مواد لازم برای پیراشکی گوشت چرخ کرده

دوره مقدماتی php
مواد لازم برای پیراشکی گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای پیراشکی گوشت چرخ کرده

مواد لازم برای پیراشکی گوشت چرخ کرده

دوره مقدماتی php

آرایش

مدل مو

مدل لباس

طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر آماده

پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل می ‌کنیم و می ‌گذاریم خمیرمایه نیم ‌ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغ‌ ها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می‌ زنیم…

 

برای 30 عدد پیراشکی:
گوشت چرخ کرده                                250 گرم

قارچ                                            نیم کیلو

زرشک                                دو قاشق غذاخوری

پیاز داغ                               سه قاشق غذاخوری

رُب                                    دو قاشق غذاخوری

خمیر آماده پیراشکی                     دو بسته (30 عدد)

نمک و فلفل و زردچوبه                      به مقدار لازم

آویشن و جعفری خشک                               کمی

 

 

گوشت را با پیازداغ مخلوط کرده و تفت می ‌دهیم و سپس نمک و زردچوبه و فلفل و رب را به آن اضافه کرده و هم می‌ زنیم. نصف استکان آب روی گوشت چرخ کرده می‌ ریزیم و با حرارت کم می ‌گذاریم گوشت پخته و ملایم شود. قارچ را شسته و خرد کرده و در ظرف دیگری می‌ ریزیم.

به آن نمک و روغن و چند قطره آب ‌لیمو اضافه کرده با حرارت زیاد می ‌گذاریم تا بپزد. قارچ آب می ‌اندازد باید حتما با حرارت زیاد آن ‌را آماده کنید. سپس قارچ و زرشک و جعفری و آویشن را هم به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد از این ‌که آب گوشت چرخ کرده کاملا کشیده شد، مایه ی پیراشکی آماده است(مثل مایه ماکارونی می ‌شود.)

خمیر پیراشکی را از نایلون خارج کرده و از مایه گوشتی یک قاشق غذاخوری پر وسط خمیر می ‌گذاریم و دو طرف خمیر را روی هم می ‌آوریم و کناره ‌های خمیر را با انگشت چین می ‌دهیم. بعد پیراشکی ‌ها را در روغن سرخ می‌ کنیم. این پیراشکی بسیار راحت و سریع آماده می ‌شود.

اگر خمیرآماده در دسترس ندارید به روش زیر عمل کنید:
 

برای خمیر پیراشکی:
آرد                                            دو لیوان

پودر خمیر مایه                      یک قاشق غذاخوری

روغن جامد                           دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ                                         دوعدد

نمک                             یک قاشق چای‌ خوری

پودر خمیر مایه را در نصف استکان آب ولرم خوب حل می ‌کنیم و می ‌گذاریم خمیرمایه نیم ‌ساعت بماند. سپس در ظرفی آرد را ریخته و تخم مرغ‌ ها و خمیر مایه و نمک را مخلوط کرده و هم می‌ زنیم. بعد روغن را هم به آن اضافه می ‌کنیم و خوب مخلوط می ‌کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاید و به دست نچسبد. اگر خمیر کمی شل بود و به دست می‌ چسبید کمی آرد به آن اضافه می ‌کنیم ولی آرد نباید آن قدر زیاد باشد که خمیر خشک و شکننده شود. خمیر را مدت یک‌ ساعت در جای گرمی می ‌گذاریم تا ور بیاید(خمیر بعد از ور آمدن کاملا پف می کند و پوک است).


 

آموزش آشپزی ، ، آموزش پخت انواع غذای ایرانی ،غذای فرنگی و سنتی

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

مواد لازم برای پیراشکی گوشت چرخ کرده

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

پیر اشکی گوشت:مواد لازم:گوشت چرخ کرده گوساله …… یک کیلوگرمفلفل سبز خرد شده ….. 5 عددسیر …… 3 حبّه پیاز بزرگ ….. 1 عددفلفل دلمه ای رنگی و سبز ….. مجموعا 1 عددسبزیجات معطر ریز شده ( تر خان ، مرزه ، جعفری و گشنیز) …..3 ق غرب گوجه فرنگی ….. 2 ق غنمک ، فلفل و زرد چوبه ….. به میزان لازمادویه کاری ……. 2 ق ممواد لازم جهت تهیه خمیر :تخم مرغ …… 2 عددآرد ……. 500 گرمروغن جامد یا کره …… 100 گرمآبجوش …… 2 لیوانزعفران آب زده …… مقدارینمک ……. نصف ق چطرز تهیه:تخم مرغ ها را کاملا هم زده تا کف کند. سپس روغن جامد . آب جوش را اضافه کرده پس از هم زدن نمک و زعفران را میفزاییم و آرد را اضافه میکنیم. خوب مخلوط کرده و خمیر را ورز میدهیم . خمیر را کنار گذاشته تا در دمای محیط آشپزخانه نیم ساعت استراحت کند.پیاز و سیر را ریز خرده کرده کمی تفت میدهیم زمانی که نرم شد فلفل سبز و فلفل دلمه ای های ریز شده را میفزاییم . سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت داده تا آب آن کشیده شود . سبزیجات معطر و ادویه و نمک و فلفل را افزوده و رب را با مواد کمی تفت میدهیم . نصف استکان آب ریخته و در ظرف را به مدت 10 دقیقه بر روی شعله ملایم میبندیم.خمیر را به قطر حدود نیم میلیمتر پهن کرده و با قالب برش میزنیم. مواد گوشتی را پس از سرد شدن در برش های خمیر ریخته و لبه های خمیر را بسته به کمک کمی آب لبه ها را می چسبانیم از چنگال میتوان برای این منظور کمک گرفت یا خمیر را قطابی میبندیم و در روغن سرخ کردنی زیاد سرخ میکنیم و بر روی دستمال مخصوص گذاشته تا روغن آن برود.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

مواد لازم برای پیراشکی گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای پیراشکی گوشت چرخ کرده
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *