیک پخش می کنیم تا تمامی قسمت های کیک از خامه پوشیده شود و نصف مغز گردو و شکلات خرد شده را روی خامه می ریزیم به صورتی که همه جای کیک از گردو و شکلات پخش شده باشد و موز را ورقه ورقه برش می دهیم

و نصف آن را نیز روی کیک می چینیم و لایه دوم کیک را مجددا مثل لایه قبلی کیک با آب پرتقال مرطوب می کنیم و آرام روی لایه قبلی قرار می دهیم و خامه روی آن می کشیم و مغز گردو شکلات و موز های حلقه شده روی آن می چینیم

و در آخر لایه سوم را نیز با شربت پرتقال مرطوب می کنیم و ارام روی لایه دوم قرار می دهیم و با لیستک یا کارد روی آن را با خامه کاملا می پوشانیم و آسترکشی می کنیم تا تمام سطح کیک به طور یکدست صاف شود.

حالا ما یک کیک ساده داریم اگر تمایل داشتید می توانید روی آن را با شکلات یا میوه تزئین کنید و یا باقی مانده خامه را رنگ غذا قرمز بزنید و داخل قیف بریزید و روی کیک را با گل های ریز یا درشت تزئین ویژه تری کنید. نوش جان

کیک تولد یکی از مهم ترین کیک هایی است که در منزل تهیه می شود. کیک تولد را باید با بیس کیک اسفنجی تهیه نمایید سپس به سلیقه خود برای تزیین آن از خامه ، ژله یا انواع میوه های فصل استفاده کنید. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه کیک تولد را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور شیرینی پزی می توانید برای ۴ نفر کیک تولد تهیه نمایید. با و طرز تهیه کیک تولد در ادامه با هم دوره همراه باشید.

ابتدا کیک اسفنجی که از قبل آماده کرده ایم را از ارتفاع به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و با کارد برش می زنیم. لایه زیرین را روی محلی که می خواهیم کیک را روی آن تزیین کنیم قرار می دهیم و یک سوم شربت پرتقال روی آن می ریزیم تا مرطوب شود.

در ادامه کمی خامه فرم گرفته روی سطح لایه زیرین کیک می زنیم و نیمی از مغز گردو و شکلات خرد شده را روی سطح کار پخش می کنیم. در ادامه موز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و نیمی از آنرا روی سطح کیک می چینیم.

در مرحله بعد لایه دوم کیک را با دقت روی لایه زیرین قرار می دهیم و به همان ترتیب قبل کمی شربت پرتقال ، خامه فرم گرفته ، مغز گردو ، شکلات خرد شده و موز حلقه شده روی سطح لایه دوم کیک قرار می دهیم.آموزش پخت کیک تولد خانگی

در ادامه لایه آخر کیک را روی سطح کار قرار می دهیم و با شربت پرتقال آنرا کمی مرطوب می کنیم. پس از اینکار با لیستک یا کارد کل سطح کیک را با خامه می پوشانیم و آسترکشی می کنیم تا تمام قسمت های کیک با خامه پوشش داده شود.

حالا کیک ما به صورت ساده آماده است ، با سلیقه خود می توانیم آنرا با خامه ، میوه و … تزیین کنیم. برای یک تزیین ساده می توانید باقیمانده خامه را داخل یک قیف بریزید و روی سطح کیک را با گل های ریز و درشت تزیین کنید.

میشه از شربت استفاده نکرد؟

سلام و عرض ادب شربت باعث نرمی و طعم بهتر کیک می شود. هر چند در صورت تمایل می توانید از شربت استفاده نکنید. موفق باشید

سلام میشه از شربت اماده استفاده کرد و ایا باید رقیق بشه یا همون حالت غلیظ شربت و چقدر رقیق بشه؟

سلام و عرض ادب بله می شود. غلظتش به اندازه شربتی که به صورت نوشیدنی مصرف می کنید. کیک را کمی نمناک کنید تا زمان مصرف خشک نباشد. موفق باشید.

آموزش پخت کیک تولد خانگی
آموزش پخت کیک تولد خانگی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *