طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم
طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم

طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم

دوره مقدماتی php


ماهیچه پسران کریم طرفدار زیادی به خود جلب کرده‌است که این امر سبب شد ما در این قسمت پخت این غذای بی‌نظیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 در ابتدا مواد لازم را خدمتتان معرفی می‌کنیم:

مواد لازم:

ماهیچه:یک کیلوپیاز:700 گرمروغن جامد و کره:50 گرمزعفران دم کرده:نصف پیمانهنمک و فلفل سیاهزردچوبهدارچین

طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم

***

طرز تهیه ماهیچه به سبک زیر است:

پس از اینکه ماهیچه را خوب تمیز کردین و شستین ، حدود 300 گرم پیاز که به صورت خلالی و درشت خرد می‌کنیم، داخل تابه ریخته و تفت میدیم تا کمی سبک شودماهیچه رو اضافه کرده و اون رو هم تفتمی‌دهیم تا تغییر رنگ بدهد و بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه می‌کنیم.

نکته؟

استفاده از کره در ترکیب با روغن به خوشمزه تر شدن غذاتون کمک میکنه حتی میتونین فقط از کره استفاده کنین.

از تابه برای پخت استفاده کنید تا ماهیچه‌ها روی هم قرار نگیرند و فضای کافی برای پختشون داشته باشیدو اینکه ما داخل این غذا آب اضافه نمی‌کنیم و نیازی به قابلمه نداریم.

 

 

  ماهیچه در همین حد تفت بخوره کافیه:در مرحله بعد:

در این مرحله حدود 300 گرم پیاز خلالی شده ریز و یا نگینی شده رو اضافه میکنیم که کامل روی ماهیچه ها رو بپوشاند .دارچین ،فلفل سیاه،زردچوبه و زعفرون دم کرده غلیظ هم اضافه میکنیم.حالا درب ظرف رو کامل می بندیم . بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم .

توجه داشته باشید که شعله غذا بسیار کم باشد..

دیگه بهش دست نزنید . فقط هر از گاهی ، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکان بدهید مواد داخلش کمی تکان بخورند !در واقع باید حواستون باشه پیاز ها روی ماهیچه رو کامل بپوشانند.اگر پیاز ها زیر ماهیچه بروند میسوزند و آب نمیندازند و اون ماهیچه ی نرم و خوشمزه هم نخواهید داشت!

برای رسیدن به اون غذای دلچسب، به 5-7 ساعت زمان نیاز دارید.البته معمولا سر چهار ساعت پخته می‌شودمنتها بعد از 5-7 ساعت حسابی جا می‌افتدبه تدریج آب پیاز به خورد بافت ماهیچه میرود و ماهیچه نرم و لذیذ و خوشمزه می‌شود

بعد از حدود یک و نیم ساعت ، یه سرکی بزنید ! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه .

 

 و باز هم درب ظرف رو ببندید . این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه .

غذا بعد ار یک ساعت و نیم باید به شکل زیر باشد، یعنی آب غذا کمتر شده است.

 

  ماهیچه به این سبک بی آب هست و معمولا از همون سس پیاز داخل تابه در کنار ماهیچه سرو میکنند.در صورتی که پیازهاتون کاراملی و سرخ شده نیستند میتونید بعد از خارج کردن ماهیچه ها از ظرف کمی پیاز ها رو تفت بدید.

 توجه داشته باشید که نمک غذا را در آخر اضافه کنید.

 

نکات مهم:

1.گوشت یا ماهیچه ، تازه باشد لطفا .

2.دارچین رو حذف نکنید

3.با درب بسته و با شعله آرام پیش بروید که ماهیچه تو آب خودش پخته شود.

4.میتونین همراه با پیاز یکی دو حبه سیر هم در صورت دلخواه داخل ظرف بریزید.

5.هر موقع دیدین کم اب شده در حد یک استکان اب بهش اضافه کنید.


ماهیچه پسران کریم طرفدار زیادی به خود جلب کرده‌است که این امر سبب شد ما در این قسمت پخت این غذای بی‌نظیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 در ابتدا مواد لازم را خدمتتان معرفی می‌کنیم:

مواد لازم:

ماهیچه:یک کیلوپیاز:700 گرمروغن جامد و کره:50 گرمزعفران دم کرده:نصف پیمانهنمک و فلفل سیاهزردچوبهدارچین

***

طرز تهیه ماهیچه به سبک زیر است:

پس از اینکه ماهیچه را خوب تمیز کردین و شستین ، حدود 300 گرم پیاز که به صورت خلالی و درشت خرد می‌کنیم، داخل تابه ریخته و تفت میدیم تا کمی سبک شودماهیچه رو اضافه کرده و اون رو هم تفتمی‌دهیم تا تغییر رنگ بدهد و بعد زردچوبه و فلفل سیاه رو اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم

نکته؟

استفاده از کره در ترکیب با روغن به خوشمزه تر شدن غذاتون کمک میکنه حتی میتونین فقط از کره استفاده کنین.

از تابه برای پخت استفاده کنید تا ماهیچه‌ها روی هم قرار نگیرند و فضای کافی برای پختشون داشته باشیدو اینکه ما داخل این غذا آب اضافه نمی‌کنیم و نیازی به قابلمه نداریم.

 

 

  ماهیچه در همین حد تفت بخوره کافیه:در مرحله بعد:

در این مرحله حدود 300 گرم پیاز خلالی شده ریز و یا نگینی شده رو اضافه میکنیم که کامل روی ماهیچه ها رو بپوشاند .دارچین ،فلفل سیاه،زردچوبه و زعفرون دم کرده غلیظ هم اضافه میکنیم.حالا درب ظرف رو کامل می بندیم . بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم .

توجه داشته باشید که شعله غذا بسیار کم باشد..

دیگه بهش دست نزنید . فقط هر از گاهی ، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکان بدهید مواد داخلش کمی تکان بخورند !در واقع باید حواستون باشه پیاز ها روی ماهیچه رو کامل بپوشانند.اگر پیاز ها زیر ماهیچه بروند میسوزند و آب نمیندازند و اون ماهیچه ی نرم و خوشمزه هم نخواهید داشت!

برای رسیدن به اون غذای دلچسب، به 5-7 ساعت زمان نیاز دارید.البته معمولا سر چهار ساعت پخته می‌شودمنتها بعد از 5-7 ساعت حسابی جا می‌افتدبه تدریج آب پیاز به خورد بافت ماهیچه میرود و ماهیچه نرم و لذیذ و خوشمزه می‌شود

بعد از حدود یک و نیم ساعت ، یه سرکی بزنید ! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه .

 

 و باز هم درب ظرف رو ببندید . این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه .

غذا بعد ار یک ساعت و نیم باید به شکل زیر باشد، یعنی آب غذا کمتر شده است.

 

  ماهیچه به این سبک بی آب هست و معمولا از همون سس پیاز داخل تابه در کنار ماهیچه سرو میکنند.در صورتی که پیازهاتون کاراملی و سرخ شده نیستند میتونید بعد از خارج کردن ماهیچه ها از ظرف کمی پیاز ها رو تفت بدید.

 توجه داشته باشید که نمک غذا را در آخر اضافه کنید.

 

نکات مهم:

1.گوشت یا ماهیچه ، تازه باشد لطفا .

2.دارچین رو حذف نکنید

3.با درب بسته و با شعله آرام پیش بروید که ماهیچه تو آب خودش پخته شود.

4.میتونین همراه با پیاز یکی دو حبه سیر هم در صورت دلخواه داخل ظرف بریزید.

5.هر موقع دیدین کم اب شده در حد یک استکان اب بهش اضافه کنید.

منبع: مشهدفوری

آدرس خبرفوری در پیام‌رسان گپgap.im/akhbarefori

1980

من از اين روش استفاده كردم عالي شد
يك دنيا سپاس ??

این روزها بحث بر سر دستمزد بازیگرها به عنوان یکی از عوامل افزایش هزینه‌های تولید سینمابالا گرفته است…

در شبکه های اجتماعی عکس های از مریم کاویانی با یک دیپلمات (رامین مهمانپرست) منتشر شده است که حکایت ا…

نام همسر جدید و دوم الهام حمیدی چیست؟ الهام حمیدی با انتشار تصویری در صفحه شخصی اش خبر از ازدواجش دا…

باران خوش اندام همسر امیرحسین صدیق کیست؟ امیرحسین صدیق بازیگر سینما و تلویزیون در صفحه اینستاگرامش و…

ستارگان مرد هالیوود همواره به تغییر ذائقه مشهور بوده اند و این موضوع را در زندگی شخصی خود نیز به خوب…

طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم

نظرات

محمد بنا سرمربی نامدار کشتی فرنگی این روزها در اردوی تیم ملی …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

اعضای شورای شهر تهران در یکصدوسی‌امین جلسه شورای شهر تهران، به استفساریه …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

رئال مادرید با شکست ۴-۱ مقابل آژاکس در دیدار برگشت مرحله یک …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

با دیدن فیلم زندگی‌های لاکچری چهره‌ها و درک فاصله‌ زیادی که بین …

نظرات

۱ نظر

نظرات

۱ نظر

نظرات

۴ نظر

نظرات

این روزها بحث بر سر دستمزد بازیگرها به عنوان یکی از عوامل …

نظرات

طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم

۱ نظر

۱ نظر

۴ نظر

۲ نظر

۲ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

شهرک باستی هیلز لواسان basti hills یک شهرک خصوصی که با دیوارکشی …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

مردان نیمی از جامعه انسانی را تشکیل می‌دهند، به سبب ساختار تفاوت …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

متقاضیانی که خودروهای تندر پلاس اتوماتیک و دنده‌ای را با موعد تحویل …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

شکر با توجه به شرایط آب و هوایی نقاط مختلف جهان از …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۸ دختر و پسر که در پارتی های شبانه عمل حرام انجام …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

این مطلب که در تعطیلات نوروز ۹۸ به کدام شهر سفر می‌کنید؟ …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نان برساق لکی در لرستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، بیجار، بدره و دلفان …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۶ نظر

نظرات

نظرات

عکس های مراسم اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر آیین اختتامیه …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

«کارآفرینی به شیوه منوچهرسلطانی حسینی» داستان زندگی مردی است که بعد از …

۳ نظر

نظرات

۲ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

۲ بهمن ۱۳۹۷

۲ بهمن ۱۳۹۷

۲۴ دی ۱۳۹۷

۲۴ دی ۱۳۹۷

۲۳ دی ۱۳۹۷

۱۵ دی ۱۳۹۷

۷ دی ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۹ آبان ۱۳۹۷

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten


در دسته بندی آموزش آشپزی

سایت تفریحی نمکستان » برای این پست آموزش طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار در کشورمان را آماده کرده ایم . برای مشاهده این آموزش آشپزی ، این پست را دنبال کنید.

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه ابتدا چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.  برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید.

طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم

¼ پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید.

برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه پسران کریم ابتدا ماهیچه ها را بخوبی تمیز کنید و بشویید. ابتدا حدود ۳۰۰ گرم پیاز را به صورت خلالی و درشت خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم و تفت میدهیم تا کمی سبک شود سپس ماهیچه را اضافه کرده و آن را نیز تفت میدهیم تا تغییر رنگ بدهد . در اینجا زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم. استفاده از کره در ترکیب با روغن به خوشمزه تر شدن این غذا کمک میکند حتی میتوانید فقط از کره استفاده کنیند.

مورد مهم اینکه ما اصلا تو این غذا اب اضافه نمیکنیم و نیاز به قابلمه نداریم. کمی ماهیچه رو تفت می دهیم . حدود ۳۰۰ گرم پیاز خلالی شده ریز و یا نگینی شده رو اضافه میکنیم طوری که روی ماهیچه ها رو بپوشونه . دارچین ،فلفل سیاه،زردچوبه و زعفرون دم کرده غلیظ هم اضافه میکنیم حالا درب ظرف رو کامل می بندیم . بدون اینکه قطره ای آب اضافه کنیم . نکته مهم اینه که شعله باید بسییییار پایین باشه .

دیگه بهش دست نزنید . فقط هر از گاهی ، از دسته های ظرف گرفته و قابلمه رو تکون بدین مواد داخلش یه تکون بخورن ! در واقع باید حواستون باشه پیاز ها روی ماهیچه رو کامل بپوشونن اگر پیاز ها زیر ماهیچه برن میسوزن و آب نمیندازن و اون ماهیچه ی نرم و خوشمزه هم نخواهیم داشت!

به ۵-۷ ساعت زمان نیاز داره تا اونی بشه که ما می خواییم البته معمولا سر چهار ساعت پخته منتها بعد از ۵-۷ ساعت میشه باقلوا. به تدریج آب پیاز به خورد بافت ماهیچه میره و ماهیچه نرم و لذیذ و خوشمزه میشه. بعد از حدود یک و نیم ساعت ، یه سرکی بزنید ! می بینید که آب انداخته و داره تو آب خودش می پزه . و باز هم درب ظرف رو ببندین . این بار هر نیم ساعت فقط سر بزنید و مواد رو کمی جابجا کنید تا همه جای ماهیچه یکنواخت بپزه .

ماهیچه به این سبک بی آب هست و معمولا از همون سس پیاز داخل تابه در کنار ماهیچه سرو میکنن. در صورتی که پیازهاتون کاراملی و سرخ شده نیستن میتونین بعد از خارج کردن ماهیچه ها از ظرف کمی پیاز ها رو تفت بدین. نمک غذا رو در آخر اضافه کنین.

نکات : فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

ثبت دامنه com | خرید بک لینک | آهنگ های شاد جدید | چت روم | خرید گوشواره

طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم
طرز تهیه ی چلو ماهیچه پسران کریم
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *