کمپوت گیلاس فشار خون

دوره مقدماتی php
کمپوت گیلاس فشار خون
کمپوت گیلاس فشار خون

گیلاس یکی از میوه های بسیار پر طرفدار و محبوب فصل تابستان است که طبعی سرد و تر دارد، برای آشنایی بیشتر با خواص و مضرات گیلاس در ادامه با چیشی همراه باشید.

یکی از مهم ترین دلایلی که می توانید از گیلاس در رژیم های لاغری استفاده کنید این است که این میوه دارای کالری بسیار پاینی می باشد، علاوه بر این گیلاس چربی بسیار کمی دارد و برای آب کردن چربی های اطراف شکم بسیار مفید است.

نکته دیگر در مورد خواص لاغری گیلاس این است که این میوه علاوه بر فیبر غنی، دارای انواع مواد مغذی و ویتامین ها می باشد و به همین دلیل می تواند به همراه احساس سیری طولانی،  انرژی مورد نیاز بدن را نیز فراهم کند.

مصرف مواد غذایی که دارای شاخص گلیسمی پایین هستند برای دیابتی ها مفید می باشد و گیلاس هم از این نوع مواد غذایی محسوب می شود، شاخص گلیسمی گیلاس ۲۲ می باشد و قند ان نسبت به میوه های تابستانی مثل زردآلو و هلو بسیار کمتر می باشد.کمپوت گیلاس فشار خون

برای درمان کم خونی هم می توانید روی کمک گیلاس حساب کنید. گیلاس حاوی مقادیر غنی از آهن می باشد و به همین دلیل می تواند باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون شود که در نتیجه به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک می کند.

دوره مقدماتی php

همچنین ببینید : خواص و مضرات انار برای کبد چرب، دستگاه گوارش و جوش و آکنه

جالب است بدانید که ترکیباب موجود در گیلاس می توانند مانند قرص های مسکن باعث کاهش درد سردردهای میگرنی شوند. گیلاس حاوی مقادیر مناسبی آنتوسیانین و انواع بیو فلاونوئیدها و آنتی اکسیدان های قوی می باشد که برای قطع سریع سردرد بسیار مفید هستند.

یکی از شناخته شده ترین خاصیت های گیلاس این است که می تواند به درمان انواع سرطان ها کمک کند. گیلاس حاوی مقادیر غنی از کورستین می باشد که این ماده به عنوان یکی از موثرترین مواد ضد سرطانی شناخته می شود.

علاوه بر این آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای موجود در گیلاس نیز می توانند مانع آیسیب رساندن رادیکال های آزاد مخرب به سلول های بدن شوند. ضمن اینکه مصرف گیلاس می تواند سرعت رشد سلول های سرطانی را کاهش دهد.

جالب است بدانید مصرف گیلاس قبل از خواب مانند قرص خواب عمل می کند و باعث خوابی آرام و عمیق می شود. برای این منظور باید از آب گیلاس با طعم ترش استفاده شود که دارای مقادیر غنی از ملاتونین می باشد و علاوه بر رفع استرس و اضطراب به درمان بی خوابی هم کمک می کند.

همچنین ببینید : خواص و مضرات هلو برای سرطان، آلزایمر، کودکان و درمان کم خونی

مصرف گیلاس می تواند به درمان ناتوانی ها و بی میلی جنسی زنان و مردان کمک کند. گیلاس به دلیل وجود ویتامین های C و A می تواند سطح هورمون های تستوسترون و استروژن را افزایش دهد و علاوه بر افزایش میل جنسی، باعث افزایش حجم اسپرم های آقایان نیز شود.

مصرف گیلاس یکی از درمان های طبیعی فشار خون بالا نیز می باشد. همانطور که می دانید گیلاس حاوی مقادیر سرشار از پتاسیم می باشد و به همین دلیل می تواند باعث دفع سدیم اضافی موجود در بدن شود و فشار خون بالا را کاهش دهد.

گیلاس برای بهبود و کاهش علائم نقرس بسیار مفید است. گیلاس به دلیل اینکه حاوی مقادیر مناسبی از آنتوسیانین می باشد و به همین دلیل می تواند باعث کاهش التهابات و رفع درد حاصل از مفاصل بسیار موثر باشد.

برخی افراد ممکن است به مصرف خوراکی یا موضعی گیلاس حساسیت داشته باشند. برای مصرف موضعی گیلاس حتما تست حساسیت پوست را انجام دهید و برای حساسیت و آلرژی خوراکی که نشانه های آن تنگی نفس، کهیر و … هستند به پزشک مراجعه کنید.

آلبالو و گیلاس دو میوه بسیار پرخاصیت هستند. آلبالو، مسکن تشنگی است و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند. هسته آلبالو، ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز می باشد. آلبالو، ضد مواد صفراوی، ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است. آلبالو، اشتهاآور بسیار خوبی است. ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره موثر و مفید است. مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است. مصرف آلبالو برای افرادی که خارش پوستی دارند موثر و مفید است. آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن، اعصاب را آرامش می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. آلبالو برای سوء هاضمه های لجوج بسیار مفید است. آلبالو میوه ای نرم کننده ملّین است. مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های کبد مفید است. شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.

خواص خوراکی ها– آلبالو یا به قول فرنگی ها همان گیلاس ترش sour- herry) از میوه های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی های مختلف فصل استفاده می کنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی توان به راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش زدایی نیز دارد. درضمن، بعضی ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم مزاج توصیه می شود. به طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی گوناگون به خصوص ویتامین و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

– آلبالو باعث کاهش فشار خون می شود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم می کند و برای رفع مشکل کم خونی توصیه می شود.– آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک می کند. البته می گویند اگر آب یا مربای آلبالو با کمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفع سوزش مجاری ادرار مفید است.

– این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی کننده بر روده ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می کند.

– آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، نقرس و پیوره دندان مفید است. کمپوت گیلاس فشار خون

– با توجه به اینکه آلبالو قندخون را کاهش می دهد، دیابتی ها می توانند آن را با خیال راحت مصرف کنند.

– این میوه ادرارآور بوده، برای رفع ورم کلیه مفید است.

– چاق ها نیز می توانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین می آورد.

* آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای افراد دیابتی مضر نیست. هم چنین برای تقویت قدرت باروری مردان مفید است.

فواید آلبالو و گیلاس در کاهش وزن بدن

آلبالو و گیلاس دارای کالری و چربی کمی هستند و مقدار زیادی آب دارند. تحقیقات نشان داده که افزایش مصرف آب سطح انرژی و متابولیسم بدن را افزایش می دهد، در نتیجه انرژی بیشتری در بدن می سوزد.

بسیاری از افراد اثرات مفید میوه هایی مثل آلبالو و گیلاس را که دارای آب زیادی هستند، در کاهش وزن خود مشاهده کرده اند. هم چنین دارای پتاسیم بالا و سدیم کمی هستند که با نگهداری آب در بدن، تعادل آن را در بدن حفظ می کنند، زیرا رژیم های کم سدیم کم نمک باعث کمبود شدید آب در بدن می شوند.

گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.

* دارای مقدار زیادی مواد قلیایی هستند و اسیدیته خون را کاهش می دهند. بنابراین افرادی که می خواهند خونشان قلیایی شود، گیلاس و آلبالو بخورند.

* نوع سیاه رنگ این میوه ها، دارای مقدار زیادی آهن هستند و برای کم خونی مفید می باشند.

گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.

* برای افراد دچار نقرس مفید است، چون مقدار اسید اوریک را که در نقرسی ها بالاست، کاهش می دهد. اسید اوریک یک ماده زائد و دفعی است که در اثر هضم و جذب مواد غذایی در بدن بوجود می آید و اگر مقدار آن در بدن افزایش یابد، به کریستال هایی در مفاصل تبدیل می شود و درد و تورم را در آن قسمت ایجاد می کند.

* غنی از آنتی اکسیدان هستند، در نتیجه برای پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی مفید می باشند.

* دارای موادی هستند که درد حاصل از آرتریت التهاب مفاصل و نقرس را کاهش می دهد که این خاصیت را سایر میوه ها و سبزی ها ندارند.

* منبع غنی ملاتونین هستند. ملاتونین، یک آنتی اکسیدان قوی است که تأثیر آن بهتر و مؤثر از ویتامین های آنتی اکسیدانی وE وA است، زیرا هم محلول در چربی و هم محلول در آب است. در حالی که ویتامین محلول در آب و ویتامین های A و E محلول در چربی هستند.

آنتی اکسیدان های موجود در این میوه ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را در بدن می گیرند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که با حمله به سلول های سالم بدن، باعث تخریب آنها می شوند. تخریب سلولی توسط رادیکال های آزاد، باعث ایجاد استرس اکسیداتیو در بدن و پیری زودرس سلول ها می شود.

علاوه بر موارد فوق، برای درمان بیماری های زیر نیز مفید هستند:

– سنگ کلیه – کاهش خطر سکته قلبی – پوسیدگی دندان ها

– رفع کم خوابی – جلوگیری از واریس رگ ها– کاهش التهاب بدن

– کاهش کلسترول خون – کاهش سردرد

علاوه بر خواصی که ذکر شد؛

گیلاس سینه را نرم می کند، معده را ضدعفونی نموده و تخمیر معده را از بین می برد با آن که معالج یبوست است، اسهال و به خصوص اسهال خونی را شفا می دهد. برای مبتلایان به رماتیسم – درد مفاصل و تصلب شرائین میوه بسیار مفیدی است. ماسک زیبایی که با گوشت گیلاس تهیه می شود پوست را نرم و رنگ آن را باز می کند. دم کرده گیلاس ادرار را زیاد می کند.

صاحب نظران بر این باورند که گیلاس دارای آنزیمی است که باعث شکسته شدن اسید اوریک و در نتیجه دفع آن می گردد. خوردن روزانه نصف فنجان گیلاس به مدت یک تا دو ماه سودمند است ولی نباید از رژیم غذائی نیز غافل بود.

گیلاس سموم بدن را از بین می برد، دستگاه هاضمه را مرتب کرده و اعصاب را تسکین می بخشد.

گیلاس سرشار از املاح معدنی است: دارای کلسیم، فسفر، پتاسیم، کلر، سدیم، منیزیم، گوگرد و مقدار قابل توجه آهن است.کمپوت گیلاس فشار خون

هم چنین دارای کوبالت، مس، منگنز و روی می باشد.

گیلاس دارای ویتامین های ث، ب 2، آ و … نیز می باشد و برای چشم فوق العاده مفید است.

در قرن هجدهم دکتر له مری معروف درباره گیلاس نوشته است:

( گیلاس برای قلب، برای معده و روده مفید است اشتها را زیاد کرده و بدبویی را به خوشبویی تبدیل می کند. در عصر حاضر بر اثر بررسی هایی که در روی گیلاس به عمل آورده شده است گفته های پزشکان قدیمی درباره این میوه به ثبوت رسیده است.

و اکنون با آزمایش های علمی ما می دانیم که گیلاس از میوه هایی است که سموم بدن را بر طرف کرده و خون را تصفیه می کند، قوه دماغی بدن را تقویت کرده و کمبود املاح معدنی بدن را برطرف ساخته و دستگاه هاضمه را منظم می کند.

گاز جمع می شود و غذا تخمیر می گردد و هم چنین کسانی که املاح معدنی بدن آنها کم شده و یا بچه هایی که دیر رشد می کنند باید گیلاس بخورند و رژیم گیلاس بگیرند چون قند میوه گیلاس از نوع قند لوولوز می باشد. مصرف گیلاس به کسانی که بیماری دیابت دارند توصیه می شود.

ترکیباتی که در گیلاس وجود دارد تعدیل کننده PH خون است زیرا خون باید به مقدار 4/7 قلیایی باشد.

مصرف گوشت و مواد گوشتی خون را اسیدی می کند و بهترین تعدیل کننده آن میوه ها از جمله گیلاس است.

گیلاس را باید قبل از غذا خورد تا با آن جلوی زیادی اشتها را بگیرد. کسانی که برای کم خوردن و لاغری متوسل به قرص های شیمیایی می شوند می توانند از گیلاس که یک میوه طبیعی است و مصرف آن اندام را متناسب می کند کمک بگیرند، زیرا قرص های شیمیایی برای کم کردن اشتها اشخاص را لاغر می کند اما در مقابل برای سیستم اعصاب و دستگاه عروق و شریان ها مضر و خطرناک است و اعصاب را تحریک کرده و بی خوابی می آورد. کسانی که می خواهند از گیلاس برای لاغری و تناسب اندام خود کمک بگیرند باید در ابتدای غذای خود دویست و پنجاه تا سیصد و پنجاه گرم گیلاس بخورند و بعد منوی غذای آنها نباید دارای مواد نشاسته ای مثل نان ماکارونی، برنج، حبوبات و نان شیرینی باشد.

برای رژیم دفع سموم باید صبح ناشتا نخست صد گرم گیلاس بخورید و بعد آن را تا پانصد گرم افزایش دهید.

  • فوايد زلزله هاي خفيف
  • مصرف آب گیلاس در افراد مسن موجب می شود این افراد درد آرتروز کمتری داشته باشند.

    هم چنین جوشانده برگ گیلاس برای سنگ های کلیوی نافع می باشد.

    حرارت خون را پایین می آورد، صفرابر است، ناراحتی های کبدی را کاهش می دهد، تب را پایین می آورد.

    در طب سنتی معتقدند که گیلاس برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است. ضد پوسیدگی دندان است. در بررسی ها مشاهده شده است که عصاره گیلاس سیاه تا 89 درصد فعالیت آنزیم های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می کند.

    آلبالو و گیلاس دو میوه بسیار پرخاصیت هستند. آلبالو، مسکن تشنگی است و شربت آلبالو بهترین دارو برای افرادی است که عطش فراوان دارند. هسته آلبالو، ضد اسهال و قابض خوبی است و ضد فشار خون نیز می باشد. آلبالو، ضد مواد صفراوی، ضد حالت تهوع و ضد سنگ کلیه است. آلبالو، اشتهاآور بسیار خوبی است. ضماد و مرهم آلبالو برای باز شدن رنگ رخسار و چهره موثر و مفید است. مصرف آلبالو برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیادی در شکم دارند سودمند است. مصرف آلبالو برای افرادی که خارش پوستی دارند موثر و مفید است. آلبالو خواص گیلاس را دارد و مصرف آن، اعصاب را آرامش می دهد، ولی در هر حال نباید در مصرف آن زیاده روی کرد. آلبالو برای سوء هاضمه های لجوج بسیار مفید است. آلبالو میوه ای نرم کننده ملّین است. مصرف چند روز متوالی شربت یا مربای آلبالو برای معالجه نارسائی های کبد مفید است. شربت یا مربای آلبالو در معالجه التهاب و ورم معده و روده موثر است.

    خواص خوراکی ها– آلبالو یا به قول فرنگی ها همان گیلاس ترش sour- herry) از میوه های فصل تابستان است که هم به صورت خام به عنوان میوه، مورد استفاده قرار می گیرد و هم از آن در غذاها، دسرها و شیرینی های مختلف فصل استفاده می کنند. البته از مربا و شربت خوشمزه آن نیز نمی توان به راحتی گذشت؛ به خصوص اینکه شربت آلبالو خاصیت عطش زدایی نیز دارد. درضمن، بعضی ها برای رفع تشنگی، آب آلبالو را به شربت آن ترجیح می دهند. از طرف دیگر، این میوه طبیعتی سرد دارد؛ بنابراین خوردن آن به افراد گرم مزاج توصیه می شود. به طورکلی آلبالو، سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی گوناگون به خصوص ویتامین و مقداری سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس و روی است.

    – آلبالو باعث کاهش فشار خون می شود، بنابراین مصرف آن برای افرادی که دارای فشارخون بالایی هستند مفید است؛ علاوه بر این، غلظت خون را کم می کند و برای رفع مشکل کم خونی توصیه می شود.– آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا کمک می کند. البته می گویند اگر آب یا مربای آلبالو با کمی رازیانه مخلوط شود، برای دفع سنگ مثانه و رفع سوزش مجاری ادرار مفید است.

    – این میوه، نیروبخش بوده است و اثر ضدعفونی کننده بر روده ها دارد و در ضمن ورم معده را نیز کم می کند.

    – آلبالو به طور کلی برای درمان رماتیسم، تصلب شرایین، نقرس و پیوره دندان مفید است.

    – با توجه به اینکه آلبالو قندخون را کاهش می دهد، دیابتی ها می توانند آن را با خیال راحت مصرف کنند. کمپوت گیلاس فشار خون

    – این میوه ادرارآور بوده، برای رفع ورم کلیه مفید است.

    – چاق ها نیز می توانند با خوردن آلبالو خودشان را لاغر کنند. علاوه بر این، آلبالو چربی خون را نیز پایین می آورد.

    * آلبالو به علت داشتن قند لوولوز برای افراد دیابتی مضر نیست. هم چنین برای تقویت قدرت باروری مردان مفید است.

    فواید آلبالو و گیلاس در کاهش وزن بدن

    آلبالو و گیلاس دارای کالری و چربی کمی هستند و مقدار زیادی آب دارند. تحقیقات نشان داده که افزایش مصرف آب سطح انرژی و متابولیسم بدن را افزایش می دهد، در نتیجه انرژی بیشتری در بدن می سوزد.

    بسیاری از افراد اثرات مفید میوه هایی مثل آلبالو و گیلاس را که دارای آب زیادی هستند، در کاهش وزن خود مشاهده کرده اند. هم چنین دارای پتاسیم بالا و سدیم کمی هستند که با نگهداری آب در بدن، تعادل آن را در بدن حفظ می کنند، زیرا رژیم های کم سدیم کم نمک باعث کمبود شدید آب در بدن می شوند.

    گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.

    * دارای مقدار زیادی مواد قلیایی هستند و اسیدیته خون را کاهش می دهند. بنابراین افرادی که می خواهند خونشان قلیایی شود، گیلاس و آلبالو بخورند.

    * نوع سیاه رنگ این میوه ها، دارای مقدار زیادی آهن هستند و برای کم خونی مفید می باشند.

    گیلاس و آلبالو برای کاهش درد مفاصل، روماتیسم و نقرس بسیار مفید هستند.

    * برای افراد دچار نقرس مفید است، چون مقدار اسید اوریک را که در نقرسی ها بالاست، کاهش می دهد. اسید اوریک یک ماده زائد و دفعی است که در اثر هضم و جذب مواد غذایی در بدن بوجود می آید و اگر مقدار آن در بدن افزایش یابد، به کریستال هایی در مفاصل تبدیل می شود و درد و تورم را در آن قسمت ایجاد می کند.

    * غنی از آنتی اکسیدان هستند، در نتیجه برای پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی مفید می باشند.

    * دارای موادی هستند که درد حاصل از آرتریت التهاب مفاصل و نقرس را کاهش می دهد که این خاصیت را سایر میوه ها و سبزی ها ندارند.

    * منبع غنی ملاتونین هستند. ملاتونین، یک آنتی اکسیدان قوی است که تأثیر آن بهتر و مؤثر از ویتامین های آنتی اکسیدانی وE وA است، زیرا هم محلول در چربی و هم محلول در آب است. در حالی که ویتامین محلول در آب و ویتامین های A و E محلول در چربی هستند.

    آنتی اکسیدان های موجود در این میوه ها جلوی عمل رادیکال های آزاد را در بدن می گیرند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که با حمله به سلول های سالم بدن، باعث تخریب آنها می شوند. تخریب سلولی توسط رادیکال های آزاد، باعث ایجاد استرس اکسیداتیو در بدن و پیری زودرس سلول ها می شود.

    علاوه بر موارد فوق، برای درمان بیماری های زیر نیز مفید هستند:

    – سنگ کلیه – کاهش خطر سکته قلبی – پوسیدگی دندان ها

    – رفع کم خوابی – جلوگیری از واریس رگ ها– کاهش التهاب بدن

    – کاهش کلسترول خون – کاهش سردرد

    علاوه بر خواصی که ذکر شد؛

    گیلاس سینه را نرم می کند، معده را ضدعفونی نموده و تخمیر معده را از بین می برد با آن که معالج یبوست است، اسهال و به خصوص اسهال خونی را شفا می دهد. برای مبتلایان به رماتیسم – درد مفاصل و تصلب شرائین میوه بسیار مفیدی است. ماسک زیبایی که با گوشت گیلاس تهیه می شود پوست را نرم و رنگ آن را باز می کند. دم کرده گیلاس ادرار را زیاد می کند.

    صاحب نظران بر این باورند که گیلاس دارای آنزیمی است که باعث شکسته شدن اسید اوریک و در نتیجه دفع آن می گردد. خوردن روزانه نصف فنجان گیلاس به مدت یک تا دو ماه سودمند است ولی نباید از رژیم غذائی نیز غافل بود.

    گیلاس سموم بدن را از بین می برد، دستگاه هاضمه را مرتب کرده و اعصاب را تسکین می بخشد.

    گیلاس سرشار از املاح معدنی است: دارای کلسیم، فسفر، پتاسیم، کلر، سدیم، منیزیم، گوگرد و مقدار قابل توجه آهن است.

    هم چنین دارای کوبالت، مس، منگنز و روی می باشد.

    گیلاس دارای ویتامین های ث، ب 2، آ و … نیز می باشد و برای چشم فوق العاده مفید است.

    در قرن هجدهم دکتر له مری معروف درباره گیلاس نوشته است:

    ( گیلاس برای قلب، برای معده و روده مفید است اشتها را زیاد کرده و بدبویی را به خوشبویی تبدیل می کند. در عصر حاضر بر اثر بررسی هایی که در روی گیلاس به عمل آورده شده است گفته های پزشکان قدیمی درباره این میوه به ثبوت رسیده است.

    و اکنون با آزمایش های علمی ما می دانیم که گیلاس از میوه هایی است که سموم بدن را بر طرف کرده و خون را تصفیه می کند، قوه دماغی بدن را تقویت کرده و کمبود املاح معدنی بدن را برطرف ساخته و دستگاه هاضمه را منظم می کند.

    گاز جمع می شود و غذا تخمیر می گردد و هم چنین کسانی که املاح معدنی بدن آنها کم شده و یا بچه هایی که دیر رشد می کنند باید گیلاس بخورند و رژیم گیلاس بگیرند چون قند میوه گیلاس از نوع قند لوولوز می باشد. مصرف گیلاس به کسانی که بیماری دیابت دارند توصیه می شود.

    ترکیباتی که در گیلاس وجود دارد تعدیل کننده PH خون است زیرا خون باید به مقدار 4/7 قلیایی باشد.

    مصرف گوشت و مواد گوشتی خون را اسیدی می کند و بهترین تعدیل کننده آن میوه ها از جمله گیلاس است.

    گیلاس را باید قبل از غذا خورد تا با آن جلوی زیادی اشتها را بگیرد. کسانی که برای کم خوردن و لاغری متوسل به قرص های شیمیایی می شوند می توانند از گیلاس که یک میوه طبیعی است و مصرف آن اندام را متناسب می کند کمک بگیرند، زیرا قرص های شیمیایی برای کم کردن اشتها اشخاص را لاغر می کند اما در مقابل برای سیستم اعصاب و دستگاه عروق و شریان ها مضر و خطرناک است و اعصاب را تحریک کرده و بی خوابی می آورد. کسانی که می خواهند از گیلاس برای لاغری و تناسب اندام خود کمک بگیرند باید در ابتدای غذای خود دویست و پنجاه تا سیصد و پنجاه گرم گیلاس بخورند و بعد منوی غذای آنها نباید دارای مواد نشاسته ای مثل نان ماکارونی، برنج، حبوبات و نان شیرینی باشد.

    برای رژیم دفع سموم باید صبح ناشتا نخست صد گرم گیلاس بخورید و بعد آن را تا پانصد گرم افزایش دهید.

    مصرف آب گیلاس در افراد مسن موجب می شود این افراد درد آرتروز کمتری داشته باشند.

    هم چنین جوشانده برگ گیلاس برای سنگ های کلیوی نافع می باشد.

    حرارت خون را پایین می آورد، صفرابر است، ناراحتی های کبدی را کاهش می دهد، تب را پایین می آورد.

    در طب سنتی معتقدند که گیلاس برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است. ضد پوسیدگی دندان است. در بررسی ها مشاهده شده است که عصاره گیلاس سیاه تا 89 درصد فعالیت آنزیم های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می کند.

    این مجله مخصوص کودک و نوجوان می باشد.

    پیام زن
    ویژه مسائل زنان و خانواده

    دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
    محمد جعفری گیلانی
    سید ضیاء مرتضوی

    3

    7733305
    7738743
    7733305
    payam-zan_man@aalulbayt.org

    قم، صندوق پستی 371…

    پرسمان
    فرهنگی، اجتماعی، دانشجویی

    مرکز فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
    سید محمدرضا فقیهی
    محمد باقر پور امینی
    1380
    3

    7747240
    7735473
    7743816
    info@porseman.net
    www.porseman.n…

    مبلغان
    فرهنگی – تبلیغی
    حوزه

    1385/6/1
    3
    mbl

    گیلاس از دسته میوه های پرطرفدار است که ؛ برخی معتقد هستند خاستگاه این میوه قاره آسیا است.این میوه افزون بر طعم دلپذیر خواص زیادی نیز دارد. هر درخت گیلاس در یک فصل حدود 7000 گیلاس تولید میکند. رنگ گیلاس از زرد تا سیاه متغیر است ،اما معروف ترین نوع گیلاس به رنگ قرمز است. همچنین شکل آن از کروی تا قلبی شکل تغییر میکند.از گیلاس میتوان در تهیه تارت، پای گیلاس، آب میوه و… استفاده کرد این میوه سرشار از مواد مغذی و ویتامین است و همچنین به کالری سوزی کمک میکند و میتواند جایگزین غذاهای پرکالری شود و کالری مصرفی روزانه را کاهش دهد.

    ویتامین ث که به عنوان آنتی اکسیدان قوی عمل می کند در مقادیر خوبی از گیلاس وجود دارد. آن ها حاوی چربی های، کلسترول یا سدیم نیستند و فیبر، ویتامین آ و مواد معدنی ضروری مثل آهن، کلسیم و پروتئین دارند همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از پتاسیم هستند. علاوه بر اینها چنانچه در بخش سلامت نمناک کامل توضیح داده ایم گیلاس ها نیز ترکیبات مفید دیگری مانند بورون، ملاتونین و آنتوسیانین دارند.

    گیلاس سرشار از آنتی سیانین است که به سلامت بدن کمک میکند. آنتی اکسیدان موجود در آن از اکسایش ناشی از اکسیژن موجود در بدن و خطرات ناشی از رادیکال ها جلوگیری میکند. بدن ما روزانه به حداقل 3000 تا 5000 سلول دهانی نیاز دارد تا اکسیژن مورد نیاز خون را تامین کند.

    گیلاس، ده برابر بیشتر از تمشک و توت فرنگی ملاتونین دارد که بی خوابی را درمان میکند و کارایی مفصل ها را بهبود میبخشد. همچنین درمان خوبی برای جت لگ (خستگی ناشی از پرواز) است.

    کمپوت گیلاس فشار خون

    نقرس زمانی اتفاق می افتد که غلظت اسید اوره در بدن وجود دارد. تشکیل کریستال های اسید اوریک در مفاصل منجر به ورم و التهاب می شود. به جلوگیری از این بیماری کمک می کند و با کمک به تنظیم فرآیندهای متابولیک میزان اسید اوره را در خون کنترل می کنند.

    مصرف گیلاس سبب سلامت قلب و عروق می شود و چربی و قند خون در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک کاهش می دهد . مواد مغذی موجود در گیلاس مثل ویتامین ها، آنتی اکسیدان های فلاونوئید و کاروتنوئید و مواد معدنی فسفر، برای قلب و عروق بسیار مفید هستند.این مواد سبب تنظیم ضربان قلب و تقویت قلب می شود و از سفت شدن رگ های خونی پیشگیری می کند.

    مصرف گیلاس به دلیل وجود آنتوسیانین برای بهبود حافظه و بهبود عملکرد حرکتی مفید است.

    مصرف گیلاس گواتر مزمن را تا حد زیادی کنترل می‏ کند.

    مصرف گیلاس برای افرادی که به سنگ کلیه و یا سنگ صفرا و یا مثانه مبتلا هستند ، مفید است زیرا مانند یک عامل تخلیه و زهکشی در مجاری ادرار و لوله‏ های هاضمه کار می‏ کند و سنگ‏ ها را از بین می‏ برد. این میوه به دفع سموم از بدن کمک می کند.

    برای دفع سنگ‏ های مثانه و تمیز کردن مجاری ادرار جوشانده ی دم گیلاس مفید است. گیلاس حاوی پوتاس فراوانی است که این ماده بر افزایش ادرار تاثیر فراوان دارد.افراد مبتلا به سنگ کلیه و مثانه بهتر است 9 گرم مغز هسته گیلاس با 1 گرم رازیانه در یک لیتر آب بجوشانند و هر 4 ساعت یک لیوان میل کنند.

    گیلاس ها شیرین شامل ویتامین سی، آنتو سیانین و کاراتنوئید هستند که به جلوگیری از انواع خاصی از سرطان کمک می کنند. گیلاس ها شیرین منبع خوبی ازسیانیدین هستند، که در درجه اول مسئول این پیش گیری از سرطان است. آنتو سیانین به دستگیری چرخه سلولی و آپوپتوز کمک می کند. تمایز سلول ها را ترویج می دهد و خطرات سلول های سالم را کاهش می دهد که به سلول های سرطانی تبدیل می شوند.

    مصرف منظم گیلاس به دلیل وجود فیبر فراوان خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

    مصرف گیلاس به خاطر حضور ویتامین A، ویتامین B و مواد معدنی نظیر کلسیم و فسفر برای مغز خوب است. در نتیجه به جلوگیری از نقص لوله عصبی در نوزادان کمک می کند و همچنین حافظه را بهبود می بخشد

    عصاره گیلاس به کاهش درد ماهیچه ها بعد از ورزش کمک می کند. آن هایی که ورزش و تمرینات با شدت بالا انجام می دهند می توانند عصاره گیلاس را در رژیم غذایی خود داشته باشند.

    به تنظیم فشار خون و ضربان قلب کمک می کند و خطرات توسعه بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد این به خاطر حضور پتاسیم رگ گشا است همچنین حاوی فیتواسترول هستند که سطح کلسترول بد را کاهش می دهد

    گیلاس عمدتا شامل آب هستند و کالری خیلی پایینی دارند. مقدار فیبر موجود در این میوه به حفظ شما به مدت طولانی کمک می کند در حالی که ویتامین های ب مانند تیامین، ریبوفلاوین و ویتامین ب 6می توانند متابولیسم و تبدیل مواد مغذی به انرژی را تسهیل کنند. بنابراین گیلاس ها به شما کمک می کنند وزن کم کنید

    در پاسخ به سوال شما کاربران نمناک در مورد کاهش وزن با گیلاس باید بگوییم که میتوانید مقداری گیلاس را موقع ناهار یا بعد از ظهر بخورید یا آب گیلاس را با مقداری آب و یخ ترکیب کرده و بنوشید. گیلاس به همراه ماست بدون چربی، خامه سبک و دارچین هم ترکیب خوبی است. گیلاس نرسیده برخلاف دیگر سبزیجات و میوه های کال طعم خوبی دارد.گیلاس خاصیت قلیایی دارد و به تعادل PH بدن کمک میکند.

    گیلاس حاوی ویتامین A، ویتامین B و مواد معدنی مانند کلسیم و فسفر است که برای مغز بسیار مفید است. همچنین آب موجود در آن به خروج مواد سمی از بدن کمک میکند.

    این میوه علاوه بر خون سازی انرژی مورد نیاز بدن را نیز تامین میکند و سدیم موجود در آن انعطاف از دست رفته را باز میگرداند.

    مشخص شده است که ترکیب گیلاس در رژیم غذایی می تواند به فرد کمک کند تا با نشانه های بیماری آلزایمر مقابله کند. بسیاری از پزشکان گیلاس ها را به افرادی که مبتلا به آلزایمر هستند توصیه کرده اند این به خاطر حضور مقادیر خوب آنتی اکسیدان است.

    گیلاس درد عضلانی را کاهش میدهد و برای افرادی که تمرینات ورزشی سخت انجام میدهند، بسیار مفید است.

    این میوه به دلیل اینکه حاوی آنتی سیانین و بیوفلاونوئید است، به درمان میگرن کمک میکند.

    آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در گیلاس سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا، تب، سرفه و عفونت های باکتریایی، ویروسی و قارچی جلوگیری می کند.

    فیبر موجود در گیلاس هضم غذا را بهبود می بخشد و معده درد را درمان کرده وبه سلامت دستگاه گوارش کمک می کند.

    آنتی اکسیدان های موجود در گیلاس باعث بهبود بینایی شده و چشم ها را در برابر دژنراسیون ماکولا، التهاب و خشکی چشم و عفونت های چشم محافظت می کند.آنتی اکسیدان موجود در گیلاس سبب محافظت از چشم ها در برابر صدمات ناشی از رادیکال های آزاد و پیری مانند ازدست دادن بینایی، تباهی لکه ی زرد در چشم و خشکی چشم می شود. این آنتی اکسیدان ها سبب تسکین خستگی و کاهش تورم چشم می شوند و فشار داخلی چشم را در وضعیت مناسب قرار می دهند.

    برگ گیلاس در جلوگیری از رشد تومور موثر است زیرا حاوی فلاونوئید، تانن و ساپونین می باشد .کمپوت گیلاس فشار خون

    گیلاس انرژی مورد نیاز بدن شما را فراهم می آورد زیرا سدیم موجود در آن انعطاف پذیری را افزایش می دهد.

    مصرف گیلاس به حفظ تعادل pH بدن کمک می کند.

    گیلاس علاوه بر ویتامین آ و ب دارای ویتامین های ث و ایی نیز هست و دوز بالای مولتی ویتامین آن موجب میشود پوستی سالم و درخشان داشته باشید.

    این میوه لکه های سیاه پوست را از بین میبرد و استفاده بلند مدت آن موجب احیاء و جوانی پوست میشود.

    استفاده از گیلاس و میوه های مانند آن با مبارزه کردن با رادیکال های آزاد روند پیری را به تعویق می اندازد. گیلاس های سیاه حاوی آنتی اکسیدان های هستند و خاصیت ضد پیری طبیعی دارند دوم، گیلاس های سیاه شامل ویتامین ث هستند تا به بهینه سازی تولید کلاژن کمک کنند که خاصیت ارتجاعی پوست را حفظ می کند.

    برای روشن شدن پوستتان آب گیلاس می تواند کمک کننده باشد.

    ویتامین A فراوانی در گیلاس و آب گیلاس وجود دارد که برای درمان آکنه و جوش صورت مفید است . این میوه دارای خواص ضد باکتری بوده و با حذف سموم از خون جوش صورت را درمان می کند.

    یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی و نصف یک لیمو ترش را با دو قاشق غذاخوری گیلاس پخته و له شده ترکیب کنید و بر روی صورت بمالید، اجازه دهید20 دقیقه بماند و سپس صورتتان را بشویید. توجه کنید پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت مقداری کمی از آن بر روی پوست دست به مدت 20 دقیقه بمالید و اگر حساسیت نداشتید این ماسک را برای صورت استفاده نمایید.

    برای از بین بردن سلول های مرده و پاک سازی پوست صورت از گیلاس استفاده کنید و اینگونه پوست خود صورت را صاف و نرم نمایید.

  • درست كردن دسر تراميسو
  • گیلاس را بپزید و هسته هایش را جدا نمایید سپس آنها را له و خمیری کنید و این خمیر را به مدت 20 دقیقه روی پوستتان بمالید و سپس آبکشی نمایید.

     

    استفاده از گیلاس تنها برای سیستم گوارشی و پوست مفید نیست بلکه برای موها نیز مفید است. ویتامین های موجود در گیلاس مواد مغذی لازم برای مو را تامین میکنند ویتامین A موجود در گیلاس مو و پوست سر را مرطوب نگه میدارد همچنین با ساختن رتینوئیک اسید به غدد ترشحی پوست سر کمک میکند.

    ویتامین B گیلاس گردش خون در پوست سر را بهبود میبخشد و موجب تسریع رشد موها میشود -20ویتامین C غدد ترشحی را تقویت میکند و از ایجاد موخوره جلوگیری میکند ،ویتامین E از آسیب و خشک شدن موها جلوگیری میکند.

    مزه شیرین گیلاس های سیاه ممکن است شما را نگران کند که با انواع خاصی از دیابت تشخیص داده شده اند اما لازم نیست نگران باشید چون این میوه حاوی شاخص گلیسمیک پایین است که برای بیماران دیابتی مفید است

    پلاک دلیل اصلی پوسیدگی دندان و یا کرم خوردگی دندان است. مطالعات نشان داد که مصرف گیلاس سیاه به طور مرتب می تواند به جلوگیری از تجمع پلاک کمک کند.

    یک فنجان گیلاس حدود 9 درصد از ارزش روزانه توصیه شده پتاسیم را تامین می کند در حالی که میان وعده ای غنی از پتاسیم است بدن برای عملکرد چندین عضو بدن پتاسیم برای قلب، کلیه ها، مغز و بافت های ماهیچه ای بسیار حیاتی است.پتاسیم خطر سکته، فشار خون و گرفتگی ماهیچه را کاهش می دهد و قدرت ماهیچه ها را بهبود می بخشد.

    مقادیر بالای فیبر موجود در میوه گیلاس حرکات روده را بهبود می بخشد و از یبوست پیشگیری می کند.

    گیلاس ها در دوران بارداری مفید هستند چون پتاسیم را تامین می کنند، که برای کمک به حفظ مایعات و تراز شیمیایی به عنوان حجم خون مورد نیاز است.ویتامین C موجود در گیلاس ، سیستم ایمنی بدن زن حامله را تقویت می کند. آنتوسیانین موجود در گیلاس سبب تقویت سلامت مغز جنین و کاهش التهاب، تورم و درد مفصلی در دوران بارداری می شود. مصرف اندازه گیلاس سطح قند خون زنان باردار را کنترل کرده و از ابتلا به دیابت بارداری پیشگیری می کند. پتاسیم موجود در گیلاس سبب کاهش فشار خون بالا در زنان باردار شده و خطر ابتلا به پره اکلامپسی در دوران بارداری را کاهش می دهد. مصرف گیلاس در بارداری به دلیل وجود ملاتونین در آن به بهبود خواب زنان حامله کمک می کند. مصرف گیلاس در بارداری حرکات روده را بهبود می بخشد و از شایع ترین مشکلات دوران بارداری ، یبوست جلوگیری می کند.کمپوت گیلاس فشار خون

    ویتامین های A و C موجود در گیلاس با افزایش سطح تستوسترون و افزایش حجم اسپرم سبب افزایش میل جنسی و درمان ناباروری در مردان می شود .

    کلسیم فراوان موجود در گیلاس رشد نوزادان و کودکان را بهبودمی بخشد و استخوان ها را تقویت می کند.ویتامین C، کاروتنوئید ها و فیبر موجود در گیلاس از سرطان در نوزادان و کودکان پیشگیری می کند.گیلاس به علت وجود ملاتونین سبب بهبود خواب نوزادان و کودکان می شود.

    بهترین گیلاس ها سفت و براق هستند. از خریدن گیلاس سوراخ و پاره شده خود داری کنید. گیلاس های سیاه بهترین گزینه اند، زیرا به خوبی رسیده و جا افتاده اند. سبز بودن شاخه گیلاس هم راه خوبی برای تشخیص کیفیت آن است؛ گیلاس هایی که شاخه ندارند تازگی و طراوت خود را از دست داده اند.

    گیلاس را بیش از دو روز در دمای اتاق نگه داری نکنید زیرا خاصیت خود را از دست داده و خوردن آن مضر است. در صورت فریز کردن میتوانید تا یک هفته از آن استفاده کنید.

    گیلاس را فقط قبل از خوردن بشویید؛ شستن و نگه داشتن آن باعث خراب شدن و از بین رفتن خاصیت میشود.

    گیلاس حاوی مقدار زیادی فیبر است و استفاده مفرط از آن باعث ایجاد مشکلات گوارشی، درد شکم و نفخ میشود. این میوه با وجود اینکه حاوی مقدار بسیار زیادی ویتامین و مواد معدنی است ، نمیتواند جایگزین دیگر مواد مورد نیاز بدن شود.

    افرادی که بدن حساسی دارند ممکن است آلرژی های خود را با مصرف بیش از حد گیلاس تشدید کنند.

    فواید سلامتی گیلاس های سیاه را در حال حاضر می دانید اما هنوز برخی هشدارها در مورد گیلاس ها سیاه وجود دارد که باید بدانید.همانطور که در بالا ذکر شد، گیلاس ها نیز منبع عالی بتا – هستند که به خوبی به عنوان ویتامین A شناخته می شود. آیا می دانید ویتامین آ در بدن می تواند سمی باشد؟ بنابراین مصرف آن به مقدار مناسب بسیار توصیه می شود.

     

    گیلاس منبع عظیمی از انواع ویتامین ها و مواد عالی است که در طب سنتی کاربرد زیادی دارد، این میوه دارای طبع سرد و تر و حاوی آب ، پروتئین،فیبر، چربی،قند، آهن، کلسیم و گوگرد است.
    یک فنجان گیلاس حاوی ۹۰ کالری و سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامین های آ ، ث است.
    مصرف این میوه به افزایش فعالیت آنتی اکسیدانی در بدن کمک می کند و مطالعات بالینی محققان دانشگاه میشیگان این را ثابت کرده است.

    فواید خوردن گیلاس

    گیلاس فراتر از خاصیت آنتی اکسیدانی، این میوه منبع طبیعی ملاتونین است، ملاتونین هورمونی است که چرخه خواب و بیداری را در بدن تنظیم می کند.
    در اینجا می توانید چهار دلیل زیر را برای مصرف هرچه بیشتر کمپوت گیلاس در وعده های غذایی مطالعه نمایید:
    ۱- سطوح پایین تر قند خون در افراد دیابتی : گیلاس حاوی آنتوسیانین است ؛ یک رنگدانه طبیعی خوش رنگ که خواص درمانی متعددی دارد از جمله این که منجر به افزایش تولید انسولین به میزان ۵۰ درصد می شود و کنترل بهتر قند خون و سلامتی را به دنبال دارد.

    ۲- قند گیلاس برای افراد دیابتی مضر نیست چون از نوع سوربیتول است که ۷۰ درصد آن در بدون این که تبدیل به گلوکز شود، صرف تولید انرژی می گردد در بدن .
    ۳- کمک به بهبود ورم مفاصل و بیماری های التهابی : مصرف منظم گیلاس باعث پایین آمدن سطح اکسید نیتریک می شود .
    رابطه بین مصرف گیلاس و کاهش حملات نقرس نیز در بین مصرف کنندگان گیلاس ثابت شده است ، چون مقدار اسید اوریک را که در نقرسی ها بالاست کاهش می دهد.
    اسید اوریک یک ماده زائد و دفعی است که در اثر هضم و جذب مواد غذایی در بدن بوجود می آید و اگر مقدار آن در بدن افزایش یابد، به کریستال هایی در مفاصل تبدیل می شود و درد و تورم را در قسمت های مختلف ایجاد می کند.

    ۴- کمک به کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ: فیبر موجود در گیلاس خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد . مصرف منظم کمپوت گیلاس به دلیل وجود فیبر فراوان به کاهش و کنترل وزن نیز در ارتباط است.کمپوت گیلاس فشار خون

    ارزش تغذیه‏ ای گیلاس:
     هر ۱۰۰ گرم گیلاس (حدود ۱۴عدد گیلاس متوسط) دارای این ترکیبات است:
     انرژی ۷۲/۰۶کیلو کالری
     رطوبت ۸۰/۷۴گرم
     کربوهیدرات ۱۶/۶۰گرم
     پروتئین ۱/۲۱گرم
     منیزیوم ۱۱/۷۶میلی ‏گرم
     ویتامین آ ۲۱/۴۷ RE
     ویتامین ث ۷/۰۶میلی ‏گرم
     اسید فولیک ۴/۱۲ میلروگرم
     همچنین گیلاس داراى کوبالت ، مس ، منگنز، و روى مى باشد.
     چربی ۰/۶۹ گرم
     فیبر ۱/۸۷ گرم
     کلسیم ۱۴/۷۱ میلی ‏گرم
     فسفر ۱۹/۱۲میلی ‏گرم
     آهن ۰/۳۸ میلی ‏گرم
     پتاسیم ۲۲۳/۵ میلی ‏گرم
     فلوئور ۲۵میلروگرم
     قندى که گیلاس دارد از نوع ((لوولوز)) است .

    نوع بسته بندی : قوطی فلزی

    تاریخ مصرف : 2 سال

    تعداد در بسته : 24 عدد در هر شیرینگ

    وزن : 400 گرم

    درصد آبکش : 45 درصد

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    صنایع غذایی پیچک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

    طراحی توسطآژانس خلاقیت وبسیما

    Copyright © Pichak inc. All rights reserved.

    نظر شما:

      

    تمامی حقوق برای «گیل خبر» محفوظ است

    استفاده از مطالب با ذکر منبع مجاز است

    ام اس سنتر در اردیبهشت ۱۳۸۸ توسط مبتلایان به ام اس و با اهداف: انتشار اخبار ام اس، اصلاح نگرش جامعه نسبت به بیماری ام اس، ایجاد روحیه و انگیزه به مبتلایان تاسیس شد. از فعالیت های مهم ام اس سنتر میتوان به برگزاری بیش از ۴۰ دیدار، برگزاری بیش از ۲۰ سفر، تاسیس گروه کوهنوردی متشکل از مبتلایان و اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه کوهنوردی و شرکت در برنامه های صدا و سیما اشاره کرد. لازم به ذکر است ام اس سنتر به هیچ نهاد و سازمانی وابسته نمی‌باشد و به صورت مستقل فعالیت می‌نماید.

    خبرگزاری میزان – گیلاس، آلوکک به میوه بسیاری از درختان سرده پرونوس گفته می‌شود که دارای هسته و گوشت‌دار است. این میوه تابستانی در دو نوع شیرین (گیلاس) و ترش (آلبالو) و به رنگ‌های صورتی، زرد، سیاه و قرمز در طبیعت یافت می‌شود. ترکیه، ایالات متحده آمریکا و ایران از عمده تولیدکنندگان میوه گیلاس در جهان هستند.

    طبع گیلاس سرد و‌تر است و تمام قسمت ‏های این میوه یعنی گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه آن در طب و صنعت قابل استفاده است. میوه گیلاس تازه و خشک شده را به عنوان میان وعده و برای تهیه انواع دسر، مربا، مارمالاد، کمپوت، اسموتی، بستنی، آب (شربت) گیلاس، سالاد میوه، ماست میوه ای، غلات صبحانه و گیلاس پلو استفاده می‌کنند.

    از چوب گیلاس به خاطر رنگ خاص آن در تولید مبلمان و میز و صندلی استفاده می‌شود.

    این میوه تابستانی حاوی مقادیر بالای آنتوسیانین ها، کورستین، هیدروکسید سینامات، پتاسیم، کاروتنوئید ها، ملاتونین، فیبر ویتامین A، ویتامین C، کلسیم، پتاسیم، آهن و منیزیم است.کمپوت گیلاس فشار خون

    مهمترین خواص گیلاس

    -گیلاس به دلیل دارا بودن بتاکاروتن و ویتامین C حاوی مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدان و ترکیبات ضد التهابی است؛ همین موضوع خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن و پیری زودرس را کاهش می‌دهد. همچنین ترکیبات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی گیلاس به کاهش درد عضلات پس از ورزش کمک کرده و آسیب و التهاب ناشی از تمرین را بهبود می‌بخشد.

    -پلی فنول‌های موجود در گیلاس از آسیب سلولی جلوگیری کرده، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت، فراموشی و سرطان را کاهش داده و برای کاهش التهاب و بهبود کلی سلامتی بدن مفید است.

    – فلاونوئیدها، کاروتنوئید ها، ویتامین A و ویتامین C موجود در گیلاس با از بین بردن رادیکال‌های آزاد خواص ضد سرطان دارند و به طور موثر رشد سلول‌های سرطانی را مهار می‌کنند.

    – مقادیر بالای فیبر موجود در گیلاس باعث بهبود حرکات روده شده و برای پیشگیری و درمان یبوست مفید است.

    – مقادیر بالای آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین C موجود در گیلاس باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی، آنفلونزا، تب، سرفه و عفونت‌های باکتریایی، ویروسی و قارچی موثر است.

    – آنتوسیانین‌ها و بیوفلاوونووئید‌های موجود در گیلاس باعث کاهش التهاب شده و به درمان سرد‌های میگرنی کمک می‌کند.

    -مجاری ادراری، معده و لوله گوارشی را ضد عفونی می‌کند.

    – گیلاس حاوی مواد مغذی با خاصیت سم زدایی قوی است، طبق گفته کارشناسان طب سنتی این خاصیت میوه گیلاس می‌تواند به پاکسازی کبد و درمان بیماری‌های کبد از جمله کبد چرب کمک کند.

    – عصاره گیلاس سیاه تا ۸۹ درصد فعالیت آنزیم‌های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می‌کند، بنابراین این میوه در جلوگیری از پوسیدگی دندان موثر است.

    – مقادیر بالای فیبر موجود در گیلاس باعث بهبود هضم غذا شده و به درمان معده درد و سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.

    -خوردن گیلاس برای افرادی که تصلب شرائین، ناراحتی کبد و مشکل جمع شدن گاز در روده‌ها را دارند، مؤثر و مفید است.

    – ویتامین‌های B مانند تیامین، ریبوفلاوین و ویتامین B۶ موجود در گیلاس باعث بهبود متابولیسم و افزایش سوخت و ساز بدن شده و به کاهش وزن افراد کمک می‌کند. همچنین فیبر موجود در گیلاس ضمن کاهش اشتها با جلوگیری از پرخوری برای لاغری و کاهش وزن افراد مفید است.

    -آهن موجود در گیلاس قرمز یا گیلاس سیاه می‌تواند به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن کمک کند.

    – گیلاس با دارا بودن ملاتونین به عنوان ماده موثر در تنظیم چرخه خواب می‌تواند برای درمان بی خوابی شبانه مفید باشد.

    – فلاونوئید‌ها و کاروتنوئید‌ها و فسفر موجود در گیلاس قلب را از آسیب محافظت می‌کند و با کنترل ضربان قلب و کاهش کاهش کلسترول بالای خون خطر ابتلا به حملات قلبی را کاهش می‌دهد، گیلاس همچنین عضلات قلب را تقویت می‌کند.

    -گیلاس با توجه به اثرات ضد التهابی قوی که دارد می‌تواند علائم بیماری‌های آرتروز و نقرس را کاهش دهد؛ همچنین با کاهش سطح اسید اوریک بدن به پیشگیری و درمان نقرس کمک می‌کند.

    -بسیاری از مطالعات نشان داده که گیلاس احتمال استرس اکسیداتیو، التهاب و در نتیجه خطر ابتلا به آرتریت را کاهش می‌دهد.

    – فلاونوئید‌ها و کاروتنوئید‌های موجود در گیلاس باعث بهبود کارایی مغز و بهبود حافظه شده و از بیماری‌های آلزایمر، پارکینسون، افسردگی، ناامیدی، اضطراب و استرس پیشگیری می‌کند.

    – آنتی اکسیدان‌های موجود در گیلاس باعث بهبود بینایی شده و چشم‌ها را در برابر دژنراسیون ماکولا، التهاب و خشکی چشم و عفونت‌های چشم محافظت می‌کند.

    – پتاسیم موجود در گیلاس نقش مهمی در کاهش فشار خون بالا دارد.

    – آنتوسیانین بالای موجود در گیلاس با اثر بر روی پانکراس‌ها موجب افزایش تولید انسولین در بدن شده و به کاهش قند خون افراد مبتلا به دیابت کمک می‌کند.

    – آنتوسیانین‌ها و بتا کاروتن موجود در گیلاس نقش موثری در درمان ریزش مو و جلوگیری از ابتلا به موخره دارد.

    – در طب سنتی معتقدند که گیلاس برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است.

    – در گذشته پزشکان از گیلاس سیاه برای معالجه سنگ کلیه و ناراحتی‌های کیسه صفرا استفاده می‌کردند.کمپوت گیلاس فشار خون

    – افرادی که خونشان اسیدی است یا گوشت زیادی مصرف می‌کنند می‌توانند برای تصفیه خود خود گیلاس مصرف کنند چرا که کاهش اسید اوریک خون از دیگر خواص گیلاس است.

    گیلاس با تولید هورمن شادی احساس خوبی در بدن افراد ایجاد کرده و سیستم اعصاب را تسکین می‌دهد.

    مضرات گیلاس

    خوردن هر چیزی بیش از حد اندازه می‌تواند مشکلاتی را برای اندام داخلی افراد ایجاد کند، بطور کلی خوردن گیلاس عوارضی برای کسی ندارد، اما ممکن است در برخی افراد واکنش‌های آلرژیکی به همراه داشته باشد.

    -خوردن گیلاس بعد از غذا باعث سوء هاضمه و نفخ می‌شود، چون از هضم سریع غذا جلوگیری می‌کند. به همین دلیل توصیه می‌شود که بعد از غذا مصرف نشود.

    – گیلاس اگر چه ملین خوبی است و یبوست را از بین می‌برد، اما به دلیل داشتن طبیعتی سرد مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می‌شود.

    – در هر فنجان گیلاس ۳ گرم فیبر وجود دارد اگر این میوه به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی با درصد فیبر بالا (حاوی ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر در روز) مصرف شود، علائمی مانند گاز روده، کرامپ‌های شکمی و نفخ را به دنبال خواهد داشت. (مواد غذایی حاوی فیبر علاوه بر گیلاس شامل انواع میوه، سبزیجات، غلات، آجیل، دانه‌ها و حبوبات می‌شود.)

    -اگر گیلاس به جای سایر مواد مغذی ضروری بدن مصرف شود کمبود‌های تغذیه‌ای را به دنبال خواهد داشت چرا که فاقد میزان کافی از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین غذایی و چربی‌های اشباع نشده است.

    -اگر به گیلاس آلرژی داشته باشید شاهد کهیر و حس تنگی نفس و بسته شدن راه گلو خواهید بود، درصورت مشاهده هر کدام از این علائم بعد از مصرف گیلاس، از خوردن این میوه اجتناب کرده و به پزشک مراجعه کنید.

    میزان صحیح مصرف گیلاس

  • عکس سفید خانه گنج
  • در یک رژیم غذایی روزانه با ۱۶۰۰ کالری انرژی، می‌توان یک و نیم فنجان گیلاس دریافت کرد.

    همچنین در یک رژیم غذایی با مصرف روزانه ۲۰۰۰ کالری انرژی و در رژیم غذایی ۲۸۰۰ کالری، به ترتیب میزان توصیه شده مصرف گیلاس دو فنجان و دو فنجان و نیم است.

    انتهای پیام/

     !(function (w, d) { ‘use strict’; var ad = {zone: “brtrha1”, user: “1565432215”, width: 728, height: 90, id: ‘adro-246454’}, h = d.head || d.getElementsByTagName(‘head’)[0]; if (typeof w.adroParams != ‘object’) w.adroParams = {}; w.adroParams[ad.id] = ad; var script = document.createElement(“script”); script.type = “text/javascript”; script.async = 1; script.src = “//static-cdn.adro.ir/dlvr/rsdnt.js”; h.appendChild(script); })(this, document); var h = document.getElementsByTagName(“head”)[0], s = document.createElement(“script”); s.async = !0, s.defer = !0, s.type = “text/javascript”, d = new Date, s.src = “https://cdn.sanjagh.com/assets/sdk/www.bartarinha.ir/client.js?t=” + d.getFullYear().toString() + d.getMonth() + d.getDate() + d.getHours(), h.appendChild(s); var sabaVisionWebsiteID = “1c27cb39-612a-452a-954c-b3e3dd1f3d36”; var sabaVisionWebsitePage = “ALL” _atrk_opts = {atrk_acct: “i2i8r1SZw320l9”, domain: “bartarinha.ir”, dynamic: true}; (function () { var as = document.createElement(‘script’); as.type = ‘text/javascript’; as.async = true; as.src = “https://certify-js.alexametrics.com/atrk.js”; var s = document.getElementsByTagName(‘script’)[0]; s.parentNode.insertBefore(as, s); })();

    کمپوت گیلاس فشار خون
    کمپوت گیلاس فشار خون
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *