ماست پروبیوتیک برای کودک

دوره مقدماتی php
ماست پروبیوتیک برای کودک
ماست پروبیوتیک برای کودک

مطالب پر بازدید


این روز ها محصولات لبنی دستخوش تغییر بزرگی شده اند ، بسیاری از مواد لبنی به ویژه ماست و پنیر این روز ها تحت عنوان پروبیوتیک وارد بازر شده اند. این مواد حاوی باکتری هایی هستند که برای معده ی افراد بسیار مفید می باشد ، اما باید بدانید که این مواد غذایی برای کودکان گاهی دردسر ساز می شوند.

پروبیوتیک ها به خصوص به صورت ماست در جوامع امروزی بسیار رایج شده اند و احتمالا شما در دادن این باکتری های «خوب» به بچه هایتان درنگ نمی کنید …

ماست پروبیوتیک برای کودک

دوره مقدماتی php

 

 

به طور کلی، مصرف پروبیوتیک ها برای بچه ها مضر نیست اما شواهد زیادی در مورد سودمند بودن آنها هم وجود ندارد. برخی از بررسی ها نشان داده اند پروبیوتیک ها ممکن است در درمان و پیشگیری از اسهال مفید باشند اما به گفته کارشناسان، میزان این آثار مفید اندک است. تا به حال بررسی ها درباره آثار پروبیوتیک ها بر بیماری های روده ای مانند نشانگان روده تحریک پذیر نتوانسته است مفید بودن آنها را ثابت کند و بررسی ای که هفته پیش در مجله پدیاتریک (طب کودکان) منتشر شد، شاهدی از اثر پروبیوتیک ها در درمان یبوست کودکان به دست نداد. ممکن است درنهایت معلوم شود تلاش ها برای تغییر گروه باکتری های روده بچه ها و بهبود بخشیدن سلامت آنها، با استفاده از پروبیوتیک ها بی ثمر باشد. اما دکتر فرانک گریر، استاد بیماری های اطفال در بیمارستان مریتر در مدیسون ویسکانسین که سرپرستی این پژوهش برای آکادمی متخصصان اطفال آمریکا را به عهده داشت، در این باره گفت: «با توجه به شواهد موجود، قطعا می توانم بگویم که توصیه نمی شود والدین برای دادن پروبیوتیک به کودکان، خود را به زحمت بیندازند. حتی اگر بچه ها ماست هایی با ۵ نوع متفاوت پروبیوتیک بخورند، به محض اینکه خوردن این ماست ها را کنار بگذارند، باکتری های روده آنها به وضع عادی بازمی گردد.»

 

 

آکادمی متخصصان بیماری های اطفال آمریکا می گوید پروبیوتیک ها فرآورده های غذایی حاوی مقادیر کافی باکتری های زنده هستند که ترکیب باکتری های روده مصرف کننده را تغییر می دهند و ممکن است در سلامت موثر باشند. شواهدی وجود دارد که پروبیوتیک ها ممکن است مانع عفونت های ناشی از حضور میکروب های آسیب رسانی شوند که اسهال ایجاد می کنند. پژوهشگران در یک بررسی در سال ۲۰۰۵ روی ۲۰۰ نوزاد بین ۴ تا ۱۰ ماهه، به آنها در طول یک دوره ۱۲ هفته ای، پروبیوتیک دادند. نوزادانی که پروبیوتیک گرفته بودند به طور میانگین ۳۷/۰ روز اسهال گرفته بودند، در حالی که در گروه شاهد این میزان ۵۹/۰ روز بود. یک بررسی درباره استفاده از پروبیوتیک ها در آسایشگاه ها از لحاظ آماری نشان داد به ازای هر ۷ کودکی که پروبیوتیک می گیرند، در یک کودک از عفونت با روتاویروس ها (عامل اسهال و استفراغ) پیشگیری خواهد شد. نتایج سایر بررسی ها نشان می دهد که مصرف پروبیوتیک ها ممکن است به رشد سالم دستگاه ایمنی در کودکان کمک و از بروز برخی آلرژی ها، آسم یا اگزما جلوگیری کند. در یک تحقیق در سال ۲۰۰۳، حدود ۱۳۰ نوزاد در معرض خطر آلرژی از نظر آثار پروبیوتیک ها مورد بررسی قرار گرفتند. به این نوزادان برای ۶ ماه پروبیوتیک و شیر مادر داده شد. هنگامی که این بچه ها به ۲ سالگی رسیدند، ۲۳ درصد آنها، دچار اگزما شدند، اما در گروه شاهد، این میزان ۴۶ درصد بود. منافع پروبیوتیک ها تا هنگامی که این کودکان به ۴ سالگی رسیدند، قابل?مشاهده بود. اما براساس گزارش آکادمی متخصصان آمریکا در دسامبر گذشته این نتایج امیدوارکننده تا به حال در بررسی های دیگر ثابت نشده است. همچنین به گفته این آکادمی، بررسی هایی اثر مفید پروبیوتیک ها را در درمان نشانگان روده تحریک پذیر، کولیت زخمی شونده، کولیک نوزادی یا بیماری کران، در پیشگیری از سرطان ها نشان داده اند. با این حال این بیانیه می گوید: «نبود شواهد قطعی درباره کارایی پروبیوتیک ها به معنای آن نیست که در آینده پژوهش های بالینی، منافع بهداشتی قابل توجهی برای آنها پیدا نکنند.»

 

 

انجمن متخصصان آمریکا می گوید به نظر نمی رسد در نوزادان سالم، دادن مقادیر زیادی پروبیوتیک مشکلی ایجاد کند. با این حال پروبیوتیک ها ممکن است در برخی کودکان، از جمله نوزادان زودرس، نوزادان دارای ضعف دستگاه ایمنی و آنهایی که کاتترها و سایر تجهیزات پزشکی به بدن آنها متصل است، خطرهایی ایجاد کند. مواردی از عفونت خونی در کودکان و بزرگسالانی که پروبیوتیک مصرف کرده اند، گزارش شده است. به گفته انجمن متخصصان آمریکا پژوهش های بیشتری مورد نیاز است که آثار درازمدت پروبیوتیک را بر کودکان تعیین کند و اگر ثابت شود پروبیوتیک ها برای کودکان مفید هستند، پژوهشگران باید تعیین کنند که چه تعدادی از کودکان و برای چه مدتی باید از این فراورده ها استفاده کنند تا بیشترین منافع به دست آید.

مطالب مرتبط

هماهنگی جهت تبلیغات: 02123051172

مجری انحصاری نیتیو، سنجاق

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است

 

پروبیوتیکها، در واقع، باکتری زنده هستند که توانایی گوارشی  بدن کودک را بهبود می بخشد. پروبیوتیکها کاملا مشابه با باکتریهای طبیعی موجود در معده و روده انسان هستند. به لحاظ علمی، آنها به عنوان “باکتری مفید” یا “باکتری خوب” نامگذاری شده اند. پروبیوتیک ها به درمان اختلالات دستگاه گوارش ، بهبود علائم سرماخوردگی و آنفولانزا و  بهبود عفونت های دستگاه ادراری کمک می کنند

آیا کودکان می توانند پروبیوتیک مصرف کنند؟

وجود پروبیوتیک ها در رژیم غذایی، بدن بچه ها را در برابر میکروب های عفونی مقاوم می کند. در بازار، شما می توانید یک مجموعه گسترده ای از مواد غذایی پروبیوتیک پیدا کنید. برخی از آنها حاوی پروبیوتیک های طبیعی هستند در حالی که غذاهای دیگر با پروبیوتیک ها غنی می شوند.

مزایای پروبیوتیک برای کودکان:

ماست پروبیوتیک برای کودک

در اینجا برخی از جنبه های مثبت پروبیوتیک ها آورده شده است:

1.سلامت گوارش:

یکی از نقشهای اصلی پروبیوتیک، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و هضم غذا است. بسیاری از کودکان از اختلالات گوارشی مانند یبوست یا اسهال رنج می برند اما با مصرف پروبیوتیکها، قابلیت هضم آنها بهبود می یابد. پروبیوتیک ها، رودهبچه و معده کودکان را تنظیم می کنند. محققان نتیجه گرفته اند که مصرف منظم پروبیوتیک ها می تواند به حل مشکل کودکان در زمینه انواع بیماری های دستگاه گوارش کمک کند که به مراتب عملکردی بهتر از مصرف داروهای شیمیایی دارد.

2. کاهش نفخ:

هنگامی که کودک شما از عدم تحمل لاکتوز رنج می برد، وضعیت او پس از مصرف پروبیوتیک ها بهبود می یابد. کودک شما با خیال راحت می تواند سایر محصولات مبتنی بر شیر مانند پنیر، بستنی و ماست را مصرف کند زیرا او می تواند به راحتی مولکول های پیچیده را هضم کند.

3. افزایش ایمنی:

پروبیوتیک ایمنی کودک شما را تقویت می کند تا از میکروب ها و بیماری های عفونی محافظت شود.

بچه های کوچک به شدت حساس به میکروب های مسری هستند و به راحتی علائم عطسه، سرفه و آبریزش بینی را تجربه می کنند. اما با مصرف پروبیوتیک، بدن او می تواند به راحتی در برابر میکروب های عفونی مقاومت کند.

4. درمان اسهال:

برخی از پروبیوتیک های خاص می توانند اسهال و گاستروانتریت را درمان کنند. محققان نتیجه گیری می کنند که پروبیوتیک کودک شما را از اختلالات شدید دستگاه گوارش مانند اسهال آنتی بیوتیک، اسهال عفونی، و اسهال مسافرتی محافظت می کند. لاکتوباسیلوس یکی از پروبیوتیک هایی است که در کودکان کوچک اسهال عفونی را درمان می کند.

Saccharomyces boulardii در درمان اسهال حاد در بچه ها بسیار موثر است.

5. عملکرد مغز را بهبود می بخشد:

پروبیوتیک ها در عملکرد مغز فرزند شما کمک می کنند. محققان نتیجه می گیرند که بچه هایی که به طور منظم ماست حاوی پروبیوتیک مصرف می کنند هوشمندتر از همسالانشان هستند. پروبیوتیک ها افسردگی، اضطراب و سایر اختلالات مغزی در کودکان را درمان می کنند.

 

6.  بهبود سلامت پوست:

مشکلات پوستی مانند روزاسه ، اگزما و پسوریازیس می تواند زندگی کودک کوچک ما را مختل کند. اما با سویه های مناسب پروبیوتیک در بدن او، می تواند به راحتی از چنین بیماری های پوستی بهبود می یابند. تغییرات معمول پروبیوتیک ها (باکتری های اسید لاکتیک) خطر ابتلا به اگزما در کودکان را کاهش می دهد. مکمل پروبیوتیک ها در درمان علائم درماتیت آتوپیک در کودکان کمک می کند.

 

مکمل های پروبیوتیک برای کودکان:

اگرچه مکمل های پروبیوتیکی دارای قدرت تقویت سیستم ایمنی کودکان هستند، با این حال بسیاری از والدین هنوز برای مصرف مکمل های پروبیوتیکی مردد هستند. با این حال، باید به یاد داشته باشید که مصرف مکمل های پروبیوتیک جزو برنامه های غذایی سالم به شمار می آید  که بچه شما را سالم نگه می دارد و از بیماریهای عفونی محافظت می کند. مطالعات بالینی نشان می دهد که مصرف منظم مکمل های پروبیوتیک می تواند کودک شما را از آلرژی، بیماری های دستگاه گوارش، علائم سرماخوردگی و عفونت های ادراری محافظت کند. علاوه بر این، پروبیوتیک Lactobacillus GG خاص شرایط اسهال حاد را در نوزادان و کودکان بهبود می بخشد. کودکان مبتلا به بیماری کرون و IBS همچنین می توانند پروبیوتیک مصرف کنند. به عنوان مکمل حاوی ترکیبات طبیعی، آنها برای بچه شما کاملا امن هستند.

در اینجا مزایای استفاده از مکمل های پروبیوتیک برای کودکان آورده شده است:

عملکرد سیستم ایمنی کودک شما را تقویت می کند و می تواند به راحتی در برابر بیماری های عفونی مقاومت کند.

کمک می کند تا باکتری های مفید بدن کودک به تعادل برسد و افزایش پیدا کند.

از دستگاه گوارش فرزند شما محافظت می کند. 

منبع:www.momjunction.com

منبع

ماست پروبیوتیک برای کودک

 دفتر مرکزی : تهران، میدان رسالت،خیابان فرجام،چهارراه حیدر خانی،پلاک 597

 کارخانه: پارک فناوری پردیس، نوآوری 4

شماره تماس : 77495007(21)98+

تلفکس : 77132961(21)98+

سامانه پیامکی :  10004917

© ۱۳۹۷ – تمامی حقوق این وبسایت مربوط به زیست تخمیر و محفوظ است.

اسم پروبیوتیک را احتمالاً در تبلیغات تلوزیونی زیاد شنیده‌اید یا آن را روی بسته‌بندی بعضی از مواد غذایی و سایت‌های اینترنتی سلامتی دیده‌اید. همه‌ی این تبلیغات ادعای این را دارند که پروبیوتیک‌ها به کاهش وزن، تقویت سیستم ایمنی و سلامت دستگاه گوارش کمک کنند. در این میان والدین همیشه نگران شروع به دادن انواع مواد غذایی حاوی پروبیوتیک کودکان و حتی مکمل‌های پروبیوتیک به کودک‌شان می‌کنند.

اما آیا پروبیوتیک کودکان هم، همان نحوه عملکرد در بزرگسالان را دارد؟ پروبیوتیک چه فوایدی برای کودکان دارد؟ مصرف پروبیوتیک کودکان باید از چه زمانی شروع شود؟ بهترین نوع پروبیوتیک کودکان کدام است؟ جواب این سوالات را می‌توانید در این مطلب پیدا کنید.

شاید تعجب کنید ولی تعداد باکتری‌های موجود در بدن از سلول‌های بدن بیشتر هستند. بیشتر این باکتری‌ها در روده زندگی می‌کنند و بی‌ضرر هستند. داشتن باکتری‌های خوب در روده مزایای بسیاری برای سلامتی از جمله کاهش وزن، بهبود هضم، افزایش عملکرد سیستم ایمنی، پوست سالم‌تر و کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها، دارد.

پروبیوتیک‌ها هم نوع خاصی از باکتری‌های خوب و مفید هستند. آنها به طور عادی در روده و سایر قسمت‌های بدن زندگی می‌کنند. پروبیوتیک‌ها علاوه بر کمک به گوارش، مولکول‌های پیچیده و ترکیباتی مفیدی مانند ویتامین‌ها و آنتی‌بیوتیک‌های مختلف را تولید می‌کنند.

 پروبیوتیک‌ها به عنوان مکمل دارویی و در بعضی مواد غذایی مانند بعضی از انواع ماست وجود دارند. برخی از بزرگسالان برای حل مشکلات گوارشی از مکمل‌های پروبیوتیکی استفاده می‌کنند. همچنین تحقیقات نشان داده است که پروبیوتیک برای کودکان و نوزادان سبب تسکین دردهای شکمی و درمان اسهال می‌شود.

ماست پروبیوتیک برای کودک

تاثیر پروبیوتیک بر کودکان از زمان بارداری و همزمان با مصرف مواد غذایی حاوی این میکروارکانیسم خوب، آغاز می‌شود و همزمان با رشد اثرات خود را بر سلامتی کودک خواهد داشت. کودکان با مصرف مواد غذایی حاوی این باکتری بعد از شروع غذای کمکی، از بسیاری از بیماری‌های گوارشی مصون می‌مانند. غذاهای کمکی کودک باید از طیف وسیعی از مواد غذایی و باتوجه به نیازهای او در هر ماه تهیه شوند.

پروبیوتیک‌ها و اثر آنها بر سلامتی هنوز هم مورد بررسی هستند اما از آنجایی که به حفظ تعادل بین باکتری‌های خوب و بد کمک می‌کنند، نقش مفیدی در هضم مواد غذایی دارند. پروبیوتیک‌ها به عملکرد مناسب سیستم گوارش، کاهش نفخ، گاز روده و مشکلات گوارشی در دوران بارداری کمک می‌کند. با کاهش مشکلات گوارشی، مادر احساس آرامش بیشتری خواهد کرد و به طور قطع این احساس تاثیر مثبتی بر جنین خواهد داشت. همچنین بعضی از تحقیقات نشان داده که مصرف پروبیوتیک و تغذیه مناسب در دوران بارداری، بروز اگزما در نوزادان تازه متولد شده را کاهش می‌دهد.

پوشش روده نوزاد قابل نفوذ است و می‌تواند مواد خارجی را به داخل خون منتقل کند و پتانسیل واکنش آلرژیک را افزایش دهد. هنگامی که کودک از شیر مادر تغذیه می‌کند، اولین شیر مادر یا آغوز کمک می‌کند تا یک سد محافظ بر روی این پوشش ایجاد شود. این سد محافظ همچنین به عنوان محلی برای پرورش میکروب‌های مفید است که به تقویت روده کمک می‌کند. وقتی پروبیوتیک‌های اضافی را به نوزاد داده می‌شوداین سد محافظ در برابر مهاجمین خارجی تقویت خواهد شد.

علاوه بر این مصرف پروبیوتیک برای نوزادان فواید دیگری هم دارد. از جمله:

تحقیقات در مورد فواید پروبیوتیک کودکان ادامه دارد. اما بررسی‌ها تا اینجا نشان داده‌اند که:

مکمل‌های دارویی پروبیوتیک کودکان به اشکال مختلفی از جمله قرص جویدنی، پودر، قطره، قرص و کپسول تولید می‌شوند. بهتر است برای استفاده از فرم دارویی پروبیوتیک کودکان و نوزادان، حتما با پزشک مشورت کنید و مطمئن شوید که این نوع پروبیوتیک برای فرزندتان خطرناک نباشد.

اما شاید بهترین شکل پروبیوتیک کودکان ، مصرف مواد غذایی حاوی پروبیوتیک است.

مهم‌ترین منبع غذایی حاوی پروبیوتیک ماست است. ماست به طور طبیعی حاوی باکتری‌های لاکتوباسیلوس است و به همین دلیل رایج‌ترین منبع غذایی پروبیوتیک‌ به شمار می‌آید. با این حال، در برخی از ماست‌ها، باکتری‌های مفید در طی فرایند فرآوری از بین می‌روند. به همین دلیل انواع ماست که محتوی پروبیوتیک فعال هستند، برچسب‌های ویژه‌ای روی بسته‌بندی خود دارند.

سایر غذاهایی که به طور طبیعی حاوی پروبیوتیک هستند عبارتند از کفیر، کفیر نارگیل، چای کامبوچا، کیمچی (نوعی ترشی کاهو)،کلم ترشی، میسو (سس سویا تخمیر شده)، تمپه (یکی دیگر از محصولات سویا تخمیر شده)، خیار شور، کره سنتی و پنیرهایی مانند پنیر چدار، موزارلا و گودا

هیچ توصیه خاصی مبنی بر مقدار مصرف مواد غذایی حاوی پروبیوتیک کودکان، وجود ندارد و هیچ راهی هم وجود ندارد که بدانیم کدام یک از این مواد غذایی موثرتر هستند. تنها توصیه‌ای که می‌شود، گنجاندن مواد غذایی حاوی پروبیوتیک در رژیم غذایی کودکان است.

اگر پدر و مادر هستید، غذا خوردن فرزندتان یکی از چالش‌های مهم برای‌تان است. این‌که غذاهای مفید و سالم به او بدهید دغدغه‌ای است که دست از سر شما بر نمی‌دارد. کودکان این روزها گرایش عجیبی به هله‌هوله‌ها و فست‌فود‌ها دارند؛ این غذاها مشکلات خاصی برای سیستم گوارش کودکان به وجود می‌آورد. به همین دلیل لزوم داشتن مکمل غذایی که این مشکلات گوارشی را برطرف کند، به شدت احساس می‌شود.

پروبیوتیک این نقش را برعهده دارد. پروبیوتیک کودکان می‌تواند تعادل بین باکتری‌های بد و خوب سیستم گوارش را به وجود آورند و مشکلات گوارشی را کاهش دهد. پس گنجاندن مواد غذایی که غنی از پروبیوتیک‌ها هستند در رژیم غذایی کودک‌تان این دغدغه فکری شما را از بین خواهد برد.

امتیاز:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

تمام حقوق این وبسایت برای گروه صنایع غذایی سولیکو
محفوظ می باشد.

پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که در روده انسان حضور دارند و به تخمیر و هضم غذا کمک می کنند. در صورت برهم خوردن تعادل باکتری های مفید و مضر روده، مشکلات گوارشی بروز می کنند. بنابراین پروبیوتیک برای کودکان می تواند با برقراری این تعادل به رفع برخی مشکلات گوارشی کمک کند.

دروانا:

پروبیوتیک ها میکروارگانیسم هایی مانند باکتری ها یا مخمرها هستند که اثرات مثبتی بر سلامتی انسان دارند. برای مثال، برخی از انواع این پروبیوتیک ها در بدن شما و داخل روده ها زیست می کنند. پروبیوتیک ها همچنین در خوراکی هایی مانند ماست (ماست پروبیوتیک) وجود دارند. همچنین مکمل های پروبیوتیک در دسترس هستند و برخی از شیر خشک های کودکان نیز حاوی پروبیوتیک هستند (شیر خشک پروبیوتیک).

مکمل های پروبیوتیک در بزرگسالان به منظور رفع برخی از مشکلات گوارشی مورد استفاده قرار می گیرند. پروبیوتیک در نوزادان نیز می تواند فوایدی مانند رفع کولیک و درمان اسهال داشته باشد.

اما شواهد علمی برای حمایت از تمام فواید ذکر شده برای پروبیوتیک ها وجود ندارد. قبل از استفاده از مکمل پروبیوتیک برای کودکان یا شیر خشک پروبیوتیک با متخصص اطفال مشورت کنید.

ماست پروبیوتیک برای کودک

همان طور که می دانیم تعداد بسیاری از باکتری ها (مفید و مضر) در مجاری گوارشی انسان در تعادل با یکدیگر زیست می کنند. زمانی که این تعادل برهم خورده و باکتری های مضر غالب می شوند، اسهال و سایر مشکلات گوارشی بروز می کنند. در بیشتر موارد بدن به خودی خود این تعادل را مجددا برقرار می کند. مطالعات نشان می دهند که مصرف پروبیوتیک ها این فرآیند را سرعت بخشیده و به پیشگیری یا رفع برخی از علائم گوارشی کمک می کنند.

پروبیوتیک برای کودکان در موارد زیر کمک کننده است:

مکمل های پروبیوتیک در شکل های مختلفی همچون قطره های مایع (قطره پروبیوتیک) و پودرهایی که با شیر مادر، آب یا شیر خشک مخلوط می شوند، وجود دارند. در هر حال، در نظر داشته باشید که سازمان غذا و دارو آمریکا کنترلی بر روی مکمل ها ندارد بنابراین انتخاب مکمل پروبیوتیک مناسب برای کودکان دشوار است.

شما همچنین می توانید قطره های پروبیوتیک را مستقیما در دهان کودک بریزید. اگر به نوزاد خود شیر می دهید، می توانید قطره پروبیوتیک را کمی قبل از شیردهی بر روی سینه خود بریزید. برای دادن قطره پروبیوتیک به کودک، آن را به شیر خشک او اضافه کنید اما آن را بیشتر از 73.4 درجه سانتی گراد گرم نکنید.

شیر خشک پروبیوتیک نیز منبع دیگری از پروبیوتیک برای کودکان است. بر خلاف مکمل های پروبیوتیک که در بالا به آن ها اشاره شد، شیر خشک پروبیوتیک برای کودکان تحت نظارت سازمان غذا و دارو قرار دارد و ایمنی آن به تایید رسیده است. توجه داشته باشید حرارت دادن بیش از 37.4 درجه پروبیوتیک های موجود در شیر را تخریب می کند. 

برخی غذاها حاوی پروبیوتیک هستند در حالی که مطالعه ای انجام نشده است که نشان دهنده اثرات مفید آن ها برای کودکان باشد.

ماست پیروبیوتیک یکی از منابع پروبیوتیک برای کودکان است. بیشتر کودکان از اولین دفعاتی که خوردن غذاهای جامد را آغاز می کنند (4 تا 8 ماهگی) قادر به خوردن ماست هستند. به دنبال فرآورده هایی باشید که حاوی پروبیوتیک های زنده یا فعال هستند؛ بدین معنی که پروبیوتیک ها در طول حرارت دادن برای فرآوری محصول از بین نرفته اند. ماست پروبیوتیک برای کودکان بهتر است ساده و بدون شیرین کننده باشد.

سایر غذاهای حاوی پروبیوتیک شامل موارد زیر هستند:

دُروانا محلی برای تحقیق و پژوهش (فرهنگ دهخدا)وبسایت دروانا در تلاش است با گردآوری ژورنال های تخصصی پزشکی، مجلات پزشکی، مقالات و مطالب علمی، از معتبرترین منابع جهانی، بستری را برای تحقیق و مطالعه فراهم نماید.از تمامی پزشکانی که دُروانا را برای رسیدن به این هدف همراهی می نمایند، کمال تشکر را داریم.با دروانا همراه شوید.

پروبیوتیک ها به خصوص به صورت ماست در جوامع امروزی بسیار رایج شده اند و احتمالا شما در دادن این باکتری های «خوب» به بچه هایتان درنگ نمی کنید

پروبیوتیک‌ها به‌خصوص به‌ صورت ماست در جوامع امروزی بسیار رایج شده‌اند و احتمالا شما در دادن این باکتری‌های «خوب» به بچه‌هایتان درنگ نمی‌کنید …

● اما آیا پروبیوتیک‌ها واقعا فایده‌ای برای بچه‌ها دارند؟

ماست پروبیوتیک برای کودک

به‌طور کلی، مصرف پروبیوتیک‌ها برای بچه‌ها مضر نیست اما شواهد زیادی در مورد سودمند بودن آنها هم وجود ندارد. برخی از بررسی‌ها نشان داده‌اند پروبیوتیک‌ها ممکن است در درمان و پیشگیری از اسهال مفید باشند اما به گفته کارشناسان، میزان این آثار مفید اندک است. تا به حال بررسی‌ها درباره آثار پروبیوتیک‌ها بر بیماری‌های روده‌ای مانند نشانگان روده تحریک‌پذیر نتوانسته است مفید بودن آنها را ثابت کند و بررسی‌ای که هفته پیش در مجله پدیاتریک (طب کودکان) منتشر شد، شاهدی از اثر پروبیوتیک‌ها در درمان یبوست کودکان به دست نداد. ممکن است درنهایت معلوم شود تلاش‌ها برای تغییر گروه‌ باکتری‌های روده بچه‌ها و بهبود بخشیدن سلامت آنها، با استفاده از پروبیوتیک‌ها بی‌ثمر باشد. اما دکتر فرانک گریر، استاد بیماری‌های اطفال در بیمارستان مریتر در مدیسون ویسکانسین که سرپرستی این پژوهش برای آکادمی متخصصان اطفال آمریکا را به عهده داشت، در این باره گفت: «با توجه به شواهد موجود، قطعا می‌توانم بگویم که توصیه نمی‌شود والدین برای دادن پروبیوتیک به کودکان، خود را به زحمت بیندازند. حتی اگر بچه‌ها ماست‌هایی با ۵ نوع متفاوت پروبیوتیک بخورند، به محض اینکه خوردن این ماست‌ها را کنار بگذارند، باکتری‌های روده‌ آنها به وضع عادی‌ بازمی‌گردد.»

● آیا پروبیوتیک‌ها موثرند؟

آکادمی متخصصان بیماری‌های اطفال آمریکا می‌گوید پروبیوتیک‌ها فرآورده‌های غذایی حاوی مقادیر کافی باکتری‌های زنده هستند که ترکیب باکتری‌های روده مصرف‌کننده را تغییر می‌دهند و ممکن است در سلامت‌ موثر باشند. شواهدی وجود دارد که پروبیوتیک‌ها ممکن است مانع عفونت‌های ناشی از حضور میکروب‌های آسیب‌رسانی شوند که اسهال ایجاد می‌کنند. پژوهشگران در یک بررسی در سال ۲۰۰۵ روی ۲۰۰ نوزاد بین ۴ تا ۱۰ ماهه، به آنها در طول یک دوره ۱۲ هفته‌ای، پروبیوتیک دادند. نوزادانی که پروبیوتیک گرفته بودند به‌طور میانگین ۳۷/۰ روز اسهال گرفته بودند، در حالی که در گروه شاهد این میزان ۵۹/۰ روز بود. یک بررسی درباره استفاده از پروبیوتیک‌ها در آسایشگاه‌ها از لحاظ آماری نشان داد به ازای هر ۷ کودکی که پروبیوتیک می‌گیرند، در یک کودک از عفونت با روتاویروس‌ها (عامل اسهال و استفراغ) پیشگیری خواهد شد. نتایج سایر بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف پروبیوتیک‌ها ممکن است به رشد سالم دستگاه ایمنی در کودکان کمک و از بروز برخی آلرژی‌ها، آسم یا اگزما جلوگیری کند. در یک تحقیق در سال ۲۰۰۳، حدود ۱۳۰ نوزاد در معرض خطر آلرژی از نظر آثار پروبیوتیک‌ها مورد بررسی قرار گرفتند. به این نوزادان برای ۶ ماه پروبیوتیک و شیر مادر داده شد. هنگامی که این بچه‌ها به ۲ سالگی رسیدند، ۲۳ درصد آنها، دچار اگزما شدند، اما در گروه شاهد، این میزان ۴۶ درصد بود. منافع پروبیوتیک‌ها تا هنگامی که این کودکان به ۴ سالگی رسیدند، قابل?مشاهده بود. اما براساس گزارش آکادمی متخصصان آمریکا در دسامبر گذشته این نتایج امیدوارکننده تا به حال در بررسی‌های دیگر ثابت نشده است. همچنین به گفته این آکادمی، بررسی‌هایی اثر مفید پروبیوتیک‌ها را در درمان نشانگان روده تحریک‌پذیر، کولیت زخمی‌شونده، کولیک نوزادی یا بیماری کران، در پیشگیری از سرطان‌ها نشان داده‌اند. با این حال این بیانیه می‌گوید: «نبود شواهد قطعی درباره کارایی پروبیوتیک‌ها به معنای آن نیست که در آینده پژوهش‌های بالینی، منافع بهداشتی قابل‌توجهی برای آنها پیدا نکنند.»

● آیا پروبیوتیک‌ها بی‌خطرند؟

انجمن متخصصان آمریکا می‌گوید به نظر نمی‌رسد در نوزادان سالم، دادن مقادیر زیادی پروبیوتیک مشکلی ایجاد کند. با این حال پروبیوتیک‌ها ممکن است در برخی کودکان، از جمله نوزادان زودرس، نوزادان دارای ضعف دستگاه ایمنی و آنهایی که کاتترها و سایر تجهیزات پزشکی به بدن آنها متصل است، خطرهایی ایجاد کند. مواردی از عفونت خونی در کودکان و بزرگسالانی که پروبیوتیک مصرف کرده‌اند، گزارش شده است. به گفته انجمن متخصصان آمریکا پژوهش‌های بیشتری مورد نیاز است که آثار درازمدت پروبیوتیک را بر کودکان تعیین کند و اگر ثابت شود پروبیوتیک‌ها برای کودکان مفید هستند، پژوهشگران باید تعیین کنند که چه تعدادی از کودکان و برای چه مدتی باید از این فراورده‌ها استفاده کنند تا بیشترین منافع به‌دست آید.

منبع: LiveScience

ترجمه: حسین غلامی

احتمالا می دانید که پروبیوتیک ها برای نوزادان و کودکان فواید بسیار زیادی دارند. این مکمل ها می توانند مشکلات گوارشی را بهبود بخشیده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند. در ادامه این مقاله به شما خواهیم گفت که پروبیوتیک چیست بعلاوه در مورد انواع پروبیوتیک صحبت کرده و بهترین پروبیوتیک دارویی و طبیعی را به شما معرفی خواهیم کرد.

پروبیوتیک نوعی باکتری زنده است که فواید سلامتی به ویژه برای روده شما فراهم می کند. پروبیوتیک های کودک دقیقاً همان چیزی هستند که به نظر می رسند.پروبیوتیک هایی که بی خطر هستند و مخصوص نوزادان ساخته می شوند.

دو نوع اصلی پروبیوتیک کودک وجود دارد: پودر و مایع. پروبیوتیک های کودک پودر شده رواج بیشتری دارند، اما برخی از والدین تجویز پروبیوتیک های مایع با سرنگ یا قطره چکان را ترجیح می دهند. در اینجا چهار پروبیوتیک کودک وجود دارد که می توانم آنها را توصیه کنم.

محققان یک مطالعه در استرالیا دریافتند که بهترین پروبیوتیک برای نوزادان مواردی است که شامل 2-3 گونه پروبیوتیک (به جای فقط یک نوع) باشد. در اینجا سه مورد برتر وجود دارد که می توانید انتخاب کنید:

ماست پروبیوتیک برای کودک

1- BIFIDUM.B: یکی از اولین گونه هایی است که در روده های نوزاد بهتر مستقر می شود و بهتر از سایر گونه ها به دیواره روده می چسبد. همچنان یک باکتری مهم برای هضم و جذب مواد غذایی است. این ممکن است به درمان بیماری های پوستی نوزاد مانند اگزمای کودک و عفونت های قارچی کمک کند. همچنین می تواند به رفع مشکلات گوارشی کودک مانند انترکولیت نکروتیز، سندرم روده تحریک پذیر، یبوست، اسهال و حتی عفونت های ریوی کمک کند.

2- INFANTIZ.B: گونه ای است که بیشترین شیوع و قدرت را در نوزادان دارد و با افزایش سن کاهش می یابد. در حقیقت، یک مطالعه جدید (و هشدار دهنده) نشان می دهد که این گونه ممکن است در دنیای غرب منقرض شود. این یک مشکل بزرگ است، زیرا باکتری های بیماری زا را از بین می برد و به سلامت و هضم کلی کمک می کند. یک بررسی نشان داد که این نوع پروبیوتیک می تواند التهاب را کاهش دهد و از عملکرد ایمنی بدن پشتیبانی کند.

3- EUTERIR .L: گونه ای است که مشخص شده فواید زیادی برای کودکان خردسال و نوزادان دارد. یک مطالعه نشان داد کودکان 6 ماهه تا 3 ساله که این مکمل را مصرف می کنند تقریباً یک سوم سایر کودکان اسهال و نصف دیگر کودکان عفونت تنفسی کمتری را تجربه می کنند. مطالعه دیگر نشان می دهد که یک درمان عالی برای قولنج است، همچنین مشخص شد که سطح باکتریهایی را که باعث پوسیدگی دندان می شوند کاهش می دهد!

همیشه، همیشه، همیشه قبل از دادن مکمل به کودک با پزشک متخصص اطفال صحبت کنید. همچنین، همیشه پروبیوتیک ها را آهسته شروع کنید و مراقب تغییرات یا رفتار روده باشید. به چند روش می توانید پروبیوتیک های مورد نیاز کودک را تأمین کنید:

• طبق توصیه مربوط به دوز محصول خاص، عمل کرده و پروبیوتیک های پودر شده را به شیر مادر یا شیر خشک اضافه کنید.

• روش دیگر، شما می توانید پروبیوتیک های پودر شده را قبل از شیر دادن مستقیماً روی پستان خود قرار دهید. برای این کار، نوک پستان را کمی چرب کنید، سپس پودر پروبیوتیک را مستقیماً روی آن بپاشید.

• وقتی کودک در حال خوردن غذای جامد است، پروبیوتیک های پودر شده را در فنجان آب یا غذای کودک مخلوط کنید.

• بر اساس دوز توصیه شده محصول خاص، پروبیوتیک های مایع را به کمی شیر مادر یا شیر خشک اضافه کنید.

• جایگزین دیگر، استفاده از سرنگ برای قرار دادن پروبیوتیک های مایع به طور مستقیم در دهان کودک است. به این ترتیب کودک آب اضافی دریافت نمی کند (که می تواند باعث عدم تعادل در الکترولیت های او شود).

علاوه بر مکمل های پروبیوتیک، کودک می تواند پروبیوتیک های عالی را از:

شیر خوردن

شیردهی بهترین راه برای سالم نگه داشتن مخاط روده است. شیر شما پروبیوتیک و ایمونوگلوبولین را برای کودک فراهم می کند که به ایجاد لایه محافظتی روده کمک می کند. برای داشتن بیشترین فواید، مقدار زیادی غذای تخمیر شده غنی از پروبیوتیک مانند کفیر، ترشی کلم و ترشی، ماست، میسو و غیره مصرف کنید. این به شما کمک می کند تعادل باکتریایی خود را تقویت کنید، این امر به شیر و کودک شما کمک می کند.

پروبیوتیک طبیعی برای نوزادان

آیا در مورد پروبیوتیک برای نوزادان فکر می کنید؟ پروبیوتیک ها می توانند سلامتی کودک را در طولانی مدت بهبود بخشند. در اینجا دلیل مهم بودن آنها بیان می شود، به علاوه اگر نمی توانید یا نمی خواهید شیردهی کنید، گزینه های شیر خشک پروبیوتیکی وجود دارد که هنوز هم می توانند به سلامت روده کودک کمک کنند.

ماست شیر مادر

غذا بهترین راه برای تقویت باکتری های خوب شما است، به ویژه برای کودکان خردسال با سیستم های ظریف. بدیهی است که ما نمی توانیم مواد غذایی جامد را تا حدود 6 ماهگی به نوزادان بدهیم، اما می توانیم در سنین بسیار کم یک غذا به آنها بدهیم: ماست شیر مادر.

• حدود 30 سی سی شیر مادر را با 8/1 قاشق چای خوری پروبیوتیک نوزاد مخلوط کنید.

• بگذارید مخلوط یک شب روی پیشخوان بماند.

• این ماست را با قاشق به او دهید.

البته همیشه قبل از دادن به کودک با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید.

غذاهای تخمیر شده

وقتی نوزاد به اندازه کافی برای خوردن مواد جامد بزرگ شد، غذاهای تخمیر شده طبیعی را به رژیم غذایی او اضافه کنید. دادن زودهنگام این مواد به کودک کمک می کند تا طعم غذاهای ترش و تخمیر شده را بدست آورد.

• فقط با آب این غذاهای پروبیوتیکی شروع کنید. به عنوان مثال آب ترشی کلم یا ترشی و شورها. از یک قاشق استفاده کنید یا آنها را در پوره مخلوط کنید.

• هنگامی که کودک به مواد جامد عادت کرد، مقدار کمی کفیر یا ماست به آن اضافه کنید.

• به تدریج معرفی سایر غذاهای تخمیر شده را ادامه دهید و در آخر همه غذاهای تخمیر شده را که دوست دارید به کودک بدهید.

ماست پروبیوتیک برای کودک

مطالعات نشان می دهند که پروبیوتیک ها نه تنها ایمن هستند، بلکه در کاهش زمان گریه، کاهش مشکل تف کردن و یبوست در سه ماه اول زندگی بسیار مؤثر هستند. به نظر نمی رسد پروبیوتیک یا پری بیوتیک اضافه شده به شیر خشک و سایر غذاهایی که برای استفاده در کودکان به بازار عرضه می شود برای نوزادان و کودکان سالم، مضر باشد. هنوز هم بسیار مهم است که قبل از دادن هر چیزی به جز شیر مادر به کودک، با پزشک اطفال صحبت کنید.

کاملاً برعکس آزمایشات بالینی نشان می دهد که پروبیوتیک های کودک در واقع شکم های ناراحت را تسکین می دهند. در حقیقت، نوزادانی که پروبیوتیک مصرف می کنند، کمتر به بخشهای اورژانس مراجعه می کنند، برای مشکلات معده به داروی کمتری احتیاج دارند، اجابت مزاج منظم تری دارند و کمتر تف می کنند.

به گفته محققان، پروبیوتیک ها ممکن است در واقع به کاهش گاز در نوزادان کمک کنند. مطالعات نشان می دهد که ترکیب باکتریایی در معده نوزادان مبتلا به کولیک متفاوت است و محققان فرض می کنند که این تفاوت ها ممکن است باعث گاز، نفخ و ناراحتی منجر به قولنج شود. در بررسی 12 مطالعه برای تآیید اثرات پروبیوتیک نوزادان، محققان دریافتند که نوزادانی که از این مکمل استفاده می کنند در طول روز حدود یک ساعت کمتر گریه می کنند احتمالاً در نتیجه درد کمتر ناشی از گاز.

همیشه اطلاعات مربوط به دوز مربوط به مکمل پروبیوتیک خود را دنبال کنید و حتماً تأیید پزشک خود را بگیرید. این می تواند به شما آرامش خاطر دهد که بدانید طبق گفته، آکادمی آمریکایی پزشکان خانواده، هیچ مدرکی وجود ندارد که ثابت کند مصرف بالاتر پروبیوتیک نوزادان خطرناک است، با این حال مصرف بیشتر غیرضروری و هزینه اضافی است.

فلور روده نامتعادل می تواند ارثی باشد و ممکن است در آینده باعث مشکلات جدی سلامتی شود. افزودن پروبیوتیک به رژیم غذایی نوزاد، از طریق غذا یا مکمل، می تواند به کودک شما کمک کند تا بهترین شروع ممکن را داشته باشد.

مطالعه بیشتر:

1- نکات مهم در تهیه و نگهداری غذای کمکی نوزاد

2- شروع غذای کمکی در کودکانی که دچار حساسیت غذایی هستند

3- بهترين سن برای شروع غذای کمکی به نوزادان چند ماهگی است؟

4- دادن ماست به نوزاد ،زمان ونحوه دادن ماست به نوزاد چگونه است؟

  • اداره کل امور مالیاتی غرب تهران منطقه 22
  • آیا پروبیوتیک های کودک می توانند باعث ایجاد گاز شوند؟

    به گفته محققان، پروبیوتیک ها ممکن است در واقع به کاهش گاز در نوزادان کمک کنند. مطالعات نشان می دهد که ترکیب باکتریایی در معده نوزادان مبتلا به کولیک متفاوت است و محققان فرض می کنند که این تفاوت ها ممکن است باعث گاز، نفخ و ناراحتی منجر به قولنج شود. در بررسی 12 مطالعه برای تآیید اثرات پروبیوتیک نوزادان، محققان دریافتند کهنوزادانی که از این مکمل استفاده می کنند در طول روز حدود یک ساعت کمتر گریه می کنند- احتمالاً در نتیجه درد کمتر ناشی از گاز.

    آیا می توانید بیش از حد پروبیوتیک به کودک بدهید؟

    همیشه اطلاعات مربوط به دوز مربوط به مکمل پروبیوتیک خود را دنبال کنید و حتماً تأیید پزشک خود را بگیرید. این می تواند به شما آرامش خاطر دهد که بدانید طبق گفته، آکادمی آمریکایی پزشکان خانواده، هیچ مدرکی وجود ندارد که ثابت کند مصرف بالاتر پروبیوتیک نوزادان خطرناک است، با این حال مصرف بیشتر غیر ضروری و هزینه اضافی است.


    آیا پروبیوتیک ها برای نوزادان بی خطر هستند؟

    مطالعات نشان می دهند که پروبیوتیک ها نه تنها ایمن هستند، بلکه در کاهش زمان گریه، کاهش مشکل تف کردن و یبوست در سه ماه اول زندگی بسیار مؤثر هستند. به نظر نمی رسد پروبیوتیک یا پری بیوتیک اضافه شده به شیر خشک و سایر غذاهایی که برای استفاده در کودکان به بازار عرضه می شود برای نوزادان و کودکان سالم، مضر باشد. هنوز هم بسیار مهم است که قبل از دادن هر چیزی به جز شیر مادر به کودک، با پزشک اطفال صحبت کنید.

    آیا پروبیوتیک ها می توانند باعث ناراحتی شکم در نوزادان شوند؟

    کاملاً برعکس آزمایشات بالینی نشان می دهد که پروبیوتیک های کودک در واقع شکم های ناراحت را تسکین می دهند. در حقیقت، نوزادانی که پروبیوتیک مصرف می کنند، کمتر به بخشهای اورژانس مراجعه می کنند، برای مشکلات معده به داروی کمتری احتیاج دارند، اجابت مزاج منظم تری دارند و کمتر تف می کنند.

    نویسنده :
    تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

    منبع:

    mamanatural

    ماست پروبیوتیک برای کودک

    سلامت، مراقبت و نگهداری کودکان

    سلامت، مراقبت و نگهداری کودکان

    سلامت، مراقبت و نگهداری کودکان

    سلامت، مراقبت و نگهداری کودکان

    سلامت، مراقبت و نگهداری کودکان

    سلامت، مراقبت و نگهداری کودکان

    سلامت، مراقبت و نگهداری کودکان

    این بخش در حال طراحی می باشد




    پوسیدگی دندان از جمله بیماری‌های شایع در جهان است. کودکان به دلیل آسیب‌پذیر بودن بیشتر در معرض خطر از دست دادن دندان‌های خود می‌باشند. دلایل متعددی از جمله وراثت، باکتری‌ها و رژیم غذایی در بروز آن دخالت دارند. در حفره دهانی همچون مجرای روده، هم باکتری‌های آسیب‌رسان و هم باکتری‌های مفید ساکن هستند. افزایش جمعیت باکتری‌های بیماری‌زا در نتیجه عدم رعایت بهداشت و رژیم غذایی نادرست، منجر به به هم خوردن این تعادل و بروز بیماری‌های دهانی از جمله پوسیدگی‌های دندانی می‌گردد.

    استفاده از ترکیباتی که این تعادل را در جهت افزایش توده باکتریایی مفید هدایت کند موثر خواهد بود. از جمله این ترکیبات پروبیوتیک‌ها می‌باشند. اثرات سلامت بخش این باکتری‌ها در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها اثبات شده است. این ترکیبات در صورت مصرف، از طریق تولید اسیدهای ارگانیک و مواد باکتری‌کش، رقابت با باکتری‌های بیماری‌زای دهانی برای اتصال به جایگاهشان در حفره دهانی، دخالت در هضم مواد غذایی موجود در دهان و خارج کردن این مواد از دسترس باکتری‌های بیماری زا، افزایش توده باکتری‌های مفید، افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن و افزایش سلول‌های ایمنی‌زا در ترشحات بزاقی باعث سلامتی حفره دهان و پیشگیری از پوسیدگی‌های دهان خواهند شد. به کودکان از فرآورده‌های پروبیوتیک بدهید. تحقیقات متعددی فواید پروبیوتیک‌ها را در سلامتی حفره دهانی و پیشگیری از پوسیدگی‌های دندانی با تعدیل جمعیت باکتری‌های ساکن در حفره دهان نشان داده‌اند. از این‌رو ارائه راهکارهایی در جهت گنجاندن این ترکیبات در رژیم غذایی مثل استفاده از فراورده‌های لبنی به همراه غذای کمکی کودکان و غنی کردن هر چه بیشتر این ترکیبات، یا اضافه شدن گونه‌های مفید پروبیوتیکی به خمیردندان‌ها در کنار فلوریده بودنشان، می‌تواند روش مفیدی در پیشگیری از پوسیدگی‌های دندانی باشد.

    ماست پروبیوتیک برای کودک

     

    دوران کودکی، دوره مهم در رشد و تکامل انسان بوده و در پایه‌ریزی سایر مراحل زندگی نقش اساسی دارد. اسهال در میان بیماری‌های عفونی، دومین علت مرگ در کودکان کمتر از 5 سال در دنیا و اصلی‌ترین مشکل سلامتی در کودکان ایرانی است. مجرای گوارشی نوزاد تازه به دنیا آمده استریل است، اما چند ماه پس از تولد نوزاد، در نتیجه مصرف غذاهای کمکی، گونه‌های متعددی از میکروارگانیسم‌های زنده در مجرای گوارشی تجمع می‌یابند. در روده افراد سالم بیش از 400 گونه مفید و مضر باکتریایی یافت می‌شود که این جمعیت میکروبی در تعادل با یکدیگر هستند. تحت شرایط مختلفی از جمله کاربرد آنتی‌بیوتیک‌های متعدد در درمان بیماری‌های نوزادان، تعادل باکتری‌ها در مجرای گوارشی تغییر پیدا می‌کند که ممکن است منجر به کاهش باکتری‌های مفید و غالب شدن باکتری‌های مضر گردد که زمینه را برای بروز اسهال و بدتر شدن آن در کودکان ایجاد کند.


    اسهال در کودکان به خصوص در ماه‌های ابتدایی زندگی زمینه‌ساز سوءتغذیه، بیماری‌زایی و حتی مرگ کودکان در کشورهای در حال توسعه می‌باشد. از این رو اقدامات لازم جهت پیشگیری و درمان آن ضروری به نظر می‌رسد. که یکی از این اقدامات ایجاد تفاوت در فلور طبیعی روده است که با استفاده از ترکیبات پروبیوتیک انجام می‌شود.



    از جمله عوامل محافظ که اخیراً توجه زیادی به آن شده است باکتری‌های پروبیوتیکی هستند. پروبیوتیک‌ها، باکتری‌های زنده غیربیماریزای مشابه باکتری‌های مفید ساکن در روده هستند که از طریق تجمع کردن در روده فلور روده‌ای را تعدیل می‌کنند. نشان داده شده که گونه‌های مفید خاصی از پروبیوتیک‌ها از جمله بیفیدوباکتریوم‌ها و لاکتوباسیلوس‌ها، طول دوره اسهال و تعداد دفعات آن را کاهش می‌دهند. این میکروارگانیسم‌ها اثرات ضد اسهالی خود را از طریق مسدود کردن محل‌های اتصال باکتری‌های بیماری‌زا و خنثی کردن مواد سمی تولیدشده توسط آن‌ها، رقابت با باکتری‌های بیماری‌زا برای مصرف مواد مغذی موجود در محیط روده، حفظ ثبات و یکپارچگی سلول‌های روده‌ای، تولید ترکیبات ضدمیکروبی و باکتری‌کش، حفظ عملکرد موکوس روده‌ای، تقویت سیستم ایمنی و افزایش تولید سلول‌های ایمنی‌زا در جهت مقابله کردن با باکتری‌های مضر و کاهش تولید فاکتورهای التهابی اعمال می‌کنند.


    در نتیجه با توجه به عوارض حاد بیماری اسهال و از طرفی آسیب‌پذیر بودن کودکان و نوزادان، پیشگیری و درمان آن با استفاده از ترکیبات طبیعی و بدون عوارض جانبی همچون باکتری‌های پروبیوتیکی می‌تواند راهکار پیشنهادی مناسبی باشد. از این رو استفاده از فرآورده‌های لبنی چون ماست به دلیل دارا بودن باکتری‌های پروبیوتیکی در غذاهای کمکی نوزادان، استفاده از شیر مادر حاوی باکتری‌های پروبیوتیکی به خصوص در دوره تغذیه انحصاری در 6 ماه نخست زندگی شیرخوار، غنی کردن فرمولاهای نوزادی و محلول‌های هیدراتاسیون که برای احیای آب و املاح از دست رفته کودکان و نوزادان اسهالی استفاده می‌شود با پروبیوتیک‌ها، راهکارهای پیشنهادی در جهت افزودن این باکتری‌های مفید به رژیم غذایی کودکان است.

     

    تحلیل‌های جدید از تحقیقات گذشته نشان می‌دهد که کودکانی که مادرانشان هنگام بارداری پروبیوتیک مصرف کرده‌اند و یا خود در اوایل زندگی از مکمل‌های به اصطلاح باکتری خوب استفاده کرده کمتر در معرض خطر آلرژی قرار دارند.

    دکتر «اریک فورنو» از بیمارستان کودکان پیتزبورگ در آمریکا گفت: پزشکان معمولاً نه پروبیوتیک‌ها را برای زنان باردار یا کودکان کم سن رد می‌کنند و نه آن را توصیه می‌کنند و هنوز برای تغییر این رویه بسیار زود است اما بر اساس نتایج تحقیقات ما پروبیوتیک‌ها دارای اثر محافظتی نسبت به آلرژی هستند اما پیش از توصیه عمومی به مردم باید مطالعات بیشتری انجام دهیم.

    محققان اظهار داشتند: باکتری‌هایی که در معده و سیستم گوارشی زندگی می‌کنند به سلامت سیستم ایمنی بدن مرتبط هستند. استفاده کافی از محصولات غذایی پروبیوتیک ممکن است از یک سیستم ایمنی سلامت نیز پشتیبانی کند.

    بر اساس اظهارات فورنو، از آنجا که آلرژی‌ها و آسم هر دو از پاسخ‌های فوق حساس ایمنی نشأت می‌گیرند، چندین آزمایش تأثیر مکمل‌های پروبیوتیک را روی این شرایط بررسی کرده است.

    آزمایش‌ها اغلب از مکمل‌های پروبیوتیکی استفاده کرده که در شکل قرصی وجود دارد، چرا که کنترل آن ساده‌تر است، اما علتی وجود ندارد که بخواهیم باور کنیم محصولات پروبیوتیک لبنی چون ماست دارای چنین تأثیری نیستند.

    اعضای تیم وی نتیجه 25 آزمایش مکمل را که طی بارداری یا نخستین سال زندگی کودک مصرف شده بود بررسی کردند. در همه تحقیقات مادران و نوزادانی که پروبیوتیک و یا دارونما مصرف کرده بودند را در مقایسه با یکدیگر قرار داده‌اند.

    شرکت‌کنندگان در این تحقیق از دوزهای روزانه پروبیوتیک استفاده می‌کردند و در برخی از موارد این استفاده برای چندین ماه تا یک سال ادامه داشته است.

    علی‌رغم تأثیر مثبت پروبیوتیک‌ها روی کاهش ابتلای کودکان به آلرژی این مسئله روی ابتلا به آسم آن‌ها تأثیرگذار نبود.

    نتایج این تحقیقات به صورت مشروح در مجله علمی پزشکی کودکان منتشر شده است.

     

    فرآورده‌های لبنی حاوی پروبیوتیک به ویژه ماست، رایج‌ترین مواد غذایی هستند که به عنوان محصولات پروبیوتیک مصرف می‌شوند، البته مواد غذایی غیرلبنی حاوی پروبیوتیک و مکمل‌های آن نیز وجود دارند، اما از میان انواع محصولات، ماست پروبیوتیک، رایج‌ترین شکل مصرف این دسته از مواد غذایی است.

     

    فرآوری: مریم مرادیان نیری

    بخش تغذیه و آشپزی تبیان


    ماست پروبیوتیک برای کودک

    منابع:

    زندگی آنلاین: لاله پیاهو، یاسر خواجه بی شک

    مهر

     

    پنیر پروبیوتیک چه خاصیتی دارد؟

    ماست معمولی یا پروبیوتیک!؟

    همه چیز درباره پروبیوتیک‌ها (1)

    همه چیز درباره پروبیوتیک‌ها (2)

    همه چیز درباره پروبیوتیک‌ها (3)

    تاثیر ماست بر سلامت روده

  • درمان دل درد نوزاد يک ماهه
  • معرفی چند غذای عمل‌گرا و اثرات آن‌ها بر سلامتی

    تولید ماست فیبردار در ایران

    غذاهای عمل‌گرا و اثرات آن‌ها بر سلامتی

    در دنیای مکمل های پیش رو، پروبیوتیک ها برای کودکان بسیار اهمیت دارند. پروبیوتیک ها باعث ذخیره باکتری های خوب در بدن می‌شوند. پروبیوتیک ها در بهبود مواردی از قبیل رفلاکس، یبوست، سندروم روده تحریک پذیر، اگزما و سرماخوردگی می توانند کمک موثر باشند. آیا با وجود مصرف پروبیوتیک در کودکان، این پروبیوتیک ها مفیدند یا خیر؟

    به طور کلی باکتری ها اغلب، موجودات مضر هستند ولی نه همه آنها. بدن انسان برای اینکه سالم بماند به یکسری باکتری های مفید  نیاز دارد. برخی از این باکتری های مفید با هضم غذا، جذب مواد مغذی و مقابله با میکروب هایی که باعث بیماری می‌شوند کمک می کنند. درون بدن، تجمعاتی از جرم هایی به نام “میکروبیوم” وجود دارد که از باکتری های مفید و مضر، ویروس ها و قارچ ها تشکیل شده اند.

    محل زندگی میکروبیوم ها عبارتند از:

    زمانی که توازن میکروبیوم ها بهم می خورد عفونت و بیماری رخ می دهد. به عنوان مثال آنتی بیوتیک هایی که برای از بین بردن عفونت های باکتریایی استفاده می شوند، باکتری های مفیدی که در تنظیم باکتری های مضر دخیل هستند را نیز، همراه با باکتری های بد از بین می برند. این امر باعث ورود و ازدیاد ارگانیسم های مضر در بدن می شود و منجر به عفونت های ثانویه ای مانند عفونت های قارچی، عفونت مجاری ادراری و عفونت های روده ای می گردند.

    پروبیوتیک ها زنده هستند و در حقیقت باکتری های مفیدی می باشند که به طور طبیعی در بدن وجود دارند. پروبیوتیک ها می توانند شامل یک نوع باکتری یا ترکیبی از گونه های مختلف باکتری های مفید باشند.

    ماست پروبیوتیک برای کودک

     

    میکروبیوم ها از زمانی که جنین درون رحم می باشد تا اوایل دوران کودکی درون بدن کودک رشد خواهند کرد. تصور می شود که همه میکروبیوم های ناسالم باعث بیماری می شوند. پروبیوتیک ها می توانند میکروبیوم ها را سالم نگه دارند ولی به طور دقیق مشخص نیست که چگونه این کار را انجام می دهند.

    پروبیوتیک ها در رژیم غذایی کودک، سومین درمان طبیعی  مورد استفاده در کودکان می باشند.

    مصرف پروبیوتیک در کودکان دوره اسهال ایجاد شده در اثر ورم معده و روده را نیز کاهش می دهند.

    اگر در دوره بارداری و شیردهی مادران از پروبیوتیک ها استفاده کنند باعث کاهش اگزما و آلرژی در نوزاد خواهد شد.

    مصرف پروبیوتیک در کودکان در سه ماه اول زندگی از کولیک نوزادی، یبوست و رفلاکس در نوزادان پیشگیری می کند.

    مصرف پروبیوتیک می‌تواند در درمان کولیک نوزادی هم موثر باشد.

    مصرف پروبیوتیک در کودکان برای کاهش شیوع و تداوم عفونت مجاری تنفسی مفید است.

    شواهد بسیاری در حمایت از مصرف پروبیوتیک در کودکان وجود دارد.

    مصرف پروبیوتیک در کودکان بی خطر نیست. پروبیوتیک ها، در رژیم غذایی کودکانی که دچار مشکل سیستم ایمنی بدن هستند، ممکن است منجر به عفونت و در برخی  از کودکان هم باعث نفخ شوند. همچنین پروبیوتیک ها در نوزادانی که بیماری های شدید دارند؛ می توانند باعث عوارض جانبی بسیار جدی شوند.

    فیتولند توصیه می کند حتما قبل از استفاده از مکمل های پروبیوتیک با متخصص اطفال مشورت نمایید.

    پروبیوتیک ها معمولا در خوراکی هایی مانند ماست و پنیر های محلی وجود دارند. پروبیوتیک ها به طور طبیعی در هنگام تخمیر در دوغ، کفیر یا کلم آب پز شده با سرکه به وجود می آیند. پنیر خام یعنی پنیری که از شیر پاستوریزه تهیه نشده باشد نیز منبع دیگری از پروبیوتیک هاست.

    برخی از کارشناسان تصدیق می کنند که فواید بسیاری در شیر خام ( شیرپاستوریزه نشده ) و در محصولات تهیه شده از شیر خام وجود دارد که البته نباید به کودکان داده شود زیرا شیر خام ممکن است باکتری های خطرناکی داشته باشد که حتی می‌تواند منجر به مرگ شود.

    درخاتمه توجه داشته باشید که مصرف پروبیوتیک برای کودکان ممکن است باعث بهبود یبوست، کولیک نوزادی و رفلاکس در نوزادان و کودکان شوند. همچنین می توانند به پیشگیری از عفونت های ثانویه و اسهال ناشی از مصرف آنتی بیوتیک ها، کمک کنند. مصرف پروبیوتیک در کودکان ، باعث پیشگیری از آلرژی و اگزما در برخی از کودکان می شوند.

    بهتر است، به جای مکمل های پروبیوتیک، خوراکی های پروبیوتیک مانند ماست را جهت کمک به حفظ میکروبیوم های سالم به رژیم غذایی کودک اضافه کنید. حتما ترکیبات ماست و نحوه تهیه آن را از روی برچسب محصول مطالعه کنید تا از وجود باکتری های فعال و زنده آزمایشگاهی در آن مطمئن شوید. اگر کودکتان ماست را به تنهایی دوست ندارد می تواند ماست را به کمی سس مایونز اضافه کنید و روی ساندیچ مورد علاقه کودک یا سیب زمینی پخته بریزید و به رژیم غذایی او اضافه کنید.

    اغلب کودکان اسموتی ماست را دوست دارند. برای درست کردن اسموتی ماست می توانید نصف فنجان ماست ساده یا وانیلی را با یک فنجان آب میوه تازه یا یخ زده خوب بهم بزنید تا به حالت نرم و اسموتی دربیاید و در آخر می توانید هر طعم دهنده یا شیرین کننده ای که دوست دارید را به آن اضافه کنید.

    نکته مهم: به کودکان زیر یک سال عسل ندهید زیرا ممکن است باعث مسمومیت غذایی در کودک شود.

    منبع:

    https://www.healthline.com

    PN:0111

    ????????

    نمی دونستم انقد فواید داره عالی بود مقاله مرسی از شما

    واقعا بچه‌ها می‌تونن پروبیوتیک مصرف کنن؟

    سلام دوست عزیز
    بله. منابع خوراکی پروبیوتیک مناسب هستند. مثل ماست

    ماست پروبیوتیک برای کودک

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    وب‌ سایت

    ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.


    تصویر امنیتی
    *

    دیدگاه

    فیتولند با هدف افزایش آگاهی افراد جامعه در گروه‌های سنی مختلف به خصوص مادران و افراد تاثیرگذار در خانواده سعی بر آن دارد تا در رسیدن به یک خانواده سالم و در نهایت جامعه‌ای سالم‌تر به هموطنان خود کمک کند. فیتولند با بهره‌گیری از تجارب پزشکان و متخصصان برجسته در این زمینه و همسو با تغییرات جهانی و علم پیشرفته سعی دارد جدیدترین و کاربردی ترین موضوعات مرتبط را در طبقه‌بندی‌های متنوع در اختیار علاقمندان قرار دهد.

    امید که هر کدام به سهم خود بتوانیم در ساختن یک جامعه سالم قدمی مثبت برداریم.

  • شیکترین مدل کت و دامن بلند
  • از ساعت 8 الی 18 هر روز پاسخگوی شما هستیم

    آدرس ایمیل ما : info@fitoland.com

    پشتیبانی و خدمات پس از فروش تضمینی

    در عصر حاضر،‌ تغییرات تکنولوژی و رشد جمعیت و شکل‌گیری زندگی‌ها در شهرهای متراکم از جمعیت، ترافیک و آلودگی باعث تغییر قابل توجه در سبک و شیوه زندگی انسان‌ها شده است. به طوریکه سرعت این تغییرات بیش از سرعت انطباق و درک بشریت از التزامات مورد نیاز این تغییرات برای داشتن سبک زندگی سالم بوده است. با پیشرفت علم، تجربه بشریت از نتایج ناشی از این تغییرات بر زندگی بشریت، امروزه برخورداری از یک سبک زندگی سالم از اهداف اصلی انسان‌ها شده است. به گونه‌ای که هر فردی سعی بر آن دارد با مطالعه اخبار از منابع مختلف به افزایش علم و آگاهی خود در این زمینه کمک کند. اهمیت این موضوع وقتی خود را نشان می‌دهد که بدانیم داشتن یک جامعه سالم در گروه داشتن خانواده‌های سالم می‌باشد و بدون داشتن یک سبک زندگی سالم نمی‌توان به پرورش و شکل‌گیری افرادی سالم امیدوار بود.

    The online version of the Iranian daily Hamshahri

    همشهری آنلاین:
    پروبیوتیک‌ها امروزه به خصوص به صورت ماست بسیار رایج شده‌اند، و احتمالا شما در دادن این باکتری‌های “خوب” به بچه‌های‌تان درنگ نمی‌کنید. اما آیا پروبیوتیک‌ها واقعا نفعی برای بچه‌ها دارند.

    به طور کلی دادن پروبیوتیک‌ها به بچه‌ها مضر نیست، اما شواهد زیادی در مورد سودمند بودن آنها هم وجود ندارد. برخی از بررسی‌ها نشان داده‌اند که پروبیوتیک‌ها ممکن است در درمان و پیشگیری از اسهال مفید باشند، اما به گفته کارشناسان میزان این اثرات مفید اندک است.

    تا به حال برسی‌ها درباره اثرات پروبیوتیک‌ها بر بیماری‌های روده‌ای دیگر مانند سندروم روده تحریک‌پذیر نتوانسته است مفید بودن آنها را ثابت کند. و بررسی که هفته پیش در جورنال Pediatrics منتشر شد، شاهدی از اثر پروبیوتیک‌ها در درمان یبوست کودکان به دست نداد.

    در نهایت، ممکن است معلوم شود تلاش‌ها برای تغییر دادن گروه‌ باکتری‌های روده بچه‌ها، و بهبود بخشیدن به سلامت آنها با استفاده از پروبیوتیک‌ها بی‌ثمر است.

    ماست پروبیوتیک برای کودک

    اما دکتر فرانک گریر، استاد بیماری‌های اطفال در بیمارستان مریتر در مدیسون ویسکانسین که سرپرستی این پژوهش برای آکادمی متخصصان اطفال آمریکا (َAAP) را به عهده داشت، در این باره گفت: “با توجه به شواهد موجود قطعا می‌توانم بگویم که توصیه نمی‌شود والدین با دادن پروبیوتیک به کودکان خود را به زحمت بیندازند. حتی اگر بچه‌ها ماست‌هایی با پنچ نوع متفاوت پروبیوتیک بخورند، به محضی که خوردن این ماست‌ها را کنار بگذارند، باکتری‌های روده‌ها آنها به وضع عادی‌ش باز می‌گردد.”

    آیا پروبیوتیک‌ها موثرند؟

    َAAP می‌گوید پروبیوتیک‌ها فراورده‌های غذایی حاوی مقادیر کافی باکتری‌های زنده هستند که ترکیب باکتری‌های روده مصرف‌کننده را تغییر دهند، و بالقوه ممکن است سلامت‌بخش باشند.

    شواهدی وجود دارد که پروبیوتیک‌ها ممکن است مانع عفونت‌های میکروب‌های آسیب‌رسان شوند که اسهال ایجاد می‌کنند. پژوهشگران در یک بررسی در سال 2005 بر روی 200 نوزاد بین 4 تا 10 ماهگی به آنها در طول یک دوره 12 هفته‌ای پروبیوتیک دادند. نوزادانی که پروبیوتیک گرفته بودند، به طور میانگین 0.37 روز اسهال گرفته بودند، در حالیکه در گروه شاهد این میزان 0.59 روز بود.

    و یک بررسی در باره استفاده از پروبیوتیک‌ها در آسایشگاه‌ها از لحاظ آماری نشان داد به ازای هر هفت کودکی که پروبیوتیک می‌گیرند، در یک کودک از عفونت با روتاویروس‌ها، عامل اسهال و استفراغ، جلوگیری خواهد شد.

    سایر بررسی‌ها بیانگر آن است که مصرف پروبیوتیک‌ها ممکن است به رشد سالم دستگاه ایمنی در کودکان کمک کند، و از برخی آلرژی‌ها، آسم یا اگزما جلوگیری کند.

    یک بررسی در سال 2003 اثرات پروبیوتیک‌ها را در حدود 130 نوزاد در معرض خطر آلرژی مورد بررسی قرار داد.به این نوزادان پروبیوتیک به علاوه شیر مادر برای شش ماه داده شد.

    هنگامی که این بچه‌ها به 2 سالگی رسیدند، 23 درصد آنها کودکانی پروبیوتیک گرفته بودند، دچار اگزما شده بودند، اما در گروه شاهد این میزان 46 درصد بود. منافع پروبیوتیک‌ها تا هنگامی که این کودکان به 4 سالگی رسیده بودند، قابل مشاهده بود.

    اما بر اساس گزارش AAP در دسامبر گذشته این نتایج امیدوارکننده تا به حال در بررسی‌های دیگر ثابت نشده است.

    همچنین به گفته این آکادمی بررسی‌هایی اثر مفید پروبیوتیک‌ها را در درمان سندروم روده تحریک‌پذیر، کولیت زخمی‌شونده، کولیک نوزادی یا بیماری کران، در پیشگیری از سرطان‌ها را نشان داده‌اند.

    با این حال این بیانیه AAP می‌گوید: :”نبود شواهد قطعی درباره کارآیی پروبیوتیک‌ها به معنای آن نیست که در آینده پژوهش‌های بالینی منافع بهداشت قابل توجهی برای آنها پیدا نکنند.”

    آیا پروبیوتیک‌ها بی‌خطرند؟

    AAP می‌گوید به نظر نمی‌رسد در نوزادان سالم فول ترم دادن مقادیر زیاد پروبیوتیک‌ها مشکلی ایجاد کند.

    با این حال پروبیوتیک‌ها ممکن است در برخی از کودکان، از جمله نوزادان زودرس، نوزادان درای ضعف دستگاه ایمنی و آنهایی که کاتترها و سایر تجهیزات پزشکی به بدن آنها متصل است، خطراتی ایجاد کند.

    مواردی از عفونت خونی در کودکان و بزرگسالانی که پروبیوتیک مصرف کرده‌اند، گزارش شده است.

    به گفته AAP پژوهش‌های بیشتری مورد نیاز است که اثرات درازمدت پروبیوتیک بر کودکان را تعیین کند. و اگر ثابت شود پروبیوتیک‌ها برای کودکان مفید هستند، پژوهشگران باید تعیین کنند که چه تعدادی از کودکان و برای چه مدتی باید از این فراورده‌ها استفاده کنند تا بیشترین منافع به دست آید.

    LiveScience

    حقوق همشهری‌آنلاین متعلق به موسسه همشهری است

    Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved

    ماست پروبیوتیک برای کودک
    ماست پروبیوتیک برای کودک
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *