طرز تهیه کیک گوشت با خمیر جادویی

دوره مقدماتی php
طرز تهیه کیک گوشت با خمیر جادویی
طرز تهیه کیک گوشت با خمیر جادویی

کیک گوشت یکی از انواع غذا های پرطرفدار ایرانی است و شما می توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی ها و مجالس خود به راحتی در منزل طبخ نمایید. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک گوشت را به همراه نکات طلایی برای طبخ بهتر این غذای خوشمزه را مشاهده خواهید کرد.

ابتدا طرز تهیه خمیر کیک گوشت را به شما عزیزان آموزش می دهیم شما می توانید بعد از تهیه خمیر مورد نیاز کیک گوشت مواد میانی آن را نیز تهیه کنید وسپس کیک گوشت خوشمزه را برای سرو آماده کنید.

طرز تهیه کیک گوشت با خمیر جادویی

دوره مقدماتی php

خمیر کیک گوشت را می توانید به صورت رنگی تهیه کنید تا غذای شما خوش رنگ تر شود. در مطالب زیر طرز تهیه خمیر کیک گوشت را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.

مواد لازم

آرد : 2.5 لیوان
ماست : 1 لیوان
تخم مرغ : 4 عدد
بیکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری
روغن مایع : 3/4 لیوان
نمک : به میزان لازم
فلفل : به مزان لازم

روش تهیه خمیر کیک گوشت

مواد میانی موجود در کیک گوشت همان مواد ماکارونی است فقط باید دقت کنید که آب این مواد به طور کامل تبخیر شود اگر مواد موجود در کیک گوشت آبدار باشد کیک گوشت شما حالت خمیری شکلی به خودش می گیرد.

مواد لازم

فلفل دلمه ای : 2 عدد
قارچ : به میزان لازم
فلفل دلمه ای : 2 عدد
پیاز درشت : 1 عدد
رب : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
ادویه جات دلخواه و فلفل : به مزان لازم
پنیر پیتزا : به میزان لازم
گوشت چرخ کرده : 300 گرم

روش تهیه مواد میانی کیک گوشت

ابتدا پیاز ها را به شکل نگینی خرد کنید سپس آن ها را در درون تابه ای مناسب به کمک روغن مایع و زردچوبه به خوبی تفت دهید.

و بعد از این که پیاز ها طلایی شدند گوشت چرخ کرده را به آن ها اضافه کنید.

هنگامی که گوشت به خوبی تفت خورد و آبش گرفته شد رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه ها به مواد کیک گوشت اضافه کنید و بعد از تفت خوردن رب قارچ و فلفل دلمه ای های خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید که مواد کمی پخته شوند و آب آن ها به طور کامل تبخیر شود.

برای طرز تهیه کیک گوشت ابتدا درون قالب فر کاغذ روغنی را پهن کنید و دیواره های قالب فر را نیز به خوبی چرب کنید سپس 1/2 خمیر را در درون قالب فر بریزید و بعد از صاف کردن سطح خمیر کیک گوشت مواد میانی را روی خمیر ریخته و پینیر پیتزا را هم روی مواد میانی کیک گوشت بریزید.
بقیه خمیر گوشت را روی مواد میانی بریزید و روی خمیر کیک پنیر پیتزا را ریخته و قالب فر را درون فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار دهید.

بعد از مدت زمان ذکر شده گریل فر را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا روی خمیر کیک هم طلایی شود.

بعد از این که کیک گوشت آماده شد می توانید روی آن را با کمک سس کچاپ و خردل به زیبایی تزیین کنید. امیدواریم از طرز تهیه کیک گوشت در منزل نهایت لذت را ببرید و اوقات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع : آرگا



چگونه اندام های کوچک مانده بدن را بزرگ کنیم؟



چگونه چین و چروک پوست را از بین ببریم ؟



انواع مدل جلوی مو جذاب برای زیر شال و روسری


مردان زیبا چه ویژگی هایی دارند؟ (معیارهای زیبایی از دید خانم ها)



نحوه درست کردن اسموتی هندوانه با 4 طعم معرکه


ایده های دوست داشتنی برای تزیین منزل با وسایل دور ریز

عالی بود

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

طرز تهیه کیک گوشت با خمیر جادویی

دیدگاه

نام

ایمیل

وب‌سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

طرز تهیه کیک گوشت با خمیر جادویی

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Загрузка…

Обработка…

Загрузка плейлистов…

طرز تهیه کیک گوشت با خمیر جادویی
طرز تهیه کیک گوشت با خمیر جادویی
9

دوره مقدماتی php

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *