Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження…
طرز تهیه پاستا با سس سفید ومرغ
Виконується…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження списків відтворення…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження…
طرز تهیه پاستا با سس سفید ومرغ
Виконується…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження…
Завантаження…
طرز تهیه پاستا با مرغ و سس آلفردو صباح سلامتی میارهwww.sabahdairy.ir
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Завантаження…
Виконується…
Завантаження списків відтворення…
شما با ثبت نام در هايپركلابز مي توانيد از مطالب گوناگون ، بخشهاي جذاب و تخفیف های ویژه استفاده نمایید، علاوه بر این در مسابقات شرکت کنید و جایزه بگیرید.
آهنگ احساسی و غمگین
“آینده در دستان شماست
طرز تهیه پاستا با سس سفید ومرغ
زیبایی هایی که هنوز ندیده اید
میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…
موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند
مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان
در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.
آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی
آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان
مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.
اپک تایمز
17 فروردین 1393
Temps de lecture : [est_time]
پاستا با سس آلفردو، (اپکتایمز)
مواد لازم برای ۴ نفر :
پاستای لولهای شکل : ۷۰۰ گرم
طرز تهیه پاستا با سس سفید ومرغ
فیلهی مرغ : ۵۰۰ گرم
شیر : ۲ پیمانه یا ۲ لیوان
آرد : ۶ قاشق سوپخوری
خامه : ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا : ۱۵۰ گرم
قارچ : ۲۵۰ گرم
کره : ۵۰ گرم
روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیهی سس آلفردو :
ابتدا آرد را در شیر سرد حل کرده و روی شعله میگذاریم و آنقدر هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و بهتدریج سس غلیظ شود. برای این مرحله حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا مخلوط خودش را بگیرد. سپس شعله را خاموش کرده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و در ظرفی جدا سس را داخل خامه میریزیم تا خامه بهآرامی گرم شود. سپس به تدریج خامه را به سس اضافه میکنیم.
طرز تهیهی پاستا :
فیلههای مرغ را آبپز کرده و بهصورت نواری پرش میزنیم و در تابهای با قارچهای خرد شده و کره کمی تفت میدهیم. سپس پاستا را به روش معمولی آبکش کرده و در ظرفی جدا نگه میداریم. بعد سس و روغن زیتون و فیلهی مرغ و قارچ را به پاستا اضافه میکنیم و هم میزنیم. در آخر پاستا را در ظرف مورد نظرتان کشیده و پنیر پیتزا را روی آن میریزیم تا آب شود. برای تزئین آن میتوان از قارچ و سبزیجات معطر استفاده کرد.
اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر میشود.
ایمیل:
9