فلفل فشار خون را بالا میبرد

دوره مقدماتی php
فلفل فشار خون را بالا میبرد
فلفل فشار خون را بالا میبرد

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ دانه فلفل به نامهای گوناگونی خوانده می‌شود از جمله پلپل، بلبل، رج، ارنیفس، استی‌اود، استراود، باباری، حافظ‌الکافور، شیاف، خوذی، کوپر، شاب و قعیر.

گیاه آن را سهنجه می‌گویند که گیاهی دولپه‌ای، بی‌گلبرگ از تیره ‌بیدها، با ریشه ساقه‌خیز و کوتاه که با آنها به درختان مجاور، می‌چسبد و اگر از درختان تکیه‌گاه خود کنده شود، از بین می‌رود.

برگ فلفل، منفرد و بیضوی و نوک‌تیز است؛ روی شاخه آن، 20 تا 30 میوه کوچک و کروی آویزان می‌شوند، منشأ این گیاه، هندوستان و جنوب شرق آسیا است.

فلفل، به دوگونه فلفل سیاه و فلفل سفید در بازار عرضه می‌شود؛ فلفل سیاه، میوه خشکی است که قبل از رسیدن، چیده می‌شود؛ میوه خشک آن، به‌قدر یک «گردو» و خاکستری تیره یا قهوه‌ای است.

فلفل سفید، میوه رسیده است که با خسیاندن آن در آب، قسمت آبدار و خارجی میوه را از آن جدا می‌کنند؛ در تقلب فلفل، آن را با دانه دارفلفل‌ (دارپلپل) که از گیاهی مشابه فلفل و ارزان‌تر از آن است، مخلوط می‌کنند تا قیمت آن پایین بیاید.فلفل فشار خون را بالا میبرد

خواص درمانی فلفل

دوره مقدماتی php

مصرف اندک فلفل برای همگان، مناسب است اما استفاده درمانی از آن باید با ملاحظه وضع مزاجی فرد باشد مخصوصاًً اسراف در آن، موجب ترشحات معده و امراض مقعدی می‌شود از همین جهت، کسانی که مزاج گرم و خشک دارند، باید در مصرف آن احتیاط کنند.

مزاج فلفل، گرم و خشک است برای همین در درمان به ضد، می‌تواند کاربردهای متنوعی داشته باشد؛ اثر فلفل، تحریک مخاط و عطسه‌آوری است از این جهت برای عفونت ریه مؤثر است.

فلفل ضد «مرض قند سرد» است؛ برای جبران فشار خون پایین و کم‌خونی مناسب است و برای کسی که فشار خون بالا دارد، مضر است؛ برای بانوانی که خشکی واژن دارند، مضر است و برای بانوانی که رطوبت اضافی دارند همچنین کسانی که رطوبت دستگاه تنفسی دارند، مفید است؛ برای تقویت قوای مردانه مفید است.

گَرد فلفل، حشرات را دور می‌کند و پارچه آغشته به فلفل را بید نمی‌زند از این جهت مخصوصاً اهالی مناطق شمالی کشور می‌توانند برای در امان ماندن پارچه و لباس از بید، به آن فلفل بپاشند.

انتهای پیام/*

نوع غذا بر فشار خون تاثیر مستقیم دارد. مصرف غذاهای تند برای اشخاصی که فشار خون دارند، مفید است

محققان چینی می گویند افرادی که غذاهای تند مصرف نمی کنند احتمالا به طورمیانگین ۱۳.۴ گرم نمک در روز مصرف می کنند. درحالی که میانگین مصرف روزانه نمک برای افراد مصرف کننده غذاهای تند تنها ۱۰.۳ گرم است.نتایج نشان داد، فشارخون سیستولیک (عدد بالا) برای افراد عاشق غذاهای تند در مقایسه با افراد دارای کمترین تمایل به غذاهای تند و فلفلی، ۸ mmHg پایین تر بود. فشارخون دیاستولیک (عدد پایین) برای گروه عاشق غذاهای تند ۵ mmHg پایین تر بود.دکتر ژیمینگ ژو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی ارتش چین، در این باره می گوید: مطالعه ما نشان می دهد، لذت بردن از طعم تند فلفل، شیوه موثری برای کاهش مصرف نمک و فشارخون است و ارتباطی با نوع و میزان غذا ندارد.محققان در این مطالعه از تکنیک های تصویربرداری برای بررسی دو منطقه مغز شرکت کنندگان، یعنی اینسولا و قشر اوربیتوفرنتال مغز که در درک طعم شوری نقش دارند، استفاده کردند. آنها دریافتند، مناطق تحریک شده بواسطه نمک و فلفل باهم همپوشانی دارند و فلفل موجب افزایش فعالیت مغز در مناطق فعال شده از طریق نمک می شود. به گفته محققان، این افزایش فعالیت مغز موجب حساسیت بیشتر افراد به نمک شده و بدین ترتیب آنها می توانند از غذای بدون نمک هم لذت ببرند.

بیشتر بدانید : خواص باور نکردنی فلفل قرمز از درمان میگرن تا تقویت بدن

بیشتر بدانید : فلفل تند بهتر است یا فلفل شیرین

بیشتر بدانید : فلفل قرمز بهتر است یا فلفل سیاه؟ فلفل فشار خون را بالا میبرد

اگر می خواهید بیشتر بدانید : چگونه پلاکت خون را بالا ببریم؟

گردآوری: گروه سلامت سیمرغseemorgh.com/healthمنبع: mehrnews.com

All Rights Reserved – © 2019 | باز نشر مطالب پورتال سیمرغ تنها با ذکر نام و آدرس seemorgh.com مجاز می باشد.

ساعت24-تمام دانستنی های مورد نیاز شما در خصوص خواص فلفل قرمز برای مو و کاهش وزن و افزایش گردش خون و مضرات آن را در این مطلب برای شما تهیه نمودیم(خواص فلفل قرمز)

زادگاه فلفل قرمز در قاره آمریکا است بعد از آنکه قاره آمریکا توسط کریستف کلمب کشف شد مبادلات تجاری عمده ای بین این قاره با سایر نقاط جهان صورت گرفت که به آن مبادلات کلمبی می گویند که یکی از این محصولات که اتفاقا با استقبال بسیار خوبی در بین مردم جهان هم در زمینه غذایی هم در زمینه پزشکی قرار گرفت فلفل قرمز  بود. فلفل قرمز از خانواده بادنجانیان است  و علت تندی آن هم ترشح ماده ای بنام کاپسیسین در دهان است که بسیار هم برای بدن مفید است این ماده آلکالوئید است که برای برخی داروهای تسکین درد هم مورد استفاده قرار می گیرد دانشمندان به تازگی ثابت کردن که علت احساس تندی فلفل در دهان در حقیقت اشتباه مغز ماست که به اشتباه به محض برخورد مخاط دهان با این ماده آن را داغ احساس می کند(خواص فلفل قرمز)

خواص فلفل قرمز

فلفل فشار خون را بالا میبرد

در طبیعت یکی از خارق العاده ترین گیاهانی که میتواند به سرعت قدرت ایمنی بدن را افزایش دهد فلفل قرمز است این گیاه به دلیل داشتن مقادیر فراوان ویتامین ث در اسنحکام هر چه بیشتر و بهتر دندان ها بسیار کاربرد دارد.یکی از خواص عجیب فلفل قرمز توانایی آن در کنترل درد در بدن و بهبود جریان گردش خون است و همین امر سبب می شود که بعد از هر گونه زخم و جراحت فلفل قرمز بهترین نقش را در تسریع روند بهبودی ایفا کند

خواص فلفل قرمز برای مو

برخی تحقیقات صورت گرفته از سوی دانشمندان ثابت کرده که فلفل قرمز به دلیل خاصیت آن در افزایش جریان گردش خون در بدن علی الخصوص در پوست سر سبب بهبود خون رسانی در این ناحیه  شده در نتیجه به رشد و استحکام مو های کمک می کند.اگر 25 گرم فلفل قرمز را در نیم کیلو روغن زیتون قرار دهید و دو ساعت قبل از حمام موهای خود را به آن آغشته کنید بعد از دوماه شاهد نتایج بسیار رضایت بخش آن در پرپشت شدن موهای خودتان خواهید بود

فلفل قرمز و فشار خون

یکی از مضرات فلفل قرمز افزایش عوامل حساسیت زا در بدن است که این موضوع باعث افزایش فشار خون می شود در نتیجه به مبتلایان به فشار خون بالا توصیه می شود در خوردن فلفل قرمز با احتیاط به مراتب بیشتر اقدام کنند اما افرادی که مبتلا به فشار خون بالا نیستند بدانند که فلفل قرمز با افزایش گردش خون و فعالیت قلب به سلامتی این دستگاه مهم بدن کمک شایانی می کند همچنین فلفل قرمز از تجمع پلاکت ها و مسدود شدن رگ خونی جلوگیری می کنند و جریان خون را بهبود می بخشد و از این رو از سکته قلبی جلوگیری می کند

میزان مصرف فلفل قرمز

در سال 1980میلادی تحقیقاتی در یکی از مراکز اروپا در خصوص خوردن فلفل قرمز صورت گرفت نتایج این تحقیق بسیار بحث برانگیز بود در این تحقیق عنوان شد که اگر یک فرد با وزن 68 کیلوگرم بیش از یک کیلوگرم فلفل قرمز  بخورد خواهد مرد. مصرف فلفل قرمز سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد که میتواند سبب کاهش وزن شود لیکن ماده ای که در فلفل قرمز وجود دارد که کاپسایسین نامیده شده میتواند سبب التهابات بافت داخلی بدن شود و اگر به مقدار زیاد مصرف شود به مخاط داخلی معده آسیب های جبران ناپذیری وارد می کند. برای زنان باردار هم به هیچ وجه خوردن فلفل قرمز حتی تا چندماه بعد از زایمان هم توصیه نمی شود. میزان مصرف فلفل قرمز در مرد افراد مختلف متغیر است اما بهتر است در خوردن آن به هیچ وجه زیاده روی نشود چرا که طبیعت فلفل قرمز گرم و خشک است و برای کسانی که طبع گرم دارند زیاده روی در آن بسیار مضر خواهد بود(خواص فلفل قرمز)

تمامی حقوق برای ساعت24 محفوظ است

در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند …

کمک به کاهش وزن یکی از خواص فلفل سیاه است. اگرچه فلفل‌سیاه می‌تواند باعث افزایش اشتها شود، ولی در عین حال می‌تواند راهی برای کاهش وزن نیز باشد. لایه‌ خارجی دانه‌ فلفل‌سیاه محتوی فیتونوترینت‌هایی است که در شکستن سلول‌های چربی موثرند.در سال ۲۰۱۰ درمورد تاثیر پیپرین بر سوخت‌وساز موش‌ها مطالعه‌ای صورت گرفت. نتیجه‌ این مطالعه حاکی از تاثیر فلفل‌سیاه در جلوگیری از ذخیره‌ چربی در بدن بود.

یکی از فواید فلفل سیاه این است که به بهبود گوارش سالم کمک می کند. فلفل سیاه موجب افزایش ترشح اسید هیدروکلریک در معده شده، که کمبود این اسید مشکلات زیادی را برای سلامت بدن به وجود می‌آورد. این ادویه موجب تسکین مشکلاتی مانند نفخ، سوء‌هاضمه، یبوست و کولیک در معده می‌شود. همینطور این ادویه می‌تواند در درمان بیماری‌های روده‌ای ناشی از باکتری‌ها و سلامت بدن مفید باشد.

فلفل سیاه می تواند باعث شود اشتهای شما زیاد شود.  فلفل‌سیاه علاوه بر تاثیری که در عطر و طعم غذاها و کمک به گوارش دارد، می‌تواند موجب افزایش اشتها نیز بشود. تحقیقات نشان داده‌اند فلفل‌سیاه با تحریک حس بویایی، به افزایش اشتها کمک می‌کند.

این ویژگی فلفل‌سیاه را به یک درمان عالی برای بی اشتهایی تبدیل کرده است.در طب آیورودیک، برای درمان بی‌اشتهایی توصیه می‌شود نصف قاشق چای‌خوری فلفل‌سیاه را با یک قاشق غذاخوری شکر زرد مخلوط کنید. این درمان را به‌طور منظم مورد استفاده قرار بدهید تا تاثیرات مثبت آن را در افزایش اشتها مشاهده کنید.فلفل فشار خون را بالا میبرد

خاصیت آنتی اکسیدانی این ادویه در مبارزه با انواع سرطان، مخصوصا سرطان روده بزرگ و سرطان سینه موثر است. فلفل سیاه با خواصی که دارد مانع رشد سلول‌های سرطانی شده و همینطور از بدن در مقابل دیابت، فشار خون بالا و بیماری قلبی محافظت می‌کند و موجب افزایش سلامت بدن می‌شود. مصرف فلفل سیاه به پیشگیری از بعضی سرطان ها نیز کمک می کند.

از زیان های فلفل سیاه می توان به این مورد اشاره کرد که زیاده روی در خوردن فلفل سیاه باعث افزایش ترشحات معده می شود و بدتر از آن باعث تاریک شدن چشم می شود. توصیه می شود کسانی که مشکل معده دارند در خوردن فلفل سیاه افراط نکنند.

در کوی نیک نامان ما را گذر ندادند …

با ثبت نام در ویرگول به آرشیو بزرگی از مقالات مرتبط با این موضوع دسترسی خواهید داشت


مطلبی دیگر از این نویسنده


مطلبی دیگر در همین موضوع


بر اساس علایق شما

از این پس او نمی‌تواند پروفایل کاربری و مطالب شما را ببیند.

فلفل سبز از نظر طبیعت طبق نظر حکمای طب سنتی گرم و خشک است از نظر خواص معتقدند که بادها و گازهای غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ها و انسداد راباز میکند و اگر با عسل خورده شود محرک نیروی جنسی است. درد دندان را تسکین می هد. برای حلق مضر است. از این نظر باید با عناب خورده شود مقدار خوراک از گوشت غلاف آن تا ۷ گرم است و تخم آن خیلی گرمتر از گوشت آن است. اگر ماهی را با آن بپزند ضررهای ماهی را رفع می کند…

فلفل سبزها گونه های مختلف از جنس Capsicum هستند که به طور کلی به دو صورت در بازار عرضه می شوند: قسم اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز که قرمز شده ان را « فلفل فرنگی » نیز می گویند. در کتب طب سنتی با نام « فلفل احمر »، « فلفل هندی » نام برده شده است. به فرانسوی Piment و Piment rouge و به انگلیسی: Cayenne pepper و Bird chilli گفته می شود . گیاهی است از خانواده Solanaceae که نام علمی آن Capsicum frutescens L. و مترادفهای آن Capsicum minimum Roxb و C. fastigiatum است. و گونه های دیگری نیز دارد که از نظر خواص کم و بیش شبیه به این گونه هستند.

فلفل سبز تند گیاهی است چند ساله که ارتفاع ساقه آن تا ۲ متر هم می رسد دارای شاخه های منشعب برگهای آن بیضی نوک تیز شبیه برگ ریحان ولی صاف و کمی مومی. گلهای آن به رنگ سبز مایل به سفید که در محل اتصال دمبرگ به ساقه ظاهر می شود و معمولا از هر نقطه دو گل خارج می شود. ساقه های آن چوبی و ضخیمتر از ساقه فلفل سبز شیرین. میوه آن کمی گوشتی طول آن معمولا ۵/۳ – ۵/۲ سانتی متر و قطر آن ۵/۱ – ۵/۰ سانتی متر. خیلی تند است، رنگ آن ابتدا سبز که اگر در آن حالت چیده شود به نام فلفل سبز مصرف می شود ولی پس از آن که کاملا رسید رنگ آن قرمز می شود و طعم آن نیز خیلی تند تر می گردد که از گرد خشک آن فلفل قرمز یا Ciill pepper برای مصرف در غذاها تهیه می گردد. در وسط میوه محور سفیدگوشتی اسفنجی وجود دارد که تخمها در اطراف این محور قرار گرفته اند. این فلفل ها معمولا در مناطق حاره و نواحی گرم سایر مناطق خوب رشد می کنند. ولی در مناطق معتدله نیز کاشته می شوند. از گیاهان بومی مکزیک و جنوب امریکای شمالی است.فلفل فشار خون را بالا میبرد

به فارسی « فلفل دلمه ای » و « فلفل شیرین » به فرانسوی Poivre de Guince و به انگلیسی Guivea Pepper و Paprika گفته می شود ، گیاهی است از خانواده Solanaceae نام علمی آن Capsicum Annuum L. گفته می شود. فلفل سبز شیرین نیز دارای انواع معتددی است که از نظر رنگ و اندازه و طعم کمی با هم تفاوت دارند.

فلفل سبز شیرین گیاهی است یک ساله که ارتفاع آن از 1 – 3 متر یا کمی بیشتر، برگهای آن سبز، بیضی و نوک تیز است. گلهای آن به رنگ سفید و منفرد معین باز محل اتصال دم برگ به ساقه فقط یک گل خارج می شود. میوه آن ستته باغلافی گوشتی که نسبتا بزرگ می شود، طول آن به طور متوسط ۱۵ – ۱۰ سانتی متر هم می رسد. رنگ نارس آن سبز ولی پس از رسیدن کامل به رنگهای زرد قرمز و یا قهوه ای و ارغوانی بیرون می آید. در وسط آن محوری است اسفنجی گوشی سفید که تخمهای میوه در اطراف آن محور قرار گرفته اند. بعضی میوه ها دراز و نازک است و برخی کوچکتر و گرد و بالاخره تعدادی گوشتی و مخروطی شکل می باشند. در مناطق معتدله و سرد میوه ها معمولا شیرین تر و تندی آن کم است که به طور خام با سالاد و یا پخته آن به صورتهای مختلف مصرف می شود.

از نظر ترکیبات شیمیایی و مواد عامله فلفل سبزها اولا منبع بسیار غنی ویتامین C می باشند و مقدار ویتامین C آنها به مراتب بیشتر از ویتامین C موجود در مرکبات است و مقدار آن به طور متوسط به شرح زیر می باشد.

1) فلفل سبز تند که در حالت سبزی چیده شده باشد: گوشت غلاف تازه آن که تخم آن خارج شده باشد ( به طور خام ) دارای 235 میلی گرم ویتامین C در هر 100 گرم است.

2) فلفل سبز تند که در حالت کاملا رسیده و قرمز باشد: گوشت غلاف تازه آن با تخم یا بی تخم ( خام ) دارای 369 میلی گرم ویتامین C در هر صد گرم است .

3) فلفل دلمه ای شیرین خام تازه چیده شده: دارای 128 میلی گرم ویتامین C در هر صد گرم است.

تحقیقات نشان داده است که اسید بیرنگ کپساسین به عنوان فعالترین عنصر موجود در فلفل میباشد. کپساسین، سبب کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن میشود. این ماده همچنین خاصیت ضد اکسیدی (که سلولهای شما را از آسیب دیدن محافظت می کند) و ضد باکتری دارد. (کپساسین) ماده ای در فلفل است که سبب گرم بودن این گیاه میشود. هر چند که فلفل گیاهی گرم است، اما کپساسین موجود در آن در واقع سبب کاهش درجه حرارت بدن میشود که یکی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل محسوب میشود. این ماده همچنین به بسیاری از خواص درمانی فلفل کمک می کند تا سیستم قلبی – عروقی را تحریک، سیستم هاضمه را تقویت، درد موجود روی پوست یا مفاصل بدن را تسکین بخشد، و به مثابه (داروی ضد احتقاق و ضد باکتری) عمل می کند. فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد. که این امر باعث پایین آمدن فشارخون میشود. این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگهای خونی جلوگیری می کند، این خواص فلفل به پیشگیری از بیماریهای قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگها) کمک می کند. هر چند فلفل سبب سوزش زباد میشود، اما این گیاه واقعاً مسکنی قوی است. این گیاه ابتدا سبب تحریک درد میشود، اما سپس شدت علایم درد را در بدن کاهش می دهد. این حالت، آنرا برای افرادی که از درد مزمن رنج می برند به طرز خاصی مؤثر کرده است چون چندین روز طول می کشد که نتایج قابل توجه آن معلوم گردد. آنهایی که از زونا، درد ناشی از دیابت، درد پس از برداشتن پستان (ماستکتومی) و سایر دردهای پس از عمل جراحی رنج می برند، می توانند به ویژه از چندین نوع فلفل یا انواع (کرمهای کپساسین) که قابل دسترسی است، بهره ببرند. کپساسین موجود درفلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتیسمی را تسکین می دهد، بلکه به کاهش میزان ورم ناشی از این حالات وقتی که به عنوان پماد موضعی مورد استفاده قرار گیرد، کمک می کند. فلفل با تحریک تولید مایعات هاضمه در معده و نابودی باکتریهایی که می توانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می کند. خاصیت ضد باکتری فلفل همچنین از اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می کند.این گیاه به عنوان داروی ضد احتقان، سبب رقیق و نازک شدن خلط و خارج شدن آن از ریه ها میشود. از آنجا که این گیاه بافت ریه را تقویت می کند، در نتیجه برای آنهایی که مبتلا به آمفیزم هستند نیز مفید است.

فلفل را می توان با خوردن فلفل قرمز خام یا پخته شده مصرف کرد. پودر فلفل قرمز خشک نیز موجود است که می توان آنرا به غذا اضافه کرد، در مایعات، چای یا شیر مخلوط کرد یا کپسول آنرا مصرف کرد.

چون فلفل برای قلب خیلی مفید است، اضافه کردن مرتب آن به غذا یا مصرف کپسول آن می تواند از بیماری قلبی پیشگیری کند. هر چند فلفل یک چاشنی محسوب می شود، اما این ماده واقعاً به هضم بدن کمک می کند و برای اغلب زخم ها تحریک آور نیست. این ماده حتی در میزان مصرف پایین نیز قوی است، لذا بهتر است که بیشتر از مقداری با غذا میل می کنید از این ماده استفاده نکنید. کرم یا پودر فلفل به عنوان نوعی مسکن می تواند در تسکین درد دندان، زونا، آرتریت، پسوریازیس و سایر انواع دردهای مزمن مفید باشد، هر چند ممکن است مصرف این ماده سبب سوزش یا خارش نسبی گردد، اما این عارضه به زودی از بین می رود. چون فلفل ابتدا با تحریک و سپس کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن مؤثر واقع میشود، لذا ممکن است درد کمی شدت پیدا کند، سپس باید ظرف چند روز اول مصرف، این اثر تا حد زیادی از بین برود.

فلفل تند و فلفل شیرین یا فلفل دلمه ای، محتوی فیبر و آب هستند. هر دو حاوی ویتامین C و مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و ترکیبات کاروتنوئیدی هستند؛ این ترکیبات کاروتنوئیدی مواد محلول در چربی هستند که باعث ایجاد رنگ های مختلف از قرمز و نارنجی تیره تا سبز و بنفش و سیاه، می شود. البته طعم تند برخی فلفل ها به دلیل مواد قلیایی است که در آنها وجود دارد و طعمی تند و کمی تلخ را ایجاد می کند. البته فلفل تند، ویتامین C زیادی دارد و حتی می توان گفت غنی ترین منبع ویتامین C است اما از آنجا که در غذاهای ایرانی کمتر استفاده می شود، منبع غذایی مهمی برای تامین ویتامین C افراد محسوب نمی شود. در کل همه فلفل ها می توانند به بالا رفتن متابولیسم بدن کمک کنند اما فلفل تند می تواند انرژی غذا را تا حد زیادی بالا برده، باعث گرمازایی در بدن شده و در نهایت منجر به کالری سوزی و کاهش وزن شود. با اینکه استفاده بیش از حد از فلفل تند عوارضی ندارد و افراد هندی یا ساکنان آسیای دور با وجود مصرف غذاهای بسیار تند که برای ما ایرانی ها غیرقابل تحمل است، دچار مشکل نمی شوند اما از آنجا که در فرهنگ غذایی ما، خوردن غذاهای تند چندان متداول نیست، سیستم گوارشی بسیاری از افراد به غذاهای اینچنینی عادت ندارد و ممکن است بعضی افراد با خوردن این غذاها دچار سوزش معده، بالا رفتن فشار خون یا افزایش تپش قلب شوند. همچنین خوردن فلفل های تند به همه افراد، به خصوص افرادی که دچار مشکلات گوارشی بوده، به ویژه افراد مبتلا به هموروئید، به هیچ عنوان توصیه نمی شود چون باعث وخیم تر شدن حال شان می شود.

هر دو فلفل، هم تند و هم شیرین خواص زیادی دارند که مشابه هم است؛ انواع فلفل حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان های مختلف با خواص ضد سرطانی و ضد بیماری های قلبی-عروقی و ضد بیماری های مزمن هستند و خاصیت ضد التهابی شان بسیار زیاد است. البته تمام این خواص در فلفل تند بسیار بیشتر از فلفل شیرین است و شدت تاثیر گذاری اش بیشتر از فلفل شیرین است. تنها مشکل فلفل تند این است که برخی افراد نسبت به آن حساسیت دارند و به هیچ عنوان نباید این نوع فلفل را مصرف کنند، بنابراین به همه بیمارانی که برای مصرف فلفل تند مشکل دارند، توصیه می کنم از انواع فلفل های شیرین، فلفل های دلمه ای با رنگ های متفاوت استفاده کنند. این فلفل ها حاوی رنگدانه های متفاوتی هستند که هر کدام خواص آنتی اکسیدانی بسیار مفیدی دارند و بهتر است تمام بیمارانی که نمی توانند از فلفل تند استفاده کنند، فلفل شیرین با رنگ های مختلف میل کنند.

از نظر خواص تغذیه ای تفاوت چندانی بین فلفل تند و شیرین وجود ندارد و فقط فلفل ها با رنگ های مختلف، ترکیبات کاروتنوئیدی متفاوتی دارند و از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند. همه انواع فلفل ها حاوی آنتی اکسیدان هایی مثل ویتامین E هستند که قوی ترین آنتی اکسیدان است و برای سلامت افراد بسیار مفید و موثر. اما از لحاظ تغذیه تفاوت چندانی بین فلفل تند و فلفل شیرین وجود ندارد. تفاوت عمده آنها به ترکیبات فلاوونوئیدی و ترکیبات آنتی اکسیدانی برمی گردد که باعث طعم تند در برخی فلفل ها می شود. مسلما ترکیبات تند باعث ترشح بیشتر اسید معده می شود و افرادی که به غذاهای تند عادت می کنند، در دراز مدت ممکن است به مخاط دستگاه گوارشی خودشان آسیب برسانند. چراکه وقتی افراد ذائقه خودشان را به تندی عادت می دهند، بعد از مدتی حساسیت گیرنده های حس چشایی شان نسبت به طعم تند پایین می آید و به همین دلیل مجبور می شوند مقدار تندی غذا را بیشتر کنند تا باز هم طعم تند آن را احساس کنند. طعم تند در حد تعادل، طعم مطلوبی است که حتی می تواند قدرت پذیرش غذا را افزایش دهد. اما همان طور که گفته شد مصرف بیش از حد فلفل می تواند باعث آسیب به بافت یا مخاط دستگاه گوارش شود. در نهایت فراموش نکنید که تغذیه علم تنوع است و استفاده از هر دو نوع فلفل، تند و شیرین، در حد تعادل بسیار خوب است و طعم تند به شرطی که بیش از حد نباشد، می تواند باعث ایجاد تنوع و تغییر ذائقه شود.

موجودی: 500$

درسته…

اینجوری که دیدم قبلا سودش تازه زیاده بوده الان کمش کرده ..ول…

البته به شرطی که به حداقل برداشت یعنی 15 دلار برسه درسته؟…

سلام سعید عزیز بله امکانش هست که روزانه برداشت کنی….

میتونیم روزانه سودمون رو برداشت بزنیم؟…

تعداد علاقه‌مندانی که تاکنون عضو خبرنامه ما شده‌اند: 2616 نفر

صفحه اصلی » مقالات 🔥 » پزشکی و سلامت 🔥 » خوراکی ها و گیاهان » فلفل سیاه: مضرات، خواص، طریقه مصرف فلفل سیاه / فلفل سیاه و لاغری، فشار خون، نازایی

فلفل سیاه یک ادویه مفید است که با تحریک آنزیم ها، هضم غذا را بهبود می بخشد.

فلفل سیاه باعث جلوگیری از سرطان شده و فشار خون را کاهش می دهد.

با عفونت ها مبارزه کرده و دارای آنتی اکسیدان های زیادی است.

سلامت دهان و دندان را بهبود بخشیده و سرفه را از بین می برد.فلفل فشار خون را بالا میبرد

فلفل برای یبوست مفید بوده و اختلالات تنفسی و مشکلات پوستی را درمان می کند.

برای گردش خون و رشد مو ها مفید است.

فلفل سیاه با ایجاد تعریق باعث می شود سموم بدن خارج شوند.

با توجه به خواص زیاد فلفل سیاه در این مقاله از نایریکا به خواص و مضرات فلفل سیاه در طب سنتی، نقش آن در لاغری، فشار خون و نازایی، طریقه مصرف آن و موارد دیگر می پردازیم.

با ما همراه باشید.

فلفل سیاه, خواص فلفل سیاه در طب سنتی, مضرات فلفل سیاه, فلفل سیاه و لاغری, فلفل سیاه و فشار خون, عسل و فلفل سیاه, خواص فلفل سیاه در نازایی, طریقه مصرف فلفل سیاه, درخت فلفل سیاه, خواص فلفل سیاه نکوبیده

برای دسترسی سریع به محتوای مطلب از لینکهای زیر استفاده کنید:

مصرف فلفل باعث افزایش ترشح اسید کلریدریک در معده شده در نتیجه هضم مواد غذایی را آسان می‌کند.

سلامت دستگاه گوارش برای جلوگیری ازابتلا به اسهال، یبوست و قولنج ضروری است.

خوردن فلفل همچنین کمک می‌کند تا از تشکیل گازهای روده در بدن فرد جلوگیری شود و درنتیجه به دفع مواد سمی کمک می‌کند.

مصرف فلفل باعث از بین بردن سلول‌های چربی می‌شود، در نتیجه خوردن غذاهای تند یک راه طبیعی و منحصربفرد برای کاهش وزن و لاغری است.

مصرف فلفل برای زیبایی و سلامت پوست و مو بسیار مهم است.

براساس تحقیقات انجام شده قرار گرفتن این ماده خوراکی دررژیم غذایی افراد مبتلا به بیماری ویتیلیگو می‌تواند عوارض بیماری را تا حد زیادی در آن‌ها برطرف کند.

براثر ابتلا به بیماری ویتیلیگو رنگدانه‌های پوستی دچار تغییر شده و به رنگ سفید در می‌آیند،

اما پیپرین موجود در فلفل می‌تواند رنگ پوست را به وضعیت عادی بازگرداند و از نابودی رنگدانه‌های پوستی جلوگیری کند.

یکی از درمان‌های متداول برای بیماران مبتلا به ویتیلیگو استفاده از اشعه ماوری بنفش است که می‌تواند در دراز مدت باعث تحریک پوست و ابتلای فرد به سرطان شود،

اما مصرف فلفل سیاه به همراه غذا می‌تواند تا حد زیادی از عوارض این شیوه درمانی بکاهد.

خواص فلفل سیاه در طب سنتی

مصرف فلفل سیاه می‌تواند باعث مبارزه با عوامل ایجاد کننده انواع عفونت‌های بدن و حتی تسکین دهندگی اثر نیش حشرات شود.

اضافه کردن فلفل به رژیم غذایی شریان‌ها را پاکسازی می‌کند و به این ترتیب باعث کاهش میزان کلسترول خون و نیز کاهش ابتلا به بیماری تصلب شرائین می‌شود.

این بیماری یکی از دلایل ابتلا به حملات قلبی و سکته مغزی در دنیا است.

فلفل دارای ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار قوی است

و می‌تواند از آسیب دیدن سلول‌های بدن در اثر رادیکال‌های آزاد جلوگیری کند و به این ترتیب مانع از ابتلای فرد به بیماری‌هایی، چون سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و مشکلات کبدی شود.

ترکیبات مفید موجود در خانواده فلفل‌ها همچنین کمک می‌کند تا چهره فرد کمتر دچار چین و چروک، پیری زودرس، بروز لکه‌ های پوستی، ابتلا به بیماری چشمی دژنراسیون ماکولا و حتی از دست دادن حافظه شود.

پیپرین یکی از اجزای کلیدی در ساختار فلفل سیاه است و مطالعات مختلف نشان داده است که مصرف این ماده می‌تواند سبب کاهش اختلال حافظه و درمان نقص شناختی شود.فلفل فشار خون را بالا میبرد

کارشناسان با بررسی افراد سالمند دریافتند آن عده‌ای که دررژیم غذایی خود فلفل مصرف می‌کنند با درصد بسیار کمتری به نسبت سایرین به بیماری آلزایمر مبتلا می‌شوند.

مطالعات متعدد همچنین نشان داده است که مصرف فلفل سیاه اثرات موثری بر درمان آسیب‌های ناشی از زخم معده دارد و می‌تواند مشکلات موجود درمخاط داخلی معده را برطرف کند.

علاوه بر فلفل سیاه سایر اعضای خانواده فلفل از جمله فلفل دلمه‌ای، فلفل پاپریکا و فلفل چیلی نیز دارای اثرات درمانی مشابه برای سلامتی بدن هستند

و کارشناسان توصیه می‌کنند درصورت عدم داشتن آلرژی افراد این ادویه را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

خب، همه‌ می‌دانیم که فلفل سیاه «تند» است.

عقل سلیم به ما می‌گوید که نباید استفاده از فلفل سیاه را در وعده‌های غذایی خود محدود کنیم.

اما گاهی همین عقل سلیم پا پس می‌کشد و کنترل از دست ما خارج می‌شود!

در چنین موردی، مصرف بیش از حد فلفل می‌تواند به سوزش شدید در معده منجر شود.

نگران نباشید، این سوزش بر طرف می‌شود، و کاملا موقتی است.

فقط برای بار بعد حواس‌تان جمع باشد!

  • پروفایل شیک
  • مضرات فلفل سیاه

    این عارضه، یکی از آن نادرترین نادرها است.

    اما اگر فلفل به صورت مستقیم مصرف شود، می‌تواند وارد ریه‌ها و باعث مرگ شود، به خصوص در مورد کودکان.

    پس توصیه می‌شود فلفل سیاه را در ترکیب با غذا مصرف کنید.

    یادتان باشد فلفل سیاه تند است! پس از تماس مستقیم آن به پوست‌تان اجتناب کنید.

    اگر تصادفا این ادویه با چشم‌تان تماس داشته باشد، ممکن است باعث احساس سوزش و قرمزی در پوست و چشم‌تان شود.

    بیمارانی که سیکلوسپورین A، کولینرژیک، دیگوکسین، و سیتوکروم پی ۴۵۰ مصرف می‌کنند بهتر است از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنند.

    فلفل سیاه ممکن است معده را ناراحت کند یا باعث بروز مشکلات گوارشی شود.

    بنابراین، بیمارانی که از اختلالات گوارشی رنج می‌برند نباید فلفل سیاه مصرف کنند.

    نباید فلفل سیاه را استنشاق کرد چون ممکن است به مشکلات دستگاه تنفسی مانند آسم و … منجر شود.فلفل فشار خون را بالا میبرد

    در مواردی نادر، مصرف فلفل سیاه می‌تواند به تحریک پوست بینجامد که علائم آن خارش، ورم، و قرمزی پوست هستند.

    اگر باردار هستید، پس بدنتان نسبت به ادویه‌ها حساس است.

    در نتیجه از مصرف فلفل سیاه اجتناب کنید.

    اگر عاشق طعم آن هستید، اندکی از آن را به غذای محبوب خود اضافه کنید.

    طعم و مزه‌ی تند فلفل سیاه می‌تواند به شیر مادر منتقل شود.

    بنابراین، اگر در دوران شیردهی به نوزاد خود به سر می‌برید از فلفل سیاه دوری کنید.

    فلفل سیاه را نباید به مقدار زیاد مصرف کرد چون باعثخشکی پوست می‌شود.

    اگر پوست خشکی دارید، مصرف زیاد فلفل سیاه چیزی است که اصلا و ابدا به شما توصیه نمی‌شود!

    تابستان‌ها به اندازه‌ی کافی داغ و سوزان هستند، پس بیش از این به آن دامن نزنید! فلفل سیاه می‌تواند گرمای بدن را افزایش دهد و حتی به خونریزی بینی منجر شود.

    پس، بهتر است که در طول ماه‌های داغ تابستان با فلفل سیاه خداحافظی کنید.

    اگر مضرات و فایده‌های مصرف فلفل سیاه را بسنجیم و مقایسه کنیم، فایده‌های آن بر مضراتش می‌چربد!

    تنها در صورتی فلفل سیاه می‌تواند به شما آسیب بزند که بیش از حد از آن مصرف کنید که این هم سناریویی چندان محتمل نیست.

    پس از مصرف متعادل این ادویه‌ی محبوب لذت ببرید.

    فلفل سیاه برای تجزیه سلول های چربی در بدن مفید است و با افزایش متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی به کاهش وزن و لاغری کمک می کند.

    فلفل سیاه و لاغری

    برای درست کردن چای فلفل سیاه دو روش وجود دارد:

    به اندازه ۲ لیوان آب داخل قوری ریخته و صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

    سپس زیر آن را خاموش کنید و دانه های فلفل سیاه را همراه با عسل و زنجبیل به آن اضافه کرده و بگذارید تا ۵ دقیقه دم بکشد و سپس میل کنید.

    اگر می خواهید چای فلفل سیاه غلیظ تر شود و طعم تندتری داشته باشد می توانید پس از به جوش آمدن آب و اضافه کردن دانه های فلفل و عسل و زنجبیل بگذارید همه آنها به مدت ۳-۵ دقیقه به آرامی بجوشند و سپس چای را میل نمایید.

    به دمنوش فلفل سیاه می توانید آب لیموترش تازه نیز اضافه کنید.

    روغن معطر فلفل سیاه حاوی پتاسیم است که فشارخون شما را کنترل‌کرده و اطمینان‌ می‌دهد که فشارخون به سطح ناسالم و خطرناکی نمی‌رسد.

    فلفل سیاه و فشار خون

    یک قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه را با یک قاشق چای خوری عسل ترکیب کنید و بر روی ریشه های مو بمالید، بگذارید ۱۵ دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

    عسل و فلفل سیاه

    در این مورد مطلب مطمئن و قابل استنادی یافت نشد.

    فلفل سیاه از جمله ادویه های بسیار خوش عطر است که در انواع غذاها و سالاد ها از آن استفاده می شود.

    طریقه مصرف فلفل سیاه

    حتی می توان با استفاده از این فلفل مقدار نمک کمتری استفاده کرد.

    فلفل سیاه خشک شده درختچه بالا رونده ای است که به حالت خودرو و وحشی در مناطق مختلفه هند می روید.

    از گیاهان ادویه ای بسیار قدیم جهان است.

    درخت فلفل سیاه

    برگهای آن بیضی نوک تیز و پهن ،سطح فوقانی آن به رنگ تیره و سطح زیرین برگ سبز روشن به طول ۱۵-۱۰ سانتی متر.

    گلهای آن سفید کوجک به صورت سنبله و مانند شاتون فندق آویزان ومیوه آن گرد کوچکتر از نخود ،

    ابتدا به ر نگ سبز ،و پس از رسیدن به رنگ قرمز تیره در می آید و به شکل خوشه ای به طول ۹-۸ سانتی متر از ساقه آویزان می شود.

    در هر سنبله ممکن است ۶۰-۵۰ دانه منفرد باشد.

    مترو و اتوبوس: آخرین اخبار مربوط به خطوط مترو، قطارها و اتوبوسرانی / تعطیلی مترو

    سرمربی تیم ملی فوتبال ایران : آخرین اخبار / دراگان اسکوچیچ سرمربی تیم ملی

    پرسپولیس: اخبار وضعیت پرسپولیس، بازیکنان، باشگاه، مربی، نقل و انتقالات

    ساعت کار ادارات و بانک ها / تعطیلی ادارات دولتی و خصوصی تا ۱۵ فروردین / مرخصی کارمندان

    مزدک میرزایی / آخرین اخبار + بیوگرافی (مزدک میرزایی و همسرش)

    حقوق و دستمزد سال ۹۹ : آخرین اخبار حقوق کارمندان و کارگران / سبد معیشتی

    بازنشستگان: اخبار حقوق، وام، پاداش، عیدی، همسان سازی حقوق بازنشستگان

    شبکه شاد / شبکه ملی شاد / شبکه اجتماعی دانش آموزان / آخرین اخبار

    بورس / شاخص بورس / فرابورس / آخرین اخبار بورس / وضعیت بورس امروز

    استقلال: آخرین اخبار باشگاه استقلال / فرهاد مجیدی سرمربی جدید استقلال

    وام ازدواج : آخرین اخبار مربوط به شرایط پرداخت، مبلغ و تعداد ضامن وام ازدواج

    لیگ برتر : آخرین اخبار / جدول لیگ برتر، بازیها، نتایج لیگ برتر

    سریال پایتخت ۶ / پایتخت ۷ : داستان، بازیگران، حواشی + عکس

    قیمت طلا و سکه و ارز و دلار : آخرین قیمت، تحلیل و پیش بینی آنلاین و لحظه ای

    تعطیلی مدارس و دانشگاه ها / بازگشایی مدارس و دانشگاه ها / اخبار آموزش و پرورش

    وضعیت جاده ها : آخرین اخبار وضعیت ترافیک و آب و هوای جاده ها و راههای کشور

    واکسن کرونا / درمان کرونا / داروی کرونا / کیت تشخیص ❌ پلاسما درمانی

    ویروس کرونا ❌ آخرین اخبار، علائم، شیوع و درمان / کرونا در ایران

    طرح ترافیک ۹۹ و ۱۴۰۰ : آخرین جزئیات از طرح ترافیک ۹۹

    کتاب درسی : اخبار ثبت نام کتب درسی، سفارش اینترنتی، و توزیع

    انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۰ : تاریخ، پیش بینی و نتیجه انتخابات امریکا

    فال حافظ آنلاین : فال حافظ روزانه نایریکا (انواع فال و طالع بینی)

    : نایریکا / طالع بینی روزانه (انواع فال و طالع بینی)

    آزمون استخدامی ۹۹ و ۱۴۰۰ / آخرین اخبار: نتایج آزمون استخدامی پزشکان متخصص

    اپل : آخرین اخبار مربوط به اپل، گوشی آیفون، سیری + تاریخچه اپل

    سرخابی های پایتخت : آخرین اخبار / واگذاری استقلال و پرسپولیس

    کنکور ۹۹ و ۱۴۰۰ : آخرین اخبار آزمون کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا

    آیت الله سیستانی : آخرین احکام / بیوگرافی / تکذیب رحلت آیت الله سیستانی

    یارانه حمایتی و معیشتی و نقدی / بسته حمایتی / یارانه کرونا / وام یک میلیون تومانی

    مسکن ملی / آخرین اخبار مربوط به شرایط و ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن

    فلفل فشار خون را بالا میبرد
    فلفل فشار خون را بالا میبرد
    0

    دوره مقدماتی php

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *