چگونه تندی فلفل را برای ترشی بگیریم

دوره مقدماتی php
چگونه تندی فلفل را برای ترشی بگیریم
چگونه تندی فلفل را برای ترشی بگیریم

همه چی رو اینجا جستجو کن

اخبار،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،فال و طالع بینی،،آشپزی،گردشگری،داستان،ورزش،کودکان،مدل لباس،آگهی،احکام،گالری عکس،قیمت ارز،روابط زناشویی،مدل آرایش،دارو ها

برای گرفتن تندی ترشی چکار کنم

Dec 23, 2015 – چطور جلوی تندی فلفل را بگیریم؟ فلفل های تند می توانند به غذاهای مختلف طعمی اساسی دهند، اما اگر فلفل را به دست خود یا چشم ها بمالید و یا اگر یکی از آن تند هایش را بخورید، باید این را هم بلد باشید که چطوری جلوی سوختن بر اثر تندی را بگیرید. بیایید با هم بررسی کنیم که چه چیزی روی تندی تاثیر دارد و چه چیز …

برای از بین بردن تندی ترشی چه باید کرد … برخی می گویند داخل کلم بروکلی کرم هایی وجود دارد که با شستن معمولی از بین نمی رود، بنابراین باید آن را انگل زدایی کنیم.در این نوشتار چند راه برای انگل … گاها تندی بیش از اندازه غذا باعث آزار میشود و لذت خوردن غذا را سلب میکند ، اما برای رفع تندی غذا چکار باید بکنیم؟ امکان دارد هنگام …چگونه تندی فلفل را برای ترشی بگیریم

مواد لازم براي ترشي پیاز سفید : پیاز سفید ریز نمک فلفل سیر نعنا خشک سرکه سفید طرز تهیه پیاز ترشي سفید: پیازهای سفید را پوست بکنید و بشویید و ۲ ساعت کناری قرار دهید تا خشک شود. داخل شیشه ترشي پیازها ، چند حبه سیر ، ۱ فلفل تند و مقدار کمی نعنا خشک بریزید و روی آن کمی نمک بپاشید و در انتها با سرکه سفید …

دوره مقدماتی php

وب سایت ایران کوک: ترشي یکی از مخلفاتی است که اگر در کنار غذا باشد، تقریبا هیچ کسی نمی تواند یه ناخونک به آن نزند! مخصوصا ترشي ليته که خیلی هم میچسبد. در این مطلب طرز تهیه ترشي ليته را به شما آموزش می دهیم. مواد اولیه: بادمجان بادمجان 1 کیلو فلفل دلمه ای قرمز بزرگ 1 عدد فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد فلفل سبز 70 گرم …

رفع تندی غذا و روش رفع تندی غذا و چگونگی رفع تندی غذا و راههای رفع تندی غذا و برای رفع تندی غذا چه کنیم و مراحل رفع تندی غذا و راه رفع تندی غذا را در نمناک ببینید.

ترشی هر سرکه ای مال خود سرکه است یعنی طعم […] سوال : چطور میتوان از شدت ترشی بیش از حد سرکه در ترشیجات خانگی کاست؟ هرچقدر نمک به ان اضافه میکنم باز ترش است. لطفا راهنمایی بفرمایید تناسب نمک با سرکه چقدر باید باشد. پاسخ : دوست عزیز شدت ترشی سرکه را نمی توانید کم و زیاد کنید. ترشی هر سرکه ای مال خود سرکه …

Jul 9, 2015 – آموزش آشپزی: شاید برای شما هم پیش بیاید که ناخواسته غذا را تند کنید خیلی از افراد غذای تند را دوست ندارند.ما دراینجا راهکارهایی را به شما پیشنهاد می کنیم که با انجام ان می توانید تندی غذا را کمتر کنید.یکی از ادویه جاتی که باعث تندی غذا می شود فلفل است .فلفل دارای ترکیبات کپسایسین است و هیچ طعمی ندارد اما …

ماده اصلی که باعث تندی فلفل می شود، “کاپسایسین” نام دارد که درون اسپری فلفل نیز به کار می رود. کاپسایسین به غذا طعم و مزه می دهد اما در عین حال می تواند باعث احساس سوزش شدیدی شود که برای چندین دقیقه یا حتی ساعت ها ادامه داشته باشد. در هر صورت چه در دهان و چه بر روی پوست در اثر تندی فلفل احساس سوختگی و سوزش می کنید، …

Aug 26, 2017 – طرز تهیه ترشی فلفل همدانی. فلفل ها رو بعد از شستن کمی دمشون رو کوتاه کنین. آب رو به همراه نمک میذاریم جوش بیاد و بعد فلفل ها رو بهش اضافه می کنیم. زمان میدیم تا فلفل بیور ۵ دقیقه در آب جوش بخوره و بعد آبکش می کنیم فلفل هارو. این کارو ۲ باره تکرار می کنیم، علتش هم گرفتن تندی و تلخی فلفل هاست. اگر نوع …

Nov 25, 2017 – چگونه تندی ترشی را بگیریم چگونه تندی ترشی را از بین ببریم رفع تندی ترشی رفع تندی زیاد ترشی راه حل از بین بردن تندی ترشی رفع تندی ترشی … تند شدن سرعت preview نرم افزار پریمیر جوابهای من نوجوانی جوانی وقتی غمگینی چیکار میکنی شوهرم رو دوست ندارم چکار کنم شهر سوال اگر غذا خیلی شور شد …

رفع تندی زیاد ترشی

چگونه تندی ترشی را کم کنیم

راه حل از بین بردن تندی ترشی

رفع تندی فلفل در ترشی

روشی برای از بین بردن تندی ترشی

رفع تندی ترشی لیته

برای رفع تندی ترشی چه باید کرد

چگونه تندی ترشی را از بین ببریم

Nov 21, 2017 – این ترشی هر چی بیشتر بمونه بهتر و خوشمزه تر میشه. طرز تهیه ترشی بادمجان. نکات: 1- اگه دوست دارید میتونید در هر لایه فلفل سبز قلمی بریزید که در این صورت ترشی تندتر میشه. 2- زیاد ریختن سیر باعث تندی بیشتر ترشی میشه پس اگر به تندی حساس هستید میزان سیر و فلفل رو کمتر کنید. 3- سبزی چوچاق …

در این پست از سایت persiane.ir آموزش ترفند های خلاصی از شور شدن غذا برای رفع ترشی و شوری غذا چکار کنیم ؟ و در مواقع شور شدن غذا چه میکنید شاید …. شوری خیارشور – کافه سرخ – رزبلاگ رفع شوری خیارشور,گرفتن شوری خیارشور,از بین بردن شوری خیار شور خانگی,ازبین بردن شوری خیارشور,رفع شوری شور,رفع شوری ترشی شور …

Oct 17, 2016 – یادتان باشد ماده‌ی نجات دهنده شما چربی موجود در لبنیات است، پس اگر از لبنیات کم چرب استفاده کنید تاثیری نخواهند داشت. سرویس سبک زندگی فردا: در این مطلب به شما، به نقل از پرشین وی می‌آموزیم که چگونه تندی غذا را کم کنید. وقتی غذایمان تند می‌شود چکار کنیم؟ غذاهای تند را همراه نشاسته سرو کنید. خوردن غذای تند …

Jan 25, 2015 – اگه بعد از سرخ کردن متوجه شدیم تنده چیکار کنیم؟ ——————- پاسخ: منظورتون تلخ؟! والا برا من که همیشه جواب داده و همیشه تلخیش گرفته شده. نقل قول. +1 #1 ش 1396-03-17 18:11. باسلام خدمت شما عرض كنم از قطرات شبنمي كه روي بادمجان ها بوجود آمده مشخصه كه اين بادمجونا اصلا تلخي نداشته وگرنه آب تيره ازش خارج …

Mar 15, 2016 – 5 روش کاربردی مختلف برای رفع تندی غذا و کاهش و از بین بردن تندی غذا با بهترین روش های فوت و فن آشپزی را در این مطلب مشاهده خواهید کرد.

رفع تلخی غذا ، چگونه تلخی غذا را بگیریم ، چگونگی برطرف کردن مزه تلخ غذاها ، روش از بین بردن مزه تلخ در غذاها و سبزیجات ، چگونه مزه تلخ غذا را بگیریم ، چگونه تلخی غذا را از بین ببریم ، طریقه ازبین بردن تلخی غذا ، طریقه گرفتن تلخی غذا ، چگونه تلخی سبزیجات را بگیریم.رفع تلخی غذا ، گرفتن تلخی غذا ، اگر غذا تلخ شد چه …

Aug 7, 2017 – مزه تلخ بادمجان باعث میشود بسیاری از افراد آن را مصرف نکنند اما با روش های زیر میتوانید به راحتی این تلخی را کاهش دهید یا از بین ببرید . برای جلوگیری از تلخی بادمجان های کوچک و جوان را خریداری نمایید . وقتی که تخم بادمجان همرنگ گوشت آن باشد تلخ نیستند ، وقتیکه تخم ها به رنگ قهوه ای در بیایند تلخ میشوند .

برای از بین رفتن تلخی بادجان: بادمجان را پوست کنده و از وسط به دو نیم می کنیم. سپس به ان نمک می زنیم و داخل ظرفی میچینیم به طوریکه روی هم نباشند. ظرف را در هوای ازاد و نور افتاب قرار می دهیم. بعد از مدتی مشاهده خواهید کرد که مقداری از اب بادمجان تبخیر شده و به صورت شبنم روی سطح ان قرار گرفته که همراه ان تلخی بادمجان هم دفع می …

Apr 26, 2016 – اگر قصد دارید زیتون را خودتان در منزل عمل آورید وبدانید که چگونه تلخی زیتون را بگیریم واز خواص زیتون آگاه شوید و همچنین راه اینکه چگونه ترشی زیتون درست کنیمرا بدانید، این مطلب شما را در انجام این کار به بهترین شکل یاری خواهد کرد.

من واسه ناهار امروز خورش بامیه درست کردم ولی یه خرده آبلیمو و پودرلیمو رو زیادی ریختم نمیدونم چطور این همه ترشی رو از بین برم؟راه حلی ندارین؟ مرسی.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

وبسایت

نشانی
خیابان ۱۲۳
نیویورک، نیویورک ۱۰۰۰۱

چگونه تندی فلفل را برای ترشی بگیریم

ساعت کاری
شنبه تا چهارشنبه: ۹ صبح تا ۵ بعد از ظهر
پنجشنبه و جمعه: ۱۱ صبح تا ۳ بعد از ظهر

اخبار،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،فال و طالع بینی،،آشپزی،گردشگری،داستان،ورزش،کودکان،مدل لباس،آگهی،احکام،گالری عکس،قیمت ارز،روابط زناشویی،مدل آرایش،دارو ها،انشاء،مقاله،رمان،مداحی

اخبار،سرگرمی،روانشناسی،زناشویی،فال و طالع بینی،،آشپزی،گردشگری،داستان،ورزش،کودکان،مدل لباس،آگهی،احکام،گالری عکس،قیمت ارز،روابط زناشویی،مدل آرایش،دارو ها،انشاء،مقاله،رمان،مداحی

وقتی هوا سرد میشه بازار ترشی و شور خوب به راهه! مخصوصا اگه معطر و اسپایسی باشه که دیگه برای دورچین غذاها محشره! این ترشی فلفل واقعا خوش عطره و به نظر من غیر از اینکه کنار غذا میتونه باشه! توی آشپزی هم غذا رو خیلی خارق العاده میکنه و طعم خیلی دلچسبی میده!

 

مواد لازم :
فلفل سبز و قرمز قلمی نیم کیلو
سرکه به مقدار لازم
سیر ۴ حبه
ترخون ۲ شاخه
نمک ۳ قاشق سوپخوری
آب ۲ لیتر

 

طرز تهیه :
اگه بخوایم خیلی ساده فلفل ها رو بندازیم توی سرکه ، بعدا یه طعم تلخی ای میده که خیلی مطلوب نیست!
اول فلفل ها رو خوب میشوریم و میذاریم آبش بره!
توی قابلمه آب و نمک رو میریزیم و میذاریم روی گاز تا بجوشه ، وقتی جوشید میذاریم تا سرد بشه بعد فلفل ها رو میریزیم توش و در قابلمه رو میذاریم.
قابلمه رو میذاریم جای خنک تا دو شب بمونه و حسابی تلخی فلفل ها دربیاد.
بعد آبکش میکنیم میذاریم وقتی آبش رفت میریزیم روی دستمال تا کامل خشک بشه و چون اگه ذره ای رطوبت داشته باشه ترشی بعدا کپک میزنه.
دو تا شیشه ی تمیز میاریم ، توشون یه حبه سیر و نصف شاخه از ترخون رو میندازیم و روش تا نصف فلفل میچینیم و دوباره ۱ سیر و نصف شاخه ترخون رو میذاریم و تا بالا فلفل میچینیم بعد روش سرکه میریزیم تا پر بشه!
اگه درب شیشه فلزی هستش یه نایلون میذاریم و دربشو میبندیم!
میذاریم یه جای خنک تا ترشی خوشمزه ی فلفل آماده بشه!چگونه تندی فلفل را برای ترشی بگیریم

میشه هم فلفل تند استفاده کرد هم فلفل شیرین!
سرکه میتونه سفید یا قرمز باشه! من از سرکه کاراملی استفاده میکنم و به نظرم خوشمزه میشه فقط ممکنه کمی تیره بشه که بازم خوبه!
ترخون رو بشورین بذارین اون هم روی دستمال خشک بشه و آبش بره!
میشه به جای این فلفل های قلمی از فلفل های کبابی هم استفاده کنین که فوق العاده تند میشه و آتشین!

 

سوال : سرکه کاراملی چیه؟ منظور از فلفل کبابی یعنی چی؟ بعد از چند روز ترشی آماده میشه؟ منون میشم راهنمایی کنید ؟
پاسخ : همین سرکه های دبه ای ترشی روش نوشته کاراملی طعم بهتری داره! همین فلفل کوچولو های تپل که تو عکس هستند رو فلفل کبابی میگیم! بعد از ۳ هفته ترشی آماده میشه.

سوال : من واسه درست کردن این ترشی دوشب فلفلا رو توی اب نمک گداشتم حالا که میخوام ابکش کنم و ترشی بندازم احساس میکنم فلفلا بوی گندیدگی گرفتن و یکم سیاه شدن چرا؟ به نطرت ادامه بدم ترشی خراب نمیشه ؟
پاسخ : ﺣﺘﻤﺎ ﺗﻮﻱ ﻓﻠﻔﻼ ﺧﺮاﺏ ﻳﺎ ﺯﺩﮔﻲ ﺑﻮﺩﻩ سالم ها ﺭﻭ اﻧﺘﺨﺎﺏ کنید.

 

سوال : اگه برای ترشی از فلفل های کبابی استفاده کنیم خوشمزه تر میشه ها !
پاسخ : مرسی ولی ترد نمیشه!

 

سوال : این ترشی تندش خوبه یا شیرین تندش با سرکه زیادی تند نمیشه ؟
پاسخ : اگه فلفل تند دوست داشته باشی که ترشی تند خوبه اگه نه با فلفل شیرین درست کن که خیلی خوش طعمه!

 

کنار غذاهاتون از این چاشنی خوشمزه لذت ببرید.

در تاریخ ۱۸ فروردین ۱۳۹۶ این مطلب نوشته شده است.

دسته بندی : آموزش آشپزی , ترشی

تعداد بازدید : 58934

نوشین محمدی

۱۳۹۶/۰۸/۰۸ ساعت ۲۱:۰۴

تلفن : 0792224513

ایمیل : nooshen.mohamdy@ashbaskhane.com

خیلی عالیه ممنون از دستور خوبتان

ارژنگ

۱۳۹۷/۰۵/۳۱ ساعت ۱۶:۱۸

تلفن :

ایمیل : hakam.arzhang@gmail.com

لطفا مقدار آب و نمک رو لطف کنید ضمنا من یک بار این کار و انجام دادم رنگ فلفل ها روز سوم تغییر کرد و پر رنگ تر شد علت رو می تونید بهم بگید ممنون

فرانک

۱۳۹۷/۰۶/۳۰ ساعت ۱۱:۱۱

تلفن :

ایمیل : Zohre.abdollahi70@gmail.com

من درست کردم فلفلام تلخ شدن چیکار کنم

نام :

ایمیل :

تلفن :

وبسایت :

چگونه تندی فلفل را برای ترشی بگیریم

دیدگاه :

ارائه کننده : تینا امین فر

ایمیل : TinaAminfar@Gmail.Com

فکس : 021XXXXXXXX

وبسایت : Www.Ashpazkhaneha.Com

آدرس محل : ایران ، تهران

اعتبار : 224 مطلب تایید شده

آمار

پربازدیدترین محصولات

پرسش و پاسخ

نقشه

تلفن شرکت : 09356107101

تلفن شرکت : 02188856947

آدرس شرکت : تهران ، جردن ، برج نگین آفریقا واحد 408

آشپزی

تجهیزات رستوران

تجهیزات فست فود

تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تجهیزات کافی شاپ

اینستاگرام

تلگرام

چگونه تندی فلفل را برای ترشی بگیریم
چگونه تندی فلفل را برای ترشی بگیریم
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *