طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور
طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور

آهنگ احساسی و غمگین


“آینده در دستان شماست

طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور

دوره مقدماتی php

زیبایی هایی که هنوز ندیده اید

میکس فوق العاده زیبا از آهنگ دل را ببین با صدای علیرضا افتخاری و سفر های مقام معظم رهبری به شهر های مخطلف کشور (زاهدان-زنجان-بم) که چیز پر مغز و قشنگی از آب در آمده حتماً ببینید…

موسسه تدوین آثار و نشر اخلاقیات شهدای شهرستان زرند

مداحی مهدی اکبری کاش بودی کرببلا برادر بی حرمم حسن جان

در آپارات شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید.

آرشیو هزاران فیلم وسریال ایرانی و خارجی

آرشیو انیمیشن و فیلم های مناسب برای کودکان

مسئولیت محتوای ویدئوها و هرگونه پاسخگویی به ادعاهای مطروحه توسط اشخاص حقیقی
و حقوقی با منتشر کننده است و آپارات هیچگونه مسئولیتی نسبت به آن ندارد.

امتیاز دهید


3.3
از

102

خاگینه دسر خوشمزه ای است، شبیه به پنکیک که به ویژه در بین مردم ترک زبان ایران طرفداران زیادی دارد. خاگینه (به ترکی قیقاناخ) مدل های مختلفی دارد. در اینجا طرز تهیه خاگینه مغزدار رولی را به شما آموزش میدهیم. نوع دیگری از آن خاگینه خرماست که برای سفره شب یلدا  عالی است.

 

 

طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور

تخم مرغ ها و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال مخلوط کنید . ماست را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود . سپس آرد و بکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید ( غلظت نهایی مواد باید مانند فرنی باشد ).

ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و پس از اینکه کمی گرم شد مایه خاگینه را داخل ماهیتابه بریزید و پخش کنید. پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ و طلایی شود.

پس از اینکه رولت آماده شد حرارت را خاموش کنید. در ماهیتابه را بگذارید و 15 دقیقه کناری استراحت دهید ( استراحت برای این است که رولت انعطاف پذیر و نرم شود و وقتی میخواهید رول کنید نشکند ).

مغز گردوی خرد شده ، پودر دارچین و پودر هل را مخلوط کنید ، این مواد را در قسمت میانی رولت بریزید و خوب پخش کنید سپس رول کنید.

شیره سرد را روی رولت گرم بریزید ( میتوانید رولت را مجدد کمی حرارت دهید تا گرم شود ). در تهیه خاگینه باید شیره یا رولت سرد و دیگری گرم باشد. این شوک لازم است چون اگه هر دو گرم باشند خاگینه شل میشود و اگر هر دو سرد باشند شیره جذب خاگینه نمیشود.

پس از اینکه تمام سطح رولت به شیره آغشته شد چند ساعت کناری قرار دهید تا شیره کم کم جذب رولت شود. هر 1 ساعت مقداری از شیره را با قاشق روی سطح خاگینه بریزید.

وقتی نصف شیره جذب شد رولت را برگردانید تا طرف دیگر رولت نیز مستقیم روی شیره قرار گیرد ، پس از اینکه شیره کامل جذب شد خاگینه را در ظرف بگذارید ، روی آن مقداری خلال پسته یا بادام بریزید ، برش بزنید و سرو کنید ( میتوانید این دسر را گرم یا سرد سرو کنید ).

 

آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه چند جوش زد از روی حرارت بردارید و زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید سپس داخل فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود.

اگرچه کیفیت روش طولانی تهیه خاگینه بهتر است اما در صورتی که میخواهید خاگینه را سریع آماده کنید میتوانید پس از ریختن شیره روی رولت آن را روی حرارت ملایم قرار دهید ، مدام با قاشق شیره را روی خاگینه بریزید تا زمانی که کامل جذب شود سپس از روی حرارت بردارید ، برش بزنید و سرو کنید.

عکس های غذای خود را از طریق اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید

سلام
این دستور هم بسیار عالیه
حتما باید یه روز هفته آینده درست کنم

ایران کوک سایت بسیار خوبی هست و اینجا بین ایرانی های کانادا هم بسیار پر بازدیده
کلا یه وقتایی آشپزی با این دستورهای خوب سرگرمی خوبیه

سلام دوست عزیز….ممنونم از انرژی مثبتی که دادید. باعث افتخار ماست.

خیلی عالیه .دوروز دیگه مهمون دارم حتما درست میکنم.امیدوارم به خوبی مال شما بشه.‌‌

دیدگاه

نام (ضروری)

ایمیل (منتشر نخواهد شد) (ضروری)

وب سایت

برای دریافت جدیدترین دستور های آموزش آشپزی ثبت نام کنید

آموزش آشپزی | کیک و شیرینی و دسر | تزیین غذا | رژیم چاقی و لاغری

| ترجمه تخصصی | ترجمه مقاله

غذای اصلی | کیک و شیرینی | تغذیه و سلامتی | Feed

© 2016 ایران کوک: هر گونه کپی برداری از مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.

“),t.close()},t.write(‘

خاگینه با شیره انگور نوعی خاگینه ساده است که به جای غوطه ورشدن در شربت، روی آن شیره انگور میریزند. با طرز تهیه خاگینه با شیره انگور آشنا شوید. … ادامه خبر

جستجوگر خبر فارسی، بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است (قانون تجارت الکترونیک). برای مشاهده متن خبری که جستجو کرده‌اید، “ادامه خبر” را زده، وارد سایت منتشر کننده شوید (بیشتر بدانید …)

با دوستان خود به اشتراک بگذارید

می پسندم

طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور

1

سایر خبرها

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) : ساندویچ گوشت و قارچ خیلی معروف و پرطرفدار است، اما کتلت قارچ و گوشت هم به همان اندازه و یا حتی بیشتر خوشمزه است. مواد لازم: گوشت (چرخ کرده) 300گرم سیب زمینی (متوسط) سیب زمینی 3عدد پیاز 3عدد سیر 2حبه تخم مرغ 3عدد قارچ (خرد شده) قارچ 3پیمانه روغن به میزان لازم نمک به میزان لازم زعفران (آبکرده و غلیظ) 1قاشق چایخوری فلفل به میزان لازم …

وب سایت روزیاتو: این غذای خوشمزه را می توانید در کمتر از 30 دقیقه درست کرده و از طعم و مزه عالی آن به همراه سس موردنظر خود لذت ببرید. مواد لازم: 1 پیمانه آرد 1 قاشق غذاخوری ادویه مخلوط (پاپریکا، فلفل سفید، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن و فلفل کاین) 2 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 450 گرم میگو (بدون دم و پوست) 1 عدد تخم مرغ 3 قاشق غذاخوری شیر 1 قاشق چایخوری ادویه مخلوط …

استخوان مرغ را می گیریم تکه های مرغ را خیلی ریز نکنید. 3- به نیمی از ماستمان کمی نمک، زعفران 2 قاشق غذاخوری و فلفل قرمز و کمی پودر خردل اضافه می کنیم و مرغ ها را در آن قرار می دهیم و در یخچال می گذاریم. ( این کار را می توانیم حتی از روز قبل انجام دهیم که در این صورت خوشمزه هم می شود) 4- حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم برای برنج. برنج را …

. مواد لازم: آرد 4 پ شیر 1 پ شکر 4 ق غ کره آب شده 6 ق غ نمک یک چهارم ق چ خمیر مایه دو و نیم ق چ تخم مرغ 2 عدد کشمش به مقدار دلخواه طرزتهیه: ابتدا نصف شیر رو که یک قاشق شکر اضافه کرده ایم ( شیر ولرم باشد )مایه خمیر رو روش میریزیم و جای گرم میزاریم تا عمل کنه و بالا بیاد .تقریبا ده دقیقه طول میکشه تا عمل کنه. مابقی شکر رو …

سس گوجه فرنگی ایتالیایی است و مناسب برای استفاده در انواع غذاها ، پاستا ، پیتزا و … است. مواد لازم: گوجه فرنگی 8 عدد آبلیمو 2 قاشق غذاخوری آویشن 1 قاشق غذاخوری پیاز 2 عدد سیر 4 حبه جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری طرز تهیه : 1- روغن زیتون ، پیاز و سیر خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و با حرارت ملایم تفت دهید …

تحریریه پارسینه: کیک زعفران کیکی ساده و خوشمزه با طعم اصیل ایرانی است که در این بخش طرز تهیه آن را برایتان آماده کرده ایم، با ما همراه باشید. مواد لازم: تخم مرغ 3 عدد شکر 200 گرم روغن مایع 150 میلی لیتر آرد 225 گرم ماست 200 گرم بیکینگ پودر یک ق چ هل یک ق چ زعفران اب کرده غلیظ 2 ق س طرز تهیه: اول تخم مرغ …

. امیدوارم شما هم این غذا را تهیه کنید و از طعمش خوشتان بیاید. مواد لازم: یک کیلو و سیصد گرم گوجه فرنگی تازه، به چهار قسمت تقسیم شده باشد سه عدد موسیر متوسط، پوست کنده و به چهار قسمت تقسیم شده باشد سه حبه سیر، پوست کنده و له شده یک قاشق غذا خوری پونه کوهی تازه خرد شده یک قاشق غذا خوری روغن زیتون یک قاشق چای خوری نمک یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه تازه خرد شده یک عدد پیازچه …

شما را کاهش دهد. این میوه استوایی خوشمزه با مواد سلولزی، ویتامین ها، پروتئین ها و مواد معدنی انباشته شده است. خوردن این میوه، یک برد دوسویه است؛ چرا که همه این فواید با تعداد کمی کربوهیدرات های قابل هضم در این میوه جمع شده است و مهم تر اینکه گواوا هیچ کلسترولی ندارد. ردیف هایی از گواوا، در مقایسه با میوه هایی چون سیب، پرتقال و انگور مقدار کمتری قند دارد و آنها متابولیسم بدن را منظم نگه …

چُدنی طبخ می شود. رول گوشت چرخی که داغ و تند سِرو می شود. “زاکاسکا” غذای دیگر رومانیایی که از بادمجان سرخ شده ،پیاز سرخ شده ،رب گوجه ،فلفل قرمز ،قارچ ،هویج و کرفس تهیه می شود. سالاد تخم مرغ و ماهی که ترکیبی میکس شده از ماهی ،تخم مرغ ،سس مایونز ،سمولینا گندم ،پیاز خرد شده و روغن و لیمو است. شیرینی یا کوکی زنجبیلی که با زنجبیل تازه آماده می شود. خمیر سرخ شده دسر خوشمزه رومانیایی که با پنیر شیرین پر شده و با پودر شکر تزئین می شود. مامالیگا از آرد ذرت ،پنیر و خامه ترش تهیه می شود. …

بسیار خوبی برای ویتامین C است. ” شما میتوانید فلفل چیلی را به املت یا سالاد تخم مرغ اضافه کنید روی مواد در حال سرخ شدن بپاشید و به سس سالاد، سس تاهینی یا گواکاموله ( سس آووکادو ) اضافه کنید یا به شکلات تلخ ذوب شده اضافه کرده و روی میوه ها زده و میل نمایید. “ روغن نارگیل همین حالا میتوانید از روغن نارگیل به جای کره یا روغن زیتون در همه ی خوراکیها استفاده کنید ، از …

شما را با طرز تهیه آش بلغور و برنج ساده و خوشمزه آشنا خواهیم کرد. مواد لازم برای تهیه آش بلغور و برنج: سبزی آش (تره، جعفری، اسفناج، شوید، نعناع، پونه، کمی ریحان) نیم کیلوگرم نخود 1 پیمانه برنج نیم دانه 1 پیمانه بلغور گندم نصف پیمانه کشک یا ماست برای تزیین پیاز 1 عدد طرز تهیه آش بلغور و برنج: برای تهیه آش …

…> آبلیمو 1 چهارم پیمانه شکر 3 قاشق سوپخوری روغن به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه: 1-ابتدا پیاز را به صورت ریز رنده میزنیم و داخل ظرف روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن کاملا تبخیر شود سپس کمی روغن اضافه میکنیم و آن را خوب سرخ میکنیم حالا گردو را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم و پس از مدتی هویج های ریز و رنده شده را به آن اضافه کرده …

فروتی صورتی تهیه کنید حتماً از آن استفاده کنید. به خاطر اینکه این میوه تأثیر بسیار زیادی در کاهش کلسترول بد خون دارد. با این حال بهتر است بدانید که فقط با مصرف منظم آن است که می توانید از خواصش بهره مند شوید. لازم است که روزانه نصف یک عدد گریپ فروت را برای صبحانه میل کنید. علاوه بر این حتماً باید از انواع ارگانیک آن استفاده کنید. نتایج پژوهشی که در Journal of Agricultural and Food Chemistry به چاپ …

مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود. سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید. نان های برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود. بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید. نکات: در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید. بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید. نوش جان …

سالاد تبوله ، یکی از انواع سالاد عربی است که در خاورمیانه شهرت بسیار زیادی دارد. سالاد تبوله به طور سنتی از بلغور، گوجه، خیار و جعفری ریزشده تشکیل شده و بسیار شبیه به همان شالاد شیرازی خودمان است و طعم بسیار خوبی دارد. این سالاد مقوی بیشتر به عنوان پیش غذا سرو می شود. در اینجا شما را با طرز تهیه سالاد تبوله لبنانی با بلغور گندم آشنا خواهیم کرد. مواد لازم برای تهیه سالاد …

بطری شیشه ای به جایش بگیرد. این شد که شربت انبه، پرتقال خونی، انگور بنفش و خیلی چیزهای دیگر را برای اولین و آخرین بار در عمرمان تجربه کردیم که بعدا از شیشه هایشان در جهت دیگری استفاده کنیم. باورتان می شود یک سری می روند مغازه می گویند: آقا یه شیشه خالی بدید ؟ وقتی آب میوه اش خوشمزه تره، چرا شیشه خالی؟ البته این قضیه اشکالاتی هم داشت. مثلا روی ظرف نوشته بود شربت گوارای آلبالو- قبل از …

سیر له شده یک عدد پیاز خرد شده یک قاشق جای خوری پودر زیره سبز یا سیاه روغن زیتون تخم گشنیز سابیده نصف قاشق چای خوری نمک و فلفل قدری گوجه فرنگی 5 عدد پوره شده در صورت تمایل کمی رب گوجه نصف پیمانه آب تخم مرغ 3 تا 4 عدد پنیر سفید ( فتا ) خرد شده 150 گرم گشنیز و جعفری و سیر تازه سبز …

شوند و تبدیل به پلاک های خطرناکی می شوند و مجرای عروق شما را تنگ می کنند. اضافه کردن این ده ماده ی خوراکی به رژیم غذایی تان می تواند از سیستم گردش خون شما پشتیبانی کند و سلامت کلی شما را بهبود دهد و منجر به پاکسازی عروق شود. 1. زردچوبه زردچوبه کم کم تبدیل به پای ثابت برنامه ی غذایی کسانی می شود که به دنبال حفظ سلامتی از طریق مواد غذایی هستند. عضو فعال این ماده ی …

دوران شیر دهی هستند باید حتما دو وعده میوه یا آبمیوه را در روز مصرف کنند. زغال اخته غنی از آنتی اکسیدان،گزینه مناسبی برای پاسخ گویی به نیازتان است. این میوه خوشمزه، پر از ویتامین ها و مواد معدنی مناسب نیازهای شما است و مقدار مناسبی از کربوهیدرات ها را برای بالا نگه داشتن سطح انرژیتان به شما می دهد. 6. برنج قهوه ای اگر قصد دارید که پس از زایمان وزن کم کنید شاید وسوسه شوید که مصرف …

، کبد، پانکراس و بیضه را به شدت افزایش می دهد. حالا در مورد محتویات این خوراکی ماکرویوی صحبت می کنیم. اگرچه هر تولید کننده ای از محتویات متفاوتی برای تولید این پاپ کورن ها استفاده می کند؛ اما بیشتر آن ها از روغن دانه سویا که یک محصول به دست آمده از طریق دست کاری ژنتیکی است و یک سری مواد نگه دارنده مانند propyl gallate استفاده می کنند؛ یک ماده شیمیایی که باعث ایجاد مشکلاتی در معده و تحریک …

پوست و مو کمک کند. تخم مرغ خواص بسیار زیادی دارد که علاوه بر کاهش گرسنگی در طول رژیم، از روغن زرده آن نیز می توان برای کاهش ریزش مو استفاده کرد. 3. مواد لازم: 1/3 فنجان جو دو سر 1/2 فنجان شیر بادام شیرین نشده و یا شیر کم چرب معمولی 1 قاشق چایخوری پودر میخک 2 قاشق عسل 2 قاشق کشمش طرز تهیه: شب قبل از خواب جو دو سر را داخل شیر ریخته و بگذارید تا صبح در یخچال بماند. صبح سایر مواد را اضافه کرده و صبحانه را نوش جان کنید. این وعده غذایی 330 کالری انرژی دارد. …

سوهان نارگیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و اصیل ایرانی است که تقریبا کم تر کسی از آن خوشش نمی آید.طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک ببینید. مواد لازم برای سوهان نارگیل ی بادام خرد شده :1/4 پیمانه شربت سکنجبین :1/2 پیمانه شکر سفید :یک پیمانه پودر نارگیل :یک پیمانه وانیل :یک قاشق چای خوری کره :یک قاشق غذاخوری طرز تهیه …

تضاد به این علت است که یک شوک حرارتی ایجاد شده و شربت به خوبی به خورد خاگینه برود. قبلا طرز تهیه انواع خاگینه را با جزییات به شما آموزش داده ایم، این بار با آموزش خاگینه ماست تبریزی همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه خاگینه ماست تبریزی: آرد 50 گرم ماست 100 گرم تخم مرغ 1 عدد روغن مایع به میزان لازم زعفران ساییده 1⁄4 ق چای خوری …

و طبخ می شود، ولی برخی از آنها خاص خود مردم استان است که در همه شهرها، بخش ها و دهستان ها تهیه شده و طرز استفاده آن از این خطه به نقاط دیگر ایران رفته است. مشهورترین غذای سنتی اصفهان بریانی است و کوفته سبزی، کاله جوش، اوماج، آب گوشت و سیب زمینی (گوشت و لوبیا)، کاچی هفت دختر (کاچی بی بی حور) از دیگر غذاهای سنتی استان اصفهان به شمار می آیند. برای تهیه این غذای لذیذ و خوشمزه همه می توانند دست به کار …

شما آموزش دهیم که مواد اصلی تشکیل دهنده آن همان مواد اولیه خاگینه ساده است. مواد لازم برای تهیه خاگینه پفی: زرده تخم مرغ 2 عدد نمک 1 پینچ وانیل 1⁄4 ق مرباخوری بیکینگ پودر 1 ق مرباخوری شیر نصف پیمانه روغن مایع 2 ق سوپ خوری آرد به میزان لازم روغن سرخ کردنی 1 پیمانه طرز تهیه خاگینه پفی: …

بدن (در صورت وجود اضافه وزن) همراه با افزایش فعالیت و حرکات بدنی به خصوص پیاده روی مرتب روزانه 2- استفاده روزانه از موادغذایی حاوی فیبرهای محلول و نامحلول مثل انواع سبزی ها و میوه ها، دانه های کامل غلات و حبوبات، نان های سبوس دار (سنگک، جو و…). 3-کاهش مصرف انواع شیرینی، شکلات، آب نبات، قندهای تصفیه شده (قند، شکر و…). 4-کاهش مصرف شیر، ماست و پنیر پرچرب، روغن های …

به گزارش شفا آنلاین :خوراک چیلی غذایی فوق العاده سریع و آسان و در عین حال بسیار خوشمزه و خوش طعم است. در طول هفته که زمان زیادی برای آشپزی ندارید این غذا می تواند بهترین انتخاب برای یک شام سریع و لذیذ باشد. مواد لازم: گوشت چرخکرده 450 گرم پیاز خرد شده 1 عدد گوجه خرد شده 400 گرم کنسرو لوبیا 400 گرم پودر چیلی 2 قاشق غذاخوری پنیر چدار، پیازچه، خامه ترش و … برای تزیین (اختیاری …

به پوست وارد شده را درمان می کنند. پودر قهوه و کاکائو را به یک میزان میکس کنید. می توانید عسل هم اضافه کنید تا خمیری شود. روی پوست تان بگذارید و هر چقدر که می خواهید بگذارید بماند و سپس آب بکشید. یک مرطوب کننده خانگی بسازید مواد لازم: قهوه: چهار قاشق غذاخوری شکر قهوه ای: دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نارگیل مایع: شش قاشق غذاخوری عسل: یک قاشق غذاخوری طرز تهیه …

شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که هنوز به آشپزی سنتی علاقه دارید و تمایلی به استفاده از فر و مایکروویو از خود نشان نمی دهید. اما به هرحال گناه شما چیست؟ شما که نباید از نعمت درست کردن غذاهای مدرن و خوشمزه بی بهره بمانید. برای همین در این مطلب طرز تهیه یکی از غذاهایی که حتما دوست دارید درستش کنید را به شما آموزش می دهیم. طرز تهیه لازانیا بدون فر! مواد لازم: گوشت چرخ شده …

خرد شده 4 قاشق غذاخوری فلفل به میزان دلخواه روغن زیتون بکر 2 قاشق غذاخوری آرد 1/2 فنجان تخم مرغ هم زده 1 عدد خرده نان یا پودر سوخاری 1/2 فنجان طرز تهیه: 1-پیاز، سیر، ژامبون، جعفری، روغن زیتون و فلفل را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند بار بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست پیدا کند. 2-مواد را داخل قیف بریزید و با …

“),t.close()},t.write(‘

فلن یک دسر بسیار خوشمزه

یه کیک ساده برای صبحانه و عصرونه

چیز کیک پرتقالی در خدمت شماست

شیرینی سنتی قزوین

ژله ی پرطرفدار سورپرایز

طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور

 در استان قزوین به خاطر وجود تاکستان و باغهای انگور ما شیره ی با کیفیت و خوبی داریم. و در بسیاری از غذا ها و دسر هامون از شیره استفاده میکنیم. استفاده از شیره انگور ، خرما ، نارگیل و شیره ی   در انواع نون ها ، دسر ها ، فرنی ها و شیر برنج و شیرینی ها میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای شکر و قند باشه. البته توجه کنید نمیشه گفت رژیمی هست چون بسیار پر انرژِیه ولی میتونه برای افرادی که پرهیز از شکر و قند دارن خوب باشه چون هم شیرینه و هم کالری بسیار بالایی داره. و حاوی انواع ویتامین ها مثل A و B و C  و آهن و کلسیم و فسفر و منیزیم هست. پس برای بچه ها خیلی خوبه. پست امروزم یک صبحونه سریع و راحته که از شیرین کننده ی اون شیره هست.

با تشکر از آقای همسر خونه برای درست کردن این صبحونه دلچسب و ایضا عکاسی…

 

مواد لازم :

تخم مرغ دو عدد

آرد دو قاشق غذاخوری

کره محلی و روغن به میزان لازم

شیره انگور به میزان لازم

چیزی که اثبات شده اینه که این صبحونه انقدر راحته که آقاییون زود یادش میگیرن . پس بهتره یک بار تو خونه درست کنید تا هفته ای یک بار همسرتون شمارو مهمون خاگینه ی دستپخت خودش کنه…

قبلا هم یک مدل خاگینه داشتیم که توی این پست میتونید آموزشش رو ببینید.

ابتدا دو تا تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا یکدست بشه. ما از وانیل استفاده نمیکنیم. چون داریم تخم مرغ میخوریم. پس بوی اون هم عادیه. اگه دیگه خیلی حساسید یک کم وانیل بزنید. من خیلی دوست ندارم طعم صبحونه رو مصنوعی کنم. پس وانیل نمیریزم.

حالا دو قاشق آرد رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. اگه تخم مرغ هاتون درشت بودند دو قاشق سر پر و اگه ریز بودند دو قاشق سر خالی آرد اضافه کنید.

من از کره ی محلی برای درست کردن خاگینه استفاده میکنم و مقدار کمی روغن تا کره نسوزه. این به سلیقه ی شما برمیگرده. خوب بطبع کره خوشمزه تره ولی اگه میخوایید خیلی سنگین نباشه روغن استفاده کنید.

 توی تابه کره یا روغن رو بریزید و بعد موادتون رو که مخلوط تخم مرغ و آرد هست رو پهن کنید وسط تابه ی داغ. و با حرارت کم اجازه بدید تا یک طرف خاگینه سرخ بشه. و بعد اون رو برگردونید و اجازه بدید طرف دوم هم سرخ بشه.

حالا شیره رو اضافه کنید و سریع شعله رو خاموش کنید. شیره نباید بجوشه. مقدار شیره بستگی به خودتون داره سه یا چهار قاشق میتونه کافی باشی.

در نهایت سریع و داغ داغ سرو کنید. با نون یا خالی هر دوش میچسبه …

 ایشونم که شیره ی انگور تاکستان قزوینه که معرف حضور شماست… در هنگام خرید شیره حتما به خوب و سالم و بهداشتی بودن اون دقت کنید. شیره ی خوب از عسل خوشمزه تره پس محصول بی کیفیت نخرید. اگه همه ی ما یاد بگیریم در بدترین شرایط هم کیفیت رو ملاک قرار بدیم مطمئنا خیلی از فروشندگان و تولید کنندگان هم مجبور به رعایت این موضوع میشن.

افراد لاغری که قصد دارن چاق بشن حتما در رژیم غذاییشون شیره استفاده کنند.

در مورد طبیعت شیره انگور هم باید بگم گرم و تر هست که در هنگام مواد غذایی سرد و خشک برای نرمال سازی میتونید ازش استفاده کنید.

 اینم صبحونه ی ما…

اگه ضرب المثل دوغ و دوشاب یکی است رو شنیده باشید ، جالب داستان اونم بدونید.

 در قدیم الیام شیرینی جات مثل این روزها زیاد نبود. و هر چیزی که کمی شیرین میبود برای آدم ها با ارزش به حساب میومد. علاوه بر شیرین طبع گرم برخی چیزها مثل شیره و دوشاب سوخت و ساز بدن رو بالا میبرد و افراد رو گرم میکرد و باعث افزایش انرژی اونها میشد و باعث بیشتر شدن جنب و جوش و فعالیت افراد میشد. پس یک چیزه مثل شیره جایگاهی رفیع داشت برای خودش…

در لرستان که اکثر افراد به گله داری مشغول بودن دوغ و ماست و فراورده های لبنی زیاد بود. خوب هر چیزی زیاد باشه از چشم آدم میفته. دوغ هم زیاد بود و از طرفی چون سرد به حساب میومد با خوردنش رخوت و سستی و خواب آلودگی میاورد.از طرفی چون باغداری رایج نبود و کلا آب و هوای انگور داری و بعدم درست کردن شیره برای لرستانی های عزیز فراهم نبود شیره و دوشاب چیزی دور از دست رس و فرا ی انتظار اونها بود.

پس دوشاب عزت بیشتری داشت نسبت به دوغ. خوب پس جایی که این دو تا انقدر با هم فرق میکنه یک نفر پیدا بشه و هر دو رو به یک چوب بزنه یعنی براش دوغ و دوشاب یکی باشه خیلی حرفه نه؟!!

یعنی زمانی که به زحمات و فداکاری های افراد توجه نشه و خوب و بد و زشت و زیبا در یک کفه قرار گیرد دوغ و دوشاب یکی میشه!!

خوب دیگه بلند شید و دست به کار شید چون دوشاب (شیره) خیلی خیلی خوبه.

نوش جان…

زعفران یا هر چیزی اضافه ی دیگه ای در این خاگینه جایی نداره چون طعم  و مزه ی اونو خراب میکنه.

در ازای اضافه کردن هر تخم مرغ یک قاشق آرد اضافه کنید.

طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور

نام (اجباری)

آدرس پست الکترونیکی

آدرس سایت

مرا برای دیدگاه‌های بعدی به یاد بسپار

تصویر امنیتی جدید






تمامی حقوق متن ها، تصاویر مربوط به سایت کافه شکلات می باشد و استفاده از آن ها بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد.

CopyRight © 2011 – 2015 cafechokolat Group , All Rights Reserved

www.cafechokolat.ir

طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور
طرز تهیه ی خاگینه با شیره انگور
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *