کیک شکلاتی خیس اسپانیایی

دوره مقدماتی php
کیک شکلاتی خیس اسپانیایی
کیک شکلاتی خیس اسپانیایی

طرزتهیه ومواد لازم کیک شکلاتی خیس اسپانیایی


برای 8 نفر

افزودن به لیست خرید برای
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

نفر

آموزش لواشک انبه و شاه توت

دوره مقدماتی php

کیک شکلاتی خیس اسپانیایی

See لواشک انبه و شاه توت Recipe

معمولاً وقتی در یک دستور آشپزی به جای شکلات از خرنوب اس

See شیک شکلاتی Recipe

کلوچه بزرگ با گندم، موز و توت فرنگی

See کلوچه بزرگ با گندم، موز و توت فرنگی Recipe

طرز تهیه آب با طعم لیموترش و نعنا یا ریحان دتاکس واتر

See دتاکس واترلیموترش و نعنا یا ریحان Recipe

این دیپ (چاشته) کوئیزو که تنها با 2 قلم تهیه می شود تنها چ

See دیپ چاشته کوئیزو تنها با 2 قلم Recipe

طرزتهیه وموادلازم بولزاسموتی بلوبری

See بولزاسموتی بلوبری Recipe

طرزتهیه ومواد لازم ادویه پاپ کرن ادویه پف فیل

See ادویه پاپ کرن Recipe

طرزتهیه كيک پسته مواد لازم كيک پسته رسپی كيک پس

See كيک پسته Recipe

طرزتهیه مربای قیسی مواد لازم مربای قیسی

See مربای قیسی Recipe

در اخر ظرف را روی اجاق گاز برگردانده و سس آماده شده را د

See میگو ترش و شیرین Recipe

آموزش سالاد گل کلم و نخود با کاری گرم

See سالاد گل کلم و نخود با کاری گرم Recipe

معرفی وموارد استفاده ازسیروپ آلبالو مونین

See سیروپ آلبالو مونین Recipe

طرز تهیه آب با طعم میوه های یخ زده دتاکس واتر یا نوشی

See دتاکس واتر میوه های یخ زده Recipe

اشپزی نوشیدنی کوک نت , دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل مر

See مرغ ترش و شیرین پخته در فر Recipe

پخت مرغ با هلو

See پخت مرغ با هلو Recipe

تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019

این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap

استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایت‌ها و رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی – Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد


شیرینی پزی کیک شکلاتی خیس اسپانیایی


 

‎برای علاقه مندان به شیرینی در این قسمت آموزش کیک شکلاتی خیس اسپانیایی را توضیح داده ایم که مشاهده می نمایید:


‎مواد لازم:

کیک شکلاتی خیس اسپانیایی

‎170 گرم آرد بهمراه مقداری بکینگ پودر و نمک
‎2ونیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
‎1 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
‎115 گرم شکر (یا کمتر)
‎170 گرم شربت ذرت یا طلایی یا عسل
‎140 میلی لیتر شیر
‎140 میلی لیتر روغن آفتابگردان
‎2 تخم مرغ بزرگ

‎برای گاناش شکلاتی:
‎500 گرم شکلات آب شده
‎500 میلی لیتر خامه
‎1 قاشق غذاخوری شربت ذرت یا طلایی یا عسل


 


‎طرز تهیه:

‎فر رو در دمای 160 درجه بگذارید، یک قالب 18-20 سانتیمتری روغن بمالید.
‎در یک کاسه بزرگ، مواد خشک رو مخلوط کنید، شربت ذرت ، طلایی یا عسل رو اضافه کنید، شیر رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید با همزن.در کاسه ای دیگه، تخم مرغ ها رو با روغن بزنید با همزن، بعد کم کم به مخلوط قبلی اضافه کنید و مخلوط کنید، بمدت 1 ساعت یا بیشتر بپزید تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاید از توش. (قالب، بیشتر از 2/3 اش رو پر نکنید، چون کیک پف می کنه).

‎برای گاناش، همه موادو داخل یک کاسه مقاوم در برابر حرارت بریزید و داخل یک قابلمه که آب در حال جوش دارد بزارید ولی نباید کاسه به آب بخورد (بن ماری) و مدام هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود درخشان شود، بعد کاسه را بردارید و  گاناش رو نصف کنید ولی از یک نصفش کمی بیشتر باشد و بزارید تا سرد کمی شود 

‎کیک رو از فر دربیاورید و بگذارید سرد شود ، به دو لایه تقسیم کنید و اون نصف گاناشی که کمتره رو روش بریزید و لایه دوم رو روش بگذارید و نصف دیگه گاناش که بیشتر بود رو روش بریزید.بعد بزارین یخچال تا کاملا سرد شود.


 


 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

فیلم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
برای دیدن ویدیو های بیشتر کانال آپارات ما رو دنبال کنید

کیک شکلاتی خیس اسپانیایی
کیک شکلاتی خیس اسپانیایی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *