طرزتهیه ومواد لازم کیک شکلاتی خیس اسپانیایی
برای 8 نفر
افزودن به لیست خرید برای
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
نفر
آموزش لواشک انبه و شاه توت
کیک شکلاتی خیس اسپانیایی
See لواشک انبه و شاه توت Recipe
معمولاً وقتی در یک دستور آشپزی به جای شکلات از خرنوب اس
See شیک شکلاتی Recipe
کلوچه بزرگ با گندم، موز و توت فرنگی
See کلوچه بزرگ با گندم، موز و توت فرنگی Recipe
طرز تهیه آب با طعم لیموترش و نعنا یا ریحان دتاکس واتر
See دتاکس واترلیموترش و نعنا یا ریحان Recipe
این دیپ (چاشته) کوئیزو که تنها با 2 قلم تهیه می شود تنها چ
See دیپ چاشته کوئیزو تنها با 2 قلم Recipe
طرزتهیه وموادلازم بولزاسموتی بلوبری
See بولزاسموتی بلوبری Recipe
طرزتهیه ومواد لازم ادویه پاپ کرن ادویه پف فیل
See ادویه پاپ کرن Recipe
طرزتهیه كيک پسته مواد لازم كيک پسته رسپی كيک پس
See كيک پسته Recipe
طرزتهیه مربای قیسی مواد لازم مربای قیسی
See مربای قیسی Recipe
در اخر ظرف را روی اجاق گاز برگردانده و سس آماده شده را د
See میگو ترش و شیرین Recipe
آموزش سالاد گل کلم و نخود با کاری گرم
See سالاد گل کلم و نخود با کاری گرم Recipe
معرفی وموارد استفاده ازسیروپ آلبالو مونین
See سیروپ آلبالو مونین Recipe
طرز تهیه آب با طعم میوه های یخ زده دتاکس واتر یا نوشی
See دتاکس واتر میوه های یخ زده Recipe
اشپزی نوشیدنی کوک نت , دستورتهیه و اموزش تهیه در منزل مر
See مرغ ترش و شیرین پخته در فر Recipe
پخت مرغ با هلو
See پخت مرغ با هلو Recipe
تمام حقوق برای نوشیدنی دات آی آر محفوظ است Copyright @ 2014-2019
این وب سایت در پایگاه ستاد ساماندهی ثبت گردیده است sitemap
استفاده از مطالب,عكس و ايده ها در دیگر سایتها و رسانههای الکترونیکی تنها با ذکر نام نوشیدنی – Nooshidani.ir و درج لینک فعال به مطلب مبدا مجاز است درغير اين صورت طبق ماده 12 قانون جرايم رايانه اي پيگيري قانوني خواهد شد
شیرینی پزی کیک شکلاتی خیس اسپانیایی
برای علاقه مندان به شیرینی در این قسمت آموزش کیک شکلاتی خیس اسپانیایی را توضیح داده ایم که مشاهده می نمایید:
مواد لازم:
کیک شکلاتی خیس اسپانیایی
170 گرم آرد بهمراه مقداری بکینگ پودر و نمک
2ونیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو شیرین نشده
1 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین
115 گرم شکر (یا کمتر)
170 گرم شربت ذرت یا طلایی یا عسل
140 میلی لیتر شیر
140 میلی لیتر روغن آفتابگردان
2 تخم مرغ بزرگ
برای گاناش شکلاتی:
500 گرم شکلات آب شده
500 میلی لیتر خامه
1 قاشق غذاخوری شربت ذرت یا طلایی یا عسل
طرز تهیه:
فر رو در دمای 160 درجه بگذارید، یک قالب 18-20 سانتیمتری روغن بمالید.
در یک کاسه بزرگ، مواد خشک رو مخلوط کنید، شربت ذرت ، طلایی یا عسل رو اضافه کنید، شیر رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید با همزن.در کاسه ای دیگه، تخم مرغ ها رو با روغن بزنید با همزن، بعد کم کم به مخلوط قبلی اضافه کنید و مخلوط کنید، بمدت 1 ساعت یا بیشتر بپزید تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاید از توش. (قالب، بیشتر از 2/3 اش رو پر نکنید، چون کیک پف می کنه).
برای گاناش، همه موادو داخل یک کاسه مقاوم در برابر حرارت بریزید و داخل یک قابلمه که آب در حال جوش دارد بزارید ولی نباید کاسه به آب بخورد (بن ماری) و مدام هم بزنید تا شکلات کاملا حل شود درخشان شود، بعد کاسه را بردارید و گاناش رو نصف کنید ولی از یک نصفش کمی بیشتر باشد و بزارید تا سرد کمی شود
کیک رو از فر دربیاورید و بگذارید سرد شود ، به دو لایه تقسیم کنید و اون نصف گاناشی که کمتره رو روش بریزید و لایه دوم رو روش بگذارید و نصف دیگه گاناش که بیشتر بود رو روش بریزید.بعد بزارین یخچال تا کاملا سرد شود.
دیدگاه
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد
فیلم طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
برای دیدن ویدیو های بیشتر کانال آپارات ما رو دنبال کنید9