مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

دوره مقدماتی php
مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری
مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

عسل ماده‌ای شیرین، سالم و مغذی است. همه افراد در هر سن و سالی از مزایای عسل به اشکال مختلف بهره‌مند می شوند. اما مگر خوردن مواد غذایی شیرین برای سلامتی مضر نیست؟ و آیا مصرف آن برای مادری که جنینی در شکم خود حمل می‌کند، بی ضرر است؟

این مقاله شما را در درک اینکه آیا عسل در دوران بارداری ایمن است یا خیر کمک خواهد کرد.

عسل در صورتی که پاستوریزه باشد برای دوران بارداری بی ضرر است، همچنین باید گواهی و تاییدیه معتبر تولید داشته باشد. یک نگرانی در مورد عسل خام این است که می‌تواند سبب ابتلا به بوتولیسم شود. اگر چه این سم فقط می‌تواند به کودکان زیر یکسال به دلیل عدم تکامل کافی دستگاه گوارش آنان آسیب بزند.

دستگاه گوارش بزرگسالان حاوی باکتری هایی است که از سم بوتولیسم جلوگیری می‌کند و اجازه نمی‌دهد که سم به جفت راه پیدا کند.مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

درگذشته عقایدی درباره مناسب نبودن خوردن عسل در سه ماهه اول بارداری در میان مادران رواج پیدا کرده بود، اما امروزه پزشکان بر اساس نتایج حاصل از تحقیقات دقیق علمی خوردن آن برای مادران در ماه های اول بارداری را نه تنها مضر نمی دانند، بله به علت فوایدی نظیر بهبود تهوع صبحگاهی، تقویت بدن مادر در مواردی نظیر بهبود و حتی درمان کم خونی و … خوردن آن در ماه های اول به مادران باردار توصیه می شود. مقدار مناسب برای مصرف عسل در این زمان به صورت روزانه یک تا دو قاشق ذکر شده است.

دوره مقدماتی php

در ماه اخر بارداری جنین به مقدار قابل توجهی رشد کرده و فضای بسیار زیادی را درون شکم شما اشغال می کند. سر و یا پاهای او معمولا به نواحی زیر معده و دیافراگم فشار می آورد و این مساله احتمالا مشکلات گوارشی خصوصاً معده دردها و سوزش سر دل شما را تشدید می کند. با توجه به فواید عسل طبیعی برای دستگاه گوارش به ویژه کاهش سوزش و درد معده، می توانید با خوردن عسل در ماه آخر بارداری و با استفاده از این ماده غذایی منحصر به فرد نه تنها از شر مشکلات گوارشی خود راحت شوید، بلکه با تقویت ذخایر بدنی، خود را برای دوران شیردهی آماده کنید.

 

عسل دارای فواید فراونی می باشد که می توان به موارد زیر اشاره کرد:

همچنین از فواید لیمو می توان به بهبود روند هضم در دستگاه گوارش، درمان یبوست و بهبود کارکرد روده ها، تخفیف و حتی درمان تهوع صبحگاهی، کاهش فشار خون و جلوگیری از عفونت اشاره کرد.

با توجه به خواص فراوان لیمو و عسل، فراهم کردن یک شربت آبلیو و عسل تازه می تواند یک گزینه بسیار مناسب برای بهره مند شدن مادر و جنین از فواید هر دوی آنها باشد. نکته بسیار مهم آن است که برای درست کردن شربت عسل و آبلیمو، هرگز نباید عسل را در آب داغ حل کنید زیرا به علت از بین رفتن آنزیم های موجود در عسل، بخش زیادی از خواص خود را از دست خواهد داد.

از نظر طب سنتی خوردن شربت عسل به همراه پوره سیب درختی رنده شده به مدت 40 روز می تواند کم خونی را درمان کند. بنابراین مادرانی که به کم خونی مبتلا هستند با مصرف این دو ماده غذایی کنار هم می توانند مشکل کم خونی خود را بهبود بخشند.

 

 مطالعه بیشتر:

1- خوردن عسل در بارداری چه مضرات و فوایدی دارد؟

2- آیا خوردن عسل در بارداری سلامت جنین را به خطر می اندازد؟

3- تاثیرات مثبت و منفی خوردن عسل در بارداری بر مادر و جنین

4- فواید خوردن عسل در دوران شیردهی

 

نویسنده :
تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

ویدیو های بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

وزن و تغذیه در بارداری

این بخش در حال طراحی می باشد

سلام
و ممنون از توجهتون

برای
طرح سوال و گرفتن پاسخ فقط از لینک زیر استفاده کنید

https://moshavere.niniban.com/

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت نیز می‌باشید.

خانوما تجربشو دارین من فک میکنم دارم سرما میخورم میخوام پیش گیری کنم ولی میترسم خطرناک باشه

من سرما خوردم ولی دکتر گفت هفته های اول نخور عسل.

خطر عسل فقط سقطه تو ماه های پایین من تو 2ماهگی ام خوردم حتیمصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

من ماه پنجمم 

اگه دنبال درمان قطعی سینوزیت حاد و یا پیشگیری از سرماخوردگی کودک خود هستین 

حتما از داروهای گیاهی بیونوریکا آلمان استفاده کنید

نه اشکالی نداره بور فط سه ماه اول بارداری نباید عس استفاده کرد

پس یه کوچولو میشه خورد

مرسی دوستم

من کلا صبحونه ها عسل میخوردم،کل بارداریمم خوردم

من ماه سه خوردم زیادم خوردم هیچ کارم نشد 

خب پس‌ 

چقد من نگرانم سر هرچی میخورم😑😑

با خیال راحت بخور پس. منم میخورم

نه نخور احتیاط شرط عقله

مرسی گلم

حالا شما نمیدونی برا دل درد باردداری چ میشه کرد؟کمردردم همینطور

در روز یه قاشق عسل و یه لیمو ترش مجازه

بیشترش نه

تلگرامم قط شده نمیتونم از دکترم بپرسم

بخور عزیزم مشکلی نیست. شلغم هم بخور بهترم هست. آب شلغم که آبپز شده رو هم همونجوری گرم، بخور

لبنیات هم سه یا چهار واحد در روز میتونی بخوری

نه من یه کوچولو میخام بخورم

نصف لیموترش وآبشو بگیر با یک قاش عسل ومقداری آب جوش مخلوط کن نصف لیوان  آب کافی ت عسل حل بشه صبح ناشتا وشب بخور عالیه

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت

قوانین و مقررات

نی‌نی‌سایت می‌باشید

مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است

همه زنان منتظر مرحله بارداری در زندگیشان هستند،اما به طور کامل از دستور العمل هایی که بهمراه این مرحله است، بیم دارند. به محض اینکه خبر بارداری در سرتاسر خانواده پخش شود، مجموعه ای از دستورالعمل ها و باید ها و نباید ها برای مادر شدن از همه طرف شروع میشود Tاین مسئله مارا در معرض دشواری قرار میدهدکه برای کودکمان چه چیز خوب یا بد است.

مهمترین چیزی که به زنان باردار توصیه میشود این است، به چیزی که میخورند دقت کنند،زیرا رژیم غذایی آنها مستقیما بر سلامت آنها و همچنین سلامت کودک تاثیر میگذارد. چیزهای زیادی وجود دارد که برای زنان باردار سخت نیست منابع مختلف و بسیاری برای راهنمایی شما وجود دارد که در طی دوران بارداری میتوانید بخوانید، درست است؟ اما اینکه بدانید همه این منابع قانونی نیستند، ممکن است اعصاب خرد کن باشد و همچنین ممکن است درمورد یک موضوع چندین دیدگاه وجود داشته باشد , تمامی اینها یک علامت سوال بزرگ در ذهن ما ایجاد میکند.

خوردن آبلیمو در دوران بارداری خوب یا بد؟

کلمات حکیمانه ای که از بزرگان شنیده ایم، حاصل سالها تجربه است هرچند که بسیاری از آنها از نظر علمی حمایت نمیشوند،اما برخی از حقیقت ها از نظر علمی ثابت شده است، اما ما نمیتوانیم در بحرانی ترین مرحله زندگیتان را در معرض خطر قرار دهیم، درست است؟ ما در این بخش از بارداری و نوزاد در نمناک به کمک شما آمده ایم ما متوجه شدیم که زنان باردار در بین دوراهی مصرف رژیم غذایی در دوران بارداری خود قرار دارند بنابراین در اینجا برخی از افسانه ها راجب غذاهایی که برای شما و کودکتان ایمن است را رفع میکنیم ، این بخش به شما کمک میکند که یک افسانه قدیمی راجع به مصرف آب لیمو در دوران بارداری را از بین ببرید.مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

 

مزایای خوردن آبلیمو در بارداری

لیمو که دارای ویتامین ها و مواد معدنی مختلفی است به عنوان یک محصول خانگی قوی در نظر گرفته میشود پس باید سالم باشد درست است؟ اما ظاهرا مصرف لیمو در زنان باعث،مشکلات معده و سوزش سر دل دردوران بارداری می شود درحالی که ممکن است درست باشد اما این واقعیت را انکار نمیکند، که آنها بسیار مغذی هستند ؛ لیمو سرشار از ویتامین AوC ،آهن،منیزیم،فسفر،نیاسین، ریبوفلاوین و دیگر مواد مغذی است که به حفظ جنین سالم و خوشحال کمک میکند بنابراین رژیم غذایی شما باید شامل لیمو باشد.با مصرف آن به صورت معتدل، تمامی مزایا را دریافت میکنید و شانس اثرات بد را ازبین میبرید.

 

فواید خوردن آبلیمو در بارداری

درست مانند لیمو،آب لیمو نیز برای مصرف در دوران بارداری مفید است و به هیچ وجه روی آن تاثیری ندارد ، گفته میشود که به بیماری های صبحگاهی اغلب زنان باردار کمک میکند و فشار خون را بررسی میکند که باید به طور مداوم در دوران بارداری کنترل شود در واقع بسیاری از آبمیوه ها برای مصرف کردن مفید هستند اما باید به صورت اعتدال مصرف شود البته هرچیزی که شما مصرف میکنید، باید در مقادیر متعادل باشد ، به عنوان مثال ترکیب یک لیوان آب لیمو،یک قاشق غذاخوری شکر و مقداری نمک معمولا سالم و مفید است.

 خوردن آبلیمو در بارداری برای جنین و مادر مفید است

در اینجا چند مزیت مصرف آب لیمو در دوران بارداری وجود دارد:

 

خواص خوردن لیمو ترش در بارداری

گفته میشود فشار خون بالا در طول بارداری بر اکثریت زنان تاثیر میگذارد ، اضطراب در مورد تولد نوزاد و اثرات آن معمولا علت اصلی افزایش فشار خون است که میتواند برای جنین در حال رشد بسیار مهلک باشد. آب لیمو با نرم و قابل انعطاف نگه داشتن عروق خونی ،به کنترل فشار خون شما کمک میکند ، همچنین باعث کاهش کلسترول میشود.

آب لیمو غنی از ویتامین C است، که باعث تقویت ایمنی مادران باردار میشود گفته میشود که در طول بارداری، ایمنی ما ضعیف است و باعث میشود که به بیماری های زیادی مبتلا شویم.مصرف منظم آب لیمو، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.

 خواص خوردن آبلیمو در بارداری

سوء هاضمه و یبوست، از شایع ترین مشکلاتی است که زنان باردار با آن مواجه میشوند ، آب لیمو به معده کمک میکند که آنزیم بیشتری ترشح کند، بنابراین به هضم غذا و همچنین به تسکین یبوست کمک میکند.

آب لیمو ،منبع خوبی از منیزیم و کلسیم است که برای رشد جنین بسیار ضروری است زنان باردار ممکن است در بدنشان کمبود کلسیم داشته باشند و آب لیمو باعث جلوگیری از مشکلات ناشی از کمبود کلسیم میشود ، منیزیم به تغذیه سلول های عصبی و همچنین سلول های مغز کمک میکند.

فواید خوردن لیمو ترش برای جنین و مادر در دوران بارداری

 

معمولا زنان باردار در طول دوران بارداری، از تورم پاهایشان رنج میبرند ، آب لیمو نه تنها به حل این مشکل کمک میکند ،بلکه در کاهش درد و ناراحتی ناشی از این بیماری نیز تاثیرگذار است.

به طرز شگفت آوری مصرف روزانه آب لیمو در ماه پنجم بارداری به بدن کمک میکند تا درد زایمان را کاهش دهد ، اگرچه این واقعیت از نظر علمی اثبات نشده است،موارد زیادی وجود دارد؛ زنانی که به طور منظم آب لیمو مصرف کرده اند، گزارش شده است که درد کمتری داشته اند.

بارداری یک دوره بسیار مهم برای شما ونوزادتان است و این واقعیت که هر تجربه ای برای هر زن بارداری متفاوت است ،آن را پیچیده تر میکند بنابراین همیشه توصیه میشود در صورتی که در مورد باید ها و نباید ها و رژیم غذاییتان شک دارید، با پزشک زنان خود صحبت کنید پزشک شما، بهترین چیزی که برای شما و نوزادتان مفید است را توصیه میکند.

سبد خرید شما خالی است.

سبد خرید شما خالی است.

ممکن است شنیده باشید که عسل می تواند در هنگام بارداری زنان خطرناک باشد، اما در واقع کاملا بی خطر است؛ ما در این مقاله از آهوتا به شما می گوییم نه تنها مصرف عسل در بارداری با رعایت اصول، ضرری ندارد بلکه شما را با خواص شگفت انگیز آن نیز آشنا می کنیم.

 

فهرست مطالب

مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

 

ممکن است شنیده باشید که عسل برای نوزادان مناسب نیست. عسل می تواند حاوی باکتری باشد که می تواند در روده کودک ایجاد و باعث بوتولیسم نوزاد شود، بیماری نادر اما بالقوه کشنده است. روده های نوزادان به اندازه کافی بالغ نیستند تا باکتری ها را از بین ببرند. با این حال، بزرگسالان در معرض خطر بوتولیسم عسل، حتی در دوران بارداری نیستند. بیشتر عسل هایی که در فروشگاه ها به فروش می رسند پاستوریزه می شوند البته با استفاده از یک روش مشابه با پاستوریزه شیر، هرچند که این کار برای مسائل ایمنی انجام نمی شود. عسل به مدت ۱۵ تا ۳۰ ثانیه به ۱۶۱ درجه فارنهایت حرارت داده می شود و سپس به سرعت سرد می شود. این کار سلولهای مخمر را می کشد (البته اسپور بوتولیسم)، بنابراین عسل فرایند کریستالیزه را بسیار کند انجام می دهد، به همین دلیل عسل به مدت طولانی تری مایع باقی می ماند.

 

عسل در دوران بارداری بی خطر است در صورتی که پاستوریزه شده باشد. یکی از دلایل نگرانی در مورد عسل خام این است که می تواند باعث بوتولیسم شود. سیستم گوارش در بزرگسالان شامل باکتری هایی است که از سم بوتولیسم جلوگیری می کند و اجازه نمی دهد که به جفت منتقل شود.

علاوه بر خواص فوق العاده عسل برای افراد عادی، عسل در طی دوران بارداری نیز مزایای متعددی برای زنان باردار دارد؛ زیرا غنی از قندهایی مانند فروکتوز و گلوکز، علاوه بر مواد مغذی می باشد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی عسل باعث افزایش ایمنی بدن می شود. همچنین اسید معده، زخم، سوختگی جزئی و سوزش سر دل را درمان می کند.

درمان بی خوابی

عسل به غلبه بر بی خوابی کمک می کند. نوشیدن مخلوط شیر با یک قاشق عسل قبل از خواب، به شما کمک می کند تا خواب آرامی داشته باشید.

سرماخوردگی و سرفه را کاهش می دهد

خواص ضد ویروسی عسل باعث مهار فعالیت ویروسی در بدن شده که باعث جلوگیری از سرماخوردگی می شود. عسل یک درمان کننده موثر سرفه است. با این حال، هیچ شواهد علمی برای استفاده از آن برای مبارزه با سرفه وجود ندارد.

گلودرد

خواص ضد التهاب عسل باعث تحریک گلو می شود. اضافه کردن عسل به چای زنجبیل یا لیمو برای تسکین گلو درد پیشنهاد می شود.

درمان زخم ها

مطالعات نشان داده است که مصرف منظم عسل باعث کاهش رشد باکتری های هلیکو باکترپیلوری که مسئول ایجاد زخم ها است می شود.

بهبود سلامت پوست سر

طبیعت ضد باکتری عسل نه تنها گلو درد را درمان می کند، بلکه به طور موثر در از بین بردن شوره سر و خارش پوستی موثر است. عسل را در آب گرم رقیق کنید و با توجه به شرایط مو، روی پوست سر استفاده کنید.

آلرژی را کاهش می دهد

مصرف منظم عسل، بدن را در برابر گرگرفتگی و آلرژی فصلی محافظت می کند.

کاهش احساس تهوع   

خانم های باردار از احساس تهوع و استفراغ رنج می برند که به همین دلیل نمی توانند به درستی غذا بخورند. استفراغ بیش از حد حتی می تواند باعث کمبود آب بدن شود که باعث بستری شدن در بیمارستان می شود. برای جلوگیری از تهوع و استفراغ، مصرف عسل توصیه می شود.

کاهش شنوایی و سوء هاضمه

سه ماهه سوم بارداری یک زمان دشوار است؛ زیرا بیشتر زنان در معرض سوزش سر دل هستند. رحم رشد می کند این باعث می شود که فشار روی معده و روده ایجاد شود. داشتن یک لیوان شیر گرم با یک قاشق غذاخوری عسل کمک می کند تا ناراحتی را تسکین دهد.

 

 

مصرف بیش از حد عسل می تواند منجر به عوارض جانبی خاصی شود.

مزایای عسل زیاد است و شما ممکن است وسوسه مصرف آن به طور منظم باشد. به استثنای کسانی که در معرض آلرژی به محصولات زنبور عسل هستند، عسل به طور کلی برای زنان باردار هیچ عارضه جانبی شناخته شده ای ندارد. با این حال، حاملگی مستلزم این است که زنان با توجه به مصرف مواد غذایی خود با احتیاط بیشتری برخورد کنند. بدانید که چقدر عسل برای شما مناسب است و مقدار بهینه ای که می توانید بدون تاثیر بر روی قند خون یا سلامت کودک خود داشته باشید. همچنین زنان باردار باید خود را برای دیابت بارداری بررسی کنند. وضعیتی که به آنها نیاز دارد به طور منظم میزان قند خون خود را کنترل کنند. عسل حاوی گلوکز است از این رو چنین بیماران باید محتاط باشند.

حساسیت به انسولین را افزایش می دهد

عسل باعث افزایش سطح قند خون می شود و مقاومت به انسولین را افزایش می دهد؛ زیرا در دوران بارداری، مصرف بیش از ۲۵ گرم فروکتوز در روزخطرناک است.

باعث گرفتگی عضله میشود

عسل باعث گرفتگی عضلات شکم، اسهال، یبوست و نفخ می شود. مصرف بیش از حد عسل بدن شما را اسیدی می کند و بر دستگاه گوارش اثر می گذارد و بنابراین سرعت هضم شدن را کاهش می دهد.

بر سلامت بهداشت دهان و دندان تاثیر می گذارد

سطوح بالای قند در عسل موجب حفره های دندانی و فرسایش دندان می شود.

افزایش وزن

کالری غنی موجود در عسل، باعث اضافه وزن می شود.

مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

 

سه تا پنج قاشق غذاخوری (۱۸۰ تا ۲۰۰ کالری) عسل در روز بی خطراست؛ زیرا یک قاشق غذاخوری حاوی حدود ۶۰ کالری است. کالری های قند ساده نباید بیش از ۱۰٪ کل کالری مورد نیاز در دوران بارداری (که حدود ۱۸۰۰ تا ۲۴۰۰ کالری در روز است) باشد.

 

عسل را در آب داغ یا نوشیدنی ها اضافه نکنید؛ زیرا آنزیم های سالم آن را از بین می برند. شما می توانید آن را به آب ولرم اضافه کنید.

عسل را در غذاهای غنی از ویتامین های C و D اضافه نکنید؛ زیرا مواد معدنی موجود در عسل، مزایای ویتامین ها را خنثی می کنند.

از مخلوط كردن عسل با نخود فرنگی اجتناب کنید؛ زیرا می تواند فواید آن را را معكوس كند و باعث سوء هاضمه شود.

 

حاملگی با درد و زحمت همراه است اما زمانی که در دوران بارداری بیمار می شوید، می تواند حتی سخت تر شود. هنگامی که شما حامله نیستید، هرعلامتی از سرماخوردگی یا آنفولانزا باعث می شود تا شما سراغ دارو بروید، اما وقتی که باردار هستید، باید جایگزین های مطمئن تری پیدا کنید. عسل و لیمو محبوب ترین روش هستند. اما آیا میتوانید از عسل و لیمو در بارداری استفاده کنید؟ آیا روش بی خطری است؟

لیستی از چیزهایی که در حین بارداری نمی توانید بخورید یا بنوشید وجود دارد، اما خوشبختانه عسل و لیمو دراین لیست قرار ندارند. عسل و لیمو، گرم یا سرد، در طول بارداری برای نوشیدن کاملا مناسب است.”یک فنجان چای گرم لیمو و عسل در واقع می تواند تسکین دهنده گلو درد باشد” و به خصوص برای کاهش سرفه نیز موثر است.

لیمو و عسل وقتی می تواند مسئله شود که شما مشکل دستگاه گوارش داشته باشید. “اگر از سوزش سردل یا رفلاکس اسید رنج می برید، اسیدیته و قند لیمو و عسل می تواند کمی تحریک کننده باشد.

حالا که می دانید عسل و لیمو در طول بارداری بی خطر هستند، ممکن است بخواهید درباره چگونگی مصرف آن بدانید. ساده ترین راه، اضافه کردن نصف لیمو (با پوست) و یک قاشق غذا خوری عسل خام به یک لیوان آب جوش است. این مقاله اشاره کرد که ویتامین C در آب لیمو و خواص ضد باکتری و آرامش بخشی که در عسل وجود دارد با هم می توانند به کاهش علائم شما کمک کنند.

نظر یا تجربه شما درباره مصرف عسل در بارداری چیست؟ نظر خود را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید.

 

momjunction

romper

سلام لطفا درباره مصرف عسل در بارداری از نظر طب سنتی هم توضیح بدید.

ممنون از پیشنهادتان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مجموعه آهوتا با ۱۰سال تجربه زنبورداری در تلاش است تا بهترین محصولات زنبور عسل را با ضمانت نامه، برگه آزمایشگاه و قیمت مناسب بدست هموطنانمان در سراسر کشور برساند. در همین راستا سال ۱۳۹۵ فروشگاه اینترنتی آهوتا را راه اندازی کردیم تا بتوانیم راحت تر با شما در ارتباط باشیم. اگر به دنبال خرید عسل طبیعی یا دیگر محصولات زنبور عسل هستید در خدمت تان هستیم.

اهداف ما معرفی محصولات زنبور عسل و خواص ثابت شده آن ها و فراهم نمودن امکان خرید بی دغدغه و مطمئن این محصولات می باشد.

نام کاربری یا آدرس ایمیل *

گذرواژه *

مرا به خاطر بسپار ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

سبد خرید شما خالی است.

سبد خرید شما خالی است.

ممکن است شنیده باشید که عسل می تواند در هنگام بارداری زنان خطرناک باشد، اما در واقع کاملا بی خطر است؛ ما در این مقاله از آهوتا به شما می گوییم نه تنها مصرف عسل در بارداری با رعایت اصول، ضرری ندارد بلکه شما را با خواص شگفت انگیز آن نیز آشنا می کنیم.

 

فهرست مطالب

مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

 

ممکن است شنیده باشید که عسل برای نوزادان مناسب نیست. عسل می تواند حاوی باکتری باشد که می تواند در روده کودک ایجاد و باعث بوتولیسم نوزاد شود، بیماری نادر اما بالقوه کشنده است. روده های نوزادان به اندازه کافی بالغ نیستند تا باکتری ها را از بین ببرند. با این حال، بزرگسالان در معرض خطر بوتولیسم عسل، حتی در دوران بارداری نیستند. بیشتر عسل هایی که در فروشگاه ها به فروش می رسند پاستوریزه می شوند البته با استفاده از یک روش مشابه با پاستوریزه شیر، هرچند که این کار برای مسائل ایمنی انجام نمی شود. عسل به مدت ۱۵ تا ۳۰ ثانیه به ۱۶۱ درجه فارنهایت حرارت داده می شود و سپس به سرعت سرد می شود. این کار سلولهای مخمر را می کشد (البته اسپور بوتولیسم)، بنابراین عسل فرایند کریستالیزه را بسیار کند انجام می دهد، به همین دلیل عسل به مدت طولانی تری مایع باقی می ماند.

 

عسل در دوران بارداری بی خطر است در صورتی که پاستوریزه شده باشد. یکی از دلایل نگرانی در مورد عسل خام این است که می تواند باعث بوتولیسم شود. سیستم گوارش در بزرگسالان شامل باکتری هایی است که از سم بوتولیسم جلوگیری می کند و اجازه نمی دهد که به جفت منتقل شود.

علاوه بر خواص فوق العاده عسل برای افراد عادی، عسل در طی دوران بارداری نیز مزایای متعددی برای زنان باردار دارد؛ زیرا غنی از قندهایی مانند فروکتوز و گلوکز، علاوه بر مواد مغذی می باشد.

تقویت سیستم ایمنی بدن

خواص آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی عسل باعث افزایش ایمنی بدن می شود. همچنین اسید معده، زخم، سوختگی جزئی و سوزش سر دل را درمان می کند.

درمان بی خوابی

عسل به غلبه بر بی خوابی کمک می کند. نوشیدن مخلوط شیر با یک قاشق عسل قبل از خواب، به شما کمک می کند تا خواب آرامی داشته باشید.

سرماخوردگی و سرفه را کاهش می دهد

خواص ضد ویروسی عسل باعث مهار فعالیت ویروسی در بدن شده که باعث جلوگیری از سرماخوردگی می شود. عسل یک درمان کننده موثر سرفه است. با این حال، هیچ شواهد علمی برای استفاده از آن برای مبارزه با سرفه وجود ندارد.

گلودرد

خواص ضد التهاب عسل باعث تحریک گلو می شود. اضافه کردن عسل به چای زنجبیل یا لیمو برای تسکین گلو درد پیشنهاد می شود.

درمان زخم ها

مطالعات نشان داده است که مصرف منظم عسل باعث کاهش رشد باکتری های هلیکو باکترپیلوری که مسئول ایجاد زخم ها است می شود.

بهبود سلامت پوست سر

طبیعت ضد باکتری عسل نه تنها گلو درد را درمان می کند، بلکه به طور موثر در از بین بردن شوره سر و خارش پوستی موثر است. عسل را در آب گرم رقیق کنید و با توجه به شرایط مو، روی پوست سر استفاده کنید.

آلرژی را کاهش می دهد

مصرف منظم عسل، بدن را در برابر گرگرفتگی و آلرژی فصلی محافظت می کند.

کاهش احساس تهوع   

خانم های باردار از احساس تهوع و استفراغ رنج می برند که به همین دلیل نمی توانند به درستی غذا بخورند. استفراغ بیش از حد حتی می تواند باعث کمبود آب بدن شود که باعث بستری شدن در بیمارستان می شود. برای جلوگیری از تهوع و استفراغ، مصرف عسل توصیه می شود.

کاهش شنوایی و سوء هاضمه

سه ماهه سوم بارداری یک زمان دشوار است؛ زیرا بیشتر زنان در معرض سوزش سر دل هستند. رحم رشد می کند این باعث می شود که فشار روی معده و روده ایجاد شود. داشتن یک لیوان شیر گرم با یک قاشق غذاخوری عسل کمک می کند تا ناراحتی را تسکین دهد.

 

 

مصرف بیش از حد عسل می تواند منجر به عوارض جانبی خاصی شود.

مزایای عسل زیاد است و شما ممکن است وسوسه مصرف آن به طور منظم باشد. به استثنای کسانی که در معرض آلرژی به محصولات زنبور عسل هستند، عسل به طور کلی برای زنان باردار هیچ عارضه جانبی شناخته شده ای ندارد. با این حال، حاملگی مستلزم این است که زنان با توجه به مصرف مواد غذایی خود با احتیاط بیشتری برخورد کنند. بدانید که چقدر عسل برای شما مناسب است و مقدار بهینه ای که می توانید بدون تاثیر بر روی قند خون یا سلامت کودک خود داشته باشید. همچنین زنان باردار باید خود را برای دیابت بارداری بررسی کنند. وضعیتی که به آنها نیاز دارد به طور منظم میزان قند خون خود را کنترل کنند. عسل حاوی گلوکز است از این رو چنین بیماران باید محتاط باشند.

حساسیت به انسولین را افزایش می دهد

عسل باعث افزایش سطح قند خون می شود و مقاومت به انسولین را افزایش می دهد؛ زیرا در دوران بارداری، مصرف بیش از ۲۵ گرم فروکتوز در روزخطرناک است.

باعث گرفتگی عضله میشود

عسل باعث گرفتگی عضلات شکم، اسهال، یبوست و نفخ می شود. مصرف بیش از حد عسل بدن شما را اسیدی می کند و بر دستگاه گوارش اثر می گذارد و بنابراین سرعت هضم شدن را کاهش می دهد.

بر سلامت بهداشت دهان و دندان تاثیر می گذارد

سطوح بالای قند در عسل موجب حفره های دندانی و فرسایش دندان می شود.

افزایش وزن

کالری غنی موجود در عسل، باعث اضافه وزن می شود.

مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

 

سه تا پنج قاشق غذاخوری (۱۸۰ تا ۲۰۰ کالری) عسل در روز بی خطراست؛ زیرا یک قاشق غذاخوری حاوی حدود ۶۰ کالری است. کالری های قند ساده نباید بیش از ۱۰٪ کل کالری مورد نیاز در دوران بارداری (که حدود ۱۸۰۰ تا ۲۴۰۰ کالری در روز است) باشد.

 

عسل را در آب داغ یا نوشیدنی ها اضافه نکنید؛ زیرا آنزیم های سالم آن را از بین می برند. شما می توانید آن را به آب ولرم اضافه کنید.

عسل را در غذاهای غنی از ویتامین های C و D اضافه نکنید؛ زیرا مواد معدنی موجود در عسل، مزایای ویتامین ها را خنثی می کنند.

از مخلوط كردن عسل با نخود فرنگی اجتناب کنید؛ زیرا می تواند فواید آن را را معكوس كند و باعث سوء هاضمه شود.

 

حاملگی با درد و زحمت همراه است اما زمانی که در دوران بارداری بیمار می شوید، می تواند حتی سخت تر شود. هنگامی که شما حامله نیستید، هرعلامتی از سرماخوردگی یا آنفولانزا باعث می شود تا شما سراغ دارو بروید، اما وقتی که باردار هستید، باید جایگزین های مطمئن تری پیدا کنید. عسل و لیمو محبوب ترین روش هستند. اما آیا میتوانید از عسل و لیمو در بارداری استفاده کنید؟ آیا روش بی خطری است؟

لیستی از چیزهایی که در حین بارداری نمی توانید بخورید یا بنوشید وجود دارد، اما خوشبختانه عسل و لیمو دراین لیست قرار ندارند. عسل و لیمو، گرم یا سرد، در طول بارداری برای نوشیدن کاملا مناسب است.”یک فنجان چای گرم لیمو و عسل در واقع می تواند تسکین دهنده گلو درد باشد” و به خصوص برای کاهش سرفه نیز موثر است.

لیمو و عسل وقتی می تواند مسئله شود که شما مشکل دستگاه گوارش داشته باشید. “اگر از سوزش سردل یا رفلاکس اسید رنج می برید، اسیدیته و قند لیمو و عسل می تواند کمی تحریک کننده باشد.

حالا که می دانید عسل و لیمو در طول بارداری بی خطر هستند، ممکن است بخواهید درباره چگونگی مصرف آن بدانید. ساده ترین راه، اضافه کردن نصف لیمو (با پوست) و یک قاشق غذا خوری عسل خام به یک لیوان آب جوش است. این مقاله اشاره کرد که ویتامین C در آب لیمو و خواص ضد باکتری و آرامش بخشی که در عسل وجود دارد با هم می توانند به کاهش علائم شما کمک کنند.

نظر یا تجربه شما درباره مصرف عسل در بارداری چیست؟ نظر خود را در قسمت دیدگاه برای ما بنویسید.

 

momjunction

romper

سلام لطفا درباره مصرف عسل در بارداری از نظر طب سنتی هم توضیح بدید.

ممنون از پیشنهادتان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مجموعه آهوتا با ۱۰سال تجربه زنبورداری در تلاش است تا بهترین محصولات زنبور عسل را با ضمانت نامه، برگه آزمایشگاه و قیمت مناسب بدست هموطنانمان در سراسر کشور برساند. در همین راستا سال ۱۳۹۵ فروشگاه اینترنتی آهوتا را راه اندازی کردیم تا بتوانیم راحت تر با شما در ارتباط باشیم. اگر به دنبال خرید عسل طبیعی یا دیگر محصولات زنبور عسل هستید در خدمت تان هستیم.

اهداف ما معرفی محصولات زنبور عسل و خواص ثابت شده آن ها و فراهم نمودن امکان خرید بی دغدغه و مطمئن این محصولات می باشد.

نام کاربری یا آدرس ایمیل *

گذرواژه *

مرا به خاطر بسپار ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

بارداری فاز هیجان انگیز و چالش برانگیز در زندگی خانم ها است. بارداری، به خصوص در سه ماهه اول، ممکن است موجب تهوع و استفراغ شود. اکثر خانم ها، در چنین شرایطی، چیزی اسیدی یا ترش مانند لیمو هوس می کنند. بنابراین، بسیاری از زنان در طول بارداری آب لیمو می خورند.

توجه: بطور کلی در دوران بارداری در خوردن هیچ مواد غذایی افراط و تفریط نداشته باشید و همواره متعادل غذا بخورید و تنوع را در برنامه غذایی خود داشته باشید.

اگر در هنگام بارداری آب لیمو به صورت متعادل مصرف شود بی ضرر است. کسانی که دارای آلرژی مرکبات هستند، باید از مصرف آب لیمو بپرهیزند. بعضی از زنان ممکن است در دوران بارداری سوزش سر دل داشته باشند و قبل از مصرف آب لیمو باید با متخصص زنان مشورت کنند.

نوشیدن آب لیمو هنگام بارداری مزایای فراوانی دارد. در واقع، آب لیمو ممکن است به زنانی که در حال تلاش برای بارداری هستند کمک کند. در اینجا 11 مزیت آب لیمو در دوران بارداری ذکر شده است.مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

سوء هاضمه و نفخ در دوران بارداری رایج است. براساس گزارش آژانس توسعه بین المللی ایالات متحده در زمینه کمک به غذا و تغذیه، لیمو یک غذای ضد باکتری است که به هضم کمک می کند.

مصرف آب لیمو در دوران بارداری باعث جلوگیری از یبوست می شود . بسیاری از زنان در طول بارداری از یبوست رنج می برند. از دست دادن آب بدن، عادت های بد غذایی و برخی داروها علل یبوست است. به گفته دکتر Sonali Ruder، نویسنده کتاب طبخ بارداری طبیعی، نوشیدن آب لیمو به کاهش یبوست کمک می کند.

رژیم غذایی با فیبر بالا، تمرینات سبک و نوشیدن مقدار زیادی مایعات به کاهش یبوست کمک می کند. بعضی افراد حتی آب لیمو را به عنوان ملین روزانه مصرف می کنند.

همانطور که ذکر شد، تهوع و استفراغ در دوران بارداری رایج است. به گفته انجمن آمریکایی بارداری، مکیدن لیمو به کاهش بیماری صبحگاهی کمک می کند. همچنین تجمع خلط در دستگاه گوارش را از بین می برد و جریان صفرا را افزایش می دهد. اگر حالت تهوع شدید باشد و مصرف لیمو هیچ کمکی نکند، باید بلافاصله با پزشک خود مشورت کنید.

بر اساس یک مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه و متابولیسم، مصرف روزانه لیمو و پیاده روی منظم باعث کاهش فشار خون می شود. لیمو همچنین سطح کلسترول را کاهش می دهد و رگهای خونی را قوی نگه می دارد.

نوشیدن آب لیمو در دوران بارداری باعث جلوگیری از عفونت های دستگاه گوارش می شود آب لیمو به عنوان یک دیورتیک عمل می کند و به سم زدایی از سموم بدن کمک می کند. این ماده کلیه ها را سالم نگه می دارد و به آنها کمک می کند تا به درستی عمل کنند. این ماده مانع از عفونت های دستگاه گوارش در زنان باردار می شود.

ادم یا تورم پاها در دوران بارداری رایج است. آب لیمو در دوران بارداری به درمان ادم کمک می کند.

آب لیمو گزینه ای بهتر از نوشیدنی های شیرین است. این ماده به جلوگیری از کم آبی در حاملگی کمک می کند. نوشیدنی های شیرین با کالری بالا می تواند منجر به افزایش وزن شود. افزایش وزن بارداری می تواند منجر به عوارض بسیاری از جمله فشار خون بالا و دیابت شود. آب لیمو نیز به کاهش علائم مانند سردرد، گرفتگی و سرگیجه کمک می کند.

آب لیمو آنتی اکسیدان خوبی است و به مبارزه با عفونت های سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می کند. 

لیمو پتاسیم دارد. مصرف آب لیمو در دوران بارداری به رشد استخوان و مغز در جنین کمک می کند.

نوشیدن لیمو و عسل در دوران بارداری ممکن است به کاهش درد زایمان کمک کند. 

زنان باردار اغلب از گرمازدگی رنج می برند که ممکن است ناشی از هجوم هورمون ها باشد. مصرف آب لیمو در دوران بارداری باعث کاهش دمای بدن می شود.

هنگامی که از آب لیمو در رژیم بارداری خود استفاده کنید، مقدار کمی از آن شروع کنید. آب لیمو نوشیدن یک چهارم لیمو و 12 اونس آب را بنوشید. تماشای ناراحتی گوارشی یا ناراحتی گوارشی. در اینجا عوارض جانبی نوشیدن آب لیمو در دوران بارداری ذکر شده است.

سوزش معده و ناراحتی های گوارشی در مراحل بعدی حاملگی رایج هستند. طبق یک مقاله منتشر شده توسط مرکز پزشکی دانشگاه مریلند، غذاهای اسیدی می تواند باعث سوزش یا ریفلاکس معده شود. در چنین شرایطی، از مصرف مواد غذایی اسیدی اجتناب کنید تا علائم فروکش کنند.

مصرف آب لیمو سرد در طول بارداری باعث سرماخوردگی و سرفه می شود. بنابراین، باید از مصرف لیمو یخ زده بپرهیزید. در طول بارداری، باید آب لیمو خنثی مصرف کنید. همچنین می توانید آب لیمو را در دمای اتاق نگه دارید.

دندانپزشکان در درمانگاه Mayo متوجه شدند محتوای اسیدی لیمو می تواند به مینای دندان آسیب برساند و مشکلات دندانی ایجاد کند. نوشیدن مقادیر زیاد آب لیمو در دوران بارداری ممکن است باعث از دست رفتن کلسیم در دندان ها و استخوان ها شود. بعد از نوشیدن آب لیمو، دهان خود را بشویید.

مصرف آب لیمو در مقادیر زیاد ممکن است باعث سوء هاضمه، اسهال، یا گرفتگی معده شود. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که آب لیمو را در آرامش مصرف کنید. اگر از اسهال یا تهوع شدید رنج می برید، بلافاصله با پزشک خود مشورت کنید.

در طول بارداری، سیستم ایمنی ضعیف می شود. نوشیدن آب لیمو غیرپاستوریزه ممکن است موجب بیماری های منتقل شده از راه غذا شود. بعضی از بیماری های ناشی از غذا شامل سالمونلا و E. coli هستند. بیماری های منتقل شده از غذا می تواند به جنین آسیب وارد کند و ممکن است کشنده باشد.

آب لیمو ساده: مواد لازم:

طرز تهیه

آب لیمو و زنجبیل: مواد لازم:

طرز تهیه

تهیه و تنظیم: گروه سلامت اوما

منبع: www.foodsforbetterhealth.com

مسائل مهمی که مادران باردار باید در نظر داشته باشند عبارتست از :

1-    سعی کنید که به هیچ وجه عصبی نشوید .

2-    حساس و زود رنج و خود خور نباشید .

3-    از مصرف غذاهای ممنوعه جداً پرهیز کنید .

4-    در مکان هائی که استرس و تنش وجود دارد حاضر نشوید .مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

5-    یک برنامه ، برای زندگی جدید خود بنویسید و طبق آن به زندگی خود ادامه دهید .

6-    نرمش و پیاده روی جزء برنامه زندگی شما قرار گیرد .

7-    پرخوری نشود و لقمه های غذا را خوب بجوید و دو لقمه قبل از سیر شدن دست از غذا بردارید .

8-    سعی کنید که در طول روز از غذاهای متنوع استفاده کنید .

9-    در یک وعدة غذایی ، چند نوع غذا را با هم میل نکنید .

10- بیشتر غذای مصرفی شما بهتر است که گیاهی باشد .

11- چهار نوع مواد غذایی(پروتین ها ، قند ها ، چربی ها و ویتامین ها) در جیره غذایی روزانه وجود داشته باشد .

12- هفته ای یک بار ماهی استفاده کنید (به صورت بخار پز یا کباب یا سایر مواد گوشتی) .

13- خانم های باردار مطلقاً از کنجد و فرآورده های آن و زعفران و سیر و جعفری استفاده نکنند .

14- یک هفته مانده به زایمان ، هر روز مرتب از روغن کنجد و کنجد استفاده شود .

15- پیشنهاد می شود که خانم های باردار از داشتن یبوست مزاج پرهیز کنند .

16- روزانه شش لیوان آب میل کنید .  نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد از غذا .

17- مادران باردار باید خواب و خوراک و استراحتشان به موقع باشد .

18- به مادران باردار توصیه می شود که هنگام جا بجا شدن در خواب ، بهتر است که از رختخواب بلند شده و بنشینند ، سپس به چپ یا راست با احتیاط بخوابند .

19- مادران باردار بهتر است که روزانه میوه جات و سبزیجات مختلف را میل کنند تا املاح و ویتامین های مورد نیاز بدن تامین شود .

20- برای کنترل زردی جنین ، به مادران توصیه می شود که هفته ای یک بار رنگ زبان خود را در آیینه رویت کنند که زرد رنگ نباشد .

21- مادران باردار بهتر است که غذاهای متعادل مصرف نمایند ، در خوردن غذاهای گرمی یا سردی بخش افراط نکنند .

22- بهترین روش برای کنترل ویار مادران باردار ، استفاده از شربت عسل و لیمو ترش تازه و یخ فراوان را به آرامی میل کنند و در صورت تکرار حالت تهوع ، مقداری زنجبیل (یک هشتم قاشق چای خوری) در یک لیوان شربت عسل افزوده و میل کنند .

23- مادران باردار بهتر است که در معرض غذاهای بودار قرار نگیرند و در طول ویار توصیه می شود که از غذاهای خام گیاهی و مقداری غذای پخته گیاهی استفاده کنند .

24- مادران باردار می توانند بجای لبنیات ، روزانه 10 عدد مغز بادام خام و 5 عدد خرما را میل کنند .

25- مهمترین مساله ای که باید مادران باردار رعایت کنند ، این است که در نهایت آرامش بسر برند و از هرگونه تنش و ناراحتی های روحی و روانی پرهیز کنند .

26- برای با هوش شدن جنین و همچنین زیبا شدنش ، مرتب از شربت عسل و لیمو ترش تازه و انواع آ ب میوه جات با عسل را استفاده کنند .

27- در طول بارداری به مادران توصیه می شود که همیشه پاک و با وضو باشند و با قرآن کریم مانوس شوند تا جنین با کلمات الهی آشنا شده که در هوش و ذکاوت جنین بسیار موثر است .

28- مادران سعی کنند که نمازهای یومیه را سر وقت اقامه کنند ، تا آرامش کافی داشته باشند .

29- مادران سعی کنند که شام را سه ساعت قبل از خواب میل کنند و هنگام خواب اجابت مزاج داشته باشند .

30- مادران توجه داشته باشند که هر چقدر از غذاهای خام گیاهی بیشتر استفاده کنند و با قرآن کریم مانوس باشند به همان اندازه نشاط خواهند داشت .

عالی بود

عسل  شیرین،سالم و مغذیه. خوردن عسل در دوران بارداری مفیده به شرطی که پاستوریزه باشه و علامت استاندارد و تاییدیه داشته باشه. یکی از دلایل نگرانی در مورد عسل اینه که می تونه باعث بوتولیسم بشه. با این حال، این…

عسل  شیرین،سالم و مغذیه. خوردن عسل در دوران بارداری مفیده به شرطی که پاستوریزه باشه و علامت استاندارد و تاییدیه داشته باشه. یکی از دلایل نگرانی در مورد عسل اینه که می تونه باعث بوتولیسم بشه. با این حال، این نگرانی فقط برای کودکان کمتر از یک ساله چون سیستم گوارش اونها نابالغه. سیستم گوارش در بزرگسالان باکتری هایی داره که از سم بوتولینوم جلوگیری میکنه و اجازه نمیده به جفت منتقل بشه.

فواید و مضرات عسل در بارداری

مصرف عسل در دوران بارداری مزایای متعددی داره چون علاوه بر مواد مغذی که داره سرشار از از قندهایی مثل فروکتوز و گلوکزه. اینجا به تعدادی از اونا اشاره میکنیم:

چای لیمو زنجلیل با عسل و درمان گلو درد

مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

مصرف بیش از حد عسل می تونه منجر به برخی عوارض جانبی زیر بشه:

مصرف زیاد عسل و بالا رفتن قند خون

سه تا پنج قاشق سوپ خوری (180 تا 200 کالری) در یک روز خوبه چون یک قاشق سوپ خوری عسل حدود 60 کالری داره. مصرف مقدار کالری قندهای ساده نباید بیشتر از 10٪ مصرف کل کالری مورد نیاز در دوران بارداری باشه (که حدودا 1800 تا 2400 کالری در روز میشه )

آب داغ آنزیم های عسل رو از بین میبرن

اگر کیفیت عسل خوب باشه، مصرف اون حتی در زنان باردار نباید مسئله نگران کننده ای باشه. توجه داشته باشین که عسل پاستوریزه شده باشه، تقریبا تمام کارخانه ها عسل پاستوریزه به فروش میرسونن. اگر میخواهین عسل طبیعی مصرف کنین اون رو از افراد مطمئن و مورد اطمینان بخرین.

اگر مطمئن نیستین که چه عسلی بخورین، با پزشک خود صحبت کنین. اون بهترین شخصیه که میتونه شما رو راهنمایی کنه.

عسل پاستوریزه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه


Current ye@r *


Leave this field empty

دانشنامه فرزند:
سوالی که در ادامه مطالعه می‌فرمایید توسط یکی از مخاطبان ارسال
شده است. شما نیز می‌توانید با ارسال سوالات خود به سامانه مشاوره
دکترهمراه با کارشناسان سامانه مشورت کنید.
کارشناسان سامانه مشاوره دکترهمراه در کمترین زمان، پاسخگوی سوالات
شما عزیزان هستند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و ارسال سوال کافیت به صفحه
«ارسال سوال»
در سامانه مراجعه نمایید.

من باردارم و شش هفتمه. از دیشب گلوم می سوزه و عطسه می کنم باید چکاری انجام بدم؟ چه دارو و دمنوشی توصیه می کنید؟ آیا آبلیمو عسل خوبه؟

آبلیمو و عسل مفید است و شربت پرومتازین هم هر 8 ساعت 1 قاشق غذاخوری میل شود.

مطلبی که مطالعه نمودید، پیرامون موضوع
«مشکلات بهداشتی»
واقع در بخش
«بارداری»
می‌باشد.

در ادامه مطالعه
تعدادی از مطالب
مشابه از لحاظ محتوا و موضوع را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

همچنین شما می توانید با عضویت در

کانال تلگرام دانشنامه فرزند

هر روز مطالب مفید و معتبر ما را دنبال نمایید.
مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری

هشدار جدی:
پاسخ‌های ارسالی توسط کارشناسان، تنها جنبه اطلاع‌رسانی و آموزشی
داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی‌شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. اگر شما هر گونه نگرانی
در مورد سلامتی خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با
یک پزشک حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. در
عموم موارد، تشخیص صحیح پزشکی تنها توسط معاینه حضوری و دقیق و انجام
آزمایش‌های مورد نیاز امکان‌پذیر است.

در ادامه، مطالعه این مطالب را به شما پیشنهاد می‌کنیم:

کپی‌رایت © دانشنامه فرزند. ۱۳۸۸-۱۳۹۷ کلیه حقوق مادی و معنوی
این دانشنامه طبق قوانین حق تکثیر محفوظ بوده و متعلق به
پدید آورندگان می‌باشد. دانشنامه فرزند کاملاً مستقل است و وابسته
به هیچ سازمان، نهاد و یا ارگان دولتی نمی‌باشد و توسط
گروه فرزند مدیریت می‌شود. این دانشنامه شامل کلیه اطلاعات مورد
نیاز برای بچه دار شدن بوده و تنها در راستای اهداف آموزشی
طراحی گردیده‌است. اگر شما هر گونه نگرانی در مورد سلامتی
خود و یا فرزندتان دارید، بهتر این است مستقیما با یک پزشک
حرفه‌ای و یا یک متخصص بهداشت و درمان مشورت کنید. لطفاً قبل
از استفاده از مطالب این سایت کلیه قوانین، مقررات و شرایط استفاده
از آن را مطالعه نمایید، استفاده شما از مطالب این
سایت نشان دهنده توافق شما با کلیه
قوانین و مقررات
می باشد.

استفاده از مطالب و محتوای دانشنامه فرزند در دیگر سایت‌ها و
رسانه‌های الکترونیکی تنها با ذکر منبع و درج لینک مستقیم مجاز بوده و
استفاده از مطالب دانشنامه فرزند در رسانه‌های چاپی تنها با کسب
موافقت‌نامه کتبی مجاز می‌باشد.
کلیه مطالب و محتوای تولید شده در دانشنامه فرزند تحت مجوز
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 در دسترس است.

All contents copyright ©
Farzand Encyclopedia.
2010-2019 All rights reserved.

This Internet site provides information of a general nature and is designed
for educational purposes only. If you have any concerns about your own health
or the health of your child, you should always consult with a physician or other
healthcare professional. Please review the Terms of Use before using this site.
Your use of the site indicates your agreement to be bound by the
Terms of Use.
This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0
International License.

Click here

to view a copy of this license.

For contact us, send email to info[a]farzand.net

مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری
مصرف لیمو ترش و عسل در بارداری
0

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *