رکنا: لیمو عمانی در زمان طبخ، مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب میکند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمیشود.
متخصص طب سنتی با مضر دانستن مصرف لیمو عمانیهایی که به عنوان طعم دهنده طبیعی به غذاها افزوده میشود، گفت: لیمو عمانی در زمان طبخ، مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب میکند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمیشود.
حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی در واقع به عنوان طعمدهنده طبیعی و مصلح به غذاها به مخصوص خورشها افزوده میشود تا به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک کند، اما این ماده همانند اسفنج عمل کرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب میکند.
وی افزود: لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب میکند چربها و اسیدهای چرب هستند، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورش ها و برخی غذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت توسط گروههایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.
این متخصص طب سنتی درباره نحوه استفاده از این طعمدهنده یادآور شد: توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود، چراکه با این کار اثرگذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود، چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
مضرات لیمو عمانی در خورش
اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:
رکنا:متخصص طب سنتی با مضر دانستن مصرف لیمو عمانیهایی که به عنوان طعم دهنده طبیعی به…
رکنا: رقیق کننده های طبیعی خون را بشناسید و در لیست غذایی تان قرار دهید.
رکنا: درمان کم خونی با مواد خوراکی بهترین راه است.
رکنا: چاقی و اضافه وزن برای افرادی رخ می دهد که بلافاصله بعد از غذا میوه مصرف می کنند.
موضوعات داغ
با اشتراک در خبرنامه رکنامهمترین و جدیدترین اخبار روز را در ایمیل خود داشته باشید:
“سنجاق”
مجری انحصاری تبلیغات رکنا
سایت اینترنتی رکنا
کلیه حقوق متعلق به
سایت اینترنتی رکنا
است
مطالب پر بازدید
لیمو عمانی یکی از طعم دهنده ها و مصلح های مواد غذایی است که معمولا به خورشت ها اضافه می شود و به این ترتیب در هضم غذا و مواد مغذی بدن کمک میکند.لیمو عمانی همانند یک اسفنج عمل می کند و مواد مضر غذا را به خود جذب می کند.برخی افراد عادت دارند لیمو عمانی موجود در خورشت ها را می خورند.با این وجود آیا خوردن آن مضراتی برای بدن به همراه ندارد؟!
شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.
حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد: لیمو عمانی بشترین موادی که جذب میکند چبریها و اسیدهای چرب است، به همین علت توصیه میکنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورشها و برخی از عذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروهایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد.
سام دلیری دباره نحوه استفاده از این طعم دهنده یادآور شد: توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
مضرات لیمو عمانی در خورش
منبع: باشگاه خبرنگاران
مطالب مرتبط
هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172
مجری انحصاری نیتیو، سنجاق
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است
لیمو عمانی یکی از طعم دهنده ها و مصلح های مواد غذایی است که معمولا به خورشت ها اضافه می شود و …
بهترین راه برای رسیدن به سایز و وزن ایده آل شما به کمک کلینیک آنلاین لاغری می تونید در مناسب ترین زمان، …
هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172
مجری انحصاری نیتیو، سنجاق
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است
لیمـو عمـانی
لیموعمانی از نوعی لیموهای ترش کوچک و بزرگ آبلیموگیری تهیه می شود و طی فرآیند خشک شدن از رنگ مایل به زرد و سبز به رنگ قهوه ای تیره یا سوخته تبدیل می شود. معمولاً رنگ لیمو عمانی آفتاب خشک ، قهوه ای روشن و داخل آن سیاه رنگ است. هر چه لیمو عمانی درشت تر و تیره تر باشد از مرغوبیت و کیفیت بالاتری برخوردار است البته لازم است بدانید لیمو عمانی تازه خشک شده بیشتر به رنگ خردلی و بسیار ترش است با توجه به اینکه انواع متفاوتی از لیمو عمانی در بازار وجود دارد، بهترین نوع لیمو عمانی در بندرعباس، میناب، جهرم و شیراز پرورش می یابد.لیمو عمانی مورد علاقه جنوبی های خونگرم و کشورهای عرب زبان است و پودر آن در بیشتر خوراک های تند و پرادویه خلیجی استفاده می شود. . معمولاً به عنوان چاشنی در طبخ خورش های ایرانی چون قورمه سبزی و قیمه استفاده می شود.
مضرات لیمو عمانی در خورش
خـواص لیمـو عمـانی
1. از نظر طب سنتی لیمو عمانی دارای طبیعتی سرد و خشک است.
2. لیمو عمانی در مقایسه با لیمو خواص یکسانی دارد و پس از خشک شدن 70 تا 80درصد خواص آن باقی می ماند به جز ویتامین C که مقدار آن در لیموی تازه بیشتر است.
3. لیمو عمانی دارای ترکیباتی تلخ، فلاونوئیدها، اسیدسیتریک، املاح ، ویتامین ها به ویژه ویتامین C و مواد فرار تشکیل می شود.
4. لیموعمانی خنک کننده است و و مصرف آن به همراه غذا گرمی و التهاب غذا را خنثی می کند.
5. لیموعمانی صفرا بر است.
6. لیمو عمانی خون را تصفیه می کند.
7. مصرف لیمو عمانی معده را تقویت می کند.
8. لیموعمانی اشتها آور است.
9. لیمو عمانی از نظر کلسیم و پتاسیم غنی است.
10. اضافه کردن لیمو عمانی به غذاها و اسیدی نمودن محیط آن، به افزایش جذب آهن توسط سلولهای بدن کمک می کند.
11. مصرف لیمو عمانی از تصلب شرایین و گرفتگی عروق جلوگیری می کند.
12. لیمو عمانی همراه با چای و گل گاو زبان در کاهش فشار، چربی و کلسترول موثر است. (همراه با عسل یا نبات مصرف شود)
13. بیماران قلبی می توانند از لیمو عمانی یا پودر آن در انواع سالادها استفاده کنند.
14. لیموعمانی ضد نفخ است و به هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک می کند.
15. لیمو عمانی سرماخوردگی را بهبود می بخشد و الیتام دهنده ی سرفه است.
16. لیموعمانی دستگاه گوارش را تقویت می کند.
17. لیمو عمانی دارای ترکیب پپتین است که با کاهش کلسترول بد خون، از بروز بیماری های قلبی پیشگیری می کند.
18. خواص لیمو عمانی خانگی که در آفتاب خشک شده باشد بیشتر و دارای ویتامین D بالاتری از لیموعمانی صنعتی می باشد. (لیموعمانی مطمئن و ارگانیک تهیه کنید.)
19. وجود مواد آنتی اکسیدانی فراوان در لیمو عمانی به پیشگیری از سرطان و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک موثری می کند.
20. لیمو عمانی از پیری زود رس جلوگیری می کند.
21. لیمو عمانی از فلج کودکان نیز جلوگیری می کند.
22. لیمو عمانی به دلیل اینکه مواد فرار دارد باید در محل بسته، خنک و خشک ودور از آفتاب نگهداری شود.
مضرات لیمو عمانی در خورش
23. لیمو عمانی هنگام خشک شدن به دلیل عمل تخمیر، کمی تلخ شده که این تلخی در مزه ی آن نیز احساس می شود بنابر این بهتر است برای جلوگیری از تلخ شدن پیش از افرودن ،تخم ها آن را درآورید.
مـضـرات لیمـو عمـانی
1. لیمو عمانی همانند اسنفج عمل می کند و مواد زائد و و مضر در حال طبخ را به خود جذب می کند (که بیشترین آن چربی ها و اسیدهای چرب است) به همین علت توصیه می شود از خوردن لیمو عمانی درسته در داخل غذا خودداری کنید.
2. لیمو عمانی به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود زیرا خواص و تأثیرات گفته شده را نخواهد داشت.0