کیک سیب شف طیبه

دوره مقدماتی php
کیک سیب شف طیبه
کیک سیب شف طیبه

من
الان خیلیییییی بدقول شدم؟! چند وقته به عده کثیـــــــــــــــــــری
قول داده بودم زودتر این کیک رو بذارم ولی واقعا نمی دونم چرا هربار یه
چیزی می شد و یه پست دیگه خودشو مینداخت جلو !!! من بی تقصیر بودم..این
پستهام خودشون مقصرن:))) الانم که دو روزه ماشالا اینقدررررررررررر سرعت نت
به برکت این دهه بالاست که نمی تونم پست بذارم..خدا می دونه این کی آخرش
آپ میشه

حالا بگذریم، این کیک واقعا ساده ولی خیلییییی خوشمزه ست….من چندین بار درستش کردم و هر بار هم هرجا بردم همه کلی خوششون اومدکیک سیب شف طیبه

دوره مقدماتی php

مواد لازم:

آرد: 2 پیمانهشکر: 1 پیمانهماست: 1 پیمانهروغن مایع: نصف پیمانهکره: 50 گرمتخم مرغ: 3 تابیکینگ پودر: 1 قاشق غذا خوریوانیل: یک چهارم قاشق چایخوریسیب سفت: 2، 3 تاطرز پخت:همه مواد رو به دمای محیط می رسونیم و میذاریم جلومون..کره رو آب کردم، آرد رو سه بار الک کردم و با بیکینگ پودر مخلوط کردم (یا اول مخلوط کنین و بعد الک کنین)..فر رو روی 180 درجه روشن کردم..قالب رو گریسکاری می کنیم یا کاغذ روغنی میندازیم..اگه قالبتون سیلیکونی بود نیاز به هیچ کاری نیست…قالب مستطیل 20*30 مناسبه..قالب گرد من 24 سانت بودروغن و شکر و کره آب شده رو یه دور با همزن زدم تا کمی روشن بشه

تخم مرغها رو یکی یکی توش شکوندم

یکی که جذب شد بعدی رو ریختم و هربار خوب با همزن زدم..این عکس بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغه که وانیل هم ریختم

ماست رو هم ریختم و هم زدم…تو این مرحله به همسری امر می کنیم که تندی دو تا سیب سفت بشور و پوست بگیر و اسلایس کن!! ورقه های سیب نباید خیلی نازک و خیلی کلفت باشه ها..مهمه !

بعد هم آرد رو کم کم به مواد اضافه کردم و با دور کند همزن مخلوط کردم مواد رو

می تونین با قاشق هم بزنین…مایه کیک رو ریختم توی قالب

سیب ها رو با رعایت یه نکته روش می چینیم: سیب ها باید به هم تکیه بدن…یعنی دومی رو کمی روی اولی و الی آخر… طبق عکس…روی سیب ها دارچین ریختم…بسته به ذایقه تون کم و زیاد کنین….من تو این عکس دارچین و کمی شکر سفید ریختم روی سیب ها

تو این یکی ، سیب ها رو مثه رز چیدم و دارچین و شکر قهوه ای ریختم روی سیب ها

تو این یکی هم توی یه قالبی مستطیل درست کردم که بردم مهمونی..بقیه هم توی قالب مافین ریختم.. فقط وسط سیب ها دارچین و شکر سفید ریختم…می تونین پودر پسته هم روش بریزین

میره توی فر..به مدت 40 تا 45 دقیقه..ولی حتما چک کنین

وقتی تستر تمیز از توی کیک در اومد…من حرارت بالا رو روشن کردم تا روی کیکم طلایی بشه

عطر سیب و دارچین واقعا محشره توی این کیک…من که معتاد این کیکم و مرتب درستش می کنم..حالا یه ورژن جدیدشو هم درست کردم که میذارم اونم:)

حالا چند تا نکته رو یادآور بشم:

* قطر اسلایس های سیب رو نه نازک و نه کلفت بگیرین..اگه خیلی نازک باشه، توی کیک نشست می کنه و آب میشه..اگه خیلی کلفت باشه سنگین میشه روی کیک و مانع پف کیک میشه و داخل کیک خمیر میشه

* اندازه گیری اگه درست نباشه و مایه کیک شل باشه بازم اسلایس های سیب فرو میره…..از خوشمزگی کیک کم نمیشه ها..اصلا شاید شما جزو اونایی باشین که طعم سیب پخته توی کیک رو دوست داشته باشین ولی خب زیبایی کیک رو ممکنه کم کنه … مثه این کیک من که چون آردم یکمی کمتر بود سیب هام پایین رفت

* اون نکته تکیه دادن اسلایس ها به همدیگه هم خیلی مهمه…اگه جدا جدا بذارین ممکنه بازم بره پایین

* سیب زرد و قرمز و گلاب هرکدوم رو انتخاب می کنین فرق نداره فقطططط باید سفت باشه و پوک نباشه

** برای پخت هر نوع کیکی در مایکرو فر:

مایکرو ها یه حالت کانوکشن داره که در واقع تبدیل میشه به فرگاز معمولی و می
تونین عین درجه و زمان دستور رو روش تنظیم کنین…توی حالت convection میتونین
قالب فلزی هم توی مایکروفر بذارین…قبلش یه ظرف آب رو با 100 درصد به مدت 3 دقیقه بذارین تا فضا گرم
بشهاگه از حالت مایکرو بخواین استفاده کنین
زمانش کمتره…توی 6 دقیقه کیکت آماده ست تقریبا…قدرتش هم 100 درصد
..البته قبلش یه ظرف آب رو با 100 درصد به مدت 3 دقیقه بذارین تا فضا گرم
بشه…اما قالب فلزی نمی تونین بذارینفقط هر کیکی که توی مایکرو درست میشه وقتی درمیارین باید اول درپوش داشته باشه تا بخارش خارج بشه…اینجوری خشک نمیشه

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )

» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )

» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )

» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )

» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )

» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )

» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )

» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )

» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )

» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )

» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )

» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )


CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.

آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


کیک سیب شف طیبه

کیک سیب شف طیبه



آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها


کیک سیب شف طیبه



کیک سیب شف طیبه

کیک سیب طرز تهیه کیک سیب و دارچین و گردو کیک سیب ساده کیک سیب و دارچین شف طیبه کیک سیب بدون فر کیک سیب رنده شده و دارچین کیک سیب و دارچین هانی شف. با آموزش طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و خانگی همراه ما باشید.


 

 
1پیمانه آرد
2 /1  پیمانه شکر
2 /1  پیمانه شیر
2 تخم مرغ
75 گرم کره
1 ق م بیکینگ پودر
نوک ق چ وانیل
1 ق م دارچین
1 سیب بزرگ
1 ق س کشمش
1 ق س گردوی
خرد شده
روغن مایع


 

کیک سیب شف طیبه


 

سیب را خلالی یا چهارگوش ریز کنید و در تابه باکمی کره تفت دهید؛ به همین ترتیب کشمش ها و گردو را هم اضافه کنید و تفت دهید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سطح قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و با روغن مایع چرب کنید.کره را در دمای اتاق نرم کرده، در یک ظرف مناسب شکر را به آن بیفزایید و با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید شده و پف کند. تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. همچنین وانیل و بیکینگ پودرو دارچین را افزوده و آن قدر بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند. دراین مرحله شیر را بیفزایید و بعد از آن آرد را به تدریج به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

 
مواد آماده شده (سیب، کشمش و گردو) را در قالب بریزید و بعد مایه کیک را افزوده و توسط پشت قاشق آن را صاف کنید. قالب را در طبقه وسط فر به مدت 50-45 دقیقه قرار دهید. بعد از پخت،بلافاصله کیک را از فر بیرون نیاورید و اجازه دهید در همان فر سرد شود. وقتی کاملا سرد شد، کاغذ ها را از آن جدا کرده و سرو کنید.
 


 


 


 

    کیک سیب جزو کیک و شیرینی – انواع کیک میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
    کیک سیب را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


 


 

کیک سیب , طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و خانگی

کیک سیب , طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و خانگی

کیک سیب , طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و خانگی

کیک سیب , طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و خانگی

کیک سیب , طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و خانگی

کیک سیب , طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و خانگی

کیک سیب , طرز تهیه کیک سیب و دارچین خوشمزه و خانگی


 

دیدگاه

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای روزگار محفوظ است. هرگونه کپی از مطالب یا قسمتی از یک مطلب بدون ذكر منبع و لینک فعال به همان مطلب در روزگار پیگرد قانونی دارد

اين پاي سيب يه جورايي امضاي منه تو فاميل

خداييش خيلي خوشمزس…حتما درستش كنيد

ديشب به خاطر مامان ماهان جون درستش كردم و عكس مراحلشو گرفتم.

مواد لازم:

کیک سیب شف طیبه

سيب زرد 3 عدد(متوسط)

دارچين:1 قاشق مربا خوري

تخم مرغ متوسط 3 عدد

روغن جامد يا كره:100 گرم

شكر:يك پيمانه سرخالي

وانيل: 1/4 قاشق مربا خوري

شير:1/3 پيمانه

آرد :يك و نيم پيمانه

بيكن پودر :1 قاشق مرباخوري

طرز تهيه:

سيب ها رو پوست كنده و حلقه حلقه كنيد و روي اون كمي دارچين و شكر بريزيد و در ظرفي مخصوص ماكروفر بذاريد و به مدت 3 دقيقه با قدرت 100% بذاريد بپزه.(اگه ماكروفر نداريد با يه ته استكان آب بذاريد روي گاز تا كمي سيبها نرم بشن)

 

زرده و سفيده تخم مرغها رو از هم جدا كنيد و سفيده ها رو اينقدر با همزن بزنيد تا كاملا سفيد و پوك بشه.يعني وقتي ظرف رو برگردونيد سفيده ها نريزه

 

بعد زرده ها رو با وانيل مخلوط كرده و شكر رو ريخته و با هم زن خوب مخلوطشون كنيد.

 

بعد كره و شير رو اضافه كرده و مخلوط كنيد.و آردي رو كه قبلا با بيكن پودر حداقل 2 بار الك كرديد كم كم به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد تا خوب مخلوط بشن

در انتها سفيده رو اضافه كرده و به آرامي و خيلي كم با مواد مخلوط كنيد.

 

ظرف مخصوص پاي و تارت رو كمي چرب كنيد و براي اينكه پاي به اون نچسبه كمي آرد روش بپاشيد

 

نصف مواد رو ريخته و سيبها رو روش بچينيد)فکر کنم باید سیبهای بیشتری میذاشتم.چون اولین بار بود با سیب گلاب درست میکردم اندازش دستم نبود.به نظرم باید 5تا سیب گلاب استفاده کرد)

 

بعد بقيه مواد رو بريزيد و خوب صافش كنيد

 

و ظرف رو در فري كه از قبل گرم شده با درجه حرارت 180درجه سانتيگراد در طبقه وسط حدودا به مدت 45 دقيقه بذاريد تا پاي آماده شود.

بذاري تا پاي سرد بشه و با اين وسيله روش خاك قند بپاشيد

 

و در آخر اونو برش زده و ميل كنيد.نوش جان

کیک سیب شف طیبه

 

اميدوارم خوشتون اومده باشه.

* از سيب گلاب هم ميشه استفاده كرد.ديشب با سيب گلاب درست كردم خوب شد(تعدادشو باید 5تا کرد) ولي سيب زرد يه چيزه ديگس

* طعم پاي سيب با كره خيلي بهتر از روغن جامد ميشه.جفتشونو امتحان كردم

* اين دستور رو از توي مجله هنرآشپزي (چندسال پيش) پيدا كردم و يه خورده تغييرش دادم.

*بهتره قبل از درست كردن پاي ، تخم مرغها  و كره و بقيه مواد رو بيرون از يخچال بذاريد تا به دماي محيط برسه

خوشحال ميشم نظرتونو در مورد اين دستور بگيد…دوستون دارم …

مامان علي خوشتيپ

کیک سیب شف طیبه
کیک سیب شف طیبه
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *