طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی

دوره مقدماتی php
طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی
طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی

مطمئناً نیمه دوم زندگی با این غذا شیرین تر و چرب و چیلی تره. فکرش را بکنید صبح جمعه از خواب بیدار می شوید دلتان می خواهد یک غذای دبش درست کنید. خب چلو ماهیچه قطعاً بهترین انتخاب است.مطمئنم همه شما چلو رو خوب  بلدید فقط می مونه طرز تهیه ماهیچه چرب و چیلی و خوشمزه که  این هم کاری نداره.   

 

مواد لازم

     4 عدد ماهیچه گوسفند    1 عدد هویج    2 عدد ساقه کرفس    1 عدد پیاز    3 حبه سیر    2 ق س رب گوجه فرنگی    1 ق س روغن‌زیتون    به میزان لازم برگ بو    1 ق چ پودر سیر    نوک ق چ پودر رز ماری و تخم گشنیز    به میزان لازم نمک و فلفل قرمز

 

طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی

طرز تهیه:

دوره مقدماتی php

1.  اینو یادت بمونه. مهم‌ترین قدم درست کردن ماهیچه، آماده‌سازی یا به قول خارجی ها مرینیته. باید بدونی چطور گوشت رو برای پختن آماده کنی که بوی زهم نده و وقتی در قابلمه رو باز می کنی همه از پای میز فرار نکنن. گوشت بالاخره بو میده، طبیعتشه خب؛ اما تو باید بلد باشی چطور این بو رو برطرف کنی و به جاش بوی خوب رز ماری و سیر بپیچه توی خونه. خب قبل از هر کاری باید مرینیت کنی. چه سخته این کلمه.

 

2.  روغن‌زیتون، رز ماری، سیر، پودر سیر، تخم گشنیز ، نمک، فلفل و  برگ بو رو بریز تو مخلوط‌کن. بعد که همه موادت خوب مخلوط شد، باید بریزی روی ماهیچه‌ها. موادت رو روی ماهیچه خوب پخش کن و بذار 3 تا 5 ساعت تو یخچال بمونه تا مواد خوب به خوردش بره. این مرحله خیلی مهمه ها؛ تنبلی نکنیا.

 

3. حالا پیازت رو نگینی خرد کن و توی یک قابلمه مناسب تفت بده. هویج ها رو به صورت حلقه ای خیلی نازک ببر و با پیاز تفت بده. کرفس ها رو هم نگینی خرد کن و بریز روی بقیه موادت.

 

4. ‌حال ماهیچه های مرینیت شده رو از یخچال در بیار و بریز تو قابلمه و خوب روی حرارت کم تفت بده. حرارت مهمه ها. اگه زیاد باشه ماهیچه ها می سوزن و طعمش تلخ میشه. تازه ادویه و روغن‌زیتون هم توش هست، هیچی دیگه همه بوها باهم قاطی میشن یه وضعی درست میشه که نگو.

 

 

 

5. ‌وقتی ماهیچه ها رو تفت دادی، 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم اضافه کن و کمی تفت بده. حالا یک لیوان آب جوش بریز روی ماهیچه، حرارت رو کم کن و بذار حدود 3 ساعت واسه خودش بپزه. کاریش هم نداشته باش. بعد از 3 ساعت هم ماهیچه ها رو بکش تو یه ظرف قشنگ و سروش کن.

 

 

 

چلو گوشت

چلو گوشت یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که در میان ایرانیان طرفداران بسیار زیادی دارد. این غذای خوشمزه را به صورت مرسوم با گوشت گوسفندی می پزند. چلوگوشت از غذاهای مجلسی هم محسوب می شود و در مراسم های مهم هم از آن استفاده می شود.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر چلو گوشت تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری چلو گوشت تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی چلو گوشت با پارسی دی همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی

دستور پخت چلو گوشت

ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا کمی داغ شود و سپس پیاز ها را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم شوند

و زردچوبه روی آن می ریزیم و مجددا تفت می دهیم تا پیاز کاملا آغشته به زردچوبه و طعم دار شود و در آخر داخل قابلمه ای میریزیم. گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با قلم مو آشپزخانه زعفران دم کرده را روی گوشت می کشیم

تا کاملا با زعفران آغشته شود و سپس مقداری فلفل سیاه نیز روی گوشت می پاشیم و در آخر گوشت طعم دار شده را داخل قابلمه می گذاریم و اجازه می دهیم تا با پیاز گوشت تغییر رنگ دهد و سرخ شود.(حتما حرارت را کم می کنیم تا پیاز ها سوخته نشوند)

رب گوجه فرنگی را نیز می افزاییم و تفت می دهیم تا رنگ آن زیباتر شود و کاملا سرخ شود و آن وقت ۸ لیوان آب روی مواد داخل قابلمه می ریزیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید،وبعد حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت کاملا پخته شود.

سیرها را پوست می گیریم سپس می شوییم و به همراه چوب دارچین و برگ بو به گوشت اضافه می کنیم تا گوشت طعم دار شود. توجه داشته باشید چلو گوشت غذایی است که مانند دیگر غذاهای سنتی ایرانی هر چقدر زمان بیشتری روی حرارت بماند بهتر می شود.

زمانی که لازم است تا چلو گوشت ما کاملا پخته شود ۳ الی ۴ ساعت است پس از این زمان گوشت کاملا پخته شده و کمی آب چلو در قابلمه داریم. چلو گوشت را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پلو زعفرانی ، شوید پلو یا باقالی پلو سرو می کنیم.نوش جان

نکات پخت چلو گوشت

چلو گوشت های بیرونی و رستورانی معمولا بدون استفاده از رب گوجه فرنگی طبخ می شوند ، البته چلوگوشت خانگی همانطور که در دستور بالا هم مشاهده می کنید دارای رب گوجه فرنگی می باشد. رب گوجه فرنگی باعث می شود غذا رنگ بهتری بگیرد.

در صورتی که دوست ندارید این غذا را با رب گوجه فرنگی طبخ کنید کافیست رب گوجه فرنگی را از لیست مواد حذف کنید. البته برای اینکه چلوگوشت شما زیبا و مجلسی باشد باید از مقدار مناسبی زعفران استفاده کنید تا رنگ چلو گوشت زعفرانی شود.

چلو گوشت یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است. این غذا یکی از غذاهای اصیل و قدمت دار کشورمان است که با گوشت گردن ، ماهیچه و … تهیه می شود و بیشتر در مراسم های مهم و رسمی سرو می شود. در این آموزش بهترین روش پخت چلوگوشت را برای شما آماده کرده ایم. چلو گوشت با روش های مختلفی طبخ می شود که بهترین انواع آن عبارتند از چلوگوشت پسران کریم و چلوگوشت مجلسی . با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر چلو گوشت تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه چلو گوشت در ادامه با همدوره همراه باشید.

ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم شود. سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا زردچوبه کاملا به خورد پیاز برود.

در این مرحله ۴ قاشق غذاخوری زعفران را روی گوشت گردن می ریزیم و با قلمو خوب زعفران را به تمام نقاط گوشت می رسانیم. بعد از زعفران کمی فلفل سیاه هم روی گوشت می پاشیم و گوشت را به قابلمه اضافه می کنیم.

گوشت را خوب تفت می دهیم تا به همراه پیاز کاملا سرخ شود. در مرحله بعد رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به خوبی سرخ شود. پس از اینکار ۸ لیوان آب به قابلمه اضافه می کنیم.طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی

و حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت به آرامی بپزد. حالا سیر را به همراه چوب دارچین و برگ بو به قابلمه اضافه می کنیم. حدودا ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا غذا به خوبی جا بیفند.

تقریبا در میانه پخت غذا مقداری نمک به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که نمک را مستقیما روی گوشت نریزید و درون آب موجود درون قابلمه بریزید تا باعث سفت شدن و دیر پز شدن گوشت نشود. ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت ۲ قاشق غذاخوری زعفران به قابلمه اضافه می کنیم.

زمانی که فقط به اندازه ۱ لیوان آب درون قابلمه باقی ماند و گوشت کاملا پخته شد سیر ، برگ بو و چوب دارچین را از قابلمه خارجی می کنیم و آب موجود در قابلمه را صاف می کنیم و در کنار گوشت به همراه چلو زعفرانی سرو می کنیم.

من امشب مهمون داشتم به همین روش درست کردم و عالی شد عالی. واقعا ممنونم

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

ناهار امروز ما.

سلام و عرض ادب نوش جان !

ناهار امروز ما در هتل مشهد

سلام و عرض ادب نوش جان !

این دستور عالی بود ممنون از توضیحاتتون

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

پیش ب سوی درست کردن چلو گوشت خدا کنه خوب بتونم درست کنم

سلام و عرض ادب امیدواریم که عالی درست کنید. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

دمت گرم درست کردم اوکی بود.

سلام و عرض ادب خوشحالیم که این مطلب مورد پسند شما قرار گرفته است. با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

این روزها بحث بر سر دستمزد بازیگرها به عنوان یکی از عوامل افزایش هزینه‌های تولید سینمابالا گرفته است…

در شبکه های اجتماعی عکس های از مریم کاویانی با یک دیپلمات (رامین مهمانپرست) منتشر شده است که حکایت ا…

نام همسر جدید و دوم الهام حمیدی چیست؟ الهام حمیدی با انتشار تصویری در صفحه شخصی اش خبر از ازدواجش دا…

باران خوش اندام همسر امیرحسین صدیق کیست؟ امیرحسین صدیق بازیگر سینما و تلویزیون در صفحه اینستاگرامش و…

ستارگان مرد هالیوود همواره به تغییر ذائقه مشهور بوده اند و این موضوع را در زندگی شخصی خود نیز به خوب…طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی

نظرات

محمد بنا سرمربی نامدار کشتی فرنگی این روزها در اردوی تیم ملی …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

اعضای شورای شهر تهران در یکصدوسی‌امین جلسه شورای شهر تهران، به استفساریه …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

رئال مادرید با شکست ۴-۱ مقابل آژاکس در دیدار برگشت مرحله یک …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

با دیدن فیلم زندگی‌های لاکچری چهره‌ها و درک فاصله‌ زیادی که بین …

نظرات

۱ نظر

نظرات

۱ نظر

نظرات

۴ نظر

نظرات

این روزها بحث بر سر دستمزد بازیگرها به عنوان یکی از عوامل …

نظرات

طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی

۱ نظر

۱ نظر

۴ نظر

۲ نظر

۲ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

شهرک باستی هیلز لواسان basti hills یک شهرک خصوصی که با دیوارکشی …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

مردان نیمی از جامعه انسانی را تشکیل می‌دهند، به سبب ساختار تفاوت …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

متقاضیانی که خودروهای تندر پلاس اتوماتیک و دنده‌ای را با موعد تحویل …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

شکر با توجه به شرایط آب و هوایی نقاط مختلف جهان از …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۸ دختر و پسر که در پارتی های شبانه عمل حرام انجام …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

این مطلب که در تعطیلات نوروز ۹۸ به کدام شهر سفر می‌کنید؟ …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نان برساق لکی در لرستان، کرمانشاه، ایلام، همدان، بیجار، بدره و دلفان …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

۶ نظر

نظرات

نظرات

عکس های مراسم اختتامیه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر آیین اختتامیه …

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

نظرات

«کارآفرینی به شیوه منوچهرسلطانی حسینی» داستان زندگی مردی است که بعد از …

۳ نظر

نظرات

۲ نظر

نظرات

نظرات

نظرات

۲ بهمن ۱۳۹۷

۲ بهمن ۱۳۹۷

۲۴ دی ۱۳۹۷

۲۴ دی ۱۳۹۷

۲۳ دی ۱۳۹۷

۱۵ دی ۱۳۹۷

۷ دی ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۶ آذر ۱۳۹۷

۲۹ آبان ۱۳۹۷

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت ساتین محفوظ است، استفاده از مطالب فقط با ذکر منبع با لینک مستقیم بلامانع است.

© Copyright 2019, All Rights Reserved. | Powered by saten

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی
طرز پخت چلو ماهیچه گوسفندی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *