کیک سبیل

دوره مقدماتی php
کیک سبیل
کیک سبیل



به فروشگاه آنلاین شادی بار خوش آمدید

02146014568 – 02146014581

کیک سبیل

دوره مقدماتی php

شادی بار شادی بخش جشن های شما!

شادی بار فروشنده لوازم تولد، انواع بادکنک های هلیومی، انواع بادکنک های فویلی، گل های کاغذی، آویزهای فویلی و … می باشد.تخصص اصلی شادی بار بادکنک آرایی جشن ها و مراسم ها می باشد که توسط تیم حرفه ای و جوان شادی بار انجام می شود.

 

لطفا چند لحظه صبر کنید


بدون محصول


پرداخت

مشاهده تمامی تصاویر


مرجع


افزودن

محصول جدید

کیک سبیل

کیک تولد مردانه جدید مدل سبیل مشکی

کیک به صورت فیگور و تولیدی قنادی گردو کاشان می باشد

مناسب برای تولد های مردانه

قابلیت سفارشی سازی کردن از طریق گزینه های پایین

35,000 تومان

+

افزودن به سبد خرید


حداقل وزن سفارش برای این محصول 1


اضافه به مقایسه

کیک تولد باربی

کیک تولد شکلاتی گل لوتوس

کیک تولد خامه ای گل قندی

کیک تولد ویترینی مدل مهربان زرد

کیک تولد زنانه تک گل رز قرمز

کیک شیک تولد مدل خامه گل

کیک تولد عاشقانه دوقلب

کیک تولد ویترینی گل گندم

جهت سفارش می توانید به جز سایت از طریق تلفن نیز با ما در تماس باشید

کیک دخترانه زیبا طرح لاو و گل

کیک زنانه طرح قلب

سفارش آنلاین کیک عقد طبقه ای طرح گل طلایی

کیک خرگوش آبی حرفه ای

کیک تولد عاشقانه تم مشکی

کیک تولد love

کیک تولد خرس

کیک تولد کودکانه باب اسفنجی فوتبالیست

کیک تولد قرمز ژله ای

کیک مردانه سبیل و عینک فوندانت

کیک فوندانت عقد و عروسی قلب قرمز

کیک دوطبقه عقد و عروسی کاشان

کیک عقد دو طبقه ویژه مدل نو عروس

کیک تولد کلاسیک گل قرمز ویژه

کیک فیگور پرندگان خشمگین

کیک سبیل

کیک تولد سبیل و کلاه فوندانت

کیک تولد ویترینی شوکورول

کیک تولد سگ کودکانه

کیک تولد ویترینی گل گندم

کیک تولد عاشقانه دوقلب

کیک شیک تولد مدل خامه گل

کیک تولد زنانه تک گل رز قرمز

کیک تولد ویترینی مدل مهربان زرد

کیک عصرانه هلو

کیک تولد خامه ای گل قندی

کیک تولد شکلاتی گل لوتوس

کیک تولد باربی

کیک شکیل عروسی مدل پاپیون

کیک زیبای مردانه سبیل

تولید برترین کیفیت انواع شیرینی خامه ای و خشکف کیک و کاپ کیک در سطح شهرستان کاشان و آران و بیدگل با طرح های روز دنیا

محصول ویژه ای وجود ندارد

لطفا جهت دریافت بهترین پیشنهادات کیک ها و شیرینی های قنادی گردو ایمیل خود را وارد کنید:


بدون محصول

کیک سبیل مردانه

محصولی برای مقایسه وجود ندارد

اشتراک گذاری

دانلود

گزارش

دیدگاه

نمی پسندم

کیک سبیل

می پسندم

تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.

اشتراک گذاری ویدئو

در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید

با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.

کیک اسفنجی

خامه فرم گرفته

کیک سبیل

پودینگ وانیلی

گاناش

طرز پخت:

من برای این کیک، دو بار کیک اسفنجی خانم طوروسیان رو درست کردم با نصف مواد و توی قالب 24 سانتی..یه بار ساده و یه بار هم کاکائویی (برای کاکائویی کردن اون کیک توی نکاتش نوشتم) … شب قبل کیک ها رو درست کردم….برای بین لایه ها از عارفه عزیزم یاد گرفتم که به جای خامه، پودینگ استفاده کنم….راستی من دو برابر مواد رو
درست کردم (یعنی دو بار درست کردم پودینگ رو)

خب، هر کدوم کیک ها رو نصف کردم از وسط..این کار رو یا با چاقو اره ای یا نخ انجام بدین…من لایه زیر و رو رو کاکائویی انتخاب کردم و بین رو سفید .. لایه کاکائویی رو با شربت بار یا آب میوه برس بکشین..من نداشتم با شیر مرطوب کردم! … بعد پودینگ خنک رو روش ریختم و صاف کردم..موز حلقه شده هم روش چیدم

لایه سفید رو هم با شیر مرطوب کردم و پودینگ زدم روش و برگردوندم روی لایه قبلی که موز چیده بودم…روی همین لایه رو باز شیر برس کردم و پودینگ و موز حلقه شده…و در نهایت
لایه کیک کاکائویی هم شیر و پودینگ دوباره زدم و برگردوندم روش…خب یه کیک
سه طبقه داریم و یه لایه سفید اضافه مونده..باشه می گم براتون که چرا
اضافه مونده:))

کف قالبی که کیکها رو توش پختم روی کاغذ روغنی گذاشتم و دورش رو خودکار کشیدم و دایره رو بریدم…از وسط تا کردم تا قطرش مشخص بشه و راحت بتونم طرح رو بکشم

روی کاغذ این طرح رو کشیدم و

روی آخرین طبقه کیک گذاشتم تا مطمئن شم اندازه ش میزونه

بعد از همونجایی که کشیده بودم طرح رو، بریدمش…الان الگوی نصف سبیل رو روی کیک میذارم و با سنجاق تمیز روی کیک فیکس کردم….به هستی گفتم سنجاق بیار رفت سوزن آورد برام :))))

با چاقوی بلند از وسط شروع کردم به بریدن کیک طبق الگو

ظرف مناسبی که اندازه سبیلمون باشه انتخاب می کنیم و دو تکه رو کنار هم می ذاریم و چک می کنیم اگه بالا پایین بود و هم سطح نبودن بتراشیم….

از اون لایه کیک سفید فرم بینی رو درآوردم ..به بدبختییییییییییییییی….ای بابا جراح زیبایی نیستم که!!

مجسمه ساز هم که نیستم…

یوهووووووووووووو…حالا دو تیکه سبیل دارم :)))) اونم پوآرویی :)))

ولی اینجا یه اشتباه دیگه هم مرتکب شدم..اینا همش درس و تجربه ستا…شما آویزه گوشتون کنین…محل اتصال دو تا کیک رو یکم باید برش میدادم…چه جوری بگم؟ این دو تیکه سبیل که بهم وصل میشن شکل نیمدایره دارن و انحنا دارن…باید یه برش عمودی می زدم هر کردوم رو تا صاف بشه و خوب به هم بچسبن هر دو تیکه…تا بعد موقع پوشش دادنش خیلی طبیعی تر  جلوه کنه..خوب تونستم بگم؟!

خب کف ظرف سرو نوارهایی از کاغذ روغنی گذاشتم و کیک ها رو روی نوارها گذاشتم و با خامه فرم گرفته رو و اطراف کیک ها رو آسترکشی کردم…

جناب دماغ رو برداشتم توی یه ظرف گذاشتم و آسترکشی کردم 🙂

کمی زعفرون توی خامه فرم گرفته ریختم و مخلوط کردم

و دماغ رو کاور کردم و بعد با روبان روش رو صاف کردم و دو تا سوراخ هم درست کردم براش !! و دوباره برگردوندم سر جاش…اگه با خمیر فوندانت دماغ رو کار کنین خیلی تمیزتر در میاد…ضمن اینکه به جای روکش خامه زرد، بهتر بود گاناش سفید (با شکلات سفید) که کمی رنگ بهش اضافه بشه استفاده می کردم اما خب شکلات سفید نداشتم من

البته همینجا اشکال کارم رو بگم که شماها حواستون باشه…ارتفاع دماغ باید بیشتر از سبیل باشه…من لایه های کمی گذاشتم..این اولین و بزرگترین اشتباهم بود..دوم اینکه باید لایه زیری رو بیضی می بریدم نه دایره تا فرم بینی با دو تا سوراخهاش وقتی از بالا نگاه م یکنی درست در بیاد….پایینش باید پهن تر می شد تا بالاش

روشون رو با پلاستیک پوشوندم و گذاشتم یخچال تا خودش رو بگیره کمی

حالا میریم که گاناش رو درست کنیم:

یه بسته خامه صبحانه رو توی ظرف ریختم .. 130 گرم شکلات رو خرد کردم..شکلات می تونه تلخ باشه یا شیری…60 تا 70 درصد خوبه به نظرم…البته چون شکلات خارجی و درصد بالا قحطی شده من از شکلات شیری ایرانی استفاده کردم…خامه رو روی حرارت می ذاریم تا گرم بشه … زمانی که از کناره ها خواست بجوشه شکلاتها رو توش ریختم و هم زدم..اصصصصصصلا نباید بجوشه ها…فقط شکلات حل بشه و گرم بشه..از حرارت برمی داریم و کنار می ذاریم تا خنک بشه…بعدا پست جدا میذارم براش…دو پست بعدی خامه فرم گرفته و گاناش هست ایشالا!

ببینین برای اینکه موهای سبیل خیلی طبیعی دربیاد نباید اشتباه منو بکنین…باید بذارین خوب خوب خوب خنک بشه گاناش و کمی هم سفت..جوری که شل و روون نباشه…بریزین توی قیف با ماسوره ریز و روی کیک به فرم مو بریزین…میزان شکلات هم اگه بیشتر کنین سفت تر میشه…اما من چون اهل خونه رو به بهانه پارک بیرون فرستاده بودم و حین درست کردن این کیک داشتم ظرف می شستم و تر و تمیز هم می کردم خیلی وقتم کم بود و فرصت نداشتم بذارم تا خوووووووووووووب سرد بشه…واسه همین وقتی خنک شد روی کیک ریختم…آها راستی اگه تازه کارین یا مثل من وقتتون کم نبود موقع ریختن گاناش روی کیک، کیک رو روی توری سیمی بذارین و زیر توری هم یه ظرف بذارین و بعد گاناش رو روش بریزین تا اضافه هاش بریزه توی اون ظرف و سطح کیکتون تمیز در بیاد..اضافه های گاناش رو هم مجدد استفاده کنین..ولی من چون وقتم خیلی خیلی کم بود و دستم یکمی فرز هست تو این کار همونجا گاناش رو ریختم روی کیک و با حرکت دادن ظرف کیک و با کمک پالت هدایتشون کردم و همه جای کیک رو پوشش دادم

بذارین کمی خودش رو بگیره و بعد با یه کفگیر یا جداکننده کیک، آروم کیک رو یکم بلند کنین و نوارهای کاغذ روغنی رو بکشین بیرون

سطح کار رو تمیز کنین … من یکم با چنگال روی گاناش رو حالت دادم تا مثلا رد موها بمونه روش ولی خب خوب نشد…شما حتما همون کاری که گفتم رو بکنین و رشته رشته موهای سبیلتون رو بریزین روش :))

کیک سبیل

بذارین توی یخچال تا خنک بشه و خودش رو بگیره…خسته نباشید…تبریک می گم!..شما موفق به اجرای پروژه عظیم سبیل سازی شدین :))))

برای سرگرمی و خنده و fun ایده خیلی جالبیه این کیک…به شرطی که اطرافیان با جنبه باشن و کسی اه و پیف نکنه :)) 

بیشتر از همه مانی کیف کرد با این کیک…یعنی اینقدرررررررر ذوق می کرد که خدا می دونه…همش هم می گفت: کیک سبیل خییییییلی بامزه ست :)))

جالب ترش هم اینکه از روز قبل هی به باباش می گفت: میخوایم بلات کیک سبیل دلست کنیم :)))) منم هی زیر سبیلی رد م یکردم و انگااااار نه انگار همچین چیزی گفته شده..که شک نکنه مثلا….بعدش که رونمایی شد انقدر متعجب شده بود همسرم که می گفت: پس بگوووووووووو مانی هی می گفت..من توجه نمی کردم :))) مگه کیک سبیل هم داریم؟؟!!

چقدرررررر همه مشتاق خوردن اون دماغش بودن :))) فکر می کردم رو دستم بمونه..هر سه شون و مهمون عزیزمون همه تبرکی از جناب دماغ مستفیض شدن خلاصه :)))

و امااااااااا از طعم و مزه کیک بگم که محشـــــــــر بود…یعنی من دیگه محاله لای کیک هام خامه بزنم مگر شرایط خاص…به قدری طعم این کیک با پودینگ و موز عالی و رویایی بود که حد نداره…واقعا چرا تا حالا به فکرم نرسیده بود..عارفه جون خیلی مرسی

فقط من چون لایه وسط رو ساده گذاشتم تضاد رنگی با پودینگ نداشت…با کیک های شکلاتی و کاکائویی عالی تر دیده میشه..ولی تا بخواین خوشششمزه بود….بی نظیر..هر کی خورد کلی مشتری شد و بازم خواست…این برای افرادی مثل من که خامه کیک رو کنار می زنن گزینه خیلی خوبیه

ببخشید که عکسا رو شب بود گرفتم..فقط همین آخریه صبح گرفته و خورده شد:))

از هر میوه یا مغزی برای لای کیک می تونین استفاده کنین

پ.ن: این پست همون روز مرد نوشته و آماده شد و عکس هاش هم فرداش آماده شد اما پرشین گیگ اجازه آپلود نمی داد…الانم درگیر امتحانام…پس احتمالا تا یکشنبه نه می تونم نظرها رو تایید کنم نه پست جدید بذارم نه به وب شما مهربونا سر بزنم…برین با همین سبیل ناز، سبیل قشنگ خوش باشین فعلا 🙂

دستور و عکسهای مراحل تهیه گاناش و خامه فرم گرفته طی پستهای جداگانه به زودی آپلود میشه تا دسترسی بهشون راحت تر باشه..فعلا همین توضضیحات رو همینجا داشته باشین.

» شیرینی برنجی (نان برنجی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی مربایی (شیرینی مشهدی، شیرینی آلمانی) ( شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی پادرازی ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» شیرینی بادام هندی پودری ( پنجشنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۳ )

» خمیر فوندانت ( چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ )

» پیتزا قالبی ( دوشنبه ۲۹ دی ۱۳۹۳ )

» من هستم بوخودااااا 🙂 ( سه شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۳ )

» انارپلو با مرغ ( دوشنبه ۱ دی ۱۳۹۳ )

» کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله) ( یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ )

» چیزکیک ساده قلب ( چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ )

» حلوا سه آرد (مجلسی) ( چهارشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ )

» سوپ کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ )

» بازی وبلاگی 3 : دغدغه شما چیه؟! ( یکشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۲ )

» توضیح ( یکشنبه ۸ دی ۱۳۹۲ )

» کیک کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» پوره کدو حلوایی ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» روغن جدا کننده برای چرب کردن قالب ( سه شنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۲ )

» تارت (تارتلت) میوه ای ( دوشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۲ )

» خمیر پایه تارت Tart Crust ( جمعه ۱۵ آذر ۱۳۹۲ )

» آش قوروت قـــَیله (تبریز) ( شنبه ۹ آذر ۱۳۹۲ )


CopyRight © 2011 – 2012 hanichef Group , All Rights Reserved | RSS

تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به این سایت می باشد و استفاده از آن ها با لینک دادن به سایت مجاز می باشد.



کیک سبیل
کیک سبیل
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *