ما میدانیم برای اینکه سرماخوردگیمان زودتر برطرف شود چه باید بخوریم، مثلاً یک کاسه سوپ مرغ داغ یا یک لیوان دمنوش زنجبیل؛ اما در مورد غذاهایی که سرماخوردگی را بدتر میکنند چطور؟
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ وقتی دچار سرماخوردگی یا آنفلوانزا میشوید از خوردن این غذاها پرهیز کنید:
شیرینیها
مصرف زیاد قند میتواند سیستم ایمنی را سرکوب کند. قند این پتانسیل را دارد که مانع عملکرد ایمنی بدن علیه عفونت شود و گلبولهای سفید خون را ضعیف کند. ضمناً قند، تعداد مارکرهای التهابی به نام سیتوکینها را افزایش میدهد که میتوانند در بدن التهاب ایجاد کنند. پس سعی کنید حداقل وقتی که سرما خوردهاید سراغ شیرینیها نروید (از جمله آبمیوههای شیرین شده) تا حالتان بهتر شود.
متخصصان از نوشابه، عمدتاً به دلیل داشتن قند زیاد، به عنوان یکی از بدترین غذاهایی که در هنگام بیماری میتوان مصرف کرد، نام میبرند؛ زیرا با تضعیف سلولهای سفید خون، مانع مبارزهی بدن شما با عفونتها میشوندموز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
کربوهیدراتهای ساده
وقتی سرما خوردهاید، پاستا و نان تست و … میخورید؟ نباید این کار را بکنید. کربوهیدراتهای تصفیه شده فوراً تبدیل به قند میشوند و مثل نوشیدنیهای قندی و اسنکهای شیرین، قند خونتان را زود بالا میبرند و تأثیرات التهابی در بدن دارند. البته همهی کربوهیدراتها بد نیستند. کربوهیدراتهایی که شاخص گلیسمیشان پایین است مانند نان گندم، غلات کامل و یا هر چیزی که فیبر بالایی دارد میتواند از التهاب بدن کم کند. البته اگر ناراحتی معده دارید، کربوهیدراتهای ساده میتوانند کمکتان کنند چون راحتتر هضم میشوند.
غذاهای تند
اگر سرما خوردهاید یا علائمی در سیستم تنفسی فوقانیتان دارید، بهتر است غذاهای تند مصرف کنید؛ زیرا غذای تند میتواند راههای هواییتان را پاکسازی کند زیرا دارای کپسایسین است که همان عامل تندی فلفل میباشد. اما اگر همراه با ناخوشیتان دچار ناراحتی معده نیز هستید، از خوردن غذای تند صرفنظر کنید تا ناراحتی معدهتان بدتر نشود.
مرکبات
حتماً شما هم به محض اینکه احساس سرماخوردگی میکنید، سراغ آب پرتقال میروید؛ اما باید بدانید مرکبات شامل پرتقال و گریپ فروت و لیموترش میتوانند مخاط معده را تحریک کرده و ناراحتی معده ایجاد کنند. اگر حالت تهوع دارید بهتر است مرکبات مصرف نکنید تا معدهتان بهتر شود. میتوانید تا آن زمان از مکمل ویتامین C استفاده کنید.
غذاهای چرب
وقتی بدنتان در حال مبارزه با علائم سرماخوردگی است، اشتهایتان کم میشود و غذاهای چرب مانند انواع فستفود و غذاهای سرخکرده میتوانند حالتان را بدتر کنند زیرا التهاب برانگیزند. وقتی بیمارید، بدنتان سعی میکند به شما بگوید خوردن غذای چرب برایتان خوب نیست. به چیزی که بدنتان میگوید اعتماد کنید!
گوشت قرمز
خوردهاید، مخصوصاً اگر حالت تهوع و ناراحتیهای گوارشی هم دارید، از گوشت قرمز صرفنظر کنید. گوشت قرمز نسبت به سایر انواع پروتئین دارای چربی بیشتری است و انتخاب خوبی برای روزهای سرماخوردگیتان نیست.
توت فرنگی
اگر تصور میکنید این سوپرفود برای بهتر کردن حالتان خوب است اشتباه میکنید. توت فرنگی باعث ترشح هیستامین در بدن شده و در بینی و حلق، گرفتگی ایجاد میکند. ترشحات هیستامینی میتوانند بینی و سینوسهایتان را ناراحت کنند.
شیر
شیر هم یکی از غذاهایی است که وقتی سرما خوردهاید باید از آن پرهیز کنید. محصولات لبنی میتوانند ترشحات را غلیظ کنند، در نتیجه آلرژنهای مضر به مدت طولانیتری در سیستم تنفسیتان باقی خواهند ماند.
آبنبات بدون قند
آبنبات بدون قند، قند ندارد اما آبنباتها و آدامسهایی که سوربیتول دارند میتوانند مشکلات معده ایجاد کنند. سوربیتول، قابل هضم نیست و میتواند معدهتان را ناراحت کند و حتی در برخی از افراد سبب اسهال بشود. اسهال به معنی کم آب شدن بدن است. شیرینکنندههای مصنوعی میتوانند سردرد نیز ایجاد کنند. اگر خارش گلو دارید و میخواهید آن را تسکین بدهید، شربت عسل بنوشید.
نوشیدنیهای کافئین دار
نوشیدنیهای کافئین دار مانند قهوه، نوشیدنیهای انرژیزا و چای پررنگ میتوانند بدن را کم آب کنند. کافئین ادرارآور است و میزان آب بدن را کاهش میدهد، در نتیجه پروسهی درمانتان کُند خواهد شد. ضمناً بیشتر نوشیدنیهای کافئیندار حاوی قند هستند و التهاب برانگیزند که باعث میشود بدنتان به خوبی نتواند با عفونت مبارزه کند.
بستنی
لطفاً برای تسکین گلودردتان سراغ بستنی نروید چون مدت بیماریتان را طولانیتر میکند. بیشتر بستنیها با شیرهای پُرچرب درست میشوند که به معنی التهاب در بدن است. ضمناً بستنی دارای قند زیاد است که همانطور که گفتیم التهاب را در بدن افزایش داده و سیستم ایمنی را تضعیف میکند.
موز
موز فواید بینظیری برای سلامتی دارد؛ اما بهتر است وقتی سرما خوردهاید موز نخورید. موز نیز مانند توت فرنگی سبب ترشح هیستامین در بدن میشود که مطمئناً به نفعتان نیست. همچنین موز حاوی قند زیادی است که التهاب برانگیز بوده و عملکرد سیستم ایمنیتان را کاهش میدهد.
غذاهای سفت یا تُرد
هر غذایی که بافت سفتی دارد میتواند گلو و حلقتان را تحریک کرده و شما را به سرفه بیندازد یا دچار گلودرد کند. انواع بیسکوئیتها، چیپسها، آجیل و حتی سبزیجات خام، تحریککنندهی گلو هستند. در عوض غذاهایی بخورید که بلع راحتتری دارند و بافتشان نرم است. غرغره آبنمک میتواند گلوی تحریک شده را آرام کند و التیام بدهد.
غذاهای شور و ترشیجات
موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
غذاهایی که گلودرد را بدتر میکنند معمولاً همان غذاهایی هستند که معده را ناراحت میکنند. غذاهایی که حاوی نمک زیاد و سرکه هستند میتوانند در گلو و حلق التهاب ایجاد کنند. غذاهای تخمیر شده دارای مقدار زیادی هیستامین هستند که موجب احتقان بینی و گلویتان میشوند.
بادام زمینی
بادام زمینی یکی از معروفترین آلرژنهای خوراکی است که میتواند مقدار زیادی هیستامین در بدن تولید کند. حتی اگر به بادام زمینی حساسیت ندارید و معمولاً آن را مصرف میکنید، در روزهای سرماخوردگیتان این کار را نکنید زیرا التهاب را در بدنتان افزایش داده و گرفتگی بینی ایجاد میکند.
نوشابههای گازدار
شاید فکر کنید نوشیدن نوشابه بهترین راه برای رفع ناراحتی معده است؛ اما این نوشیدنیها مانع انجام فعالیت صحیح سیستم ایمنی بدن میشوند. در واقع متخصصان از نوشابه، عمدتاً به دلیل داشتن قند زیاد، به عنوان یکی از بدترین غذاهایی که در هنگام بیماری میتوان مصرف کرد، نام میبرند؛ زیرا با تضعیف سلولهای سفید خون، مانع مبارزهی بدن شما با عفونتها میشوند.
88492747
88830950
info@bornanews.ir
تهران – خیابان شهید مطهری – خیابان فجر – خیابان نظری – انتهای خیابان دلفان – نبش اتوبان مدرس – پلاک 50
تمام حقوق برای خبرگزاری برنا محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.
مطالب پر بازدید
یکی از توصیه های پزشکان مصرف منظم موز در هنگام سرماخوردگی است خوردن موز تاثیرات مفیدی بر مقابله با ویروس آنفلوآنزا میگذارد و می تواند یکی از راههای طبیعی درمانی برای آن باشد
موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
تیمی از دانشمندان بین المللی، نسخه جدیدی از لکتین موز را تولید کرده اند که می تواند بدون عوارض جانبی با ویروس ها مقابله کند.
یک تیم بین المللی متشکل از ۲۶ دانشمند نشان داده اند که پروتئین جداشده از موز می تواند در مقابله با ویروس های مسبب ایدز، هپاتیت C و آنفلوآنزا مفید باشد.
این تحقیق بر روی لکتین موز یا «BanLec» متمرکز بوده است. این پروتئین در سال ۲۰۱۰ به عنوان عاملی برای مبارزه با ویروس ایدز به اثبات رسید، اما عوارض جانبی نظیر سوزش و التهاب هم به همراه داشت.
حال این تیم دانشمندان نسخه جدیدی از «BanLec» موسوم به «H۸۴T» را ایجاد کرده اند که هیچ عارضه جانبی هم ندارد. این پروتئین بر روی موش ها آزمایش شده است.
کارشناسان در بررسی انجام شده دریافتند «لکتین» موجود در موز در درمان سرماخوردگی در موشها موثر بوده است. در حقیقت این ماده با چسبیدن به قند موجود بر سطح ویروس، مانع از ورود آن به سلول میشود.
اگرچه درمان های متعددی برای این بیماری ها وجود دارد، اما دانشمندان به دنبال دارویی هستند که در مقابله با بسیاری از ویروس هایی که به سرعت تغییر می کنند، نظیر آنفولانزا، کارآیی داشته باشد.
کارشناسان همچنین با بیان اینکه لازم است آزمایشهای بیشتری روی نمونههای انسانی انجام شود، اظهار داشتند: به هر حال مصرف این میوه به دلیل برخورداری از دو ویتامین C و B۶ به عنوان ارتقاء دهنده سطح ایمنی توصیه میشود
مهر
مطالب مرتبط
سلام دوستای دکترسلامی…خیلی ممنون بابت این مطلبتون خیلی موثربود…بدجورسرماخورده بودم.ممنون
هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172
مجری انحصاری نیتیو، سنجاق
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است
دانشمندان با لکتین موز به جنگ آنفلوآنزا میروند، اگر تا امروز موز را بهخاطر پتاسیم و کلسیم و انرژی که به بدن میرساند، میخوردید حالا و بعد از خواندن این خبر به آن به چشم یک جنگجو مقابل سرماخوردگي، آنفلوآنزا ، ایدز و هپاتیت بنگريد …
اگر تا امروز موز را بهخاطر پتاسیم و کلسیم و انرژی که به بدن میرساند، میخوردید حالا و بعد از خواندن این خبر به آن به چشم یک جنگجو مقابل آنفلوآنزا و البته ایدز و هپاتیت هم میتوانید نگاه کنید. به گزارش دیلیمیل، دانشمندان تغذیه و دارو نسخه جدیدی از لکتین موز تولید کردهاند که میتواند بدون عوارض جانبی با ویروسها مقابله کند.
این تیم بینالمللی متشکل از ۲۶دانشمند به این نتیجه رسیدهاند که پروتئین جدا شده از موز میتواند در مقابله با ویروسهایی که باعث بهوجود آمدن ایدز، هپاتیتC و آنفلوآنزا میشود، مفید باشد.
پروتئین «لکتین» در سال۲۰۱۰ بهعنوان عاملی برای مبارزه با ویروس ایدز به اثبات رسید، اما عوارض جانبی نظیر سوزش و التهاب هم بههمراه داشت.
حالا این تیم دانشمندان نسخه جدیدی از BanLec موسوم به H۸۴T را ایجاد کردهاند که هیچ عارضه جانبی هم ندارد. موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
دانشمندان در بررسیهای اولیه به این نتیجه رسیدهاند «لکتین» موجود در موز در درمان سرماخوردگی موثر است.
این ماده با چسبیدن به قند موجود بر سطح ویروس، مانع از ورود آن به سلول میشود.
اگر جزو کسانی هستید که در فصل سرما زیاد سرما میخورید از امروز موز را در برنامه غذاییتان بگنجانید.
منبع: مجله سيب سبز
دیدگاه شما
آدرس وبسایت
یکی از توصیه های پزشکان مصرف منظم موز در هنگام سرماخوردگی است خوردن موز تاثیرات مفیدی بر مقابله با ویروس آنفلوآنزا میگذارد و می تواند یکی از راههای طبیعی درمانی برای آن باشد.
تیمی از دانشمندان بین المللی، نسخه جدیدی از لکتین موز را تولید کرده اند که می تواند بدون عوارض جانبی با ویروس ها مقابله کند. یک تیم بین المللی متشکل از ۲۶ دانشمند نشان داده اند که پروتئین جداشده از موز می تواند در مقابله با ویروس های مسبب ایدز، هپاتیت C و آنفلوآنزا مفید باشد.
این تحقیق بر روی لکتین موز یا «BanLec» متمرکز بوده است. این پروتئین در سال ۲۰۱۰ به عنوان عاملی برای مبارزه با ویروس ایدز به اثبات رسید، اما عوارض جانبی نظیر سوزش و التهاب هم به همراه داشت.
حال این تیم دانشمندان نسخه جدیدی از «BanLec» موسوم به «H۸۴T» را ایجاد کرده اند که هیچ عارضه جانبی هم ندارد.
این پروتئین بر روی موش ها آزمایش شده است.
موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
کارشناسان در بررسی انجام شده دریافتند «لکتین» موجود در موز در درمان سرماخوردگی در موشها موثر بوده است. در حقیقت این ماده با چسبیدن به قند موجود بر سطح ویروس، مانع از ورود آن به سلول میشود.
اگرچه درمان های متعددی برای این بیماری ها وجود دارد، اما دانشمندان به دنبال دارویی هستند که در مقابله با بسیاری از ویروس هایی که به سرعت تغییر می کنند، نظیر آنفولانزا، کارآیی داشته باشد.
کارشناسان همچنین با بیان اینکه لازم است آزمایشهای بیشتری روی نمونههای انسانی انجام شود، اظهار داشتند: به هر حال مصرف این میوه به دلیل برخورداری از دو ویتامین C و B۶ به عنوان ارتقاء دهنده سطح ایمنی توصیه میشود.
سقف متحرک
خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
خرید بلیط هواپیما
دستگاه جوجه کشی
سئو سایت
تور مشهد
قهوه گانودرما
خرید فالوور اینستاگرام
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور ایرانی
Ucuz Takipçi Satın Al
خرید لایک اینستاگرام
دانلود آهنگ جدید
اثاث كشی منزل
خرید بک لینک
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ملک در ترکیه
درمان بواسیر
رپورتاژ آگهی
کلینیک پوست
خرید رپورتاژ آگهی
موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
خرید باتری اصلی گوشی
کلیه حقوق این سایت متعلق به «پارس نیوز» و هرگونه استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
زمستان چیزهای زیادی برای لذت بردن دارد اما چیزی بدتر از سرماخوردگی هم در این فصل وجود ندارد! در این مطلب به شما میگوییم چطور با سرماخوردگی مبارزه کنید، البته با تغذیه!
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تبیان، برف زمستانی همانطور که تماشایش میتواند خوشایند باشد، تبعاتی هم دارد. گاهی آنقدر سرد میشود که ممکن است سرما بخورید و مجبور شوید در خانه بمانید و استراحت کنید. هنگام سرماخوردگی، با این غذاها میتوانید کمک زیادی به بهبودیتان بکنید.
سوپ مرغ
اینکه سوپ مرغ برای التیام سرماخوردگی مفید است، نه تنها توصیهی بیهودهای نیست، بلکه خیلی هم درست است. وقتی بچه بودیم مادرمان یک کاسه سوپ مرغ برایمان میآورد و وقتی خودش هم بچه بود مادرش همین کار را میکرد. چرا؟ زیرا واقعاً مفید است! سوپ مرغ، درمانی قدیمی است که پشتوانهی علمی هم دارد. سوپ مرغ حاوی کارنوزین است؛ مادهای که به سیستم ایمنیتان در روزهای بیماری کمک میکند، مثلاً وقتی که علائم اولیهی سرماخوردگی را میبینید، میتوانید با سوپ مرغ این علائم را تسکین دهید، مانند گلودرد. سوپ مرغ التهاب را کم میکند و یک شام عالی برای یک شب سرد زمستانی است.موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
سوپ سبزیجات
اهل گوشت نیستید؟ ایرادی ندارد، سوپ سبزیجات هم میتواند به جنگ سرماخوردگیتان برود. سوپ سبزیجات دارای مقدار قابل توجهی از مواد مغذی است که شما برای تسکین سرماخوردگیتان به آنها نیاز دارید. به سوپتان قارچ و سیر هم اضافه کنید؛ هر دوی اینها سیستم ایمنیتان را تقویت میکنند.
موز
حالا باید بیشتر میوه بخورید، و چه چیزی بهتر از موز؟! موز سرشار از پتاسیم است که مادهی مغذی مهمی در زمان تب محسوب میشود. هر چه بیشتر عرق کنید، پتاسیم بیشتری از بدنتان دفع میشود. پتاسیم بدنتان را با خوردن آووکادو هم میتوانید تأمین کنید. موز دارای ویتامین B6 هم هست که با عفونت مبارزه میکند. اگر برای خوردن موز اشتها ندارید، آن را تکه تکه کرده و به یک کاسه شیر اضافه کنید.
سیب زمینی شیرین
سیب زمینی شیرین برای غلبه بر سرماخوردگی عالی است؛ زیرا منبع خوبی از ویتامین A است. با کمک ویتامین A میتوانید از مخاط بدن و پوستتان، مانند مخاط سیستم گوارشی و درون بینی محافظت کنید. چرا مهم است؟ چون اگر از پوستتان خوب مراقبت نکنید، میتواند زمینهی مساعدی برای بیماریها و باکتریها باشد. بینی شما، یک ورودی کامل برای سرمای زمستانی است.
گوشت گوساله
گوشت گوساله منبع عالی روی است که مادهی مغذی مهمی برای تولید سلولهای سفید خون است. سلولهای سفید خون یا همان گلبولهای سفید، سربازهای بدن هستند که از آن دفاع میکنند. اگر سطح روی بدنتان کم باشد، بسیار مستعد ابتلا به سرماخوردگی خواهید بود. گوشت گوساله حاوی پروتئین نیز هست.
چای سبز
وقتی دچار سرماخوردگی بدی شدهاید، چای سبز میتواند یکی از بهترین دوستهای شما باشد زیرا سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که سیستم ایمنیتان را تقویت کرده و با سرماخوردگی مبارزه میکنند. اگر علاقهای به چای سبز ندارید میتوانید نوع طعمدار شدهی آن را انتخاب کنید.
سیر
خیلیها عقیده دارند باید به دنبال راهی برای مصرف بیشتر سیر در تغذیهی خود باشیم. توصیهی کارشناسان سلامت این است که حداقل یک بار در روز سیر بخوریم. برای خیلی از افراد این مقدار زیادی است اما سیر علاوه بر طعم خوشایندی که به غذا میدهد، سیستم ایمنی را نیز تقویت میکند و به همین دلیل است که باید راهی مناسبتر برای استفادهی بیشتر از آن پیدا کنیم. سیر میتواند سموم را از بدن دفع کرده و ویروسها و باکتریها را نابود کند.
عسل
عسل طبیعی و خالص، خاصیت ضدعفونیکنندگی و ضدمیکروبی دارد و میتواند بسیاری از آسیبها را التیام بدهد. عسل میتواند علائم سرماخوردگی را نیز تسکین بدهد، و سوزش گلویتان را که همیشه در روزهای اولیهی ورود ویروس به بدن دچارش میشوید تسکین بدهد. عسل را به چایتان اضافه کنید تا هر چه زودتر حالتان بهتر شود.
قارچ
قارچ در بسیاری از درمانهای گیاهی وجود دارد چون توانایی بدن برای تولید سلولهای سفید را افزایش میدهد. پس از آنها غافل نشوید!
هفته گذشته طالبان یورش برقآسایی به شهرستان «مایمی» در شمال شرق افغانستان داشت.این منطقه روی خط مرزی این کشور با تاجیکستان و در استان بدخشان قرار دارد.
در نخستین ساعاتی که خبر شهادت شهید محسن فخری زاده را شنیدم، نوشتن یک مثنوی را آغاز کردم: «سواری بر زمین افتاد و اسبی در غبار آمد/ غروب از جاده دردا باز اسبی بیسوار آمد». تا پاسی از شب بیدار بودم و شعر را بازنویسی میکردم.
وزیر بهداشت اعلام کرد پس از پیک پاییزه کرونا، یک پیک زمستانی نیز خواهیم داشت که بهخصوص در استانهای جنوبی کشور، باعث افزایش شیوع بیماری میشود.
محمدمهدی عسگرپور در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
ملازهی در گفتگو با جام جم آنلاین:
معاون درمان ستاد ملی مقابله با کرونا استان تهران در گفت و گو با جام آنلاین خبر داد:
علی صادقی از جذابیت های فصل جدید «نون.خ» گفت؛
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در گفتگو با جام جم آنلاین
اگر آبریزش بینی دارید یا چشمتان می خارد، لزوما به ویروس جدید کرونا مبتلا نشده اید. اما اگر سرفه می کنید، احساس خستگی شدید و تب دارید، ممکن است به کووید-19 مبتلا شده باشید. از طرفی شاید هم فقط آنفلونزای فصلی گرفته باشید. به منظور تشخیص احتمالی ابتلا به کرونا می توانید از تست هوشمند کرونا هم استفاده کنید.
برای مطالعه بیشتر راجع به تفاوت سرماخوردگی با آنفولانزا حتما این مطلب را بخوانید:
فرق علائم کرونا با آنفولانزا، سرماخوردگی و حساسیت چیست؟
موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
سرماخوردگی یک بیماری ویروسی است. ویروس ها ساختار سلولی ندارند و تنها شامل ژنوم و پوششی از پروتئین در اطراف آن هستند.
ویروس ها در صورت حمله به بدن، معمولا توسط سیستم دفاعی از بین می روند و تنها کافی است با رعایت بعضی موارد در خوردن و آشامیدن، به سیستم دفاعی بدن خود در راه مبارزه با ویروس ها، کمک کنیم.
ویروس سرماخوردگی در زمان ورود به بدن ما بر قسمت های خاصی از بدن ما تاثیر می گذارد. ویروس ها بیشتر روی مجاری و دستگاه تنفسی تاثیر می گذارند. علائم معمول سرماخوردگی عبارتند از: احتقان بينی، آبريزش از بينی و عطسه.
گاهی در روزهای اول سرماخوردگی گلودرد ظاهر می شود و به سرعت از بین می رود. گاهی درد در نقاط مختلف بدن هم در افراد مبتلا ظاهر می شوند. بیشتر سرماخوردگی ها در مدت سه تا هفت روز بهبود می یابند.
form#sib_signup_form_1 {
padding: 5px;
-moz-box-sizing:border-box;
-webkit-box-sizing: border-box;
box-sizing: border-box;
direction:rtl;
font-size: 16px;
}
form#sib_signup_form_1 input[type=text]{
width: 100%;
border: 1px solid #bbb;
height: auto;
margin: 5px 0 0 0;
display: inline;
}
form#sib_signup_form_1 input[type=email], form#sib_signup_form_1 select {
width: 100%;
border: 1px solid #bbb;
height: auto;
margin: 5px 0 0 0;
}
form#sib_signup_form_1 .sib-default-btn {
margin: 5px auto;
padding: 6px 12px;
color:#fff;
background-color: #1780df;
border-color: #2E2E2E;
font-size: 16px;
font-weight:bold;
line-height: 1.4285;
text-align: center;
cursor: pointer;
vertical-align: middle;
-webkit-user-select:none;
-moz-user-select:none;
-ms-user-select:none;
user-select:none;
white-space: normal;
border:1px solid transparent;
border-radius: 5px;
width: 100%;
}
form#sib_signup_form_1 .sib-default-btn:hover {
background-color: #fb815e;
}
form#sib_signup_form_1 p{
margin: 10px 0 0 0;
}
form#sib_signup_form_1.sib-bold{
font-weight: bold;
margin-bottom: 15px;
}
.dr-form-img {
width: 100%;
margin-bottom: 1rem;
}form#sib_signup_form_1 p.sib-alert-message {
padding: 6px 12px;
margin-bottom: 20px;
border: 1px solid transparent;
border-radius: 4px;
-webkit-box-sizing: border-box;
-moz-box-sizing: border-box;
box-sizing: border-box;
}
form#sib_signup_form_1 p.sib-alert-message-error {
background-color: #f2dede;
border-color: #ebccd1;
color: #a94442;
}
form#sib_signup_form_1 p.sib-alert-message-success {
background-color: #dff0d8;
border-color: #d6e9c6;
color: #3c763d;
}
form#sib_signup_form_1 p.sib-alert-message-warning {
background-color: #fcf8e3;
border-color: #faebcc;
color: #8a6d3b;
}
یکی از سوالات و مشکلات همیشگی موقع سرماخوردگی غذاهایی هست که باید بخوریم. در ادامه 10 غذای مفید که در دوران سرماخوردگی میتوانید استفاده کنید را با هم مرور میکنیم. بله، وقت سرماخودگی هم میشه خوراکی های خوشمزه خورد:
بستنی میوه ای، خشکی و درد گلو را بهبود می دهند. بستنی میوه ای آب بدن شما را که برای مقابله با سرماخوردگی به آن نیاز دارید در حد متعادل نگه می دارد. مصرف مایعات کافی ترشحات مخاطی بینی را رقیق و گرفتگی آن را برطرف می کند.
از بستنی یخی که 100 درصد از آبمیوه درست شده استفاده کنید تا از دریافت مواد مغذی کافی مطمئن شوید. خودتان هم می توانید آبمیوه یخ زده درست کنید.
ساندویچ بوقلمون حاوی پروتئین بدون چربی است که در یک رژیم سالم است. اگرچه ممکن است دوست نداشته باشید بخوردید ولی خوردن آن برای بدن شما انرژی کافی برای جنگیدن با بیماری را فراهم می کند. از سس توت، برای خوشمزه کردن و راحت خوردن آن استفاده کنید.
وقتی سرماخورده اید احتمالاً تمایلی به درست کردن و خوردن سالاد ندارید.می توانید یک لیوان آب سبزیجات با سدیم کم بخورید. بدن شما مقادیر زیاد آنتی اکسیدان دریافت می کند که سیستم ایمنی بدن شما را بر ضد میکرب ها تقویت می کند.
مشتاق مزه ای شیرین هستید؟ از آبمیوه 100 درصد خالص استفاده کنید.
به شما کمک می کند که مایعات کافی را دریافت کنید و بسیار هم مقوی است. شواهد علمی نشان می دهد که سوپ مرغ به درمان کمک می کند. سوپ مرغ داغ، بخش های مو مانند در مجرای بینی که بدن شما را در مقابل باکتری و ویروس محافظت می کنند،تقویت می کند.
اگر می توانید سیر بخورید، چاشنی خیلی خوبی برای غذاهایی مثل سوپ است. به نظر می رسد که تا اندازه ای دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کند و کمی هم در رفع گرفتگی بینی کمک می کند.
زنجبیل برای حالت تهوع و دل درد مناسب است. مطالعات نشان می دهد زنجبیل برای التهاب هم موثر است. زنجبیل را می توان به شکل خورد شده یا پودر به غذا اضافه کرد . می توانید از نوشابه زنجبیل هم استفاده کنید.
برای دریافت آنتی اکسیدان از انواع چای استفاده کنید. استنشاق بخار چای بینی را باز می کند. از عسل و آبلیمو برای بهبود گلودرد استفاده کنید. اگر کافئین شما را اذیت می کند از چای بدون کافئین یا چای گیاهی استفاده کنید.
خوردن موز بسیار راحت است. هنگام حالت تهوع، استفراغ و اسهال موز می تواند به عنوان غذا استفاده شود. موز به همراه برنج،سس سیب و نان تست رژیم غذایی مناسبی است که پزشکان به افرادی که تازه از آنفولانزای شکمی رها شده اند پیشنهاد می دهند.
نان تست غذای مناسبی هنگام بیماری و همراه مناسبی برای سوپ مرغ است که گرسنگی شما را هنگامی که نمی توانید غذاهای سنگین بخورید برطرف می کند.
اگر اشتهای شما بازگشته است از این نوشیدنی ها استفاده کنید تا مطمئن شوید که مواد مغذی و کالری کافی دریافت می کنید. از نوشیدنی های بدون لاکتوز که شکر کم و حداقل 6 گرم پروتئین دارند استفاده کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
وب سایت
هیچ کسی لایق درد و رنج هیچ بیماریای نیست. مسیر طولانی و سخت دستیابی به سلامتی، نیازمند یار قابل اعتمادی است.
یاری مثل درمانکده که در جستجو و مشاوره آنلاین و حضوری پزشک و روانشناس، تست آنلاین هوشمند و آزمایش در محل کرونا، تلاشی کوچک برای کم کردن موانع راه سلامت، انجام میدهد.
موز حاوی فولات یا ویتامین B9 است، که از ویژگی های ضد افسردگی سود می برد
موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
موزها یکی از محبوبترین میوه ها در جهان محسوب می شوند. مصرف آنها آسان است و به عنوان یک میان وعده مقوی و سالم قابل استفاده هستند.
موز از محتوای بالای پتاسیم، فیبر، و آنتی اکسیدان ها سود می برد، از این رو یک ماده غذایی مغذی است.
با این وجود، موز از محتوای بالای کربوهیدارت ها و قند نیز برخوردار است که این پرسش را برای افراد بسیاری ایجاد می کند که آیا مصرف موز برای من بد است؟
پاسخ منفی است، زیرا موز یک ماده غذایی سالم محسوب می شود. موز سرشار از پتاسیم و یک نوع فیبر به نام پکتین است. این میوه همچنین حاوی ویتامین C، منیزیم، و ویتامین B6 است. آنتی اکسیدان های موجود در موز نیز آن را به گزینه ای سالمتر تبدیل می کنند، زیرا این آنتی اکسیدان ها محافظت در برابر رادیکال های آزاد را ارائه می کنند. همچنین، موز به کاهش تورم کمک می کند، از کاهش وزن پشتیبانی می کند، از شما در برابر ابتلا به دیابت محافظت می کند، و سیستم عصبی بدن انسان را تقویت می کند. این میوه برای سیستم ایمنی بدن انسان نیز خوب است، زیرا به تولید گلبول های سفید کمک می کنند.
این نکته که موز از محتوای بالای قند و کربوهیدارت ها برخوردار است، درست است، اما حتی در این شرایط نیز برخی کارشناسان معتقدند که این میوه برای بیماران مبتلا به دیابت بد نیست، زیرا از شاخص گلیسمی بسیار بالا برخوردار نیست. با توجه به میزان رسیدگی، موز به طور معمول دارای ارزش شاخص گلیسمی بین 42 و 62 است، از این رو مصرف متعادل آن به افزایش سریع قند خون منجر نمی شود. شما باید از مصرف بیش از اندازه و موزهای بسیار رسیده پرهیز کنید.
فواید مصرف موز
موز نه تنها بد نیست، بلکه می تواند فواید سلامت مختلفی را ارائه کند که در ادامه به برخی از آنها اشاره شده است.
موز از فیبر فراوان برخوردار است
موزها میزان قابل توجهی فیبر در اختیار شما قرار می دهند. آنها منبعی غنی برای فیبر محلول و نامحلول هستند. فیبر محلول حس سیری را بهبود می بخشد. این شرایط از پرخوری جلوگیری کرده و به کنترل وزن کمک می کند. همچنین، این ویژگی گوارش را بهبود می بخشد، که به نوبه خود بهبود سلامت کلی انسان را در پی دارد.
موزها به عنوان یک میان وعده مقوی و سالم قابل استفاده هستند
موز از سلامت قلبی عروقی پشتیبانی می کند
هر وعده موز دوز خوبی از پتاسیم را در اختیار بدن انسان قرار می دهد. این الکترولیت معدنی به سرعت وارد جریان خون می شود و در کمترین زمان ممکن به سلول ها می رسد. با حرکت در امتداد غشاهای سلولی، پتاسیم به حفظ تعادل مایع کمک می کند، که به نوبه خود در تنظیم ضربان قلب نقش دارد. در صورتی که با کمبود پتاسیم مواجه باشید، امکان ابتلا به مشکلات ریتمی قلب وجود دارد. مصرف 4,700 میلی گرم پتاسیم در روز اهمیت دارد و یک موز می تواند تا 360 میلی گرم از این ماده معدنی را تامین کند.
موز به بهبود شرایط خواب کمک می کند
مصرف منظم موز به تجربه خواب بهتر کمک می کند. این میوه حاوی تریپتوفان است که ترشح ملاتونین را تحریک می کند. بدن انسان از ملاتونین به یک عنوان یک سیگنال برای آرامش و به خواب رفتن استفاده می کند. سطوح عادی ملاتونین در بدن انسان کسب آرامش و تنظیم خواب را بهبود می بخشد.
موز به کاهش کلسترول بد کمک می کند
اگر رژیم غذایی شما سرشار از چربی های ترانس باشد، در نهایت ممکن است با افزایش سطوح کلسترول بد (LDL) مواجه شوید. این شرایط می تواند به شکل گیری بیماری قلبی و مشکلات سلامت دیگر منجر شود. مصرف موز کمک حال شما برای مقابله با این شرایط خواهد بود، زیرا این میوه حاوی ترکیباتی به نام فیتواسترول ها است که می توانند به کاهش کلسترول بد کمک کنند. افزون بر این، موز حاوی ویتامین B6 است، که عنصری ضروری برای سیستم ایمنی بدن انسان، سلامت قلب، عملکرد سیستم عصبی و سلامت گوارش محسوب می شود.موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
هر وعده موز دوز خوبی از پتاسیم را در اختیار بدن انسان قرار می دهد
موز با کم خونی مبارزه می کند
اگر به کم خونی یا آنمی مبتلا هستید، که به واسطه کمبود آهن شکل گرفته است، افزودن موز به رژیم غذایی می تواند اقدامی در جهت درست باشد. انسان هنگامی به کم خونی مبتلا می شود که بدن به میزان کافی گلبول قرمز در اختیار ندارد. این شرایط می تواند موجب شکل گیری مشکلاتی مانند تنگی نفس، خستگی، و رنگ پریدگی پوست شود.
موز خلق و خو را بهبود می بخشد
موز حاوی فولات یا ویتامین B9 است، که از ویژگی های ضد افسردگی سود می برد. این به معنای آن است که افزایش مصرف فولات ممکن است به مبارزه با افسردگی و بهبود خلق و خو به طور همزمان کمک کند. مصرف موز موجب می شود تا ورود مواد شیمیایی مسئول احساس خوب به مغز تسریع شود. همچنین، برای مقابله با استرس و اضطراب نیز می توانید مصرف موز را مد نظر قرار دهید.
در کنار فولات، موز حاوی تریپتوفان است که ترشح سروتونین را تحریک می کند و این شرایط به نوبه خود خلق و خو را بهبود بخشیده و استرس و اضطراب را کاهش می دهد. این ماده به درمان بی خوابی نیز کمک می کند. هنگامی که خواب خوب شبانه را تجربه کنید، احساس بهتری خواهید داشت و موز به واقع می تواند در این زمینه کمک حال شما باشد.
موز استخوان را تقویت می کند
موز از کلسیم بالایی برخوردار نیست، اما همچنان می تواند به تقویت استخوان ها کمک کند. موز حاوی فروکتولیگوساکاریدهای پریبیوتیک است که در دستگاه گوارش تخمیر می شوند و جذب کلسیم از مواد غذایی دیگر را برای بدن تسهیل می کنند. این شرایط به نوبه خود در کمک به تقویت استخوان ها نقش خواهد داشت و فواید سلامت دیگری را نیز ارائه می کند.
موز به کاهش وزن کمک می کند
اگرچه موز حاوی قند و کربوهیدارت ها است، اما همچنان می تواند در کاهش وزن کمک حال شما باشد. آنها از شیرینی طبیعی سود می برند، از این رو دیگر تمایلی به مصرف مواد دیگر برای فرو نشاندن میل خود به شیرینی نخواهید داشت. یک موز بزرگ تنها 90 کالری دارد، که بسیار کمتر از یک قالب شکلات یا خوراکی های شیرین دیگر محسوب می شود. افزون بر این، موز محتوای فیبر بالایی دارد. فیبر احساس پری را در شما ایجاد می کند و از درد گرسنگی پیشگیری می کند. همچنین، این شرایط از پرخوری جلوگیری کرده و بر همین اساس به کاهش وزن کمک می کند.
منبع:asriran.com
تغذیه و تناسب اندام
موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
ماندگاری حالت مو برای زمان طولانی
موهات می تونه ساعت ها مثل حالت اول بمونه
جراحی زیبایی سینه و شکم
درمان ناهنجاری جلو بودن فک با ارتودنسی
مشاور و راهنمای خرید دمنوش و جوشانده
درمان اختلالات روحی بدون دارو و عارضه
چنین کیکی روفقط تواین یخچال میتونی جابدی
شوره سر کلافت کرده؟ درمان بدون عارضه
دیگه نگران به هم ریختن موهات نباش
ارتودنسی توسط پزشک دارای بورد تخصصی اروپا
اصلاح طرح لبخند و زیبایی دندان
درمان غیر جراحی بواسیر (هموروئید)
ارسال محرمانه محصولات جنسی
بایدها و نبایدهای بهداشت و سلامت بانوان
Makan Inc.| All Rights Reserved – © 2013 – 2020
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
این میوه شیرین، نرم و کرم رنگ به خاطر طعم شیرین و فواید قابل توجه اش در سراسر جهان مشهور است. موز یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان و پر از مواد مغذی ضروری است که به دفع بسیاری از مشکلات فیزیولوژیکی و روانی کمک می کند. اگر چه بیشتر ما ممکن است زیاد موز بخوریم، آیا تا به حال به عوارض آن فکر کرده اید؟ همانطور که در این بخش از سلامت نمناک خواهیم گفت با وجود فواید سلامتی متعدد آن ، اثرات جانبی ویژه ای مرتبط با خوردن موز وجود دارد که باید در مورد آن ها بدانید.
1. افزایش وزن
موافقید که موز، در مقایسه با کلوچه و یا چیپس، کالری کمتری دارد، اما کالری کافی دارد که باعث افزایش وزن شود. موز متوسط شامل 105 کالری است. در مقایسه با یک پرتقال متوسط با سایز متوسط (62)، یک کاسه هندوانه (45)، یا یک فنجان انگور (62)بسیار بالاتر است. بنابراین اگر به دنبال میان وعده کم کالری هستید، ممکن است موز بهترین انتخاب نباشد. به جای آن میوه ها و سبزیجات با محتوای بالای آب مثل هندوانه، توت فرنگی، طالبی، هلو، خیار، کاهو، کلم، کلم، کلم و غیره برای میان وعده مصرف کنید. آن ها کالری کمتری دارند و دارای محتوای فیبر بالا هستند که شما را به مدت طولانی سیر نگه می دارد.
اگر اغلب دچار میگرن شدید می شوید، ممکن است بخواهید از آن ها در رژیم غذایی روزانه خود اجتناب کنید. طبق گزارش مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، ماده ای که در بسیاری از غذاها مانند پنیر، ماهی، گوشت، و موز پیدا می شود، محرک سردردهای میگرن است. از آنجا که پوست موز حاوی 10 برابر بیشتر از خمیر موز تیرامین دارد نسبت به کندن تکه های پوست از میوه ها قبل از خوردن میوه احتیاط بیشتری بکنید.موز برا سرماخوردگی خوبه یا نه
هایپر کالمی شرایطی است که از پتاسیم اضافی در خون ناشی می شود و از طریق نشانه هایی مانند ضربان قلب نامنظم، تهوع و ضربان قلب نامنظم شناسایی می شود که حتی می تواند منجر به حمله قلبی شود. طبق موسسه لاینس پاولینگ در دانشگاه ایالتی ارگان، مقدار پتاسیم بیشتر از 18 گرم می تواند منجر به هایپر کالمی در بزرگسالان شود . برنامه های غذایی وجود دارند که مصرف موز را در روزهای خاصی توصیه می کنند. اگر شما چنین رژیمی را دنبال کنید، می توانید دچار دردسر شوید.
با بالا بودن نشاسته، زیاد آن در صورتی که بهداشت دهان را حفظ نکنید، می تواند منجر به پوسیدگی جدی دندان شود. طبق مطالعات ویژه ای، در مقایسه با شکلات، شیرین و آدامس موز هم می تواند برای سلامتی دهان مضر باشد.نشاسته به آرامی در دهان حل می شوند در حالی که قند به سرعت حل می شود. بنابراین وقتی غذاهایی مانند موز را مصرف می کنید، ذرات آن ها حدود دو ساعت بین دندان ها باقی می مانند و در نتیجه باکتری های بیشتری را جذب می کنند که منجر به حفره های بیشتری در دندان می شوند.
همیشه فکر می کردم شروع کردن روز با یک موز ایده خوبی است؟ چیزی که احتمالا نمی دانستید این بود که موز می تواند باعث خواب آلودگی شود، حتی اگر روز را با آن شروع کنید. آن ها غنی از تریپتوفان ، آمینو اسید است که می تواند عملکرد ذهنی و زمان واکنش را از هم جدا کند، غیر از اینکه شما احساس خواب آلودگی می کنید هم چنین موز شامل منیزیم، مواد معدنی بالا است که به استراحت ماهیچه کمک می کند. با این حال، برای قبل از خواب خوب است.
از آنجا که موز حاوی ویتامین ب6 در مقادیر زیاد است، مصرف زیاد آن می تواند منجر به آسیب عصب شوند. طبق گفته مرکز پزشکی مریلند، مصرف بیش از 100 میلی گرم ویتامین ب6 بدون تجویز می تواند منجر به آسیب عصب شود با این حال، به نظر می رسد احتمال آسیب به اعصاب از طریق مصرف موز نادر به نظر می رسد، مگر اینکه ورزشکار باشید.
آلرژی آبروسیا شرایطی است که باعث می شود سیستم ایمنی به هنگام تنفس (علف هرز که در سرتاسر آمریکا رشد می کند) واکنش نشان دهد. فردی که این آلرژی را دارد ، علائمی چون لب های متورم، گلو ورم کرده، زبان متورم و غیره را نشان می دهد. افرادی که در حال حاضر از آلرژی رنج می برند ممکن است علائم مشابهی داشته باشند.
8. در بیماران حساس به شیره گیاهی
همانطور که مطالعه ای توسط مجموعه ، آسم انجام شد، افرادی که نسبت به شیره حساسیت دارند، نسبت به موز نیز واکنش نشان می دهند . علائم مانند خس خس کردن، آبریزش بینی، سرفه، خارش گلو ، و چشم های آبکی دارند.
مشکل دیگر که شاخه ای از آلرژی آبروسیا ست، التهاب است. ممکن است مجاری هوایی را منقبض کرده و موجب مشکلات تنفسی شود. ممکن است منجر به مشکلات شدیدی در تنفس یا بلعیدن شود.
اگر موزهایی بخورید که به اندازه کافی نرسیده اند ممکن است درد شدید شکم بگیرید. هم چنین ممکن است حالت تهوع همراه با درد شکم را تجربه کنید. موزنارس حاوی مقدار زیادی نشاسته مقاوم است که مدت زمان زیادی طول می کشد تا بدن هضم کند. هم چنین ممکن است استفراغ فوری یا اسهال را تجربه کنید.
برخی افراد نسبت به موز حساسیت دارند و با خوردن آن دچار افت ناگهانی فشار خون می شوند. مشکلات تنفسی آن ها از افزایش سطح اکسیژن خون جلوگیری می کند و آن ها دچار شوک می شوند. علائم بیماری مانند افزایش یا کاهش ضربان نبض، عصبانیت و ضعف را مشاهده می کنید. مطالعه ای که توسط مجله پزشکی انجام شد، حاکی از چنین موارد حاد در مورد آلرژی موزحتی در نوزادان است.
موز سبب ایجاد یبوست می شود! همه ما می دانیم که موز به حرکات روده کمک می کند، . موز سبز غنی ازنشاسته مقاوم هستند که می تواند خطر یبوست را افزایش دهد. آن ها حتی شامل مقادیر زیادی اسیدتانیک هستند که اثر مهاری بر روی هاضمه دارد. اسید مانع ترشح مایع معده می شود و از حرکت معده و روده جلوگیری می کند از طرف دیگر، موز رسیده می تواند به کم کردن یبوست کمک کند. موز نیز به عنوان میوه ای که یبوست ایجاد می کند شناخته شده است
مصرف موز می تواند منجر به گاز شود. آن ها حاوی فیبر و فروکتوز هستند که هر دو می توانند موجب گاز شوند. اگر به طور ناگهانی میزان مصرف فیبر را افزایش دهید، تلاش زیادی برای تجزیه فیبرمی شود در نتیجه می تواند باعث گاز شود. به طور مشابه، در مورد فروکتوز زمانی که مقدار زیادی مصرف می شود، هضم آن دشوار است.
موز به دسته غذای “متوسط” نیز مربوط می شود به این معنی است که آن ها توانایی ایجاد تغییرکمی در سطح قند خون خود را دارند. از آنجا که غذاها با شاخص بالا می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2، چاقی و بیماری های قلبی و عروقی را افزایش دهد، شما باید مصرف موز خود را تنظیم کنید.
به عقیده متخصصان طب سنتی افرادی با مزاج گرم باید در خوردن این میوه جانب احتیاط را عایت کنند چنانچه شخص پس از خوردن این میوه دچار خارش، افزایش حرارت بدن، داغی، حالت سنگینی در بدن و سر، بروز جوش های پوستی و … حس کرد یعنی به موز حساسیت داشته و دچار عوارض این میوه می شود پس کسانی که مزاجشان گرم است و حساسیت به این میوه دارند یا باید از خوردن آن پرهیز کنند یا آنکه پس از خوردن موز، یک خوردنی رو به ترش یا ملس مثل شربت سکنجبین و یا مقداری آبغوره یا آب انار میل کنند، تا عوارض آن به حداقل برسد.
در ادامه این بخش از سلامت نمناک برخی هشدارها و اقدامات احتیاطی در مورد مصرف موز آورده شده است.
در صورتی که کلیه ها به درستی کار نکند، مصرف موز خود را به حداقل برسانید. مقدار زیادی از پتاسیم در رژیم غذایی می تواند فشار زیادی بر روی کلیه ها قرار دهد تا مازاد آن را ازخون از بین ببرد. این می تواند بسیار خطرناک باشد.
از آنجا که موزها در دمای اتاق نگهداری می شوند، به راحتی فاسد می شوند و باید ظرف دو روز پس از خرید خورده شوند. در عین حال، مهم است که از خوردن موز اجتناب کنید.
اگر شما در هر بار که یک موز بخورید، ناراحتی، خس خس کردن، و سوزش گلو را تجربه کنید، ممکن است نسبت به موز یا سایر میوه ها که حاوی همین پروتئین هستند، حساسیت داشته باشید. در صورتی که می خواهید میزان مصرف موز را افزایش دهید، با پزشک مشورت کنید تا میزان مصرف توصیه شده را بدانید.
0