عرق کشمش میکده جلفا

دوره مقدماتی php
عرق کشمش میکده جلفا
عرق کشمش میکده جلفا

عرق سگی یا عرق کشمش گونه‌ای از نوشیدنی‌های الکلی دست‌ساز ایرانی است [۱] که از کشمش به دست می‌آید.[۲] عرق سگی معروفترین و پرمصرفترین نوشیدنی الکلی در ایران است و به همین دلیل بیشترین مصرف‌کننده را دارد.[۳]

عرق سگی الکل بیشتری از انواع دیگر عرق داشته[۴] و سنگینتر است.[۵] میزان الکل
به‌طور معمول بین ۴۵ تا ۵۵ درصد است.
در قدیم به هر شیشهٔ کوچک آن به اصطلاح ۵ سیر گفته می‌شد.[۶][۷]

در سال‌های اولیه تأسیس میکده قزوین، یکی از محصولات آن به نام عرق میکده که از کشمش خالص تولید میشد و دارای درصد الکل بالاتری بود. همچنین تصویر یک سگ شکاری بر روی شیشه این نوع عرق چاپ شده بود.[۸]الکل بسیار بالا و تصویر سگ شکاری بر روی شیشه این نوع عرق، باعث شد که در بین مصرف کنندگان آن، به مرور زمان نام عرق سگی مصطلح شود.[۹][۱۰][۱۱]

در میان مشروبات الکلی موجود در بازار ایران، عرق کشمش دست‌ساز بیشترین درصد ناخالصی و غیر استاندارد بودن را به جهت وجود متانول دارد. یکی از دلایل این امر نیز ممنوعیت تولید و فروش مشروبات الکلی در داخل ایران و بالطبع نبودن هر گونه استاندارد و نظارت بر تولید عرق کشمش و همچنین ناآگاهی اغلب مردم از اصول صحیح کشیدن عرق کشمش ، چه در مرحله تهیه مواد لازم ، پروسه تخمیر اولیه ، دمای کشیدن عرق و فاجعه بارتر از همه موارد مفید انگاشتن اولین خروجی عرق از دیگ تقطیر به عنوان سرگل که اصولاً متانول خالص میباشد چه بسا باعث مرگ و صدمات جبران ناپذیر به بدن و کوری و غیره بسیاری از هموطنان شده است ، زیرا اصولاً در دمای ۶۶ درجه ابتدا متانول حاصل گشته و در دمای ۷۸.۳۷ درجه اتانول یا همان عرق قابل مصرف استحصال میگردد ، به همین دلیل بسیاری افراد نیز با علم به این موضوع اقلاً یک استکان از ابتدای عرق تقطیر را به دور میریزند تا متانول آن را حذف کرده باشند ، و در ادامه با گذراندن عرق از ذغال چوب نسبت به حذف رادیکالهای آزاد و نیز دیگر ناخالصی ها اقدام می نمایند. [۳][۱۲][۱۳]

(۲).یونایتد اسپیریتس
(۳).پرنود ریکارد
(۴).باکاردی
(۵).بیم سانتوری
(۶).هنسی
(۷).کامپاری

عرق سگی یا عرق کشمش گونه‌ای از نوشیدنی‌های الکلی دست‌ساز ایرانی است [۱] که از کشمش به دست می‌آید.[۲] عرق سگی معروفترین و پرمصرفترین نوشیدنی الکلی در ایران است و به همین دلیل بیشترین مصرف‌کننده را دارد.[۳]

دوره مقدماتی php

عرق سگی الکل بیشتری از انواع دیگر عرق داشته[۴] و سنگینتر است.[۵] میزان الکل
به‌طور معمول بین ۴۵ تا ۵۵ درصد است.
در قدیم به هر شیشهٔ کوچک آن به اصطلاح ۵ سیر گفته می‌شد.[۶][۷]

در سال‌های اولیه تأسیس میکده قزوین، یکی از محصولات آن به نام عرق میکده که از کشمش خالص تولید میشد و دارای درصد الکل بالاتری بود. همچنین تصویر یک سگ شکاری بر روی شیشه این نوع عرق چاپ شده بود.[۸]الکل بسیار بالا و تصویر سگ شکاری بر روی شیشه این نوع عرق، باعث شد که در بین مصرف کنندگان آن، به مرور زمان نام عرق سگی مصطلح شود.[۹][۱۰][۱۱]

در میان مشروبات الکلی موجود در بازار ایران، عرق کشمش دست‌ساز بیشترین درصد ناخالصی و غیر استاندارد بودن را به جهت وجود متانول دارد. یکی از دلایل این امر نیز ممنوعیت تولید و فروش مشروبات الکلی در داخل ایران و بالطبع نبودن هر گونه استاندارد و نظارت بر تولید عرق کشمش و همچنین ناآگاهی اغلب مردم از اصول صحیح کشیدن عرق کشمش ، چه در مرحله تهیه مواد لازم ، پروسه تخمیر اولیه ، دمای کشیدن عرق و فاجعه بارتر از همه موارد مفید انگاشتن اولین خروجی عرق از دیگ تقطیر به عنوان سرگل که اصولاً متانول خالص میباشد چه بسا باعث مرگ و صدمات جبران ناپذیر به بدن و کوری و غیره بسیاری از هموطنان شده است ، زیرا اصولاً در دمای ۶۶ درجه ابتدا متانول حاصل گشته و در دمای ۷۸.۳۷ درجه اتانول یا همان عرق قابل مصرف استحصال میگردد ، به همین دلیل بسیاری افراد نیز با علم به این موضوع اقلاً یک استکان از ابتدای عرق تقطیر را به دور میریزند تا متانول آن را حذف کرده باشند ، و در ادامه با گذراندن عرق از ذغال چوب نسبت به حذف رادیکالهای آزاد و نیز دیگر ناخالصی ها اقدام می نمایند. [۳][۱۲][۱۳]

(۲).یونایتد اسپیریتس
(۳).پرنود ریکارد
(۴).باکاردی
(۵).بیم سانتوری
(۶).هنسی
(۷).کامپاری

عرق سگی یا عرق کشمش گونه‌ای از نوشیدنی‌های الکلی دست‌ساز ایرانی است [۱] که از کشمش به دست می‌آید.[۲] عرق سگی معروفترین و پرمصرفترین نوشیدنی الکلی در ایران است و به همین دلیل بیشترین مصرف‌کننده را دارد.[۳]

عرق سگی الکل بیشتری از انواع دیگر عرق داشته[۴] و سنگینتر است.[۵] میزان الکل
به‌طور معمول بین ۴۵ تا ۵۵ درصد است.
در قدیم به هر شیشهٔ کوچک آن به اصطلاح ۵ سیر گفته می‌شد.[۶][۷]

در سال‌های اولیه تأسیس میکده قزوین، یکی از محصولات آن به نام عرق میکده که از کشمش خالص تولید میشد و دارای درصد الکل بالاتری بود. همچنین تصویر یک سگ شکاری بر روی شیشه این نوع عرق چاپ شده بود.[۸]الکل بسیار بالا و تصویر سگ شکاری بر روی شیشه این نوع عرق، باعث شد که در بین مصرف کنندگان آن، به مرور زمان نام عرق سگی مصطلح شود.[۹][۱۰][۱۱]

در میان مشروبات الکلی موجود در بازار ایران، عرق کشمش دست‌ساز بیشترین درصد ناخالصی و غیر استاندارد بودن را به جهت وجود متانول دارد. یکی از دلایل این امر نیز ممنوعیت تولید و فروش مشروبات الکلی در داخل ایران و بالطبع نبودن هر گونه استاندارد و نظارت بر تولید عرق کشمش و همچنین ناآگاهی اغلب مردم از اصول صحیح کشیدن عرق کشمش ، چه در مرحله تهیه مواد لازم ، پروسه تخمیر اولیه ، دمای کشیدن عرق و فاجعه بارتر از همه موارد مفید انگاشتن اولین خروجی عرق از دیگ تقطیر به عنوان سرگل که اصولاً متانول خالص میباشد چه بسا باعث مرگ و صدمات جبران ناپذیر به بدن و کوری و غیره بسیاری از هموطنان شده است ، زیرا اصولاً در دمای ۶۶ درجه ابتدا متانول حاصل گشته و در دمای ۷۸.۳۷ درجه اتانول یا همان عرق قابل مصرف استحصال میگردد ، به همین دلیل بسیاری افراد نیز با علم به این موضوع اقلاً یک استکان از ابتدای عرق تقطیر را به دور میریزند تا متانول آن را حذف کرده باشند ، و در ادامه با گذراندن عرق از ذغال چوب نسبت به حذف رادیکالهای آزاد و نیز دیگر ناخالصی ها اقدام می نمایند. [۳][۱۲][۱۳]

(۲).یونایتد اسپیریتس
(۳).پرنود ریکارد
(۴).باکاردی
(۵).بیم سانتوری
(۶).هنسی
(۷).کامپاری

میکده قزوین یک کارخانه الکل سازی و تولید مشروبات الکلی پیش از انقلاب سال ۱۳۵۷ در ایران بود که اکنون به نام بیدستان معروف می‌باشد و تولیدات سرکه الکل دارد.
نوعی مشروب الکلی یا ودکا در این کارخانه تولید می‌شد که به عرق ۵۵ معروف بود به دلیل نشان سگ، در فرهنگ عامه عرقسگی یا عرق سگی هم شناخته می‌شد.[۱]

در بعدازظهر روز ۹ دی ۱۳۵۷ تظاهراتی در شهر قزوین برگزار شد و به‌طور کلی شهر متشنج بود که در خلال آن یک سینما و مشروب فروشی و چند شعبه بانک به آتش کشیده شد.
در این روز کارخانه میکده قزوین و چند منزل مسکونی افسران ارشد پادگان مورد حمله قرار گرفته و به آتش کشیده شد.[۲]

(۲).یونایتد اسپیریتس
(۳).پرنود ریکارد
(۴).باکاردی
(۵).بیم سانتوری
(۶).هنسی
(۷).کامپاری

میکده قزوین یک کارخانه الکل سازی و تولید مشروبات الکلی پیش از انقلاب سال ۱۳۵۷ در ایران بود که اکنون به نام بیدستان معروف می‌باشد و تولیدات سرکه الکل دارد.
نوعی مشروب الکلی یا ودکا در این کارخانه تولید می‌شد که به عرق ۵۵ معروف بود به دلیل نشان سگ، در فرهنگ عامه عرقسگی یا عرق سگی هم شناخته می‌شد.[۱]

در بعدازظهر روز ۹ دی ۱۳۵۷ تظاهراتی در شهر قزوین برگزار شد و به‌طور کلی شهر متشنج بود که در خلال آن یک سینما و مشروب فروشی و چند شعبه بانک به آتش کشیده شد.
در این روز کارخانه میکده قزوین و چند منزل مسکونی افسران ارشد پادگان مورد حمله قرار گرفته و به آتش کشیده شد.[۲]

(۲).یونایتد اسپیریتس
(۳).پرنود ریکارد
(۴).باکاردی
(۵).بیم سانتوری
(۶).هنسی
(۷).کامپاری

عرق سگی

«« ریشه نام عرق سگی…… »»

 

در اواخر دهه سی خورشیدی شرکت عرق سازی( آنزمان هنوز مد نشده بود بگن: ودکا ) تأسیس گردید به نام: میکده که بر روی آرم محصولاتش یک سگ شکاری بود، و چون این عرق از کیشمیش خالص بود و مواد دیگری بخاطر نبود امکانات در آن زده نمیشد…. بسیار تند و الکل بالایی داشت( ۵۵ درجه ) و به همین نام هم به بازار آمد: میکده ۵۵ اما به واسطه بوی تند و سوزش الکل بالا و تصویر سگ شکاری……. در میان اهل دل به « عرق سگی » مشهور گشت…… و بعد ها شاید بخاطر همین صفت عامیانه آرم آنرا عوض کردند اما در فرهنگ ایران و ایرانی عرق سگی ماند که ماند……………….

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:عرق کشمش میکده جلفا

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید.
( بیرون رفتن / 
تغییر دادن )

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید.
( بیرون رفتن / 
تغییر دادن )

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید.
( بیرون رفتن / 
تغییر دادن )

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید.
( بیرون رفتن / 
تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

مرا از دیدگاه‌های جدید به وسیلهٔ رایانامه آگاه کن.

مرا در مورد نوشته‌های تازه به وسیلهٔ رایانامه آگاه کن.

شرکت حسابداری

ماه عسل

سیکس پک

روز گذشته عکسی از یک بطری مشروب با برچسب «میکده کاشان تحت لیسانس استامبر بلغارستان» در شبکه های اجتماعی منتشر شد که در نوع خود یک غافلگیری محسوب می شد.

روز گذشته عکسی از یک بطری مشروب با برچسب «میکده کاشان تحت لیسانس استامبر بلغارستان» در شبکه های اجتماعی منتشر شد که در نوع خود یک غافلگیری محسوب می شد. جمله «فقط جهت مصارف اقلیتهای مذهبی» که بر برچسب این بطری نقش بسته بود به برخی این امکان را داد که به شایعه سازی روی آورند و از بازشدن راه های واردات قانونی و محدود مشروبات الکلی به کشور سخن بگویند و داستان پردازی کنند.عرق کشمش میکده جلفا

 

اما ماجرا چیست؟

 

چند سالی است که در کنار تولید مشروبات الکلی تقلبی در کارگاه های غیربهداشتی در کشور، یک شرکت بزرگ تولید مشروبات الکلی در اربیل عراق بر بازار ایران متمرکز شده و با تولید مشروبات ارزان قیمت به سود سرشاری دست یافته است. خریداران که به قاچاق بشکه ای این مشروبات می پردازند در برخی از شهرهای ایران با بسته بندی آن و جعل برندهای معتبر جهانی در صنعت نوشیدنی های الکلی در جهان، محصول خود را با قیمت های بسیار بالایی به فروش می رسانند.

پیش از این شاهد جعل عنوان شراب شیراز بوده ایم و اکنون چشم مان به میکده کاشان روشن شده است. ذکر این نکته نیز جالب است که در دوران صفویه و قاجار، گران ترین شراب های کشور در شیراز و کاشان تولید می شد و سیاحان زیادی به رونق این صنعت در کاشان اشاره کرده اند.

در جعلی و تقلبی بودن شراب میکده کاشان همین بس که شرکت استومبراس (stumbras) که برند آن بر بطری شراب مزبور نقش بسته، بلغارستانی نیست بلکه از سال 1906-سال تاسیس آن- تاکنون در کشور لیتوانی فعالیت دارد و یکی از بزرگ ترین شرکت های این کشور کوچک اروپایی است. همچنین در سایت این شرکت نه تنها اشاره ای به محصولاتی مانند میکده کاشان نیست بلکه از اصول تخطی ناپذیر آن تولید شیشه ها و بطری های نفیسی است که نام شرکت بر آن حک شده است.

با نگاهی گذرا به بطری و برچسب بطری میکده و طرح بی کیفیت آن به راحتی می توان تقلبی بودن و جعلی بودن آن را اثبات کرد و آن را در گروه مشروباتی دسته بندی کرد که در سال های اخیر به کشور قاچاق شده و متاسفانه ضربه های جبران ناپذیری بر سلامت هم میهنان مان وارد کرده است.

بدین ترتیب این بطری نه تنها هیچ ارتباطی با کاشان ندارد بلکه یک سوءاستفاده زشت از نام و تاریخ و فرهنگ غنی این شهر تاریخی است.

 

 


عاقلان دانند


ای وای


عهههههههههه

پایگاه خبری افکارخبر توسط سرورهای

گروه نرم افزاری آسام

میزبانی می شود.

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

عرق کشمش میکده جلفا

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Увійдіть, щоб повідомити про неприйнятний вміст.

Завантаження…

Завантаження…

در این ویدئو یک ایرانی شیوه ساخت عرق کشمش به صورت خانگی را توضیح داده است.گزارش آبزرورز تلویزیون فرانس24 درباره مصرف الکل در ایران در لینک زیر بخوانید:

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

عرق کشمش میکده جلفا

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Увійдіть, щоб повідомити про неприйнятний вміст.

Завантаження…

Завантаження…

در این ویدئو یک ایرانی شیوه ساخت عرق کشمش به صورت خانگی را توضیح داده است.گزارش آبزرورز تلویزیون فرانس24 درباره مصرف الکل در ایران در لینک زیر بخوانید:

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

_Mind_Polish@

ذهنت رو صیقل بده

ودكا يك نوشيدنى تقطيريه شفاف و بى رنگه كه حاوى آب و اتانوله و از تخمير غلات، سيب زمينى یا ميوه هاى شيرين مثل كشمش و خرما و حتى انگور بدست مياد و توى ايران بهش ميگن عرق. شراب انگور رو ميشه تقطير كرد و عرقش رو گرفت ولى نميشه بهش گفت كنياك چونكه تهيه كنياك از چند نوع انگوره و محصول نهايى بايد در بشكه هاى چوبیه بلوط نگهدارى بشه و خيلى داستان داره. حالا هرچى كه مى خواين اسمشو بذارين!

در كل ودكاى غلات، سيب زمينى، كشمش، خرما و انگور شامل آب است و الكل اتيليك كه همون اتانول خوراكيه.

توی این مطلب بهتون میگم که اگه ودکای شما بد بو بشه چطور میتونید بوی بدش رو بگیرید.عرق کشمش میکده جلفا

بهتره براى بار اول از اين مقدار که نوشتم استفاده كنيد و دفعه دوم اگه خواستيد مقدارش رو به نسبت افزايش بديد.

وسايل و مواد مورد نياز:

بشكه ده ليترى

دو كيلو كشمش

شش ليتر آب

ديگ عرق گيرى

مرحله اول:

بايد اول شراب اوليه رو تهيه كنيم. براى اين كار چوب كشمش ها رو جدا ميكنيم و بدون آت و آشغال ميريزيم توى بشكه و شش ليتر آب ولرم بهش اضافه ميكنيم يعنى به ازاى هر كيلو كشمش سه ليتر آب اضافه ميكنيم.

نيازى به اضافه كردن مخمر نيست ولى اگه مى خوايد زود تر به نتيجه برسيد براى اين مقدار يك گرم مخمر نان رو با يك ونيم قاشق چايخورى شكر در يك ليوان آب ولرم حل كنيد و به مواد اضافه كنيد. بازم ميگم اين فقط تخمير رو تسريع ميكنه و پنج روز زودتر نتيجه ميگيريد وگرنه لازمه‌ی كار نيست. بعد با يك چوب بزرگ يا يك ملاقه بزرگ و كاملا پاكيزه مواد رو هم ميزنيم به طورى كه پوسته ى كشمش ها فقط يه كم خراشيده بشه.

مرحله دوم:

بعد از اينكه سر بشكه رو بستيم و تاريخ رو يادداشت كرديم، بشكه نازنين رو يه جاى كم نور با دماى اتاق ميذاريم. دماى اتاق بايد بين ۲۵ تا ۲۸ درجه باشه تا فرايند تخمير آغاز بشه. بعد از دو تا سه روز كشكمش ها باد ميكنن و به بالاى بشكه ميان. اينجاست كه شما بايد با دستاى تميز تركوندن كشمش ها رو شروع كنين و تا جايى كه ميتونيد هم بزنيد. ديگه از اين به بعد هر روز سر بشكه رو باز ميكنيم و هم ميزنيم و توجه داشته باشين كه ديگه هيچ كشمش سالمى به جا نمونه و همه رو بترکونید. در كل، مواد درون بشكه رو در طول بيست روز، شش یا هفت بار، به مدت دو يا سه دقيقه هم ميزنيم و درش رو مى‌بنديم. از نشانه‌هاى فرايند تخمير اينه كه بوى تندى داره و گاز توليد ميكنه و به صورت حباب از مواد مياد بيرون و از نشانه‌های پایان دوره‌ی تخمیر اینه که کشمش‌های له شده همه ته نشین میشن.

مرحله سوم:

حالا بعد از بيست روز وقتش رسيده كه شراب اوليه رو تقطير كنيم يا به تعبيرى عرقش رو بگيريم. ديگ و وسايل عرق گيرى رو آماده ميكنيم. برای ساختن دیگ عرق گیری اینجا کلیک کنید. مواد درون بشكه رو ميريزيم توى ديگ. در اين حالت شراب اوليه مون بايد فقط يه كم بيشتر از نصف ديگ رو پر كرده باشه بخاطر اينكه اگه ديگ زيادى پر بشه، به جاى عرق مقدارى هم شراب اولیه قاطى محصول نهايى ميشه. سر ديگ رو ميبنديم و زيرش رو روشن ميكنيم و بعد از پنج دقيقه شعله رو روى كم تنظيم ميكنيم به طورى كه دما به صورت تخمينى حدود هفتاد درجه بمونه چون الكل در دماى هفتاد درجه تبخير ميشه. حالا لوله ها رو وصل ميكنيم و آب سرد رو باز ميكنيم تا برج تقطير پر از آب بشه و از خروجى سرازير بشه. اصلاً لازم نيست پر فشار باشه، به اصطلاح يه باريكه ى آب كافيه تا لوله ها خنك بمونن. حالا منتظر مى مونيم تا عرق يا همون ودكاى ناب از لوله ى برج تقطير چكه چكه بياد بيرون. در اين حالت معمولا الكل سنج پنجاه درجه رو نشون ميده. در ضمن عرقى كه بيرون مياد بخاطر طراحى خوب برج تقطير، خنكه و خطايى در الكل سنج نشون نميده چرا كه اگر مايع گرم باشه الكل سنج خطا خواهد داشت. براى اطمينان به اندازه‌ی نصف استكان از محصول اوليه رو دور بريزيد كه اگه الكل متيليكى هم باشه قاطى عرقتون نشه. بعد از مدتى كه عرق گيرى كرديد، الكل شروع ميكنه به افت كردن اينجا ديگه به خودتون بستگى داره كه دوست دارين محصول نهاييتون چند درصد باشه و چه موقع عمليات رو متوقف كنين. با اين مقدار معمولا يك ليتر ودكاى چهل درصد بدست مياد. بعد از اتمام كار شراب اوليه رو دور بريزيد چونكه تمام الكلش رو از جونش كشيديد بيرون.

تجربه‌ی ارزشمند: اگر به هر دلیلی محصول نهایی بوی بدی داشت میتونید از فیلتر کربنی ردش کنید تا بوی بدش گرفته بشه.

فیلتر کربن فعال رو میتونید از مغازه‌های تصویه‌ی آب تهیه کنید که به فیلتر یخچال معروفه و عکسش رو براتون میذارم.

این فیلتر گاز‌های بد بو و مضر رو میگیره و روی درصد الکل هیچ تاثیری نداره فقط قبل از استفاده باید به مدت پنج تا ده دقیقه آب رو ازش رد کنید تا کربن‌های سیاه رنگ ازش خارج بشن و بذارید آبش کامل تخلیه بشه. عرقی که از فیلتر رد شده مثل ودکای کارخونه‌ایه و هیچ بو و مزه‌ی بدی نمیده. این کاریه که کارخونه‌های ودکا سازی انجام میدن البته با فیلتر‌های بیشتر و تکنولوژی بالاتر.

من تا حالا کل این فرایند رو صدها بار انجام دادم و تجربه بهم ثابت كرده كه اگر عرق رو به مدت دوهفته يه جاى خنك نگه داریم گيرايى فوق العاده‌ايى بهم ميزنه و عالى ميشه. سابقه داشته كه با پونصد سى سى عرق بيست درصدی سه نفر كله پا شديم. که البته هرکسی یه ظرفیتی داره. يادتون نره عرق رو هميشه با مزه بخوريد. از لحظه هاى زندگيتون لذت ببريد. به خاطر شرايط مملكتمون تا ميتونيد از ودكا و شراب خونگى استفاده كنيد چون مطمئنه، پاكيزه‌ست، گيرايى خيلى خوبى داره، ارزونتره، صبح هم كه از خواب پا ميشيد كسل نيستيد چون قرص و دوا توش نيست و كلاً ثوابش هم بيشتره.همونطور كه خيام ميگه

می نوش که عمر جاودانی اینست

خود حاصلت از دور جوانی اینست

هنگام گل و باده و یاران سرمست

خوش باش دمی که زندگانی اینست

نويسنده: وبلاگ جوان ايرانى

من یک وبلاگ نویسم
آدرس اینستاگرام
_Mind_Polish@
ذهنت رو صیقل بده
مشاهدهٔ همهٔ نوشته‌ها بر اساس وبلاگ جوان ايرانى

Uncategorized

عرق کشمش میکده جلفا

بابا دمت گرم خیلی با فیلتره حال کردم. معلومه پیر این داستان شدی

دوست داشتندوست‌داشته‌شده توسط 1 نفر

دمت گرم و دستت درست کاردرست. من کارم اینه و باهات موافقم، تجربه مهمت هم بدرد من خورد اساسی،عالی مختصر و مفید

دوست داشتندوست داشتن

خواهش میکنم. درود بر شما

دوست داشتندوست داشتن

سلام ممنون از طرز تهیه.
اگه از فیلتر رد نکنیم خیلی بوی بدی داره؟

دوست داشتندوست داشتن

سلام دوست من
بعضیا بوش رو دوست دارن ولی بعضیا میگن بوی بدی داره و میزنه زیر دلشون. سلیقه ایه

دوست داشتندوست داشتن

  • خواص سيب قرمز ناشتا
  • سلام ببخشید شرابی که داخل دیگ ریخته میشه کلش باید تبخیر شه

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام نه دیگه از به حدی به بعد دیگه بهتون الکل خیلی کمی میده و دیگه باید زیر دیگ رو خاموش کنید. معمولا از بیست درصد به پایین دیگه بوی بدی داره و کیفیتش میاد پایین

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام،شیر خنک کننده رو باید چ موقع باز کنیم هر موقع دما دیگ ب ۷۰ تا رسید یا از اول باید باز کنیم

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام
    وقتی لوله گرم شد آب خنک رو باز کنید

    دوست داشتندوست داشتن

    یه شماره ای چیزی بدید سفارش بدیم

    دوست داشتندوست داشتن

    عرق کشمش میکده جلفا

    لذتش به اینه که خودمون درست کنیم و توی هر خونه ای یه استاد داشته باشیم

    دوست داشتندوست داشتن

    با دو کیلو مویزِ طبیعی درعرض 3هفته 2بطری 1.5لیتری وودکا اولی 30درصد دومی حدود 17درصد گرفتم عالی و سالم و سرحال، کلا خرجش 25تومن شد، خدا قسمت کنه میرم برا 10کیلو، درود سالار

    دوست داشتندوست داشتن

    درود بر شما تجربه بعد حتما بهتر بیشتر و با کیفیت تر خواهد بود

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام عالی بود مرسی

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام برای فصلی که انگور نیست میشه از کشمش به عنوان گرفتن شراب عادی استفاده کرد

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام
    میشه ولی از کیفیت خیلی پایینی برخورداره و بهتره عرقش رو گرفت.

    دوست داشتندوست داشتن

    درود.تشریح بحد کمال بود.خودم هم در کار استادم

    دوست داشتندوست داشتن

    درود بر شما استاد عزیز

    دوست داشتندوست داشتن

    رودبر دوستان
    درگذشته یادم میاد که پدرم اگه عرقی میگرفت که کمی تار بود به اون چندتا کریستال کوچک از پرمنگنات پتاسیم (همون پرمنگناتی که برای ضدعفونی کردن دربازار هست) بهش اضافه میکرد و بعد از یکی دوروز اون عرق بسیار شفاف میشد و زیر بطری رسوب تیره ای بوجود میامد که اونو صافش میکرد و عرق تمیزی بدست میاورد الان برای من سواله که آیا اون کار درست بوده یا غلط ؟ با سپاس از دوستان عزیز

    دوست داشتندوست داشتن

    ممنون!

    دوست داشتندوست‌داشته‌شده توسط 1 نفر

    سلام دوست عزیز یه سوال دارم اونم اینه که اونجایی ک گفتین عملیات رو متوقف کنین بعد از اینکه بفهمین چند درصده منضورت از عملیاته چیه چجور متوقفش کنیم?

    دوست داشتندوست داشتن

    سلم دوست من
    یعنی اینکه شعله رو خاموش کنین و دیگه عرقگیری نکنین

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام ممنون ببخشید میگم این بشکه ده لیتری تقریبا چقدر عرق پنچاه درصدی میده؟ بعد اگه میتونید به این شماره در واتساپ پیام بدید چون من سوال زیاد دارم میخوام دسترسی اسون تر با شما داشته باشم

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام
    یک لیتر عرق میده
    همینجا سوال بپرسید سعی میکنم همه رو جواب بدم

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام ممنون از اموزش خوب شما ایا میشه یه مقدار کم خرما هم اضافه کرد

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام بله میشه اضافه کرد

    دوست داشتندوست داشتن

    دستت درست از تجربه ت هم استفاده کردم (فیلتر کربن،
    عالی و مفید

    دوست داشتندوست داشتن

    خواهش میکنم درود بر شما

    دوست داشتندوست داشتن

    داداش دمت گرم نوع کشمش فرق داره؟

    دوست داشتندوست داشتن

    هر چی کشمش شیرین تر باشه الکل بیشتری تولید میکنه. همه نوع کشمش میشه.

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام داداش چندتا سوال دارم,اول اینکه شراب چند روزه میرسه بدون مخمر یعنی از کجا بدونیم شراب کامل رسیده دوم اینکه دوستم کشیده عرق ولی رنگش یکم کدر هست علت کدری رنگش چیه

    دوست داشتندوست داشتن

    شراب بسته محیط و دمای اتاق بین ۲۵تا ۳۵ روز میرسه ونشونه‌ش اینه که دیگه حباب یا همون گاز تولید نمیکنه. اینی که رنگش کدر شده بخاطر اینه که مقداری از مایع درون دیگ وارد محصول نهایی شده. یا دیگ بیش از حد پر بوده یا شعله زیر دیگ زیاد بوده. عرق باید از بخار مایع اصلی بدست بیاد نه خود مایع.

    دوست داشتندوست داشتن

    10 کیلو کشمش چند لیتر عرق میده?

    دوست داشتندوست داشتن

    پنج لیتر

    دوست داشتندوست داشتن

    دم شما گرم .ممنون

    دوست داشتندوست‌داشته‌شده توسط 1 نفر

    با سلام و تشکر از توضیحاتتون شراب اولیه رو از صافی رد میکنیم یا با تفاله میریزیم تو دیگ

    دوست داشتندوست‌داشته‌شده توسط 1 نفر

    سلام خواهش میکنم،
    نه لازم نیست صافش کنیم

    دوست داشتندوست داشتن

    شراب سیب چه چیز های لازم داره

    دوست داشتندوست داشتن

    سیب شیرین انتخاب کنید و حتما آب سیب رو بگیرید و بریزید توی دبه چون اگه سیب رو همینجوری بریزید هر چه قدر هم که طول بکشه گوشت سیب نرم نمیشه که آبش رو بتونید جدا کنید و مایه دردسر میشه. درضمن اگه عرق شراب سیب رو بگیرید عرقی بسیار خوشبو و خوش طعم رو تجربه خواهید کرد

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام الان من ۳ روزه کشمش رو خوابوندم ولی تا الان روی اب نیومدن مشکل کجاست

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام صبر کنید تا روز پنجم حتما یه اتفاقی میوفته

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام داداش من دستگاه گلاب گیر مسی دارم چه جوری بگیرم؟؟؟؟

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام فرقی نمیکنه شراب درون بشکه رو به دیگ انتقال بدید و عرق گیری کنید

    دوست داشتندوست داشتن

    عالی بود دمت گرم

    دوست داشتندوست‌داشته‌شده توسط 1 نفر

    سلام مخاستم بدانم مقدار آب اولیه بر چ اساسی است اگه کمتر بریزیم چ میشود الکل بیشتر میشود؟ یا ب ازای هر کیلو کشمش مثلا 2 لیتر بریزیم

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام، بله معمولا به ازای هر کیلو کشمش سه لیت آب لازم است. کمتر و بیشتر از این باعث تغییرات کوچکی میشه که بسته به نوع و شیرینی کشمش میزان الکل متغیر خواهد بود.

    دوست داشتندوست داشتن

    با سلام وممنون ازپاسخ هاتون امیدوارم موفق باشین همیشه.
    اما ی سوالی داشتم اولا ک هر قندی نیاز ب تخمیر دارد تا دی اکسید کربن و الکل تولید کند این اصل بوجود آمدن الکل است اما این موضوع در ساخت شراب انگور بخاطر وجودپودر سفید رنگ روی انگور ها ک نقش محمر دارد کاملا مشهود است و ب این روش شراب تولید میشود اما در مورد کشمش چیزی ک برام سواله اینکه اون پودر هم ب همراه انگور خشک میشود و اون در کشمش باقیمیماند ؟ و آیا اگر کشمشها را قبل دبه کردن بشوییم اون از بین میرود؟
    من کشمش هایی گرفتم ک کاملا بوی سم ک قبلا ب انگورش زده بودند حس میشود آیا نیاز ب شستشو دارد. ؟ باتشکر

    دوست داشتندوست داشتن

    ممنون از شما دوست عزیز،
    درسته، اون پودر سفید نقش پر رنگی بازی میکنه ولی در هر صورت حتی اگه ما انگورها رو بشوریم و شرایط تخمیر مثل دما و نور رو فراهم کنیم باز هم عمل تخمیر اتفاق میوفته.
    در مورد کشمش‌ها هم باید عرض کنم کشمش‌هایی که آغشته به رزین و مواد نگه دارنده هستند که قیافه‌ی قشنگی داشته باشند ممکنه تخمیر نشن یا اینکه ناقص تخمیر بشن.
    باید سعی کنیم از کشمش هایی که به طور طبیعی خشک شدند استفاده کنیم. دوست من سم‌های کشاورزی معمولا در آب حل میشن و اگر بوی متوجه شدید بهتره آبکشش کنید و برای اطمینان از تخمیر به اندازه نصف قاشق چایخوری مخمر نان اضافه کنید. پیروز باشید

    دوست داشتندوست داشتن

    باسلام ودرود…میشه مختصرتوضیحی درموردعرقگیری سیب توضیح بدین…ممنون میشم

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام دوست من،
    از سیب شیرین میتونید عرق بگیرید.
    سیب به‌خاطر بافت سختی که داره باید اول آبش رو بگیرید و بدون تفاله به درون بشکه انتقال بدید. بعد مقداری شکر اضافه کنید که مطمئن بشیم به شراب تبدیل میشه و بعد عرقش رو بگیریم. توی یک پست جداگانه به این موضوع خواهیم پرداخت. پیروز باشید

    دوست داشتندوست داشتن

    صد درود بر شما امیدوارم از مطالب مفید شما بیشتر بهره مند گردم

    دوست داشتندوست داشتن

    ممنون از شما

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام خسته نباشید سوالی که داشتم این بود که شراب خامو قبل از لینکه به درون زودپز بریزیم اول با متقال صاف کنیم یا محتویات رو بدون این که صاف کنیم به داخل دیگ یا زودپز بریزیم

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام ممنون،
    نه لازم نیست صافش کنید. همینجوری بریزید و عرقگیری کنید.

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام دوست عزیز . سوالی داشتم . من دو کیلو کشمش پلویی تهیه کردم و وقتی که روش آب میریختم احساس کردم کمی چرب شده دستم . شنیدم که کشمش های تیزآبی چرب هستن و بدرد عرق گرفتن نمیخورن . حالا نمیدونم این کشمش من تیزآبی بوده یا نه ؟ و اینکه آیا مشکلی داره ؟ در ضمن الان یک روزه که گذاشتم و نصف کشمش ها روی آب بالا اومدن و از کوشه های دبه بوی تندی هم میاد . هنوز درش رو باز نکردم . در ضمن یک قاشق چای خوری مخمر و دو قاشق معمولی شکر هم اضافه کردم . الان خیلی بخاطر چرب بودن کشمش ها نگرانم . به نظرتون خراب میشه ؟

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام دوست من، مویز یا همون کشمش سیاه خیلی خوب از آب در میاد. اگه کشمش شما آلوده به سم یا مواد نگه‌دارنده نباشه مشکلی پیش نمیاد. نگران نباشید. صبر کنید و تجربتون رواینجا با بقیه به اشتراک بگذارید. ممنون از شما

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام دوست عزیز. ممنون از کامنتت . من همونطور که گفته بودم دیروز کشمش ها رو ریختم تو دبه و امروز ظهر نصفش اومده بود بالا و حالا که اومدم خونه دیدم کل کشمش ها بالا آب واستاده . در دبه رو وا کردم . روش یه لایه سفید بسته بود با حباب . و بوی تند ترشک میداد . چون من اولین بارمه دقیقا نمیدونم که تا حالا درست انجام دادم مراحل رو یا نه . من کلا دو کیلو کشمش پلویی خریدم کیلویی 35 تومن کلا 70 تومن شد . ولی همونطور که گفتم موقعی که آب ریختم روش دیدم چرب شده دستم . من 6 لیتر آب معدنی ریختم تو دبه و یه قاشم چای خوری مخمر نان و 2 قاشق غذا خوری هم شکر و درش رو بستم و یه قفل هوا هم درست کردم واسش . ولی بعد تو اینترنت خوندم که کشمش نباید چرب باشه و این چربی بخاطر تیزاب یا رزین هستش و جلو گیری میکنه از تخمیر ولی امروز کل کشمش ها بعد از یه روز اومد بالا و من هم درش رو وا کردم و چنگ زدم تا یه ذره له بشه . حالا به مرور هر اتفاقی افتاد میام میگم همینجا . امیدوارم خوب از آب در بیاد .

    دوست داشتندوست‌داشته‌شده توسط 1 نفر

    درود بر شما

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام و خسته نباشید
    همش میترسم که الکل من به متانول تبدیل بشه همش میگردم دنبال مطلبی که مطمعن بشم به متانول تبدیل نمیشه
    هیچ جاییم پیدا نکردم که اطلاعات دقیقی بده برا همین هیچ وقت من نتونستم عرق گیری کنم.

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام دوست عزیز
    شما میتونید عرقگیری کنید و محصول رو ببرید به یک آزمایشگاه که توی هر شهری فراوانه و یکبار برای همیشه از محصولتون مطمئن شید. چیزی که متانول رو خنثی میکنه و به نوعی پادزهرشه الکل اتانوله و لازم نیست نگران باشید

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام سالار یه سوال دارم . اکر کشمش ها رو به جای اینکه با دست با مخلوط کن له کنیم چطور میشه ؟؟؟ مثلا وقتی کشمش ها باد کرد و اومد روی آب از دبه درشون بیاریم و بریزیم تو مخلوط کن و بعدش دوباره بریزیم تو دبه و درشو پلمپ کنیم . اینجوری هم میشه یا نه حتما باید هر روز در دبه رو وا کنیم و چنگ بزنیم ؟

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام دوست عزیز،
    اینجوری احتمال آلودگی خیلی زیاد میشه و مقدار زیادی هوا وارد دبه میشه. همون چنگ زدن کافیه ولی اگه دبه بزرگی دارید و مقدارتون زیاده میتونید با دریل و مته‌ی همزن مواد رو هم بزنید. مته‌ی همزن رو میتونید از لوازم فنی کناف یا ابزار آلات تهیه کنید. مته‌ی باریک و بلندیه که به راحتی وارد دبه میشه و مواد رو به خوبی هم میزنه.

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام دقيقا از كجا متوجه شيم چه زماني زير شعله رو خاموش كنيم؟ و عمليات تموم شده
    واينكه اگه تفاله ها رو صاف كنيم و فقط شراب رو داخل ديگ بريزيم چه اتفاقي ميفته؟

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام، با این مقداری که نوشتم معمولا یک لیتر عرق ۴۰درصد میگیرید. در ضمن شما باید در حین عرقگیری دائما با الکل سنج کار کنید و ببینید محصول چند درصد الکل داره. بعد از مثلا یکساعت که عرقگیری کردید درصد الکل میاد پایین. مثلا ۲۰ یا ۱۰ درصد میشه و اینجا می‌فهمید که دیگه کار تمومه.
    شراب صاف کرده خوبه و هیچ اشکالی نداره.

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام . از روز چندم حباب ها رو میشه تو قفل هوا دید ؟

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام، بسته به میحط بین ۳ تا ۷ روز

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام من یه دبه گذاشتم الان 15روز هس بوی فاضلاب میده چه کنم؟؟

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام،
    دوست عزیز در دوره‌ی تخمیر به خاطر تولید گاز بوی تندی به مشام می‌رسه ولی نه در حد فاضلاب. و وقتی به شراب تبدیل میشه این بو از بین میره. ممکنه آلودگی باعث فاسد شدن مواد داخل دبه شده باشه. در هر صورت به کار ادامه بدید. بعد از ۳۵ روز مشخص خواهد شد.

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام
    من میخام شروع کنم کارو
    چنتا سوال داشتم
    ۱.کشمش نیاز هست شسته بشه ؟
    ۲.ابی ک میریزیم داخلش اب شیر باشه یا اب جوشیده سرد شده ؟
    ۳.در دبه باید کیپ کیپ باشه یا یکم شل باشه مهم نیست ؟
    ۴.اون دو سه روز اول ک قراره کشمشا باد کنن باید هر روز در دبه رو وا کرد هم زاد یا نه نمیخاد کلا بعد ۳ روز از اول کار باز کنم دبه رو بعد چنگ بزنم ؟

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام همین شرایطو لطفا برای عرقگیری از انگور توضیح بدین واسه انگور لازمه آب قاطی کنیم؟مخمر و شکر چی؟
    آیا کیفیتش نسبت به کشمش کمتره؟
    طرز تهیه شراب انگورو میدونم خواستم ببینم واسه عرقگیری همون دستور شرابسازی باید انجام بشه یا متفاوته

    دوست داشتندوست داشتن

    سلام،
    برای انگور لازم نیست آب اضافه کنید. درواقع هر شرابی رو میتونید بریزید توی دیگ و عرقش رو بگیرید و بسیار هم عرق خوبی میشه.
    برای تهیه شراب پست تهیه شراب رو مطالعه کنید.
    من از کشمش بیشتر دوستش دارم و فکر میکنم گیرایی بیشتری هم داره.
    عرقگیریش هم فرقی نمیکنه.

    دوست داشتندوست داشتن

    مطلب بسیار مفید بود البته من ترجیح میدم گاز حاصل در مرحله تخمیر حفظ بشه پس هرروز دربشکرو باز نمیکنم درصد مشروب بالاتر میره

    دوست داشتندوست داشتن

    درود بر شما مرسی از اشتراک گذاری تجربه تون

    دوست داشتندوست داشتن

    درود
    مرسی از اطلاعات خوبتون
    اطلاعاتی درباره شراب زرشک دارید ؟؟ زرشک کوهی
    میشه اصلا ازش بگیرم ؟ و اینکه چوبش برای عرق گرفتن ضرر ندارد ؟؟؟
    ممنون

    دوست داشتندوست داشتن

    درود بر شما
    نه متاسفانه نشنیده بودم تا حالا ولی باید اینو مد نظر داشته باشید که هر میوه ای که میخواید استفاده کنید باید خیلی شیرین باشه.

    دوست داشتندوست داشتن

    در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

    شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید.
    ( بیرون رفتن / 
    تغییر دادن )

    شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google خود هستید.
    ( بیرون رفتن / 
    تغییر دادن )

    شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید.
    ( بیرون رفتن / 
    تغییر دادن )

    شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید.
    ( بیرون رفتن / 
    تغییر دادن )

    درحال اتصال به %s

    مرا از دیدگاه‌های جدید به وسیلهٔ رایانامه آگاه کن.

    مرا در مورد نوشته‌های تازه به وسیلهٔ رایانامه آگاه کن.

    There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

    There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

    ساخت یک وب‌گاه یا وب‌نوشت رایگان در وردپرس.کام.

    قالب Baskerville 2 از Anders Noren.


    بالا ↑

    عرق کشمش میکده جلفا
    عرق کشمش میکده جلفا
    0

    دوره مقدماتی php

    یک دیدگاه برای “عرق کشمش میکده جلفا”

    1. سلام دوست عزیز ممنون از اطلاعات مفیدتون آیا هسته کشمش متانول تولید می کنه هم در شراب وهم دردیگ تقطیر

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *