طرز تهیه ی کشک بادمجان دونفره

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی کشک بادمجان دونفره
طرز تهیه ی کشک بادمجان دونفره

امتیاز دهید


3.4
از

830


387
کالری


25 گرم
چربی


27 گرم
کربوهیدرات

طرز تهیه ی کشک بادمجان دونفره

دوره مقدماتی php


26 گرم
پروتئین

بادمجان سرخ شده یا کبابی در غذاهای مختلفی کاربرد دارد.  بادمجان سرخ شده در کنار خورشت قیمه عالی میشود اما از آن میتوان برای تهیه کشک بادمجان هم استفاده کرد. البته در روش سنتی تهیه کشک بادمجان از بادمجان کبابی استفاده میشود ولی بادمجان سرخ شده برای کشک بادمجان مجلسی و شیک مناسبتر است.

 

کشک بادمجان یکی از آسانترین غذاهای سنتی ایرانی است که امروزه به شکل های متنوعی تهیه و تزیین میشود و حتی در مهمانی ها هم جای خودش را بر سر سفره ها پیدا کرده است. دستور تهیه این غذای بسیار خوشمزه را در ادامه بخوانید و علاوه بر تصاویر مرحله به مرحله تهیه کشک بادمجان با نکات اصلی خوشمزه شدن آن هم آشنا شوید.

 

 

اول از همه پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را به صورت طولی نصف کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان آن را بشویید و رویش کمی نمک بپاشید و بگذارید حدود یک ربع ساعت بماند. سپس آنها را خشک کنید. حال آنها را در مقداری روغن به خوبی سرخ کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافی آنها تا حد امکان گرفته شود. در این مرحله میتوانید بادمجان سرخ شده را فریز کنید و هر وقت خواستید از آن در تهیه کشک بادمجان، قیمه بادمجان یا غذاهای دیگر استفاده کنید.

 

 

نعنای خشک را 10 دقیقه در آب خیس دهید. سپس درون مقداری روغن با حرارت ملایم تفت بدهید. 1 قاشق از نعنا را برای تزیین جدا کنید و کنار بگذارید.

 

 

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمایید. وقتی پیاز شروع به سرخ شدن کرد به آن سیر رنده شده را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید.

 

 

بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید با حرارت ملایم تفت دهید. در ضمن هم زدن با قاشق چوبی بادمجان را له کنید (میتوانید این کار را قبل از اضافه کردن بادمجان هم انجام دهید). 

 

 

نعنا داغ و گردوی آسیاب شده را نیز اضافه کنید. کشک را با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا آب اضافی غذا کشیده شود.

 

 

کشک بادمجان را در ظرف سرو مورد نظر بکشید و رویش را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید. میتوانید کمی گوشت چرخ کرده آماده کنید و همراه با کشک بادمجان و نان سرو نمایید.

 

 

1- میتوانید با اضافه کردن کمی زردچوبه به پیاز آن را خوشرنگ تر کنید.

2- اگر مایل هستید بافت کشک بادمجان شما یکدست تر باشد و بادمجان کاملاً له شده باشد میتوانید قبل از اضافه کردن بادمجان سرخ شده را با گوشتکوب بکوبید یا در مخلوط کن میکس کنید.

3- میتوانید از مقدار کمتر یا بیشتری سیر استفاد کنید.

4- استفاده از گردو نیز سلیقه ای میباشد (گردو برای رفع طبع سرد کشک مصرف میشود).

5- این کشک بادمجان به نوعی مجلسی است و اگر میخواهید کشک بادمجان کم چرب تری داشته باشید بجای سرخ کردن بادمجان ها را کبابی یا اب پز کنید. کشک بادمجان بعنوان غذای اصلی نیز میتواند مصرف شود.طرز تهیه ی کشک بادمجان دونفره

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

ازشما روی کشک بادمجان روی ایران کوک خیلی متشکرم.

سلام من تازه میخام درست کنم اگه خوب بشه ی عالمه براتون قلب میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

سلام گلم…امیدوارم که غذاتون عالی بشه. نوش جان.

ممنون، دستور ساده و عالی بود
خیلی هم خوشمزه شد

ممنون از توضحتون فکر نمی کردم اینقدر ساده باشه خدا شکر که نرفتم دم مغازه بخرم☺
هرچند اشپزی کار مردونه زیاد نیست ولی تو دوران دانشجویی چاره ای نیست.

خوشحالم که از این دستور استفاده کردی حسین جان…موفق باشی

آشپزی کار هرکسی هست، مرد و زن نداره دوست عزیز…دیدت رو عوض کن??

مرسی من میخوام فردا با دستور شما تهیه کنم امیدوارم خوب و خوشمزه بشه

ومن درست کردم عالی شد…
قبلا که درست میکردم مثل کشک بادمجون مادر دوستم اصلا نمیشد و خوشمزه نیود..
ولی با این دستور درست کردم عالی شد و به همون خوشمزگی..ممنون♡_♡

چه خوب…نوش جان

خیلی عالی بود
مرسی خانومی

سلام برای ۲۵نفرمیخوام کشک بامجان درست کنم برای شام میشه بگید چقدر مواد لازم دارم

سلام به شما دوست عزیز…همین مواد رو 5-6 برابر کنید.

خیلی خوشمزه بود ممنون بابت دستور بخت خوبتون

بد نبود ولی روغن باید به بادمجان زیاد بریزید چون جنس بادمجان ابریه روغن به خودش جذب میکنه

عالی بود مرسی

سلام خانومی
من مدتها بود تصمیم داشتم کشک بادمجون درست کنم اما شکل غذارو که میدیدم بدم میومد ولی الان با دستور شما میخام تجربه اش کنم…..
مطمئنم عالی میشه

سلام الهه جان…عالیه. امیدوارم که لذت ببرید از این غذا.

عالی بود.

سلام.
اگر میخواید بادمجون موقع سرخ شدن کمتر روغن بگیره؛اول کمی سفیده تخم مرغ به همه جای ورق بزنید و بعد سرخش کنید.
حدود یک سوم روغن مصرف میکنه

ممنون از شما دوست عزیز

من درست کردم عالی بود مرسی ❤

عالی

ممنون از توضیح عالیتون

سلام خسته نباشید ، لطفا راهنمایی کنید که برای 8 نفر چه مقدار مواد برای درست کردن کشک بادمجان استفاده میشود ؟ ممنون

سلام ، نسیم جان بستگی داره به عنوان پیش غذا بخوای استفاده کنی یا شام … این دستور برای پیش غذای 4 نفر و شام 2 نفر کافیه ، با توجه به این نکته مقدارش رو بیشتر کن

سلام ، نسیم جان بستگی داره به عنوان پیش غذا بخوای استفاده کنی یا شام … این دستور برای پیش غذای 4 نفر و شام 2 نفر کافیه ، با توجه به این نکته مقدارش رو بیشتر کن

بسلام از سایت خیلی خوبتون متشکرم نیلوفر بانو اگه میشه تو دستور غذاهاتون بگین واسه چند نفر کافیه

ممنون سمانه جان ، اغلب دستورهای سایت مناسب 4 نفره

سلام و سپاس از شما . من این غذا رو درست کردم. مزش خوب شد ولی ظاهرش با عکس اول فرق داشت.عکس شما تیره تر از مال منه.مال من رنگش تقریبا شبیه عکس شماره 4 شد! چیکار کنم که رنگش مثل عکس اول بشه؟با نعنا که نمی شه چون اگه زیاد باشه،تلخش می کنه.پس چه کنیم؟

دوست خوبم رنگ کشک بادمجون با اضافه کردن کشک روشن تر میشه ، شما اگه میخوای کشک بادمجون رنگش تیره بمونه باید مقدار کمی کشک بریزی و وقتی بردی رو میز بقیه کشک رو هم ببری هرکی خواست برای خودش بریزه

سلام . خیلی خوب بود .متشکرم.

ممنون زهرا جان

من عاشق کشک بادمجونم ولی یاد نداشتم چطور پخته میشه . ممنونم.

خواهش میکنم ، خوشحالم خوشت اومده

ممنووووووووووووون

خواهش میکنم

نیلوفر جان سلام ممنون.یه سوال دیگه هم داشتم اگه موقع ناهار ویا شام میل به غذانداشتیم میتونیم چیزی نخوریم و فقط سالاد بخوریم. وآیا میشه دربین روز نوشیدنی دوغ بخوریم.

معصومه جان اگه منظورت رژیمه که نه عزیزم ، باید دقیق مثل خودش انجام بشه و وعده های غذایی حتما حتما باید بخوری حتی اگه اشتها نداری !

عالی و کمی بد

ممنون

سایت خوبی دارید اگر میشه در رابطه با شیرینیهایی هم که می شود درون قایلمه پخت هم اموزش یدهید برای آنهایی که فر ندارند

ممنونم ، چشم عزیزم

دستتون درد نکنه من درست کردم و بادمجانشم کبابی کردم خیلی خوشمزه شد

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

تبلیغات کلیکی گوگل در مقایسه با تبلیغات کلیکی سایت های ایرانی

بسیاری از کارشناسان حوزه دیجیتال مارکتینگ بر این واقعیت اذعان دارند که گوگل ادز بهترین و موثرترین نوع تبلیغات اینترنتی است. اما سیستم‌های تبلیغاتی دیگری نیز وجود دارند، که مانند گوگل ادز در خانواده سیستم‌های تبلیغات کلیکی قرار می‌گیرند.

در این پست می‌خواهیم درباره این سوال مهم کسب و کارهای ایرانی بحث کنیم که:

تبلیغات کلیکی گوگل موثرتر است یا سیستم‌های تبلیغات کلیکی ایرانی؟

پاسخ به برخی از سوال ها به قدری واضح و شفاف است که حقیقتا جایی برای توضیح و تفسیر باقی نمی گذارد. بهترین مقیاس برای ارزیابی موفقیت و محبوبیت هر کمپین تبلیغاتی تجربیات کاربران مختلف در استفاده از سیستم‌های تبلیغاتی مختلف است. ما روزانه زیر بمباران انواع مختلف تبلیغات هستیم که در بسیاری از مواقع، هیچ نیازی به آنها نداریم! این تبلیغات از پیامک های مزاحم گرفته تا بنرهای بی کیفیت، برای تبلیغ محصولاتی که هرگز علاقه ای به خرید آن نداشته ایم؛ گسترده است!طرز تهیه ی کشک بادمجان دونفره

در دنیای آنلاین، البته اوضاع تبلیغات اجباری به مراتب گرم تر و قطعا آزار دهنده تر است. ارائه­ی تبلیغاتی غیر واقعی، وارد شدن به وب سایت های بی ارتباط با موضوع جستجو و در نهایت ورود به وب سایت هایی مملو از تبلیغات آزار دهنده برای محصولاتی بی کیفیت؛ تنها بخشی از نشانه های ناکارآمدی سیستم های تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی است. البته که این وضعیت با کمی تفاوت در وب سایت های خارجی نیز صادق است.

مزایای گوگل ادز در مقایسه با تبلیغات کلیکی وب سایت های ایرانی چیست؟

 

آژانس تبلیغاتی جی ادز از چندین سال گذشته فعالیت در زمینه تبلیغات گوگل ادوردز را شروع کرده است و سعی کرده این خدمات را با بهترین کیفیت و منصفانه ترین قیمت، به کسب و کارها و صاحبین وب سایت های ایرانی، ارائه دهد. جی ادز همچنین گام‌های خوبی در زمینه آموزش تبلیغات در گوگل برداشته است. پس شما می‌توانید با خیال راحت با شماره ۶۶۵۶۵۰۰۰ تماس حاصل نمایید و کارشناسان جی ادز را در جریان نوع کسب و کار خود قرار دهید تا مناسب ترین پلن‌های تبلیغات گوگل را به شما پیشنهاد دهیم.

کسب و کارهای ایرانی می توانند با دریافت مشاوره های تخصصی، از مزایای گوگل ادوردز بهره مند گردند. در شرایط سخت اقتصادی برای کسب و کارهای نو پای ایرانی، قطعا گوگل ادز موثرترین، کاربردی ترین و اقتصادی ترین راهکار تبلیغاتی است.

Copyright (c) 2006-2019 persianv.com All Rights Reserved

© باز نشر مطالب اختصاصی سایت فقط با ذکر منبع و لینک مطلب در سایت persianv.com مجاز میباشد .

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

کشک و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب ایرانی است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن بادمجان و کشک هستند. کشک و بادمجان معمولا با بادمجان سرخ شده تهیه می شود اما در بعضی مناطق بادمجان را آبپز یا حتی مانند میرزا قاسمی کبابی هم می کنند. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر کشک بادمجان تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کشک و بادمجان در ادامه با همدوره همراه باشید.

برای اینکه زمان سرخ کردن بادمجان ها روغن کمتری جذب کنند باید بادمجان ها را پس از اینکه پوست گرفتیم و خرد کردیم کمی نمک رویشان بپاشیم تا آب موجود در بادمجان ها خارج شود. بعد از اینکه نمک روی بادنجان ها ریختیم حدود ۱۵ دقیقه زمان نیاز است تا آب موجود در بادمجان ها خارج شود.

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود سپس بادمجان ها را در تابه می ریزیم و سرخ می کنیم. پس از اینکه بادمجان ها را سرخ کردیم آنها را با گوشتکوب خوب له می کنیم و کنار می گذاریم.

در این مرحله نعناع خشک را حدود ۱۰ دقیقه در مقدار کمی آب قرار می دهیم تا خیس بخورد و نرم شود. سپس به همراه مقداری روغن در یک تابه می ریزیم و نعناع را کمی تفت می دهیم. پس از آن پیازها را نگینی خرد می کنیم و به نعناع اضافه می کنیم.طرز تهیه ی کشک بادمجان دونفره

پس از آن سیرها را هم رنده می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. بعد از اینکه کمی تفت دادیم مغز گردوها را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در آخر هم بادمجان های له شده را به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

حرارت زیر تابه را کم می کنیم تا مواد به روغن بیفتند. حالا کشک را با مقدار کمی آب سرد رقیق می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و مواد کشک و بادنجان را خوب با کشک مخلوط می کنیم. تفت دادن غذا را ادامه می دهیم تا آب اضافه غذا گرفته شود.

در پایان پس از اینکه آب غذا گرفته شد و کشک و بادمجان به خوبی جا افتاد آنرا از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مورد نظر می کشیم. برای تزیین کشک و بادمجان می توانیم از کشک ، مغز گردو ، نعناع داغ و پیاز داغ استفاده کنیم.

مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.

در این ویدیو آموزش خوشمزه ترین کشک بادمجان را میبینید

کشک بادمجان غذایی است ایرانی که معمولا برای پیش غذا مورد استفاده قرار می گیرد. این غذا معمولا به همراه نان خورده می شود.

مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان: باذمجان، نمک، روغن، سیر، پیاز، نعنا، کشک

برای ارسال نظر لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.

طرز تهیه ی کشک بادمجان دونفره
طرز تهیه ی کشک بادمجان دونفره
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *