فوايد و مضرات شکر قرمز

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی

2018/09/08

2018/09/07

2018/09/06

2018/09/05

2018/09/08

2018/09/08

دوره مقدماتی php

2018/08/21

2018/08/20

2018/09/08

2018/09/08

2018/09/06

2018/09/05

2018/09/08

2018/09/06

2018/09/05

2018/09/04

2018/09/06

2018/09/06

2018/09/06

2018/09/05

2018/09/08

2018/09/08

2018/09/04

2018/09/04

2018/09/05

2018/09/05

2018/09/05

2018/09/04

2018/09/06

2018/09/04

2018/09/04

2018/09/03

2018/09/08

2018/09/06

2018/09/06

2018/09/06

2018/09/08

2018/09/08

2018/09/06

2018/09/05

2018/08/18

2018/08/13

2018/08/12

2018/08/09

2018/08/20

2018/08/19

2018/08/18

2018/08/15

2018/09/06

2018/09/03

2018/08/26

2018/08/21

2018/09/08

2018/09/07

2018/09/01

2018/09/01

2018/09/08

2018/08/25

2018/08/22

2018/08/20

2018/09/02

2018/09/01

2018/08/26

2018/08/22

2018/09/08

2018/09/08

2018/09/08

2018/09/07

2018/09/08

2018/09/05

2018/08/28

2018/08/28

2018/08/28

2018/08/15

2018/06/27

2018/06/25

2018/09/08

2018/09/03

2018/09/02

2018/09/02

2018/09/08

2018/09/08

2018/09/04

2018/09/04

2018/09/08

2018/09/06

2018/09/06

2018/09/05

2018/09/08

2018/08/24

2018/08/23

2018/08/16

2018/09/08

2018/09/07

2018/08/27

2018/08/01

2018/09/06

2018/09/04

2018/08/27

2018/08/23

2018/09/07

2018/09/04

2018/09/03

2018/09/02

2018/09/05

2018/09/05

2018/08/21

2018/08/21

2018/08/15

2018/06/06

2018/04/29

2018/04/08

2018/09/08

2018/08/24

2018/08/23

2018/08/07

2018/08/30

2018/08/27

2018/08/22

2018/08/15

2018/09/08

2018/09/06

2018/09/06

2018/09/06

2018/09/06

2018/09/06

2018/09/05

2018/09/02

2018/09/04

2018/08/26

2018/08/20

2018/08/17

2018/09/05

2018/09/05

2018/09/02

2018/09/02

2018/09/02

2018/09/02

2018/08/20

2018/08/14

2018/08/07

2018/07/28

2018/07/21

2018/07/07

2018/09/07

2018/08/29

2018/08/28

2018/08/21

2018/08/28

2018/08/25

2018/08/12

2018/08/06

2018/08/29

2018/08/20

2018/08/16

2018/08/15

2018/08/15

2018/08/13

2018/08/12

2018/08/08

2018/09/08

2018/08/30

2018/08/19

2018/08/17

2018/08/29

2018/08/24

2018/08/24

2018/08/22

2018/08/18

2018/08/05

2018/08/03

2018/07/30

2018/09/03

2018/08/19

2018/08/15

2018/08/12

2018/08/20

2018/08/19

2018/08/14

2018/08/13

2018/08/18

2018/08/14

2018/08/02

2018/07/25

2018/08/16

2018/07/21

2018/07/12

2018/06/26

2018/08/19

2018/08/14

2018/08/05

2018/07/25

2018/09/01

2018/08/22

2018/08/20

2018/08/16

2018/09/08

2018/09/06

2018/09/04

2018/09/03

2018/08/30

2018/08/18

2018/07/25

2018/06/29

2018/09/05

2018/09/04

2018/09/01

2018/08/13

2018/09/02

2018/08/26

2018/08/22

2018/05/28

2017/11/28

2016/12/26

2016/10/30

2016/10/23

2018/08/31

2018/08/30

2018/08/26

2018/08/02

2017/09/06

2017/05/24

2016/12/29

2016/10/19

2018/06/19

2018/05/30

2017/08/12

2017/02/11

2018/09/08

2018/09/02

2018/09/02

2018/07/31

2018/07/30

2018/07/28

2018/07/22

2018/05/29

2018/04/09

2018/04/09

در مورد مصرف شکر قهوه ای باورهای نادرستی وجود دارد، اینکه شکر قهوه ای خواصی دارد توسط بسیاری از متخصصان تایید شده است اما این ماده عوارضی نیز دارد. آسمونی در این مقاله خواص شکر قهوه ای به همراه مضرات شکر قهوه ای را برای شما عزیزان شرح می دهد.

خواص شکر قهوه ای

گاهی اوقات از آن به عنوان شکر خام یاد می شود. دلیل آن هم این است که در هنگام تولید فرایند غنی سازی بر روی آن انجام نمی گیرد. بر خلاف شکر سفید، شکر قهوه ای به صورت مستقیم از طریق عصاره نیشکر به دست می آید. به این شکل این ماده را حرارت می دهند سپس می گذارند در درجه حرارت خیلی پایین تا کریستالی شود.پروسه کریستالی شدن ماهها طول می کشد. مشخصه اصلی شکر قهوه ای رنگ قهوه ای آن و همینطور مزه خاصی است که دارد.دلیل این مزه هم این است که ملاس نیشکر در تولید شکر قهوه ای گرفته نمی شود.

معمولا شکر قهوه ای دارای 3 الی 7 درصد از ملاس نیشکر می باشد و نسبت به شکر سفید، شکر قهوه ای کمتر گرانول شده. شکر قهوه ای دارای کالری کمتری نسبت به شکر سفید می باشد. شکر قهوه ای یا شکر خام بسته به نوع تولید آن دارای انواع مختلفی می باشد.

شکر خام یا شکر قهوه ای در شیرینی پزی رژیمی و تهیه سس استفاده می شود و امروزه در جاهای مختلف دنیا جایگزین شکر سفید شده است. دلیل اصلی آن هم این است که دارای مواد معدنی غنی و پرباری است و مانند شکر سفید از خواص و مواد معدنی خود کاسته نشده جای بحث و تفکر در مورد خواص خوراکی و زیبایی شکر قهوه ای بسیار است. شکر قهوه ای مانند شکر سفید سمی نیست و مواردی که در تصفیه شکر سفید استفاده می شود را ندارد.

شکر قهوه ای و بهبود گردش خون :

شکر قهوه ای بسیار سودمند است و برای سلامتی مناسب.  شامل مقدار زیادی مواد معدنی است موادی که مورد نیاز بدن است. دیده شده که مصرف شکر باعث بهتر شدن گردش خون و همچنین افزایش تولید سلول های خونی و همینطور آسان کردن هضم و گوارش مواد غذایی شده است. مصرف شکر قهوه ای به زنانی که تازه زایمان کرده اند نیروی دوباره می بخشد.

شکر قهوه ای و درمان سرماخوردگی :

دهه هاست که مصرف شکر قهوه ای یک درمان خانگی برای سرماخوردگی محسوب می شود. شکر قهوه ای را در آب در حال جوشیدن با زنجبیل اضافه می کردند و به همان شکل داغ مصرف می کردند و مصرف آن باعث درمان علائم سرماخوردگی می شد. در برخی جاها از شکر خام یا شکر قهوه ای به جای عسل استفاده می کرده اند.

شکر قهوه ای و پوست :

 همچنین اثرات مثبت شکر قهوه ای برروی پوست غیر قابل انکار است، طوری که در برخی لوازم آرایشی معتبر از شکر قهوه ای استفاده می کنند. شکر قهوه ای باعث کاهش ورم پوست می شود باعث مرطوب شدن پوست و همچنین از سلول های پوست در برابر رادیکال های آزاد دفاع می کند.

مضرات شکر قهوه ای

اپیدمی دیابت به بزرگترین نگرانی در حوزه سلامتی بدل شده است. سم شیرینی به نام شکر، اولین نامی است که به محض شنیدن دیابت به ذهن خطور می کند.تحقیقات جدید از هفت واقعیت در مورد شکر پرده برداری کرده است که همگان را شگفت زده می کند.

پژوهش های محققان مرکز پیشگیری و درمان چاقی بیمارستان کودکان بوستون نشان می دهد که شکر در مغز عملکردی همانند مواد مخدر دارد.اسکن مغزی نشان می دهد که پس از صرف غذای پر شیرینی، همان مناطقی در مغز تحریک می شوند که پس از مصرف کوکایین و هرویین فعال می شوند.

آزمایشی در سال ۲۰۰۷ بر روی موش های معتاد به کوکایین نشان داد که آنان به آب قند تمایل بیشتری دارند و بیشتر تحریک می شوند.

نتایج این آزمایش در PLOS۱ منتشر شده است.

مقاله ای به عنوان ‘شکر احمقتان می کند’ در نشریه Physiology در سال ۲۰۱۲ توجه همگان را بر انگیخت. این مقاله که حاصل سال ها مطالعه دانشمندان است نشان می دهد که رژیم غذایی حاوی فروکتوز بالا در طول زمان باعث کاهش یادگیری و اختلال حافظه می شود.

در این مقاله آمده است که استفاده از اسیدهای چرب امگا ۳ اثر عکس دارند و بر خلاف شکرو غذاهای شیرین، باعث افزایش یادگیری و هوش می شوند.

اکثر والدین بر این باورند که شیرینی و شکلات باعث افزایش انرژی و کارایی فرزندان می شود که باور اشتباهی است.

برخی از افراد معتقدند که مضرات شکر قهوه ای کمتر از شکر سفید است، این تصور پایه علمی ندارد چراکه شکر قهوه ای حاصل تصفیه شکر سفید با ملاس است و حتی می تواند مضرتر باشد.

نان سبوس دار به طور کلی بسیار مغذی تر از نان سفید است ولی متاسفانه برخی نانوایان بخاطر کاهش تلخی آرد سبوس دار، به آن شکر اضافه می کنند.

قبل از خرید نان سبوس دار از عدم وجود شکر در آن مطمئن شوید.

تحقیقات اخیر نشان می دهد که وجود کمی شکر در خاک باعث افزایش رشد گیاهان تزیینی و ماندگاری آن می شود و دلیل آن فعل و انفعالات باکتری های موجود در خاک به دلیل شکر است. برخی از باغداران هلندی برای افزایش شکوه باغچه خود از این ترفند استفاده می کنند.

وزارت کشاورزی آمریکا در سال ۲۰۱۲ اعلام کرد که میزان مصرف شکر هر آمریکایی در سال حدود ۳۵ کیلوگرم (۷۷ پوند) است که معادل ۲۲ قاشق چایخوری در روز می شود.

در این گزارش آمده است که این آمار در بیشتر کشورهای دنیا مشابه است.مصرف شکر زیاد باعث کاهش حساسیت پرزهای چشایی می شود و به همین دلیل است که برای برخی افراد طعم های شیرین افراطی آزار دهنده نیست. قطع مصرف شکر موثرترین گام در جهت بدنی سالم است.

من که اصلا مطالب پزشکی این آقایون رو قبول ندارم.فقط طب سنتی خودمون

شکر قهوه ای که خوبه
در اصل شکر نیشکره
اصلا ربطی به شکر چغندر قند نداره
مقاله تونو یه بار بخونید خودتون لااقل

حیف از وقتی که برای خوندن این‌مقاله گذاشتم

آخرش معلوم نشد چی خوبه چی بد

ذخیره نام شما جهت سهولت در نظرات بعدیو

تبلیغات شما در اینجا:

021-22072529

asemooni.com/advertising

// You may have mis-typed the URL, // Or the page has been removed, // Actually, there is nothing to see here

>

// You may have mis-typed the URL, // Or the page has been removed, // Actually, there is nothing to see here

>




خانه

موبایل

پتاسیم بالا در نیشکر برای سیستم گوارش و هضم غذا موثر است

 

نیشکر سرشار از قند است. آب نیشکر که سرشار از مواد مغذی ضروری می باشد، بسیار سالم است.آب نیشکر که نوعی نوشیدنی انرژی زای طبیعی است جایگزین خوب نوشیدنی های تهیه شده سرشار از قند است.

 

مدتی است دستگاه‌هایی به بازار آمده که به واسطه پرس کردن نی‌های شکر، آب نیشکر در مقابل دید مشتری استخراج و به صورت لیوانی یا درون بطری های بزرگ عرضه می شود و این روزها درخصوص خواص تغذیه ای و درمانی این نوشیدنی تبلیغات زیادی می‌شود و اغلب فروشندگان ادعا می کنند شربت نیشکر برای افراد دیابتی مفید و قند آن از شکر معمولی کمتر است، اما تا چه میزان می توان به این گفته ها اعتماد کرد؟متخصص تغذیه و رژیم درمانی در این خصوص می‌گوید: نیشکر در مناطق گرمسیری از جمله جنوب شرقی آسیا رویش دارد. برزیل در رتبه اول و هندوستان در رتبه دوم کشت نیشکر قرار دارد. در هندوستان آب نیشکر یکی از نوشیدنی‌های محبوب مردم این کشور به شمار می‌رود که به صورت متداول استفاده می‌شود ولی در ایران بیشتر از فرآورده‌های حاصل از نیشکر همچون شکر سفید، شکر زرد و شکر قهوه‌ای یا سرخ استفاده می‌کنند که البته بتازگی شاهد تولید آب نیشکر و طرفداران آن هستیم.قند نیشکر از چغندر کمتر است؟برخی تولیدکنندگان، نیشکر را پرخاصیت‌تر از چغندر قند معرفی می‌کنند و این روزها هم با ورود دستگاه‌های آب نیشکرگیری بر این تبلیغات افزوده شده و ادعاهایی مبنی بر این که قند نیشکر از چغندر قند کمتر است مطرح است.وی در این باره می‌گوید: قند نیشکر همچون چغندر قند از ساکاروز بوده و مزه شیرینی دارد و برای تهیه شکر و شیرین کردن برخی محصولات خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد و قند و شکر نیشکر در مقایسه با قند و شکر چغندرقند از نظر میزان مواد قندی و خواص تغذیه‌ای با یکدیگر تفاوت چندانی ندارند. البته در مقایسه، میزان ویتامین B نیشکر درصدی بیشتر از چغندرقند است که تاثیر تغذیه‌ای قابل توجهی ندارد.آب نیشکر خواص تغذیه‌ای آبمیوه را دارد؟برخی خانواده‌ها آب نیشکر را همچون آبمیوه یک نوشیدنی مغذی می‌دانند و آن را در حجم زیاد خریداری کرده و به صورت روزانه میل می‌کنند و حتی بیماران دیابتی هم از آن استفاده می‌کنند. متخصص تغذیه در این خصوص می‌گوید آب نیشکر حاوی مقادیری ترکیبات مغذی و مفید است، اما خواصی همپایه آب میوه ها و سبزیجات ندارد و افراد مبتلا به دیابت نباید در مصرف آن زیاده روی کنند و محدودیت در مصرف آن مانند مصرف شکر و قند چغندر الزامی است و مصرف روزانه این نوشیدنی برای افراد سالم و حتی کودکان به دلیل میزان قند بالایی که دارد به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.به طب سنتی اعتماد کنیم؟در کتب طب سنتی آمده است نیشکر و آب آن به صورت داروی مفرد یا در ترکیب با سایر گیاهان دارویی برای درمان برخی بیماری‌ها استفاده می‌شود. حتی در طب سنتی بعضی کشورها آمده است آب نیشکر ادرار آور است و بر این عقیده هستند که این نوشیدنی سبب عملکرد بهتر کلیه و جریان ادرار می‌شود و علاوه بر نیشکر ریشه، برگ و ساقه آن هم کاربرد دارویی دارد و در بسیاری کشورها از نیشکر به عنوان داروی تقویت‌کننده میل جنسی، ملین، تسکین‌دهنده، ضدعفونی‌کننده و نیروبخش استفاده می‌شود، اما چه میزان گفته های طب سنتی قابل اعتماد است؟پزشک و متخصص طب سنتی در این گفتگو می‌گوید: مزاج آب نیشکر گرم و تر است و این نوشیدنی از نظر طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی، معده، قلب، قدرت جنسی و اعصاب مفید است و برای رفع سرفه های خشک و نرمی سینه موثر بوده و رفع کننده خلط سوداست.به گفته این متخصص جذب قند آب نیشکر همچون چغندر قند آسان و سریع است و پس از انجام فعالیت‌های جسمی و قرار گرفتن طولانی مدت در معرض گرما، مصرف آن باعث می‌شود تا آب و انرژی بدن به سرعت تامین شود، اما مصرف این نوشیدنی به دلیل قند بالایی که دارد برای مبتلایان به دیابت و افراد چاق توصیه نمی‌شود.پژوهشگر طب سنتی نیز درخصوص خواص درمانی نیشکر از نظر طب سنتی می‌گوید: نیشکر به دلیل داشتن پتاسیم ادرارآور بوده و پاک کننده کلیه و مثانه است و سوزش ادرار را رفع می‌کند، اما نفاخ است و برای مبتلایان به سل، اسهال، دل پیچه و صفراوی مزاج‌ها بخصوص اگر در حین گرسنگی شدید مصرف شود مضر است.شکر نیشکر از نظر طب سنتیبه گفته پزشک و متخصص طب سنتی اگر آب نیشکر را به صورت سنتی در دیگ های بزرگ مسی قلع اندود شده در معرض حرارت ملایم بجوشانند تا آب آن تبخیر و تغلیظ شود، خمیر شکر سرخی به دست می آید که خواص تغذیه ای و درمانی خوبی دارد.متخصص تغذیه درخصوص شکر قهوه ای که در برخی عطاری ها و مغازه ها بدون داشتن مجوز برای مصارف درمانی به فروش می‌رسد می‌گوید: فرم غیرتصفیه شده شکر قهوه‌ای نیشکر حاوی ترکیبات پلی فنولی مختلفی است که همین ترکیبات علت بخشی از رنگ آن بوده و خواص درمانی آن را سبب می‌شود، اما چون این شکر تصفیه شده نیست با وجود خواص درمانی، بار شیمیایی و سمیت بالایی دارد و نباید مورد استفاده خوراکی قرار گیرد.البته به روش دیگری هم شکر قهوه‌ای را تولید می‌کنند و آن استفاده از ملاس است. ملاس پساب سوم حاصل از تصفیه شکر است که بسیار چسبناک و قهوه‌ای رنگ بوده و ذرات کریستالی شکر سفید را با آن سرخ می‌کنند. این شکر خواص درمانی ندارد و اگر به صورت دارو مصرف شود سبب افزایش شدید قند خون و تضعیف حافظه می‌شود. برخی انواع شکرهای قهوه‌ای کارخانه‌ای به این روش تولید می‌شود و مصارف آن مشابه شکر سفید است.خواص درمانی آب نیشکر چه میزان است؟طب نوین درخصوص خواص درمانی آب نیشکر می‌گوید در آب نیشکر ترکیبات فلاونوئیدی و فنولی زیادی شناسایی شده است. این ترکیبات خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند و می‌توانند سلول های بدن را از آسیب ناشی از رادیکال های آزاد محافظت کرده و از بسیاری بیماری‌های مزمن پیشگیری کنند، اما چون مطالعات بالینی انجام یافته درخصوص ترکیبات و اثرات نیشکر بر بیماری‌های مختلف ازجمله کم‌خونی، دیابت، بیماری‌های کبدی و… بسیار محدود است، تائید علمی اثرات مفید نیشکر به عنوان درمان کمکی، به تحقیقات بیشتری نیاز دارد.

 

خواص نیشکر :از آن جا که شاخص گلیسمی آن پایین است در سالم نگه داشتن بدن مفید است.آب این گیاه در جلوگیری از سرماخوردگی، آنفلوآنزا و گلودرد موثر است.از آن جا که این گیاه حاوی قند طبیعی است برای بیماران دیابت به جز بیماران دیابت ۲ که باید مصرف خودشان را محدود کنند، مانعی ندارد.

طبیعت قلیایی آن باعث می شود، آب آن به بدن کمک کند تا در برابر سرطان پروستات و سینه مقابله کند.نیشکر گلوکز بدن را تامین می کند و به عنوان Glycogen ذخیره شده در صورت نیاز، به انرژی تبدیل می شود. بنابراین یکی از بهترین منابع انرژی به حساب می آید.

پس از انجام دادن فعالیت های جسمی و قرار گرفتن در معرض حرارت به مدت طولانی مصرف آب این میوه باعث می شود تا آب بدن به سرعت تامین شود.این گیاه معده، کلیه، قلب، چشم و مغز را تقویت می کند.نیشکر، به عملکرد راحت کلیه ها کمک می کند.

برای سرعت یافتن بهبود پس از یرقان آب نیشکر مصرف کنید.کربوهیدرات موجود در آن برای انرژی بخشیدن به بدن کمک می کند.پتاسیم بالا در نیشکر برای سیستم گوارش و هضم غذا موثر است.جویدن نیشکر، نوعی ورزش دندان به حساب می آید و باعث تقویت، طول عمر و تمیزی آن ها می شود.نیشکر برای افرادی که قصد افزایش وزن دارند می تواند مفید باشد.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

منابع : aftabir.comjamejamonline.ir

جلوگیری از ریزش مو

منبع = هلپ کده10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *