طرز تهیه ی عدس پلو با خرما

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی عدس پلو با خرما
طرز تهیه ی عدس پلو با خرما



امتیاز دهید


3.9
از

33

 

 

دوره مقدماتی php

 

طرز تهیه ی عدس پلو با خرما

 

 

 

طرز تهیه : عدس را از چند ساعت قبل خیس دهید و با مقداری آب بپزید تا نرم شود.

 

پیازها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید. سپس عدس پخته و کشمش پلویی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رطوبت مواد کشیده شود.

 

 

4 لیوان برنج ، 5 لیوان آب ، کمی نمک و روغن را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه کمی جوشید و سطح آب به برنج رسید مخلوط عدس و کشمش را اضافه و مخلوط کنید.

 

خرماهای بدون هسته را روی برنج قرار دهید. نصف لیوان آب جوش و چند قاشق روغن را مخلوط کنید و روی برنج بریزید. در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم بگذارید برنج دم بکشد. سپس در ظرف بکشید و سرو کنید ( این پلو را میتوانید به تنهایی یا همراه با گوشت پخته سرو کنید ).

 

نکته ها : میتوانید برنج را آبکش کنید و مخلوط عدس و کشمش را لابلای برنج بدهید. همچنین میتوانید کمی پودر دارچین به مواد عدس پلو اضافه کنید.

 

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

عدس پلو یكی از غذاهای سنتی ایرانیست و به انواع شكل ها طبخ میشود طبخ عدس پلو با خرما یكی از متداولترین شیوه ها در ایران است.

موادلازم:
برای ۷ نفر
برنج——————————–۵ پیمانه
پیاز———————————۵ عدد بزرگ
خرما——————————-۳۰۰ گرم
عدس——————————۱/۵ پیمانه
کره یا روغن———————–۵ قاشق سوپ خوری
نمک——————————–به میزان لازم
فلفل——————————به میزان لازم
گوشت چرخ کرده—————۳۰۰ گرم
زعفران—————————- به مقدار دلخواه
 

 

طرز تهیه:
ابتدا خرما ها را از هسته جدا کرده و کنار بگذارید.در ظرفی مناسب کره یا روغن را داغ کنید و پیازهای خرد شده را در آن خوب تفت دهید.گوشت ها را در سایزهای کوچک قلقلی کرده و آماده کنید.وقتی پیاز در حال طلایی شدن است، گوشتها را نیز به آن اضافه کنید تا سرخ شود.خرماهای بدون هسته را در جداگانه در کره ریخته و خوب تفت دهید تا براق شوند.عدس را در ظرفی جدا گانه به همراه اب و نمک آبپز کنید و پس از پخت آن را کاملا آبکشی کنید.برنج را آبکش کنید.ته قابلمه مناسب مقداری روغن و ماده مورد علاقه برای ته دیگ(نان، سیب زمینی و …)را اضافه کنید.حال برنج ، مواد و خرما را لایه لایه اضافه کنید یا اینکه خرما را در لایه آخر و روی برنج اضافه کنید.در آخر کار، زعفران آماده شده را روی برنج بریرید تا رنگ و لعاب زیباتری به غذا بدهد.

نکات:
۱)این نوع عدس پلو گوشت و کشمش ندارد اما ما این مواد را به پلو اضافه کردیم تا هم خوشمزه تر شده و هم مقوی تر شود.

طرز تهیه ی عدس پلو با خرما

۲)برای خوشمزه تر شدن غذا میتوانید در بین خرماها گردو بگذارید البته یادتان باشد که گردو را از شب قبل در محلول شکر و آب بخوابانید تا نرم شود.

۳) به نظر من در پلوهای مخلوط هر چقدر از پیاز بیشتری استفاده کنید ، غذا طعم بهتری پیدا میکند.

نوش جان…

کلیه حقوق برای «اتاق خبر 24» محفوظ بوده و نقل مطالب تنها با ذکر منبع مجاز است.

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه ی عدس پلو با خرما

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

How to make Adas Polo with chicken and dates—طرز تهیه عدس پلو با خرما و مرغ—Telegram: https://t.me/PersianfoodscomInstagram: https://www.instagram.com/persianfood…Facebook: https://www.facebook.com/persianfoodscomTweeter: https://twitter.com/persianfoodscomYouTube: https://www.youtube.com/c/PersianFoods—Music: http://www.bensound.com/royalty-free-…Thanks to Freepik.com

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

طرز تهیه ی عدس پلو با خرما

Working…

Loading…

Loading…

Working…

Loading…

Loading…

عدس پلو با کشمش و خرما اگر فکر میکنید که عدس پلو غذای کم ارزشی است و فقط مخصوصِ سبزی خواران می باشد، باید بدانید که با افزودن کمی کشمش و خرما می توانید ارزش تغذیه ای آن را چندبرابر کرده و از این غذای ساده و خوشمزه لذت ببرید.البته آنهای که سبزیخوار نیستند میتوانندبا اضافه کردن کمی گوشت بیشتر ار آن لذت ببرندبرای این دستورِ غذا روی لینکِ مربوطه کلیک نمایید http://www.farzifood.com/fa/recipe/ad…دستورات جدید و متنوع دیگر برایویزیت www.farzifood.com

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Loading…

Working…

Loading playlists…

دقت داشته باشید برای دم کشیدن برنج جهت پختِ دمی و کته، حتماً آن را دوبار با آبِ سرد بشویید، همچنین در هنگام شستن، برنج را زیاد چنگ نزنید تا خرد نشود.

مراقب باشید آبِ عدس را متناسب با مقدار عدس بریزید تا نه خیلی بپزد که عدس له شود و نه آن قدر کم باشد که عدس ته بگیرد.

در پخت این غذا می توانید از یک دوم پیمانه کشمش پلویی (شسته و خشک شده) استفاده کنید و زمان اضافه کردن آن در مرحله 5 است و باید به مدت یک دقیقه در تابه‌ای حاوی روغن با کمی زردچوبه تفت دهید.

آشپزهای حرفه‌ای و با سابقه در صورت ته گرفتن برنج، بلافاصله از چند تکه نان استفاده میکنند؛ بدین ترتیب که فوراً نان را روی برنج می‌گذارند تا بوی سوختگی را بگیرد. چند حلقه پیاز هم همین عمل را انجام می‌دهد.

تفاوت دمی و کته:
نحوه طبخ دمی، مانند کته است با این تفاوت که به آن بنشن یا سبزی اضافه می شود و به علت مخلوط بودن با بنشن، بدون خورش و کباب.

در صورت تمایل می‌توانید از گوشت چرخ کرده (به‌صورت تفت داده شده یا کوفته ریزه) یا مرغ پخته شده نیز استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید روی دمی از 2 قاشق سوپ خوری زعفران (ساییده شده و حل شده در آب) نیز استفاده کنید.

ته دیگ نان با کمی کره و زعفران خوشمزگی آن را بیشتر می‌کند.

© 2014-2019 تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه سانازسانیا و برای این گروه محفوظ است.

طرز تهیه ی عدس پلو با خرما
طرز تهیه ی عدس پلو با خرما
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *