طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور
طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

  بیوگرافی رامین جوادی و همسرش با عکس های شخصی داستان زندگی از پدر ایران و مادر آلمانی و همسر را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی رامین جوادی     رامین جوادی متولد 19 ژوئیه 1974 در آلمان، آهنگساز است   فارغ التحصیل کالج موسیقی دانشگاه برکلی آمریکاست، حالا با آهنگسازی سریال های […]

  جدیدترین متن شب قدر با عکس نوشته جملات زیبا در مورد شب قدر متن های شب قدر رمضان دل نوشته های شب قدر 98 را در سایت فتوکده می خوانید   متن های شب قدر با عکس دعا     من از عمق وجود خود خدایم را صدا کردم نمیدانم چه میخواهی ولی امشب […]

  بیوگرافی حسن ریوندی و همسرش با عکس های شخصی جدید و ماجرای شهرت درآمد و همسر حسن ریوندی را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی حسن ریوندی     حسن ریوندی متولد 1 فروردین 1355 در سبزوار، کمدین است   فارغ التحصیل لیسانس رشته تربیت بدنی از دانشگاه حکیم سبزوار می باشد، بنیان […]

  بیوگرافی مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی فوتبال ایران عکس های مارک ویلموتس و همسرش کاترین را در سایت فتوکده می خوانید   بیوگرافی مارک ویلموتس     مارک ویلموتس متولد 22 فوریه 1969 در بلژیک، مربی فوتبال است   از بازیکنی فوتبال در پست هافبک شروع کرد و بعد از بازنشستگی، سرمربی فوتبال و […]

  خواص نمک دریا در طب سنتی خاصیت نمک دریایی خواص نمک دریاچه ارومیه برای مو و پوست نمک دریا برای دندان و مضرات نمک دریا را در سایت فتوکده می خوانید   خواص نمک دریا در طب سنتی و علمی     نمک دریا که بیشتر از آن بعنوان چاشنی در غذاها، درمان دردها […]طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

  میلادی فال امروز من واقعی فردا فال روز تولد جدید فال متولدین امروز فال جالب را در سایت فتوکده می خوانید   واقعی جدید     یا طالع بینی یکی از علوم قدیمی بوده که بر اساس مشاهده و نه بر منطق بیان می شود فال […]

دوره مقدماتی php

فتوکده بعنوان مجله خبری و تفریحی از سال 92 فعالیت خود را شروع کرده است، تمام تلاش این گروه انتشار محتوای سالم و منحصر بفرد مورد نیاز کاربران ایرانی با رعایت قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد، هرگونه کپی نیاز به اجازه کتبی از سایت فتوکده می باشد

کیک یخچالی جزو خوشمزه ترین و محبوب ترین دسرهایی می باشد که امروزه خانم های ایرانی برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده می کنند. اگر تا به امروز این کیک خوشمزه را امتحان نکرده اید پیشنهاد می کنیم برای یکبار که شده این کیک یخچالی خوشمزه را درست کنید و طعم بی نظیر آن را امتحان کنید.

طرز تهیه کیک یخچالی بسیار ساده می باشد و از همه مهم ترین اینکه شما برای درست کردن این کیک خوشمزه نیازی به فر ندارید. ما در این بارونک، طرز تهیه و مواد لازم کیک یخچالی را آماده کرده ایم که شما به تنهایی با این آموزش آشپزی می توانید کیک یخچالی خوشمزه و خوش طعم درست کنید.

1. ابتدا مقدار شیر گفته را در یک قابلمه مناسب می ریزیم و بعدش آرد و پودر کاکائو را به آرامی داخل شیر الک می کنیم و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد و پودر کاکائو به طور کامل در شیر حل شود.

2. سپس شکر را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و به صورت مرتب هم می زنیم تا مواد داخل قابلمه به غلظت فرنی برسند.

3. بعد از آن شکلات تکه تکه شده را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلظت مواد زیاد شود. در انتها خامه را اضافه می کنیم و بعدش حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. حالا کمی صبر می کنیم تا مواد کمی ولرم شود.طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور

4. در این مدت زمان کف قالب خود را دو لایه کیسه فریزر قرار می دهیم به صورتی که اطراف کیسه فریز از قالب بیرون بیاید و بعدا بتوانیم به صورت دستگیره از آن برای خارج کردن کیک از قالب استفاده کنیم. من برای این کیک از قالب کمربندی با قطر 23 سانتی متر استفاده کردم.

5. پس از آماده کردن قالب، روی بیسکویت ها را با موادمان کاور می کنیم و بیسکویت ها را به صورت ایستاده از دور قالب شروع به چیدن می کنیم. برای زیبایی بیشتر بهتر است از بیسکویت ساده و شکلاتی به صورت یک در میان استفاده کنید.

6. پس از چیدن تمامی بیسکویت ها و پر شدن کامل قالب، روی قالب سلفون می کشیم و به مدت 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا بیسکویت ها مواد کرم مانند درست شده را جذب و نرم و قابل برش شوند.

7. پس از 24 ساعت، کیک را از قالب خارج می کنیم و روی کیک را با توجه به سلیقه و ذائقه خود با خامه قنادی و یا گاناش شکلاتی تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کیک یخچالی خوشمزه لذت ببرید.

برای این کیک فرقی نمی کند از شکلات شیرین استفاده کنید یا شکلات تلخ. این مورد کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد و من خودم از شکلات تلخ همیشه استفاده می کنم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نام

ایمیل

وبسایت

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به بارونک می باشد

طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور
طرز تهیه کیک یخچالی ساده با بیسکویت پتی بور
10

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *