طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله

دوره مقدماتی php
طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله
طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله

طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله

دوره مقدماتی php

 یکی دیگر از غذاهای محلی و خوشمزه کرمانشاهی .باقالی پلو با زبان گوساله جوان است . که در این شهر

مصرف فراوان دارد.البته ممکن است این غذا در بسیاری از مناطق کشور عزیزمان تهیه شود ولی فرق اصلی

آن این است که در کرمانشاه با پلو ساده هم طبخ می شود که بعد از آماده شدن زبان آب باقیمانده از آن را

صاف کرده و به جای آبی که روی برنج می ریزیم از آن استفاده کرده که بی نهایت برنج را خوشمزه می کند

اما باید توجه کرد که در این روش کلسترول و چربی زیادی جذب بدن می شود.درست کردن زبان بسیار ساده

می باشد .و دیگر اکثر قصابی ها خودشان زحمت پاک کردن اضافات زبان را می کشند .کافیست زبان را که

به منزل می آورید با یک فرچه یا مسواک تمیز کاملا روی پرزهای آن بکشید و اگر رگ و ریشه اضافی دارد

با کارد تیز بگیرید.می توانید در مرحله اول تکه تکه بار بگذارید و می توانید مثل من همینطور سالم و کار

اصلی را بعد از پخت روی زبان انجام دهید تا یک غذایی با کیفیت عالی د اشته باشید.معمولا در کرمانشاه زبان

بدون سس خورده می شود و با پاشیدن روغن محلی کرمانشاهی روی آن مزه و عطرش را صد برابر میکنند

من خودم از سس خردل استفاده کردم کمی گوشت زبان را خوشمزه تر می کند کافیست یک قاشق سس خردل

را با دو قاشق ماست مخلوط کرده و استفاده کنیم.و اما برویم سر اصل مطلب!!!!!!!

مواد لازم.

زبان گوساله ۱ عدد

پیاز ۴ عدد درشت

سیر ۲ تا ۳ حبه

برگ بو یک عدد

نمک.فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه.

در مورد باقالی پلو قبلا توضیحات لازم را داده ام .پس برویم سر تهیه زبان!

ابتدا زبان پاک شده و شسته شده را داخل ظرف گذاشته و پیازها را همگی پوست کنده نگینی خرد کنید و با

سیر پوست کنده و برگ بو و زردچوبه فراوان داخل ظرف روی زبان بریزید و به مقدار روی آن آب ریخته

و بگذارید تا پخته شود . نکته ای که در مورد زبان باید یادآور شوم پخت زبان وقت فراوان می برد بهترین

روش استفاده از دیگ زودپز یا تند پز می باشد .من از تند پز استفاده کردم که دو بار هر بار یک ساعت زبان

را پخت دادم تا کاملا نرم شد.اما اگر از شعله معمولی اجاق گاز می خواهید استفاده کنید. بین ۷ تا ۸ ساعت وقت

لازم دارد.پس بعد از اینکه زبان شروع به پختن کرد.نیم ساعت به پایان پخت مانده زبان را از ظرف آرام

بیرون آورده داخل یک سینی بزرگ گذاشته و پوست دور تا دور زبان را از آن جدا کرده و دور می ریزیم

سپس آب داخل ظرف زبان را با صافی درون ظرف دیگر صاف می کنیم.دوباره زبان پاک شده را به همراه

نمک.فلفل سیاه و آب صاف شده زبان درون ظرف ریخته و مجدد می گذاریم تا کاملا پخته شود.توجه داشته

باشید تا پایان پخت هیچ وقت نمک به آن اضافه نمیکنیم وگر نه زبان سفت شده و پخته نمی شود.بعد از آماده

شدن درون ظرف مورد نظر بگذارید به اندازه مناسب برش دهید و با سبزیجاتی که دوست دارید تزیین کرده

و سرو کنید امیدوارم از تهیه این غذا هم لذت ببرید.

 

                                                                           نوش جان

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

aparat

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження…

Завантаження…

https://www.paypal.me/javadjavadi???????????????????درود بر دوستان عزیز تر از جانبنا به درخواست شما دوستان تو قسمت بالا ???لینک پرداخت پی پل رو براتون گذاشتم دوست‌هایی که دوست دارند برای رشد و متنوع شدن برنامه های کانال مامان تی کمک مالی می‌توانند مستقیم روی لینک کلیک کنند و هنگام پرداخت میتونید غذای مورد نظرتون رو برامون مسیج کنید تا براتون درست کنم دوست دار شما پروانه جوادی

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Завантаження…

Виконується…

Завантаження списків відтворення…

NotFound

برنج    ۳ پیمانه

(من و همسری و مانی جان)هههههههه البته یه عالم اضافه میاد که دوستهای همسری زحمتشو میکشن.

باقالی ۱ پیمانه

(توی فصلش این غذا رو با باقلی که تو غلافه و هنوز کوچولو و تازه هستن ,هم درست میکنن.البته باقالی رو با پوست خرد میکنن و به آرومی تفت میدن تا بپزه)

طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله

سبزی(شوید,جعفری,گشنیز,تره یا پیازچه)  به میزان لازم 

سیر  ۳ حبه

پیاز ۱ عدد متوسط

زرد چوبه , فلفل سیاه ,نمک بمیزان لازم

هویج برای ته دیگ به تعداد لازم

مواد لازم برای زبان با سس قارچ:

زبان ۱ عدد

پیاز سرخ شده  ۴ قاشق غذاخوری

قارچ ۲۰۰ گرم

آرد ۲ قاشق غذاخوری 

شیر به میزان لازم

نمک , فلفل سیاه , زرد چوبه به میزان لازم

روش پخت:

اول از همه برنج رو پخته وابکش میکنیم.سیر و پیاز رو ریز کرده (ریز ریز) یا به روش تنبلونه با دستگاه یا رنده درشت 

برنج آبکش شده رو با باقالی پخته و سیر و پیاز ریز شده و زرد چوبه و فلفل سیاه مخلوط میکنیم.

هویج ها رو از قبل پوست گرفته اگر بزرگ بود برش عرضی داده و کمی نمک میزنیم.

حالا نمک اضافی هویج ها رو شسته و خشک میکنیم و کف قابلمه  روغن دار میچینیم (من امروز هویج نداشتم پیاز حلقه شده گذاشتم)

پلو رو توی قابلمه ریخته و دم میکنیم.

روش پخت زبان:

زبان را خوب شسته و به پیاز سرخ شده فراوان و ادویه اضافه میکنیم و با آب به اندازه لازم میپزیم.دست زود پز تفال عزیزم درد نکنه که سه سوته میپزه و به به

زبان رو از قابلمه در آورده ,پوست روش رو در میاریم و دوباره به قابلمه بر میگردونیم.

در نهایت نمک و کمی پودر لیمو عمانی اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب جا بیفته و آب اضافیش به خوردش بره.

روش پخت سس قارچ:

قارچها رو ورقه میکنیم و با کره تفت میدیم .آرد رو اضافه کرده و تفت میدیم.مقادیری از آب زبان پخته شده رو به آرومی اضافه با ویسک مخلوط میکنین تا گلوله نشه.

کمی فلفل سیاه اضافه میکنیم چون همه عطر بوی این سس از فلفل سیاهه.نمک رو هم اندازه میکنیم.حالا کم کم شیر رو اضافه و روی حرارت مدام هم میزنیم تا به غلظت مطلوب برسه(نه خیلی سفت نه خیلی شل)

زبان پخته شده و آب باقیمانده از پختش رو توی یه پیرکس ریخته و سس قارچ رو روش میریزیم.

حالا پیرکس رو توی فر گذاشته و گریل رو روشن میکنیم تا سس کمی طلایی بشه(شعله گریل رو کم میکنیم)

و حالا شوید پلو رو توی یه دیس گرد بر میگردونیم و با زبان خوشمزه سرو میکنیم.

به قول دزفولیها:       آش شود باقله   هرکه خوره عاقله

طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله

نوش جونتون.

نظر یادتون نره ها,منتظرتونم

طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله
طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله
9

دوره مقدماتی php

یک دیدگاه برای “طرز تهیه ی باقالی پلو با زبان گوساله”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *