فوايد فلفل سبز خوراکي

دوره مقدماتی php

خواص دارویی و گیاهی :

آنتی‌ اكسیدان موجود در فلفل سبز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان را كاهش دهد. فلفل سبز منبع غنی آنتی اكسیدان است و گنجاندن آن در وعده‌های غذایی اثرات مثبتی به همراه دارد.

آنتی اكسیدان‌ها دارای اثر ضدپیری هستند و آسیب به سلول‌ها و مولكول DNA را كاهش می‌دهند. فلفل سبز دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم و فلاونوئیدهای ارزشمندی مانند كاپسایسین است. فلانوئیدها به عنوان عوامل آنتی اكسیدانی در كاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و سرطان نقش دارند.

با وجود خواص فلفل سبز، مصرف آن به افراد مبتلا به بیماری آرتریت رماتوئید (رماتیسم) توصیه نمی‌شود و این افراد بهتر است مصرف انواع فلفل‌ها را محدود كنند.

در غذاها به عنوان چاشنی از آن استفتده میگردد و مصارف دیگر هم دارد که در ذیل به آن اشاره خواهد شد فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید.میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن، رنگ ق، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید.میوه این گیاه به صورت خام، پخته شده، خشک یا در قالب چاشنی پودری در صنایع غذایی و دارویی، مصرف میشود.

دوره مقدماتی php

ترکیبات گیاهتحقیقات نشان داده است که اسید بیرنگ کپساسین به عنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل میباشد.کپساسین، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود. این ماده همچنین خاصیت ضد اکسیدی (که سلولهای شما ار از آسیب دیدن محافظت می کند) و ضد باکتری دارد.

کپساسین ماده ای در فلفل است که سبب گرم بودن این گیاه میشود. هر چند که فلفل گیاهی گرم است، اما کپساسین موجود در آن در واقع سبب کاهش درجه حرارت بدن میشود که یکی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل محسوب میشود.

این ماده همچنین به بسیاری از خواص درمانی فلفل کمک می کند تا سیستم قلبی – عروقی را تحریک، سیستم هاضمه را تقویت، درد موجود روی پوست یا مفاصل بدن را تسکین بخشد، و به مثابه داروی ضد احتقاق و ضد باکتری عمل می کند.

فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد. که این امر باعث پایین آمدن فشارخون میشود.این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگهای خونی جلوگیری می کند، این خواص فلفل به پیشگیری از بیماریهای قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگها) کمک می کند.

هر چند فلفل سبب سوزش زبان میشود، اما این گیاه واقعاً مسکنی قوی است.این گیاه ابتدا سبب تحریک درد میشود، اما سپس شدت علایم درد را در بدن کاهش می دهد.این حالت، آنرا برای افرادی که از درد مزمن رنج می برند به طرز خاصی مؤثر کرده است چون چندین روز طول می کشد که نتایج قابل توجه آن معلوم گردد.

آنهایی که از زونا، درد ناشی از دیابت ، درد پس از برداشتن پستان (ماستکتومی) و سایر دردهای پس از عمل جراحی رنج می برند، می توانند به ویژه از چندین نوع فلفل یا انواع کرمهای کپساسین که قابل دسترسی است، بهره ببرند.کپساسین موجود درفلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتیسمی را تسکین می دهد، بلکه به کاهش میزان ورم ناشی از این حالات وقتی که به عنوان پماد موضعی مورد استفاده قرار گیرد، کمک می کند.

فلفل با تحریک تولید مایعات هاضمه در معده و نابودی باکتریهایی که می توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می کند.

خاصیت ضد باکتری فلفل همچنین از اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می کند.این گیاه به عنوان داروی ضد احتقان، سبب رقیق و نازک شدن خلط و خارج شدن آن از ریه ها میشود. از آنجا که این گیاه بافت ریه را تقویت می کند، در نتیجه برای آنهایی که مبتلا به آمفیزم هستند نیز مفید است.

اشکال موجودفلفل را می توان با خوردن فلفل ق خام یا پخته شده مصرف کرد. پودر فلفل ق خشک نیز موجود است که می توان آنرا به غذا اضافه کرد، در مایعات، چای یا شیر مخلوط کرد یا کپسول آنرا مصرف کرد.

نحوه مصرفچون فلفل برای قلب خیلی مفید است، اضافه کردن مرتب ان به غذا یا مصرف کپسول آن می تواند از بیماری قلبی پیشگیری کند. هر چند فلفل یک چاشنی محسوب می شود، اما این ماده واقعاً به هضم بدن کمک می کند و برای اغلب زخم ها تحریک آور نیست. این ماده حتی در میزان مصرف پایین نیز قوی است، لذا بهتر است که بیشتر از مقداری با غذا میل می کنید از این ماده استفاده نکنید.

کرم یا پودر فلفل به عنوان نوعی مسکن می تواند در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید باشد، هر چند ممکن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی گردد، اما این عارضه به زودی از بین می رود. چون فلفل ابتدا با تحریک و سپس کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن مؤثر واقع میشود، لذا ممکن است درد کمی شدت پیدا کند، سپس باید ظرف چند روز اول مصرف، این اثر تا حد زیادی از بین برود.

منبع : آکا

 




آرایش

مدل مو

مدل لباس

سلامت – خواص میوه ها – خواص فلفل سبزفلفل سبز از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و خشک است از نظر خواص معتقدند که بادها و گازها ی غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ها و انسداد راباز میکند و اگر با عسل خورده شود محرک نیروی جنسی است. درد دندان را تسکین می هد. برای حلق مضر است. از این نظر باید با عناب خورده شود مقدار خوراک از گوشت غلاف آن تا ۷ گرم است و تخم ان خیلی گرمتر از گوشت ان است. اگر ماهی را با آن بپزند ضررهای ماهی را رفع می کند…

فلفل سبزها گونه های مختلف از جنس Capsicum هستند که به طور کلی به دو صورت در بازار عرضه می شوند : قسم اول فلفل سبز تند یا فلفل ق که ق شده ان را « فلفل فرنگی » نیز می گویند . در کتب طب سنتی با نام « فلفل احمر » ، « فلفل هندی » نامبرده شده است . به فرانسوی Piment و Piment rouge و به انگلیسی : Cayenne pepper و Bird chilli گفته می شود . گیاهی است از خانواده Solanaceae که نام علمی آن Capsicum frutescens L . و مترادفهای ان Capsicum minimum Roxb و C. fastigiatum است . و گونه های دیگری نیز دارد که از نظر خواص کم و بیش شبیه به این گونه هستند. ● مشخصات فلفل سبز تند گیاهی است چند ساله که ارتفاع ساقه آن تا ۲ متر هم می رسد دارای شاخه های منشعب برگهای آن بیضی نوک تیز شبیه برگ ریحان ولی صاف و کمی مومی . گلهای آن به رنگ سبز مایل به سفید که در محل اتصال دمبرگ به ساقه ظاهر می شود و معمولا از هر نقطه دو گل خارج می شود . ساقه های آن چوبی و ضخیمتر از ساقه فلفل سبز شیرین . میوه آن کمی گوشتی طول آن معمولا ۵/۳ – ۵/۲ سانتی متر و قطر آن ۵/۱ – ۵/۰ سانتی متر . خیلی تند است ، رنگ آن ابتدا سبز که اگر در آن حالت چیده شود به نام فلفل سبز مصرف می شود ولی پس از آن که کاملا رسید رنگ آن ق می شود و طعم آن نیز خیلی تند تر می گردد که از گرد خشک آن فلفل ق یا Ciill pepper برای مصرف در غذاها تهیه می گردد. در وسط میوه محور سفیدگوشتی اسفنجی وجود دارد که تخمها در اطراف این محور قرار گرفته اند. این فلفلها معمولا در مناطق حاره و نواحی گرم سایر مناطق خوب رشد می کنند. ویلی در مناطق معتدله نیز کاشه می شوند . از گیاهان بومی مکزیک و جنوب امریکای شمالی است.● قسم دوم فلفل سبز شیرین به فارسی « فلفل دلمه ای » و « فلفل شیرین » به فرانسوی Poivre de Guince و به انگلیسی Guivea Pepper و Paprika گفته می شود ، گیاهی است از خانواده Solanaceae نام علمی ان Capsicum Annuum L. گفته می شود. فلفل سبز شیرین نیز دارای انواع معتددی است که از نظر رنگ و اندازه و طعم کمی با هم تفاوت دارند . ● مشخصات فلفل سبز شیرین گیاهی است یکساله که ارتفاع آن از ۱ – ۳۰/۰ متر یا کمی بیشتر ، برگهای آن سبز ، بیضی و نوک تیز است . گلهای آن به رنگ سفید و منفرد معین یاز محل اتصال دم برگ به ساقه فقط یک گل خارج می شود . میوه آن ستته باغلافی گوشتی که نسبتا بزرگ می شود ، طول آن به طور متوسط ۱۵ – ۱۰ سانتی متر هم می رسد . رنگ نارس آن سبز ولی پس از رسیدن کامل به رنگهای زرد ق و یا قهوه ای و ارغوانی بیرون می آید . در وسط آن محوری است اسفنجی گوشی سفید که تخمهای میوه در اطراف آن محور قرار گرفته اند . بعضی میوه ها دراز و ناز ک است و برخی کوچکتر و گرد و بالاخره تعدادی گوشتی و مخروطی شکل می باشند . در مناطق معتدله و سرد میوه ها معمولا شیرینتر و تند یا آن کم است که به طور خام با سالاد و یا پخته آن به صورتهای مختلف مصرف می شود. ● ترکیبات شیمیایی از نظر ترکیبات شیمیایی و مواد عامله فلفل سبزها اولا منبع بسیار غنی ویتامین C می باشند ومقدار ویتامینC آنها به مراتب بیشتر از ویتامین C موجود در مرکبات است و مقدار ان به طور متوسط به شرح زیر می باشد. ۱) فلفل سبز تند که در حالت سبزی چیده شده باشد : گوشت غلاف تازه آن که تخم ان خارج شده باشد ( به طور خام ) دارای ۲۳۵ میلی گرم و یتامین C در هر ۱۰۰ گرم است . ۲) فلفل سبز تند که در حالت کاملا رسیده و ق باشد. گوشت غلاف تازه آن با تخم یابی تخم ( خام ) دارای ۳۶۹ میلی گرم ویتامین C در هر صد گرم است . فلفل دلمه ای شیرین خام تازه چیده شده دارای ۱۲۸ میلی گرم و یتامین C در هر صد گرم است.ویرایش و تلخیص:آکاایران

شما احتمالا با جستجوی کلمات زیر وارد مقاله شده اید چنانچه مطلب مرتبط با جستجوی شما نبوده همان کلمه را در جستجوی سایت وارد کنید


خواص فلفل دلمه ای برای زنان باردار , تعبیر خواب فلفل دلمهای , ریزش برگهای فلفل سبز , خاصیت فلفلدلمه چیست , خواص فلفل سبز شیرین , خواص فل فل دلمه ای , فواید فلفل سبز تند , خاصیت فلفل دلمه ای , خواص فلفل نیمه تند , فواید فلفل دلمه ای , فلفل ق دانه ای , ویتامین فلفل دلمه , عکس فلفل دلمه ای , خواص فلفل کبابی , خواص انواع فلفل , فلفل دلمه شیرین , فلفل قلمی شیرین , خواص فلفل شیرین , دانه فلفل ق , فلفل دلمه‌ای , ویتامین فلفل , انواع فلفل , فلفل شاخی , فلفل قلمی




خانه

موبایل

فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می گیرد

 

فلفل گیاهی است بالارونده و دارای ریشه های ساقه خیز و کوتاه که میوه آن ادویه ای است با طعم تند و سوزنده . گیاهی دارویی – خوراکی و دارای طعمی تند.فلفل از بوته‌ای باریک و بلند و در رنگهای متنوعی چون سبز، ق، زرد، و نارنجی به دست می‌آید و برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می‌شود. دانه فلفل پس از خشک و ساییده شدن در رنگهای سیاه، سفید و سرخ عرضه می‌شود.

فلفل سیاه خیلی بیشتر از آنچه که اکثر مردم تصور می کنند برای بدن خاصیت دارد و مفید است. با ما همراه شوید تا با خواص و مضرات آن برای بدن بیشتر آشنا شوید .

فلفل سیاه مقوی حافظه و اعصاب می‌باشد

خواص درمانی فلفل سیاه:فلفل سیاه بومی کشور هند است، این گیاه در حفظ سلامت نقش مهمی دارد. در یونان باستان از فلفل نه تنها به عنوان ادویه بلکه به عنوان پول و هدیه استفاده می شد.

در قرون وسطی، سرمایه یک فرد براساس مقدار فلفل سیاه ذخیره شده وی سنجیده می شد. فلفل سیاه علاوه بر طعم دادن به غذا، طعم کهنگی غذا را نیز می گیرد.

 

در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یك فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه كه داخل آن حل شده، آغاز می كنند.

* طبع فلفل گرم و خشک است.* مقوی معده و بادشکن می‌باشد.* گرد آن باعث فرار حشرات می‌گردد و برای جلوگیری از بیدزدگی لباس در میان لباس‌ها بپاشند.

* فلفل مقوی حافظه و اعصاب می‌باشد.* مسکن دردهای عصبی است.* جهت رفع رطوبت دماغ و معده فلفل با مویز جویده و میل شود.* فلفل خون غلیظ را سبک می‌کند.

* کسانی که جذام دارند از فلفل در برنامه غذایی خود استفاده کنند.* کسی که تریاک خورده است تا زمان رساندن به پزشک به او جوشانده فلفل بدهید تا استفراغ کند.* جهت درمان سنگ در مجاری ادرار از دمکرده برگ فلفل استفاده شود.* جهت رفع بلغم و بلغم لزج فلفل و مویز میل شود.

* جهت ساکت کردن درد دندان یک حبه قند را در یک قاشق فلزی قرار داده با آتش آن را ذوب کنند سپس کمی فلفل اضافه نموده در حفره دندان کرم خورده بریزند درد آن ساکت شده و از کرم خوردگی دندان جلوگیری می‌کند.* برای رفع تب و لرز جوشانده آب و دانه فلفل سیاه مصرف کنید.* فلفل با افزایش دادن ترشح اسید هیدروکلریک در معده به هضم غذا کمک می کند.* ادرارآور بوده و مصرف آن باعث تعریق می شود.

* با شکستن سلول های چربی، باعث کاهش وزن می شود.* پیسی را درمان می کند. پیپرین موجود در فلفل به تولید رنگ دانه های پوست کمک می کند.

* سرماخوردگی، سرفه، سینوزیت و گرفتگی بینی را تسکین می دهد.* خاصیت ضد باکتریایی آن با عفونت ها و گزیدگی حشرات مقابله می کند.* رگ های خونی را تمیز نگه می دارد.

* آنتی اکسیدان مفید به حساب می آید و مانع از آسیب رادیکال های آزاد می شود و در نتیجه از سرطان، بیماری های قلبی عروقی و ناراحتی کبد پیشگیری می کند.* در تسکین درد و معالجه پوسیدگی دندان موثر است.

* جوشانده تهیه شده با آب و فلفل سیاه برای رفع یبوست مفید است.* در برخی از شهرهای هند مردم روز را با یک فنجان قهوه سیاه همراه با مقداری پودر فلفل سیاه که داخل آن حل شده، آغاز می کنند.

* بسیاری از مطالعات و آزمایشات پزشکی تایید می کنند که فلفل سیاه فعالیت مجاری گوارشی را تقویت می کند و علاوه بر بهبود فرآیند هضم غذا، تحریک کننده ترشحات بزاقی است.* این ادویه هم چنین در بهبود عملکرد معده نقش مفیدی دارد.

* فلفل سیاه پرزهای چشایی را تحریک می کند و پیامی به معده می فرستد که باعث ترشح اسید هیدروکلوریک و در نتیجه هضم بهتر غذا می شود.* وجود اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئین ها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است.

* در استعمال داخلی به عنوان محرک اشتها، مدر، بادشکن، گرم کننده و ضد سم و برای رفع انواعی از مسمومیت های غذایی به کار می رود.* همچنین فلفل سیاه برای معالجه اسهال تابستانه، اسهال خونی، کاهش احتمال سرماخوردگی و دردهای روماتیسمی مفید است.

* فلفل سیاه هم چنین خواص آنتی اکسیدانی فوق العاده ای دارد.* این ادویه تاثیر فوق العاده ای برای مقابله با رشد باکتری های مضر بویژه در روده دارد.

 

جهت فلج و بی‌حسی اعضای بدن با روغن فلفل ماساژ دهند

فواید استعمال خارجی و ضماد فلفل سیاه:* جهت رفع سفیدک ناخن ضماد فلفل بگذارند.* جهت فلج و بی‌حسی اعضای بدن با روغن فلفل ماساژ دهند.* جهت رویاندن موی گری فلفل را با آب پیاز و نمک مخلوط کرده به محل ریخته شده مو بمالند.

* جهت رویاندن ناخن که در اثر چرک انگشت از بین رفته باشد فلفل را با حنا مخلوط کرده به صورت ضماد بگذارند.* جهت موخوره فلفل سفید را با پیاز و نمک مخلوط نموده بمالند.

* جهت تسکین درد رماتیسم فلفل سیاه را با روغن زیتون مخلوط نموده بمالند.* جهت درمان خنازیر به صورت ضماد بگذارند.* در صورت بریدگی، کمی فلفل سیاه روی آن بپاشید تا خون ریزی بند بیاید. علاوه بر این فلفل سیاه دارای خاصیت ضدباکتریایی است و با از بین بردن میکروب ها درد را التیام می بخشد.

 

اسراف در خوردن فلفل باعث تاریکی چشم می‌شود

مضرات فلفل سیاه:* یادتان باشد که تندی ادویه هایی مثل فلفل به بهبود سلامت کمک می کند اما برای همه افراد مناسب نیست؛ مثلا در غذای کودکان، مادران شیرده یا باردار و نباید از  فلفل استفاده کرد.* در ضمن، اگر فردی به مصرف غذاهای تند عادت نداشته باشد و یک وعده غذای  تند مصرف کند نیز احتمال بروز واکنش های آلرژیک در او زیاد است* زیاده‌روی در خوردن فلفل باعث ایجاد افزایش ترشحات معده می‌گردد.* اسراف در خوردن فلفل باعث تاریکی چشم می‌شود.* کسانی که ناراحتی معده دارند در خوردن آن افراط نکنند.

* فلفل سیاه روی سلولهای عصبی بخصوص عصب گوش ( شنوائی و تعادل) اثر مخرب دارد. برای همین مصرف مداوم و افراطی آن توصیه نمیشود.مخصوصا افرادی که دچار ناراحتی های گوش مثل کم شنوائی و هستند در مصرف آن احتیاط کنند.

* مصرف زیاد فلفل برای بیماری‌های دستگاه گوارش، مجاری ادرار، سل، بواسیر، سودا، کلیه، جگر و کسانی که کم‌خونی دارند مفید نمی‌باشد.* کسانی که ورم پروستات دارند در خوردن فلفل زیاده‌روی نکنند.* کسانی که تصلب شرائین دارند و سکته مغزی کرده‌اند نباید فلفل زیاد استفاده کنند.

* بیماران سوزاک و سیفیلیس و کسانی که ناراحتی مجاری ادرار دارند از خوردن فلفل سیاه خودداری کنند.* زنان حامله‌ای که عفونت مجاری ادرار دارند از خوردن فلفل سیاه خودداری کنند.

 

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

 

منابع : 7ganj.ir

hidoctor.ir

جلوگیری از ریزش مو

فال قهوه با 1 نشانهفال قهوه با 3 نشانه

فال قهوه به معنای خواندن و تفسیر نشانه های بازمانده قهوه در فنجان، ریشه در هنر تفسیر تفاله چای در چین باستان دارد. چای که در اصل نوشیدنی راهبان بود، در فنجانهایی زنگوله شکل نوشیده میشد .

قبل از اینکه فال چای در میان این راهبان مرسوم شود، آنها با بررسی نقوش ایجاد شده در قسمت داخلی زنگوله های معبد به پیش بینی اینده میپرداختند و بعدها فرم زنگوله را برای فنجانهای بدون دسته چای خوری به کار بردند. فال قهوه یکی از روش‌های پرطرفدار فال‌گیری و پیشگویی با استفاده از ته‌ماندهٔ قهوه ی نوشیده شده است. معمولاً برای این کار از قهوه ترک استفاده می‌کنند.

خواندن علایم چای و قهوه به نام تاسیوگرافی (asseography) شهرت دارند که از لغت عربی «طاسه» به معنای فنجان گرفته شده است.

فال بینی با قهوه به خصوص در میان اهالی یونان، ایران، ارمنستان، روسیه و یوگوسلاوی رواج دارد. فال‌گیری با قهوه در کشورها و مناطق جهان راه و رسم‌های گوناگونی دارد، ولی عموماً به این ترتیب است که بخش بیشتر مایع قهوه را می‌نوشند و مخلوط غلیظی از قهوه و آب در ته فنجان می‌ماند. فنجان را روی نعلبکی برمی‌گردانند. پس از مدتی آن را برمی‌دارند و فال گیر به شکل‌هایی که در ته فنجان درست شده نگاه می‌کند و با اشاره به شکل‌ها که آن‌ها را به انسان و حیوان و درخت و چیزهای دیگر تشبیه می‌کند. نکاتی را درمورد زندگی و گذشته و حال و آیندهٔ کسی که قهوه را خورده بیان می‌کند.

نباید از یاد ببریم که اسلام دین تعقل و اندیشه است . ما معتقدیم که سرنوشت انسان نه در کارت های رنگارنگ تاروت و نه در صفحه های برنجی با تصاویر عجیب و غریب و نه در بین تفاله قهوه رقم نمی خورد . این خود ما هستیم که سرنوشت خود را آن گونه که خواهد بود با اعمال و رفتارها و تصمیمات مختارانه مان رقم می زنیم . البته اراده خداوند و قضای او هم در بالاتر از هر اراده و عزمی بر همین امر تعلق گرفته است. پس چه بهتر که زندگی مان را از مدار عقلانیت و شریعت خارج نسازیم و به سمت بیراهه های خطر نکشانیم.

اول نیت کنید و بعد روی فنجان کلیک کنید  در هر بار  کلیک کردن روی فنجان  ، پنج  تا از  شکلهایی   که   در فنجان شما دیده شده نمایش داده میشود با کلیک کردن روی هریک از آن موارد تصویر بزرگتر آن باز شده و میتوانید تعبیر آن را بخوانید :


10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *